|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() Nooo masakra pyszne to jest ![]() Zjadłam jajecznice z szynką i serem ![]() Byłam dzisiaj u orto i wymieniła mi drucik na grubszy troche mnie bolą zęby po jednej stronie ale ujdzie Orto mówi że już ładnie wygląda następna wizyta dopiero w polowie listopada
|
|
|
|
|
#4442 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Coctail bravo
Ja sto lat nie układałam puzzli takich dla dorosłych.Dżaga , MOnia , no właśńie bardzo ciężko jest znalezc dobrego lokatora. My wynajmujemy kawalerkę małża już kilka lat i tyle osób co tam się przewinęło ,to nawet nie zliczę. Dobrze chociaż ,że ona jest niewyremontowana ,w stanie ,,po babci" ,więc nie jest tak szkoda . Ale niezłe numery ludzie potrafią wykręcać i to nawet jak jest wynajęta po znajomości. Nie płacą na czas , jeden lokator po prostu się wyprowadził bez słowa ,zostawiając klucze pod wycieraczką. Demolowanie mebli na porządku dziennym. Grunt to brać dobrą kaucję i uczulić sąsiadów , żeby się przyjżeli nowym lokatorom. Idę spać, dobrej nocki |
|
|
|
#4443 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
narazie pracuje ( po 6,5 lub 8h/ 4-5 razy w tygodniu) pozniej bede jeszcze studiowac cwiczyc nie cwicze narazie , ale jezdze rowerem do pracy (40 min w jedna strone) Teraz waze 64 , wazylam 70 najwiecej , ( a mam 164) moim pierwszym celem bylo by 60 a ostatnim 55 Edytowane przez manubia Czas edycji: 2012-09-18 o 11:27 |
|
|
|
|
#4444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heloło
![]() Obudziłam się z bólem głowy ![]() wczoraj pojeździłam 90 min na rowerku, a dzisiaj ledwo powłóczę nogami ![]() Boooonyyyy, znów do pracy ![]() Dziękuję Kochana ![]() Cytat:
Podziel się swoją drogą, nigdy nie jadłam Monte Cytat:
a Ty wypoczęłaś? na wsi jest jakoś inaczej nawet jak człowiek pracuje to lepiej to znosi a ten Twój TŻ to przesadza powiedz mu żeby zwolnił tempo bo się zamęczy no i gratuluję rocznicy! ![]() manubia witam!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4445 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam kiedys taką pedantkę ohoho ojojoj A raz jadła chyba dosc tłustą kiełbasę w wynajętym jej przez nas świeżo pomalowanym pokoju. I musiał ten tłuszcz jej porządnie pryskac bo później były takie tłuste plamy na ścianie Oczywiście pokój do ponownego malowania był Cytat:
Cytat:
U mamy w m-cowości nie ma apteki ale jak dojadę do Zamościa to kupię sobie jakiś gripex czy cuś (bo jadę o 9 z przesiadką właśnie w Zmc).Nooo masz rację. Tutaj nawet jak coś się robi (no może pomijając ciężką robote w polu) to ten krajobraz i spokój wszystko wynagradzają ![]() A podziękował, podziękował ![]() Ja jem właśnie śniadanko. Zrobiłam sobie kawę Inkę i mamlam rogala z czekoladą sprzed...nooo...daję mu 3dni Tutaj w piekarni są dwie partie przecenionego pieczywa - taka którą wyprzedają za -70% ceny początkowej (i to na ogół pieczywo "z wczoraj) no i partia darmowa sprzed 2-3 dni Rogal wprawdzie ma "konsystencję" kruchego ciastka, ale do inki prima sort Na później mam Princssę od Tż to w drodze do Lbn może zjem ![]() DObra, spadam Buziole. Odezwę się już z Lbn
|
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
działa a przy tym jeszcze fajne są sny ja kocham naturę U mnie też są takie przeceny pieczywa fajna sprawa pyszności dziś jesz do usłyszenia
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4447 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
Dziś już zrobiłam swoją robotę tj. wyjęłam rzeczy ze zmywarki, poprasowałam z godzinkę, umyłam blaty kuchenne :P nic więcej nie musiałam, bo czysto jest po wczoraj takie coś to ja lubię. Teraz mam 3 h wolnego idę się uczyć czegoś ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
jutro tak samo i w piątek. W ogóle mam 1 popołudnie wolne tzn. nie muszę się małym zajmować w 1 dzień. więc np. mogę wstać rano, posprzątać tyle ile trzeba (zależy jaki dzień) i potem mogę zniknąć na cały dzień A wiecie jacy oni są mili. Wczoraj hostka pytała mnie co lubię jeść powiedziałam, że pomidory, ziemniaki i mięsko. I na kolację (ich obiad) właśnie to zrobili szynki mają w takim dużym płacie 20 kcal. Chleb tostowy ciemny itd. Oni tu dbają o to żeby nie przytyć. Dopiero teraz to widzę.
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak on w ogóle może Ci takie rzeczy mówić na wspólnym wyjeździe?? Co za cham..... normalnie on się znęca nad Toba psychicznie, to chory i toksyczny związek a on jest nienormalny... zresztą normalni ludzie nie sięgają po narkotyki moim zdaniem. Przejrzyj w końcu na oczy kobieto!!!! Jak możesz dawać się mu tak poniżać!! Zosia!!! Przeczytałam wszystko co napisałyście ale muszę zmykać po 18stej zajrzę do Was bo mąz na kurs idzie do później, pa
|
|
#4449 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to dobrze że u Ciebie już zauwazyli brzuszek - teraz będą Cie na "rękach" nosić i bedziesz miała luzy w pracy Cytat:
póki co jest dobrze i na prawdę się wszystko nam układa Kolin juz w ogóle nie płacze i zostaje nawet na 4 godziny w przedszkolu bez histerii No lokator dostał taki opierdziel że masakra. Mój mąz ostro z nim pojechał. Przeprosił i obiecał że nigdy się to nie powtórzy. ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
Dasz sobię radę, zobaczysz! Ojj faceci to dziwne wynalazki..... zostawić ich na jeden dzień to już problemów narobią ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
dzisiaj był od 9 do 12:30 i nie płakał! a nawet ładnie się bawił jutro juz zostanie do 13 a pojutrze do 14stej. No własnie z facetami to tak jest. Kobieta wyjedzie gdzies na jedną noc to facet juz imprezkę sobie robi i musi sie nawalić jak świnia. W ogóle to on musiał być strasznie nawalony skoro zasnął przy muzyce na cały regulator! i w nocy nie słyszał walenia do drzwi policji! no szok!! Ogólnie on jakims meliniarzem nie jest, nie pije często ale widać że tym razem ostro przesadził. A co żona na to to nie wiem nie gadałam z nią i nawet nie wiem czy ona coś wie. A słyszałam że oni zresztą ciągle się kłócą i ona chyba juz na stałe wyjedzie do matki do Bydgoszczy a on będzie sam mieszkał w naszym mieszkaniu do końca października. Potem ma gdzies wyjechać w delegację z pracy i chce zrezygnować z wynajmowania więc luzik znajdziemy kogoś na jego miejsce, mam nadzieję że normalniejszego. A Tobie jak się mieszka z TŻ ? juz się przyzwyczailiście do nowego miejsca i do bycia ze sobą na okrągło?
|
|
#4450 |
|
Wtajemniczenie
|
dzaga ja robie "totalna metamorfoza-szczupła w 4 tygodnie"
PS. super stylizacja z 12 września. Bardzo mi się podoba. Szkoda że ja nie mam tak szczupłych nóg. Niestety zawsze muszę mieć coś dłuższego żeby udziki zakryć. Piękne połączenie
CEL - 56kg Edytowane przez mielnus Czas edycji: 2012-09-18 o 19:21 |
|
|
|
#4451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No gość przesadził z tą imprezką..... jeszcze jakby po imprezce poszedł grzecznie spać to ok ale żeby taki numer odwalić??? masakra! Żona ponoc i tak z nim się ciągle kłóci i ponoc nie chce już z nim mieszkac i wróciła do swojej mamy do Bydgoszczy. Co do Kolina to już jest super. Chodzi chętnie do przedszkola i zostaje nawet po 4 godziny Pogoda u nas właśnie się zepsuła! w dzień było 28 stopni a teraz burza jest i deszcz leje! Na jutro zapowiadają tylko 18 w dzień a w nocy 4-6 stopni! ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
ja uwielbiam mleko prosto od krowy tylko szkoda że tak krową śmierdzi to mleko no ale trudno :P zatykam nos i piję hehe ( mojego męża ciocia i kuzyn mieszkaja na wsi i mają krowy). Rano się strasznie ciężko wstaje Dopóki na kurs nie chodzę to korzystam i śpię :P No Kolin już lubi przedszkole i zostaje chętnie w nim jest dobrze Dobrze, że się nie poddałam i nie wypisałam go z przedszkola! To dzięki Wam bo tak mi radziłyście więc się posłuchałam No koleś zaszalał sobie i to ostro. Nie miałabym nic przeciwko tej imprezce gdyby potem poszedł grzecznie spać a tu taki numer wywinął wszystkim! Nie dośc że policja była to jeszcze moich rodziców nawiedzili w nocy! masakra :/ Przeprosił i obiecał że to sie nie powtórzy ale ja i tak szukam juz kogoś nowego na jego miejsce.
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiłam, że mnie dzieci lubią ![]() heheh jedynie czego nie cierpi to zadania robić. Dziś zajęło nam to godzinę, wczoraj dwie. On to tak przedłuża ciągle a to w międzyczasie pogram w piłkę a to coś zjem itd. Wszystko byle nie robić zadania. A co dopiero jak będzie musiał się uczyć... w ogóle tu w Irlandii jest edukacja na strasznie niskim poziomie, nie to co w Polsce Byłam dziś z jego mamą po niego w szkole, bo chciała mi pokazać jak będę czasem musiała go odebrać. No jakieś 20 min drogi piechty. Ale nad samym morzem piękna jest Irlandia, Dublin nocą tak samo, te budynki ![]()
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2012-09-18 o 20:03 |
|
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami nam sie nudzi, bo nie mamy obowiązków ale już niedlugo wracam na studia tż też i jeszcze do pracy takze bedzie zupełnie inaczej ![]() Cindy to fajnie w zasadzie masz jak sie szybko ogarniesz z zajęciami to masz czas wolny. No i super że mały Cię polubiał Koniecznie pokaz nam fotki ![]() A ja dzisiaj zrobiłam tarte z budyniem owocami i galaretką
|
|
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
No i poprosiłam ich żeby to co jedzą na kolacje (ich obiad) zostawiali mi i będę jeść o 13-14 tak jak w Polsce
chciałabym schudnąć.Dziś zjadłam: tosta z szynką (ciemny chleb tostowy) i pomidorem, z ketchupem 10 kcal i majonezem 10 kcal. Razem miało max 150 kcal Obiad- pulpet z sosem pomidorowym i 2 ziemniaki 250kcal podwieczorek - banan 100 kcal kolacja- 2 kawałki pizzy (mały jadł i musiałam z nim zjeść) 500kcal to jest 1000kcal ale smak jest ten sam, albo taki sok co się z wodą rozwadnia, on ma tylko 3kcal w szklance, a jest baaardzo pycha ![]() Także dziś spisałam się na medal ![]() Dodałam foty do albumu
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2012-09-18 o 20:47 |
|
|
|
#4455 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
Cindy, no brawo za dietkę, tak trzymaj, ![]() Monia, no z lokatorami to ciężko, my mieliśmy współlokatora kiedyś, omal nam małżeństwa nie rozwalił! Tak tanio wynajmowaliśmy, a on taki bezczelny, wyjadał wszystko z lodówki i się chciał umawiać z moim mężem jak to z kumplem, ze odkupi, a mnie w ogóle nie brał pod uwagę... No normalnie to ja prowadziłam dom a się czułam jakbym to ja mieszkała u niego... Przynajmniej na początku się postawiłam, że co jak co, ale do sprzątania łazienki po dwóch facetach moja rączka się nie przyłoży ![]() Dzaga, co do tego tłuszczu z kiełbaski to nie byłabym taka optymistyczna w ocenianiu lokatorki, moja kiedyś w akademiku po prostu rzucała się ze swoim towarzystwem kotletami , i właśnie takie plamy na ścianach były ![]() Monia, A cieszę się, że Kolin się przyzwyczaił, a Ty nie odpuściłaś. Teraz już mogę chyba napisać szczerze, że byłam spokojna o niego, bo poznałam dziesiątki dzieciaczków, a jedynie nie byłam pewna czy Ty dasz radę ![]() Zoosia, Ty się w ogóle nie przejmuj i nie zastanawiaj nad związkiem, olej go po całości, i Tobie będzie lżej a co ma być to będzie. Żyj sobie swoimi sprawami, a wspólne chwile z nim traktuj jak przyjemność kiedy jest dobrze, a kiedy jest źle i jak on jest taki mądry ( jak mój TŻ zresztą) to wtedy się odwróć na pięcie, nie czekaj, nie przekonuj, zajmij się sobą. Jak zmądrzeje to do Ciebie dociągnie, a jak nie to jego strata heroine, no popatrz, a Coldrex na mnie tak miło nie dziala Zupełnie po tym spać nie mogę tylko mam jakieś drgawki :pmielnus, co Ty opowiadasz , przecież pamiętam z Twoich fotek Twoje nogi, są za.....ste ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cocktail, ehhh jak ja wspominam te dawne czasy, kiedy zamieszkiwałam ze swoimi Tżtami I tak naprawde zawsze mi się dobrze ze wszystkimi mieszkało, tylko w innych sprawach życiowych potem okazywało się, że coś nie gra, ale mieszkać to ja lubiłam z nimi
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2012-09-18 o 22:02 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4456 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej babole
Dżaga , padłam z tej tłustej ,pryskającej kiełbasy Cindy , no tak taka praca nie jest zła , tez to robię w domu ,ale nikt mi nie płaci ![]() Najważniejsze ,żeby z rodziną się dogadywać, bo w koncu z nimi się mieszka. Ja kiedyś też tak pracowałam w Hiszpanii , z tym ,że nie mieszkałam z rodziną,ale opiekowałam się malutką 3tygodniową dziewczynką i robiłam takie drobne prace domowe. Jej matka miała chyba depresje poporodową ,bo całe dnie spała albo na przemian cały dzień jej nie było. Mile wspominam tę pracę, tak się przyzwyczaiłam do tej małej ,że prawie ją traktowałam jak własne dziecko i ciężko mi było się z nią pożegnać. ![]() MOnika, ja też wiedziałam,że z KOlinem to kwestia czasu , gorzej właśńie matki to znoszą . Ja jako matka jakoś nie miałam aż takich wyrzutów sumienia , Mateusz tak z miesiąc się przyzwyczajał. Co do Emu to ja bardzo lubię - kiedyś kupiłam sobie te oryginalne i bardzo dobrze mi się nosiło ,ba ,,nawet nie ja je kupiłam ,tylko właśńie od męża na urodziny dostałam Z tym ,że zle zrobiłam ,bo kupiłam jasne no i w tym numerze co zwylke noszę i mi się szybko zniszczyły i roklapały . Teraz jakbym miala kupować ,to rozmiar albo 2 mniejsze i ciemne.
Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-09-18 o 22:09 |
|
|
|
#4457 |
|
Raczkowanie
|
witajcie
![]() wracam do was juz po remoncie, a czeka mnie jeszcze drugi szkola sie zaczela, klasa maturalna wiec troche nauki jest i brak czasu:-( z moim TŻ zaczęło się wszystko układac i jestesmy razem, to tez mnie motywuje bardziej do odchudzania, bo jestem szczesliwa![]() biegam codziennie i widze efekty zaczne spowrotem brzuszki cwiczyc i jakies dodatkowe cwiczenia na nogi, wieczorami przed bieganiem zostalo mi prawie 5 miesiecy do studniowki i 7 kg nie wazylam sie odkad wrocilam, ale widze po sobie, ze chudne i wszyscy to zauwazyli mam wielka motywacje troszke duzo mam do nadrabiania was, troszke juz przeczytalam, a reszte dokoncze jutro bede starac sie wchodzic codziennie wieczorkiem cos napisaca teraz uciekam spac, bo rano szkola ![]()
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#4458 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
moj chlopczyk jest nieco starszy bo ma 8 lat i jest juz w wielu sprawach samodzielny. Niestety gdy mial 5 lat mial raka watroby i przeszczep. Teraz nosi aparat na uszkach. Jest inny niz wszystkie dzieci. Jest bardziej zamkniety w sobie, slabszy i dzieci go czasem bija. Tak mi go szkoda. Jutro jedzie do szpitala na badania, beda go kloc, do onkologa i do psychitry. Szkoda mi go. Ale potem zmyka grac w Irladzka pilke nozna z klasa taki mecz maja po zajeciach ja nie ide nie chce mi sie, nastepnym razem. Dzis pol dnia przelezalam chyba pojde do pennys kupic te emu, mialam w zeszlym roku i cala jesien, zime i czesc wiosny przechodzilam a 2o zl zaplacikam w biedronce ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
|
|
#4459 |
|
Wtajemniczenie
|
monia ciesze się, że i z synkiem i z kursem i z mężem Ci się układa
Coctail to czas na kolejne pudełko puzzli mi Tż obiecał jakieś 5 tys kawałków ale to nie tak szybkoCindy normalnie aż Cie nie poznaje, ten optymizm, determinacja, super madzia6245 uwielbiam czytać takie motywujące posty ![]() zooska Wczoraj wściekłam się u dentysty- 1,5 godziny czekania i cały personel szukał mojego zdjęcia i się okazało, że prof je w teczce zostawił na uczelni w gabinecie i zabieg przełożony a ja cały dzień w plecy fakt przepraszali i ekstra konsultacje dostałam i wiem już wszystko co mnie czeka itd ale jednak taki bałagan nie przystoi niby to renomowanymi gabinetowi w piątek mam nowy termin ale coś mnie gardło boli więc jak nie przejdzie to muszę znowu przełożyć- posiadanie kompletu zębów nie jest mi pisane przygotowuje plan wycieczek wieczorem się spięłam i ciut poćwiczyłam z Ewą , z racji bólu gardła dieta sama się od wczoraj trzyma
|
|
#4460 |
|
Zadomowienie
|
Hej,haj,heloł!
U mnie dietowo ok,ale w sumie już chyba za chwilę przejdę na utrzymanie-uf w końcu Niestety,ale biust też "uszczuplał" biust_było:85cm.jest:81cm .pod biustem_było:70cm.jest:69 cm.talia_było:62cm.Jest:6 0cm.biodra_było:94cm.jest :90cm.udo_było:54cm.jest: 52.5cm.łydka_było:31cm.je st:30cm.Mielnus weż nie gadaj głupot 53cm.w udach to nie tragedia,ja mam 52cm.i jestem przeszczęśliwa!---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Coctail a dasz przepis na tą tartę
mają przewagę liczebną Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2012-09-19 o 09:25 |
|
|
|
#4461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to gdzie Ty mieszkasz, że plan wycieczek opracowujesz? ![]() Tak, tak bardzo fajnie tu. Trochę za dużo się lenie, takie mam wrażenie, po tym jak w Polsce zapie... od rana do nocy, a w weekendy jeszcze miałam szkołę. ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
Muszę iść na zakupy, bo mam tylko 1 ciepły sweterek. A tak to same cienkie. To może i dres kupię i będę biegać tak jak w Polsce Jeśli chodzi o angielski to ta rodzinka się strasznie podnieca jaki to ja mam dobry angielski... No umiem się dogadać, rozumiem wszystko, ale ciężko mi się mówi. Robię głupie błędy gramatyczne i brakuje mi słów. Najgorsze jest to, że mam tu tylko słownik z Oxforda i tyle. A te wszystkie notatki i super książki które miałam na studiach zostawiłam w domu. Rodzice z kolei nie chcą mi nic przesłać, bo mówią, że za 3 tyg bo nie wiadomo czy nie wrócę do domu za chwilę :/ eeeehhhh no nie wrócę prędzej jak na święta. ehhh gdzie jest heroine ze swoim porannym spóźnianiem? gdzie jest monia ze swoimi mega długaśnymi postami, gdzie są wszyscy
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2012-09-19 o 10:25 |
||
|
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciasto: -200g mąki -5 łyzek cukru -1 jajko -100g masła wszystko razem do miski ja posiekałam nożem jak już było rozdrobnione ciasto to wyrobiłam ręką i na pół godziny do lodówki. Rozwałkować ciasto, po nakłuwać widelcem, położyć pergamin i obciążenie. Piekłam jakies 15 minut potem wyciągnęłam pergamin z obciążeniem i jeszcze jakies 5-10 minut ja sie zagapiłam i za dużo sie podpiekło ale jest ok ![]() Na ciasto dałam zrobiony budyń waniliowy na to owoce i zalałam galaretką truskawkową. Po zjedzeniu stwierdziłam, że następnym razem zrobie coś innego zamiast budyniu może serek mascarpone. Ale nie posiadam obecnie miksera i musiało być najprostsze
|
|
|
|
|
#4463 |
|
Wtajemniczenie
|
Coctail muszę chyba sobie jakiś filtr antyprzysznościowy zamontować, żeby mi smacznych postów nie pokazywało
![]() Cindy czemu rodzina myśli, że za 3 tyg wrócisz ja to teraz na taki zapomnianym przez świat miejscu mieszkam, że szkoda gadać ale zabytki zawsze się jakieś znajdą i coś opowiedzieć mogę w okolicach Szczecina mieszkam i nikogo obrażać nie chce z mieszkańców ale gdyby nie Tż to bym tu nigdy się w Wrocka nie ruszyła Czas na jakieś małe ćwiczenia
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
) Zyje i mam się dobrze W pracy siedzę i już najchętniej bym poszła do domu, chyba będzie zmiana pogody bo taka spiaca jestem ze zasypiam na siedzaco. A kawy staram się nie pic. Rożne opinie sa wiec zezygnowalam z kawy. Tzn. od porannej mnie odrzuciło (piłam na czczo do tej pory) A później już jak się obudze to nie musze pic Monia cieszę się ze szczęśliwa jesteśJ Z wstawaniem tez się przyzwyczaisz Co do tego ze widac. Przytyłam ost trochę (2 kg) smaki jakieś mam![]() i wiesz wszyscy fakty pokojarzyli Co do tego „noszenia na rekach „ to nie przesadzajmy, ale lepiej jest Chociaż szef mnie wkurrr… ostatnio okropnie. Ale on jeszcze nie wie o ciazy Zresztą już wszem i wobec ogłosiłam, czyt. U siebie w pokoju) ze od 4 meisiaca ide na chorobowe i mam to wszystko daleko… Musze sil zebrac żeby później mieć sily![]() Cindy.. widzisz nie taki diabeł straszny Szybko się zaklimatyzowałaś , wszystko juz się układa a teraz tylko lepiej będzie Ladnie tam maszJHeroine a co Ty ostatnio z sil opadłaś, jak zdrówko, dobrze już?? Co tak malo tu się udzielasz?? Bo nagane na pismie dostaniesz!!! |
|
|
|
#4465 |
|
Wtajemniczenie
|
mam depresje.... szukam pracy i nic. Jak dobrze pójdzie to do szkoły bede jezdzic tylko 2 dni w tygodniu. Fajnie plan poukładali. POzostałe dni mam wolne. Widaomo bede musiała troche nad projektami do szkoły posiedziec. Musze sobie jakas prace znaleźć , inaczej zbzikuje. Co najgorsze to do miasta w którym stujuje mam 50km, a do najbliższego 25. Mieszkam pomiędzy. U mnie nie ma roboty. Mam drobne zlecenia ale za to nie da się wyżyć. Planowałam firme założyć, ale teraz nie ma takiego dofinansowania. Normalnie KAPLICA
Powaznie zaczęłam myśleć o przeprowadzce za grance z moim TŻ, tak przyszłościowo... W Polsce jak narazie to nie widze przyszłości...
|
#4466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zagranica to jest jakieś wyjście , szkoda ,że na wakacje nie wyjechalaś nigdzie. Zresztą jeszcze studiujesz ,to będziesz miała zajęcie , tylko kasa by się przydała , to fakt. Mój wyjazd też już się przesądza ,bo jednak nic u mnie w mieście nie ma , szkoda. |
|
|
|
|
#4467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski
Sorki że wczoraj już nie pisałam. Przebimbałam cały wieczór siedząc na forach i czytając o tabletach i czytnikach Już sama nie wiem co wybrać :/ Masakra. A jednak na studia przydałoby mi się takie urządzenie, biorąc pod uwagę fakt, że czasu będę miała naprawdę małooo :| A zawsze to na okienku lub w autobusie coś się czytnie Mielnus, dziękuję. No ja to samo robię Nie łam się A szukałaś pracy poza zawodem? Może zlecenia rób na boku, a złap jakąkolwiek pracę na początku. Mój TŻ też narzekał na początku ale potem chwytał się czego popadnie i ni stąd ni zowąd trafiła się praca w zawodzie.Cindy, no to widzisz, wszystko zaczyna się układać ![]() Marzy mi się wyjazd do Irlandii. Może nie na dłużej, ale przynajmniej żeby zobaczyć te tereny. Wiem że bardzo różnią się od tych angielskich. Cytat:
Cytat:
No co wyyyyy! Tak o? No tak czy inaczej obiecaliśmy sobie że never ever, nigdy nie wynajmiemy już nikomu naszego gniazdka Mieliśmy tylko 2 fajnych lokatorów - naszych kumpli. Jednak mieszkali u nas b.krótko bo im nie wyszło "w mieście" Madzia, heloł! Noo długo CIę nie było ![]() Z czego planujesz zdawać maturę? Super że wszystko się układa
|
|
|
#4468 |
|
Wtajemniczenie
|
nie chce mi się ćwiczyć... to przez tą pogode. Odrobie jutro
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
Jesssu mi się też nie chce że szok
ALe muszę bo wczoraj nie ćwiczyłam. Ale najgorsze jest to że ja zauważyłam że mnie przybyło Nie wiem czy przez skalpel nie rozrastają mi się mięśnie Naprawdę zbyt dobrze się na tym nie znam. Wcześniej wszystko się ładnie ujędrniało i w ogóle, a teraz mam wrażenie że rosnę Zastanawiam się czy nie zacząć robić tego turbospalania lepiej.
|
|
#4470 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jak ta pogoda działa bo ja mam dziś mnóstwo energii i ochoty na ćwiczenia i prace domowe
![]() Musze dziś jeszcze śmieci te posegregowane po osiedlu poroznosić ( miasto nijak nie ułatwia sprawy- szkło, na sąsiednim osiedlu pojemnik , makulatura i plastik jeszcze gdzie indziej ale dzielnie oblecę wszystkie pojemniki- nie dziwie się, że zapracowanym czy starszym osobom się nie chce tego robić jak trzeba tak daleko ze wszystkim biegać). No ale może to taki chytry plan żeby ludzie więcej ruchu mieli, tak prozdrowotne
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

za puzzle
Ty to masz cierpliwośc! 

Orto mówi że już ładnie wygląda następna wizyta dopiero w polowie listopada 

jeśli jadłaś i lubiłaś to jedz i spokojnie na śniadanie można zjeść kanapki.

wczoraj pojeździłam 90 min na rowerku, a dzisiaj ledwo powłóczę nogami 

Mają 96cm x 68cm
Nawet mojego "dostania się" nie opiliśmy jeszcze.
na wsi jest jakoś inaczej
powiedz mu żeby zwolnił tempo
bo się zamęczy
A raz jadła chyba dosc tłustą kiełbasę w wynajętym jej przez nas świeżo pomalowanym pokoju. I musiał ten tłuszcz jej porządnie pryskac bo później były takie tłuste plamy na ścianie
Na później mam Princssę od Tż to w drodze do Lbn może zjem 
a jedzenie na Wyspach jest okropne
także współczuję 

, lekko na 5 h pracy), mycie blatów kuchennych, mycie kuchenki, wyjęcie naczyń ze zmywarki, włożenie nowych, wyjęcie prania z pralki, i poskładanie skarpet razem. I posprzątanie pokoju gościnnego i pokoju zabaw. To niby miało mi zająć 1-2 h dziennie 

biust_było:85cm.jest:81cm .pod biustem_było:70cm.jest:69 cm.talia_było:62cm.Jest:6 0cm.biodra_było:94cm.jest :90cm.udo_było:54cm.jest: 52.5cm.łydka_było:31cm.je st:30cm.
A szukałaś pracy poza zawodem? Może zlecenia rób na boku, a złap jakąkolwiek pracę na początku. Mój TŻ też narzekał na początku ale potem chwytał się czego popadnie i ni stąd ni zowąd trafiła się praca w zawodzie.