|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
Cytat:
to ja może jednak bym reflektowała![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() daj wieczorem znać czy dostałaś urlopik - chociaż innej opcji nie przewidujemy
|
|
|
#2432 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Hej wróciłaś w końcu do nas A jak tam u Ciebie kiedy @ powinna nie przyjść Cytat:
Kwitka ale przecież to czysta i szczera prawda ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2433 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Do jasnej cholerki, która przysłała ten ziąb do mnie
![]() Brrrrr moj pies spi od rana i nosa nie wyciagnał spod kocyka ![]() Cytat:
Wczoraj zrobiłam sikanca, ale wyszła jedna krecha. Wiec sie ciesze! Nastepna @ juz nie przyjdzie ![]() Hihihi pamiatka z Dominikany musi być na lata Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wariatki jestescie!!!!
|
||||
|
|
|
#2434 |
|
Zadomowienie
|
Anteria tak czytam Twój post i u mnie też syfy wyszły. Zwłaszcza na szyi i policzkach. Czyli nie jest tak pięknie jak myślałam i pewnie @ zawita w przyszłym tyg...
Głowa mnie boli od rana tak, że mi niedobrze... ta pogoda mnie zabije
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to myślałam że @ do mnie zawitała zaczęły mi się bóle typowo małpowe jak zawsze w dniu kiedy dostaję. I czuję mokro coś leci no to mówię pozamiatane ale patrzę w majty a tu jednak nie tylko ten biały śluz chyba zniosę jajoo do jutra z tej niecierpliwości
Co najlepsze to test jeszcze nie zakupiony muszę iść do apteki i kupić bo nie mam takich zapasów jak Wy
|
|
|
|
#2436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla pewności zrób jeszcze sikańca przed wyjazdem
|
|
|
#2438 |
|
Raczkowanie
|
Wy też macie takiego lenia dziewczyny jak ja?
Leje,szaro,bu ro i ponuro.Chyba skoczę po zapas pysznej herbaty i białej czekolady![]() Byłam wczoraj w bibliotece i mam zapas książek także wiecie
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedziamy za 8 dni i miało byc po @ a tutaj cisza... Dzis pewnie przyjdzie bo czuje sie fatalnie... I do tego mam kac
|
|
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj mam to samo tylko że ja muszę wyjść Jeszcze muszę się skupić na nauce a to będzie masakra coś czuję Dziewczyny nie wiem miała może któraś za ciążona takie problemy z sutkami? Nic nie czuję poza pryszczami na okres już teraz nawet mnie brzuch nie boli co zwykle mam, heh nie wiem nakręcam się już chyba jednak
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wrociłam ze szpitala z wynikami badań...i dobrze i źle jednocześnie..szlag by to
Wyniki wszystkich hormonów są w miare ok , ale prolaktyna znowu wariuje po 6 miesiącach bromerginu była wporzadku kilka miesięcy a teraz znowu skacze jak oszalała..wiec jednak ten cykl chyba bedzie nieudany,dzis wieczorem ide do gina na usg wiec pewnie i bromek dostane rok temu prolaktyna była 24 ( norma 25) a po 60' była 240 ,bromek jadłam w dawce 1 tab dziennie przez 6 miesięcy , dziś jest 10,6 a po 60' jest 249 Powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz ktore się znają , badanie 5 dzien cyklu a wyniki : LH 3,5 FSH 5,3 testosteron 21,1 SHBG 55 jest ok ?? Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2012-09-19 o 11:10 |
|
|
|
#2442 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten sam dc praktycznie, te same objawy czyli ich brak,też wysyfiło mnie troszkę na brodzie,policzkach i dekolcie łooo cooo kaman?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No i oby było tak jak Ty tego chcesz![]() Cytat:
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Ok dziewczyny ja lecę trzymajcie kciuki za urlop
Moje samopoczucie okropne no ale jakoś muszę sobie poradzić. Pozdrawiam was ciepło z zimnego Grazu i jak znacie odpowiedz na moje pytania to piszcie. Pozdrawiam
|
#2444 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wiecie co ja to jestem głupek, albo boję się 4-raczków, albo mam fazę, że nic się nie uda, jajka nie pękną i w ogóle lipa ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie no dobra, nie będę taka zachłanna, skarpetki dla chłopaków wystarczą ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak serio to też chcę bliźniaki, ale nie więcej wtedy faktycznie mam spokój do końca, bo na 3 to się raczej nie zdecyduję nigdy.Cytat:
A z drugiej niedobrze, bo może świadczyć o niedomodze lutealnej (chyba, 100% nie daję, bo nie pamiętam dokładnie) Testosteron i to drugie nie wiem, norm nie widać , a nie pamiętam co i jak.
|
|
#2445 |
|
Raczkowanie
|
A ja chyba muszem się trochę wyżalić
tak sobie myślałam o świętach,że brzuszek już duży dość będzie i że fajnie bo w trójkę jako rodzina będziemy...a tu sobie przypomniałam że wcale tak super nie będzie.Moja znienawidzona siostra przyjeżdża z Irlandii wraz ze swoim mężulkiem.Niestety cała nasza czwórka się mocno nie cierpi.Mój mąż już mówi że jak coś powie na mnie i Kruszynkę to mu w mordę da
|
|
|
|
#2446 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taaa mam sklep z bielizną![]() Cytat:
ale takie objawy to raczej na bank dzidzia będzie![]() Cytat:
wszystkie przeczytane a auto popsute wiec nie mam jak do biblioteki pojechac![]() Cytat:
może lepiej zatestuj przed wyjazdem![]() Cytat:
![]() Cytat:
a prl się nie przejmuj, polykasz znow bromka i wroci do normy wszystko ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
my mamy duży dom, ja na swoja rodzine nie mam co lliczyc a z siostra meza tez nie mam zamiaru ich spedzac
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Masz jakas stronke? Na allegro sporzedajesz?
|
|
|
|
#2448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
coz to za watpliwosci! predzej czy pozneij doczekasz sie dzidziolkow! bierz przyklad ze mnie ponad 2 lata starań a walcze, kombinuje i nawet przez mysl mi nie przechodzi ze sie nie doczekam! bo się doczekamy tu wszystkie i nie ma innej opcji!---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- niestety:P sprzedaje tylko u siebie w miescie w sklepie mialam plany w tym roku w internet przejsc ale finansowo przez te badania, slub i reszte nie wydoliłam, wiec bede musiala jeszcze poczekac ale jak cos to dam znac
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to trzeba koniecznie zajac sie tym ![]() Z jakiego miasta jestes? |
|
|
|
|
#2450 |
|
Zadomowienie
|
Z prawie Wrocławia
![]() wiesz już wiele razy o tym myslalam ale jakos sama nie wiem bo w koncu taka konkurencja jest, że masakra... no a jak w koncu zdecydowalam sie sprobowac to kasy brak chyba przeznaczenie...
|
|
#2451 |
|
Raczkowanie
|
Ameliar: no to mam daleko do ciebie na te święta bo ja z pomorza
nie wiem co zrobić,ignorować przez tyle dni( zostają na jakieś 10 dni) będzie ciężko.
|
|
|
|
#2452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja w Wielkanoc po prostu zabrałam się z domu, wynajęłam domek w letniskowy(za baaardzo przystepna cene) i wyjechalam na swieta. Na szczęcie przyszły Mąż wybrał mnie i pojechał ze mną... jak jestes silna psychicznie to zostan i ignoruj. A jak nie to polecam taka "ucieczke" bo ja sobie nie wyobrazam dzielic sie z kims oplatkiem kto mnie delikatnie mowiac nieelegancko traktuje...
|
|
|
#2453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane Kobitki
))) Witam nowe starajace sie )Cytat:
Cytat:
) ja poluje na dziewczynke hehheCytat:
)A ja dalej po cichu w pracy nadrabiam , mam jescze 3 strony do poczytania.... dziewuszki wolniej troszke )
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle, że ja leżałam po na brzuchu, tak podobno lepiej przy tylozgięciu (nawet gin wczoraj mi to mówił) A w ogóle to mi się coś przypomniało, pamiętacie, jak pisałam, że gin (ten poprzedni) zapisał mi Clo 2xdziennie? Ja go nie posłuchałam i wzięłam jedną i to 5-9dc a nie 2-6 ... nawet nie chcę myśleć ile bym nahodowała jajek po podwójnej dawce
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a noo jak bys wzila bysmy mieli moze i 5 raczki heheh wesoło by by było
|
|
#2456 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc!
jednak tak jak sadzilam niezle mi sie wszystko poprzestawialo po poprzednim cyklu przydlugim, mam 13 dc i tak mnie dziwnie brzuch boli i sluz plodny, zrobilam test na owu - i kreska kontrolna ciemnowisniowa jak byk. A zwykle mam owu koli 19 dc, wiec o co chodzi?!.... ![]() IZA, Ty moze tez cos takiego u siebie zaobserwowalas? |
|
|
|
#2457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
kwitka!!! KOCHAM CIEEEEEEE!!!! Za kazdym razem jak czytam Twoje posty to leje po gaciach!!!!!
dziewczyny, urlop mi sie juz konczy, jutro wracamy do Norge i jak zwykle nie odpoczelam;/ na weselu sie wybawilam![]() widzialam, ze jedna fasolinka przybyla!!! z nadrabianiem jestem na biezaco, alem taka spiaca, ze juz nie pamietam co mialam pisac.... pamietam tylko z tym tylozgieciem: moja mama tez miala i po porodzie sie to prostuje, to samo mi kiedys lekarz powiedzial, do tego przez tylozgiecie moga byc bardziej bolesne miesiaczki niestety ![]() no i marudex(??) chyba z tym sluzem plodnym przed okresem nie pociesze, bo niestety tez mialam tak w tym cylku i dooooooopa... no i czytalam troche na ten temat i sie okazuje, ze taki sluz wystepuje poniewaz spada poziom progesterony a rosnie poziom estrogenow bodajze, co oznacza, ze na fasolke nikle szanse.... ale wiadomo, kazda ma inny organizm, wiec moze jednak ![]() |
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak teraz mam , zawsze bole i slub był w ok 16-20 dzien a teraz pokazało sie to samo w 10tym dniu , jakieś cuda
|
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o uwulacje ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.

na pocieszenie mogę tylko dodać, że po każdych batach następuje rytualne zachlanie ryja
, wiec bólu nie czuć tak bardzo
to ja może jednak bym reflektowała

do @ trzy dni a ja nie czuje nic. Żadnego bólu na @ jedynie jak wstałam to zastanowiły mnie moje cyce nie są powiększone a szkoda ale lewy boli chyba pierwszy raz w życiu najgorzej sutek mam tego guzka na nim nie wiem jak to nazwać taki bąbel i tak jakby w sutkach zrobiły mi się dziurki to też pierwszy raz widzę. Mierzyłam dziś temp zanim wstałam i 36,6 w sumie nie powinnam się dziwić jestem typem człowieka co gorączkę miał raz w życiu i od razu 40 stopni. Normalnie nie mam nigdy. osłabiona jestem ciągle, na leżąco postanowiłam szyjkę sprawdzić ledwo jej dotknęłam i wydaje się być miękka. Osłabiona jestem jak po całodziennym dniu pracy a na kurs dopiero po południu idę, co się dzieje
Przeziębiona jestem na pewno trochę mnie kaszel poddusza i z rana mam katar ale to tylko z rana. Biorę witaminy i nic z tego. Dzisiaj kolejny ciężki dzień się zapowiada. Niech już będzie ta sobota niech już nawet ta @ przyjdzie żebym tylko miała spokój ze sobą. Wczoraj jak leżeliśmy już w łóżku to mówię mojemu że chce mi się ryczeć autentycznie ciągle chce mi się ryczeć mimo że tego nie robię to tak się czuje jak bym już miała mokre oczy, a on mówi że pewnie w ciąży jestem jak mam takie humory a ja od razu że nie że to przed @. Masakra jakaś.
tak ładnie proszę
) Także, jak nawet wracam do domu, to padam na pysk
A w którym ty jesteś tygodniu?

tak sobie myślałam o świętach,że brzuszek już duży dość będzie i że fajnie bo w trójkę jako rodzina będziemy...a tu sobie przypomniałam że wcale tak super nie będzie.Moja znienawidzona siostra przyjeżdża z Irlandii wraz ze swoim mężulkiem.Niestety cała nasza czwórka się mocno nie cierpi.Mój mąż już mówi że jak coś powie na mnie i Kruszynkę to mu w mordę da