Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-19, 12:23   #3631
maluchna30
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja chyba pojadę do szpitala:m ur:

ból jest nie do zniesienia, mam wrażenie,że zaraz mi pęknie macica

trzymajcie kciuki, muszę się z moim ginem zdzwonić bo leki gówno dają
3maj się i wracaj szybko do zdrowia.

Wygrałam właśnie licytacje na takie kozaczki, które kosztowały mnie z dostawą 37,31 zł
http://allegro.pl/b20-klasyka-muszki...628013863.html
Stary 2012-09-19, 12:23   #3632
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Szukam chętnej, która mnie do sprzątania zagoni. Jeju, ale mam lenia. Masakra to jest jakaś.
Ja to szukam takiej, która za mnie posprząta

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Dziś mamy 23t 1d ciąży, czyli zaczął się 24 tydzień Lekarz się śmiał że w styczniu osiągnie wagę 7,5 kg. Taki z niego żartowniś Wszystko w normie ponoć jak na ten tydzień Młody leżał głową w dół dupką w górę, więc pokazał co tam ma między nogami i żadnych możliwości pomyłki.
Co do odczuwania ruchów pod pępkiem to przecież normalne, na tym etapie ciąży dno macicy sięga okolic pępka
Ja też zaczynam dzisiaj 24tc

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Sama robie zdęcia na ślubach, ale jak mówi przysłowie szewc w dziurawych butch chodzi, i nie mam nikogo kto by zrobił mi zdjęcia na mojej skromnej cywilnej uroczystosci
Ja ci mogę zrobić, poważnie, ale nie licz na wspaniałe efekty

Cytat:

Ojjn bidulko jedź, pewnie.

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
jej... ale mi się dzień zaczął... pojechałam rano z Karinką i teściową na zakupy do miasta i Karinka w połowie drogi a ja nie miałam jej w co przebrać. Zatrzymałam się w pierwszym sklepie i musiałam jej kupić legginsy i sweterek... Chyba pierwszy raz nie wzięłam jej nic na przebranie... bo zapomniałam (a miałam przygotowane)...

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

trzymam kciuki, i bardzo Ci współczuję... Daj znać co i jak i lepiej jedź do tego szpitala.
brrr znam te uroki choroby loko :/

--------------------------------
Ja to muszę mieć wredny charakter - mój mąż nawet jeśli jest rozczarowany (aczkolwiek nie wygląda) płcią, to słowem się nie zdradza - ojjj, dostałby opr taki, że hej.

A nasze miasto robi prezenty dla maluszków

http://www.bedzin.pl/index.php/wydar...odych-rodzicow
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 12:24   #3633
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Mój Tż cały czas myślał, że będzie syn, więc na tym usg gdzie się okazało że będzie dziewczynka był w szoku, ale był też wzruszony. I jak wyszliśmy to szczerze chyba ja byłam bardziej rozczarowana, ale tylko dlatego że się tak strasznie już nastawiłam na syna. I to on mnie pocieszał, ze ważne że zdrowe. Żebyście nie myślały że wyrodna matka jestem :P i oczywiście cieszę się z dziewczynki, i on też i już mówi że będzie córunia tatusia i się śmiał, że będziemy próbować aż syn będzie, ale to były tylko żarty, bo planujemy mieć tylko 2 !!
Więc nie rozumiem podejścia Twojego Tżta. Jak by mój się tak zachował to nie wiem co bym zrobiła. Przecież nie ma chyba znaczenia czy syn czy córka, ważne że to Nasze dziecko i ważne by było zdrowe.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 12:30   #3634
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Może być, chociaż rewelacji nie ma. Tak się właśnie zastanawiam czy się jeszcze nie położyć. Pogoda do bani, samopoczucie też (znowu mam duszności), więc chyba legnę się jeszcze na trochę, a chałupa może się sama wysprzątaI może się zakupy zrobią też same

Aaaaaaaa, i na takie coś się napaliłam
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...&ars_rule_id=9
Mi się podoba, też taki chcę tylko ja razem z huśtawką, że ma i wibracje i buja dziecko.

Marsi
daj znać i jak trzeba zostań w szpitalu, wiem, ze to niezbyt miłe ale tam będziesz bezpieczna, oby już Cię nie bolało
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 12:36   #3635
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
mam podobnie, oprócz wrastających włosków..
tylko jakbym się goliła raz na miesiąc to mąż musiałby się przedzierać przez busz
u mnie na szczescie wolniutko rosną, także o przedzieraniu prez busz nie ma mowy, raczej leśne runo :0

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Nie nadążam czytac Waszych wpisów. Mam kilka pytań jeśli pozwolicie..
czy drętwieją Wam dłonie?? jejku mi często i rano i wieczorem..strasznie mnie to wkurza.
Czy są tu dziewczyny z Warszawy lub bliskich okolic??Jeśli tak powiedzcie nad jakim szpitalem się zastanawiacie.
Kiedy zaczynacie szykować się do dzidzi..w sensie pokoju...ciuszków i wszystich innych akcesoriów??
ja pierwsze kup teraz kliknęłam na drugi dzien po pierwszej wizycie u gina.... a teraz to już mam skompletowaną wyprawkę ciuszkową. Zostały mi artykuły higieniczne dla siebie i malucha, wyprawka moja do szpitala i łóżeczko. Bo wózek wyhaczyłam an tablicy

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
mieliśmy dokładnie tak samo... wiem, że chciał syna, ale nie moja wina przecież, że wyszła dziewczynka a on się zachowywał, jakby był obrażony na cały świat, bo będzie miał córkę i oznajmiał całemu światu, że jak już dojdę do siebie po porodzie to on się postara o to, żeby był syn... tak jakby w ogóle się nie cieszył, że dziecko jest już zdrowe i duże, tylko najważniejsza płeć... szlag mnie trafiał, teraz już mu to trochę przeszło, ale tak czy siak przykro mi z powodu jego zachowania... dlatego doskonale cię rozumiem i nie martw się, przyzwyczai się do tej myśli... no i mam nadzieję, że po porodzie, jak nasi TŻci zobaczą dzieci to już będę córeczki tatusiów
i dobrze, że się wypłakałaś i wygadałaś - mi potem zazwyczaj jest lżej, mam nadzieję, że Tobie też pomogło
no i trzymam kciuki, żebyście się pogodzili!
jej, zabiłabym za takie podejscie przeciez to on zrobił i jego plemniki, a teraz foch
mój mąż powiedział wyraznie: co by nie było, bede kochal i uwazaj, bo cię nie dopuszcze do opieki

Cytat:
Szukam chętnej, która mnie do sprzątania zagoni. Jeju, ale mam lenia. Masakra to jest jakaś.
Aj ty robota nie zając poczeka na natchnienie

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Muszę się za obiad zabrac, ale mnie wciągneła "tablica" dzisiaj.

rybka dziś, ziemniaczki i surówka z kapusty kiszonej- żelazny punkt przy rybce

a potem na zakupy
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 12:36   #3636
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
3maj się i wracaj szybko do zdrowia.

Wygrałam właśnie licytacje na takie kozaczki, które kosztowały mnie z dostawą 37,31 zł
http://allegro.pl/b20-klasyka-muszki...628013863.html
O rany, co za rozmiar. Nosisz takie mikroskopijne buty?
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 12:37   #3637
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
wiecie co z tymi pasami to ja ostatnio gadałam z policjantami jak to jest
i niestety więsci są bardzo kiepskie- ciężarna w wypadku bez pasów ma małe szanse i niestety ale statystyki są straszne w porównaniu z tymi co jeżdzą zapięte
osobiście pamiętam sytuację z forum dla mam gdzie dziewczyna kilka dni przed rozwiązaniem zginęła w wypadku właśnie bez pasów, dziecko też nie przeżyło ponieważ wypadła przez okno
zostawiła jeszcze dwójkę małych synków

ja wolę zainwestować w specjalne pasy niż ryzykować utratą życia
ja nie będę kupować pasów na ostatnie 3 ms...później będę miała problem ze sprzedażą, a trzeciego dziecka już nie planuję
Stary 2012-09-19, 12:39   #3638
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:

Jedź do szpitala i się nie oglądaj na nic. Te boję są zbyt poważne, żebyś z tym w domu siedziała. A w szpitalu dostaniesz super kroplówkę z magnezu albo rozkurczowe w zastrzykach i Ci przejdzie. Przebadaja nieśmiała i będziesz wiedziała na czym stoisz. Trzymaj się kochana
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 12:42   #3639
BlackSanctum
Zakorzenienie

Ja dzisiaj nic nie robię chyba na obiad... Nie chce mi się, strasznie ciemno u nas jest, od rana pada i to ma wpływ na moje samopoczucie, jak zwykle. Ewentualnie przerobię rosół na zupę chińską z przepisu Marsi, bo zostało mi pół garnka z wczoraj.
Czekam na TŻa, bo mam na niego ochotę, a będzie dopiero gdzieś za 2 godziny, ehh.
Stary 2012-09-19, 12:46   #3640
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co z tymi pasami to ja ostatnio gadałam z policjantami jak to jest
i niestety więsci są bardzo kiepskie- ciężarna w wypadku bez pasów ma małe szanse i niestety ale statystyki są straszne w porównaniu z tymi co jeżdzą zapięte
osobiście pamiętam sytuację z forum dla mam gdzie dziewczyna kilka dni przed rozwiązaniem zginęła w wypadku właśnie bez pasów, dziecko też nie przeżyło ponieważ wypadła przez okno
zostawiła jeszcze dwójkę małych synków

ja wolę zainwestować w specjalne pasy niż ryzykować utratą życia
oboże straszne co piszesz!!!
Ja też zapinam, po prostu odciągam od siebie jak najdalej i trzymam, nie wyobrażam sobie nie zapinać, no ale w sumie ja brzuch mam malutki......

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
No a poniewaz wszystko nadrobiłam to:
byłam wczoraj u gina, 18, 5 tygodnia, dzidzia cała i zdrowa, wszystko ma na miejscu, serduszko duże i równo bije, no i potwierdziło się że będzie dziewczynka, więc możecie mi to wpisac na liście, co do imienia nie wiem bo musze z Tż pogadać no a od wizyty właśnie nie gadamy.
Wkurzył mnei strasznie swoim zachowaniem. Wiem że jest rozczarowany że to nie chłopak ale nie musi tego tak ostentacyjnie pokazywać. Nie dało się z nim nic pogadac jak wracaliśmy, i potem też. Ja się uwijam, jedzenie robię, pranie wtawiam, i ogólnie ogarniam dom bo gości mamy to wiadomo że pełno rzeczy się wala wszędzie, a on sobie siedzi i gada, a za chwile przychodzi i mowi że idziemy wszyscy na jakieś piwko do baru. Nawet nie zapytal czy mam ochotę. Więc mówię że ja nie idę, bo jestem zmęczona, to rzucił oczywiście jakimś niezbyt miłym komentarzem i poszli, jakosniespecjalnie zalezało mu na tym żebym szła. Wrócili mega zmarznięci (i ja niby tez miałabym tam siedzieć i marznąć) i od razu do mnei z pretensjami że się obnoszę z obrażoną miną, a ja sobie siedziałm i orzechy obierałam
Potem proponuje wszystkim coś do picia, o mnie oczywiście nie pomyślał i w końcu poszliśmy spac nie odzywając sie do siebie. A ile się napłakałam przez to wszystko, zwłaszcza że nawet pogadac z nim nie mogłam o tej wizycie o badaniach i ogolnie o dziecku. Wkurzon ajestm na maksa i pierwsza się do nigo nie odezwę tym razem.

Wyżaliłam się to mi ulzyło ...
jejku straszne zabiłabym mojego heh, swoją drogą mój nie wiedział dokładnie czy chce chłopa czy dziołchę i cały czas do brzuchola mówił; moja kochana FIL - TAMA (bo dla chłopca miał być Filip a dla Dziewczynki Tamara ) a jak widział na ulicy dziewczynkę to mówił, jejkuuuu chcę dziewczynkę.... A potem, chcę chłopca..... jest chłopczyk, to w aucie przy otwartym oknie krzyczał będę miał SYNA SIATKARZA!!! ale wiem, że na dziewczynkę równie by się cieszył

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hej!
Ja tak na szybko co bym zdążyła wam przekazać wiadomość - o 9.55 w DDTVN bedzie rozmowa o psach i kotach: Jak przygotować psa i kota na pojawienie sie dziecka.
Myślę że niektóre z Was moze to zainteresuje
kurde przespałam

Cytat:
to teraz mam stresa że będzie klapa

tymbardziej że tż nie ma jeszcze garnituru!!!!

A co to za fotografka???
Wszystko będzie oknaprawdę
Fotografka http://www.karinafalinska.com/

Cytat:
Sama robie zdęcia na ślubach, ale jak mówi przysłowie szewc w dziurawych butch chodzi, i nie mam nikogo kto by zrobił mi zdjęcia na mojej skromnej cywilnej uroczystosci
wiem, że w usc są fotografowie, ale nie ręczę za ich "umiejętności"

Cytat:

kochana trzymam kciuki mocno!!!

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36621132]

A nasze miasto robi prezenty dla maluszków

http://www.bedzin.pl/index.php/wydar...odych-rodzicow[/QUOTE]
ale słodziachne
czemu mi się ciągle wydaje, że jesteś z Sosnowca?

Dziewczyny, wygrałam dwie kolejne aukcje patrzcie! Na tym kombinezoniku najbardziej mi zależało i patrzcie cenę jestem przeszczęśliwa oczywiście doładowałam konto w snajperze
http://allegro.pl/show_item.php?item=2611238522
http://allegro.pl/show_item.php?item=2611238923

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 12:46   #3641
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj nic nie robię chyba na obiad... Nie chce mi się, strasznie ciemno u nas jest, od rana pada i to ma wpływ na moje samopoczucie, jak zwykle. Ewentualnie przerobię rosół na zupę chińską z przepisu Marsi, bo zostało mi pół garnka z wczoraj.
Czekam na TŻa, bo mam na niego ochotę, a będzie dopiero gdzieś za 2 godziny, ehh.
Mi się też dziś nie chciało..ale zrobiłam ziemniaki z koperkiem, jajo sadzone i kefir do tego i finito ;]
pogoda idealna na zamulanko i zaleganko a mnie czeka dzisiaj zebranie dla rodziców w przedszkolu.....
Stary 2012-09-19, 12:49   #3642
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
ja nie będę kupować pasów na ostatnie 3 ms...później będę miała problem ze sprzedażą, a trzeciego dziecka już nie planuję
nie będziecie się starać o chłopaczka?

Stary 2012-09-19, 12:51   #3643
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:

to dla męża, ale nie martw się kochana, pewnie zaraz Cię przeprosi i zrozumie głupie zachowanie. A swoją drogą to bardzo dobrze, że zmarzli na piwie, więcej nie pójdą.
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
mieliśmy dokładnie tak samo... wiem, że chciał syna, ale nie moja wina przecież, że wyszła dziewczynka a on się zachowywał, jakby był obrażony na cały świat, bo będzie miał córkę i oznajmiał całemu światu, że jak już dojdę do siebie po porodzie to on się postara o to, żeby był syn... tak jakby w ogóle się nie cieszył, że dziecko jest już zdrowe i duże, tylko najważniejsza płeć... szlag mnie trafiał, teraz już mu to trochę przeszło, ale tak czy siak przykro mi z powodu jego zachowania... dlatego doskonale cię rozumiem i nie martw się, przyzwyczai się do tej myśli... no i mam nadzieję, że po porodzie, jak nasi TŻci zobaczą dzieci to już będę córeczki tatusiów
i dobrze, że się wypłakałaś i wygadałaś - mi potem zazwyczaj jest lżej, mam nadzieję, że Tobie też pomogło
no i trzymam kciuki, żebyście się pogodzili!
Dzięki za wsparcie, Ty masz i tak dobrze Ewulka bo Twój chce jeszcze jedno dziecko a mój już nie, bo jedno ma teraz bęzie drugie i więcej nie. A ja właśnie chciałabym jeszcze jedno. Masakra. Na razie jesteśmy w pracy to się nie odzywamy. Zresztą nie sądze że coś się zmini później bo on pewnie będzie się zachowywyał jakby się nic nie stało.

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
A z tymi pasami to ja robie tak, że najpierw zapinam pas, beze mnie. A potem przekładam na siebie tylko tą skośną część, tak że ta dolna zostaje za plecami i nie gniecie mi brzucha

Nie wiem czy to dobre ale lepsze takie niż żadne a że nie mam auta to nie bede kupować pasów ale jak z kims jade no to tak sie zapinam
Niezly patent, pewnie spróbuję.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 12:52   #3644
LadyWhisper
Zakorzenienie

ja też nic nie robię na obiad, smolę, muszę popracować przy kompie bo mężowi obiecałam
każę mu chyba bułeczki czosnkowe kupić w Biedronce i może jajo sadzone do tego zrobię, my zawsze obiady mamy na 2-3 dni a on jutro jedzie w dwudniową delegację to bez sensu.

Ale w niedzielę już na urloooooop!!!

Stary 2012-09-19, 12:53   #3645
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
O rany, co za rozmiar. Nosisz takie mikroskopijne buty?
Black, to jest nic, adidasy lub inne sportowe to w dziecięcym 34 rozmiar czasami kupuję. Przynajmniej na butach trochę zaoszczędzę. Mój TŻ to 44/45 nosi. Ja mam 155 cm wzrostu, a on 186, ale jak to mówią w łóżku wszystko się wyrównuje.
Stary 2012-09-19, 12:54   #3646
LadyWhisper
Zakorzenienie

w ogóle dzisiaj mamy 4tą rocznicę jak jesteśmy razem, masakra, powiem wam, że jeszcze niedawno czułam, że leci czas jak nie wiem, a 4 lata to króciutko przecież.... Ja mam wrażenie, że całe życie z nim jestem

Stary 2012-09-19, 12:55   #3647
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
nie będziecie się starać o chłopaczka?
już mi się nie chce
nie ogarnęłabym trójki
Stary 2012-09-19, 12:57   #3648
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość

Najważniejsze, że malutka zdrowa. A TŻty to już mają to do siebie, że nas dobijają-mój: jak miał być chłopiec-obojętny, teraz córka-obojętność... Mam wrażenie, że jakby był pies to też by nic nie powiedział Mówię mu imię-nie chce potwierdzić a sam nie ma żadnego pomysłu... Ehh już mi łapy opadają... Tylko mieć nadzieję, że jak dziecko się pojawi, to się w nim po prostu zakocha i zacznie interesować....
Współczuję więc wieczoru
Wiesz Meduzza tylko jeszcze do wczoraj się coś tam intersował bo była jeszcze szansa na chłopaka a od wizyty masakra. Nawet się go bratanica pyta co tam jak tam a on bez żadnego entujazmu czy jakiegokolwiek uczucia: dziewczynka; normalnie nie moge go słuchać.

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Nastawienie nastawieniem, ale przecież kobiety też muszą się rodzić. Twój TŻ Ciebie kocha, jesteś jego kobietą, no to dlaczego ma głupie podejście do córki, kobiety, którą razem stworzyliście?
Mój też był nastawiony na synka, a bardzo, bardzo się z dziewczynki ucieszył i nie może się jej doczekać. W końcu to facet produkuje płeć, a nie kobieta.
Ehh, na pewno jest Ci bardzo przykro, ale nie przejmuj się, na pewno będzie ją bardzo kochał.
Chodzi o to że on już córkę ma więc pewnie zgdził się na jeszcze jedno dziecko bo liczyl na syna a tu taki zawód.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-09-19, 12:57   #3649
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Black, to jest nic, adidasy lub inne sportowe to w dziecięcym 34 rozmiar czasami kupuję. Przynajmniej na butach trochę zaoszczędzę. Mój TŻ to 44/45 nosi. Ja mam 155 cm wzrostu, a on 186, ale jak to mówią w łóżku wszystko się wyrównuje.
Aaaa, to stąd Twój nick. To w sumie rozmiar bucika masz adekwatny do wzrostu. Symetria zachowana. Duża różnica wzrostu między Wami jest, wow, aż 30cm.

Ifwka, no tak, ale jest w końcu tylko 50% szans na to, że wyjdzie upragniona płeć... Może z racji tego będzie jednak chciał jeszcze jedno dziecko, tak jak Ty byś chciała?

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-09-19 o 12:58
Stary 2012-09-19, 12:59   #3650
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
trzymam kciuki, i bardzo Ci współczuję... Daj znać co i jak i lepiej jedź do tego szpitala.
Ja tez trzymam kciuki, jedź i daj znać.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-09-19, 13:00   #3651
eff8
Zakorzenienie

Marsi no idz do szpitala koniecznie, mam nadzieje ze szybko przejdzie

Lady Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 13:07   #3652
Ifwka
Zakorzenienie

A co do tej wizyty wczoraj to okazłao sie że od poczatku przytyłam całe 3 kg
No i słaba mam morfologię i mam coś z tym zrobić. Zacznę chyba pić sok z buraków i może tą pokrzywę. Kakao tez ma dużo żelaza ale takie rozpuszczalne z mlekiem też ???
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-09-19, 13:09   #3653
bokeh
Zakorzenienie

Lady to gratulacje z okazji 4 lecia :P i Szaja cos mi swita ze masz dzis 3 lata po slubie??? Bo pisalas ze w moje polowkowe wiec dziewczyny naj naj i duzo milosci! Ja jade w busie zoladek mam chyba na migdalku ze stresu jeszcze byl korek i ciut sie spoznie, zawsze jak tam jade to leje.... :/
Stary 2012-09-19, 13:12   #3654
LadyWhisper
Zakorzenienie

właśnie, chyba nie tylko Szaja, jeszcze któraś 19 obchodzi jakąś rocznicę

Bokeh kochana trzymam kciuki i daj znać po, na pewno wszystko będzie dobrze

Ale lejeeeeeeeeeeeee

Stary 2012-09-19, 13:13   #3655
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
Aaaa, to stąd Twój nick. To w sumie rozmiar bucika masz adekwatny do wzrostu. Symetria zachowana. Duża różnica wzrostu między Wami jest, wow, aż 30cm.

Ifwka, no tak, ale jest w końcu tylko 50% szans na to, że wyjdzie upragniona płeć... Może z racji tego będzie jednak chciał jeszcze jedno dziecko, tak jak Ty byś chciała?
Black, dodałam zdjęcie do klubu, gdzie nasza różnica wzrostu ewidentnie się ujawnia, no może poza małym szczegółem (mam na tym zdjęciu buty na obcasie ok.5 cm). No ale cóż miłość nie wybiera. Zawsze mówię, że po rozum, a nie wzrost stałam, a mój TŻ na to, że on i tu, i tu zdążył.
Stary 2012-09-19, 13:22   #3656
pstryczek84
Zakorzenienie

Przeglądam allegro i Zobaczcie jakie cudo znalazłam dla dziewczynki
http://allegro.pl/next-sliczny-misio...631940814.html
Jak jest jakaś chętna to prosze sie nie krępować

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 13:22   #3657
BlackSanctum
Zakorzenienie

No spora ta różnica, ale to przecież żadna przeszkoda. Tym bardziej, że Wam nie przeszkadza - gorzej by było, gdyby było odwrotnie. Nie podoba mi się, jak facet jest mniejszy od kobiety, ja bym się nie czuła z takim bezpiecznie.

Wpadłam na pomysł, żeby zrobić tartę czekoladową.
Stary 2012-09-19, 13:26   #3658
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Ojej ale chora jest czy ma chorobę lokomocyjną?
Biedna mała
ani jedno ani drugie... chyba za szybko po śniadaniu ją wzięłam do samochodu...
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 13:41   #3659
maluchna30
Zadomowienie

Ogłaszam doniośle, że odkurzyłam dom i na tym koniec mojej pracy dzisiaj. Idę szykować się do miast, bo w lodówce przeciąg i na obiad nic nie mam, a mam ochotę na racuchy z jabłkami.
Stary 2012-09-19, 13:46   #3660
mala_19kw
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny witam się w 22 tygodniu mam dzisiaj ogromnego lenia,mój maż montuje kominek a ja mu kibicuje zajadając co mi wpadnie pod rękę pogoda do bani więc siedzę w domu. Zaraz będę robić listę co muszę jeszcze dokupić naszemu maluszkowi. WITAM NOWĄ MAMĘ,MAM NADZIEJĘ ŻE BĘDZIE CI Z NAMI DOBRZE MARSI TRZYMAM KCIUKI ŻEBY WSZYSTKO BYŁO OK- I Z TOBĄ I Z MALUSZKIEM. LADY- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY NO I KOLEJNYCH LAT SPEDZONYCH RAZEM
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości