![]() |
#2251 | |
bez kija nie podchodz
|
Dot.: Tatuaż część II- wątek zbiorczy
Kurdę, pokaż tą wampirzycę
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...86158188_n.jpg - tu jest moje jedno udo - sama nie wiem dlaczego na zdjęciu wyszła z takimi barami i płaskim tyłkiem - chyba krzywizna nogi trochę fałszuje obraz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zadomowienie
|
a mój ma na brzuchu pająka, a teraz będzie wstręciuch zaczynał rękaw
![]() taki grafik to ma dobrze ![]() bardzo fajny ten killer, super będzie wyglądał z tą wampirzą pin upką ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
bez kija nie podchodz
|
Zaczelam przegladac wątek i znalazlam juz
![]() Ja mam w ogole slabosc do pin up zombie wampirow i tym podobnych . A i fajny rekaw, ciekawy pomysl z tymi porami roku ![]() gdzie pokazywalyscie tego killera ? Cos przeoczylam ;/
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2012-09-19 o 11:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Ooo! Znalazłam tego killera, świetny ! Stupid-girl będziesz musiała koniecznie zaprezentować go, jak już będzie gotowy
![]() Mój Tż ma tatuaż na łopatkach, na ramieniu (mój ulubiony !) i mały na kolanie, bo musiał zrobić covera ![]() ![]()
![]() |
#2257 | |
bez kija nie podchodz
|
nie mogę znaleźć
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzeniona
|
http://www.facebook.com/david.rudzinski?ref=ts
Unex, weszłam w źródło Twojego podpisu i niezła dyskusja się wywiązała... Ja bym nikomu nie powiedziała, że się oszpecił, bo jeśli ktoś zrobił sobie kolczyk/tatuaż/inną rzecz, to jemu na pewno się to podoba. A teksty pt. "a pomyślałaś, jak będziesz wyglądać na starość?!" uwielbiam ![]() ![]() Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2012-09-19 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
bez kija nie podchodz
|
Dziękuje i klaniam się!
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- invisible - na wizazu, tak ? ![]() No sorry, ja tez nie uwazam tego za szpecenie , zadna modyfikacja ( pomimo tego, ze nie podoba mi sie - typu skaryfikacja np ) . zgadzam się z Tobą. ![]() Hmm ten ostatni tak ? Niezły motyw! ![]()
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2012-09-19 o 13:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja zawsze w takich przypadkach mówię, że nie zamierzam dożyć starości. to wszystkim zamyka gęby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzeniona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() Btw, znalazlam Cie przez tego Killera na fb ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś na innym forum obserwowałam pewną dyskusję. I padła tam cudna teoria na temat tatuaży. Otóż po zrobieniu pierwszego tatuażu robi się kolejne tylko dlatego, żeby nie przyznać się przed innymi, że tak naprawdę to się żałuje, że się w ogóle rozpoczęło przygodę z tatuowaniem
![]() I w myśl tej zasady idę na kolejny tatuaż w przyszłym tygodniu - bo jak żałować to porządnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
bez kija nie podchodz
|
Ciekawe, ciekawe
![]() Dobra nieważne, niech kazdy ma sobie swoją teorię, bo w zyciu zadne z nas nie ustapi ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() Unex i przeze mnie wyszło, że przenosisz dyskusję na inne wątki ![]() Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2012-09-19 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
zuy mod
|
Cytat:
i cieszę się, że cytat się podoba, niestety też nie mój, z jakiejś dyskusji na YT ![]() a w ogóle cześć dziewczyny, zasubskrybuję Wasz wątek, kusi mnie zrobienie tattoo ale mam obawy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzeniona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
zuy mod
|
![]() najbardziej mnie przeraża ból przy tatuowaniu, jak robiłam kolec w brwi to prawie gościowi zeszłam ze strachu na tym fotelu ![]() w ogóle macie na to jakiś sposób? czytałam 1 część wątku trochę i się przewijał ten temat często, więc chyba różowo nie jest ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 | |
bez kija nie podchodz
|
Nic nie przenosilam
![]() ![]() Ja kiedyś czytałam sporo forów, ale to bylo mijanie się z celem, zawsze znajdą się zwolennicy i przeciwnicy, a istota ludzka jest na tyle uparta, ze trudno dojśc do porozumienia ![]() Stupidgirl - tylko masz zablokowaną galerię chyba dla 'nieznajomych' ciekawi mnie czy masz wrzucone jakies zdjęcia z tattoo Mojwa - rozmowa , wypoczęscie, nie isc na czczo, wziać cos slodkiego, zapalic sobie w trakcie ( ja tak mialam ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2012-09-19 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Mojwa - ból jest naprawdę rzeczą bardzo indywidualną. Dla mnie dużooo gorszy jest depilator
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() wiec coś w tym jest! ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
zuy mod
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Niezapomniane przeżycia, żałuj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
witajcie ponownie
![]() postanowiłam, że tylko Małego odstawię od cyca i lecę na tatuaż. Już się nie mogę doczekać, teraz mam mnóstwo czasu bo siedzę w domu więc zagłębiam się w temat konkretnie ![]() Mam nadzieję, że we wrześniu przyszłego roku....już się uda ![]() Mam już jeden tatuaż ale robiłam dobre 6 lat temu, w planach na pewno dwa mniejsze i jeden konkretny, ale ten ostatni zostawię sobie na czas po drugim dziecku bo nie wiadomo, jak drugą ciążę zniesie skóra. Pamiętam, że jak robiłam pierwszy (zaraz obok kości biodrowej) to nie bolało nic, a wręcz uczucie było... przyjemne. Nawet tatuażysta się dziwił. Także w oczekiwaniu na kolejne cudeńko podczytuję was na bieżąco ![]() pozdrawiam
#2276 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrze jest sobie zabrac cos na dluzsze sesje do przegryzienia (najlepiej slodkiego - podobno dobra jest czekolada) i cos do picia. tutaj jest kilka moich zdjec tatuazy: (4 brakuje) http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...54490899_n.jpg http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto..._3123785_n.jpg http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto..._6630278_n.jpg tu widać kawałek uda (przed dokończeniem): http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...64208917_n.jpg I czesc rekawa: http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...75250514_n.jpg ii część rękawa: http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...87082375_n.jpg nie mam zdjęć biodra, uda po dokończeniu, łydki i pierdół: napisów, oraz starych tatuaży. edit: i tez wolałabym się po stokroć tatuować niż się depilowac elektrycznym depilatorem ![]() A'propos bólu to marzy mi się w ramach wyzwania dla samej siebie play-piercingowy gorset na plecach, ale jakoś ciągle nie mogę się przemóc... Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2012-09-19 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() Ja udam bym nie chciala, tzn chcialabym ale sobie nie zrobię mam sklonnosc do przybierania na wadzę i boje się ..
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w dziennym świetle w pełnym słoncu cyknięty byle jakim aparatem kolory wyglądają tak: http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto..._3649197_n.jpg (to taki intensywny błękit przechodzący w turkus) a co do wagi - to ja tez jak modelka nie wygladam (teraz troche schudlam) inna rzecz, ze nie mam sklonnosci do cellulitu mimo, że mam masywne uda - w moim najgrubszym momencie (po chorobie) wazylam 77 kg przy wzroscie 166 cm i tez mialam gladka skóre na udach i pupie. ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- dzięki ![]() jak nie zapomne cykne wieczorem fotki 3 ostatnich nabytkow Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2012-09-19 o 15:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zadomowienie
|
co do depilatora - mnie boli tylko jego dźwięk. depiluje się w słuchawkach i muzyką na full
![]() ja też zawsze mówię, że nie dożyje starości ![]() poza tym nie wiem czemu się tak przejmować tą starością. dla mnie ważniejsze będzie czy będę w miarę zdrowa, samodzielna jak najdłużej się da i niesamotna ![]() stupid dużo ładnych czaszek ![]() ![]() ale mam duuużo czasu na myślenie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.