|
|
#1021 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XLIV
|
|
|
|
#1022 |
|
Wtajemniczenie
|
Flo, trzymaj się. Niech diagnozują szybko i dobrze
![]() Skarbku :tulam: i brawa za dzielność! Najważniejsze, że już lepiej ![]() Mursz, a niech się miota, może tak musi? Dbaj o siebie i o małżona ![]() Piniu, koth rozrabiak śliczny ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Melk :glaszcze: polecam goździki. Jeśli nie da się na szybko do dentysty. ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Gryxiu, zdrowiej! Lu I pachnącego dzionka wszystkim
|
|
#1023 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1024 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I w ogóle są jeszcze jakieś domowe sposoby? ![]() Miałam ostatnią tabletkę ibupromu max, podziałał, ale na krótko. Chuop też mnie do dentysty wysyła, ale ja tu nawet ubezpieczenia nie mam, więc nie wiem, co i jak, ale kiepsko to widzę, raczej po jakieś piguły polecę. |
|
|
|
|
#1025 |
|
Wtajemniczenie
|
Melk, to zależy od czego boli ten ząb. Podobno olejek goździkowy pomaga. Ale zwykłe goździki też, tylko trzeba tak trochę obłupać te ostre końce, te takie jakby "łapki" i przyłożyć w okolice bolącego miejsca (może piec) i trzymać. Ma działać przeciwbólowo i przeciwbakteryjnie. Nie każdemu i nie na wszystko pomaga. Kuzynce mojej lat 11 pomogło
plus tabletka przeciwbólowa. No i wtedy lepiej nie jeść i nie pić, że te "aromaty" z goździka mogły się pouwalniać. Myślę, że zaszkodzić nie zaszkodzi. Ale niech się inni wypowiedzą, może Parabelka? Antybakteryjnie też Tantum verde. Przeciwbólowo Glimbax czy jakoś tak, diclofenacum w płynie, Maja szukała ostatnio do płukania gardła.
|
|
#1026 | |||||
|
Panaroja
|
jemu się żadne nie podobają z wyjątkiem takich , co je obgryzać można , znaczy trawiastych
![]() Cytat:
sądzisz , że mu krzywdę zrobią ![]() Cytat:
2.jaaasne wtedy to Cie wyniosą ![]() 3.tak jakby wszystko ![]() 4.tiaaaa już to widzę ![]() Cytat:
to tak jakby się powoli wydech robiło , ten sam efekt , a uspokaja , bo odruchowo przez zwiększenie ciśnienia w płucach zwalnia się tętno .Cytat:
![]() bo kochasz ją Ty a ona zachwyca Cię ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1028 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Mogę Ci co najwyżej mój jadłospis podrzucić, wyniki mam zawsze podręcznikowe ![]() A w mojej branży to już w ogóle nie ma jak rtęciowy pryzmatyczny Cytat:
Cytat:
![]() Bodaj mu wypustka uschła. Cytat:
Proszę ode mnie wygaskac, wyprzytulać i nawet wycałować SłoooodziakCytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli gdzieś się na niego natknę... ![]() Czy próbki perfum D. S. & Durga w Lulua nadal kosztują 20 zł? Chciałabym poznać trzy zapachy, ale jeśli cena się nie zmieniła, to nie pozwolę sobie na taką ekstrawagancję
|
|
|
|
|
#1030 | ||
|
To ja :)
|
A tę oto
http://merlin.pl/Trupia-Farma_Bill-B...1,1003938.htmlCytat:
![]() Cytat:
Ale i tak z boldem się zgadzam
|
|
#1031 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
To jeden z tych trzech zapachów, które chcę poznać
![]() W takim razie czekam na werdykt Dziękuję zbiorowo w imieniu futra za dobre słowo Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2012-09-19 o 13:53 |
|
|
|
#1033 | |
|
Panaroja
|
Fogle to nie machłam na przywitanie , to teraz se machnę znad kubka po kawie
![]() Cytat:
Kto zrobił zimno i wiatr , przyznawać się
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1034 | |
|
|
Cytat:
Mogę spróbować powtórzyć tę sztukę)Normalnie szok!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale olejek kupię zawsze - do kąpieli złaszcza krem zawsze nie kupię już nic w kostce bo mnie ta formuła wkurfia ale to moja osobista fanaberia
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-19 o 14:07 |
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oesu - przeciez to nie jest koth - to jest tygrys i to cheba syberyjski ale król - niezły Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-19 o 14:14 |
|
|
|
|
#1038 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1040 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znów będą mnie kuć Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Obyś nie trafiła na tą samą osobę co Ci dała wtedy za darmo ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Się może zdziwisz ale wszystko lubię, no może tylko tatara nie lubię(i nawet nie próbowałam) tak to wszystko zjem ![]() Problem w tym że jestem do doopy kucharka i nie najlepiej gotuję ![]() Flo trzymaj się w tym szpitalu, a jeśli chodzi o palenie i picie to tylko z piciem jest tak sobie
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-09-19 o 15:25 |
|||||||
|
|
|
#1041 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.a byłaś na czczo ? 3. Chcę zapaść w sen zimowy już
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.No jacha że na czczo ![]() 3.Pytam bo lekarz mi powiedział że po @ czasem takie wyniki żelaza wychodzą ![]() A glukoza mogła mi wyjść taka wysoka po jabłkach
|
|
#1043 | ||
|
|
Cytat:
Drugie sniadanie mleczna czekolada Wedla popijana zieloną herbatą, na razie zjadłam pół tabliczki, zobaczymy jak będzie do końca dnia. Na obiad na pewno makaron z owocami morza w sosie pomidorowym poza tym jeszcze nie wiem Cytat:
||
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem ze przytyłam i to bardzo i wiem że to widać - ale kolejnej babie (sąsiadka matki więc zadna friend) na pytanie który miesiąc odpyskłam z mordem w oczach że wrzesień kurde wystarczy ze mi jest z tym źle - a ludzie Ci i tak dokopią
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-19 o 15:39 |
|
|
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn teraz mi się tak zrobiło i żeby nie przytyć od przekąsek jem jabłka, to mi cukier podskoczył, nosz kurdwa to co mam jeść![]() Makaron z owocami morza to bym zjadła ale nie umiem zrobić ![]() A po jajkach źle się czuję więc malo ich jem. Cytat:
Ale czym się przejmujesz?moze tak pytają bo u nas w kraju jest przeważnie tak ze jak ktoś bierze ślub to zaraz ciąża się pojawia Moze pójdziesz za mnie?
|
|
#1048 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sorrrki, ale z: Który miesiąc? Wrzesień.No, cuden, pozwolisz, że zapożyczę, jakby co? Mnie kiedyś, dawno temu, w lecie, Pani ustąpiła miejsca w tramwaju, wpatrując się na zmianę w powiewną sukienkę na ramiączkach, którą miałam na sobie i na kolegę, który stał obok ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Sza, trzymam kciuki I tak jak Rejcz mówi, sensowna interpretacja wyników potrzeban jest
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1050 | |
|
|
Cytat:
ale może nie chciała złośliwie dokopywać? Jesteś młodą mężatką to tak jej się skojarzyło?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2012-09-19 o 15:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.

Se powiedziałem, że jak podskoczy to 42 to dopiero pójdę 

już to widzę

z: Który miesiąc? Wrzesień.