|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem straszny śpioch i sen jest dla mnie świętością, a jak mnie budzą to pluję jadem ![]() ![]()
![]() |
#3543 |
Rozeznanie
|
Puk, puk... Wraca do Was mrożonka marnotrawna...
![]() Nie jestem w stanie Was narobić, bo czeka na mnie pisanie kilku opinii, orzeczeń, uzupełnianie dziennika i pisanie planu rozwoju zawodowego - i to wszystko niemal na wczoraj ![]() ![]() magnusia ale super, że tak się udał ten Wasz miesiąc miodowy ![]() ![]() ![]() jojla - gratuluję zakupu garnituru! przykro mi, że przeprowadzka się przesunie ![]() ![]() Małgoś - już kiedyś pisałam, że jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej wiedzy podróżniczej! niech spełnią się wszystkie Twoje podróżnicze marzenia i udadzą powroty w ukochane miejsca, żebyś mogła nam tak ciągle służyć radą! może kiedyś i ja skorzystam ![]() od 1,5 tygodnia moi rodzice są w pierwszej w życiu wspólnej podróży. polecieli na Rodos i mam nadzieję, że wrócą przeszczęśliwi! szczesliwa25 - i jak fryzura próbna? pokażesz nam jakieś zdjęcia? bo tak już czekam na to któryś raz, a Ty nam ciągle robisz psikusy i odkładasz to czesanie ![]() blair_90 - wracaj do zdrówka! mam nadzieję, że córcia przetrzyma Twoją chorobę i się nie przeziębi! co do tańca - uważam, że bujańce mają najwięcej uroku! pięknie zatańczony walc to coś, o czym zawsze marzyłam, ale znając nasze możliwości taneczne - zrezygnowaliśmy. nie chcieliśmy się stresować, że się pomylimy albo że coś pójdzie nie tak - wtedy wygląda to bardzo sztucznie i traci swoją magię. najbardziej mi się podoba kiedy ludzie tańczą uśmiechnięci, patrząc sobie w oczy, tuląc się do siebie - tak, jakby byli na tej sali sami, najszczęśliwsi na świecie ![]() ![]() a piosenka, którą wrzuciłaś - bardzo ładna, przyjemna dla ucha, z romantycznym tekstem, no i chyba oryginalna, bo jeszcze się z nią nie spotkałam ![]() JJJustynAAA - przykro mi z powodu sprzeczki z TŻtem... mam nadzieję, że szybko dojdziecie do porozumienia! my też dziś zaspaliśmy - nie zadzwonił budzik o 6:45 i obudziłam się dopiero o 7:36 - a do pracy na 8!! masakra ![]() eustomy baaardzo mi się podobają, ale niebieskiej nie widziałam - mam nadzieję, że taką znajdziesz! a decyzja dotycząca muchy już zapadła czy to na razie projekt? jakoś mi się te grochy skojarzyły z klaunem... przepraszam, ale to pierwsza myśl... co do pieśni, to myślę, że pan chyba potrafiłby Wam sam coś zaproponować skoro się tym zajmuje ![]() niki19 - trzymam kciuki, żeby wena Cię nie opuszczała ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Zakorzenienie
|
A ja z parszywym humorem czekam na 17 i koniec pracy. Miałam kiepski dzień w pracy ( nadal mam bo jeszcze jestem w biurze) wrr
![]() a na jutro tylko 11 stopni... ![]() tylko napełnić brzuszek i zakopać się pod kołderkę... ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
Najśmieszniejsze jest to że Pan się nie zajmuje śpiewem zawodowo ![]() ma piękny głos, który kilka razy słyszałam w kościele więc pomyśleliśmy że może on nam umili mszę ![]() zobaczymy co jutro powie...
![]() |
#3545 |
Zakorzenienie
|
Kasioonya - rodzice na pewno wrócą zadowoleni
![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Justynaa - u mnie rano było tylko 7 stopni (a w nocy pewnie jeszcze mniej)... tutaj ostatnio jest już prawie zimowo max 14 stopni w dzień |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Zakorzenienie
|
Widzę że u Was też jakaś masakra w pracy- u mnie to samo
![]() ![]() ![]() ja wróciłam o 18:30 dziś i ledwo żyję, korki potworne i jeszcze ten deszcz- brrrr. Mój mąż jutro jedzie na wyjazd integracyjny z firmy i wraca w sobotę- taki to pożyje ![]()
#3547 |
Rozeznanie
|
Nie jestem w ogóle zadowolona
![]() fryzurze nawet nie zrobiłam zdjęcia bo jakiś pogrom, a makijaż macie w załączniku - mój Tż śmiał się że wyglądam jak panda, bardzo poważnie zastanawiam się czy nie umalować się samej - dla porównania macie moje zdjęcia z makijażu (w spiętych włosach) + bardziej codzienne z takim średnim makijażem który zrobiłam sobie sama żeby zobaczyć w czym się czuję lepiej. Pokazuję i jeszcze dzisiaj kasuję te zdjęcia żebyście za głośno się nie śmiały ![]() Edytowane przez szczesliwa25 Czas edycji: 2012-09-19 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3548 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiście sama lepiej się malujesz, a jakich kolorów chciałabyś użyć?? ja do twojej karnacji wybrałabym brązy (rozświetlające), ewentualnie fiolety (delikatne)
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-09-19 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do makijażu- osobiście uważam, że jest za ciemny na górnej powiece i jakoś mi się wydaje że taka kolorystyka do Ciebie nie pasuje ![]()
![]() |
#3550 |
Rozeznanie
|
malgos, zdjecie od wizazystki było robione w świetle dziennym, moje w sztucznym i tak jak pisałam chciałam Wam pokazać różnicę. Co do kolorów to myślałam właśnie o czymś w brązach, ale takich łamanych. Mam dość chłodną karnację, w mocno ciepłych kolorach wyglądam różnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o właśnie a może fiolety? albo coś takiego
![]() |
#3552 |
Rozeznanie
|
Piękne, w czymś takim czułabym się znacznie lepiej..
na co dzień nie maluję sie prawie w ogóle - tylko podkład, tusz i heja ![]() ale na ślubie jak każda chciałabym wyglądać naprawdę dobrze, a tu same niespodzianki. Jutro jadę na drugie podejście do fryzury próbnej. żałuję że nie zrobiłam fotek ostatniej, bym się Wam pożaliła. Ja mam dość 'dużą' buzię a fryzjerka jeszcze dodatkowo dużym tapirem zrobiła ze mnie prawie konia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zakorzenienie
|
Szczesliwa - a miałaś kiedyś grzywkę... np cos takiego jak na ostatnim zdjeciu od magnusi?
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- też bym wybrała zimniejsze barwy, ale jeśli chodzi o brązy to rozświetlające, a fiolety od jasnego do ciemnego w kąciku |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Rozeznanie
|
Malgos, miałam tylko że ja mam dość szeroki nos i prawdę mówiąc ta grzywka jeszcze go podkreślała, przynajmniej ja tak czułam, znacznie lepiej czułam się z grzywką na bok i nawet nie wiem czemu z niej zrezygnowałam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
aaa rozumiem... myślę, że zmniejszyłoby ci wysokie czoło, ale ogólnie masz bardzo ładną buźkę, takie fajne rysy twarzy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3556 |
Rozeznanie
|
szczesliwa25 - to chyba ja pytałam
![]() Twój własnoręcznie robiony makijaż podoba mi się bardziej - masz delikatną urodę, a oko od wizażystki ją nieco przyćmiewa... ja bym postawiła też na fiolety - fajnie się sprawdzają w makijażu ślubnym ![]() ![]() kiedy Cię zobaczyłam, to też pomyślałam, że byłoby Ci dobrze w takiej grzywce, o jakiej pisze Małgoś ![]() ![]() a jaka była ta fryzura? rozpuszczone włosy tak, jak chciałaś?
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Rozeznanie
|
Malgos, grzywka raz że by mi zmniejszyła czoło, dwa, że zakryła zmarszczki mimiczne - bo jak widać na zdjęciach wysokie czoło nieustannie się marszczy
![]() jutro mam drugie podejście do fryzjera - mam ochotę na grzywkę a'la Aneta Kręglicka. jestem zakochana w jej włosach ![]() także może jutro będę miała owocniejszy dzień to na bieżąco będę wklejać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
a która to jej grzywka ci się podoba? wy macie duże nosy??? gdzie???? bo chyba nie na twarzy....
to jest duży nos hahah Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-09-19 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A musisz wiedzieć, że ja nie widzę ani za dużego nosa ani dużej twarzy. jesteś naprawdę bardzo ładną dziewczyną. Znów wracam do pytania o prezentację dla rodziców, czy któraś z was ją robiła dla rodziców, ile trwała ile miałyście zdjęć??? Ja zamierzam sie za nią zabrać ale jakoś nie mam koncepcji.
![]() |
#3560 |
Rozeznanie
|
kasionnya Ty to siedź cicho, ja tam nic nie widzę.
![]() za to ja mam kompleks do tego stopnia że już niemal 3 razy uciekłam z gabinetu chirurga kosmetycznego, za każdym razem wycofując się w ostatniej chwili. A potem stwierdziłam, że już nie ma co poprawiać tego z czym się urodziłam ![]() Malgos, ja to lubię takie grzywki które nie leżą 'płasko' tylko coś się z nimi dzieje, tym bardziej, że moje włosy z natury też nie bardzo chcą leżeć a raczej sterczą w każdą możliwą stronę ![]() I co do fryzury próbnej: miałam zaczesane na jeden bok, z drugiej strony taki kłos zbierający wszystkie włosy - no i nieszczęsny tapir na czubku ![]() ![]() lepiej: moja babcia do której wpadłam po drodze nie informując, że to próbne uczesanie patrzy na mnie i mówi: tylko żeby tobie nic do głowy nie strzeliło i żebyś wstydu nie zrobiła czesząc się tak na ślub ![]() Edytowane przez szczesliwa25 Czas edycji: 2012-09-19 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Rozeznanie
|
dość o mnie
![]() ![]() aaa. i fotki Malgos tej grzywki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
ciekawe jakby to u ciebie wyglądało, ale jakoś tego typu grzywka mi nie leży ,ta pierwsza jeszcze spoko,ale druga troszkę za duża taka... moje włoski też są niesforne i jak miałam taką grzywkę to czułam się jak rasowy piesek
![]() Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-09-19 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My byliśmy dziś u księdza i mamy już wszyściutko tam załatwione, pozostaje już tylko kościelny i organista ale to sobie załatwię za dwa tygodnie ![]() ![]() ![]() ![]() Zaliczyliśmy też małą wpadkę z kasą dla księdza ale przynajmniej będzie co wspominać ![]()
![]() |
#3564 |
Zakorzenienie
|
Jojla - kurcze jakie to przykre z tym kolegą.... wczoraj minęło 2 lata jak zmarł nasz przyjaciel... ten od białaczki - był w moim wieku.... życie jednak toczy się dalej i musimy jakoś do tego wszystkiego zdystansować
Super, że udało się wszystko załatwić w Kościele ![]() ja zafundowałam sobie dziś domowe spa - z maskami na głowie, peelingiem kawowym itd - jestem jak nowa ![]() Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-09-19 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że załatwione kolejne sprawy. Co do dekoracji to bardzo dobrze, że pogoniłaś tą "artystkę" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
ho ho ho- pełen luksus ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3566 | ||
Rozeznanie
|
Witam w deszczowy i zimny poranek
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() P.S. Pierwsza grzywka podoba mi sie, druga już niekoniecznie- ale sama nie zdecydowałabym sie na taka bo niecierpię jak mi coś leci na oczy ![]() Cytat:
![]() |
#3567 |
Rozeznanie
|
katie, wstyd wrzucać ale wrzucę jak tylko wrócę - wczoraj w środku nocy dzwoniła do mnie znajoma której wyżaliłam się z mojej wizyty u wizażystki - umówiła mnie do swojej, mam być u niej dziś o 14.30 - robię dziś też drugie podejście do fryzury ślubnej.. będę się fotografować
![]() jojla - bardzo mi przykro, ja na co dzień niestety obcuję z różnymi chorobami. Mój przyszły mąż jest dość poważnie chory, nie na śmiertelną chorobę ale na taką która znacznie utrudnia życie - dotyka stawów. Czasami jak widzę jak bolą go kolana to aż chce mi się płakać. A dekoratorka - no cóż u nas jest dość podobnie ![]() ![]() Malgos, ja właśnie w poniedziałek planuję zrobić dzień dla siebie. Muszę sobie jakiś dobry peeling do ciała kupić, ostatnio zupełnym przypadkiem trafiłam na kosmetyki firmy artistry - dla mnie są mega dobre za dość rozsądną cenę, widziałam że ich peeling na wizażu ma świetne opinie. I jadę dzisiaj z mamą znaleźć dla niej sukienkę na weselę, podejrzewam, że to będzie bardzo nerwowy dzień.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Szczesliwa25 Ja tez nie załapałam sie na Twoje zdjecia ale trzymam kciuki, ze dzis bedzie lepiej ![]() kasioonya Dziekuje, juz na szczescie coraz lepiej sie czujemy ![]() ![]() Ale dziś paskudna pogoda. I nadal zła jestem. Wczoraj pojechaliśmy do poradni na Wilanów, bo czytałam, że tam w miarę szybko można załatwić idziemy a Ta babka do nas, ze od dziś(wczoraj) przyjmuje tylko osoby z parafii. No szlag by to trafił. I teraz nie wiem co robić. Do ślubu 3 tygodnie. A poradni jak nie było tak nie ma. Możecie jakaś polecić? I do tego martwię się bo nie dzwonią z salonu w sprawie sukni. Możę ja znowu tam zadzwonię. O i jeszcze pytanie do dziewczyn juz po. jak płaciłyście za sale. W dzień ślubu? Czy może wcześniej? A może część przed a część w dzień ślubu? Bo u nas właściciele chce najpóźniej tydzień przed ślubem całość. Nie bardzo mi się to podoba. Chyba porozmawiam z nimi, żebyśmy zapłacili polowe przed a polowe w trakcie wesela.
#3570 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.