|
|
#2341 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Cytat:
Ja po byłym bylam sama dobrych pare miesiecy, poznawalam facetow, mozna powiedziec ze nawet trochę na siłę....nic z tego nie wychodzilo, rezygnowalam po kilku spotkaniach bo to nie bylo to....potem pojawil sie fajny, ale ten zwiazek przetrwal tylko 2 miesiece...potem znowu parę miesiecy sama az wkoncu trafil sie fajny...zaś dlugo to nie trwało,ale coż....bedzie kiedy znowu inny...W kazdym razie teraz wkoncu juz czuje spokoj, jestem otwarta na nowe znajomosci,aczkolwiek nie na silę, ja juz nie szukam a czekam az sam mnie znajdzie
|
|
|
|
|
#2342 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#2343 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
Chyba miałam tak samo, a nawet się nimi bawiłam, ich uczuciami ![]() Uważam tak samo, że sam się znajdzie ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
Chyba Twój EKS już zakończył etap bycia z Tobą, bo już kogoś ma i nie ważne czy ona jest mężatką, matką, itp. To chyba tylko Ty masz tą nadzieję wg mnie Albo nadzieja - matka głupich ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- |
|||||||
|
|
|
#2344 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2346 |
|
BAN stały
|
nicnicnic
Edytowane przez bulbulka Czas edycji: 2012-09-23 o 15:42 |
|
|
|
#2347 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2348 |
|
BAN stały
|
ololo
Edytowane przez bulbulka Czas edycji: 2012-09-23 o 15:41 |
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
cicho cicho, chyba wszyscy zajęli się swoimi sprawami...
wczoraj spotkałam się z koleżanką na piwku, opowiedziałam jej jak to było i łzy same poleciały, ale tylko przez chwile, po prostu kolejny raz to przeżyłam... kolejny tydzień się kończy, z każdym dniem wyciągam coraz więcej wniosków i coraz szerzej otwieram oczy niedługo chyba dojdę to tego, że świadomie podziękuję mu za to, że mnie zostawił, bo przynajmniej odnajdę siebie i swoje życie, bo nie ukrywam, że zatraciłam wszystko będąc z nim co było ogromnym błędem... i tak to się toczy u mnie, gdyby kogoś interesowało
|
#2350 |
|
Raczkowanie
|
W niedziele kalendarzowa jesień, dziewczyny to dobry moment, żeby zostawić coś za sobą. To takie moje przemyślenia, pretekst, żeby dać sobie spokój, odciąć się od tego co było. Co ma być to będzie ehh
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam
|
|
#2352 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Bulbulka - to napisz.
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Elve ...
|
#2354 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No co, niech napisze, może w końcu dostanie konkretną odpowiedź albo jej brak i przestanie żyć nadzieją na jego olśnienie, że jednak ona jest kobietą jego życia.
|
|
#2355 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2356 |
|
BAN stały
|
edit
|
|
|
#2357 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Bulbulka - smski o bzdurach? Przecież mieliście nie mieć kontaktu...?
|
|
#2358 |
|
BAN stały
|
lll
|
|
|
#2359 |
|
po drugiej stronie szafy
|
To może mu napisać/powiedzieć wprost, że zwykłego radosnego koleżeństwa i plotkowania o bzdurkach między Wami już nie będzie, że tego nie chcesz, nie czujesz, nie widzisz, nie planujesz. Że on dla Ciebie jest eks partnerem, miłością Twojego życia i jeśli nie chce do Ciebie wrócić, jeśli nie widzi dla Was szans na odbudowanie uczucia i związku, to ta pseudo znajomość opierająca się na głupawych smsach nie ma sensu.
Bo tak to się będziecie bujać do śmierci.
|
|
#2360 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, jak wy macie fajnie... Jak ja bym chciała jakiegoś znaku, cokolwiek...
Wczoraj spotkałam byłego, pierwszy raz po ponad 2 miesiącach. Przypadkiem, na korytarzu uczelni. Powiedział mi cześć i poszedł dalej. Jest całkowicie obojętny. Totalnie, kompletnie, nieodwracalnie obojętny. ![]() (((((((---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Ale przynajmniej powiedział pierwszy cześć, a myślałam, że uda, że mnie nie zna i odwróci głowę. Zawsze to jakiś plus. |
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- porozmawiajcie ze sobą, żebyś znów cierpiała
|
|
#2362 |
|
po drugiej stronie szafy
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;36648581]Dziewczyny, jak wy macie fajnie... Jak ja bym chciała jakiegoś znaku, cokolwiek... [/QUOTE]
Wielomiesięczne wodzenie za nos wcale nie jest fajne. Już lepiej pocierpieć raz a dobrze, mieć jasną sytuację i móc ruszyć dalej... [1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;36648581]Ale przynajmniej powiedział pierwszy cześć, a myślałam, że uda, że mnie nie zna i odwróci głowę. Zawsze to jakiś plus.[/QUOTE] No, dobrze go rodzice wychowali.
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co chce mi się wyć , jestem wmurowana
![]() exs teściowa spotkała się z moją mamą i myślałam ze chciała porozmawiać w dobrej intencji a tutaj ona powiedziała że ja niszczę małżeństwo Basi, że ja drinkuje z jej mężem i że za często jeżdzę do niej. Bo ona nie może jechać i spotkac się ze swoimi wnukami bo ja tam jestem. Niesamowite bo jestem może 2 razy w miesiacu , ona zawsze może przyjechac,Basia caly czas ja zaprasza z ojciem a ona nie chce... ☠☠☠☠a klamczucha francowata!!! Wmurowala mnie oczywiście mama mi nie chciala tego powiedzieć bo jestem na wyjeżdzie , ale wyciągnelam z niej wszystko. Jestem w szoku bo nigdy bym się nie spodziewała takich słów. A co powiedziala o swoim synie , że jest egoistą itp Normalnie jestem w szoku. Wieczorem zadzwonię do Basi żeby wiedziała , bo to ona zadzwonila do mnie z tą informacją.
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2012-09-20 o 18:17 |
|
|
|
#2364 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj rozstałam się z facetem po roku i czterech miesiącach, to był mój pierwszy chłopak(lat mam 21 teraz). Od jakiegoś miesiąca układało się beznadziejnie, ja nie miałam za bardzo ochoty na przebywanie z nim, nie było o czym gadać i w ogóle. nagle zrobiło się tak beznadziejnie, bez konkretnego powodu. no i wczoraj zdecydowaliśmy się to skończyć, nie było żadnej kłótni ani nic takiego, rozstanie można powiedzieć w zgodzie, tylko sobie popłakaliśmy. Potem, jak już wróciłam do domu to było w miarę ok, smutno, ale nie tragedia, dzisiaj w ciągu dnia spoko, bo miałam sprawy do załatwienia, więc wyszłam z domu, widziałam się z koleżanką i jakoś zleciał czas wesoło (nie opowiadałam jej o rozstaniu), a teraz siedzę w domu i ogarnął mnie mega smutek. to jest tak okropne. wiem, że kontynuowanie związku nie miałoby najmniejszego sensu, ale cały czas mi się przypominają fajne chwile i taaaak mi smutno. A jak pomyśle, że jemu też jest smutno, to już w ogóle nie mogę, bo ciągle jest dla mnie kimś ważnym i zawsze jak był smutny, to go pocieszałam, a teraz jest smutny przeze mnie i to jest takie beznadziejne.
napisałam to tak sobie, może coś pomoże, może odpowiecie coś krzepiącego |
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
|
|
#2366 |
|
Raczkowanie
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;36648581]Dziewczyny, jak wy macie fajnie... Jak ja bym chciała jakiegoś znaku, cokolwiek...
Wczoraj spotkałam byłego, pierwszy raz po ponad 2 miesiącach. Przypadkiem, na korytarzu uczelni. Powiedział mi cześć i poszedł dalej. Jest całkowicie obojętny. Totalnie, kompletnie, nieodwracalnie obojętny ![]() (((((((---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Ale przynajmniej powiedział pierwszy cześć, a myślałam, że uda, że mnie nie zna i odwróci głowę. Zawsze to jakiś plus.[/QUOTE] Bez sensu tak dopowiadac. Nie wiesz co on tam sobie mysli lub nie mysli, ale nie w tym rzecz. Nie masz sie zastanawiac czy mu bylo przykro tylko miec to gdzies, bo tak to mozna cale zycie byc "silnym" jak facet zaluje a potem wpadac w najglebsza depresje bo sie cos tam widzialo albo uslyszalo. Edytowane przez EntiEnti Czas edycji: 2012-09-20 o 21:21 |
|
|
|
#2367 |
|
Przyczajenie
|
Potrzebuje Waszej rady
pokłóciłam się poważnie z moim wieloletnim TŻ i nie rozmawiamy od niedzieli kiedy to bez słowa nie zjawił się u mnie choć byliśmy umówieni (pomijając dzień wczorajszy kiedy to, dość nieudolnie po 3 dniach milczenia próbował mnie przeprosić). Przy poprzedniej takiej bezsensownej kłótni obiecałam sobie, że kolejnym razem już nie pójdzie mu tak łatwo, tzn nie dam się tak łatwo przeprosić i poważnie pomyślę o rozstaniu bo i czemu mam znosić takie rzeczy w związku z dorosłym człowiekiem?? Ale wczoraj chciał się pogodzić, więc za mną dziś cały dzień chodzi myśl żeby odezwać się i pogodzić.. Ale wiem, że jak znów tak łatwo mu pójdzie to nigdy nie przestanie się tak zachowywać
|
|
|
|
#2368 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miło mi, że ma do mnie przynajmniej elementarny szacunek i mówi 'cześć'. A wczoraj zobaczyłam go po raz pierwszy od 2,5 miesiąca. Nie wpadam w depresję. Po prostu nadal czuję do niego to samo, co kiedyś. I zobaczenie go mnie poruszyło. |
|
|
|
|
#2369 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Utknęłam w papierach ![]() mnie też jeszcze czasem łzy polecą, ale kiedyś to minie ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
Może się wystraszył konsekwencji ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- |
|||
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
![]() puenta na dobranoc
Edytowane przez anoska Czas edycji: 2012-09-20 o 23:14 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

było super, świetny facet z niego, na prawdę cudownie było, zależy mi na nim, tylko, że po tym wszystkim z eksem boję się trochę zaangażowć.. głupoty gadam, tyle lat o nim myślałam, więc nie mogę tego zaprzepaścić