Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-20, 11:14   #3871
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV

22 tydzień

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 11:14   #3872
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
my chyba zdecydujemy się na łóżeczko-tapczanik dla malutkiej, coś takiego
http://allegro.pl/klups-lozko-tapcza...635672065.html
starczy na dłużej i można dokupić fajne szafeczki u tego sprzedawcy
super sprawa bardzo pomysłowe i ładne
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 11:17   #3873
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Chciałabym mieć takie nózżki jak Ty wtedy mogłabym nosić leginsy ...gdzieś dalej niż po domu...
a Ty masz brzuszek taki w 25 tygodniu...a ja ciut tylko mniejszy w 19...nie dziewię się że mąż się mi przygląda jak się przebieram...skoro jestem okrągła jak piła ;(
Tylko Ty jesteś w 20. tygodniu, a nie 19. Masz za sobą już 19 tygodni i 1 dzień, czyli leci Ci 20. tydzień.
No i nie przesadzaj z tym brzuszkiem, w ciąży to normalne, że brzuch rośnie, nie ma co przeżywać, mężowi na pewno się to podoba.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 11:30   #3874
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Tylko Ty jesteś w 20. tygodniu, a nie 19. Masz za sobą już 19 tygodni i 1 dzień, czyli leci Ci 20. tydzień.
No i nie przesadzaj z tym brzuszkiem, w ciąży to normalne, że brzuch rośnie, nie ma co przeżywać, mężowi na pewno się to podoba.

może się tak przygląda...bo wie że tam jego szczęście rośnie..Masz rację dzięki..

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Dziewczyny moi znajomi kupili rok temu i są bardzo zadowoleni z tego wózeczka...jak czytam na necie opinie..też sa bardzo dobre..co sądzicie?
http://allegro.pl/3-w-1-fyn-4ds-jedo...628261037.html

ja przymierzałabym się raczej do używanego...podobno łatwo i fajnie można go ubrać..a uzywany 3 w1 mozna juz za 500-600 zł kupic..

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 11:33   #3875
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
może się tak przygląda...bo wie że tam jego szczęście rośnie..Masz rację dzięki..
Też tak myślę

Mi ostatnio TZ powiedział, że wyglądam bardzo sexi, zwłaszcza, ze w brzuszku jest nasz dzidziuś

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Dziewczyny moi znajomi kupili rok temu i są bardzo zadowoleni z tego wózeczka...jak czytam na necie opinie..też sa bardzo dobre..co sądzicie?
http://allegro.pl/3-w-1-fyn-4ds-jedo...628261037.html

ja przymierzałabym się raczej do używanego...podobno łatwo i fajnie można go ubrać..a uzywany 3 w1 mozna juz za 500-600 zł kupic..
Bardzo ładny wózek A cena 500-600 jest świetna

Instagram

Stary 2012-09-20, 11:34   #3876
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

[QUOTE=Hosenka*;36645354]Też tak myślę

Mi ostatnio TZ powiedział, że wyglądam bardzo sexi, zwłaszcza, ze w brzuszku jest nasz dzidziuś [COLOR="Silver"]

ale Ty jesteś...szczuplutka..

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2012-09-20, 11:39   #3877
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
ale Ty jesteś...szczuplutka..
Niestety nie do końca - górę mam szczupłą, ale pupa i uda już nie. Taką mam budowę i nic z tym nie zrobię Jak chudnę to z już szczupłej góry, a dół zostaje bez zmian

Instagram

Stary 2012-09-20, 11:39   #3878
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Też tak myślę

Mi ostatnio TZ powiedział, że wyglądam bardzo sexi, zwłaszcza, ze w brzuszku jest nasz dzidziuś
Mój mi to samo powtarza, zwłaszcza wtedy, jak wpadam w chwilowy dołek i mówię, że jestem słonikiem. Taki tekst potrafi poprawić humor.
Stary 2012-09-20, 11:41   #3879
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
22 tydzień
A u mnie jutro 25 się zaczyna już
Hosenko kiedy Ty teraz masz USG i poznasz płeć bo zapomniałam
Stary 2012-09-20, 11:45   #3880
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
A u mnie jutro 25 się zaczyna już
Hosenko kiedy Ty teraz masz USG i poznasz płeć bo zapomniałam
Za tydzień

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Mój mi to samo powtarza, zwłaszcza wtedy, jak wpadam w chwilowy dołek i mówię, że jestem słonikiem. Taki tekst potrafi poprawić humor.
A ja dość tak akceptuję zmiany, nie wpadam doły ani nie porównuje się do dużych zwierząt

Instagram

Stary 2012-09-20, 11:45   #3881
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Dziewczyny a mam pytanko...czy jak jeździcie autem (jako paseżr) jest Wam niedobrze?? Ja mam coś w stylu choroby lokomocyjnej...miałam to w dzieciństwie....a potem wogóle...aż do teraz od miesiąca jak jeżdże gdzieś z męzem jest mi niedobrze...ale jak sama prowadzę...to tak nie mam..

Stary 2012-09-20, 11:52   #3882
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dość tak akceptuję zmiany, nie wpadam doły ani nie porównuje się do dużych zwierząt
Ja tak bardziej pieszczotliwie to mówię, niż na serio. Nie płaczę w poduszkę ani nie mam prób samobójczych z tego powodu.
Stary 2012-09-20, 11:57   #3883
ewulkaaa
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny!
ja po wczorajszej prawie nieprzespanej nocy dziś spałam ponad 11 godzin wstałam o 10 30, zjadłam śniadanie no i się snuje po domu zamiast zrobić coś konkretnego... ale dalej czuję się źle, głowa mnie boli, katar męczy, gardło... no porażka... najgorsze jest to, że lekarka kazała mi przyjść jutro jeśli mi się nie poprawi, bo jak to powiedziała "jestem ostro zaprawiona i niewykluczone, że mimo ciąży wprowadzimy antybiotyk". a ja bym baaardzo nie chciała, takie maleństwo i już antybiotyki

Cytat:
Niestety nie do końca - górę mam szczupłą, ale pupa i uda już nie. Taką mam budowę i nic z tym nie zrobię Jak chudnę to z już szczupłej góry, a dół zostaje bez zmian
heh, ja mam na odwrót, dół w miarę szczupły za to brzuch i biust - porażka! więc teraz już w ogóle wyglądam komicznie - nogi w stosunku do brzucha i piersi wyglądają jak dwa patyki :P chociaż ostatnio mi mąż powiedział, że mi troszkę tyłek urósł. jak się uniosłam, że chyba normalne, że tyję w ciąży to on: no ale to chyba dobrze, nareszcie go masz!

co do mieszkania: my narazie mieszkamy w moim mieszkaniu, ale jeszcze przed porodem (mam nadzieję w grudniu ) planujemy się przenieść do teściów, tzn będziemy mieć osobne wejście, łazienkę, kuchnię, więc nie traktuje tego jak mieszkanie u teściów, tylko przeprowadzkę do większego mieszkania bo będziemy mieć piętro i poddasze (jeszcze nie zaadaptowane), narazie tylko na piętrze będziemy mieć ogromny salon z jadalnią, dużą kuchnię, łazienkę, sypialnię i pokoik dla dziecka. A u góry będzie można zrobić jeszcze 2 dość duże pokoje, łazienkę i takie pomieszczenie gospodarcze ( ze względu na skosy jest tam za nisko, żeby zrobić powierzchnię użtykową, ale przecież zawsze się przyda miejsce do przechowywania różnych gratów ) ale narazie tego nie robimy, wiadomo - ze względu na $$. I tak ten remont nas mooocno, bardzo mocno szarpnie...

A co do pokoju dla dziecka - ja myślałam, że dziecko będzie z nami w sypialni, i około 2 roku życia przeprowadzimy je do swojego pokoju, a mój TŻet stwierdził, że lepiej, jakby Ania od początku była u siebie... tylko ja sobie nie wyobrażam w nocy wstawać do niej i iść do innego pokoju co wy na ten temat myślicie?

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 12:04   #3884
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Mój brzucholek w 25 tyg w nowych legginsach
(bardzo wygodne, ciepłe, milusie i te moje - rzeczywiście baaaardzo długie )
Bardzo ładny brzusio,

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość

Basiu, wczoraj oglądałam "Na dobre i na złe" (ot tak z nudów, bo raczej tego nie oglądam). Tam jest taka aktorka, która w realu ma na nazwisko Chruściel (nie pamiętam imienia) i ona jest tak do ciebie podobna, że szok. Kuknij jak będziesz miała ochotę.

Dzisiaj mogę powiedzieć, że się wyspałam. Ledwo co wstałam, zjadlam śniadanie, a pod oknem listonoszka krzyczy, że paczkę ma. Przyszły wczoraj wylicytowane kozaczki i są suuuuuuuuuper.

Dziewczyny powiedzcie mi czy też macie głupie sny. Mi się śnią chore dzieci. Za każdym razem jest to czyjeś dziecko, nie moje. I albo jest pomarszczone, albo ma zespół Downa, ale wygląda jak ikonka z wizażu (już kiedyś o tym pisałam). Masakra, aż strach iść spać.

A i jeszcze jedno. Czy wam się też tak nie chce malować jak i mnie. Zawsze ładna, elegancka, a teraz nawet jak do sklepu idę to się nie pomaluję.
Kojarzę ta aktorkę, chyba chodzi Ci o Paulinę Chruściel, ale kuknęłam sobie na jakąś fotkę w necie, a co, no jak mówisz, że taka podobna do mnie choć, ja wiem czy my takie podobne jesteśmy, ja nigdy nie miałam takich ładnych kręconych włosów a nawet jak pokręcę to zaraz się same prostują, hehe

Co do makijażu to ja się nie zawsze maluję, nie z lenistwa, tylko tak po prostu. Owszem lubię się malować, ale na samo wyjście do sklepu nie koniecznie

Cytat:
Basia_Bogusia a ile macie metrów tego pokoju??? my mamy spory ale jedno nieduże okno...i tak za bardzo nie ma jak odzielić sypialni...a gdybyśmy odzielili...mielibyśmy dwie klitki...
Hmm, wiesz pojęcie "duży" czy spory to może być pojęcie względne, zależy co kto uważa za duże. My mamy pokój 5x6 tak więc 30m. Ja uważam, że to sporo Tylko my nie mamy jakoś tak bardzo przedzielonego tego pokoju, w każdym momencie możemy to zmienić. Po prostu oddzieliliśmy sobie miejsce gdzie śpimy takim przenośnym parawanem i tam mamy łóżko, a w tej drugiej części zaraz od wejścia do pokoju mamy taką (ja na to mówię część dzienną), z tym, że mamy dwa okna, jedno duże i drugie mniejsze, także to jest duży plus.

Cytat:
Dziewczyny a mam pytanko...czy jak jeździcie autem (jako paseżr) jest Wam niedobrze?? Ja mam coś w stylu choroby lokomocyjnej...miałam to w dzieciństwie....a potem wogóle...aż do teraz od miesiąca jak jeżdże gdzieś z męzem jest mi niedobrze...ale jak sama prowadzę...to tak nie mam..
Ja w dzieciństwie miałam chorobę lokomocyjną, teraz chyba już mi się to rzadko zdarza, na ogół dobrze się czuję w samochodzie jako pasażer, ale tak jak mówię, na ogół, miałam już sytuację, że jechaliśmy z mężem autem i zatrzymywaliśmy się po drodze, bo np. było mi słabo, albo właśnie było mi nie dobrze. Choć częściej mam takie sytuacje w autobusach lub busach, w samochodzie sporadycznie. Po za tym, tak jak piszesz jak sama prowadzisz to jest ok, no bo też wtedy skupiasz się na drodze, znakach i ogólnie prowadzeniu samochodu, a jako pasażer to jednak już inaczej. Podobno nie wolno patrzeć na boki.

Edytowane przez Basia_Bogusia
Czas edycji: 2012-09-20 o 12:08
Basia_Bogusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 12:08   #3885
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
A co do pokoju dla dziecka - ja myślałam, że dziecko będzie z nami w sypialni, i około 2 roku życia przeprowadzimy je do swojego pokoju, a mój TŻet stwierdził, że lepiej, jakby Ania od początku była u siebie... tylko ja sobie nie wyobrażam w nocy wstawać do niej i iść do innego pokoju co wy na ten temat myślicie?
No własnie, to będzie uciążliwe - przechodzenie do innego pokoju z każdym zapłakaniem dziecka u mnie nie wchodzi w rachubę Poza tym będziesz spokojniejsza a dziecko będzie się czuło bezpieczniejsze, jak będzie z Wami.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-09-20 o 12:09
Stary 2012-09-20, 12:09   #3886
eff8
Zakorzenienie

mi tez wlasnie przyszly leginsy super są , grubiutke i dobrze wykonane i wydają się mega wygodne i faktycznie sa dluugie moze ciut za dlugie ale to butow zimowych beda ok

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 12:12   #3887
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Tak się zastanawiam nad obiadem i jakoś mi brakuje pomysłu na dziś, chyba poprzestanę na zupie jarzynowej.
Stary 2012-09-20, 12:12   #3888
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie, to będzie uciążliwe - przechodzenie do innego pokoju z każdym zapłakaniem dziecka u mnie nie wchodzi w rachubę Poza tym będziesz spokojniejsza a dziecko będzie się czuło bezpieczniejsze, jak będzie z Wami.
ja przez pierwsze pół roku spalam z dzieckiem w pokoju, później jak już te pobudki stały sie troche rzadze dopiero ją przeniosłam to innego

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 12:14   #3889
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
ja przez pierwsze pół roku spalam z dzieckiem w pokoju, później jak już te pobudki stały sie troche rzadze dopiero ją przeniosłam to innego
Też tak właśnie planuję. Tzn że po ok pół roku dziecko będzie samo.

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Basia_Bogusia Pokaż wiadomość
Tak się zastanawiam nad obiadem i jakoś mi brakuje pomysłu na dziś, chyba poprzestanę na zupie jarzynowej.
Ja robie naleśniki z pieczarkami

Instagram

Stary 2012-09-20, 12:15   #3890
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

My tak robimy. Nasza sypialnia jest za mała na łóżeczko, nie mówiąc już o innych "mebelkach" wiec od początku synuś będzie spał w swoim pokoju.
Ale u nas jest to na tyle wygodne że ten pokoik sąsiaduje bezpośrednio z nasza sypialnia (jak chce wyjść z sypialni i iść gdziekolwiek to muszę przez niego przejść) wiec co za różnica czy zrobię 5 kroków do łóżeczka czy 10... A i tak zazwyczaj śpimy przy otwartych drzwiach
U nas poprostu nie ma innej możliwości. Poza tym wszystkie dziecięce rzeczy będę trzymać w tym jednym pokoju a nie każdą rzecz w innym pomieszczeniu...
Z tymi pokoikami to generalnie jest problem ale pewnie większość mam będzie mieć łóżeczko w sypiali

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 12:21   #3891
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
O dżizys, już wiem, co zrobię na obiad! Dzięki za pomysł. Pycha.
Stary 2012-09-20, 12:21   #3892
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Cytat:

My mamy jeden pokój jak już pisałam, więc Krzyś tak czy siak będzie z nami, ale gdybym miała dodatkowy pokój dla dziecka to i tak bym na początek łóżeczko wstawiła do naszego pokoju, żeby maluch był z nami blisko. Wydaje mi się to wygodniejsze rozwiązanie, kiedy w nocy trzeba będzie wstawać do dziecka a ja też byłabym spokojniejsza.

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Naleśniki z pieczarkami, brzmi ciekawie, jeszcze nie jadłam w ten sposób.
Na ogół naleśniki jem albo z serem białym, jabłkami lub powidłami.
Stary 2012-09-20, 12:24   #3893
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładny brzusio,
dziękuję dziewczyny za komplementy. Mi się wydaję ze jest bardzo duży, szczególnie jak patrze na niego bez ubrań ale nie przeszkadza mi to

Cytat:

Kojarzę ta aktorkę, chyba chodzi Ci o Paulinę Chruściel, ale kuknęłam sobie na jakąś fotkę w necie, a co, no jak mówisz, że taka podobna do mnie choć, ja wiem czy my takie podobne jesteśmy, ja nigdy nie miałam takich ładnych kręconych włosów a nawet jak pokręcę to zaraz się same prostują, hehe
O kurczę, rzeczywiście podobna jesteś do tej Ludmiły a jeśli chodzi o włosięta to wiesz, jakbyś miała przy sobie taki sztab ludzi to i Tobie loki by się trzymały 24h

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:

O bosze, jak ja uwielbiam grzyby!!!!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 12:26   #3894
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy jeden pokój jak już pisałam, więc Krzyś tak czy siak będzie z nami, ale gdybym miała dodatkowy pokój dla dziecka to i tak bym na początek łóżeczko wstawiła do naszego pokoju, żeby maluch był z nami blisko. Wydaje mi się to wygodniejsze rozwiązanie, kiedy w nocy trzeba będzie wstawać do dziecka a ja też byłabym spokojniejsza.

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Naleśniki z pieczarkami, brzmi ciekawie, jeszcze nie jadłam w ten sposób.
Na ogół naleśniki jem albo z serem białym, jabłkami lub powidłami.
Ja lubie też na ostro

Pieczarki kroję, podsmażam z cebulą a potem siup na naleśnika i podpiekam jeszcze w całości. Na wierzch można wtedy położyć ser żółty.
Dla mnie obowiązkowo z keczupem.

Z innych nie na słodko:
- ze szpinakiem,
- z szynką, serem i pomidorem
- z nadzieniem jak do pierogów ruskich

Instagram

Stary 2012-09-20, 12:30   #3895
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Marsi Odpoczywaj i niczym się nie stresuj

Szybko miną te 4 dni
No nieźle-podziel się z dziewczynami

Fajny kącik dla malucha

Dzięki, właśnie to piję i też zastanawiałam się czy to nieszkodliwe....

Co do tych pokoików to chyba wolę poczekać z urządzaniem jak Mała będzie miała 3-4 lata, i jakieś swoje upodobania Wtedy już normalne łóżko itd

Byłam na wizycie Przytyłam 3 kg w 3 tygodnie i dostałam niezły opiernicz od ginki, że przesadzam. To prawda w sumie-apetyt mam jak odkurzacz Zresztą TŻ ciągle je przy mnie czipsy... No nic trzeba się wziąc za siebie bo w tym tempie przytyję jeszcze 20 kg
A ile w sumie Ci przybyło, że już ochrzan dostałaś? Chyba, że to się indywidualnie liczy, zależnie od wagi wyjściowej?

Cytat:
U mnie jeden facet ma urlop jeszcze z 2009 roku
A dziewczyna, która odeszła z pracy w tamtym roku miała w sumie prawie 4 miesiące urlopu

Od tego roku urlop trzeba wykorzystać do końca września.
U mnie tego nie pilnują.

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Będzie miał się kto nim zająć

To będzie zależało jak z ta pracą na umowę zlecenie w trakcie macierzyńskiego.
Hosenko : nie szkoda Ci trochę tych chwil z maleństwem, pierwszych umiejętności, które będzie nabywać a ich nie zobaczysz? Oczywiście to sprawa indywidualna, nie każdy może sobie pozwolić by być w domu (finanse) ale dla mnie początki są strasznie ważne i chcę być przy tym.
Chociaż każda z nas wie co dla niej najlepsze.

Ifwka : zachowanie Tż skandaliczne na prawdę
Co to ma być, ze "on ma już córkę" ? To WASZE WSPÓLNE dziecko, niezależnie od płci, to nie żadne zawody, że chłopiec i dziewczynka ma być. Straszny dzieciak.
Nie duś emocji w sobie - pogadaj z nim, czemu siedzisz cicho?

I dbaj o siebie i maluszka kochana, nie pozwól by Cię zjadały złe emocje, dlatego lepiej od razu sobie je upuścić, a nie trzymać w sobie.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 12:33   #3896
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:

NO TO POKÓJ 30 METRÓW TO bardzo dużo spokojnie można z niego zrobic dwa pokoiki...ja tak chciałam ale w naszych 20 metrach nie da rady tymbardziej że jest jedno okno...a zrobić drugie nie łatwo bo na ścianie nośnej...dlatego takie rozwiązanie chyba zastosujemy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg robocze z fioletem1.jpg (41,8 KB, 47 załadowań)
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf rzut_F (1).pdf (9,7 KB, 3 załadowań)

Stary 2012-09-20, 12:40   #3897
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
NO TO POKÓJ 30 METRÓW TO bardzo dużo spokojnie można z niego zrobic dwa pokoiki...ja tak chciałam ale w naszych 20 metrach nie da rady tymbardziej że jest jedno okno...a zrobić drugie nie łatwo bo na ścianie nośnej...dlatego takie rozwiązanie chyba zastosujemy
Półki mi się gryzą z tapetą Albo tapeta albo półki.
Półki zrobiłabym labo nad łóżeczkiem, albo na tej krótszej ścianie koło okna.

Instagram

Stary 2012-09-20, 12:50   #3898
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
dziękuję dziewczyny za komplementy. Mi się wydaję ze jest bardzo duży, szczególnie jak patrze na niego bez ubrań ale nie przeszkadza mi to

O kurczę, rzeczywiście podobna jesteś do tej Ludmiły a jeśli chodzi o włosięta to wiesz, jakbyś miała przy sobie taki sztab ludzi to i Tobie loki by się trzymały 24h

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

O bosze, jak ja uwielbiam grzyby!!!!
No fakt, może masz rację, ale sztabu ludzi nie mam. Dysponuję szczotką do włosów i suszarką i to mi wystarcza, a swoje proste włosy lubię, więc nie ma problemu

Cytat:
Ja lubie też na ostro

Pieczarki kroję, podsmażam z cebulą a potem siup na naleśnika i podpiekam jeszcze w całości. Na wierzch można wtedy położyć ser żółty.
Dla mnie obowiązkowo z keczupem.

Z innych nie na słodko:
- ze szpinakiem,
- z szynką, serem i pomidorem
- z nadzieniem jak do pierogów ruskich
A ze szpinakiem to jadłam, też mi smakowały.

Cytat:
Na zdjęciu to rozwiązanie wygląda całkiem fajnie, jak tylko da się to u Was zrealizować to czemu nie. Do dzieła

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
A ile w sumie Ci przybyło, że już ochrzan dostałaś? Chyba, że to się indywidualnie liczy, zależnie od wagi wyjściowej?
Debrah mnie się wydaje, że chyba istotna jest też waga wyjściowa tak jak piszesz i właśnie, że to się indywidualne liczy. Ja miałam wyjściową 45 kg a aktualnie na starcie 26 tygodnia mam 51 kg, także np. moja doktorka jest zadowolona z takiego przyrostu wagi i ja w sumie też nie narzekam, bo jakoś bardzo tego nie odczuwam.
Stary 2012-09-20, 12:50   #3899
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Moja malutka coś drugi dzień już cichutko jest ! Zaczynam się denerwować ehhhh
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 12:59   #3900
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Moja malutka coś drugi dzień już cichutko jest ! Zaczynam się denerwować ehhhh
Nie przejmuj się. Też tak mam. Ostatnio 2 dni nic nie czułam, a potem znowu rybka zaczęła pływać

Ja dzisiaj na obiad mam pomidorówkę - została z wczoraj i schabik z mozarellą i suszonymi pomidorami - też z wczoraj
Odkąd chodzimy do biura nauczyłam się gotować na dwa dni i mam spokój

Ale na naleśniki z pieczarkami zrobiłyście mi ochotę. Chyba jutro zrobię
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości