|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasycznie, prosto, "nudnie":) Dla miłośniczek naturalności i prostoty
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Raczkowanie
|
Co sądzicie moje Drogie o tych butach z CCC:
http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/301667 ? Nie mam pojęcia jakie kupić buty przejściówki... Podobają mi się w sumie botki, które na zdjęciach wstawiła jedna z Was, były bodajże z Croppa na poprzedniej stronie. Sama już nie wiem, chodzę po tych sklepach jak obłąkana i nic nie umiem wybrać ![]()
#4443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety ceny niemałe. Postanowiłam zakupić na pierwszy raz jedną z "tańszych". A jak się sprawdzi to kupię może droższą. ![]() Te dwie mi sie podobają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Rozeznanie
|
Tak to ten http://katie-style.blogspot.com/ ! dzieki
![]() Dziewczyny jakie znacie sposoby na przeokropnie wypadające włosy??? Jestem zrozpaczona ilością jaka mi wypada od bardzo długiego czasu. Posłucham o każdym możliwym sposobie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o temat trądziku to też z nim walczę. Może nie jest mega duży, ale bardzo zazdroszczę komuś gładkiej/ bezproblemowej cery. Ostatnio kupiłam tą maseczkę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...rmabrazja.html i na prawdę widzę po niej wyraźną poprawę - nawet lekko rozjaśniła/ spłyciła blizny potrądzikowe. Używam jej plus krem z kwasami z Clarena.
![]() ![]() |
![]() |
#4446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukałam dziś polecanych przez Was lakierów, ale okazało się, że jedyne znane mi stoisko Golden Rose zostało zamknięte (nie wiem czy na stałe czy tymczasowo) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurtka z pull&bear, sweter i spódnica z reserved, buty CCC, torba zara.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4448 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja polecam Biotebal ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ach Ty torebkoholiczko ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | ||
Zakorzenienie
|
blekitne_niebo - aż nie chce się wierzyć, że ludzie potrafią wysyłać takie wiadomości ! niestety jest to zapewne spowodowane zwykła zazdrością. Niektórzy nie potrafią chyba zrozumieć tego, że jak kogoś stać to kupuje sobie np. bardzo drogie buty, albo po prostu ma ochotę przeznaczyć swoje pieniądze na daną rzecz. Ręce opadają..
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | ||||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Ag4;36643144
Dziękuję ![]() Tak myślałam, że jakością to one nie grzeszą ![]() [/QUOTE] jutro ide je jednak oddać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, zrobiłam. Dzisiaj idę odebrac wyniki. Wypada ich tyle, ze kiedy je delikatnie dotkne jedno pasemko to chychodzi ok. 20. Włosy przerzedziły mi sie juz o połowe, a miałam na prawde bardzo, bardzo geste od urodzenia. Biore Belisse od 2mc, pije gotowany 10 min strzyp od 3 tyg, zuzyłam butelke Jantaru, teraz mam Seboradin-maske i Lotion. I nic, kompletnie nic! Jak wyłaziły, tak wyłażą. Kupię dzisiaj ten Biotebal, bo i tak mi sie Belissa juz konczy. Podobno nafta i olej rycynowy nalozone na skore glowy przed myciem pomagaja, ale z wczesniejszych doswiadczen wiem, ze po nafcie wypadaly mi jeszcze bardziej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Rozeznanie
|
Też ostatnio borykam się ze zwiększonym wypadaniem włosów ale myślę, że to przez zmianę pory roku, stresy. Zaczęłam łykać Radical oraz zakupiłam Rzepę Joanny w ampułkach gdyż akurat była w promocji za ok. 11zł.
Również miałam kiedyś dużo większe problemy z cerą jednakże głównie na nosie, brodzie wokół ust. Po wielu specyfikach pomógł mi Epiduo. No i długo szukałam (i w sumie nadal szukam) odpowiedniej drogi pielęgnacji. Ale jak to moja pani dermatolog mi powiedziała: Zawsze w mniejszym lub większym stopniu będziesz się borykać ze swoją cerą... Zgadzam się również z którąś z Was, która napisała, że im bardziej naturalne kosmetyki tym lepiej. Pokuszę się również o stwierdzenie, że nie zawsze drogie znaczy dobre ![]() A wracając do tematu wątku. Jeśli chodzi o buty to posiadam takie w trzy światy: Mam skórzane porządne, nieskórzane (tanie) też porządne i nieskórzane wystarczające tylko na jeden sezon. A wszystko z tego tytułu, że lubię mieć dużo różnych rzeczy ![]() ![]()
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Również mam swoje przyzwyczajenia odnośnie wydawania pieniędzy na konkretne rzeczy i kieruję się głównie zasadą inwestowania w klasykę - w końcu ponadczasowa czarna sukienka, dobrze skrojony żakiet, koszula , czy buty dobrej jakości posłużą na lata. Zdecydowanie staram się kupować taniej tzw. "sezonowe zachcianki" ![]() Na pielęgnacji również nie oszczędzam (w granicach rozsądku ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z torebkami mam jednak ten problem, że jak zacznę nosić jedną, to o innych zapominam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4458 | ||
Zakorzenienie
|
Zrobiłyśmy reklamę tego leku, bo mi też pomógl Epiduo
![]() Cytat:
![]() Jednak oczywiście leczenie wypadania ściśle zależy od przyczyny ![]() Moja prababcia od dzieciństwa miała zwyczaj masowania skóry głowy nafta i do śmierci miała przepiękne włosy ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
Zasmuciła mnie informacja o słabej jakości Lilou
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Jedyną rzeczą, która mi jak dotąd pomogła, było skrócenie fryzury. Drastyczne. Z długich na krótkie - trafiłam na świetną fryzjerkę, która zrobiła mi śliczną kobiecą główkę - szok nie jest tak duży ![]() Krótsze lepsze: po pierwsze cebulki są mniej obciążone, po drugie nie widzę, ile ich wypada ![]() ![]() Dermatolog poleciła mi Anaphase i Neoptide z Ducray, widzę poprawę - mam mnóstwo baby hair i to po 2 tygodniach ![]() Robię tak: co drugi dzień wcieram Neoptide naprzemiennie ze zwykłą wodą brzozową z Barwy (ma alkohol, więc może podrażniać). Do tego 2 razy w tygodniu kładę na skórę Dermaglin (raczej też nie dla suchego skalpu), kupiłam też Dabur Vatikę z kaktusem, zaolejowałam czerep na noc i rano po umyciu włosy były bardzo lśniące. Nie zauważyłam, by wypadło ich więcej. Mam zamiar stosować ją 3 razy w tygodniu na noc - może zamiast Dermaglinu. Masuję skórę głowy taką metalową "łapką" - polecam, fajnie odpręża ![]() Suplementy - biorę po prostu Centrum (ogólnie na wzmocnienie), piję olej lniany, łykam wiesiołka (Oeparol) i tran. Ostatnio dorzuciłam drożdże (Lewitan), bo pękały mi kąciki ust. Żadnych specyfików specjalnie na włosy nie eksploatuję, Vitapil nie sprawdził się w ogóle. Zastanawiam się nad Biotebalem - pewnie jak skończę drożdże, to kto wie? ![]() Ogólnie to dla mnie był szok - nigdy mi włosy nie wypadały. Czasami chce mi się płakać, jak np. pisałyście o pielęgnacji długich włosów, a ja owszem, znam te odżywki i płukanki, ale na razie nie mogę ich używać. A już i długich włosów nie mam. Chodzę z 2 cm odrostem na dokładkę ![]() Trzymam kciuki, zielona2, będzie dobrze! Skróc włoski i zobaczysz, od razu będzie lepiej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4464 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja również dołączam do grona miłośniczek toreb i zdecydowanie mniejszej miłośniczek butów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam 2 pytania: Czy zmiany długo się goją czy szybko znikają? Robiłaś ostatnio badania poziomu cukru we krwi? Pekanie kącików ust może być objawem cukrzycy. ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() To że trądzik przechodzi z wiekiem to jeden z wielu mitów na temat tej choroby. Edytowane przez blekitne_niebo Czas edycji: 2012-09-21 o 11:10 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
Nawiązując do Lilou, mam kilka bransoletek z pozłacanymi elementami i niestety nie wyglądają już tak dobrze. Powłoka ściera się, czernieje, matowi. Jakość bardzo przeciętna. Ze sznurkami nic się nie działo.
#4467 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Witaminy B w pewnych chorobach nie są niestety wskazane, pewnie wiesz. Zmian już praktycznie nie ma, u mnie nie trwa to dłużej jak 2 dni ![]() Cukier badałam jakiś czas temu, wszystko było ok. Powtórzę badania, ale teraz to nie ma specjalnie sensu, muszę się ustabilizować po leczeniu. Na razie pewnie będą zaburzone wyniki lipidogramu itp., a po co się kłuć kilka razy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że nie jesteś zła za moje wtrącalstwo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zawieszki można wypolerować preparatem do srebra, są niemal jak nowe ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ryby u mnie tylko w kapsułkach, niestety nie jestem ich amatorką. Tran ujdzie, prawda? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.