|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII
Cytat:
![]() Niedawno ją wprowadzili
|
|
|
#482 |
|
Klientka w krawacie
|
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#484 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#485 |
|
Raczkowanie
|
Jesli faktycznie załatwia wsyztsko bez podkładu, to zazdroszczę.
|
|
|
|
#486 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ma bibliotekę za plecami O_O Może ma zrobioną henne na dolnej powiece ![]() Nowy filmik u TheOlimpia18 - sponsor Joanna http://www.youtube.com/watch?v=o4rRAT6Qsyo Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2012-09-20 o 21:28 |
|
|
|
|
#487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A kosmetyki Joanny bardzo lubie,musze obejrzec filmik-dzieki za linka,bo Olimpii nie subskrybuje,ale chetnie popatrze,co Ona tam ciekawego mowi ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- [QUOTE=xPoziomkax;36656789]Przepraszam, ale nie wydaje Wam się, że Mała Czarna mówi bardzo podobnie jak Gracjan Roztocki ? http://www.youtube.com/watch?v=4aoU_v8eOiw&feature=plcp[COLOR="Silver"]Jeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuu-ale dostalam slinotoku i szczekoscisku i geba mi sie wykrzywila - uwielbiam patrzec na kogos,kto je cytryne
Edytowane przez lmaa Czas edycji: 2012-09-20 o 20:54 |
|
|
|
|
#488 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#489 |
|
Łotewa
|
Ona po to chyba na konto na YT by dostawać za darmo kosmetyki. Sorki tak po prostu myślę.
|
|
|
|
#490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale fakt, to bardzo przykre, że niektóre dziewczyny tylko po to zakładają kanały i blogi... Przy czym tych drugich powstaje chyba znacznie więcej i lepiej to widać. Dziewczyny po dwóch dniach stosowania kremu oceniają, że jest super (prawie jak Sarunia- raz posmarowała i wszystkie przebarwinia zniknęły ). Ktoś kiedyś gdzieś ( ) pisał, że jakąś blogerkę przyłapano na sprzedawaniu otrzymanych kosmetyków na allegro. Smutne, że są osoby, które robią to tylko dla kasy.
Edytowane przez agatekm Czas edycji: 2012-09-20 o 22:33 |
|
|
|
|
#491 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie uważam, aby jej recenzje miały charakter sponsorowany.Tak, to przykre, że dziewczyny traktują modę/nagrywanie tak przedmiotowo. Kiedy zaczynają, wszystko jest fajnie, intencje szczere, zapał szczery, a potem okazuje się, że z dnia na dzień znika ta prawdziwość. Dziewczyny sprzedają nie tylko kosmetyki, które dostają, ale i ubrania, na pingerze już nie raz można było to zaobserwować
|
|
|
|
|
#492 |
|
Łotewa
|
Ale fakt faktem ona sie chyba najbardziej cieszy ze wszystkich jutuberek jak coś dostanie
Pod tym względem nie mam jej nic do zarzucenia.
Edytowane przez beznadziejniak Czas edycji: 2012-09-20 o 23:41 |
|
|
|
#493 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja polecam konto MocnyVlog. Bardzo lubię jego vlogi.
http://www.youtube.com/user/MocnyVlog?feature=watch Zobaczcie jaką interesującą dietę stosuje ![]() Ach i się nie przestawiłam. Od dawna oglądam filmiki. Zaczęłam od ciasteczka. A Was podczytuję czasami
Edytowane przez deepinside Czas edycji: 2012-09-21 o 01:02 |
|
|
|
#494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak jej widzka zwróciła uwagę , to zaczęły się przepychanki, że pędzel brudny może być , co tam ![]() ja tej radości nie widzę, jedynie wazeliniarstwo w komentarzach od widzów ![]() uważam, że 90% jej recenzji to recenzje sponsorowane,każda firma co da kosmetyki do przetestowania będzie oczekiwać pochlebnej recenzji. Nie łudź się , że może być inaczej.
|
|
#495 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
I ja powiem kilka słów na temat Youtubowych dziewczyn. Na początku zaznaczam ,że mam do nich wszystkich przeogromny szacunek,że nie boją się wystawiać na publiczne osądy. Oto które z nich oglądam z przyjemnością i darze sympatią, za to,że są takie megapozytywne i poprawiają nastrój:ciasteczko,styliz acje,bigbeautifullulu,ewe la1988.
|
|
|
|
|
#496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#497 |
|
Raczkowanie
|
mrolimpia moze i sie cieszy z tego, co dostaje, ale przyjmuje to wszystko bezkrytycznie - po prostu jak leci...
a jej sposob odnoszenia się do widzów jest conajmniej nieprzyjemny, czasami nawet agresywny (bez powodu). dziwna z niej osoba, mało wie, a dużo gada. |
|
|
|
#498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#499 |
|
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=kRCbHryCKnY
Nissia powiedziała bardzo mądre słowa i zgadzam sie z nią w 100%. Dobry stan skóry w wieku 30 lat czy nawet 40 to nie jest mega wyczyn. |
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#501 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam ją w subskrypcjach i naprawdę nie musiałaś tego wklejać, wiem, jak ona odpisuje na komentarze, zresztą czytałam poprzednią część wątku, gdzie poświęcono jej trochę uwagi Napisałam tylko, że ma Pasję i dalej tak uważam. Nie widzę związku miedzy jej brakiem krytycyzmu względem swojej osoby, a pasją kręcenia, nawet, jeśli kręci dla siebie, to i tak jest zaangażowana, a nie sztuczna, zmanierowana itp. To, że nie podoba mi się jej stosunek do widzów, osób krytykujących nie oznacza, że nie mogę napisać o niej czegoś dobrego, skoro takie rzeczy także zauważam. To są moje odczucia, Ty masz zupełnie inne i ok
|
|
|
|
|
#502 |
|
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich
zapraszam dziewczyny na mój kanał na YouTube gdzie można zobaczyć odcinki Mistrzyni Makijażu http://www.youtube.com/user/TheBertka?feature=mhee Pozdrawiam |
|
|
|
#503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bardzo podoba mi się postawa hani, która po swoim "awansie" prowadzenia "mistrzyni makijażu" powiedziała, że jeżeli nie biorcy to nie da dawcy i to właśnie dzięki widzom rozwija się
Życie jest łatwiejsze niż się Nam się wydaję. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia. Edytowane przez isabelka00 Czas edycji: 2012-09-21 o 14:18 |
|
|
|
|
#504 |
|
Raczkowanie
|
fakt, nikt olimpii nie odmówi zapału i energii do kręcenia filmów ;D rzadko która bjuti guru nagrywa codziennie lub parę razy w tygodniu i nie papla głupot, by przedłużyć film...
|
|
|
|
#505 | |
|
Łotewa
|
Cytat:
![]() PS. Dziękuje nie mam TLC a dzieki Tobie mogę oglądać Hanię
|
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
A moze mi ktos wytlumaczyc sens filmow "get ready with me"? ogladalam toto kilka razy i nie wiem po co to dziewczyny nagrywaja...
u nissi podoba mi sie ten film o pielegnacji cery. |
|
|
|
#507 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez dziekuje bo chociaż jestem na bieżąco
![]()
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nissia kiedyś nagrała super film 'Dzień z Nissiax' bardzo ciekawy |
|
|
|
|
#509 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z tym, bardzo lubię Nissiax i uważam ją za najładniejszą polską youtubowiczkę
A przy tym ma dużą wiedzę, mówi konkretnie i na temat. Jest jedyną, której filmiki oglądam regularnie.A swoją przygodę z Youtube zaczęłam jakoś rok temu, od filmiku Callmeblondie nt. chodzenia w szpilkach. Potem była szusz i makijaże KasiD. Nadal mam te dziewczyny w subskrypcjach, ale oglądam kiedy mam czas, więc dość wybiórczo. |
|
|
|
#510 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dopiero teraz zauważyłam, że Twój nick to Bertka nie Bretka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

nie mam TLC a dzieki Tobie mogę oglądać Hanię
moje paznokcie