Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-20, 20:03   #481
Lavi92
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII

Cytat:
Napisane przez pierniczek_ Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=60x-WpGjhQU
Ona budzi się z czarną kredką na dolnej powiece, czy ja czegoś nie zrozumiałam?
Może nie zmywa dokładnie makijażu i jej zostaje
Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
o matko, nawet nie wiedziałam, ze tam taka opcja jest
Niedawno ją wprowadzili
Stary 2012-09-20, 20:06   #482
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez agatekm Pokaż wiadomość
I z podkładem.
Może ma po prostu ładną cerę i nie używa?

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 20:10   #483
agatekm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Może ma po prostu ładną cerę i nie używa?
A tyle korektora, róż i bronzer trzymają jej się na skórze bez podkładowej bazy?
agatekm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 20:12   #484
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
A tyle korektora, róż i bronzer trzymają jej się na skórze bez podkładowej bazy?
Niby dobrze jest kłaść róż i bronzer na przypudrowaną twarz, bo ponoć się lepiej trzymają. Ale nie wiem, ile w tej teorii jest prawdy

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 20:15   #485
agatekm
Raczkowanie

Jesli faktycznie załatwia wsyztsko bez podkładu, to zazdroszczę.
Stary 2012-09-20, 20:36   #486
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xPoziomkax Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale nie wydaje Wam się, że Mała Czarna mówi bardzo podobnie jak Gracjan Roztocki ? http://www.youtube.com/watch?v=4aoU_v8eOiw&feature=plcp

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Też na to zwróciłam uwagę

Ale ma bibliotekę za plecami O_O

Może ma zrobioną henne na dolnej powiece

Nowy filmik u TheOlimpia18 - sponsor Joanna
http://www.youtube.com/watch?v=o4rRAT6Qsyo

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2012-09-20 o 21:28
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 20:58   #487
lmaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość
Może ma zrobioną henne na dolnej powiece

Tez najpierw myslalam,ze te pol-kreski to moze makijaz permanentny,ktory sie zmyl z polowy.Ale to chyba raczej nie zmyty mejkap z dnia poprzedniego

A kosmetyki Joanny bardzo lubie,musze obejrzec filmik-dzieki za linka,bo Olimpii nie subskrybuje,ale chetnie popatrze,co Ona tam ciekawego mowi

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

[QUOTE=xPoziomkax;36656789]Przepraszam, ale nie wydaje Wam się, że Mała Czarna mówi bardzo podobnie jak Gracjan Roztocki ? http://www.youtube.com/watch?v=4aoU_v8eOiw&feature=plcp[COLOR="Silver"]

Jeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuu-ale dostalam slinotoku i szczekoscisku i geba mi sie wykrzywila - uwielbiam patrzec na kogos,kto je cytryne

Edytowane przez lmaa
Czas edycji: 2012-09-20 o 20:54
lmaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 21:38   #488
Eva2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość
u Olimpii albo recenzje sponsorowane, ale recenzje kosmetyków które dostała od obcych osób ;]
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 21:42   #489
beznadziejniak
Łotewa

Ona po to chyba na konto na YT by dostawać za darmo kosmetyki. Sorki tak po prostu myślę.
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 22:21   #490
agatekm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
Ona po to chyba na konto na YT by dostawać za darmo kosmetyki. Sorki tak po prostu myślę.
Gdyby tak było, chyba nie opowiadałaby o tym wszystkim z takim zaangażowaniem i pasją.

Ale fakt, to bardzo przykre, że niektóre dziewczyny tylko po to zakładają kanały i blogi... Przy czym tych drugich powstaje chyba znacznie więcej i lepiej to widać. Dziewczyny po dwóch dniach stosowania kremu oceniają, że jest super (prawie jak Sarunia- raz posmarowała i wszystkie przebarwinia zniknęły ). Ktoś kiedyś gdzieś () pisał, że jakąś blogerkę przyłapano na sprzedawaniu otrzymanych kosmetyków na allegro. Smutne, że są osoby, które robią to tylko dla kasy.

Edytowane przez agatekm
Czas edycji: 2012-09-20 o 22:33
Stary 2012-09-20, 22:43   #491
dominkoo
Raczkowanie

Cytat:
Gdyby tak było, chyba nie opowiadałaby o tym wszystkim z takim zaangażowaniem i pasją.

Ale fakt, to bardzo przykre, że niektóre dziewczyny tylko po to zakładają kanały i blogi... Przy czym tych drugich powstaje chyba znacznie więcej i lepiej to widać. Dziewczyny po dwóch dniach stosowania kremu oceniają, że jest super (prawie jak Sarunia- raz posmarowała i wszystkie przebarwinia zniknęły ). Ktoś kiedyś gdzieś () pisał, że jakąś blogerkę przyłapano na sprzedawaniu otrzymanych kosmetyków na allegro. Smutne, że są osoby, które robią to tylko dla kasy.
Ja też uważam, że dziewczyna robi to z radością i wielką pasją, jakiej brakuje nie jednej vlogerce. Wydaje mi się taką zwyczajną dziewczyną z sąsiedztwa, niezmanierowaną itp. (abstrahując już od tej całej "afery" z nią związanej) i naprawdę nie widzę nic niewłaściwego w tym, że przyjęła coś, co inna osoba jej podarowała bezinteresownie, taką przynajmniej mam nadzieję Nie uważam, aby jej recenzje miały charakter sponsorowany.

Tak, to przykre, że dziewczyny traktują modę/nagrywanie tak przedmiotowo. Kiedy zaczynają, wszystko jest fajnie, intencje szczere, zapał szczery, a potem okazuje się, że z dnia na dzień znika ta prawdziwość. Dziewczyny sprzedają nie tylko kosmetyki, które dostają, ale i ubrania, na pingerze już nie raz można było to zaobserwować
dominkoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 23:06   #492
beznadziejniak
Łotewa

Ale fakt faktem ona sie chyba najbardziej cieszy ze wszystkich jutuberek jak coś dostanie Pod tym względem nie mam jej nic do zarzucenia.

Edytowane przez beznadziejniak
Czas edycji: 2012-09-20 o 23:41
Stary 2012-09-21, 01:01   #493
deepinside
Raczkowanie

Dziewczyny ja polecam konto MocnyVlog. Bardzo lubię jego vlogi.
http://www.youtube.com/user/MocnyVlog?feature=watch

Zobaczcie jaką interesującą dietę stosuje

Ach i się nie przestawiłam. Od dawna oglądam filmiki. Zaczęłam od ciasteczka. A Was podczytuję czasami

Edytowane przez deepinside
Czas edycji: 2012-09-21 o 01:02
deepinside jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 08:27   #494
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dominkoo Pokaż wiadomość
Ja też uważam, że dziewczyna robi to z radością i wielką pasją, jakiej brakuje nie jednej vlogerce. Wydaje mi się taką zwyczajną dziewczyną z sąsiedztwa, niezmanierowaną itp. (abstrahując już od tej całej "afery" z nią związanej) i naprawdę nie widzę nic niewłaściwego w tym, że przyjęła coś, co inna osoba jej podarowała bezinteresownie, taką przynajmniej mam nadzieję Nie uważam, aby jej recenzje miały charakter sponsorowany.

Tak, to przykre, że dziewczyny traktują modę/nagrywanie tak przedmiotowo. Kiedy zaczynają, wszystko jest fajnie, intencje szczere, zapał szczery, a potem okazuje się, że z dnia na dzień znika ta prawdziwość. Dziewczyny sprzedają nie tylko kosmetyki, które dostają, ale i ubrania, na pingerze już nie raz można było to zaobserwować
masz rację dziewczyna jest bardzo profesjonalna i ma pasję niesamowitą , szczególnie jak robi test na żywo i nakłada podkład brudnym do obrzydzenia pędzlem a jak jej widzka zwróciła uwagę , to zaczęły się przepychanki, że pędzel brudny może być , co tam
ja tej radości nie widzę, jedynie wazeliniarstwo w komentarzach od widzów
uważam, że 90% jej recenzji to recenzje sponsorowane,każda firma co da kosmetyki do przetestowania będzie oczekiwać pochlebnej recenzji.
Nie łudź się , że może być inaczej.
Stary 2012-09-21, 09:17   #495
mariola8811
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
masz rację dziewczyna jest bardzo profesjonalna i ma pasję niesamowitą , szczególnie jak robi test na żywo i nakłada podkład brudnym do obrzydzenia pędzlem a jak jej widzka zwróciła uwagę , to zaczęły się przepychanki, że pędzel brudny może być , co tam
ja tej radości nie widzę, jedynie wazeliniarstwo w komentarzach od widzów
uważam, że 90% jej recenzji to recenzje sponsorowane,każda firma co da kosmetyki do przetestowania będzie oczekiwać pochlebnej recenzji.
Nie łudź się , że może być inaczej.
Cześć dziewczyny I ja powiem kilka słów na temat Youtubowych dziewczyn. Na początku zaznaczam ,że mam do nich wszystkich przeogromny szacunek,że nie boją się wystawiać na publiczne osądy. Oto które z nich oglądam z przyjemnością i darze sympatią, za to,że są takie megapozytywne i poprawiają nastrój:ciasteczko,styliz acje,bigbeautifullulu,ewe la1988.
mariola8811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 11:03   #496
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:

przeczytaj sobie jakie ta dziewczyna komentarze wali:
  • ale nakładasz tynku na twarz

kingape92 3 mies. temu 2

• Ten komentarz otrzymał zbyt wiele negatywnych głosów
    przestań widać ze nie masz pojęcia o tym co piszesz...

MrOlimpia18 w odpowiedzi do: kingape92 3 mies. temu

• Sądzę, że mam jednak większe od Ciebie. Mam nadzieję, że nie nakładasz tyle tego na twarz podczas obecnych upałów. Później się dziwisz, że masz problemy z cerą. Nic dziwnego - brudny pędzel, brudna gąbeczka, za dużo na twarzy. Przemyśl to

kingape92 w odpowiedzi do: MrOlimpia18 3 mies. temu

yyy???a czy ja narzekałam na swoją twarz nie więc o co chodzi...czasem coś mi się pojawia...sporadycznie...
    poza tym nie nakładam tego dużo
    chyba nie oglądasz innych dziewczyn ja to nakładam maleńko w porównaniu do innych

• Ok, nakładaj ile chcesz
    Ale na prawdę wyrób sobie nawyk mycia pędzli/gąbeczek po każdym użyciu (oczywiście tych do podkładu, pudru, itd.), bo nakładanie ubrudzonymi przynosi szkodę skórze twarzy, na takich pędzlach znajduje się wiele bakterii.
    Pozdrawiam

Stary 2012-09-21, 11:51   #497
owieczkamala
Raczkowanie

mrolimpia moze i sie cieszy z tego, co dostaje, ale przyjmuje to wszystko bezkrytycznie - po prostu jak leci...
a jej sposob odnoszenia się do widzów jest conajmniej nieprzyjemny, czasami nawet agresywny (bez powodu). dziwna z niej osoba, mało wie, a dużo gada.
owieczkamala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 11:51   #498
lush_lover
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pierniczek_ Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=60x-WpGjhQU
Ona budzi się z czarną kredką na dolnej powiece, czy ja czegoś nie zrozumiałam?
moze ma permanentny?
Stary 2012-09-21, 11:55   #499
malachite
Rozeznanie

http://www.youtube.com/watch?v=kRCbHryCKnY
Nissia powiedziała bardzo mądre słowa i zgadzam sie z nią w 100%. Dobry stan skóry w wieku 30 lat czy nawet 40 to nie jest mega wyczyn.
malachite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 12:00   #500
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malachite Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=kRCbHryCKnY
Nissia powiedziała bardzo mądre słowa i zgadzam sie z nią w 100%. Dobry stan skóry w wieku 30 lat czy nawet 40 to nie jest mega wyczyn.
To zdecydowanie moja ulubienica, rzeczowa i profesjonalna
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 13:55   #501
dominkoo
Raczkowanie

Cytat:
przeczytaj sobie jakie ta dziewczyna komentarze wali:
  • ale nakładasz tynku na twarz

kingape92 3 mies. temu 2
    przestań widać ze nie masz pojęcia o tym co piszesz...

• Sądzę, że mam jednak większe od Ciebie. Mam nadzieję, że nie nakładasz tyle tego na twarz podczas obecnych upałów. Później się dziwisz, że masz problemy z cerą. Nic dziwnego - brudny pędzel, brudna gąbeczka, za dużo na twarzy. Przemyśl to

yyy???a czy ja narzekałam na swoją twarz nie więc o co chodzi...czasem coś mi się pojawia...sporadycznie...
    poza tym nie nakładam tego dużo
    chyba nie oglądasz innych dziewczyn ja to nakładam maleńko w porównaniu do innych

• Ok, nakładaj ile chcesz
    Ale na prawdę wyrób sobie nawyk mycia pędzli/gąbeczek po każdym użyciu (oczywiście tych do podkładu, pudru, itd.), bo nakładanie ubrudzonymi przynosi szkodę skórze twarzy, na takich pędzlach znajduje się wiele bakterii.
    Pozdrawiam

Mam ją w subskrypcjach i naprawdę nie musiałaś tego wklejać, wiem, jak ona odpisuje na komentarze, zresztą czytałam poprzednią część wątku, gdzie poświęcono jej trochę uwagi Napisałam tylko, że ma Pasję i dalej tak uważam. Nie widzę związku miedzy jej brakiem krytycyzmu względem swojej osoby, a pasją kręcenia, nawet, jeśli kręci dla siebie, to i tak jest zaangażowana, a nie sztuczna, zmanierowana itp. To, że nie podoba mi się jej stosunek do widzów, osób krytykujących nie oznacza, że nie mogę napisać o niej czegoś dobrego, skoro takie rzeczy także zauważam. To są moje odczucia, Ty masz zupełnie inne i ok
dominkoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 14:00   #502
TheBertka
Przyczajenie

Witam Wszystkich
zapraszam dziewczyny na mój kanał na YouTube gdzie można zobaczyć odcinki Mistrzyni Makijażu
http://www.youtube.com/user/TheBertka?feature=mhee

Pozdrawiam
TheBertka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 14:17   #503
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam ją w subskrypcjach i naprawdę nie musiałaś tego wklejać, wiem, jak ona odpisuje na komentarze, zresztą czytałam poprzednią część wątku, gdzie poświęcono jej trochę uwagi Napisałam tylko, że ma Pasję i dalej tak uważam. Nie widzę związku miedzy jej brakiem krytycyzmu względem swojej osoby, a pasją kręcenia, nawet, jeśli kręci dla siebie, to i tak jest zaangażowana, a nie sztuczna, zmanierowana itp. To, że nie podoba mi się jej stosunek do widzów, osób krytykujących nie oznacza, że nie mogę napisać o niej czegoś dobrego, skoro takie rzeczy także zauważam. To są moje odczucia, Ty masz zupełnie inne i ok
jeżeli ktoś kręci dla Siebie, to nie wstawia tego na publicznego youtuba
bardzo podoba mi się postawa hani, która po swoim "awansie" prowadzenia "mistrzyni makijażu" powiedziała, że jeżeli nie biorcy to nie da dawcy i to właśnie dzięki widzom rozwija się

Edytowane przez isabelka00
Czas edycji: 2012-09-21 o 14:18
isabelka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 14:43   #504
owieczkamala
Raczkowanie

Cytat:
jeżeli ktoś kręci dla Siebie, to nie wstawia tego na publicznego youtuba
bardzo podoba mi się postawa hani, która po swoim "awansie" prowadzenia "mistrzyni makijażu" powiedziała, że jeżeli nie biorcy to nie da dawcy i to właśnie dzięki widzom rozwija się
fakt, nikt olimpii nie odmówi zapału i energii do kręcenia filmów ;D rzadko która bjuti guru nagrywa codziennie lub parę razy w tygodniu i nie papla głupot, by przedłużyć film...
owieczkamala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 15:15   #505
beznadziejniak
Łotewa

Cytat:
Napisane przez TheBertka Pokaż wiadomość
Witam Wszystkich
zapraszam dziewczyny na mój kanał na YouTube gdzie można zobaczyć odcinki Mistrzyni Makijażu

Pozdrawiam
Wiemy
PS. Dziękuje nie mam TLC a dzieki Tobie mogę oglądać Hanię
Stary 2012-09-21, 15:19   #506
agniesikk
Zakorzenienie

A moze mi ktos wytlumaczyc sens filmow "get ready with me"? ogladalam toto kilka razy i nie wiem po co to dziewczyny nagrywaja...

u nissi podoba mi sie ten film o pielegnacji cery.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 15:20   #507
NieskazitelnaKrolewna
Raczkowanie

Ja tez dziekuje bo chociaż jestem na bieżąco

mówcie do mnie Paula
NieskazitelnaKrolewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 15:24   #508
xPoziomkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
A moze mi ktos wytlumaczyc sens filmow "get ready with me"? ogladalam toto kilka razy i nie wiem po co to dziewczyny nagrywaja...

u nissi podoba mi sie ten film o pielegnacji cery.
Hmm.. mnie to ciekawi

Nissia kiedyś nagrała super film 'Dzień z Nissiax' bardzo ciekawy
xPoziomkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 15:29   #509
Inka_1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
To zdecydowanie moja ulubienica, rzeczowa i profesjonalna
Zgadzam się z tym, bardzo lubię Nissiax i uważam ją za najładniejszą polską youtubowiczkę A przy tym ma dużą wiedzę, mówi konkretnie i na temat. Jest jedyną, której filmiki oglądam regularnie.
A swoją przygodę z Youtube zaczęłam jakoś rok temu, od filmiku Callmeblondie nt. chodzenia w szpilkach. Potem była szusz i makijaże KasiD. Nadal mam te dziewczyny w subskrypcjach, ale oglądam kiedy mam czas, więc dość wybiórczo.
Inka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 15:49   #510
Eva2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TheBertka Pokaż wiadomość
Witam Wszystkich

Pozdrawiam
też nie mam TLC, więc również dziękuję
dopiero teraz zauważyłam, że Twój nick to Bertka nie Bretka
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości