|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
|
|
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- zobacze co powie w poniedzialek.Mam nadzieje ze to plamienie przejdzie
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Weź jutro tą luteine i zobaczymy jak się sprawa unormuje.. magdammm- a co ty tak często robisz w Pń? bo już chyba wczesniej mi się kiedyś Twój post też rzucił w oczy że będziesz w Pń
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#2854 | |
|
Raczkowanie
|
dobra kobietki
ide sie robic wloski ogarnac, golnąć nozki i conieco jeszcze zrobic ladne pazurki i umalowac sie czego sie nie robi dla facetow po calym tygodniu obijania sie lubie jakos wygladac jak tz wraca mimo ze on za bardzi nie wyglada po tygodniu w ciezarowce zarosniety taki![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
nawet myslalam, zeby sie przeprowadzic i zaczaac tam szkole, ale to chyba byloby za duzo Poznan jest fajny, ale tak na pare dni jak dla mnie oszalalabym![]() a pociagiem mam dwie godzinki jazdy. takze szybciutko
|
|
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy to plamienie moze byc po ziolkach?Czy przyznac sie ginowi do picia ziolek?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Iza, miałam tak kiedyś ...
Jakoś w połowie cyklu, poleciała ze mnie żywa, jasna krew. Spanikowałam, poleciałam do 1 lepszej ginki, a ta pipka mnie olała. W sumie nie wiem co to było, ale podejrzewam, że mogłam mieć takie jazdy albo od prolaktyny albo endometriozy (chociaż od endo nie byłaby taka żywa krew, w sumie od prolaktyny też nie wiem). Taką żywą krwią miałam tylko ten jeden raz, ale miewałam też plamienia/krwawienia w połowie cyklu trwające nawet 2 tyg, tylko takiego normalnego, małpowego koloru. I to już mogły być i od endo i prl. Może ginka dlatego mnie olała, bo pewnie uznała, że to owulacyjne? Nie wiem, nie mam pojęcia, ale skoro Twój gin Cię uspokoił to może i faktycznie nie ma co panikować.
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Badania hormonalne co robilam mam ok,prolaktyna dobra.Tylko dhea wysokie bardzo na granicy normy.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-09-21 o 11:37 |
|
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pewnie trochę sobie pomogłam Castagnusem, nic innego na prolaktynę nigdy nie brałam. Ale raz na czas robię kurację, to już chyba 5 .. i jakiś czas po takiej kuracji jest wszystko super. Także obecnie nie mam co narzekać, no jeśli już to tylko na brak fasoli
|
|
#2859 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tak wogole to zastanawiam się.. bo do szczecina mam 850km wiec nie dam rady ![]() Ide sprzatac bo dziś do mnie koleżanka przychodzi, a zaraz mam iść z mamą do rynku i przy okazji na lody ![]() I takie smsy mam od rana mama "moze pojdziesz ze mna do rynku wymienić pieniadze i dotlenic małego" siostra "o 3 ide do rynku to moze chcesz dotlenic mojego chrzesniaka" haha chyba sobie kupie maskę tlenową |
|||||
|
|
|
#2860 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
A wiesz, że do czasu spotkania to i my szczecinianki też możemy być już ciężarówkami ![]() Ale się Twoja mama z siostrą chyba zmówiły. Maska tlenowa koniecznie Może się odczepią.
|
|||
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Ok dziewczynki powoli uciekam
Będę tak wieczorkiem. Powiem tylko tyle że nie wiem co się z niektórymi ludźmi dzieje. jak można być tak podłym. Mój pożal się Boże szwagier powiedział do mojej siostry że jakby wiedział jaka zołza z niej będzie to by na początku ich małżeństwa związał się z taką jedną panią s którą miał wówczas romans a przynajmniej się z nią spotykał i pisali czułe smsy szkoda w sumie że tak nie zrobił może moja siostra miała by teraz spokój a nie wychowywała czwórki jego dzieci tylko dwójkę bo wówczas mieli dwoje dzieciOk lecę trzymajcie się dziewczyny.
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda slow Biedna twoja siostra
|
|
|
|
#2863 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak nas Lunka przenocuje to jedziemy ![]() P.S. Założyłam wątek szczeciński na klubie. Zapraszam zatem
|
|
|
|
|
#2865 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Każda tak świrowała/świruje przed terminem @... A nawet już pare dni po owu![]() Cytat:
![]() Cytat:
wracaj do nas calo i zdrowoCytat:
Takie zachciewajki chyba może zrozumiec kobitka która już cos takiego miałaCytat:
Cytat:
Kurcze, Lasencje, w końcu Was nadrobiłam... wczoraj mnie nie było więc te 9 stron, które naprodukowałyście czytam od ponad 2 godzin Ale dalam radę![]() Witam się z rana... a raczej z południa Dzis robię podejście do pomidorówki, której nigdy nie lubiłam ale jakos za mną chodzi od paru dni, wiec będę robić pierwsze w życiu podejście
|
|
#2866 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez moge podjechac
![]() Cytat:
|
|
|
|
#2868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i podaję z makaronem lub ryżem.
|
|
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A od kiedy tak miałaś? Od samej owu? Anteria - przykro mi, z drugiej strony nic nie możesz zrobić, to siostra musi zdecydować, czy z nim chce być czy nie .. Mokka! Jesteś! Napisz mi pliis, miałaś też balon w brzuchu? od samego początku?
|
|
#2870 |
|
Raczkowanie
|
Lunka
teraz musisz uwazac na slowa bo widzisz troche chetnych i gotowych na droge jest![]()
|
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem wam ze jestem uzalezniona od wizazu
Wczoraj jak przyszlam z pracy to od razu na watek czytac co tam u was Nawet tz wczoraj mowi ze ja tylko wizaz i wizaz hehe
|
|
|
#2872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co, poszłam do kibelka na siku i zmacałam sobie szyjkę. Jest otwarta na maxa i nisko bardzo. Czy to oznacza, że owu jest dzisiaj???
|
|
|
|
|
#2873 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja to nawet nie była zachciewajka tylko raczej to że miałam cały dzień ochote napić się zimnego i gazowanego sprita ahhh i miałam go obiecanego, wię gdy nagle TŻ przyjechal bez to.. no przykro mi było ![]() Cytat:
ale jak wezmiecie materace to nie bedzie problemu u mamy są 3 wolne pokoje wiec mozecie przenocować w moim starym różowym pokoiku ![]() Cytat:
![]() Mokka napisz tej dziopinie od kiedy miałas uczucie czegoś w brzuchu
|
|||
|
|
|
#2874 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A ja się właśnie wykąpałam, teraz tylko szybka ogarka i chyba będe musiała do sklepu wyskoczyć..
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||
|
|
|
#2875 |
|
Raczkowanie
|
Cześć laseczki
![]() Wpadam dzisiaj do was,piję kawkę i coś mnie tknęło żeby się zważyć.I wiecie co?? załamałam się .No ale może to być też przez to że mam mdłości ale nie mam wymiotów jak większość kobiet.I duży apetyt!Lunao,Mokka i inne ciężarne mamusie: a ile wy przytyłyście?albo schudłyście |
|
|
|
#2876 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najwięcej podczas I i II trymestru. Wiem,że to nie jest zależne od Nas ale ile byś chciała max utyć? pewnie jak najmniej
|
|
|
|
#2877 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale z drugiej strony chciałabym żeby mały był zdrowy i duży.Martwię się po prostu że zostanę taką słonicą![]() Aha! I dowiedziałam się że mojej piekielnej siostry nie będzie na pewno na Wigilię więc jestem dziś w dobrym humorze że nikt mnie nie będzie wkurzał
Edytowane przez mooonis17 Czas edycji: 2012-09-21 o 12:50 |
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Uff uff ... mam pierwszy raz za sobą ,że tak powiem
Tż wrócił wczoraj a nie dzisiaj , wiadomo na dzien dobry przywitałam go przytulaniem oby efektywnym...wczoraj miałam 13dc , dziś mam 14dc i właśnie dziś według gina miał/powinien pęknąc pęcherzyk..czyli w sumie chyba czas na przytulańce był dobry..no może dziś dla pewności znowu go zbałamucę :P żeby nie było... swoją drogą..ciekawe jak kobieta sobie potrafi wkręcić coś w głowe..dziś w nocy sniły mi sie bociany bo tak intensywnie wczoraj 'po' myślałam leząc plackiem na brzuchu przez godzine rano sie obudzilam jakaś taka happy ze aż Tż sie zdziwił ze bez budzika sie obudzilam pierwszy raz cały czas mnie coś tam uwiera , do wczoraj bolały jajniki a dziś czuje ucisk niżej. Oby to był dobry znak....błagam o niebiosa!!!Trzymajcie kciuki , koło 8 października jeśli nie dostane @ to się bede testować..więc magiczna data ustalona...o matko! ależ jestem podjarana!!! to zle prawda?
|
|
|
|
#2879 |
|
Raczkowanie
|
To trzymamy kciuki!
|
|
|
|
#2880 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do siostry to swietna wiadomosc! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
tyle Twojego szczescia oby potem trwało przez 9 miesiecy i dluzej![]() kciuki trzymamy obowiazkowo!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.

uspokoil Cie
ide sie robic 

szkoda w sumie że tak nie zrobił może moja siostra miała by teraz spokój a nie wychowywała czwórki jego dzieci tylko dwójkę bo wówczas mieli dwoje dzieci

Szkoda slow