|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
mam, mama mi przywiozla z kanady i szkoda mi bylo w nich nie chodzic, ale ja bym sobie nie kupila za wlasną kasę tych butów
ale cieple sa, nie ma co;p tylko nie wygodnie mi sie jezdzilo w nich samochodem.
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie tam są ładne ale owszem mogą się nie podobać są dość specyficzne, ale za to jakie są ciepłe rekompensują wszystko, ja mam taki problem że zawsze na stopach odczuwam temperature i w lato jak mi ciepło a mam pełne buty to chodźbym szła w niczym to od stóp mi ciepło, za to w zime moge sie naubierać na cebulę a stopy i tak mi marzną, dopiero w takich butach czuje komfort że naprawde mi ciepło.
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
ja kiedyś wyszłam w emukach mojej siostry to się czułam jak w kapciach
takie rozklapane, fakt, że ciepłe i nie przemakają, ale....Mam emu w domu jako kapcie i tu mi najbardziej pasują ![]() Wstałam na chwilę i chyba z powrotem się położę, w ogóle rano jak szłam na busa było niecałe 10stopni, a ja tylko long i bluza Brzuch mnie nie tyle boli, co kłuje, wczoraj dwa razy jak jechałam busem tak mnie zakłuł, że wpół się zgięłam aż ale dałam sobie do wiwatu wczoraj, biegałam po mieszkaniu, pakowałam się, na przystanek, durna baba, tak dawno nie wychodziłam z domu na jakąś konkretną godzinę, że ciężko mi było się ogarnąć, to samo dzisiaj ranoDELICJANKO kochana powiedz mi, orientujesz się, co w Białce jest godnego zobaczenie i, co ważniejsze, zjedzenia? W niedzielę jedziemy na urlop i szukam jakiejś pizzerii czy restauracji żeby raz czy dwa męża wyciągnąć
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
emu kupuje tylko0 u nich http://emu-shop.pl/ bo to oficjalny polski sklep. widze, ze mo0del ktory chcesz kupic, tu kosztuje 399 zl ![]() Dziewczyny co do emu, moj TZ ich nienawidzi, uwaza ze to sa buty ortopedyczne i szpetne na maxa ... ale ja je zima nosze na -20 st na gola stope i moge w nich przechodzic pol dnia na dworze, bez wchodzenia do domu i jak wracam to mam cieplutkie stopy ... ja jestem zmarzlak straszny wlasnie od nog
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to nigdzie nie zwiedzałam oprocz stoków narciarskich no tam wiadomo przeszlam po okolicy itd, a i polecam terma bania super tam jest tylko bilety troszki drogie, no ale obok jest tez bukowina tatrzanska tez fajnie no i zakopiec niedaleko a co do jedzonka to my bylismy w jednej restauracji i wielka porazka... tak to jedlismy w karczmie, ale jak ona sie nazywa hmmmmm ...... jedzonko dobre ale kurde musze tzta zapytac jak przyjedzie wczoraj ogladalam tv a tam ze na kasprowym snieg ;ooja to nie wiem jak sie juz ubrac;/ zalozylam kurtke cieplo,zdjełam zimno;/ ... dobrze ze slonce chociaz swieci
|
|
|
#4178 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W Białce co prawda nie byłam tylko w Zakopcu i tam są takie knajpki z takim jedzeniem że na samą myśl to mi ślinka cieknieeeee mmmmm Przywieź duuuuużo zdjęć !
|
|
|
|
|
#4180 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Ja dzisiaj późno się odzywam, bo po śniadaniu TŻ zabrał mnie na długi spacer w celu przewietrzenia się, do lasu. I jakoś tak zleciał nam cały poranek. Jutro jedziemy z rana obejrzeć wózeczek, o którym wczoraj Wam pisałam, jak będzie fajny, to od razu go bierzemy. Spotkało mnie też coś przykrego - TŻ gadał na facebooku ze swoim kolegą, który siedzi aktualnie w Anglii, no i pochwalił się mu, że będzie miał córeczkę, na co ten kolega: "Smutne. Mam nadzieję, że to jednak chłopiec."... Mam ochotę go ROZSZARPAĆ! Cytat:
Siostra zawsze mówi, że nie wie, co to są nieprzespane noce. Cytat:
Cytat:
Pomyślałam, że może mam suchą skórę i mnie ciągnie ona, to się nasmarowałam kremem, ale nie wiem, czy pomogło, bo teraz w łóżku siedzę i nie mam jak sprawdzić.
|
|||
|
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Black : kretyn z tego kolegi Co do Emu : mnie się jakoś przesadnie nie podobają i nie mam - ALE kupię sobie może - bo są na prawdę niezastąpione w mrozy - pod warunkiem, że się dba o nie i nie łazi z piętą z boku. Są na prawdę super komfortowe w noszeniu, wiele im jestem w stanie wybaczyć. |
|
|
|
|
#4182 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Nie było mnie tu trochę, mam pewnie mase stron do nadrobienia choc zaledwie z kilku dni ![]() Najpierw chciałabym się pochwalic,że wiem jakiej płci jest dzidzius:D kogo obstawiacie? Zaraz postaram się wszystko nadrobić, bo w koncu mam chwile dla siebie
|
|
|
|
#4183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
do mnie też przyszły ledżinsy
![]() Hosenko mnie nic nie uciska, są idealne. Dziewczyny w Realu są body z długim rękawkiem za 4,19 jakoś szczególnie śliczne nie są podobno, ale na przebranie jak Maluchowi się uleje czy coś to będą idealne myślę. Monamur dziołszka ![]() Lenova ja uwielbiam uwieczniać wszystko na zdjęciach (nie z takim cudnym efektem jak Bokeh niestety ) także na pewno zdjęć przywieziemy mnóstwo, potem się pochwalę
|
#4185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za opis swoich ruchów. Przestałam się już martwić. Myślałam, że na tym etapie one będą mocniejsze. A tak wiem, że jest ok ![]() ![]() ![]() monamur chłopak ??!! |
|
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
Te buciory nie żeby mi się szczególnie podobały, ale chodzi mi o takie które wsunę na nogi, bo już teraz mam trudności z wiązaniem, dodatkowo żeby cieplutkie były. Więcej od nich nie wymagam
![]() Monamur syn
|
|
|
|
#4188 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaach, jakbym zjadla cos takiego! Co do emu - mi tez sie srednio podobaja (TZ uwaza, ze sa oblesne), ale w sumie jesli faktycznie sa tak cieple i nie przemakaja, to moglabym sie na nie skusic. Z tym ze moja gigantyczna stopa (rozmiar 40) nie wyglada w nich zbyt atrakcyjnie... ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Monamur, chlopczyk
|
|
|
|
|
#4190 |
|
Raczkowanie
|
Illusion, Aga, Laurka zgadłyście, bedzie chłopczyk
tak wiec sukieneczek nie bedzie najwyzej kupie taką małą i oprawie sobie w ramke hehe nasienie męża jest zaprogramowane wyłącznie na chłopców nie mniej jednak baaaardzo sie cieszymy![]() no i mały (chciałabym Szymusia, ale mąż na razie na
|
|
|
|
#4191 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
monamur gratulacje chłopaśka
Dziewczyny czuję Malucha pod samym żebrem! To możliwe, że takie akrobacje odstawia?! Tam go jeszcze nie było w sumie hehe, może zwiedza ![]() wysypało mnie straszlliwie, nawet puder nie pomaga
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Obstawiam synka.
A jak to jest teraz : ile mamy dziewczynek, a ilu chłopców? |
|
|
|
#4195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój mąż też nie chciał słyszec o Szymonie. Jak poprosiłam o argumentację to powiedział że po pierwsze zna Szymona pijaka a po drugie Szymon Majewski z tvn to pajac i to imie mu wyłącznie z tymi dwoma osobami się kojarzy, heheh
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, od kilku dni czuje takie smieszne bulgotanie w brzuchu, jakby pekala banka czy cos takiego. Zbyt czesto sie to nie pojawia, pare razy na dzien. Te ruchy sa bardzo delikatne, czuje je jak leze, idac nie moglabym tego poczuc.
Czy to dzidzia?
|
|
|
|
#4197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

ale cieple sa, nie ma co;p tylko nie wygodnie mi sie jezdzilo w nich samochodem.

takie rozklapane, fakt, że ciepłe i nie przemakają, ale....Mam emu w domu jako kapcie i tu mi najbardziej pasują
ale dałam sobie do wiwatu wczoraj, biegałam po mieszkaniu, pakowałam się, na przystanek, durna baba, tak dawno nie wychodziłam z domu na jakąś konkretną godzinę, że ciężko mi było się ogarnąć, to samo dzisiaj rano
Chyba te z all kupię.

Pomyślałam, że może mam suchą skórę i mnie ciągnie ona, to się nasmarowałam kremem, ale nie wiem, czy pomogło, bo teraz w łóżku siedzę i nie mam jak sprawdzić.

Jako ze nie mogę się zdecydować czy przekładaną masą z serka czy z bitej smietany to zrobię dwuwarstwową