Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-21, 15:33   #4201
Debrah
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, od kilku dni czuje takie smieszne bulgotanie w brzuchu, jakby pekala banka czy cos takiego. Zbyt czesto sie to nie pojawia, pare razy na dzien. Te ruchy sa bardzo delikatne, czuje je jak leze, idac nie moglabym tego poczuc.
Czy to dzidzia?
Tak!) Gratuluje. Niedługo to pękanie banieczki będzie mocniejsze, wyraźniejsze i upewnisz się, że to dziecko kopie. Ale właśnie tak samo się u mnie zaczęło
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 15:37   #4202
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Ja czuję ruchy od 19- 20 tygodnia, teraz jestem w 23 tygodniu. Już raz też tak miałam, że przez 2 dni była cisza. Ale te ruchy co czuję to też nie są jakieś szaleństwa, tylko czuję że się rusza, i brzuszek mi troszkę falował. Ale to też się zdarzało z 2 -3 razy dziennie. No i w sumie dziś rano się ruszała, ale więcej nie. I słodkie na nią nie działa
Ja jednego czuję mocno małego, a innego muszę się znowu wsłuchiwać i oczywiście już mam panikę w oczach :/

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Ale wam zazdroszczę, tyle rzeczy od rodziny macie, a ja tylko troszkę ciuszków od szwagierki dostałam. No ale nie, umiesz liczyć, licz na siebie.
Ja nie mam żadnych i raczej od nikogo nic nie dostanę, więc nie jesteś sama

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
"Smutne. Mam nadzieję, że to jednak chłopiec."... Mam ochotę go ROZSZARPAĆ! IDIOTA. Co oni sobie wszyscy myślą?!
Co za idiota. Najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe. No brak słów

Cytat:
Napisane przez monamur Pokaż wiadomość
bedzie chłopczyk
Super, no i piękne imię

Cytat:
Czy to dzidzia?
Myślę, że tak

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 15:39   #4203
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny! Ja dzisiaj późno się odzywam, bo po śniadaniu TŻ zabrał mnie na długi spacer w celu przewietrzenia się, do lasu. I jakoś tak zleciał nam cały poranek.
Jutro jedziemy z rana obejrzeć wózeczek, o którym wczoraj Wam pisałam, jak będzie fajny, to od razu go bierzemy.
Spotkało mnie też coś przykrego - TŻ gadał na facebooku ze swoim kolegą, który siedzi aktualnie w Anglii, no i pochwalił się mu, że będzie miał córeczkę, na co ten kolega: "Smutne. Mam nadzieję, że to jednak chłopiec."... Mam ochotę go ROZSZARPAĆ! IDIOTA. Co oni sobie wszyscy myślą?!

Ja mam to samo, też mi się z kolką skojarzyło, nie wiem, od czego to. Pomyślałam, że może mam suchą skórę i mnie ciągnie ona, to się nasmarowałam kremem, ale nie wiem, czy pomogło, bo teraz w łóżku siedzę i nie mam jak sprawdzić.
ale menda z tego kolesia...
a ja myslalam ze to przez to,ze ide za szybko, w koncu zwolnilam tempo ale nie przeszlo, musialam usiasc i dopiero wtedy;/ nie mam pojecia

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Dziewczyny czuję Malucha pod samym żebrem! To możliwe, że takie akrobacje odstawia?! Tam go jeszcze nie było w sumie hehe, może zwiedza

wysypało mnie straszlliwie, nawet puder nie pomaga
Mozliwe mozliwe, mnie ciagle tam kopie, szczególnie jak leze na boku.. ja na szczescie odpukac nie mam zadnych syfów.. no ale wszystko przede mną ;]

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 15:45   #4204
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Bardzo możliwe
Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Myślę że tak
Ale super!!

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
U nie tez zaczelo sie od bulgotania, zanim dostalam 1 kopa
I potrafisz wyraznie rozroznic bulgotanie od kopniaka?
Hmm czyli wszystko przede mna

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Tak!) Gratuluje. Niedługo to pękanie banieczki będzie mocniejsze, wyraźniejsze i upewnisz się, że to dziecko kopie. Ale właśnie tak samo się u mnie zaczęło
Ja szczerze mowiac nie jestem przekonana, ze te ruchy pochodza od dzidziusia..
Dlatego tak, jak mowisz - czekam az stana sie mocniejsze, zeby sie upewnic

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 15:47   #4205
Debrah
Zakorzenienie

Za kilka dni nie będziesz się musiała już tak bardzo na tym skupiać, a poczujesz po prostu "stukanie" - już normalny kopniaczek, ale na początku właśnie określenie "pękającej banieczki" najbardziej oddawało to co czuję.
Stary 2012-09-21, 15:51   #4206
aska27adopcje
Zadomowienie

nafiyqa kochana u mnie to zaczelo sie tak z tydzien temu, wyssokosc nad cipka, nagle takie lup. na poczatku nie wiedzialam o co chodzi, myslalam ze to niestrawnosc, ze cos mnie boli ... przylozylam jednak reke i wyraznie czulam ze cos sie tam kreci ... teraz jak poczuje 1, to od razu bluzka w gore i brzuch obserwuje ... no i widac jak sie rusza, wiec mysle ze to te kopniaki ... no i uczucie nie jest przyjemne ... ale przewaznie miejsce to samo
Stary 2012-09-21, 15:54   #4207
Debrah
Zakorzenienie

Próbuj wtedy rękę przyłożyć, jak poczujesz stuknięcie w dłoń to nabierzesz 100% pewności, że to to - z jelitami tak nie ma)
Stary 2012-09-21, 15:56   #4208
suzi31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Ja wczoraj w podłym humorze, dziś trochę też a to przez to, że nie mogę jeść słodyczy bo wszytsko się wyda przy następnym ważeniu u ginki Czuję się jak na odwyku-tak mi się chce
Ja też przez kolejny miesiąc muszę się pilnować, bo waga idzie jak szalona w górę. Na razie nie dostałam od lekarza opr., ale sama wiem, że za dużo przytyłam i muszę się ograniczyć z jedzeniem, choć non stop jestem głodna

Cytat:
Mamusie które już mają starszego dzieciaczka....czy przydała wam się w łóżeczku funkcja wyjmowanych szczebelków? Używałyście tego w praktyce? Bo ja tak naprawdę nie wiem czy to takie dobre żeby taki maluch sam wychodził z łóżeczka kiedy chce, np kiedy ja będę jeszcze spała...
Moim zdaniem przydatne, ale nie konieczne. Wyjmowanych szczebelków używałam odkąd moja córka już b.dobrze chodziła, bo wejść i wyjść dla takiego dziecka to nielada wyczyn.

Cytat:
Dziewczyny, od kilku dni czuje takie smieszne bulgotanie w brzuchu, jakby pekala banka czy cos takiego. Zbyt czesto sie to nie pojawia, pare razy na dzien. Te ruchy sa bardzo delikatne, czuje je jak leze, idac nie moglabym tego poczuc.
Czy to dzidzia?
To pewnie ruchy, gratulacje, w końcu się doczekałaś

Ja zaczęłam robic zakupy dzieciowe, bo zimą nie będę miała na to siły, a nie wszystko przez internet opłaca się kupować. Większość rzeczy mam po córce, w tym droższe rzeczy jak wózek, pościele, mam w neutralnych kolorach, więc przydadzą się niezależnie od płci maluszka. Mam już też wszystkie ubranka, kombinezony, buciki, czapeczki itd. w neutralnych kolorach odkupione od koleżanki. Także wyprawka prawie gotowa, a teraz dokupuję brakujące rzeczy - na razie kupiłam pampersy new born, butelki, smoczek, szczoteczkę do włosów, kosmetyki, pieluchy tetrowe. Sprawdzę z listy co mi jeszcze brakuje i na dniach skompletuję już całą wyprawkę.
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 15:56   #4209
aska27adopcje
Zadomowienie

Najgorzej ze jak moj TZ gada do brzucha, reke przyklada to cisza ... wiecie dziewczyny zlapalam sie na tym, ze ja narazie z cora nie rozmawiam, nie czytam jej bajek, nie puszczam muzyki .... nie wiem jak to zrobic, zakladacie sluchawki na brzuch, czy poprostu glosniej muzeyke wlaczacie
Stary 2012-09-21, 16:11   #4210
LadyWhisper
Zakorzenienie

ja np jak przyłożę rękę do brzucha to Mały się uspokajai nie ma opcji na jakiekolwiek kopnięciaczuję, jak się przysuwa, ale kopnąć nie kopnie

Nafiyqa gratulacje, u mnie również zaczęło się od "pękającej bańki" teraz to jest jakby łupanie serducha w brzuchu uczucie nie do opisania

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 16:20   #4211
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
ja np jak przyłożę rękę do brzucha to Mały się uspokajai nie ma opcji na jakiekolwiek kopnięciaczuję, jak się przysuwa, ale kopnąć nie kopnie

Nafiyqa gratulacje, u mnie również zaczęło się od "pękającej bańki" teraz to jest jakby łupanie serducha w brzuchu uczucie nie do opisania
Lady a czy to dla Ciebie czasmi nie bywa nieprzyjemne ... nie wiem czy tylko ja mam takie odczucia ....
Stary 2012-09-21, 16:25   #4212
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Czy to dzidzia?
Tak. Mocniej czuję jak siedzę trochę pochylona do przodu przy komputerze
Cytat:
Najgorzej ze jak moj TZ gada do brzucha, reke przyklada to cisza ... wiecie dziewczyny zlapalam sie na tym, ze ja narazie z cora nie rozmawiam, nie czytam jej bajek, nie puszczam muzyki .... nie wiem jak to zrobic, zakladacie sluchawki na brzuch, czy poprostu glosniej muzeyke wlaczacie
Dokładnie jak pokazuje mojemu to mała przestaje się ruszać, sto razy miałam taką sytuację...już mi chyba nie wierzy

monamurGratuluję Syna! Trochę wyrównuje statystyki w takim razie
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 16:26   #4213
Hosenka*
Zakorzenienie

Zaszalałam dzisiaj. Z głupa weszłam po drodze do hurtowni odzieżowej i kupiłam 3 komplety bawełnianej pościeli 200 x 220 Nie dość, że tanie (42,90; 36,60 z prześcieradłem a była też wersja bez prześcieradła droższa i ciut lepszą haftowaną 91,30 zł z prześcieradłem) to jeszcze -20%

A łóżka dalej nie ma

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-09-21 o 16:29
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 16:44   #4214
pstryczek84
Zakorzenienie

Dzien dobry!
Byłam dzis na badaniach, łącznie upusclili ze mnie 4 fiolki
Jedna reka po pobraniu strasznie mnie boli, z jednej żyły 3 fiolki to dla mnie zdecydowanie za dużo
no i mialam dzis ta glukozę.......

Pojechaliśmy potem do Bobaska no i jak zobaczyliśmy ceny to dostaliśmy oboje szoku! ja pierdziu, toć żeby kupić całą wyprawkę w takim sklepie to by chyba trzeba było zarabiać milion miesięcznie kto ustala takie ceny!!!! za kawałek szmatki (bodziak) 35 zl?!?
Kombinezon, fakt gruby, bardzo ładny, naprawdę porządny prawie 200zl. litości! Ogólnie wybór bardzo duży, mnóstwo łóżeczek, wózków... popatrzyliśmy tak z grubsza i wyszliśmy z dwa razy większą głową
Były też te mebelki KLUPŚ czy jakoś tak co są w necie - bardzo ładne
Ogólnie wszystko przeprzeprześliczne tylko skąd na to kasę wziąć?!?
Także myślę ze teraz mąż nie będzie już smęcił ze przesiaduje ciagle na allegro

Cytat:
Illusion, Aga, Laurka zgadłyście, bedzie chłopczyk

tak wiec sukieneczek nie bedzienajwyzej kupie taką małą i oprawie sobie w ramke hehe nasienie męża jest zaprogramowane wyłącznie na chłopców nie mniej jednak baaaardzo sie cieszymy no i mały (chciałabym Szymusia, ale mąż na razie na )waży lekko ponad 220 g
Gratuluje! ja jak bylam u rodzinki i powiedzialam ze bedzie Kubuś to była mina i komentarz- Hmm, jak kuba wojewódzki...
Eh...

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 16:54   #4215
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Lady a czy to dla Ciebie czasmi nie bywa nieprzyjemne ... nie wiem czy tylko ja mam takie odczucia ....
nie no oczywiście czasem to aż mi słabo i niedobrze od tego jak Mały dużo szaleje

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zaszalałam dzisiaj. Z głupa weszłam po drodze do hurtowni odzieżowej i kupiłam 3 komplety bawełnianej pościeli 200 x 220 Nie dość, że tanie (42,90; 36,60 z prześcieradłem a była też wersja bez prześcieradła droższa i ciut lepszą haftowaną 91,30 zł z prześcieradłem) to jeszcze -20%

A łóżka dalej nie ma
pokażesz tą haftowaną?

Stary 2012-09-21, 16:56   #4216
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
No widzisz-to Twoje

Ale sny! Ja to mam niestety jakieś głupie erotyczne cały czas....
Ugotuj im coś czego nie znają-nie będą wiedzieli jak ma smakować

Jejku jakie cudo Też będę miała taką córunię, no nie wierzę....

Ja jestem dopiero w 21 tygodniu ale też czasem cały dzień nic a na drugi przez godzinę fika....

MarsiDaj znać czy coś jest w tym TESCO.

Ja wczoraj w podłym humorze, dziś trochę też a to przez to, że nie mogę jeść słodyczy bo wszytsko się wyda przy następnym ważeniu u ginki Czuję się jak na odwyku-tak mi się chce
Powiem Ci, ze taki odwyk to też nic dobrego. Ja na wcześniejszej wizycie też dostałam opiernicz, ze za dużo przytyłam. Ograniczyłam słodycze do minimum, na coś zadaszeń sobie pozwoliłam, choćby małego batonika lub na pół z mężem. Dwa kawałki czekolady. Taki całkowity odwyk to dla mnie kara i za wszelką cenę mam ochotę go złamać, a tak coś delikatnego zjem na złe mi nie wyjdzie a ja jestem szczęśliwa. Teraz mało co przytyłam i wszystko było na wizycie ok. Trzymam się teraz cały czas tego schematu.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 16:59   #4217
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Pytanko mam jaki rozmiar kurtki kupić na zimę ??? normalnie przed ciążą nosiłam 38. Wczoraj mierzyłam moją zimową i snowboardową i są już na styk.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 17:09   #4218
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:

Tak samo u mnie z tymi kopniakami jest szaleje szaleje a jak przyłoże rękę to spokój czasem uda mi się tylko złapać ten moment na początku jak mężowi chciałam pokazać jak kopie to wychodziłam na wariatkę bo On przykładał rękę a tu nagle cisza ale już to opanowaliśmy,jak czuje ze mały się prezy wtedy szybko łapka męża na brzuch i przez chwilę może poczuć małego albo po prostu bluzka w gore i elegancko widać jak mały fika MONAMUR gratuluje synka A ja dzisiaj coś nie do życia jestem,głowa mnie rozbolala i w ogóle do kitu.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 17:19   #4219
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Pytanko mam jaki rozmiar kurtki kupić na zimę ??? normalnie przed ciążą nosiłam 38. Wczoraj mierzyłam moją zimową i snowboardową i są już na styk.
Ale tego się chyba nie da przewidzieć? Ja niczego nie kupuję na zapas, tylko na bieżąco będę - jak już wiem, że się nie mieszczę w to co mam. Bo się szkoda rozczarować jeśli nie trafisz a pieniążki wydasz.
Stary 2012-09-21, 17:25   #4220
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Ale tego się chyba nie da przewidzieć? Ja niczego nie kupuję na zapas, tylko na bieżąco będę - jak już wiem, że się nie mieszczę w to co mam. Bo się szkoda rozczarować jeśli nie trafisz a pieniążki wydasz.
Też się tego boję. W jesienne jeszcze się zapinam,ale zimowe tak jak pisałam na styk są. U mnie nie ma zbyt wielu sklepów, a z odzieżą ciążową w ogóle, no chyba że h&m. Dlatego zaczęłam przeglądać allegro.
Stary 2012-09-21, 17:31   #4221
e_vel
Wtajemniczenie

a ja się zakochałam w takim bujaczku http://allegro.pl/tiny-love-lezaczek...646587849.html
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 17:37   #4222
BlackSanctum
Zakorzenienie

Mamy już łóżeczko dla naszej malutkiej. Właśnie przed chwilą przywieźliśmy.
TŻ mi zrobił fotkę niedawno, to wstawiam, podzielę się moim baniaczkiem. Nie patrzcie na twarz, bo nie mam makijażu. Końcówka 22. tygodnia.

Cytat:
Czy to dzidzia?
Najprawdopodobniej to właśnie dzidzia. Tak się zaczynają ruchy.

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
ale menda z tego kolesia...
a ja myslalam ze to przez to,ze ide za szybko, w koncu zwolnilam tempo ale nie przeszlo, musialam usiasc i dopiero wtedy;/ nie mam pojecia
Moja mama mówi, że to prawdopodobnie właśnie coś się naciąga w środku albo w skórze, dlatego takie uczucie...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 133471477.jpg (23,2 KB, 81 załadowań)
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 17:42   #4223
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:

Moja mama mówi, że to prawdopodobnie właśnie coś się naciąga w środku albo w skórze, dlatego takie uczucie...
Makijaż Ci do niczego nie jest potrzebny śliczny brzunio a ja dziś już 26 tydzień zaczęłam
Stary 2012-09-21, 17:44   #4224
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Ale wam zazdroszczę, tyle rzeczy od rodziny macie, a ja tylko troszkę ciuszków od szwagierki dostałam. No ale nie, umiesz liczyć, licz na siebie.
ja jeszcze nic o nikogo nie dostałam.... ale nie czekam na to specjalnie, bedą chcieli to dadzą, a nie będą chcieli to nie dadzą. Ja juz ubrankową wyprawkę zkompletowałam.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Czy tylko mi się emu nie podobają?
żołądek mi się przewraca jak widzę te buty i to tyle w ramach komentarza

Cytat:
Illusion, Aga, Laurka zgadłyście, bedzie chłopczyk

tak wiec sukieneczek nie bedzienajwyzej kupie taką małą i oprawie sobie w ramke hehe nasienie męża jest zaprogramowane wyłącznie na chłopców nie mniej jednak baaaardzo sie cieszymy no i mały (chciałabym Szymusia, ale mąż na razie na )waży lekko ponad 220 g
Synuś, super

Cytat:
monamur gratulacje chłopaśka

Dziewczyny czuję Malucha pod samym żebrem! To możliwe, że takie akrobacje odstawia?! Tam go jeszcze nie było w sumie hehe, może zwiedza

wysypało mnie straszlliwie, nawet puder nie pomaga
mnie tak obsypuje, a potem się cera robi ładna i od nowa karuzela. Jak tylko się wygoi wszystko, to znowu krosty....
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 17:44   #4225
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy już łóżeczko dla naszej malutkiej. Właśnie przed chwilą przywieźliśmy.
TŻ mi zrobił fotkę niedawno, to wstawiam, podzielę się moim baniaczkiem. Nie patrzcie na twarz, bo nie mam makijażu. Końcówka 22. tygodnia.

Najprawdopodobniej to właśnie dzidzia. Tak się zaczynają ruchy.

Oby Twoja mama miala racje bo to troszke mnie zmartwiło, zresztą 1.10 wizyta to zapytam na wszelki wypadek

Ulalal ale brzunio a po co makijaz tak jak pisalam wczesniej laska;p
Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Makijaż Ci do niczego nie jest potrzebny śliczny brzunio a ja dziś już 26 tydzień zaczęłam
jak to 26? to zmienila Ci sie data?;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 17:46   #4226
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Mamusie które już mają starszego dzieciaczka....czy przydała wam się w łóżeczku funkcja wyjmowanych szczebelków? Używałyście tego w praktyce? Bo ja tak naprawdę nie wiem czy to takie dobre żeby taki maluch sam wychodził z łóżeczka kiedy chce, np kiedy ja będę jeszcze spała...
TAK, przydała się i ja sobie to chwalę. Wyjełam jak już synek zaczął pewnie chodzić , czyli jeszcze przed roczkiem, położyłam tylko skórkę pod łóżeczkem w razie jakby miał wypaść, i polecam. Synek szedł sam do łóżeczka jak był śpiący i zasypiał! I od tamtej pory śpi sam, kiedy on chce, ja nie musze zgadywać czy jest śpiący czy nie. Zresztą Wojtek do tej pory śpi w tym łóżeczku więc teraz to bardzo przydatne.
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 17:52   #4227
LadyWhisper
Zakorzenienie

Black cudny brzuchol!!!
Kurcze, naprawde mi sie wydaje, ze cos z moim jest nie tak, w cm nie rosnie, generalnie tak smiesznie sterczy, a wasze takie sliczne okragle

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

No i kochana pieknie wygladasz bez makijazu, mega mlodziutko! No ale Ty przeciez mloda jestes

Stary 2012-09-21, 17:59   #4228
mala_19kw
Zakorzenienie

tablica.pl/oferta/wozek-dzieciecy-tako-eaysy-rider-2w1-ID1kz1N.html#04bc09b8;r:5 ;s:110
CO MYŚLICIE? Tani i fajny co nie?

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

tablica.pl/oferta/wozek-dzieciecy-tako-eaysy-rider-2w1-ID1kz1N.html nie wiem czy dodało
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 18:03   #4229
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Oby Twoja mama miala racje bo to troszke mnie zmartwiło, zresztą 1.10 wizyta to zapytam na wszelki wypadek

Ulalal ale brzunio a po co makijaz tak jak pisalam wczesniej laska;p

jak to 26? to zmienila Ci sie data?;p
nie, ale na babystrology mi zawsze odejmuje 3 dni nie wiedzieć czemu...

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

jak się Wam podoba takie łóżko? Myślę o tych dmuchawcach z orzechem, bo mamy jasne meble + olcha więc bardziej mi pasuje niż venge. Oczywiście dla Karisi, nie dla Majeczki ;p http://allegro.pl/producent-lozko-16...625912135.html

kurcze... tylko teraz patrzę, że te orzech mają jasne szuflady... Wolę chyba jednak ciemną...

Edytowane przez e_vel
Czas edycji: 2012-09-21 o 18:06
Stary 2012-09-21, 18:11   #4230
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
tablica.pl/oferta/wozek-dzieciecy-tako-eaysy-rider-2w1-ID1kz1N.html#04bc09b8;r:5 ;s:110
CO MYŚLICIE? Tani i fajny co nie?

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

tablica.pl/oferta/wozek-dzieciecy-tako-eaysy-rider-2w1-ID1kz1N.html nie wiem czy dodało
Wrzuciłam w google ten wózek, tak z ciekawości bo ostatnio o innych modelach tako czytałam. I tak jak inne modele ten tez jest ciężki, to chyba jedna główna wada. Więc jeśli nie musisz go ciągnąć na 4 piętro jak ja to może być ok. Wizualnie też spoko. Wpisz sobie w google model tego wózka, opinii jest dużo.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości