|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Kathe zależy kiedy ten gość zrobił przelew jeżeli po 18tej to dopiero rano bank go wysłał na twój rachunek i zależy też czy macie konta w tym samym banku czy nie, ale powinnaś dostać pieniądze dzisiaj do 18tej albo jutro maksymalnie do 10tej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Berbie
![]() Zależy od banku, ja mam np w innym niż TŻ i wypłatę często dostaję 1-2 dni później niż on, a pracujemy w tym samym miejscu Odpoczywaj kochana ![]()
#2373 |
Zakorzenienie
|
zamelinowałam się w łóżku i odganiam głupie myśli. kłuło mnie tylko rano, więc więcej nospy nie wzięłam, no i czysto jest. szpital to dla mnie ostateczność, panicznie się boję IP, ostatni raz jak tam byłam to przy #... ciągle mam wizję, że jak tam pojadę to mnie zostawią.. gdyby jednak coś to mąż dopiero wieczorem może mnie zawieźć, ale oby nie było trzeba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Wtajemniczenie
|
moni_ka.g moze wszystko jest ok skoro juz nic wiecej nie masz..
ja jak # to w sorede od rana milam brazowe plamienia i czytalam w necie tylko o tym ze to nic zlego, wiec poszlam do pracy, troche sie tez nadzwigalam bo taka moja glupa praca, pojechalam przymierzyc suknie slubna i jk przyjechalam do domu pow mamie to od razu jechalismy na pogotowie, a tam gin chcial mnie zostawic na zabieg bez badac, ale ja pow ze mam slub i dal mi skierowanie na hcg, wynik pozytywny wiec dali mi luteine i do domu, no ale rano juz bylo wiecej braozwego i caly dzien sluz brazowy, na drugi dzien w paitek juz mialam czysta krew, okazalo sie ze to krwiak a pozniej juz fasolka moja, gin pow ze jak zobacze ze wyszla kolka to znaczy ze poronilam, ja mialam same skrzepy wiec macica i skurcze tak jaby rozdusily to i nie bylo to cale... ale ja mialam caly czas brazowe plamienia, a ty jak nie dostalas to pewnie jakis uplaw lub cos, teraz wiem, ze ja nawet z takim czyms bym jechala albo zadzwonila do gin mojego, po co masz sie przez weekend zamartwiac skoro moze byc wszystko dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Zakorzenienie
|
Monika i jak sytuacja u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Zakorzenienie
|
dodzwoniłam się do przychodni i pojechałam na usg. najpierw miałam przez brzuch, ale niczego nie wykazało, potem dopochwowe i wyszedł krwiak 3x2 cm (na opisie mam mm, na zdjęciu cm
![]() z samym dzieckiem wszystko ok, rośnie, ma 81mm i wygląda na 14t5d, więc na starsze niż jest, a 1,5 tyg temu było 3 dni młodsze. a, i chyba chłopak, ale nie na pewno, a tak czułam dziewczynkę od samego początku. |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Zakorzenienie
|
Monika mam nadzieję, że ten krwiak się samoistnie wchłonie
![]() A co do tego wesela to ja bym nie poszła, więcej by mnie to nerwów kosztowało niż to warte. A gdyby coś się stało to nie wybaczyłabym sobie, że coś było ważniejsze od tej małej istotki. Decyzja należy do Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hymmm powinnas duzo leżeć i poczekać, aż krwiak sie wchłonie...niestety musisz sie bardzo oszczedzac...wiec ja bym na wesele nie poszła... ![]() Kurcze same chłopaki wokoł...pewnie u Pani będzie dziewuszka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
napisałam mamie, że chyba nie będzie nas na weselu..
dzwoniłam do lekarza, jutro przed południem mam przyjechać do niego do szpitala na dyżur.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to wesele to ktos bardzo bliski? ja w tamtym roku tak miałam ze zaraz po szpitalu gdy dzieciatko jeszczy zylo miałam prowadzic wasnie oszczędny tryb zycia i tez mielismy wesele. Poszlismy tylko do kościoła złozyc zyczenia a potem lezenie!!! KOCUR! u mnie rosnie dziewczynka! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wesele mojej siostry... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Zakorzenienie
|
MONIKA! to siska zrozumie! Zobaczymy co powie Twój lekarz!!!!!!! Duzo sił i spokoju!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | |||||
Zadomowienie
|
Witam
![]() Tobiasz wyzdrowiał a teraz mnie chwyta jakieś choróbsko!!! Mam katar i boli mnie każda kość. Maksikola Wszystkiego Najlepszego dla Kacperka. Pokaż Twojego Roczniaka. Cytat:
Cytat:
![]() Emilka jest cudowna ![]() Cytat:
![]() My mamy za sobą trzydniówkę ale bez wysypki. Cytat:
Cytat:
![]() Tobiasz pozdrawia E-ciocie ![]()
10.02.2011[*] Mój Aniołek 10.10.2016[*] Mój Aniołek Edytowane przez bacharybnik Czas edycji: 2012-09-21 o 17:27 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Zakorzenienie
|
BACHA! ale usmiech!!!!!!!!!!!!! słodkości!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
Monika to może idź tylko do kościoła, życzenia i potem do domu
![]() ![]() Poratujcie mnie ![]() Kupiłam pod wpływem impulsu taką tunikę na all.. Teraz nie wiem czy ładna i czy się opłacało, kosztuje 36 zł plus przesyłka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | |
Zadomowienie
|
Monika dobrze że z dzidzią wszytko okey
Cytat:
![]() Kathe, u mnie żadnych objawów @ ani owulacji, nic, nic mnie nie boli a już powinno, niewiem kiedy @ przyjdzie dzisiaj dokładnie 4 tygodnie od zabiegu, o godz 20-tej :-(
13 luty 2015 - 4kg i 58 cm 13 maj 2015 - 6,9 kg i 64 cm Edytowane przez ewccik Czas edycji: 2012-09-21 o 17:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |
Zakorzenienie
|
Jeju..... Ja chce miec córke... ![]() ![]() Cytat:
Mi sie wydaje ok. Tylko jakies mocne dodatki do niej zeny nie bło nudno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lukam do banku i pieniedzy nie mam, a co jesli sciemnia gosc ze wyslal kase a tak nie jest? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za kratami a jaki uśmiechnięty ![]() Mi się podoba, ale też ważne jak się w niej będziesz czuła ![]()
![]() |
#2391 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kocur u mnie tez kobieta wyczynia poranna gimnstyke w brzuchu
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zadomowienie
|
no chyba jest
ja w pt miałam zabieg a w sobotę wesele brata ciotecznego.
![]() |
#2394 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() I znowu mnie tyle czasu na forum nie było ale ciągle was podczytuje,także nie bijcie ![]() Ostatnio mam takiego lenia,że nic mi sie nie chce ![]() Jutro idziemy na roczek synka mojej siostry,tż jest chrzestnym ![]()
![]() |
#2395 | |
Konto usunięte
|
Hej...
Ja podobnie jak Ewel jestem przeziębiona. Akurat jak mi się urlop za paręnaście godzin zaczyna ![]() Yes. Wyjazd na 2 dni, a później remont. Cytat:
Kurcze ale dylemat... Wesele siostry... Ale ja bym chyba jednak odpuściła ![]() Świetna! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _____________ co do wesela decyzję podejmiemy jutro po wizycie, dzisiaj napisałam tylko mamie, że może nas nie być. a miałam robić mamie makijaż, mieliśmy zabrać babcię do kościoła i na wesele.. zobaczymy. myślę, że jak się okaże, że nie muszę leżeć plackiem to pójdziemy, tylko będę siedzieć, a co jakiś czas może chodzić do apartamentu młodych położyć się na jakiś czas i wracać na jedzenie. mówię mężowi jak już skończyłam ryczeć, że szkoda mi tego jedzenia, a mąż tak patrzy i mówi "mi też" i zaczęliśmy się śmiać. ale poza tym wcale mi nie do śmiechu. chłop z pracy się zwolnił i robi na kolację placki z jabłkami, cały dzień za mną chodziły. co chwilę mówię mu co dalej i słuchając odgłosów z kuchni koryguję jego ruchy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2397 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() swietnie, ze pojechalas. szybko, czujnie wylapalas. przeczucie nie zawiodlo. wiesz na czym stoisz! ooo... to jak lekarz pozwoli to moze choc na rosol. wszak w Lublinie wesele, tak? Cytat:
![]() ![]() ![]() boskiiii! dobry impuls! ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- rodzina by sie cieszyla ![]() Cytat:
![]() ![]() nie koryguj Ptaszyny, bo sie sploszy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, wesele na miejscu, 1o minut samochodem. ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- chłop mówi, że on nie Ptaszyną gotuje ![]() placki zjadliwe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Zadomowienie
|
Jeszcze nie przekonałam. Powiedziałam mu tylko, że zawsze chciałam mieć troje dzieci, i że do trzech razy sztuka. On powiedział, że nie chce więcej dzieci bo on ma tylko męskie plemniki i dwóch synów mu wystarczy hihihi
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.