|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Dodałam zdjęcia mojej pociechy
|
|
#3512 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Hej Dziewczynki
Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za miłe opinie o moich cycach ![]() Kłucie w prawusie mam nadal, mam wrażenie, że to chyba coś w mięśniu kłuje, bo jednak odczuwam ból podczas ruchów klatką, typu kaszel, kichanie, głębsze wdechy i wydechy itp. . Mam nadzieję, że nic tam się nie dzieje ![]() Widzę, że tu i dietki, i pieski, i króliczki, i pieprzyki . Nie bójcie się tego usuwania pieprzyków - mój mąż miał usuwane laserem z miejscowym znieczuleniem. Mówił, że nic a nic nie bolało, czuł jedynie smrodek palonego ciała i to było nieprzyjemne. Potem w tych miejscach były strupki. Nie miał żadnych szwów jak po wycinaniu skalpelem. Większe pieprzyki od razu zostały wysłane na badania A ten dowcip znacie? Stary, ale zawsze mnie rozbawia :Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek... Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek... Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo. Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek to ma klasę!". Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie. Facet w szafie myśli: "szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest za☠☠☠isty!". Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a klatka jak u gladiatora. Facet w szafie myśli: "ten Rysiek, to ekstra gość!". Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa. Facet w szafie myśli: "O żesz ty, Rysiek jest rewelacyjny" W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitem, obwisłe piersi, rozstępy... Facet w szafie myśli: "Ja pie.dolę! Ale wstyd przed Ryśkiem". Przepraszam, że skopiowane z neta, ale nie chciało mi się pisać
|
#3513 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3514 |
|
Rozeznanie
|
ANIKO sie usmialam na maxa...ale ten maz to wpożo chłop hahaha....
|
#3515 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
anika75 znam też ten dowcip ale z wersją "żona ściąga biustonosz a tu cycki o podłogę". Dobrze że nam to nie grozi hehehee
|
|
|
|
#3516 |
|
Raczkowanie
|
Tak
![]() Całe szczęście, że nam to nie grozi
|
#3517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3518 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A cycuszki sobie zrobisz, nie przejmuj się
|
|
#3519 |
|
Raczkowanie
|
Belseno, ja nigdy nie stosowalam tej diety ale kiedys widzialam program o indeksie glikemicznym i o tym ze powinno sie odpowiednio laczyc produkty bo organizm przyswaja pokarmy w odpowiedniej kolejnosci zaczynajac od tego co mu latwiej np weglowodany. Jezeli zjesz kawalek tlustego sera albo lyzke majonezu to twoj organizm troche sie nameczy zeby go strawic ale podola
ale jezeli np zjesz kawalek tlustego sera z bulka albo potem lody to organizm 'wezmie' weglowodany najpierw czyli ta bulke lub lody a ten ser 'odlozy' bo az tyle energii nie potrzebuje) co spowoduje przybranie na wadze. Znam osobe ktora byla na diecie tylko tluszczowej (chyba sie kwasniewskiego ta dieta nazywala) np na sniadanie tlusta smietana, na obiad tluste miesa a np an kolacje jajka w majonezie ale bardzo malo weglowodanow, warzyw itp i powiem ci ze przez 3 miesiace schudl ok 8 kg ale wyobrazam sobie ze taka dieta niszczy organizm bo poza tluszczem nie dostarczasz zadnych witamin, warzyw, owocow itp, moja kolezanka byla na diecie tylko proteinowej Dukana i schudla po ciazy ale z kolei nerki jej od tych proteinach siadly wiec cos za cos. Ja bym zdrowia nie ryzykowala.....Pewnie najlepsza dieta to taka dobrze zbilansowana ze jesz wszystko ale w rozsadnych ilosciach i laczysz odpowiednio pokarmy... Ja jak chce schudnac to zmuszam sie zeby zjesc spore sniadanie a potem przez dzien tez sporo warzyw, normalny obiad i duzo wody i nie jem po 18 tej (co najwyzej jak mam napad to jakiegos owoca w stylu jablko lub sliwka) poza weekendami bo wtedy gotujemy sobie z mezem kolacyjki albo wychodzimy na miasto i nie trace wagi drastycznie ale te odciecie lodowki po 18 tej powoduje ze po ok 2 miesiacach mam ok 3 kg mniej. A myslalas o dietetyku? To sa w koncu eksperci i moze ktos bedzie w stanie ulozyc ci plan taki zeby pasowal do twoich preferancji itp. A tak wogole to widzialam Twoje zdjecia np z wakacji i wygladasz super wiec jak dla mnie nie masz sie czym narazie martwic![]() [QUOTE=belseno;36663091]tasha2 a Ty coś więcej wiesz o tym indeksie bo z tego co tak na szybko zerknełam to możemy niby wcinać produkty z niskim indeksem ale co min. z majonezem, serem tłustym, tłuszczami? One mają zerowy indeks? Rozumiem, że indeks dotyczy tylko weglowodanów ale co z tłuszczami? Wogóle trzeba wyeliminować? Czy mozna je wcinać bezkarnie bo nie powodują wzrostu cukru we krwi?[COLOR=Silver]
|
#3520 | |||||
|
Zakorzenienie
|
No i chyba pora na jakieś focie ![]() Cytat:
niech dorastają piękne i powabneCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i pewnie dostała na implanty![]() A o kłucie w piersi najlepiej zadzwoń i spytaj- przecież po to dostałaś numer telefonu A teraz pędzę na spokojnie do Twojego albumiku Cytat:
z mleka w proszku czy z homogenizowanego ciekawe czy jakaś gospodyni na wsi potrafi takie cudo zrobić
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-09-21 o 20:25 |
|||||
|
|
|
#3521 | |
|
Raczkowanie
|
Kasikk jak sobie o nich troche wczoraj poczytalam i rzeczywiscie niby statystycznie maja znikome ryzyko powiklan przerostu torebki (jak na ta chwile badan). Uzywane w Brazylii, Australii i teraz chyba tez je wprowadzaja w USA (te nowej generacji bo te starej generacji poliuretanowe w stanach byly kiedys stosowane ale ich zakazali tak samo jak starej generacji silikonowych) i w Europie... . Nazywaja te poliuretanowe 'furry bear' ('wlochate misie'
tak jak nasze Mentory cpg Allergany 410 czesto nazywaja w krajach anglojezycznych 'gummy bear' (gumisie bo sa z kohesywnego zelu niczym jak misie Haribo i nawet jak implant sie uszkodzi to nic sie nie wyleje Tu jest link do poliuretanowych wiec mozna wiecej poczytac niestety po ang. Po polsku az tak duzo nie znalazlam pewnie dlatego ze un nas one jeszcze nie sa tak popularne....http://www.furrybrazilian.com/a-furry-brazilian-is/ Te poliuretany tez sa chyba z silikonowego zelu ale tylko wierzch implantu jest pokryty pianka poliuretanowa. Wyczytalam ze one daja tzw 'velcro effect' http://www.furrybrazilian.com/2011/0...-augmentation/ Tj szybko sie 'przyklejeja' zaraz po implantacji i ze wzgledu na wieksze tarcie raczej latwo nie opadaja i nie przemieszczaja sie (dlatego z tego co napisali w linku teoretycznie tam gdzie je zaimplantuja tam juz powinny zostac i lekarz powinien byc odpowiednio przeszkolony bo one tak latwo nie opadaja jak tradycyjne silikonowe....) Ze wzgledu wlasnie na to ze sie nie przemieszczaja podobno ograniczone jest powiklanie tej naszej cholernej torebki (capsular contracture).... Na forum amerykanskim jednak widzialam gdzies post od dziewczyny co miala troche za wysoko pliuretanowe ale bylo to spowodowane po czesci opuchlizna i nosila pas i w koncu sie ulokowaly tam gdzie trzeba wiec nie wiem jak to do konca z nimi jest....tym forom zagranicznym tez do konca nie ufam bo duzo bzdur pisza wiec na wszystko trzeba brac poprawke i pewnie najlepiej osobiscie lekarza co sie na tym zna zapytac jak to jest ![]() Cytat:
23.07.2012: 390 cc, Mentor CPG 323 Edytowane przez tasha2 Czas edycji: 2012-09-21 o 20:40 |
|
|
|
|
#3522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A zapraszam do albumiku, zapraszam Do dr zadzwonię w poniedziałek jeśli nie przejdzie, może trochę panikuję, ale im dalej od lekarza tym bardziej człowiek w schizy popada ![]() A odnośnie gospodyń - nasza słynna gospodyni z polskimi korzeniami Martha Stewart została zapytana kiedyś podczas swojego programu o to, jak powstaje prawdziwa śmietana. Martha bardzo się zmieszała, powiedziała, że nie umie na to pytanie odpowiedzieć, ale za chwilkę jej asystenci sprawdzą i dadzą odpowiedź. No i po kilku minutach rzeczywiście odpowiedziała pytającej, że śmietana to tłuszczyk, który zbiera się z krowiego mleka. Rozbawiło mnie to niesamowicie, jak takie guru kuchenne może nie wiedzieć, skąd się bierze śmietana???
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie ma się co dziwić bo teraz śmietana powstaje z tłuszczu i zagęszczaczy a tego skąd ją na wisi biorą to można nie wiedzieć Ale faktycznie obciach straszny
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#3524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
takze nie martw sie
|
|
|
|
|
#3525 |
|
Zadomowienie
|
To ja Cię Myu jeszcze wykorzystam trochę, ok?
Odnośnie tego Trophy... Mam teraz wrażenie, że on jednak chyba zrobił mi się za mały, bo jak wypnę piersi do przodu, to robią mi się takie delikatne bułeczki przy rowku. W piersiach mam 88 cm, pod 69. Noszę 75C, może powinnam już na D zmienić? Nie chcę tak kupować w ciemno, bo może za duży będzie
|
#3526 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=tasha2;36679144]Kasikk jak sobie o nich troche wczoraj poczytalam i rzeczywiscie niby statystycznie maja znikome ryzyko powiklan przerostu torebki (jak na ta chwile badan). Uzywane w Brazylii, Australii i teraz chyba tez je wprowadzaja w USA (te nowej generacji bo te starej generacji poliuretanowe w stanach byly kiedys stosowane ale ich zakazali tak samo jak starej generacji silikonowych) i w Europie... . Nazywaja te poliuretanowe 'furry bear' ('wlochate misie'
tak jak nasze Mentory cpg Allergany 410 czesto nazywaja w krajach anglojezycznych 'gummy bear' (gumisie bo sa z kohesywnego zelu niczym jak misie Haribo i nawet jak implant sie uszkodzi to nic sie nie wyleje gumisie,włochate misie normalnie kocham te nazwy misie tez a propo misiow to polecam film TED |
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3528 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
anika75 a powiem Ci że nie słyszłam o tym, ale jeśli mam być szczera to trochę się w takim razie skompromitowała heheh.
kasikkk87 też widziałam TED i powiem szczerze że mnie mega rozbawił, był super!! |
|
|
|
#3529 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
swietny po prostu |
||
|
|
|
#3530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Bezpośrednio po operacji miałam 89, teraz 88, a i tak wydaje mi się, że teraz są większe i zdjęcia to potwierdzają. A Ty pisałaś, że Ci gumy się wżynają, na pewno ten 75b jest za mały na Twoje cycuszki
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale najlepiej przymierz a nie kupuj w ciemno- jeśli 75D nie będzie leżał jak trzeba to sprawdź model mamabel który ma inny promień i głębokość miski Hihi -no widzisz jak to jest, kiedys każdy stanik można było dopchać gąbkami i było dobrze
|
|
|
|
|
#3532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
stanik kupowalam 2 tyg przed ubraniem go i ten TWOJ c po prostu mi sie mega marszczyla na przodzie a piersi raczej niestety mi zmalaly no ale przymierze ten c tak dla pewnosci |
|
|
|
|
#3533 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Uroki mieszkania na zadupiu ![]() A do gąbek nigdy przenigdy już bym nie wróciła, choćby mnie torturowali A ten mamabel to który konkretnie? Ten, który nosiły dziewczyny od naszej Dr? Cytat:
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-09-21 o 21:53 |
||
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)- i czasem jak się go założy za pierwszym razem to dół miski blokuje możliwość rozciągnięcia góry miski ( hihi ale namieszałam A jak krostki na dekolcie -uspokoiło się już trochę?
|
|
|
|
|
#3535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3536 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i zmiana tabsow anty![]() piersi mi zmalały i wydaje mi sie on juz ok jeszce z joasi kosultowalam heh moze TY zechcialabys zerknac??i mi sie marszczyl tak jakby stanik na polowie piersi nie tylko na brodawce wiec zrezygnowalam z c ale nie chce im nic złego zrobic mam m88 w piersiach ,74 pod teoretycznie jest dobry??---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A staniczek - tak, taki jak niektóre dziewczynki od naszej Dr noszą - zaraz wrzucę link. Ale może nie będzie potrzebna taka zmiana i taki jak masz w roz 7D będzie dobry
|
|
|
|
|
#3538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myu, a mogłabyś w wolnej chwili napisać, jak i dlaczego powstają zrosty? (tfu, tfu). Już drugi tydzień nie byłam na basenie, najpierw miałam nawał pracy, potem byłam przeziębiona i tak się jakoś przeciągnęło. No i mam trochę wyrzuty sumienia, bo jeśli to jakiś zrost mi się zrobił, to może przez ten basen
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoretycznie hihi teoria i żelki to dwie różne sprawy. Pamiętam jak poszłyśmy z Olivką kupować ten staniczek- no i oczywiście teoretycznie obwód 75 powinien być dobry i ku naszemu zdziwieniu wrzynało się w tym roz. wszystko co mogło za to obwód o rozmiar większy leżał idealnie- Zaraz zerknę do Twoich fotek Ale teraz muszę uciekać na chwilę
|
|
|
|
|
#3540 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i kiedyś mama to postanowiła wyciąć i lekarz jej powiedział, że jakoś to szło w głąb i ten 'korzeń' zaczynał podrażniać płuco (a mama od bardzo dawna miała kaszel i nikt nie potrafił powiedzieć dlaczego). i jak jej to wycięli to przestała kaszleć tak mi się przypomniałoCytat:
będą ale fotograf mi się obija ![]() co do tego serka to podałam go dlatego, że ma w miarę wysoką ilość białka ![]() a jeszcze a propos takich 0% to śmieszy mnie mleko które ma 0,5% kiedyś się na to natknęłam to smakowało jak woda po wypłukaniu garnka po gotowaniu mleka ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
a to nie były jakieś takie maleństwa
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

ale niesttey przeszło ;P

. Mam nadzieję, że nic tam się nie dzieje 

Ale najlepiej przymierz a nie kupuj w ciemno- jeśli 75D nie będzie leżał jak trzeba to sprawdź model mamabel który ma inny promień i głębokość miski