![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
wiele mam ans do mojej 'tesciowej', ale chlopa mi dobrze wychowala.
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Wtajemniczenie
|
No jak zwykle byłyście super w trzymaniu kciuków
![]() ![]() wszystkie ryzyka znacząco niższe od podstawowych, tylko z płcią wielka niewiadoma, bo dzieciak cały czas nam rowek pokazywał, pomimo uporczywego szturchania ![]() ![]() Dodatkowo odebrałam od Mamy buraczki i pokazałam dziedzica/ czkę na dvd a teraz pora na drugie śniadanie ![]() Nie wiem tylko dziewczyny, jak to się ma do naszych wyliczeń hmm aaaa no i wielki jest długość ciemieniowo siedzeniowa 73 mm ![]()
#393 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz już wiem, że wąska talia to zaleta a o szerokich biodrach wszyscy mówią, że łatwiej potem rodzić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() klementyna1 nas też czeka remont, bo kupujemy mieszkanie (o ile dostaniemy kredyt, ciągnie to się w nieskonczoność) tyle, że kuchnie mamy zrobioną, więc czeka nas remont łazienki i umeblowanie pokoi. TŻ liczył, że na łazienkę i ubikację pewnie trzeba będzie przeznaczyć ok 10 000zł
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() duzy dziec!!!! heh... ciezki ale efektywny czas!!! ja tez big cyc - talia (stosunkowo waska) - wielkie biodra i udziska ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wlasnie mi tak samo mowili... ze chuda, ciagle chuda, a mi sie zawsze wydawalo ze ja jestem taka "wieksza"przez tyłek. No tez slyszalam ze lepiej rodzic z wiekszymi biodrami, ale ile w tym prawdy, to sie okaze ![]() Ja tez powinnam sie zbierac z lozka, TZ mial skonczyc o 10 ale oczywiscie przetrzymali go, i pewnie o 13 bedzie w domu.... Wiec przydalo by sie wziac w garsc, choc nie powiem cieplo mi w tym lozku ![]()
Nie prostuje wlosow od 01.03.2012 Ost. Farbowanie 30.05.12 ![]() ![]() ŻONA OD 16.07.11 ![]() ![]() Czekamy na Bejbii! ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/zud3ol2a133o08zn.png Spotkamy sie za ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/cd9b3e3kdqo8qacs.png |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
A ja postanowiłam zrobic porządek w szafie i O ZGROZO mieszcze sie tylko w jedne nieciążowe spodnie... bluzki na guziki się nie dopinają, nazbierałam już wielką reklamówkę z Media łachów a to jeszcze nie koniec... Podpisuje siatkę "ubrania sprzed ciązy" i mam wielką nadzieję, że jeszcze kiedyś ich użyję... Ehhh przeraża mnie trochę to przybieranie na wadze, a to dopiero 15 tydzień...
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj tez wczesnie stracil ojca. moj tez sie czasem leni, ale rzucanie folijki po parowce 'pod siebie' to dla mnie przegiecie...
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
sama musisz podjąć decyzję....ale wiedz już teraz,że chociaż może być żle-chwilowo,żale,fochy i awantury to co teraz wywalczysz -zaprocentuje.Jeśli będziesz sprzątać po nim,i robić inne rzeczy jako służąca tylko "dla świętego spokoju" wiedz ,że Ty go nie będziesz miała.... Często zdarza się matki robią w ten sposób z własnych synów "kaleki życiowe",usługują,podają, gotują,piorą ,sprzątają....a potem taki dorosły facet myśli ,że skarpetki same zaprowadzają się do prania.... bo w domu wszystko samo się robiło....
![]() Ja robiłam na początku "akcje z gośćmi.|.... na środku leżały majtki,skarpetki,buty... nie ruszałam ich i "nagle " ktoś przychodził.... czasami biegł baaardzo szybko.... raz ,dwa i nagle nauczył się sprzątać.... do teraz mu przypominam : ja mam 3 dzieci(już liczę małego w brzuchu) a 4 ! !! Zresztą moje dzieci też "tresuje",nie mam zamiaru być ich służącą i wychować ich w ten sposób....
#399 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja tesciowa ma nie po kolei w glowie, kolejny raz to podkreslam... oan chyba myslala ze narobi sobie dzieci, zeby potem ja utrzymywaly, najlepsze jest to, ze juz z kazdym dzieckiem [4/5] zerwala kontakt bo dzieci te sa juz dorosle, ulozyly sobie zycie, a ona nie toleruje partnerow swoich dzieci. Poprostu nie moze zniesc tego ze jej dzieci wola wydac pieniadze na partnera niz dac jej, bo robi z siebie wiecznie pokrzywdzona. Moj tz dowiedzial sie ze 3 miesiace temu, ze ona od 2 lat pobierala rente ktora mu przyslugiwala po ojcu, ale tylko tedy jak sie uczyl. A ona taka cwana, poszla do jego szkoly, nawciskala kitow ze syn w pracy, ze nie moze przyjechac po zaswiadczenie, ze on chodzi zaocznie tutaj, i odegrala szopke i jej dali. a to meza przyszlo pismo ze zarobki z pita nie zgadzaja sie z renta pobierana w zusie.... to zeby wlasne dziecko oszukiwac i brac za jego plecami pieniadze?! TO JEST ku....stwo. tak matka nie powinna robic. ![]() nestelle Dokladnie robie tak samo, ja mu mowie, albo sprzatasz i przychodza twoi koledzy i ogolnie znajomi, bo ja nie bede do takiego barłogu zapraszac znajomych gdzie leza skarpetki majtki i wszystko czego nie powinno byc na wierzchu,albo wychodzisz do znajomych na podworko ewentualnie przed furtke. Bo ja mieszkalam w jednym pokoju z mama, tata i bratem. i porzadku nie dalo sie utrzymac. i gdy doroslam, wyszlam z domu rodzinnego, stwierdzilam ze ja MUSZE miec porzadek u siebie. I nie sprzatam po nim najczesciej. Wraca z pracy, widze ze idzie do lodowki np. napic sie, to mu mowie, posprzataj to, to i to. Bo wiem, ze sprzatajac po nim jak jego matka, strace zęby w koncu.
Nie prostuje wlosow od 01.03.2012 Ost. Farbowanie 30.05.12 ![]() ![]() ŻONA OD 16.07.11 ![]() ![]() Czekamy na Bejbii! ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/zud3ol2a133o08zn.png Spotkamy sie za ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/cd9b3e3kdqo8qacs.png Edytowane przez barbara_barbie Czas edycji: 2012-09-22 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Zakorzenienie
|
eh jak ja dobrze cie rozumiem
![]() Cytat:
![]() ![]() no do wyliczeń nijak bo nikt się nie ujawnił dalej czekamy na dziewczynkę na wątku ![]()
![]() |
#401 |
Zadomowienie
|
ObserwujeCie gratuluję udanej wizyty
![]() Zrobiłam zdjęcie brzuszka. 15t6d o ile dobrze liczę ![]() ![]() ![]() ![]() Drugie zdjęcie dodaje ze specjalną dedykacją dla barbara_barbie ![]() ![]() ![]() ![]() potem usunę te drugie zdjęcie, bo wstyd ![]()
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2012-09-25 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#402 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() DZieki za wsparcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nie prostuje wlosow od 01.03.2012 Ost. Farbowanie 30.05.12 ![]() ![]() ŻONA OD 16.07.11 ![]() ![]() Czekamy na Bejbii! ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/zud3ol2a133o08zn.png Spotkamy sie za ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/cd9b3e3kdqo8qacs.png Edytowane przez barbara_barbie Czas edycji: 2012-09-22 o 10:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I niby kafelki tańsze, ale kleje, fugi, listwy, karton gipsy, światła, lustra... do wanny i umywalki syfony, korki... Lodówkę też wszystcko zależy jakiej wielkości i klasy... ale pewnie AGD, które piszesz min. 4-5 tys ![]() Tak sobie myślę, że czasem warto zrezygnować z czegoś i kupić lepszy sprzęt, czy ładniejsze płytki, żeby potem nie żałować i czuć się dobrze w swoim gniazdku. Cytat:
I jak się cieszę, że nie tylko ja sikam jak stary dziadek... zero ciśnienia ![]() ![]() Cytat:
Mój prócz skarpetek notorycznie nie zaciąga firanek jak otwiera/zamyka okna... a do szewskiej pasji doprowadza mnie jak otwiera sobie piwo i otwieracz razem z kapslem zostawia na blacie! WRRR Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pogniewałam się na TŻ. Wolał iść do fryzjerki niż żebym ja, kochana żona go obcięła... Zawsze mu przycinam baczki i "odrosty" z tyłu głowy... więc co by się stało gdybym mu skróciła włosy z całej głowy? Jakby mi nie wyszło... to i tak idzie zima więc chodziłby w czapce.
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Wtajemniczenie
|
anika_s a ja mam Elancyl ale odstawiłam w sumie nigdzie nie czytałam co stosować tylko w aptece się pytałam. To w takim razie mogę skutecznie się nim smarowować i będzie ok
![]() ![]() tak mówią że jest ok ![]() w każdym razie jak też go kupuję ![]()
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Raczkowanie
|
Lece sie ogarniac Dziewczyny, TZ w drodze
![]() ![]()
Nie prostuje wlosow od 01.03.2012 Ost. Farbowanie 30.05.12 ![]() ![]() ŻONA OD 16.07.11 ![]() ![]() Czekamy na Bejbii! ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/zud3ol2a133o08zn.png Spotkamy sie za ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/cd9b3e3kdqo8qacs.png |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Beauty ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zadomowienie
|
Witam panie w ten sobotni dzień (;
Ależ pędzicie z pisaniem (; Widzę że narzekania na tżtów... cóż ja z moim dalej konflikt mamy i coraz czarniejsze myśli mnie nachodzą... wydawałoby się że po 4 latach nic zaskoczyć mnie nie może a jednak... Na pocieszenie będę dzisiaj funde czekoladowe robić... mam maliny i ananasa do maczania, a co (; kwiatuszek śliczny, zgrabny brzuszek (; Miłego dnia wam życzę (;
#409 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba, że wstydniś będzie i nie poznasz aż do końca ciąży ![]() Cytat:
hahahaha padam ![]() -kochanie 2 min, -ale muszę iść -2 min ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No tak TŻeci...ja na mojego chyba nie mam co narzekać, jedyne co to strasznie mnie czasami irytuje gdy nie chce zrobić czegoś spontanicznego...np marzył mi się zawsze taki wyjazd pozwiedzać Polske, bez bookowania wcześniej noclegów, taki spontaniczny...ale on jakoś tak niechętnie podchodzi do takich rzeczy...a moją największą wadą jest to, że nie potrafię postawić na swoim tylko odpuszczam....bo nienawidzę się o nic prosić...jak powiem coś raz i nie zrobi to idę i sama robię...bezsensu w sumie bo gdybym powierciła dziurę w brzuchu to pewnie i miałabym już ten swó wyjazd spontaniczny zaliczony ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzisiaj naszło mnie coś i zrobiłam sorbet malinowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
A co do TŻ to ogólnie nie mogę na niego narzekać bo po sobie ogarnia rzeczy, jak jestem w pracy to też coś ugotuję. Ale np ja zawsze lubiłam imprezy i wcześniej mogłabym chodzić co sobotę, niestety on nie za bardzo lubił i nieraz się o to kłóciliśmy, tak samo uwielbiam wypady nad wodę czy po prostu jednodniowe wycieczki on niestety nie. No ale to są takie raczej błache sprawy.
Kwiatuszek malutki brzuszek i jaka zgrabniutka jesteś ![]() Moja koleżanka jest w 20t a brzuch ma mega jak sama mówi taki miała w pierwszej ciąży w 8 miesiącu a tu dopiero 5 Edytowane przez monicca1989 Czas edycji: 2012-09-22 o 11:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świetnie wyglądasz . szczuplutka jesteś ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- ..tak czytam o tych waszych tż.... i przypominam sobie nasze "docieranie" się.... och, było ciężko -naprawdę.Ale nie ma ideałów- w końcu pochodzimy z różnych domów,o różnych zwyczajach.... W naszym związku np.pierwsze 2,3 lata mieszkania razem (czyli po 5 bycia ze sobą) -sielanka ....a potem ,dziwię się ,że nie pozabijaliśmy się..... ![]() ![]() Ale człowiek dojrzał,wywalczył swoje,no i nauczył sie kompromisu..... zresztą po kłótniach trzeba się pogodzić ...a nam to wyjątkowo dobrze wychodziło w łózku..... ![]() Do teraz przecież w sekundę znajdę coś o co mogłabym się przyczepić.... ale doskonale wiem,że on też.... ![]()
![]() |
#415 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() ![]() W tym roku byłam zapisana do wątku na marzec/kwiecień 2012 i okazało się,że powinnam dopisać się teraz do Was ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do brzuchów to chyba nie ma reguły...mnie tylko przeraża po ile będę wracać do stanu przed i czy w ogóle wrócę...ile to u Was (te co już rodziły), mniej więcej trwało??3-4 miesiące?? ja na to liczę po cichu ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- [1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;36687494]Hej ![]() ![]() W tym roku byłam zapisana do wątku na marzec/kwiecień 2012 i okazało się,że powinnam dopisać się teraz do Was ![]() ![]() ![]() ![]() NO to daliście czadu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
rano tak mnie zoladek bolal z nerwow i niedobrze mi bylo, ze masakra. wrócilismy ze szpitala, mam bardzo na siebie uwazac, przez najblizsze 2 tyg głównie lezec, wszystkie domowe obowiazki przekazac mezowi i czekac az sie wchłonie. luteina 2x2, nospa fofre 3x1, reszta bez zmian, wizyta w srode, bo wolnienie sie konczy. najwazniejsze, ze dziecko rosnie, ale uwazac, uwazac i jeszcze raz uwazac, a jak cos to dzwonic. na wesele mozemy, ale ostroznie, siedziec, w miare mozliwosci polozyc sie w apartamencie mlodych. w kosciele nie zamierzam wstac nawet na chwile, trudno. mama sie uciesyla, ze jednak bediemy mogli byc. teraz leze z kompem, ale zaraz trzeba sie zbierac.
jeszcze jedno, lekarz patrzy na te wczorajsze zdjecia z usg i mowi, o dr probował płec podgladac, ewidentnie na chłopaka wygląda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Wtajemniczenie
|
Klementyna - najważniejsze to sobie zrobić kosztorys inwestorski
![]() ObserwujeCie, moja rówieśnico, czy Ty też masz już brzuszek? Kurka, jestem w 13 tyg a jak patrze na brzuszki dziewczyn "starszych" to... wydaje mi się jakbym była w 40! Nie jestem chudzinką, fakt, ale 60 kg przy 165 to też nie jest dużo przecież... a tu taki brzdyl ![]()
![]() |
#419 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie z cerą też bez zmian, już wszystkim smaruję i odnoszę wrażenie że nic na mnie nie działa ![]() Też u mnie jeszcze nie grzeją i dziś w nocy chciałam zamarznąć, a już w dresach śpie, gardło zaczyna dawać znac o sobie ehhh... Ja też teraz będe na usg 18 tc i liczę że poznam płeć maleństwa ![]() Cytat:
Moja mama przytyła ok 12 kg, także źle nie jest, ale pewności nie mam czy u mnie będzie tak samo. A słodkie pochłaniam w ogromnych ilościach... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A co do wyliczeń, to jeżeli do środy żadna dziewczyna nie ma wizyty, to może mi przypadnie ta dziewczynka ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#420 |
Zadomowienie
|
moni_ka.g
Gratulacje z powodu synka! ![]() Z mężem właśnie o synu marzymy ![]()
27.11.2009 - pierwsza randka ![]() 02.08.2012 - nasz ślub ![]() 25.03.2013 - me + you = Sławek ![]() Edytowane przez czarny flamaster Czas edycji: 2012-09-22 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.