Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-22, 12:08   #421
Agnjeska
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cytat:
Napisane przez Sunshine833 Pokaż wiadomość
Ananasik w czekoladzie...pychotka... poproszę i ja
Cytat:
Napisane przez nestelle
dziewczyno , dobiłaś mnie...... ja marzę o funde.... och kocham czekoladę....
A zapraszam, sama i tak temu nie podołam... poza tym ktoś musi obrać ananasa
Ja ogólnie chyba stresy gotowaniem zabijam (jedzeniem nie koniecznie )
Zaraz zabiorę się za gotowanie zupy krem z pomidorów (a co w przecenie były )
Cytat:
Napisane przez magzula
Hej. Miło i was poznać.

W tym roku byłam zapisana do wątku na marzec/kwiecień 2012 i okazało się,że powinnam dopisać się teraz do Was. Nie wiem czy ktoś był w podobnej sytuacji (właściwie zahaczam wątki tych samych miesięcy tylko rok po roku). Wszyscy u Mnie w Rodzinie mówią,że będziemy mieć "prawie" bliźniaki. W tym roku rodziłam pod koniec marca,a na 2013 mam termin na połowę kwietnia -na bank będzie ciężko, powoli zaczyna być(bo opiekuje się niespełna półroczniakiem i mam mega mdłości), ale mimo to jestem mega szczęśliwa.
Kurczę podziwiam dzieci w tak małym odstępie czasu to nie lada wyzwanie.

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 12:09   #422
Sunshine833
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco Pokaż wiadomość

A co do wyliczeń, to jeżeli do środy żadna dziewczyna nie ma wizyty, to może mi przypadnie ta dziewczynka
Ja mam we wtorek wizytę, i prenatalne (13tc)...ale to za wcześnie żeby pewnie poznać płeć...poza tym po cichu licze na chłopaka więc trzymam kciuki u ciebie za dziewczynke
Sunshine833 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 12:18   #423
nestelle
Zakorzenienie

[1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;36687494]Hej. Miło i was poznać.

W tym roku byłam zapisana do wątku na marzec/kwiecień 2012 i okazało się,że powinnam dopisać się teraz do Was. Nie wiem czy ktoś był w podobnej sytuacji (właściwie zahaczam wątki tych samych miesięcy tylko rok po roku). Wszyscy u Mnie w Rodzinie mówią,że będziemy mieć "prawie" bliźniaki. W tym roku rodziłam pod koniec marca,a na 2013 mam termin na połowę kwietnia -na bank będzie ciężko, powoli zaczyna być(bo opiekuje się niespełna półroczniakiem i mam mega mdłości), ale mimo to jestem mega szczęśliwa.[/QUOTE]
...ale kosmos....!!!!! Gratulacje !
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
rano tak mnie zoladek bolal z nerwow i niedobrze mi bylo, ze masakra. wrócilismy ze szpitala, mam bardzo na siebie uwazac, przez najblizsze 2 tyg głównie lezec, wszystkie domowe obowiazki przekazac mezowi i czekac az sie wchłonie. luteina 2x2, nospa fofre 3x1, reszta bez zmian, wizyta w srode, bo wolnienie sie konczy. najwazniejsze, ze dziecko rosnie, ale uwazac, uwazac i jeszcze raz uwazac, a jak cos to dzwonic. na wesele mozemy, ale ostroznie, siedziec, w miare mozliwosci polozyc sie w apartamencie mlodych. w kosciele nie zamierzam wstac nawet na chwile, trudno. mama sie uciesyla, ze jednak bediemy mogli byc. teraz leze z kompem, ale zaraz trzeba sie zbierac.

jeszcze jedno, lekarz patrzy na te wczorajsze zdjecia z usg i mowi, o dr probował płec podgladac, ewidentnie na chłopaka wygląda mowie, ze czulam dziewczynke od początku, a lekatrz: no, nie wygląda na dziewczynkę także chyba mozna dopisac do listy
...to uważaj na siebię... , w sumie takie wesele może być Ci pomocne.... postaraj się troszkę wyluzwać,mniej "myśleć" ...zrobi to dobrze i Tobie i synkowi.A od razu gratulacje za synka !

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
...gdybyś mnie lepiej znała....to byś nie zapraszała..... - zjadłabym wszystko sama.....
Stary 2012-09-22, 12:21   #424
Luna0
Zakorzenienie

Dziewczyny zabije was
ledwo weszłam na wizaz, zaobczyłam ze stosujecie elancyl i co.. włąsnie zamówiłam na allegro mam bzika na punkcie kosmetyków

My dziś mamy 13tc 3dz czyl wg was 14tc i chyba powiemy dziś wszystkim, bo idziemy na ogromną impreze, 3 kolegów robi urodziny
chyba najwyzsza pora
Mój tŻ wczoraj poszedł na 7 rano i musiał robić do 4 rano

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Dzień dobry drogie Panie
anika_s a ja mam Elancyl ale odstawiłam w sumie nigdzie nie czytałam co stosować tylko w aptece się pytałam. To w takim razie mogę skutecznie się nim smarowować i będzie ok
Zalezy jaki masz Elancyl bo jak ujędrniający itp to nie możesz stosować, a jak dla kobiet w ciąży przeciw rozstępom no to jak najbardziej

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Ściagam własnie z neta"Jak urodzic i nie zwarowac" oglądała któras? Fajne?
Ja rano sie obraziłam na tżta na całe 15minut;p I wtedy zaczelam sprzatac: myc gary, scielic to i on przed praca w poczuciu obowiazku odkurzył;p Więc jeszcze tylko kurze wytrzec i łazienkę ogarnąc i posprzatane
Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
No jak zwykle byłyście super w trzymaniu kciuków wróciliśmy z mężem właśnie z usg, ręce, nóżki, serducho 155 na minutę i nawet mam nagrane na płytce wszystkie narządy na mscu i w porządku !
Super że dzidzia cała i zdrowa moze dziewczynka skoro takie wstydliwe/a

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
ObserwujeCie gratuluję udanej wizyty

Zrobiłam zdjęcie brzuszka. 15t6d o ile dobrze liczę na kolanach i słabej jakości bo z telefonu ale gdzieś mi aparat uciekł. Troszkę już widać zaokrąglenie Od teraz będę robić raz na jakiś czas na pamiątkę
ale malusi i zgrabniusi

Cytat:
r
jeszcze jedno, lekarz patrzy na te wczorajsze zdjecia z usg i mowi, o dr probował płec podgladac, ewidentnie na chłopaka wygląda mowie, ze czulam dziewczynke od początku, a lekatrz: no, nie wygląda na dziewczynkę także chyba mozna dopisac do listy
Czyli jednak chłopak fajnie ze idziecie na wsele, jak siostry to obowiązkowo chociaż na obiad. "bawcie" się dobrze

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 12:22   #425
nestelle
Zakorzenienie

...mój Tż zabrał Kubę na ryby ,no to i ja udam się z moją Ninką na jakieś babskie wyjście..... wieczorkiem postaram się nadrobić was - choć już się boję...... .
Stary 2012-09-22, 12:25   #426
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
My dziś mamy 13tc 3dz czyl wg was 14tc
Ja tam liczę, że jak mam dzisiaj 13t1dz to jest to 13 tydzień

Oj szłabym na imprezkę, szłabym...
Ale za tydzień mamy weselicho i roczek siostrzeńca męża - będzie się działo!

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 12:43   #427
LiwkaO
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość

i powiem wam że wizyta co 4 tyg to za długo! ja sie juz denerwuje a jeszcze tyle do 4 października
Ja teraz będę miała co 3 tygodnie. Wcześniej też miałam co 4 a raz nawet za 5 tygodni bo gin była na urlopie.

Cytat:
Napisane przez barbara_barbie Pokaż wiadomość

No to sie wyżalilam na TZta
Mój TŻ podobnie co do skarpetek do wrzuca do swojego kubła na skarpetki. Ale wszędzie zostawia talerze, kubki, opakowania po jogurtach, butelki itd. Męcze go tak długo i nawijam "posprzątaj po sobie" "włóż do zmywarki" aż poskutkuje w domu rodzinnym mamusia mu sprzątała pokój i wynosiła rzeczy do zlewu także chyba ciężko mu się przestawić jeszcze hehe

Cytat:
No jak zwykle byłyście super w trzymaniu kciuków wróciliśmy z mężem właśnie z usg, ręce, nóżki, serducho 155 na minutę i nawet mam nagrane na płytce wszystkie narządy na mscu i w porządku !

wszystkie ryzyka znacząco niższe od podstawowych, tylko z płcią wielka niewiadoma, bo dzieciak cały czas nam rowek pokazywał, pomimo uporczywego szturchania a że my bez ciśnienia na poznanie płci, a w zasadzie ja, bo mąż bardziej, to po prostu mu odpuściliśmy, strasznie z niego ruchliwa bestia i fikał i wierzgał i w ogóle super się uspokoiłam polecam to usg każdemu !

Dodatkowo odebrałam od Mamy buraczki i pokazałam dziedzica/ czkę na dvd a teraz pora na drugie śniadanie )

Nie wiem tylko dziewczyny, jak to się ma do naszych wyliczeń hmm

aaaa no i wielki jest długość ciemieniowo siedzeniowa 73 mm
Brawo )) super! szkoda, że płci nie udało się poznać fajnie, że macie nagranie na dvd. Moja gin. chyba tego nie robi bo nigdy nie proponowała nawet a szkoda.

[1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;36687494]Hej. Miło i was poznać.

W tym roku byłam zapisana do wątku na marzec/kwiecień 2012 i okazało się,że powinnam dopisać się teraz do Was. Nie wiem czy ktoś był w podobnej sytuacji (właściwie zahaczam wątki tych samych miesięcy tylko rok po roku). Wszyscy u Mnie w Rodzinie mówią,że będziemy mieć "prawie" bliźniaki. W tym roku rodziłam pod koniec marca,a na 2013 mam termin na połowę kwietnia -na bank będzie ciężko, powoli zaczyna być(bo opiekuje się niespełna półroczniakiem i mam mega mdłości), ale mimo to jestem mega szczęśliwa.[/QUOTE]

hej hej na pewno będzie ciężko tak rok po roku ale później będą się świetnie dogadywać między sobą

-----------------------------
wrzucam Wam mój brzuch z 18 tygodnia. Wydaje mi się, że rośnie z dnia na dzień
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuch.jpg (8,5 KB, 77 załadowań)
Michalinka - ur. 12.02.2013r.

LiwkaO jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-22, 12:56   #428
c042958294e99042f58d4b6e63f583de5e67f661_63eacf5328b46
Konto usunięte

Sunshine833 masz racje-jestem bardzo na bieżąco i myśle,że na wiele spraw patrze się już trzeźwym okiem (przede wszystkim chodzi o zakupy dla dziecka itp) i szczerze napisze,ze żałuje,że nie miałam kogoś takiego jak byłam w 1szej ciąży bo by mi rozwikłał parę tematów i podpowiedział o paru nowinkach.

Jeśli chodzi o Twoje pytanie w poście to mogę napisać jak to u mnie było- przed ciążą byłam bardzo szczupła. W ciąży przytyłam ok 17 kg a 2 miesiące po nie było nic po mnie widać. Brzuszek zostal lekko zaokrąglony i myślę, że wrociłby di stany sprzed dopiero po paru grubych miesiącach i aerobiku, choć wyglądał i tak ok (rodziłam naturalnie) teraz, jak jest już kolejne malenstwo to leciutko się powiększył-szybciej coś widać.

Agnjeska dziękuję.

nestelle, że nie będzie łatwo to wiem, zresztą w pierwszej ciąży źle się czułam, ale Synek jest bardzo grzecznym dzieckiem i jakoś damy rade.

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość

hej hej na pewno będzie ciężko tak rok po roku ale później będą się świetnie dogadywać między sobą

-----------------------------
Później się soba zajmą i nie będę mieć problemu z rozpieszczeniem-jakby synek był jedynakiem.

Ale masz już fajny brzuszek
c042958294e99042f58d4b6e63f583de5e67f661_63eacf5328b46 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 12:59   #429
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam zdjęcie brzuszka. 15t6d
zgrabniocha!!!!

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
Ale człowiek dojrzał,wywalczył swoje,no i nauczył sie kompromisu.....

dokladnie. dla mnie zwiazek to sztuka kompromisow. u mnie akurat nie byly zbyt bolesne, ale czasem trzeba ustapic, by miec ustapione

[1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;36687494] W tym roku rodziłam pod koniec marca,a na 2013 mam termin na połowę kwietnia [/QUOTE]czad!!!

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Tak sobie myślę, że czasem warto zrezygnować z czegoś i kupić lepszy sprzęt, czy ładniejsze płytki, żeby potem nie żałować i czuć się dobrze w swoim gniazdku.
tez mam takie nastawienie.
kupilismy drozsze mieszkanie (rynek wtorny), bo chcielismy miec idealny stan...
fakt, ze moj konkubent nie ma czasu na remont, nawet dogladanie remontu

Cytat:
identyczne robię- skulam się bo boli niemiłosiernie...
a ja sie skulam profilaktycznie duuuzo wiecej kicham i zawsze cyrk robie a chlop sie boi ze cos sie dzieje...

Cytat:
I jak się cieszę, że nie tylko ja sikam jak stary dziadek... zero ciśnienia
to samo mam...

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
uwielbiam swiezego, ale nie znosze i nie umiem obierac... moj ojciec robi to perfekcyjnie

Cytat:
mam bzika na punkcie kosmetyków
heh.. ja kolorowki.. swir-swir

Cytat:
Mój tŻ wczoraj poszedł na 7 rano i musiał robić do 4 rano
hard core...

Cytat:
piekny! zgrabniutki!!!

a my dzis obchodzimy 10 rocznice zwiazku... szok. w ogole tego nie czuje... 10 bardzo szczesliwych, szalonych, upojnych lat...
zwiazalam sie z 3 lata mlodszym gowniarzem - podrywaczem lekkoduchem a mam super faceta...

Edytowane przez pani22ka
Czas edycji: 2012-09-22 o 13:02
pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 13:02   #430
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
ja tez big cyc - talia (stosunkowo waska) - wielkie biodra i udziska
Ja też, dodatkowo postawna ze mnie babeczka, 176 bez obcasów

Cytat:
A ja postanowiłam zrobic porządek w szafie i O ZGROZO mieszcze sie tylko w jedne nieciążowe spodnie... bluzki na guziki się nie dopinają, nazbierałam już wielką reklamówkę z Media łachów a to jeszcze nie koniec... Podpisuje siatkę "ubrania sprzed ciązy" i mam wielką nadzieję, że jeszcze kiedyś ich użyję... Ehhh przeraża mnie trochę to przybieranie na wadze, a to dopiero 15 tydzień...
Noo ja też jakiś czas temu sporo popakowałam, a dziś jak wychodziłam do lekarza, wyciągam mój jesienny płaszczyk i w biodrach super ale w cyckach się nie zapnę dodatkowo wczoraj jak się rozbierałam, mąż sam zauważył, że z nowo kupionych biustonoszy cycki mi się zaczynają wylewać, więc chyba czeka mnie kolejny wydatek na nowe biustonosze, a że te dobierane w brafiteri trochę kosztują, a nie chcę w ciąży zaniedbywać biustu to znowu 300 stówy pójdzie..

Cytat:
ObserwujeCie, moja rówieśnico, czy Ty też masz już brzuszek? Kurka, jestem w 13 tyg a jak patrze na brzuszki dziewczyn "starszych" to... wydaje mi się jakbym była w 40! Nie jestem chudzinką, fakt, ale 60 kg przy 165 to też nie jest dużo przecież... a tu taki brzdyl
Taaak zdecydowanie mam jak Ty, te brzuszki tutaj są modelkowe wszystkie dla mnie A zwłaszcza jak Ty wieczorem to już mam 40 tydzień ale mam to gdzieś, każdemu rośnie inaczej, to nie wyścigi więc jakoś staram się tym nie stresować... wolałabym tylko nie musieć wymieniać prawie całej garderoby, a widzę, że jutro jak pojadę na zakupy to trochę wydam

Cytat:
Ja też tak liczę, no ale o tym już było

Cytat:

Brawo )) super! szkoda, że płci nie udało się poznać fajnie, że macie nagranie na dvd. Moja gin. chyba tego nie robi bo nigdy nie proponowała nawet a szkoda.
Z tym nagraniem to super sprawa, bo nagrał nam też bicie serducha i już z 3 razy słuchaliśmy z mężem
Stary 2012-09-22, 13:05   #431
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

ojejku Dziewczyny dziękuję za tyle miłych słów po tylu komplementach mój brzuszek czuje się zadowolony

Cytat:
Napisane przez barbara_barbie Pokaż wiadomość
No brzuszek sliczny, juz widac zaokraglenie !!! I Twoja figura

DZieki za wsparcie Myslalam ze Moj to najwiekszy jaki moze byc balaganiarz i ze wzielam sobie doroslego dzieciucha za meza... Naprawde podnioslas mnie na duchu hahahahah
cieszę się o to mi chodziło

Cytat:
Obawiam się, że dla facetów to wielki problem!
Mój prócz skarpetek notorycznie nie zaciąga firanek jak otwiera/zamyka okna... a do szewskiej pasji doprowadza mnie jak otwiera sobie piwo i otwieracz razem z kapslem zostawia na blacie! WRRR
o tak! niezaciąganie firanek to moja największa zmora z TŻ, tyle mu na ten temat gadam.. ale jest już poprawa

Witaj i gratuluję na pewno będzie troszkę ciężej ale wg mnie to fajnie, że będzie między nimi tak mała różnica wieku. Będą się dogadywali a wybiegając sporo w przyszłość to zobacz- zaoszczędzisz na podręcznikach bo przez rok może nie zdążą zmienić na inne

Cytat:
Ja mam we wtorek wizytę, i prenatalne (13tc)...ale to za wcześnie żeby pewnie poznać płeć...poza tym po cichu licze na chłopaka więc trzymam kciuki u ciebie za dziewczynke
wcale nie musi być za wcześnie, nawet w naszym wątku chłopaki ujawniali się w 13 tyg

Cytat:
ja tez tak myślę chociaż można się pogubić kto jak liczy i dla ułatwienia zawsze piszę skończony tydz i ilość dni np 15t6d

LiwkaO śliczny brzuszek widać, że idzie Ci tylko w brzuch bo reszta szczuplutka mam nadzieję, że i ze mną tak będzie

zmykam na zupkę kalafiorową

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-22, 13:07   #432
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny zabije was
ledwo weszłam na wizaz, zaobczyłam ze stosujecie elancyl i co.. włąsnie zamówiłam na allegro mam bzika na punkcie kosmetyków
Ja też mam bzika na punkcie kosmetyków w domu mam takie zapasy że lepiej nie sprawdzać co tam jest a praca w drogerii mi tego nie ułatwia
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 13:15   #433
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też, dodatkowo postawna ze mnie babeczka, 176 bez obcasów
wow...
ze mnie kulka -164...

Cytat:
czeka mnie kolejny wydatek na nowe biustonosze, a że te dobierane w brafiteri trochę kosztują, a nie chcę w ciąży zaniedbywać biustu to znowu 300 stówy pójdzie..
skad ja to znam... ale na razie jade na miekkim Triumphie... jedyny mi zostal
ja kupuje w Adore na Dabiu - kocham Cleo i Curvy Kate

Cytat:
Z tym nagraniem to super sprawa, bo nagrał nam też bicie serducha i już z 3 razy słuchaliśmy z mężem
normalnie zazdroszcze. licze, ze w poniedzialek moj doktorek bedzie mial juz sprawna nagrywarke

Cytat:
yammiiii

Stary 2012-09-22, 14:21   #434
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

magzulaa gratulacje, i na pewno bd wszytsko w porzadeczku.
nie takie znam hstorie
np ty bd miala rowny rok osdtepu, a znam historie kiedy laska (znajomaÆ) 1wsze urodzila 15 lutego a kolejne 10 stycznia nast roku . haha
w sumie moja ciocia tez ma rok po roku - iza 14 luty 2008 a wiki 16wrzesien 2009.
wiec dasz rade.

yhmmm koncze jesc lasanie i lece na to ANI MRU MRU trza sie ukulturnic

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 14:49   #435
alliw
Zadomowienie

Cytat:

wszystkie ryzyka znacząco niższe od podstawowych, tylko z płcią wielka niewiadoma, bo dzieciak cały czas nam rowek pokazywał, pomimo uporczywego szturchania
Dobre wieści
A co do płci, to kiedyś Sorceresss napisała, że chłopaki to bezwstydniki, więc może jednak będzie dziewczynka, skoro taka nieśmiała...

ale mimo to jestem mega szczęśliwa.[/QUOTE]

Wow, gratulacje! Dużo siły życzę

Cytat:
a my dzis obchodzimy 10 rocznice zwiazku... szok. w ogole tego nie czuje... 10 bardzo szczesliwych, szalonych, upojnych lat...
zwiazalam sie z 3 lata mlodszym gowniarzem - podrywaczem lekkoduchem a mam super faceta...

My niedługo będziemy mieć 13. I mogę narzekać, że bałaganiarz itp. ale gotuje tak, że odpuszczam mu wszystkie grzechy Właśnie przygotowuje mi ogórkową, bo sobie zażyczyłam
alliw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 16:10   #436
Chanel_Coco
Raczkowanie

Cytat:
Super zgrabny brzuszek

Cytat:

Gratulacje 10 lat to już spory staż!!

A my z meżulem właśnie się szykujemy na wyjście w miasto, troszkę sie trzeba rozerwać. Zmykam się ubierać, a to nie takie proste, zwłaszcza teraz...same wiecie
Chanel_Coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 17:01   #437
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam zdjęcie brzuszka. 15t6d o ile dobrze liczę na kolanach i słabej jakości bo z telefonu ale gdzieś mi aparat uciekł. Troszkę już widać zaokrąglenie Od teraz będę robić raz na jakiś czas na pamiątkę

[/QUOTE] witamy i gratulujemy
ja miałam być mamą kwietniową 2012 ale niestety nie wyszło za to teraz będę marcową 2013 wiec naodwrót

Cytat:
no to gratuluje chłopaka, ale popsuła się teoria wiec co najpier 4:1 teraz 5:1 a potem 6:1 itd? hehehe
Cytat:
no ja sobie dzisiaj nakupiłam pomidorówki a ty mi taki numer?

a ja właśnie piekę sernik mam nadzieje że wyjdzie

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 17:13   #438
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
yhmmm koncze jesc lasanie i lece na to ANI MRU MRU trza sie ukulturnic
baw sie dobrze!

Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość
My niedługo będziemy mieć 13. I mogę narzekać, że bałaganiarz itp. ale gotuje tak, że odpuszczam mu wszystkie grzechy Właśnie przygotowuje mi ogórkową, bo sobie zażyczyłam
hehe, bo kochamy tych naszych facetow, ale pomarudzic czasem na nich MUS!

Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco Pokaż wiadomość
A my z meżulem właśnie się szykujemy na wyjście w miasto, troszkę sie trzeba rozerwać.
udanego wieczoru!

Cytat:
pachnie juz?

wlasnie jestem po lekturze artykulu z dzisiejszych Wysokich Obcasow o ojcostwie. czytal ktos?
ciaza, pierwsze chwile z dzieckiem. bede sledzic, jak bedzie wersja elektro, to wrzuce linka. mnie zmiazdzyl - i przerazil...

Stary 2012-09-22, 17:14   #439
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
ze mnie kulka -164...
Ja Ci dam kulkę! Cudowny wzrost :P

Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość
Dobre wieści
A co do płci, to kiedyś Sorceresss napisała, że chłopaki to bezwstydniki, więc może jednak będzie dziewczynka, skoro taka nieśmiała...
Hihi, ObserwujeCie chyba o to chodzi, żeby mieć wstydnisię

Ale miałam fajną akcję dzisiaj w naszym krakowskim Ogrodzie Doświadczeń. Mąż sobie stanął na wagę hydrauliczną i pokazało mu 95 kg. Przygląda się temu chłopczyk ok 5 latek, który chwilkę wcześniej miał 25 kg (jakiej by pozycji nie próbował przyjąć, żeby waga wzrosła). I tak patrzy na mojego mena i mówi: ALE PAN JEST CIĘŻKI! A potem na mnie patrzy i mówi: ALE PANI ZA TO JEST ŁADNA Ależ się zawstydziłam... Szczególnie, że obok mnie stały jeszcze jakieś 2 laski... a to DO MNIE powiedział, że jestem ładna...sesese....

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:

a ja właśnie piekę sernik
ło cholerka! ależ bym zjadła!

Terry Pratchett
Stary 2012-09-22, 17:40   #440
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:

o jaa... uwielbiam sernik
podziel się
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 17:43   #441
Tasia34
Wtajemniczenie

Ohoho! Teraz to za Chiny Was nie nadrobię
Żeście się rozpisały...
Ja tylko wpadam się przywitać i pochwalić, że dziś zaczynam 3-ci miesiąc
(tak, Wy wszystkie już dawno macie ten etap za sobą )

Nie mam dziś głowy do komputera, dosłownie - boli mnie od rana. Jutro spróbuję dogonić wątek
Ania
http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png
Tasia34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 17:46   #442
czarny flamaster
Zadomowienie

Znalazłam dziś cudną ramkę na zdjęcie maleństwa http://allegro.pl/ramka-ramki-zdjecia-glinka-odcisk-10x15-zdob-abi-i2611210053.html
Gdy maleństwo się urodzi na pewno coś takiego mu zrobię, hehe.

Robię sobie dziś dla siebie samej. Mąż gra na weselu, a ja będę oglądać "Pamiętnik" na TVN7

27.11.2009 - pierwsza randka
02.08.2012 - nasz ślub
25.03.2013 - me + you = Sławek
czarny flamaster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 17:54   #443
Agnjeska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Znalazłam dziś cudną ramkę na zdjęcie maleństwa http://allegro.pl/ramka-ramki-zdjecia-glinka-odcisk-10x15-zdob-abi-i2611210053.html
Gdy maleństwo się urodzi na pewno coś takiego mu zrobię, hehe.

Robię sobie dziś dla siebie samej. Mąż gra na weselu, a ja będę oglądać "Pamiętnik" na TVN7
Też je widziałam i mam zamiar kupić na rączki i stópki

Tasia gratulacje 3 m-ca

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 17:54   #444
Sunshine833
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość

a fajny film?? bo ja szukam właśnie czegoś w tv na wieczór bo też samotny i nie mogę nic znaleźć...
Sunshine833 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 17:58   #445
Sorceresss
Wtajemniczenie

Ja na dzisiaj mam "Jak urodzić i nie zwariować". Akurat mnie ochota wzięła na coś lekkiego i przyjemnego. Mało tego... zrobię sobie budyń czekoladowy! Mniamiiii

Terry Pratchett
Stary 2012-09-22, 18:06   #446
maria28
Kniaginia

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
mówisz w Lublinie najlepsze gofry musze zobaczyć na mapie gdzie ta Wileńska taka jestem obeznana w lublinie
Niedaleko Leclerca na Zana

Cytat:
my cale zycie chcielismy miec Franciszka (nawet na tabletki mowilismy anty-Franki).
Dobre

Cytat:
Przyszła decyzja z banku w koncu, w pon podpisujemy wniosek kredytowy,
Gratuluję! I zazdroszczę, my wciąż nie wybraliśmy mieszkania. Poziom decyzyjności znacznie mi się obniżył w ciąży.

Cytat:
też tak mam, od wielu dni już nie miałam, a od 3 masakra jakaś i do tego tak boli mnie w dole pleców że ledwo chodzę
Mnie od tygodnia boli kość ogonowa, jak za długo siedzę. I mam problemy ze schylaniem się, bo brzuch mi zaczyna przeszkadzać.

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Dziś zaczęłam 18tydzień
to jest 5 miesiąc tak?
Jak ten czas leci!

Ja dziś zaczęłam II trymestr
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 18:16   #447
czarny flamaster
Zadomowienie

Cytat:
a fajny film?? bo ja szukam właśnie czegoś w tv na wieczór bo też samotny i nie mogę nic znaleźć...
Rzadko podobają mi się filmy romantyczne, ale ten jest po prostu cudowny. Gorąco polecam! Widziałam wiele razy i zawsze na końcu płaczę

27.11.2009 - pierwsza randka
02.08.2012 - nasz ślub
25.03.2013 - me + you = Sławek
czarny flamaster jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-22, 18:59   #448
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
Ja dziś zaczęłam II trymestr
klask i:

Terry Pratchett
Stary 2012-09-22, 19:32   #449
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Hej kochane (
zaczęłam plamić
znowu biorę duphaston, luteinę i nospę (
Muszę leżeć plackiem i w poniedziałek do mojej lekarki. Jeśli mocniej się rozkręci od razu mam gnać do szpitala (
Tak się boję (
Stary 2012-09-22, 19:35   #450
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
zaczęłam plamić
(
fffffuuuuu%k!!!!!!!!!!1
lez Kochana!!!!! i wdech, wydech! bedzie dobrze!!!!!!!!!!
bylas na IP??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości