![]() |
#1111 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacje nad Baltykiem- zbiorczy
ja tez sie obawiam o pogode! jak nie bedzie to prawdopodobnie nie pojedziemy bo bez sensu....
![]()
![]() |
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Drogie wizażankki,
macie pomysły co można robić w deszczową pogodę w okolicach Trójmiasta i Helu? Zapowiadają załamanie pogody, a my mimo wszystko nie chcemy rezygnować z zaplanowanego wypoczynku ![]() Tj. chodzi nam o wycieczki i spędzanie czasu hmm.. w zabudowanych miejscach. Jest to jakieś wyjście, jeśli rzeczywiście miałby siąpić deszcz, tak jak zapowiadają ![]() ![]()
![]() |
#1113 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Jesli chodzi o Trójmiasto to właściwie można jechać w ciemno - zawsze jest coś ciekawego do obejrzenia, mnóstwo muzeów, narodowe, archeologiczne, historyczne, podobnie Gdynia - polecam muzeum morskie!!
Jeśli chodzi o Hel to raczej wszystkie atrakcje sa pod chmurką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Wtajemniczenie
|
wczoraj przyjechalam z Dziwnowa i pogoda taka zmienna.... tylko dwa razy bylam w wodzie... pogoda nie byla az tak tragiczna ale mocno wiało
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Przyczajenie
|
Ja mam zamiar jechac do Dziwnowa ale ciezko mi ogarnac dojazd tam. Moze orientujecie sie o jakis pewnych busach itd?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Przyczajenie
|
Szczerze mówiąc osobiście najlepiej wypoczywam z moją rodzinką w miejscowości Wicie kolo Darłówka. Okolica spokojna i urokliwa. Nie ma tam tłumów jak gdzie indziej i można fajne kwatery zarezerwować. W pobliżu jezioro , a do morza tylko 200 m. Polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Za to w tym roku, tak jak i rok temu, ruszamy do Dąbków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Raczkowanie
|
hejka, co roku jeździłam do Karwii, do morza miałam minutkę, było słychać szum fal
![]()
![]() |
#1120 |
Rozeznanie
|
mogłabyś polecić ośrodek w Karwii, w którym przebywałaś? My 30lipca planujemy wyjechać do Władysławowowa, ale kto wie gdzie los nas rzuci;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
Raczkowanie
|
hejka, osrodek wypoczynkowy firmy protektor mieszczącej siew lublinie, niestety kilka dni temu zostal sprzedany w prywatne ręce, i dlatego w tym roku jedzemy na hel, zaluje bardzo, ze w tym roku nie moge w nim sprzedzic urlopu, bo do morza minutka drogi, szum fal itp, ale neistety, on miesci sie na ul, wojska polskiego, drewniane domki, dokladnie 12, plus świetlica, wszystko ogrodzone, ciekwe ile beda kosztowac domki, po przejeciu nowego wlasciciela, bede miec porownanie, bo do tej pory bylo nie duzo, zapraszam na hel, zawsze mozna se poznac itp
![]()
![]() |
#1122 |
Rozeznanie
|
Wybieram się w tym roku na festiwal Słowian i Wikingów w Wolinie i czy może mnie ktoś z was uświadomić czy tam jest plaża? Jadę na festiwal, ale jeśli będzie ładna pogoda, chciałabym zostać parę dni dłużej i poleniuchować. Nie wiem tylko czy mam sobie szukać miejscówki bliżej morza, żeby się móc poopalać? Czy ten Wolin wystarczy?
![]() |
#1123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane!
![]() Mam pewien problem..otóż jestem mężatką od 2 lat..14 sierpnia będzie nasza rocznica..nie byliśmy jeszcze nigdy na wspólnych wakacjach bo nas po prostu nie stać..co miesiąc liczymy każdy grosz..w tym roku jednak moi dziadkowie zaproponowała nam wspólny wyjazd nad morze, dokładnie do Krynicy Morskiej lub Stegny na 4 dni. Akurat dzień po naszej rocznicy. Mój TZ nigdy nie był nad morzem dlatego jest tak zafascynowany że aż miło popatrzeć jak cieszy się jak małe dziecko ![]()
![]() |
#1126 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() forma, której użyłam jest jak najbardziej poprawna, więc nie wiem, o co chodzi Edytowane przez 201604191507 Czas edycji: 2012-07-31 o 15:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Przyczajenie
|
http://miasteria.pl/miejsce/Kosciol-w-Stegnie.html
http://miasteria.pl/miejsce/Ulica-Teleexpressu.html http://pl.wikipedia.org/wiki/Latarni...Krynica_Morska Nigdy tam nie bylam ale posatnowiłam poszperac i o to co znalazłam. Ja jade w poniedziałek do Dziwnowa. Wiecie co mozna tam zobaczyc ciekawego ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
Będę spędzać wakacje we Władysławowie.
Ale chciałabym też na jeden dzień wyskoczyć do Trójmiasta - tutaj pytanie - czym się poruszać aby jak najwięcej zwiedzić ciekawych i znanych miejsc? Szczerze mówiąc sprawdzałam SKMki i trochę się w tym gubię. Czy da radę zrobić taką 'naszpikowaną' wycieczkę jednodniową? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My byliśmy z TŻ w tamtym roku też w ramach wypadu do Władka ![]()
![]() |
![]() |
#1132 |
Raczkowanie
|
nikt nie jedzie na Hel ??? ah szkoda
![]() |
#1133 |
Raczkowanie
|
Drogie Wizażanki!
Mam nadzieję, że mnie poratujecie. Za ponad tydzień mamy w planach wyjechać z TŻ-em nad morze. Nie rezerwowałam niczego wcześniej, bo urlop TŻ-a był pod znakiem zapytania. Co do miejscowości, ja wielkich wymagań nie mam, zresztą byłam w wielu nadmorskich miejscowościach, ale to na koloniach ![]() ![]() Miasta które rozważamy to Łeba, Mielno, Kołobrzeg, Rewal/Niechorze, Międzyzdroje. Jeśli któraś z Was może polecić pokoje, kwatery to bardzo proszę o pomoc ![]() Dodam, że za os/dobę dam max 45-50zł, jednak bardzo by mi było na rękę jeszcze taniej. Liczę na Was dziewczyny ![]()
'ten RAP to jak na ranie plaster.' Edytowane przez zuzanna90 Czas edycji: 2012-08-02 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj rano wróciłam znad morza, jechałam z TŻ samochodem w ciemno, nie mieliśmy nic zarezerwowane. Jechaliśmy z Warszawy i jako główny cel mieliśmy imprezę w Wolinie, szukanie miejscówki zaczęliśmy wzdłuż drogi 102 biegnącej wzdłuż morza, gdzie leżą mniejsze miejscowości: Niechorze, Rewal, Trzęsacz itd. Wjechaliśmy na drogę w Rewalu, zaparkowaliśmy i przechodząc po Rewalu dzwoniliśmy na numery telefonów na banerach, gdzie była wywieszka o wynajmie pokoi. Znaleźliśmy wolny pokój już po szóstym telefonie
![]()
![]() |
#1135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1136 |
Zadomowienie
|
chcielibyśmy z Tżtem pojechać nad morze we wrześniu, ok 15 i zastanawiamy się czy wykupić jakiś kupon czy jechać w ciemno? ile mniej więcej może kosztować wtedy nocleg? możecie polecić jakieś ciekawe miejsca?
![]() |
![]() |
#1137 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem wrzesień jeszcze mieści się w sezonie, więc ceny będą sezonowe. Z ciekawych miejsc to raczej duże miasta, ja bym wybrała Trójmiasto
![]()
![]() |
#1138 |
Rozeznanie
|
My z Tż w tamtym roku jechaliśmy po 20sierpnia i już mieliśmy cenę za nocleg tańszą- w sezonie 50zł/os, my płaciliśmy 35zł/os, więc spokojnie liczyłabym na niższe ceny
![]() ![]()
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
Ja wybieram się z TŻ nad morze najprawdopodobniej w październiku, na taki weekendowy wyjazd. Nie wybraliśmy żadnej konkretnej miejscowości, po prostu chcemy aby nocleg był przy samym morzu, a sam pokój oczywiście z łazienką i czyściutki. Fajny byłby domek w jakiejś przyzwoitej cenie. Czy możecie polecić coś konkretnego?
![]() |
![]() |
#1140 |
Przyczajenie
|
W tym roku zabrałam się z dziećmi do Rowów - taka mała mieścinka niedaleko Ustki. Mieszkałam w domkach Morskie Chaty. Mogę polecić z całego serca tak miejscowość jak i domki, zwłaszcza na wakacje z rodziną.
PS confused women - podobno w październiku mają bardzo dobrą cenę, nie wiem tylko, czy tam będzie co robić w tym czasie ![]() Edytowane przez x2martynaL Czas edycji: 2012-09-22 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.