|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Rozeznanie
|
Dot.: perfumeria Douglas
Czyli promocja jak zawsze.
![]()
![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
W Noc Zakupów w Arkadii (06.10. godz. 21.00-24.00) w W-wie Douglas daje 20% rabatu- info mam z fb.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
czy w tym wątku można wyrazi bulwers odnośnie D?
dziś wpadłam na chwilę bez kokretnych zamiarów, wypatrzyłam tester Intuiton i postanowiłam przypomnieć sobie zapach który kiedyś bardzo mi się podobał. No i psiknęłam na nadgarstek testerem ... z popsutą zawartością ![]() ![]() powinnam chyba zawalczyć o odszkodowanie za straty moralne.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy reklamowałyście coś w Douglas online?
Niestety, siadł mi atomizer w perfumach Armani Prive, Rose d'Arabia L'or - wersja z drobinkami złota. Przepsikałam bez problemu piatkę i dziesiątkę, i jeszcze udało mi się bezproblemowo przepsikać jakieś 5ml do a53. Potem coś się zacięło, kolejną piątkę męczyłam pół godziny. Zamiast dużego strumienia z rozpryskiem mam rachityczny, maleńki psik, który dodatkowo jeszcze spływa po atomizerze. Nie wiem czy to jakaś wada atomizera, czy może zapchał się drobinkami? Poza tym zauważyłam, że po tej "awarii" wypluwa zdecydowanie mniej drobinek - przetestowałam na skórze. Proszę o komentarze osoby, które miały ten flakon i ew. reklamowały coś w Douglasie online. Niestety, trzeba chyba wysłać do Niemiec:-(
[B]Uwolnijcie mnie od flaszek: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=127 Odlewki i próbki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...30&postcount=2 Ubrania, buty (dużo Simple): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=886741 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Konto usunięte
|
Douglas online od tego roku (lutego bodajże) realizuje zamówienia w Polsce, nie wysyłają już z Niemiec. Na szczęście
![]() Sprawdź na formularzu zwrotu, który zawsze jest dołączany do zamówienia, jakie są zasady zwrotu i gdzie odesłać wadliwy towar. A jak nic nie znajdziesz, to pisz do nich przez formularz kontaktowy na stronie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Konto usunięte
|
Ktoś tu jeszcze jest ?
Edytowane przez 147c9f71711b122787617a5757a5c299737adf4b_62c21f73ddef3 Czas edycji: 2015-01-22 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.