|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część II
Cytat:
![]() Mój się ostatnio rehabilituje i coś pomaga (w końcu!) przy Fabim |
|
|
|
|
#1652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje ciało jest wspaniałe bo dzięki niemu między innymi masz wspaniałą zdrową córę. A poza tym, jesteś szczupła i młoda więc nie narzekać mi tu ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- super! |
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Pochwalę się jeszcze. Takie zwykłe zaproszenia kupiliśmy. Stwierdziłam, że nie ma sensu wydawać 60 zł na kilka kartek
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
moja mala przebudzila sir jak zmienialam jej pampka odlozylam ja na 5 sekund na lozko zeby siegnac po fasolke patrze a ona kima dalej ha ha. no i teraz je spiocha z prawego cycka zeby nie bylo. choc lewy peka w szwqch.
o matko ale sie sprukala wlasnie masakra. ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- sol bardzo ladne a kiedy chrzciny? |
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy kiedy wiedźma przyjedzie
Ja planuję na 30 grudnia
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie też... Tym bardziej, że przyjedzie pewnie na ponad miesiąc
Ostatnio przez telefon rządziła się moimi cyckami, że mam karmić. Co jej do tego ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- O i powiedziała do TŻ, że się dzieckiem nie zajmuję tylko obowiązki zwalam na TŻ |
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
na miesiac??!!! o matko co Ty biedna zrobisz. a jak Ty do szkoly pojdziesz to kto bedzie z Fabim?
moglas jej powiedziec ze temat Twoich cyckow juz Ci sie znudzil i zeby znalazla sobie inny . co xa baba. |
|
|
|
#1660 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tym bardziej, że nie lubię chodzić po sklepach. A dzisiaj pościeli.Małż dzisiaj w sklepie kupił jedną 180x200, ale potrzebuję kupić na zmianę. I uwaga kupił różową ![]() Sałatka z makreli, jajek i ogórków konserwowych. Do tego majonez, sól i pieprz. Pycha ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Za chwilę mała odrośnie i bedziecie razem wychodzić Cytat:
Cytat:
![]() Chociaż ja z czystego lenistwa i tak zamówię na allegro - nie chce mi się wypisywać. |
||||||
|
|
|
#1661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio była chyba 1,5 miesiąca... Z Fabim teraz siedzi TŻ bo ma wolne, później będzie go pilnować moja mama póki jest sezon, a jak się skończy sezon to TŻ powiedział, że go przypilnuje... Póki co jest problem, bo nie chce pić z butli nawet mojego mleka ![]() Powiedziałam głośno i dosadnie, więc w telefonie usłyszała, że ma się przestać rządzić moimi cyckami, bo sobie tego nie życzę ![]() Cytat:
Ja mam brzydki charakter pisma, dużo osób nie może się doczytać co piszę |
||
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Blue Ty jestes taka laska !! my bedziemy po 50tce a Ty dalej bedziesz mloda i piekna!!! a cialo zawsze da si poprawic na wiosne rower mala do koszyka i w trase!
|
|
|
|
#1663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Heh, dzięki Kochane |
||
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Blue nie narzekaj, jesteś piękna i młoda. Z buźki dalej nastolatka, cyc jak Pamela, figura jak modelka! A ciało jeszcze ma czas na regeneracje i nabranie jędrności
Głowa do góry, biust do przodu i uśmiechnij się, bo naprawdę jesteś śliczna!
|
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba faktycznie będę musiała przekonać się do koszyków na rower Z drugiej strony wreszcie będę miała silną motywację do ćwiczeń. Zaczynam, jak już tylko będę mogła - niech mnie ten brzuch już przestanie boleć!!!
|
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
widzisz ja juz moge a jeszcze nie zaczelam :p co niedziele obiecuje sobie ze zaczne od poniedzialku i dooopa :p ale chyba w koncu zaczne mam 7 kg do zgubienia.
|
|
|
|
#1667 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze bierze mnie przeziębienie. czy wiecie co można brac podczas kp? tak bardzo się boję żeby nie zarazic maluszka
na razie wypiłam wapno i wzielam rutinacea...i mały mi bardzo ulał przed chwilą. Myślicie, że to mogło byc spowodowane jakąś reakcją na te środki? |
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Stwierdziłam, że zrobię taki album-pamiętnik Fabiemu i się za to właśnie zabrałam
|
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Moja Różyczka odwiedziła babcię w domu po prababci. Babcia jest wnuczką zachwycona i już po chwili mówiła, ż teraz będzie za nią tęsknić. Ja mamie i tż mówę, że mam taki problem z tym ulewaniem i że odkąd zagęszczam jest znacznie lepiej, ale nie idealnie, a mała przy nich ulała zaladwie 3-4 razy w ciągu paru godzin, a przez nos i z wielkim płaczem dopiero w domu, jak zostałam z nią sama. Tracę wiarygodność. Znowu po karmieniu musiałymy szukać dla niej wygodnej pozycji, ale już nie było tak źle, jak wczoraj i przedwczoraj. Mam nadzieję, że idzie ku lepszemu. Wątek nadrobię jutro. |
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co....tak chodząc po tym lumpku wczoraj stwierdziłam że ludzie na allegro oszaleli. te same ubranka które kupują po 20zł i więcej ja wczoraj kupiłam po kilka zł. a jak już jest coś z kubusiem puchatkiem lub z innym bohaterem z tej bajki to jest istny szał. widziałam przynajmniej 2 rzeczy które kupiłam na allegro....oczywiście taniej by wyszło jakby je tam kupiła no właśnie, idę zrobić foty tego co wczoraj kupiłam ![]() edit: największa jest ta bluza z czaszką bo dopiero za rok lub więcej będzie dobra ale wzięłam ją bo mój mąż się lubuje w takich
Emilowe całusy Edytowane przez nel_a Czas edycji: 2012-09-23 o 08:32 |
|
|
|
|
#1671 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Agunia(nie zacytowało mi)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) a Ona jest gruba taka łądniutka i chce tam cos takiego na pamiątke dla Niuni zrobic. Nawet niewiem czy jest sens zamawiac ten dziennik. Zastanawiam sie dzis podejme decyzje bo jak cos to zamowie i jutro wlace pieniadze.pozniej zrobie zdjecie tej ksiegi i pokaze dzieki dziewczyny za to co pisałyscie Wiem ze przesadzam moze, ze za bardzo sie stresuje ale mi zalezało na kp zawsze. kazdy mowil ze po cc moge nie miec pokarmu a ja sie cieszylam ze mam. Najgorsze jest to wlasnie ze przez te kapturki ktore są za duze(a najmniejsze u mnie w miescie bo rozmiar s a siegają mi do polowy sutka) laktacja pewnie sie zmniejszyła.... Wczoraj przepłakałam jakos z 3 godziny. W nocy na oczy nie widzialam taka spuchnieta bylam, nie karmiłam małej w nocy nie mialam sily psychicznie jestem wykonczona. Rano sciagnełam mleko to z calej nocy mialam az (tylko) 60 ml. No ale podam je małej jak wstanie. Wypiłam pierwszy raz kawe, bo glowa peka mi w szwach......zastanawialam sie nad odstawieniem calkiem Duzo myslalam w nocy bo nie mogłam spac, czytałam nawet taka ksiazeczke o karmieniu(znalazłam na wieczor) i tak jak zwykle naczytałam sie ze to najlepsze co moze byc dla dziecka , jakie sa kozysci dla mamy tez, ze to ze tamto i juz calkiem sie zdolowalam, przeszłam na strone jak pobudzic laktacje i ja to wszystko robie. Tyle ze nie moge przystawiac małej co chwile bo jak pisąłam Aguni Ona jak poczuje mleko to zaraz chwile pochlipie mojego (o ile leci a jest niecierpliwa nie chce ssac i czekac az zacznie ) i trzeba jej robic mm. A co chwile to tez nie moge bo bedzie jadła na umór i zygała.... zreszta chyba nawet mm tak czesto podawac nie mozna...Ona placze wtedy bo nie leci, babka wpada do pokoju ze Jej nie daje jesc, tz tez ze moze glodna i robi mm i co ja mam zrobic, sama jestem z tym wszytskim. mama moja tez zaciesza ze tyle mm wypija ze pulchna sie robi ze na moim taka nie byla..... Wczoraj sciagalam na wieczor przed pisaniem Wam ile sciagnełam to tz mowi do mnie po co sciagasz jak i tak nic nie leci ![]() Jeszcze mnie ta glowka doluje niby ja trzyma jak mam Ją na rekach to czesto jej naweet nie podtrzymuje ale sa momenty z ejej sie kiwa raz w ta raz w ta albo z bani mi da az sie uderzy i placze NO i jak pisałam na brzuskzu podnosic sie nie chce. Pojde do lekarki i mnie opieprzy bo moiwla ostatnio ze kilkanascie razy dziennie mam Ja klasc i cwiczyc i ja Ją klade ale ona nosem w pieluche i dosc ze slini to jeszze moze sie udusicteraz patrze ze niezacytowało mi w szystkiego. W kazdymrazie chyba odpisałam na kazde pytania i ogólnie Wam wszytskim dziekuje
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-09-23 o 08:34 |
|||||||||
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popłacze troszkę i jej przejdzie
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podnosze Ją tz glowke i chwile polezy i zaraz znowu bezposrednio nos w pielche![]() Ciuszki super! ta kurteczka boska
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
była jeszcze fajniejsza kurteczka ale rozmiar 54
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wrazenie z ejak była lzejsza i chudsza to była zwinniejsza bo podnosila chpciaz na chwile a teraz kloc za ciezki chyba jest oczywiscie sie skonczylo placzem strasnzym i tyle....
|
|
#1676 |
|
Wtajemniczenie
|
nel_a aż się wierzyć nie chce że to z second-handu!!! cudowne ubranka,masz nosa do zakupów
prince a co ja mam powiedzieć jak tylko miesiąc karmiłam? i od początku był dokarmiany,już w szpitalu? a teraz przetłumaczyłam sobie że tak miało być i koniec. Niunio jest szczęśliwy,zdrowy, zobacz już 2 razy miałam anginę,brałam antybiotyk a on nic!!! mąż miał grypę a on nic. A śpi z nami. Mąż jak kichał pół nocy to już byłam pewna że Oskar się zarazi drogą kropelkową a tu szok, nawet najmniejszego katarku nie złapał. |
|
|
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niewiem czy to dobra decyzja ale chyba tak.
|
|
#1678 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sałatkę bym wszamała ![]() Cytat:
jestes bardzo atrakcyjnaCytat:
![]() Cytat:
helo moje dziecko coraz lepiej sypia a co za tmy idzie ja sie wyspałam |
||||
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem CI ze na moją nie dziala koperkowa az tak pediatra kazxala odstawic a dziala taka sama hipa w granulkach ale na lepsze trawienie napije sie Jej i bąki murowane i kupa tez. Bo ja Ją przepajam bo czesciej i wiecej dostaje mm. Jak widze ze sie meczy i prezy z bakamim to daje herbatke i zaraz puszcza
|
|
#1680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a teraz te mleczka modyfikowane NAPRAWDĘ mają świetny skład, zresztą wiesz jaki dobry nasz Hipp![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

No, pozostałym członkom rodzin oczywiście też. Pa dziewczęta 

z czym jeszcze ebdzie?
wcześniej zasypiał po ok. godzinie...
Za chwilę mała odrośnie i bedziecie razem wychodzić 
Głowa do góry, biust do przodu i uśmiechnij się, bo naprawdę jesteś śliczna!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Co Ty się tak stresujesz? Jak nie będziesz mogła karmić piersią to mówi się TRUDNO. Nie ma co płakać z tego powodu! Teraz MM są tak podobne do mleka matki, że Rozalka tak czy siak dostanie to co najlepsze. Podejdź do karmienia na luzie! A jak się nie dostosujesz do tych rad to patelnią przez łeb dostaniesz

nie mialam sily psychicznie jestem wykonczona. Rano sciagnełam mleko to z calej nocy mialam az (tylko) 60 ml. No ale podam je małej jak wstanie. Wypiłam pierwszy raz kawe, bo glowa peka mi w szwach......