|
|
#3061 | |
|
in the dark of night
|
Dot.: Adresy wrocławskich lumpeksów - zbiór .
Cytat:
|
|
|
|
#3062 |
|
Raczkowanie
|
Witam, mam prośbę odnośnie lumpka skandynawia na Komuny Paryskiej, czy mógł by mi ktoś napisać dokładny adres lub czym i jak dojechać, i coś napisać jakie tam rzeczy można znaleźć?
|
|
|
|
|
#3063 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj byłam na łowach!
Złowiłam śliczną bluzkę takie kwiaty i na to doszyty jest sweterek taki różowy firma TU Dżinsową kamizelkę nie pamiętam nazwy była najdroższa ze wszystkich rzeczy Koszulę nocną Secret Possession na wakacjach kupiłam w tym samym lumpku identyczną ta co złowiłam wczoraj jest jedynie rozmiar mniejsza i z kokardkami nadrukowanymi tamta jest granatowa i z serduszkami ale przy dekolcie identyczne są dla babci apaszkę czarną z różyczkami takimi małymi za te rzeczy zapłaciłam około 26,7 było 25 zł za kg |
|
|
|
|
#3064 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny.
Jestem zupełnie nowa we Wrocławiu. Chciałabym zacząć buszować po tutejszych sh, ale nie wiem, gdzie co i jak... Mieszkam w pobliżu Jedności Narodowej. Poszukuję lumpeksów, które są w pobliżu (nie znam jeszcze miasta ). Ucieszyłaby mnie także informacja odnośnie dużego lumpeksu, w którym wszystkie rzeczy są na wagę (chociaż w większości)
|
|
|
|
|
#3065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dojechać... zależy skąd. Z dworca głównego, tramwajem 0 można dojechać na przystanek KOMUNY PARYSKIEJ. Wysiadasz, idziesz kilka metrów prosto i na rogu będzie sklep spożywczy. Od tego sklepu skręcasz w prawo i ten sh jest tam, gdzie sklep z rowerami. |
|
|
|
|
|
#3066 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3067 |
|
Klientka w krawacie
|
Widziałyście, że od października przenoszą jeden z lupeksów pod Arkadami (tam chyba 2 są) na Kościuszki 19?
|
|
#3068 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
. No ale to w sumie i tak w pobliżu od obecnej lokalizacji.
|
||
|
|
|
|
#3069 |
|
Przyczajenie
|
a czy w każdym z SH dostawa jest w poniedziałki? może znajdą się jakieś ze środową
?
|
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Stylownia na Pl. Legionów ma w środy.
|
|
#3071 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie!
![]() Tak jak koleżanka wyżej jestem nowa we Wrocławiu. Jestem tu od dwóch tygodni i przejeżdżając tramwajem czy to autobusem widziałam sporo szyldów lumpeksów, ale może Wy mogłybyście mi coś doradzić. Szukam takiego, w którym mogłabym znaleźć ubrania w rozmiarach ok.46-48 i to nie takie typowo babcine. A może oprócz tego znacie takie, gdzie w tym rozmiarze mogłabym znaleźć kurtki, płaszcze itp? Zawsze miałam problem z tą częścią garderoby i mam taką tyci nadzieję, że może we Wrocławiu to się zmieni.... Pozdrawiam ![]() Marta |
|
|
|
|
#3072 |
|
Zadomowienie
|
103 strony na temat lumpeksów we Wrocławiu, a co chwilę pojawia się ktoś nowy, kto dopiero zamieszkał we Wro i znowu musimy wymieniać nazwy lumpeksów, naprowadzać, pisać co gdzie mają i o której otwierają. To było wałkowane tutaj 1000000001 razy. Wystarczy cofnąć się kilkanaście, w porywach kilkadziesiąt stron wstecz.
|
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Cotynato jakie ty śliczne pazurki robisz
![]() A w ogóle to mieszkam zaraz obok Stylowni na kołłątaja i jak wczoraj wychodziłam o 8 do pracy to już mały tłum stał przed lumpkiem W czwartek chcę iść na dostawe do starej koli na dworcowej może mnie nie stratują
Razem od 14.09.2007 Blog kosmetyczno-pazurkowy- Efekt holo Indigo - Indigo Efekt Syrenki - Zoeva Bamboo wymianka Edytowane przez nieznajoma19 Czas edycji: 2012-09-25 o 14:34 |
|
|
|
|
#3075 | |
|
batonik
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Tak samo mam wrażenie, że niektórzy nie rozumieją idei lumpeksów. Przecież to nie sieciówki z pełną rozmiarówką ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cotka, rzęsy |
|
|
|
|
|
#3076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W załącznikach moje ostatnie łupy. Głównie Stylownia
|
|
|
|
|
|
#3077 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pudrowa bluzeczka liczna, Chodzicie do margo na Hubska, rzeczywiscie jest taki cennik jak na stronce???
|
|
|
|
#3079 |
|
Raczkowanie
|
w margo jest tak pon ,wt. 2 zl /szt.
sr,czw. 1 zl/szt. pt. sob. 3 zl sztuka ogolnie chodze tam zadko.... |
|
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
To ja też się witam, do tej pory zaglądałam do wątku 'ogólnopolskiego', ale odkryłam, że jest też temat o wrocławskich lumpkach, także chętnie poczytam i pooglądam , co udało Wam się wyszperać i sama też coś wrzucę : )
Ja najczęściej z braku czasu zaglądałam do stylowni na Legionów, bo tam mogłam byc pewna, że nie wyjdę z niczym, zwłaszcza że zwykle chodziłam w dzień dostawy, a raz nawet zdarzyło mi się stać w tej gigantycznej kolejce i razem z nią zostałam dosłownie wtłoczona do środka - niezapomniane przeżycia ; ) I dzisiaj po długiej przerwie też byłam w stylowni ok 13, i trochę się zawiodłam, kupiłam tylko jedną bluzkę z new looka za 9zł, wrzucam zdjęcie z neta, bo moja się pierze bluzka1.jpg
bluzka2.jpg mam wrażenie, że tam najlepsze rzeczy znikają już teraz dosłownie w ciągu godziny po otwarciu, a kiedyś nawet w czwartki udawało się upolować cuda, a dzisiaj kiepsko, bo same duże rozmiary, a jak już były jakieś fajniejsze rzeczy na jesień/zimę to bardzo ciężkie i cenowo za płaszczyk wychodziło tyle, co w sklepie, jedyne co mi jeszcze wpadło w oko to bandażowa jeansowa spódniczka, ale był r38, także za duża na mnie, a którąś z Was była dzisiaj w stylowni, jakieś łupy ? : )
|
|
#3081 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam wczoraj. Przyjeżdżam rowerem, więc zwykle jestem albo chwilę przed otwarciem, albo chwilę po - wczoraj byłam przed i powiem Wam, że ten tłum przyciśnięty do drzwi mnie przeraża
![]() Co do zdobyczy: kupiłam spódnicę, sweter i pluszowy termofor w kształcie kota
|
|
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
triflee piszesz o stylowni? ja wlasnie ok 8.30 przejezdzalam wczoraj obok i tak jak mowisz, malo ze byl tlum, to on byl doslownie przycisniety do drzwi, a moim zdaniem to, ze sie wejdzie minute wczesniej niz jakas inna babka ma serio takie znaczenie chyba tylko w przypadku butow, ktorych w stylowni nie jest wcale tak duzo i oprocz srody to nigdy tam zadnych fajnych nie widzialam, wiec pewnie to one znikaja jako pierwsze, a handlary to swoja droga, ja tez kojarze taka jedna, ktora jest doslownie zawsze jak jestem w stylowni, a na pewno tam nie pracuje ; )
svamp jest kilka takich ciuszków, które ja też widziałam już kilka razy u dziewczyn, aż byłam w szoku, że nawet ubierając się w SH można mieć z kimś identyczne ubranie : ) ja czekam aż ta moja wyschnie i dopiero przymierze, bo to r38 i obawiam się, że może byc za duża pod pachami, a nie chciało mi się mierzyć w stylowni a mam jeszcze pytanie o te 3 SH, które są teraz w rynku, 2 zdaje się na świdnickiej, a jeden na oławskiej - któryś szczególnie polecacie ? bo będę teraz miała blisko z uczelni, to zajrzałabym, wczoraj przechodziłam obok tego robana to na wystawie były nawet ładne rzeczy, min taka zielona parka, ale ciekawa jestem jak cenowo
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
Roban ma fajne rzeczy, tylko jakiś dziwaczny tryb dostaw (co 3 tygodnie) i nigdy nie wiadomo na jakie ceny się trafi.
|
|
#3085 |
|
Zadomowienie
|
kto wie kiedy będzie dostawa w Robanie na żelaznej? ostatnie fajne rzeczy tam kupiłam,w najbliższym czasie wrzucę tu zdjęcia
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
krolowazurawin a jakie ceny sa w tym robanie ? tam sa wycenione rzeczy tylko, tak ?
w razie czego to w robanie w rynku dostawa byla 24.09 bo widzialam wystawiony potykacz z info, czyli do kolejnej z tego co piszecie jeszcze dlugoo...
|
|
#3087 |
|
Zadomowienie
|
gdzie jest roban w rynku?
ceny to różnie... w dzień dostawy 69/kg ja kupiłam świetny sweter za 17,koszulkę za 8 i krótkie spodeki za 12,a byłam następnego dnia,czyli było 65/kg
|
|
|
#3088 |
|
Raczkowanie
|
W robanie na nowym towarze kilogram kosztuje 65 a nie 69 ;P są promocje na rzęczy zimowe. Na żelaznej nowy towar będzie 8.10. Ciuchy są wycenione i na wagę (tylko waga jest na Żelaznej, Ładnej i Strzegomskiej)
|
|
|
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na rzęsy i paznokcie zapraszam cennikjest ![]() Może pomożecie uaktualnić 1 post bo ja już zalesiona i dawno nie4 byłam i sama nie dam rady. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

. No ale to w sumie i tak w pobliżu od obecnej lokalizacji.
?

Blog kosmetyczno-pazurkowy