|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
![]() Jeszcze pół biedy gry, które można wygrać, które mają jakieś zakończenie.
|
|
#4262 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale nie ukrywam, czasem w Simsy kiedyś grałam ![]() Aktualnie wolę pooglądać seriale albo poczytać książki
|
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36707283]Dokładnie
![]() Ale nie ukrywam, czasem w Simsy kiedyś grałam ![]() Aktualnie wolę pooglądać seriale albo poczytać książki [/QUOTE]ooo to to simsy to straszny zjadacz czasu, juz kilka lat nie mialam ich na kompie , niedawno jak pisalyscie o nich to zainstalowalam ale cos mi nie poszly wieeec chyba nie jest mi dane trwonic w ten sposob wolnego czasu i tez wole cos obejrzec lub poczytac
|
#4264 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36707283]
Ale nie ukrywam, czasem w Simsy kiedyś grałam ![]() Aktualnie wolę pooglądać seriale albo poczytać książki [/QUOTE]Simsy to zuuułooo strasznie wciągają Ale też wolę w wolnym czasie posiedzieć przed TV lub coś poczytać, tylko ja oglądam babskie programy typu" "superniania", "perfekcyjna pani domu", czasem też oglądam "mistrzyni makijażu" seriale dawno mi się pokończyły
|
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio w mistrzyni makijazu byla laska coo jakis czas temu byla w rozmowach w toku i opowiadala ze przez 3 tyg nie zmywa makijazu tylko poprawia i doklada kolejne warstwy :P to ustawiane wszystko
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Moja simka pożyła 3 dni i zjadła jakąś fasolkę-żelkę i umarła.
Mam ochotę na białą czekoladę.
|
|
#4267 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Zaraz spadam jakos dzien w koncu zaczac sensownie. Mam nadzieje :/
W Simsy nigdy nie gralam Gralam za to w Fallouta, Baldur's Gate i tym podobne. Potrafilam nocami siedziec, ale od paru lat gry kompletnie mnie juz nie ruszaja.
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie za to TŻ wkręcił w Warhammera.
![]() Gram od 2 lat, tż od 15. ![]() Ostatnio padłam jak obejrzałam piątek o RPG. ![]()
|
|
#4269 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, tak, pewnie zaraz przyjdzie fala krytyki... Nie odważę się, po prostu. Za bardzo się boję, mam wąskie biodra, przeraża mnie ten ból, jestem typem wrażliwca jeśli chodzi o ból i generalnie mam jeszcze sporo innych obaw, którymi wolałabym się tutaj nie dzielić A jeżeli komuś tematyka nie odpowiada - po prostu niech tego nie czyta Ja też codziennie omijam sporo postów, które mnie nie interesują i nie widzę w tym niczego złego lub dziwnego. A takie informacje od osoby, którą się teoretycznie "zna" (z blogosfery), są takie... prawdziwe... Telewizja kłamie, internet kłamie, lekarze kłamią (dzisiaj oglądałam fajny skecz, nie pamiętam kogo, facet śmiał się z lekarzy, że oni chyba mają zajęcia z aktorami żeby z taką kamienną twarzą kłamać - "nie będzie bolało, zabieg potrwa tylko chwilkę... (...) A nie mówiłem, że nie będzie bolało?")Bloggerkom, które obserwuję, wierzę o wiele bardziej Chętnie przeczytam, jeżeli masz ochotę - pisz śmiało ![]() Cytat:
![]() Przykro mi, że tak się stało Jak się wali to po całości ![]() Cytat:
Było tyle ważnych wydatków w tym miesiącu, że po prostu nie mam grosza przy duszy... Będę musiała wymyślić coś wartościowego emocjonalnie, zrobić coś miłego, nie wiem... Myślę nad pomysłem tych "voucherów" na różne przyjemności Myślicie, że to dobry pomysł?Jeśli chodzi o prezenty materialne, mam dużo pomysłów, co mogłoby się mu przydać... Ale niestety brak funduszy mnie przyciska ![]() Cytat:
Ale bezdzietne ![]() [1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36706838] też lubię, ale najbardziej to lubię meblować domy. na modthesims . com są świeeetne dodatki. trzeba się oczywiście zarejestrować, ale takie wystrzałowe domy ludzie poprojektowali *.* tyle lat a w simsy cioram... czekam na kolejny sezon <wstydniś>[/QUOTE] Eeeee, jeżeli liczba w Twoim nicku to rocznik to ja sobie wypraszam to stwierdzenie "tyle lat..." ![]() Żartuję oczywiście Przewijał się temat studniówki - na studniówce mojego TŻ bawiłam się rewelacyjnie, było po prostu genialnie (chodziliśmy z TŻ do tej samej szkoły, więc nauczycieli mieliśmy wspólnych), ale już rok później, na mojej studniówce - było okropnie... Zupełna dezorganizacja, okropne jedzenie, zupełnie nie dla wszystkich, jakieś wyszukane dania, zamiast wybrać coś klasycznego w menu Ja to bym się cieszyła nawet z pieczywa i wędlinek żeby coś przekąsić między posiłkami, a tam jakieś roladki rybne i inne udziwnienia Mało co zjadłam, a jestem z tych co lubią sobie dużo i dobrze zjeść, nie wybrzydzam szczególnie Nie lubię tylko ryb i grzybów, a tam prawie wszystko z tym związane
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-09-23 o 20:35 |
||||
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj u mnie padł rekord wyświetleń.
To chyba przez ten bordowy sweterek.
|
|
#4271 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam, byłam u "połamańca", jego mama mnie wyrzuciła, znaczy wyrzucić chciała, ale ten kolega mnie poratował - chyba zapowiadają się ciche dni między mamusią a synkiem... Źle mi z tym, że kobieta mnie nie akceptuje
|
|
#4273 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4274 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36712205]Jak nie akceptuje? Co Ci mówiła i co ma do Ciebie?
[/QUOTE]Właśnie? Nie rozumiem takiego zachowania Zamiast troszczyć się o syna i zapewnić mu miłą atmosferę, kiedy wraca do zdrowia, przysparza mu dodatkowych zmartwień
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36712205]Jak nie akceptuje? Co Ci mówiła i co ma do Ciebie?
[/QUOTE][1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36712245]Właśnie? Nie rozumiem takiego zachowania Zamiast troszczyć się o syna i zapewnić mu miłą atmosferę, kiedy wraca do zdrowia, przysparza mu dodatkowych zmartwień [/QUOTE]Ona mnie traktuje jak jakąś konkurencję chyba ![]() Nie wiem, pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i wierzcie mi, nie mam pojęcia, co robić.
|
#4276 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36712516]
![]() Rozmawiałaś z nią w ogóle? Co ten chłopak na to?[/QUOTE] Powiedział, że jego mama jest zaborcza i muszę jej dać czas. Przywitałam się, powiedziałam, że chce go zobaczyć. Na co odpowiedziała, że odbieram jej czas spędzany z synem. Ja miałam klasyczne Nie rozmawiałam z nim jeszcze o tym, nie miałam serca drążyć tego tematu. Na szczęście nie mieszka z nią, ba, nawet nie w tym samym mieście
|
#4278 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
) też nie było takiej opcji. jeden chłopak miał nie iść, ze względu na koszty bo z trochę biednej rodziny był, więc cała klasa złożyła się, aby on mógł iść ![]() Cytat:
Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2012-09-23 o 22:10 |
||
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4280 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#4281 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli już mowa o grach...
Ostatnio stało się ze mną coś straaaaszneeego! ![]() Wydałam 55zł na wszystkie części Settlersów. ![]() A mogły być prawie dwie paletki Sleek. <olaboga>
|
#4282 |
|
Moderator
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36710710]Kasiu, jeżeli Twoje pytanie nadal jest aktualne, to moim zdaniem takie wpisy są bardzo przydatne - ja z ogromną chęcią czytam o wszystkich szczegółach, nawet tych mniej przyjemnych... I utwierdzają mnie one w tym, że nigdy nie podejmę się porodu naturalnego
Tak, tak, pewnie zaraz przyjdzie fala krytyki... Nie odważę się, po prostu. Za bardzo się boję, mam wąskie biodra, przeraża mnie ten ból, jestem typem wrażliwca jeśli chodzi o ból i generalnie mam jeszcze sporo innych obaw, którymi wolałabym się tutaj nie dzielić A jeżeli komuś tematyka nie odpowiada - po prostu niech tego nie czyta Ja też codziennie omijam sporo postów, które mnie nie interesują i nie widzę w tym niczego złego lub dziwnego. A takie informacje od osoby, którą się teoretycznie "zna" (z blogosfery), są takie... prawdziwe... Telewizja kłamie, internet kłamie, lekarze kłamią (dzisiaj oglądałam fajny skecz, nie pamiętam kogo, facet śmiał się z lekarzy, że oni chyba mają zajęcia z aktorami żeby z taką kamienną twarzą kłamać - "nie będzie bolało, zabieg potrwa tylko chwilkę... (...) A nie mówiłem, że nie będzie bolało?")Bloggerkom, które obserwuję, wierzę o wiele bardziej Chętnie przeczytam, jeżeli masz ochotę - pisz śmiało ![]() Dziękuję ![]() Przykro mi, że tak się stało Jak się wali to po całości ![]() Nie mam, a co najgorsze - jestem spłukana Było tyle ważnych wydatków w tym miesiącu, że po prostu nie mam grosza przy duszy... Będę musiała wymyślić coś wartościowego emocjonalnie, zrobić coś miłego, nie wiem... Myślę nad pomysłem tych "voucherów" na różne przyjemności Myślicie, że to dobry pomysł?Jeśli chodzi o prezenty materialne, mam dużo pomysłów, co mogłoby się mu przydać... Ale niestety brak funduszy mnie przyciska ![]() Moje też są puszczalskie Ale bezdzietne ![]() Eeeee, jeżeli liczba w Twoim nicku to rocznik to ja sobie wypraszam to stwierdzenie "tyle lat..." ![]() Żartuję oczywiście Przewijał się temat studniówki - na studniówce mojego TŻ bawiłam się rewelacyjnie, było po prostu genialnie (chodziliśmy z TŻ do tej samej szkoły, więc nauczycieli mieliśmy wspólnych), ale już rok później, na mojej studniówce - było okropnie... Zupełna dezorganizacja, okropne jedzenie, zupełnie nie dla wszystkich, jakieś wyszukane dania, zamiast wybrać coś klasycznego w menu Ja to bym się cieszyła nawet z pieczywa i wędlinek żeby coś przekąsić między posiłkami, a tam jakieś roladki rybne i inne udziwnienia Mało co zjadłam, a jestem z tych co lubią sobie dużo i dobrze zjeść, nie wybrzydzam szczególnie Nie lubię tylko ryb i grzybów, a tam prawie wszystko z tym związane [/QUOTE]Dziękuję za wypowiedź. Zdecydowana większość przeczytałaby taki post. Więc pewnie napiszę za jakiś czas - ale muszę znaleźć chwilę aby ogarnąć temat bo to będzie długi wpis ![]() I masz rację z tym że jak komuś nie będzie odpowiadało zagadnienie to nie przeczyta. Bo głosy na nie też się pojawiły. Co do studniówki (moja była sto lat temu bo ja mam 30 lat) i wtedy szedł każdy - u nas ktoś z klasy nie miał kasy to klasa się złożyła. Patrząc po fotkach to ja byłam prawie najbardziej opalona he he. Jako że dosłownie kilka dni temu moja znajoma z liceum wstawiła na profil naszej klasy fotki z tamtego czasu wklejam Wam w celu pośmiania się he he - jaka moda na tafty była Ja nie miałam wtedy stałego partnera i byłam ze znajomym. Oprócz swojej studniówki byłam na kilku innych - w tym na studniówce mojego męża. Na każdej się super bawiłam.Co do seriali to ja oglądam Czas Honoru. W kilka dni zaliczyłam 1 sezon i teraz biorę się za drugi ![]() Ps. wrzucam link bo nie mogę dodać załącznika KLIK
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2012-09-23 o 23:05 |
|
|
|
#4283 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4284 |
|
Moderator
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36713872]Nie widzę fotki
[/QUOTE]no właśnie nie mogę dodać. Spróbuję za chwilkę dodać a jak nie to wrzucę linka
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36711856]Aż zatęskniłam za RPG
[/QUOTE]To zapraszam jestem jedyną dziewczyną w drużynie:P i opłakuje moją pierwszą postać, którą miałam od początku. zginęła, bo kumpel zamiast walczyć, zajmował się gaszeniem wszystkich ognisk w okolicy. A byłabym rycerzem zakonnym.![]() Jakiś czas temu udało mi się dorwać oryginalny podręcznik do pierwszej edycji warhammera, plus dwie kampanie, za 130 zł.
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Polly wyjaśniła już, że chodziło raczej nie o podobieństwo, a o fakt chodzenia do tej samej klasy. Jak mi się nie chce pracować.
|
|
#4287 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Życie nadal mnie zaskakuje ^^ |
|
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36714392]Poważnie?
![]() Życie nadal mnie zaskakuje ^^[/QUOTE] Poważnie, tylko oczywiście wciąż mowa o ciąży bliźniaczej dwujajowej. :P
|
#4289 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wyglądałaś ślicznie i klasycznie ![]() Ja też miałam błyszczącą sukienkę (nawet nie wiedziałam, że ten materiał to tafta?), ale żadne zdjęcie nie oddaje jej koloru Wygląda różowo/niebiesko i mega błyszcząco, a wcale aż taka nie jest Po prostu mocno odbija światło lampy, choć w rzeczywistości nie jest taka pstrokata - jest bardziej wrzosowa niż niebieska. Ładniej wygląda z bolerkiem ![]() Tą wrzosowo-niebieską miałam na studniówce TŻ, tą długą niebieską miałam na mojej studniówce. Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-09-24 o 00:49 |
|
|
|
|
#4290 |
|
Konto usunięte
|
No to i ja się studniówkowo pokażę
![]() Ta kieca to mój dietowy cel - jeszcze się w nią wcisnę! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.

Było tyle ważnych wydatków w tym miesiącu, że po prostu nie mam grosza przy duszy... Będę musiała wymyślić coś wartościowego emocjonalnie, zrobić coś miłego, nie wiem... Myślę nad pomysłem tych "voucherów" na różne przyjemności 

bawilismy sie swietnie i wg mnie to fajna tradycja