Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13. - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-23, 13:43   #4381
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
he, he
moj to emerytowany cukiernik
Aaaa..to kompletnie zmienia postać rzeczy...pewnie na imprezach rodzinnych jest pełno ciast

Mój jest informatykiem (tak jak moja teściowa i mój mąż)

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 14:12   #4382
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Aaaa..to kompletnie zmienia postać rzeczy...pewnie na imprezach rodzinnych jest pełno ciast

Mój jest informatykiem (tak jak moja teściowa i mój mąż)
niby jest ale on raczej tradycyjne robi, wiec czasem fajnie samemu sobie cos upiec

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

wogole to spojrzalam na pierwsza strone i chyba nam sie zacznie tydzien testowania
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 14:34   #4383
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
wogole to spojrzalam na pierwsza strone i chyba nam sie zacznie tydzien testowania
No, no!! Dokładnie Już się doczekac nie mogę
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2012-09-23 o 14:35
mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 16:44   #4384
Ana***
Zakorzenienie

Hej! My byliśmy na grzybach jakieś... 5 h nóg nie czuje...

ale w piątkę zebraliśmy ze 3 wiaderka od maślaków, których najwięcej po ogromnego prawdziwka
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 17:58   #4385
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

ale w piątkę zebraliśmy ze 3 wiaderka od maślaków, których najwięcej po ogromnego prawdziwka
kochana a gdzie to tyle grzybow rosnie moja mama i Tz byli wczoraj i zebrali 2 prawdziwki i 1 maslaka i jak powiedzialam Tztowi ile Wy nazbieraliscie to kazal dokladne miejsce podac

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 18:49   #4386
tynkusia
Rozeznanie

Hej Kobietki!!
Uparcie Was nadrabialam, no , ale nie idzie
Witam sie w 30 tygodniu!!
O matko jak ten czas leci...
Nasz Synek ma ok 1,5 kg i daje ostatnio po nocach popalic

Baobabku gratuluje!!!!!:love :
Moj Tz ma urodzinki 15

Edytowane przez tynkusia
Czas edycji: 2012-09-23 o 18:52
tynkusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 19:13   #4387
stokrotka24
Zakorzenienie

dobry wieczór
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

ale dawno nie byłam na grzybach, chyba z z 2 lata, ciągle coś i nie ma kiedy

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Hej Kobietki!!

Baobabku gratuluje!!!!!
Moj Tz ma urodzinki 15
gratuluję 30 tygodnia

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Co za dzień. Od rana na nogach Ale wszystko pozałatwiane więc luz
Byłam dziś z mężem w kościele na mszy + na spowiedzi. Potem mieliśmy spotkanie z księdzem aby nam powiedział co i jak mamy robić podczas chrztu. Spotkanie sympatyczne, nawet się pośmieliśmy. Byliśmy razem z moim bratem i męża siostrą. Czyli chrzestnymi. Idziemy na spotkanie a tu ksiądz (ten co uczy w mojej szkole) mówi, abyśmy zaszli do niego (tylko my - bo były 4 chrzty) więc zaszliśmy. A ten do mnie, że brat świadkiem jednak być nie może. Mało tam nie zemdlałam z wkurzenia. A ten kończy. "Widać, ze jest dobrym człowiekiem i przekonałam innych księży aby tego tak nie zostawiać i brat normalnie będzie chrzestnym" i nagle chwila ciszy. Normalnie szczęki nam opadły. powiedział, ze daruje mu zaświadczenie. Podaliśmy wszystkie dane brata, on sie wpisał i już Nawet nie wiecie jak się cieszę To chyba pierwszy normalny ksiądz na jakiego trafiłam. I jeszcze był taki przejęty, powiedział, ze chciał zadzwonić do mnie i mi o tym powiedzieć, ale nie miał mojego numery i nawet chciał zajść w szkole do Pani dyrektor i poprosić o mój numer, ale nie wiedział co ma jej powiedzieć bo nie chciał jej wtajemniczać hehe.
super, że brat jest chrzestnym ale niespodzianka

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Smacznego
wszystkiego najlepszego kochana z okazji rocznicy, samych cudownych chwil w ramionach tz
Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale sie wkur!##$!
Normalnie, wstałam rano i nic nie zauważyłam, pózniej przed wyjsciem na spacer wrócilam do kuchni po okulary przeciwsłoneczne, patrze na okno, było zasłonietę plisami, ale materiał jest taki widac cien, jak cos chodzi po szybie czy cos takiego. Patrze a tam.......... mega pęknieta szyba!!!!!! Myślałam, że sie porycze
Mieszkamy tu niecały rok, a do szyb mamy wyjatkowego pecha. Przed odbiorem mieszkania, wymieniali nam szybe w drzwiach balkonowych i własnie w kuchni bo były pękniete
TZ sie tez zdenerwował i odrazu poleciał do biura sprzedazy, bo jest niedaleko koło naszego osiedla. A tam laska mowi, zebysmy zrobili zdjecie i napisali pismo i oni napewno taka usterke zlikwiduja No cos mi to za pieknie wyglada. Ale ja im nie popuszcze!!! Ale jestem zła!!!!
a to wasze własnościowe mieszkanie? może okna są źle powstawiane dlatego pękają szyby, bo pierwsze słyszę, żeby sama szyba pękła
Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Dzien dobry!

dalam dalam, dzisiaj mnie tak strasznie boli tylek i moje przyrodzenie jest opuchniete
trzeba było poprosić tz to by ci pewnie wymasował

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
st napisano o 09:18 ----------
tokrotko cieszę się, że masz to badanie za sobą. Najważniejsze, że wszystko jest dobrze
Mnie też koszmarnie bolało w trakcie badania ale po już właściwie nie - także mam nadzieję, że u Ciebie tez juz później się ból nie pojawił..
mnie później też już nic nie bolało. Powiedz mi miałaś potem przez kilka dni plamienia? bo ja w dzień badania miałam, wczoraj upławy takie dziwne żółte a dzisiaj znowu plamienia, mam nadzieję, że to normalne i niczym się nie zaraziłam bo ja badań na czystość wcześniej nie miałam

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Ej, już weekend, coście się tak rozpisały

Ja tu chciałam wejście z dobrymi wieściami zrobić, a tu już tyle napisane.....
...... no ale powracając do dobrych wieści......... to mam dziś taki nastrój a dlaczego??? Nie sądziłam, że tak szybko to minie, ale dziś....... UWAGA zaczynamy 38 tc czyli Emilka donoszona może się zdrowo rodzić
Aż się pokusiłam o statystyki, i tak:
przytyłam 9,5kg
w biuście przybyło 8cm
pod biustem 9
w talii 17
w brzuszku 11
a w biodrach 4

Jeszcze apropo statystyk to mój mężuś schudł 4kg a wcale nie trzymał się restrykcyjnie tej diety, bo to urodziny, to imieniny, ale i tak był twardy, bo tylko łyżeczkę ciasta zjadł i wsio, więc jestem dumna z niego

A no i jeszcze jeden powód do zadowolenia - dziś w nocy nie miałam skurczów łydek ale to pewnie dlatego, że wieczorem mi je mężuś rozmasował
Blonde też życzę wszystkiego najlepszego
brawo za 38 tydzień bardzo mało przytyłaś

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Hej kochane (
zaczęłam plamić
znowu biorę duphaston, luteinę i nospę (
Muszę leżeć plackiem i w poniedziałek do mojej lekarki. Jeśli mocniej się rozkręci od razu mam gnać do szpitala (
Tak się boję (
kochana trzymaj się, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki, myśl pozytywnie i wypoczywaj

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziś mnie rozkłada choroba ale i tak zamierzam dziś ładnie wysprzątać domek a potem jedziemy na urodziny
zdrówka życzę

wróciłam dzisiaj ze szkoły, zrobiłam zakupy, zjadałam obiadek u mamy i poszłam spać pospałam sobie, potem posprzątałam i już nic mi się nie chce. Muszę jeszcze zrobić całą dokumentację na praktyki bo jutro ostatni dzień

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 19:20   #4388
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dobry wieczór

a to wasze własnościowe mieszkanie? może okna są źle powstawiane dlatego pękają szyby, bo pierwsze słyszę, żeby sama szyba pękła

Tak, nasze. Ale tak jak napisałam, dziwne, ale przy odbiorze mieszkania okno balkonowe, w sensie szyba była ubita , na dole i tak samo było z szyba w kuchni. Nie wiem o co chodzi. Pękła od samej uszczelki, a teraz to juz jest takie mega wielkie pękniecie Moze deweloper kupil jakś partie okien z wadą szyby?? Nie wiem, i mało mnie to obchodzi. Mają to wymienic i to jak najszybciej
Marcel <3

Stary 2012-09-23, 19:28   #4389
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, nasze. Ale tak jak napisałam, dziwne, ale przy odbiorze mieszkania okno balkonowe, w sensie szyba była ubita , na dole i tak samo było z szyba w kuchni. Nie wiem o co chodzi. Pękła od samej uszczelki, a teraz to juz jest takie mega wielkie pękniecie Moze deweloper kupil jakś partie okien z wadą szyby?? Nie wiem, i mało mnie to obchodzi. Mają to wymienic i to jak najszybciej
to dobrze, że wymienią wam. Mnie to zaciekawiło, bo ja miałam sytuację z autem (wiem, że to zupełnie co innego) ale też 2 razy miałam pękniętą szybę i za trzecim razem gościu, który mi ją wymieniał powiedział, że coś z samochodem jest nie tak skoro pęka ciągle, za mocno naprężona rama czy jakoś tak lub puknięty i właśnie opowiadał nam coś o oknach jak komuś pękały, że miał źle wstawione ramy ten ktoś. Tak jakoś mi się skojarzyło. Oby u Ciebie nie było więcej takich przypadków

Łukaszek
Stary 2012-09-23, 19:34   #4390
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
to dobrze, że wymienią wam. Mnie to zaciekawiło, bo ja miałam sytuację z autem (wiem, że to zupełnie co innego) ale też 2 razy miałam pękniętą szybę i za trzecim razem gościu, który mi ją wymieniał powiedział, że coś z samochodem jest nie tak skoro pęka ciągle, za mocno naprężona rama czy jakoś tak lub puknięty i właśnie opowiadał nam coś o oknach jak komuś pękały, że miał źle wstawione ramy ten ktoś. Tak jakoś mi się skojarzyło. Oby u Ciebie nie było więcej takich przypadków
Jezu, nie strasz Niech wymieniąją szybko, zimno sie robi, jakby jeszcze mróz przyszedł to wogóle porażka by była. jESTEM DOBREJ MYSLI
Marcel <3

Stary 2012-09-23, 19:46   #4391
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu, nie strasz Niech wymieniąją szybko, zimno sie robi, jakby jeszcze mróz przyszedł to wogóle porażka by była. jESTEM DOBREJ MYSLI
tak jest, bądź dobrej myśli wymienią i po sprawie.
Już się tak zimno wieczorami i w nocy robi w mieszkaniu, że szok, ja śpię w grubej piżamie pod kocem i kołdrą, tz nie ma to zimno samej

Łukaszek
Stary 2012-09-23, 21:13   #4392
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
kochana a gdzie to tyle grzybow rosnie moja mama i Tz byli wczoraj i zebrali 2 prawdziwki i 1 maslaka i jak powiedzialam Tztowi ile Wy nazbieraliscie to kazal dokladne miejsce podac
ło kochana co my się złaziliśmy to szok nogi chciały mi w tyłek wejść i to nie byliśmy w jednym miejscu tyle szliśmy i szliśmy... z lasu do lasu i autem przejeżdżaliśmy jeszcze dalej... ufff męcząca wyprawa no i 1,5 wiaderka to samych maślaków ale to w takich chęchach, że ja z tż na czworaka chodziliśmy

Cytat:
ale dawno nie byłam na grzybach, chyba z z 2 lata, ciągle coś i nie ma kiedy
Ja pierwszy raz w tym sezonie

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Hej Kobietki!!

Baobabku gratuluje!!!!!:love :
Moj Tz ma urodzinki 15
ooo super jakieś foto brzuszka?

Cytat:
tak jest, bądź dobrej myśli wymienią i po sprawie.
Już się tak zimno wieczorami i w nocy robi w mieszkaniu, że szok, ja śpię w grubej piżamie pod kocem i kołdrą, tz nie ma to zimno samej
u nas tatuś wczoraj włączył ogrzewanie żeby trochę ocieplić, bo faktycznie chłodno... a teraz tak cieplusio, że aż miło
Stary 2012-09-23, 21:31   #4393
Malensstfo
Zakorzenienie

Heloł

Niedawno wróciliśmy od chrześniaka...fajnie było!

Jednym słowem małpki i rybki zrobiły furorę!
Na początku nie bardzo szło..ale jak już doszliśmy jak się powinno "grać" w jedno i drugie, to nawet dorośli się bawili Chociaż mój chrześniak upatrzył sobie bardziej rybki
I w sumie takie rybki to sama bym sobie kupiła...małpki też

Tynkusia gratuluję 30 tygodnia!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 21:32   #4394
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Blonde to mamy podobne myślenie co do 2 dziecka

Ana, strippi, Blonde, Maleństwo, Metka, Butter, stokrotko

strong bardzo ładna sukienka. Jaki kolor chcesz??

Strippi kochana trzymaj się.

Mysia o kurde.. współczuję akcji z szybą.

My już po Chrzcinach. Była bardzo fajnie Na 10.30 mieliśmy mszę. Wstaliśmy o 8.00 maja 1,5 godziny leżała sama na macie a my się szykowaliśmy a potem wyszykowaliśmy ją. W kościele była bardzo grzeczna i nawet nie płakała. A jak ksiądz jej główkę polewał to sobie rękę założyła za głowę i przyjęła to po luzacku Potem było przyjęcie. Atmosfera bardzo fajna, posiedzieliśmy do 20 i nawet nie wiem kiedy ten czas minął. Maja grzeczna jak aniołek i każdy był nią zachwycony, ze tyle godzina ona nawet nie płacze. Tylko mieliśmy mały wypadek, na szczęście nic się nie stało. Wzięliśmy ze sobą huśtawkę (na wszelkie co) i jak podali nam gorące danie, to mąz wsadził do niej Maję aby każdy mógł zjeść. I coś było źle złożone i nagle huśtawka bach i z jedne części rura wypadła. ta co podtrzymywała siedzisko z Mają. Huśtawka nagle się trach i Maja opadła ze wszystkim na jeden bok. Dobrze, ze była przypięta bo by na ziemię poleciała a przed jej twarzą tylko co przeleciała ta rura co sie odczepiła. Dziewczyny jakie to szczęście, ze ona jej w twarz nie uderzyła, bo jeszcze by krzywdę dziecku zrobiła ech... Już nikt więcej huśtawki nie brał. Teraz to ją dokładnie będziemy sprawdzać przed złożeniem.
Maja dostała kupę prezentów i aż jestem w szoku jak patrzyliśmy na to. Więc miło Wróciliśmy do domku i dziecko mi w 5 min. zasnęło.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 21:38   #4395
Malensstfo
Zakorzenienie

Madzia fajnie, że się wszystko udało!
A z tym wypadkiem, to aż mi ciarki przeszły Dobrze, że nic się Mai nie stało!!! Aż trochę dziwne, że huśtawka tak się złożyła...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 21:38   #4396
blonde_hair
Zakorzenienie

Strokrotko

Tynkusia

Ana za grzybobranie

Cytat:

My już po Chrzcinach. Była bardzo fajnie Na 10.30 mieliśmy mszę. Wstaliśmy o 8.00 maja 1,5 godziny leżała sama na macie a my się szykowaliśmy a potem wyszykowaliśmy ją. W kościele była bardzo grzeczna i nawet nie płakała. A jak ksiądz jej główkę polewał to sobie rękę założyła za głowę i przyjęła to po luzacku Potem było przyjęcie. Atmosfera bardzo fajna, posiedzieliśmy do 20 i nawet nie wiem kiedy ten czas minął. Maja grzeczna jak aniołek i każdy był nią zachwycony, ze tyle godzina ona nawet nie płacze. Tylko mieliśmy mały wypadek, na szczęście nic się nie stało. Wzięliśmy ze sobą huśtawkę (na wszelkie co) i jak podali nam gorące danie, to mąz wsadził do niej Maję aby każdy mógł zjeść. I coś było źle złożone i nagle huśtawka bach i z jedne części rura wypadła. ta co podtrzymywała siedzisko z Mają. Huśtawka nagle się trach i Maja opadła ze wszystkim na jeden bok. Dobrze, ze była przypięta bo by na ziemię poleciała a przed jej twarzą tylko co przeleciała ta rura co sie odczepiła. Dziewczyny jakie to szczęście, ze ona jej w twarz nie uderzyła, bo jeszcze by krzywdę dziecku zrobiła ech... Już nikt więcej huśtawki nie brał. Teraz to ją dokładnie będziemy sprawdzać przed złożeniem.
Maja dostała kupę prezentów i aż jestem w szoku jak patrzyliśmy na to. Więc miło Wróciliśmy do domku i dziecko mi w 5 min. zasnęło.
Super,ze chrzciny udane i Majka byla grzeczniutka
Napewno niezle sie wystraszyliscie, cale szczescie ta rura nie zrobila Mai krzywdyBiedna, pewnie sie wystraszylaJak to na wszystko trzeba uwazac
Stary 2012-09-23, 21:41   #4397
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo, Blonde troszkę sie wystraszyła, ale nie rozpłakała na szczęście. Jak sobie to przypomnę, to aż mi ciarki przechodzą.

Stary 2012-09-23, 21:44   #4398
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Maleństwo, Blonde troszkę sie wystraszyła, ale nie rozpłakała na szczęście. Jak sobie to przypomnę, to aż mi ciarki przechodzą.
Madzia domyslam sie, mi 2 razy spadl Seba z sofy, naprawde trzeba na wszystko uwazac i sprawdzac kilka razy czy dobrze wszystko zamontowane
Stary 2012-09-23, 21:45   #4399
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde kurcze.. dobrze, ze nic mu sie nie stało. Masz rację, przy dzieciach to trzeba mieć oczy dookoła głowy.

Stary 2012-09-23, 21:55   #4400
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde kurcze.. dobrze, ze nic mu sie nie stało. Masz rację, przy dzieciach to trzeba mieć oczy dookoła głowy.
no na szczescie, ale jakie wyrzuty sumienia mialam
Naprawde czasem wystarczy sekunda nieuwagi zwlaszcza jak dziecko zaczyna juz bardziej fikac...
Stary 2012-09-23, 21:57   #4401
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mąz to mówi, aby mu nawet o tym nie przypominała.

Stary 2012-09-23, 22:03   #4402
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Heloł

Niedawno wróciliśmy od chrześniaka...fajnie było!

Jednym słowem małpki i rybki zrobiły furorę!
Na początku nie bardzo szło..ale jak już doszliśmy jak się powinno "grać" w jedno i drugie, to nawet dorośli się bawili Chociaż mój chrześniak upatrzył sobie bardziej rybki
I w sumie takie rybki to sama bym sobie kupiła...małpki też

Tynkusia gratuluję 30 tygodnia!
a co to za małpki kupiłaś bo rybki to pamiętam, ze te z wędką

Cytat:
Cześć

strong bardzo ładna sukienka. Jaki kolor chcesz??

Strippi kochana trzymaj się.

Mysia o kurde.. współczuję akcji z szybą.

Jak fajnie, że wszystko się dauło
biedna Maja dobrze, ze nic jej nie jest.

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Strokrotko

Tynkusia

Ana za grzybobranie
a dziękuję
Stary 2012-09-23, 22:13   #4403
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana

aaa i wiecie co?? Poszłam płacić za chrzciny i patrze a na biurku właściciela sali stoi nasza figurka ślubna (na tort) od razu ją poznałam (zapomniałam jej zabrać). I się zapytałam czy ją mogę zabrać i ją dostałam po 3 latach

Stary 2012-09-23, 22:16   #4404
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Super, że wszystko się udało. Dobrze, że malutkiej nic się nie stało. Trzeba uwazać naprawdę, a czasem i to za mało.

Ech a ja mam jakiś dupny trochę nastrój. Nie wiem czy ja jestem jakaś inna czy nie potrafię wyrażać swoich myśli do końca. Znajoma pokazała zdjęcia synka, slodziutki po prostu. Potem pokazała jeszcze kilka no i na nich widać, że chłopiec jest naprawdę duży jak na swój wiek. Napisała, że duży on. Pare osób też widziałam napisalo, że chlop duży, że rośnie szybko itp. Ja napisałam, że nie wiem czy to zdrowe, ale się nie znam. To się oburzenie wielkie zrobiło, żebym lepiej się nie odzywala jak mam sprawiać przykrość. Oczywiście nie napisała tego sama znajoma, tylko inna dziewczyna. Znajoma odpisala wcześniej, że dostała skierowanie od lekarza do endokrynologa, ale że lekarka powiedziała, że to też moze być taka uroda jego.
No a ja teraz nie wiem, chyba lepiej się nie odzywać po prostu.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 22:20   #4405
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Iza przytulam.

Stary 2012-09-23, 22:39   #4406
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Iza przytulam.
Nie uważam kurde, żebym powiedziała coś złego co mogło zaboleć, ale już sama nie wiem. Może ja mam taki problem bo nie umiem słodzić na siłę i przy każdej okazji. Raczej jestem oszczędna w okazywaniu emocji, pochwałach itp.

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Hej Kobietki!!
Gratuluję! Jak to zleciało.
Stary 2012-09-24, 03:28   #4407
zaaaabcia
Zakorzenienie

Hej kochane

W sobote byly chrzciny Domino Wszystko pieknie sie udalo Mielismy prywatny chrzest o 13:30 maly byl baardzo grzeczny wogole nie plakal usmiechal sie caly czas. Pozniej prosto do lokalu. Wszystko slicznie sie prezentowalo bukiety , stoly dostalam duzo komplementow ze wszytko swietnie zorganizowalam. Domino grzeczny jak aniolek przespal wieksza czesc imprezy. Babcie na zmiane nosily go na rekach a ten byl gwiazda dnia. Dostal pelno prezentow Do domu wrocilismy po 20stej wykapalismy go i od razu zasnal a my jeszcze posiedzielismy

Wszystko bylo tak pieknie jak sobie to wymarzylam teraz czekam na zdjecia bo robila je nam ta sama dziewczyna co sesje z brzuszkiem i rodzinna : D

Znajomi od rana wysylaja sms ze super sie bawili

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2012-09-24 o 03:30
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 07:32   #4408
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Mój śpioszek
On tutaj wygląda jak Melman!

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Boże to jest opcja idealna! Gdybyś jeszcze tak trochę przybliżyła swoją miejscowość do Śląska to byłoby jeszcze lepiej
No i nie przyjechałaś!

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Dorzucam mojego futrzaka;D
Piękny!

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Dzisiaj wpadłam tylko na chwilę zakomunikować, że rozpoczynamy starania, tak na serio. Od wczoraj @. Najgorsze jest to że najprawdopodobniej na środek cyklu TŻ będzie za granicą. Pożyjemy zobaczymy =)
i

Cytat:
Dzień dobry
Jestem już po tej drożności, bolało jak cholera, jakby mi nóż ktoś w brzuch wbijał, ja mam wysoki próg bólu ale to było straszne przeżycie. To znieczulenie co mi podali nic chyba nie działało ale przeżyłam i ginka mówiła, że dobrze, że boli, bo są drożne jajowody, tylko macicę mam przesuniętą bo kiedyś musiałam mieć jakiś większy stan zapalny, ale mówiła, że to raczej nie problem. Trochę krwawię ale teraz brzuch na razie nie boli, zobaczymy jak znieczulenie puści. Czekałam ponad 2 h i napatrzyłam się na brzuszki, co mnie zdołowało a ktg podpięte w sali obok z bijącym serduszkiem to już w ogóle pogorszyło mój nastrój
Najważniejsze, że masz to już za sobą

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
Wobec tego chwalę się ponownie (specjalnie dla Ciebie ) Nukką.
Kolejna psia słodycz!

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
tż mi wczoraj powiedział - a Ty daj mi się w końcu ogolić, żebym wiedział jak Ci mam to potem zrobić bo mu nagadałam, że jak już się zacznie, to ja idę się kąpać, umyć włosy a on ma mnie ogolić hihihiihi..... niestety ja już nie widzę tych rejonów mojego ciała, a jakoś z lusterkiem nie potrafię
Eee, ja chyba jestem inna, ale na chwilę obecną absolutnie nie wyobrażam sobie, żeby TŻ mnie golił Może to się kiedyś zmieni, ale na razie to nie jest czynność, którą chcę się z nim dzielić

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Aaby brawa za zdrowy nos i kciuki za rtg. kiedy idziesz?
Pójdę chyba w czwartek po pracy.
Jak Kamilek po weekendzie? Zdrowy już? Jak Ty się czujesz?

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Po wczorajszej wizycie, doakldnie 32 tydz. Maya wazy 1901 g, lekarka powiedziala ze nie duza i nie mala tak doakldnei w polowie (a M. mowil ze wielka ze juz prawie 2 kg i ze sie taki paczus urodzi). Lozysko sie podnioslo z czego sie niezmiernie ciesze a i mala jest juz glowka w dol
A dzis mialam wizyte tylko z lekarka (inna niz wczoraj) i stwierdzila ze Maya jest dosc mala i nie sadzi ze dobije do 3500. Mowila ze nie bedzie az tak mala ja Filip ,stawia na nie wiecej niz 3000-3200 g

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Hej kochane (
zaczęłam plamić
znowu biorę duphaston, luteinę i nospę (
Muszę leżeć plackiem i w poniedziałek do mojej lekarki. Jeśli mocniej się rozkręci od razu mam gnać do szpitala (
Tak się boję (
Trzymaj się
Mam nadzieję, że po weekendzie wszystko się uspokoiło

Bika, gratuluję 38ego tygodnia! Bardzo mało przytyłaś
tynkusia, gratuluję 30ego tygodnia Pokaż brzuszek

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 07:34   #4409
aaby
Zakorzenienie

Bry!
Ależ weekend zleciał
W piątek już nie wchodziłam, bo miałam spotkanie - zamiast godziny trwało prawie 3 i wyszłam grubo po 15

W sobotę mieliśmy gości - znajomi z małym Ignasiem A wczoraj przyjechali nasi przyjaciele z Leną Zjedliśmy obiad i po obiedzie poszliśmy z nimi i z tymi sobotnimi gośćmi na spacer.
Lenę schrupałabym z miejsca! I jest już taka fajna, i się śmieje, i guga... No słodycz!
Instynkt znów rozbuchał się do tego stopnia, że wróciliśmy do domu i mąż chciał już teraz natychmiast się starać! Nawet mi przez moment przeszło przez myśl, że dlaczego by nie

Poza tym wstawało mi się koszmarnie Przez tę ciemność za oknem mam wrażenie, jakbym wstawała w środku nocy

Dobra, jeszcze tylko 7,5h

Madzia, super, że chrzciny tak się udały! Dobrze, że Majce nic się nie stało
zaaabcia, Wy też mieliście udaną imprezkę. Fantastycznie!

Czekamy na foty!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 08:17   #4410
201606201204
Konto usunięte

Dzień dobry dziewczyny!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Hej kochane

W sobote byly chrzciny Domino Wszystko pieknie sie udalo Mielismy prywatny chrzest o 13:30 maly byl baardzo grzeczny wogole nie plakal usmiechal sie caly czas. Pozniej prosto do lokalu. Wszystko slicznie sie prezentowalo bukiety , stoly dostalam duzo komplementow ze wszytko swietnie zorganizowalam. Domino grzeczny jak aniolek przespal wieksza czesc imprezy. Babcie na zmiane nosily go na rekach a ten byl gwiazda dnia. Dostal pelno prezentow Do domu wrocilismy po 20stej wykapalismy go i od razu zasnal a my jeszcze posiedzielismy

Wszystko bylo tak pieknie jak sobie to wymarzylam teraz czekam na zdjecia bo robila je nam ta sama dziewczyna co sesje z brzuszkiem i rodzinna : D

Znajomi od rana wysylaja sms ze super sie bawili
Czyli zabawa była super. Najważniejsze, że wszystko się udało i jesteście zadowoleni.
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Poza tym wstawało mi się koszmarnie Przez tę ciemność za oknem mam wrażenie, jakbym wstawała w środku nocy
Nas dziś budzik obudził, ale ja się nagle zrywam i do Tz - ej a kiedy zegarki przestawiamy?
Normalnie panika już.

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
aaa i wiecie co?? Poszłam płacić za chrzciny i patrze a na biurku właściciela sali stoi nasza figurka ślubna (na tort) od razu ją poznałam (zapomniałam jej zabrać). I się zapytałam czy ją mogę zabrać i ją dostałam po 3 latach
O proszę, to w tym samym miejscu chrzciny robiliście. Fajnie po tylu latach zobaczyć taką pamiątkę ślubną.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości