Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-24, 10:36   #3091
Linka1984
Zakorzenienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II

ze mną zdecydowanie jest coś nie tak , boli i boli mnie brzuch , za wcześnie na ciążę a za poźno na owulację , bolą mnie jajniki raz jeden raz drugi a raz cała macica , wczoraj lezałam 2h zanim zasnęłam aż w końcu poszlam do kuchni po ibiprom,dopiero wtedy przeszło mogł gin przeoczyć jakieś zapalenie w usg ? duphaston biore dopiero od 2 dni a boli mnie od 7 albo castagnus mogł wywołać takie bole??
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 10:41   #3092
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
No to ściskam kciuki aby jednak to była fasolka

Heloł Kocurku!!!

No to pozostaje mi życzyć Ci spokojnego lotu i mega wypasionych wakacji,bzykania gdzie popadnie i wracaj tu z pasażerem!!!

Nie dziekuje...

Jak z naszą kawą poranna?

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
hej dziewczynki,,,nie zdazylam Was nadrobic po 4 dniach mojej nieobecnosci... ale nadrabiam, nadrabiam....
poki co jestem w .... 33dc, 10 dniu fazy lutealnej i .. 11 dni po ostanim bzykanku :P a i 8 dni bez duphastonu. testa robilam w sobote..ale to poprostu moja natura niecierpliwa sie odzywala. I kreska bo OCZYWISCIE za wczesnie
nie wiem kiedy powinnam zrobic testa teraz..nie moge patrzec na osotanie cykle bo trwaly mega dlugo.... 55dni....
na syzbkiegho napisze ze zkolenie , na ktorym bylam bylo mega fajne ...i szkolenie i caly pobyt ( bo to z noclegiem )

Czyli od owulki sie nie bzykacie?

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 10:47   #3093
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Nie dziekuje...

Jak z naszą kawą poranna?

Ojjj pewnie,że bym się z Tobą napiła, ale nie było mnie przez chwile i już pewnie wypiłaś beze mnie

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 10:49   #3094
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
ze mną zdecydowanie jest coś nie tak , boli i boli mnie brzuch , za wcześnie na ciążę a za poźno na owulację , bolą mnie jajniki raz jeden raz drugi a raz cała macica , wczoraj lezałam 2h zanim zasnęłam aż w końcu poszlam do kuchni po ibiprom,dopiero wtedy przeszło mogł gin przeoczyć jakieś zapalenie w usg ? duphaston biore dopiero od 2 dni a boli mnie od 7 albo castagnus mogł wywołać takie bole??
Mnie też boli .. wczoraj jęczałam, że przestalo, no to dzisiaj mam ...
Boli prawa strona, całkiem mocno, prawie jak na @.
Nie będę jadła przeciwbólowych, ale magnez może pomoże.

aaaa tylko go nie mam .. no nic. Wytrzymam
Stary 2012-09-24, 10:49   #3095
magbes
Zadomowienie

Cytat:

no tym razem tak wyszlo :P
nie to ze specjalnie sie powstrzymujemy ...
tylko zaraz po owulce TZ wyjechal na weekend a pozniej dorwala mnie infekcja jakas 'tam' i poki co wole nie podrazniac
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 10:51   #3096
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Ojjj pewnie,że bym się z Tobą napiła, ale nie było mnie przez chwile i już pewnie wypiłaś beze mnie

Ide wstawić kawke...

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość

Widziałas co Ci pisałam????

Cytat:
no tym razem tak wyszlo :P
nie to ze specjalnie sie powstrzymujemy ...
tylko zaraz po owulce TZ wyjechal na weekend a pozniej dorwala mnie infekcja jakas 'tam' i poki co wole nie podrazniac

Ufff...jużmyslałam, ze tylko w owu i klamka

Synuś
Stary 2012-09-24, 10:53   #3097
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:

Ja ostatnie miesiące mam takie przeboje , winna prolaktyna i te wszystkie leki przyjmowane dlatego nie wiem co jest objawem czego tak na prawde. Piersi mnie kłują w sumie 90% cyklu,brodawki mam wrażliwe zawsze już od owu. W tym miesiącu zmieniło sie tylko to ze mnie brzyuch tak napierdziela straszetnie.
Od 2 miesięcy przyjmuje magnez w bardzo duzych dawkach , pomógł jeśli chodzi o skórcze macicy przy @ , zelżały o ok.50%. Ale teraz czuje kłucie,promieniowanie i inne takie dziwne rzeczy

już mi nawet przyszło do głowy czy nie mam zapalenia wyrostka..

Edytowane przez Linka1984
Czas edycji: 2012-09-24 o 10:57
Stary 2012-09-24, 10:58   #3098
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Cytat:
widziałam, kurczę, nie chcę się nakręcać..
Może to był jednorazowy wybryk koty ..
Chociaż ona nawet jak przyjdzie się przytuli czy wejdzie pod kołdrę to na 5 min max i potem wyłazi i kładzie się gdzieś obok. A wczoraj leżała dość długo. Potem sobie poszła.

Cytat:
Ja ostatnie miesiące mam takie przeboje , winna prolaktyna i te wszystkie leki przyjmowane dlatego nie wiem co jest objawem czego tak na prawde. Piersi mnie kłują w sumie 90% cyklu,brodawki mam wrażliwe zawsze już od owu. W tym miesiącu zmieniło sie tylko to ze mnie brzyuch tak napierdziela straszetnie.
Od 2 miesięcy przyjmuje magnez w bardzo duzych dawkach , pomógł jeśli chodzi o skórcze macicy przy @ , zelżały o ok.50%. Ale teraz czuje kłucie,promieniowanie i inne takie dziwne rzeczy
Hmm piersi fakt, od prolaktyny mogą boleć. Odkąd biorę Castagnusa to nie mam tego problemu, i jeśli bolą przed @ to leciutko i krócej.
Za to brzuch tak aż nigdy nie bolał, z drugiej strony to po Clo mogą być przeboje.
Stary 2012-09-24, 11:07   #3099
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:

Hmm piersi fakt, od prolaktyny mogą boleć. Odkąd biorę Castagnusa to nie mam tego problemu, i jeśli bolą przed @ to leciutko i krócej.
Za to brzuch tak aż nigdy nie bolał, z drugiej strony to po Clo mogą być przeboje.
Moj kot zawsze jak sie źle czuje( za dużo leże czy co ? ) przyłazi do mnie i dziwnie obwąchuje i 'ugniata'. Wczoraj leżałam cały dzien z leniem i tez przylazł zobaczyc co sie dzieje i pougniatał brzuch i zasnął opierając sie o mnie. Raz na kilka miesięcy ma takie zachowanie, Ale faktycznie do luftu sie czulam jakbym miała stan podgorączkowy..a zeby było śmiesznie nie mam sprawnego termometru w domu

bede 19go października u endokrynolog to poprosze o wyjaśnienie mi tego bólu brzucha i wariackiego cyklu.
Stary 2012-09-24, 11:11   #3100
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Hehe no moja mnie też pougniatała, ale ona akurat to bardzo lubi robić. Tyle, że najczęściej ugniata samą kołdrę czy poduszkę, czasem moje kolana, ale jak leżę w łóżku to rzadko mnie ugniata. A wczoraj wygniotła brzuchola
Stary 2012-09-24, 11:14   #3101
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe no moja mnie też pougniatała, ale ona akurat to bardzo lubi robić. Tyle, że najczęściej ugniata samą kołdrę czy poduszkę, czasem moje kolana, ale jak leżę w łóżku to rzadko mnie ugniata. A wczoraj wygniotła brzuchola

Wygniata to znaczy, ze chodzi w kołko i ugniata tak?

Moj pie stak robi...ale ja pisałam, ze On jak kooocur typowy

Synuś
Stary 2012-09-24, 11:16   #3102
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Wygniata to znaczy, ze chodzi w kołko i ugniata tak?

Moj pie stak robi...ale ja pisałam, ze On jak kooocur typowy
Nie, nie w kółko. Stoi, morda mega skupiona, mruczy i pazurami ugniata tak na przemian, przednimi łapkami :d
Kto ma kota wie o co chodzi
To trochę jak młode kociaki przy karmieniu ugniatają brzuch mamusi

http://www.youtube.com/watch?v=3QTT1ewINjY
Coś takiego, tylko moja kota na stojąco to robi i fajną ma minę skupioną wtedy

Edytowane przez MarudexuS
Czas edycji: 2012-09-24 o 11:25
MarudexuS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 11:19   #3103
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie w kółko. Stoi, morda mega skupiona, mruczy i pazurami ugniata tak na przemian, przednimi łapkami :d
Kto ma kota wie o co chodzi
To trochę jak młode kociaki przy karmieniu ugniatają brzuch mamusi

Aaaa ja sie na kotach nie znam...moj to chodzi w kołko cały czas i tak z 2-4 minut i dopiero sie kładzie

Synuś
Stary 2012-09-24, 11:20   #3104
lady_malgo
Rozeznanie

Witam dziewczyny po dość długiej przerwie. Nie było mnie z tydzień czasu a tu ponad 20 str do nadrobienia aż myślałam że sobie krzyknę jak to zobaczyłam. No nic. Nadrobiłam piąte przez dziesiąte Widzę, że fasolek nowych nie ma na forum, ale coś staraczek nowych przybyło im nas więcej tym weselej. Więc witam serdecznie kochane

A co u mnie??
Byłam we wtorek u ginka i dał mi kartkę na usg (które mam w ten czwartek) Znów mam cykl z dupkiem w roli głównej. Będę go łykać od piątku. A reszta się okaże. Dziś mój 11 dc. Mąż jeszcze w domu także działaliśmy Tak ogólnie to już troszkę się mniej nakręcam. Nie liczę kiedy co i jak bo i tak w moim przypadku to sensu nie ma... Bo Tżta i tak mam tylko w weekendy ( i dziś wyjątkowo)
Tydzień czasu jest już moja ciotka z kanady więc trochę po części dlatego mnie nie było. W ten weekend miałam 2 zjazd w szkole Ale wczoraj to ledwo wytrzymałam. znów miałam silną migrenę. Położyłam się o 18 do łóżka w ubraniu. Po 19 budzi mnie Mąż z miską frytek z keczupem To zjadłam trochę, on przy mnie posiedział, pogłaskał mnie po głowie, a ja znowu spać. Wyszedł jak zasnęłam. Budzę się przed 21 (myślę) warto makijaż zmyć bo bo rzęsy mi jeszcze by odpadły od tego tuszu. No i znowu spać. Obudziłam się po 6 i już nie mogłam dalej leżeć. Wstałam, pooglądałam już seriale i nadrabiałam wizaż.

Zastanawiam sie kiedy ja czas na wizaż znajdę jak za tydzień studia zacznę :/

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 11:28   #3105
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Aaaa ja sie na kotach nie znam...moj to chodzi w kołko cały czas i tak z 2-4 minut i dopiero sie kładzie
A to to swoją drogą, kota musi zrobić kółko zanim się położy, ale to z jedno-dwa
Stary 2012-09-24, 11:29   #3106
magdaammm
Raczkowanie

Dzieeen dooobryyy! nie bylo mnie troche a tu tyle czytania.

Kwitka ale trzeba sie cieszyc, bo zaraz znow bedzie mozna działac idz i sie napij kobito heh
maru podobno wlasnie kociaki to czują mojej tesciowej edek kot kladl mi sie kolo brzucha od poczatku i grzal i grzal tak samo jak boli brzuch albo gardeło to tez tak robi czasem to az dusi, bo tak sie polozy na szyi..

widzialam, ze pisalyscie cos odnosnie slubow i wesel i dziekuje za gratulacje moj to juz chcialby w wakacje nastepne, ale to oczywiscie zalezy od terminow, a tego dowiemy sie w tym tygodniu powiedzial, ze jest na to gotowy psychicsznie (nie wie co czyni chłop hehe) i finansowo, ze uzbieral dosc pieniazkow.. nawet nie wiedzialam O.o ale jak tak patrzylam i czytalam na forach ile kosztuje taka impreza cala to az mi zle.. na impreze do 70 osob trzeba liczyc tak ok 23 tysiecy.. ;/ masakra! ale tak sobie mysle od dawna ze moze wesele w piatek bez poprawin tez mogloby byc fajne?! bylam raz na takim i bylo ok
mam pytanie do was.. bo moja mamka uparla sie, ze na wesele wypada zaprosic tesiową mojej siostry.. co wy o tym myslicie? ja tak nie lubie tej kobiety.. i jakos nie czuje sie z nia w zaden sposob zwiazana..

szejda ta niespodzianka to miedzy innymi wyjazd do heide parku odkad sie poznalismy zawsze mu marudzilam, ze nigdy nie bylam no to wymyslil..;/

a teraz musze jechac z mamka do szczecina..
magdaammm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 11:34   #3107
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

No a ja za raz wychodzę na kurs i po test Czuje się makabrycznie. Wczoraj jak się położyłam do łóżka to myślałam że nie wstanę tak mnie żołądek bolał. Dzisiaj co chwilę do łazienki latam bo mnie ciśnie pęcherz i nie tylko Myślałam że mam z tym spokój ale nie. W dodatku zgaga ale to po winie i u mnie zgaga to norma chociaż od dłuższego czasu miałam już z nią spokój tylko mój kochany non stop mi do łóżka przynosił to mleko to kakao to herbatkę dbał bardzo o mnie wczoraj Aż zabrakło mi mleka do kawy teraz i wypiłam czarną i to był chyba błąd Heh dziewczyny trzymajcie kciuki za test już sama nie wiem co ma być to będzie ale wolałabym wiedzieć na czym stoję. Pozdrawiam i trzymajcie się ciepło
Stary 2012-09-24, 11:36   #3108
magdaammm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
No a ja za raz wychodzę na kurs i po test Czuje się makabrycznie. Wczoraj jak się położyłam do łóżka to myślałam że nie wstanę tak mnie żołądek bolał. Dzisiaj co chwilę do łazienki latam bo mnie ciśnie pęcherz i nie tylko Myślałam że mam z tym spokój ale nie. W dodatku zgaga ale to po winie i u mnie zgaga to norma chociaż od dłuższego czasu miałam już z nią spokój tylko mój kochany non stop mi do łóżka przynosił to mleko to kakao to herbatkę dbał bardzo o mnie wczoraj Aż zabrakło mi mleka do kawy teraz i wypiłam czarną i to był chyba błąd Heh dziewczyny trzymajcie kciuki za test już sama nie wiem co ma być to będzie ale wolałabym wiedzieć na czym stoję. Pozdrawiam i trzymajcie się ciepło
trzymamy!
Stary 2012-09-24, 11:38   #3109
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaammm Pokaż wiadomość

widzialam, ze pisalyscie cos odnosnie slubow i wesel i dziekuje za gratulacje moj to juz chcialby w wakacje nastepne, ale to oczywiscie zalezy od terminow, a tego dowiemy sie w tym tygodniu powiedzial, ze jest na to gotowy psychicsznie (nie wie co czyni chłop hehe) i finansowo, ze uzbieral dosc pieniazkow.. nawet nie wiedzialam O.o ale jak tak patrzylam i czytalam na forach ile kosztuje taka impreza cala to az mi zle.. na impreze do 70 osob trzeba liczyc tak ok 23 tysiecy.. ;/ masakra! ale tak sobie mysle od dawna ze moze wesele w piatek bez poprawin tez mogloby byc fajne?! bylam raz na takim i bylo ok
mam pytanie do was.. bo moja mamka uparla sie, ze na wesele wypada zaprosic tesiową mojej siostry.. co wy o tym myslicie? ja tak nie lubie tej kobiety.. i jakos nie czuje sie z nia w zaden sposob zwiazana..
Ja nie zapraszam nikogo z kim nie czuje sie związana , może to hamskie..ale nie stać nas na zapraszanie kogoś kogo nie chcemy wcale widziec w ten sposob wywiązała sie oczywiscie walka u mnie rodzinie. Babcia nalega abym zaprosiła moją chrzetną..tłumacze jej ze nie ma wesela a jest przyjęcie ślubne na małą ilośc osob a poza tym nie widziałam mojej chrzestnej od 10 lat.Ona nie dzwoni , unika kontaktu wiec mam ją gdzieś Moj narzeczony też nie zaprasza chrzestnej bo jakby ją zaprosił ( ciocia - siostra taty) poszedł by cały łańcuszek jej rodziceństwa i z 1 cioci wyszło by ok 12 osob. My życzymy sobie na przyjęciu tylko bardzo nam bliskie osoby,a reszte to możemy na popijawe w innym terminie zaprosić. Niektórzy mowią ze to egoistyczne i nie zgodne z etykietą. Trudno
Jak chca wesele..niech nam dadzą kase na to, wtedy zrobimy dla wszystkich ciotek,wujków itd

ANTERIA trzymam mocno kciuki,bardzo mocno!!!!!!!!

Edytowane przez Linka1984
Czas edycji: 2012-09-24 o 11:39
Stary 2012-09-24, 11:39   #3110
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Bry
oficjalnie rozpoczęłam kolejny cykl starań
Dzastin poproszę o zmianę
Idę się upić...
Kwitka

Cytat:
I powiem Wam coś ..
Wczoraj wieczorem zaskoczyła mnie kota ...
Nigdy wcześniej tego nie robiła, a wczoraj położyła mi się na brzuchu.
Zwykle kładła się obok, a po "człowieku" chodziła tylko jak chciała przejść na drugą stronę.
Czytałam, że koty mogą coś wyczuwać i znowu się nakręcę jak głupia.
Eeeh
Oj koty potrafią wyczuć conieco. Bądź dobrej myśli.

Cytat:
dŻEM DOBRY!!!

witam po weekendzie

Ja spakowana, dziś jedziemy do rodziców psa zawieźć....stresuje sie hehehe jak zawsze lotem!
No to kocurku wiesz co masz robić na tych wakacjach, nie? Wracajcie w trójkę

Witam dziewczynki! Podczytywałam was na telefonie przez weekend, bo inaczej ciężko byłoby nadrobić wszystkie posty. Weekend dość intensywnie mi minął. W piątek zadzwoniła kuzynka, że robi małą imprezkę, więc nie wracając do domu, a jeszcze po drodze zahaczając o fitnessklub poszłam do niej. Wróciłam do domku pod humorkiem, bo winko było dobre do kolacji. Wpakowałam się do łóżeczka i zbałamuciłam TŻta, bo w ten piątek chyba owu była. Szczyt śluzu i w dodatku otwarta szyjka.
W sobotę malowaliśmy kuchnię, obrobiliśmy się dopiero wieczorem. Ledwo żyłam po piątkowym wieczorze, ale jakoś dałam radę. W końcu jak to mówią, na kaca najlepsza jest praca
Niedziela była dniem kompletnego lenistwa i wypoczynku na maxa. Także dziś z nowymi siłami wkroczyłam w kolejny ciężki tydzień
Dziś 14dc, tak jak napisałam wcześniej owulka chyba nastąpiła w piątek, czyli w 11dc. Czy to możliwe? Może to ziółka przyspieszyły?
W każdym bądź razie jeszcze dla pewności powtórzyliśmy pukanko w niedzielę z rańca

Edytowane przez dedra
Czas edycji: 2012-09-24 o 11:45
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 11:41   #3111
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:

Mi też się magnez skończył. Folik mam do środy i chyba czas odwiedzić apteke
A tak apropo to chyba pójde jakiegoś kota poszukać i sprawdze na sobie czy się położy na tym brzuchu czy nie Ciekawe czy to się sprawdza.

Cytat:
Ide wstawić kawke...

Ufff...jużmyslałam, ze tylko w owu i klamka
Nie wiem czy zrobiłaś czy nie, ale poszłaś wstawić wodę to trzymam za słowo,że zrobiłaś te kawke i że pyszna była

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny po dość długiej przerwie. Nie było mnie z tydzień czasu a tu ponad 20 str do nadrobienia aż myślałam że sobie krzyknę jak to zobaczyłam. No nic. Nadrobiłam piąte przez dziesiąte Widzę, że fasolek nowych nie ma na forum, ale coś staraczek nowych przybyło im nas więcej tym weselej. Więc witam serdecznie kochane

A co u mnie??
Byłam we wtorek u ginka i dał mi kartkę na usg (które mam w ten czwartek) Znów mam cykl z dupkiem w roli głównej. Będę go łykać od piątku. A reszta się okaże. Dziś mój 11 dc. Mąż jeszcze w domu także działaliśmy Tak ogólnie to już troszkę się mniej nakręcam. Nie liczę kiedy co i jak bo i tak w moim przypadku to sensu nie ma... Bo Tżta i tak mam tylko w weekendy ( i dziś wyjątkowo)
Tydzień czasu jest już moja ciotka z kanady więc trochę po części dlatego mnie nie było. W ten weekend miałam 2 zjazd w szkole Ale wczoraj to ledwo wytrzymałam. znów miałam silną migrenę. Położyłam się o 18 do łóżka w ubraniu. Po 19 budzi mnie Mąż z miską frytek z keczupem To zjadłam trochę, on przy mnie posiedział, pogłaskał mnie po głowie, a ja znowu spać. Wyszedł jak zasnęłam. Budzę się przed 21 (myślę) warto makijaż zmyć bo bo rzęsy mi jeszcze by odpadły od tego tuszu. No i znowu spać. Obudziłam się po 6 i już nie mogłam dalej leżeć. Wstałam, pooglądałam już seriale i nadrabiałam wizaż.

Zastanawiam sie kiedy ja czas na wizaż znajdę jak za tydzień studia zacznę :/
Hejka Też miewam migrenowe bóle głowy więc wiem co czujesz. Masakra:/ Frytkiiiii,kurde narobiłaś mi ochoty
I przytulajcie się tam przytulajcie oby owocnie!

Cytat:
Napisane przez magdaammm Pokaż wiadomość
Dzieeen dooobryyy! nie bylo mnie troche a tu tyle czytania.

Kwitka ale trzeba sie cieszyc, bo zaraz znow bedzie mozna działac idz i sie napij kobito heh
maru podobno wlasnie kociaki to czują mojej tesciowej edek kot kladl mi sie kolo brzucha od poczatku i grzal i grzal tak samo jak boli brzuch albo gardeło to tez tak robi czasem to az dusi, bo tak sie polozy na szyi..

szejda ta niespodzianka to miedzy innymi wyjazd do heide parku odkad sie poznalismy zawsze mu marudzilam, ze nigdy nie bylam no to wymyslil..;/

a teraz musze jechac z mamka do szczecina..
Hej kochanieńka
23 koła za wesele??? o kurna padłam Chyba,że już liczysz,ze wszystkim, wypasiona suknia,limuzyna orkiestra i takie tam
Bo sala to nie wiem gdzie ale przeważnie między 100-200zł za osobę chyba.
Ale warto poświęcić tyle kasy jeśli ma się tyle,aby ten dzień był niezwykły)

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-09-24, 11:48   #3112
Linka1984
Zakorzenienie

colorblue pozyczyć Ci mojego kota?
Stary 2012-09-24, 11:51   #3113
lady_malgo
Rozeznanie

Cytat:
Ja nie zapraszam nikogo z kim nie czuje sie związana , może to hamskie..ale nie stać nas na zapraszanie kogoś kogo nie chcemy wcale widziec w ten sposob wywiązała sie oczywiscie walka u mnie rodzinie. Babcia nalega abym zaprosiła moją chrzetną..tłumacze jej ze nie ma wesela a jest przyjęcie ślubne na małą ilośc osob a poza tym nie widziałam mojej chrzestnej od 10 lat.Ona nie dzwoni , unika kontaktu wiec mam ją gdzieś Moj narzeczony też nie zaprasza chrzestnej bo jakby ją zaprosił ( ciocia - siostra taty) poszedł by cały łańcuszek jej rodziceństwa i z 1 cioci wyszło by ok 12 osob. My życzymy sobie na przyjęciu tylko bardzo nam bliskie osoby,a reszte to możemy na popijawe w innym terminie zaprosić. Niektórzy mowią ze to egoistyczne i nie zgodne z etykietą. Trudno
Jak chca wesele..niech nam dadzą kase na to, wtedy zrobimy dla wszystkich ciotek,wujków itd

ANTERIA trzymam mocno kciuki,bardzo mocno!!!!!!!!
Masz całkowitą rację. Też najchętniej bym tak zrobiłą, tyle, że za wesele rodzice płacili i tak cudem zmieściliśmy się w 50 osobach (tzn. było więcej zaproszonych ale z góry wiedziałam, ze z kanady to raczej nie przylecą

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
A tak apropo to chyba pójde jakiegoś kota poszukać i sprawdze na sobie czy się położy na tym brzuchu czy nie Ciekawe czy to się sprawdza.

Nie wiem czy zrobiłaś czy nie, ale poszłaś wstawić wodę to trzymam za słowo,że zrobiłaś te kawke i że pyszna była

Hejka Też miewam migrenowe bóle głowy więc wiem co czujesz. Masakra:/ Frytkiiiii,kurde narobiłaś mi ochoty
I przytulajcie się tam przytulajcie oby owocnie!

Hej kochanieńka
23 koła za wesele??? o kurna padłam Chyba,że już liczysz,ze wszystkim, wypasiona suknia,limuzyna orkiestra i takie tam
Taka cena za wesele wcale nie jest aż tak wyskoka. My za nasze jak już pisałam na 50 osób- ze wszystkim ok 30 tysięcy... zdzierstwo w biały dzień no ale cóż zrobić

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

i wcale nie mieliśmy orkiestry tylko dj.

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 11:51   #3114
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Bry
oficjalnie rozpoczęłam kolejny cykl starań
Dzastin poproszę o zmianę
Idę się upić...

Cytat:
Dzień dobry!
Zimno!

I powiem Wam coś ..
Wczoraj wieczorem zaskoczyła mnie kota ...
Nigdy wcześniej tego nie robiła, a wczoraj położyła mi się na brzuchu.
Zwykle kładła się obok, a po "człowieku" chodziła tylko jak chciała przejść na drugą stronę.
Czytałam, że koty mogą coś wyczuwać i znowu się nakręcę jak głupia.
Eeeh
Moze to rzeczywiscie znak
Cytat:
hej dziewczynki,,,nie zdazylam Was nadrobic po 4 dniach mojej nieobecnosci... ale nadrabiam, nadrabiam....
poki co jestem w .... 33dc, 10 dniu fazy lutealnej i .. 11 dni po ostanim bzykanku :P a i 8 dni bez duphastonu. testa robilam w sobote..ale to poprostu moja natura niecierpliwa sie odzywala. I kreska bo OCZYWISCIE za wczesnie
nie wiem kiedy powinnam zrobic testa teraz..nie moge patrzec na osotanie cykle bo trwaly mega dlugo.... 55dni....
na syzbkiegho napisze ze zkolenie , na ktorym bylam bylo mega fajne ...i szkolenie i caly pobyt ( bo to z noclegiem )
Fajnie że szkolenie udane
Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Zmieniaj, ja np. lubię zmiany

A testowałaś już wcześniej?

Witam się poniedziałkowo

Na dziś wzięłam sobie urlop hihi.
Nadrobiłam Was, na szczęscie nie było tego dużo więc dałam radę.
Mnie wczoraj jajniki bolały i mam mega mokro ale to za wcześnie na owu bo dziś 14 dc a ja mam przeważnie ok 20dc.
I właśnie dziś biorę 1 tabletkę dupka...

Tymczasem zabieram sie za małą ogarkę
Bierzesz dupka przed owulką?

Ja już po lekarzu.Niestety chyba nie jest dobrze.Lekarz powiedział że prawdo podobnie kolejny cykl bez owulacyjnyMam brać tą luteine od 12 do 22 dc cyklu.I tak przez 2 cykle.Jeżeli nie zajde w ciąże to w 3 cyklu ponownr badanie progsteronu,i będzie dalej myślał co zrobić żeby była owulacjaMam doła.Pęcherzyk był malutki bo 7 mm Powiedział żenieliczyłby na owulke w tym cyklu.Ale mam przyjsć dla pewnosci jeszcze za tydzień na monitorng bo cykle mam długie i z moich obserwacji wynika że owulke mam 19-21 dc.Ehh:

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2012-09-24 o 11:54
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 11:52   #3115
magdaammm
Raczkowanie

Cytat:
Hej kochanieńka
taa.. bez zadnego wypozyczania auta i bez kupywania sukni.. auto jakos sie znajdzie a suknie wypozyczyc. menu licza sobie od 130 zl w gore.. bez napojow owocow i wiadomo wodki.. za dzieci polowa ceny.. not ak 20 tysiecy trzeba liczyc.. bez zadnych fajerwerkow wesele.. takie standardowe:P jak wszystko policzylismy to tez bylam w szoku, nie zdawalam sobie z tego sprawy..

linka no wlasnie ja raczej tez tak zrobie.. no to niby dwie dodatkowe osoby, wole zaprosic w to miejsce dobrych znajomych
Stary 2012-09-24, 12:02   #3116
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
colorblue pozyczyć Ci mojego kota?
Aaaa dawaj go tu szybkim łączem Obiecuję,że nakarmię,napoję i nawet pogłaszcze

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość

Fajnie że szkolenie udane

Bierzesz dupka przed owulką?

Ja już po lekarzu.Niestety chyba nie jest dobrze.Lekarz powiedział że prawdo podobnie kolejny cykl bez owulacyjnyMam brać tą luteine od 12 do 22 dc cyklu.I tak przez 2 cykle.Jeżeli nie zajde w ciąże to w 3 cyklu ponownr badanie progsteronu,i będzie dalej myślał co zrobić żeby była owulacjaMam doła.Pęcherzyk był malutki bo 7 mm Powiedział żenieliczyłby na owulke w tym cyklu.Ale mam przyjsć dla pewnosci jeszcze za tydzień na monitorng bo cykle mam długie i z moich obserwacji wynika że owulke mam 19-21 dc.Ehh:

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-09-24, 12:05   #3117
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Izuś, niedobre wiadomości. A ziółka pijesz? Może następny cykl będzie już z owulacją. W końcu to ziółka pobudzające jajniki do działania.
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 12:08   #3118
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa dawaj go tu szybkim łączem Obiecuję,że nakarmię,napoję i nawet pogłaszcze

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Izuś, niedobre wiadomości. A ziółka pijesz? Może następny cykl będzie już z owulacją. W końcu to ziółka pobudzające jajniki do działania.
Dzięki
Tak,pije ziółka cały czas.2 cykle mam brać ta luteine,a jak sie nie uda to w 3 cyklu badanie tego progesteronu i dalsze leczenie

Stary 2012-09-24, 12:11   #3119
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Czy to się sprawdza okaże się za jakieś 10 dni
Więc trzymajta kciuki

Cytat:

Zobaczymy co dziś kota będzie odprawiać

Cytat:
Hmmmm ale jeśli bierzesz lutka to owulki nie będzie ,..
Stary 2012-09-24, 12:13   #3120
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Czy to się sprawdza okaże się za jakieś 10 dni
Więc trzymajta kciuki

Zobaczymy co dziś kota będzie odprawiać

Hmmmm ale jeśli bierzesz lutka to owulki nie będzie ,..
Nie biore jeszcze wstrzymałam sie.Lekarzowi tego nie powiedziałam że nie bioreI teraz nie wiem co zrobić

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości