|
|
#541 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
Gratuluje dzidziusia Dziewczyny jak to jest z ta kartą ciązy zabierają ją w szpitalu i nie oddaja??
Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym glosie po marzeniach w pył obróconych, sercu na pół złamanym i ramionach rozpaczliwie pustych po imionach nie nadanych i łzach w ukryciu wylanych po smutku lepiej lub gorzej skrywanym po tym wszystkim poznasz aniołkowe Mamy |
|
|
|
|
#542 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
super kawał już człowieka Cytat:
a jak tam strippi ? kiedy ta wizyta? ja się wybieram właśnie do sklepu po mięsko a więc zadecydowałam dzisiaj schab w sosiku jutro krokiety w srode zapiekanka makaronowa z miesem mielonem w sosie beszamelowym menu na 3 dni ustalone oczywiscie codziennie jako sałatka pomidory ze smietaną hehe
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2012-09-24 o 10:43 |
|||
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- ...też zastanawiam się co ze strippi,co jej lekarz powie?Ale ona chyba najpierw zalicza dentystę ...(?)
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy - póki co jest ok. Czuję się zaskakująco dobrze. Ciąża to niezła schiza - bo już mnie to niepokoi. ![]() Strippi - daj znać.
|
#545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pytam bo mojej kumpeli zabrali a ja chcialabym mieć na pamiatke ![]() Dziś sobie wziełam wolne mój tż będzie po 13 w domu i postanowilismy spędzić popołudnie sami xD Muszę pochować rzeczy ktore mi wczoraj dla dzidzi przywieźli dwa worki takie mi ponad pas sięgające łóżeczko przewiajak itd na szczeście ciotka zapomniała podjechać do 2giej ciotki więc druga dostawa w grudniu xD na szczęście bo już nie wiem gdzie to chowac. Potem szybkie pranie i obiadek (a pomysłów brak )...
Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym glosie po marzeniach w pył obróconych, sercu na pół złamanym i ramionach rozpaczliwie pustych po imionach nie nadanych i łzach w ukryciu wylanych po smutku lepiej lub gorzej skrywanym po tym wszystkim poznasz aniołkowe Mamy |
|
|
|
|
#546 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!
Rano nie mogłam wstać, boli mnie gardło, jestem cała jakby połamana, ledwo się ruszam. Zastanawiałam się nad dniem wolnym, ale i tak o 13.30 mam kardiologa, więc teraz jeszcze siedzę w pracy i cierpię. Dziewczyny, rzućcie jakiś pomysł na obiad! Musi spełniać warunki: niedrogi!! (jestem przed wypłatą... ), nie czasochłonny i z prostych składników (nie pojadę na bazar czy do marketu, nie mam dziś siły)...Myślę nad kupnem czegoś gotowego - jakieś pierogi czy krokiety... Nie wiem
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Byliśmy w sobote na urodzinach i TŻ wypił pare kielonów i spadl na mate ale nie dziwne skoro w piątek robił od 7 rano do 4 rano w sobote, przespal się i poszedłl na 10 do 15...No i jak go probowałam podniesc to stwierdzilam że jest za ciężki i troche mnie pachwina zabolała więc się zestresowałam. Wczoraj zapomniałam zjeść acardu więc wogole dziś już mam mega wkrętki... pół nocy nie spałam i wstałam przed 5 Powiedzieliśmy paru kolegom, bardzo się cieszyli ![]() ale ja tak jak Monika, chociaz ja nie mam powodow, ale mam wrazenie jakby mi gratulowali za wczesnie najwiekszy szok to mieli na slowo "4 miesiąc" nie mogli uwierzyc ze tyle ukrywałam ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#550 | ||||
|
Zakorzenienie
|
tez mi w oko wpadla... kilka mi wpadlo. ale to nie moja rozmiarowka, choc tz krzyczy zebym brala
![]() Cytat:
Cytat:
a kieca fajniasta!Cytat:
za gUpiam... a moja matka byla na studiach wicemistrzynia Polski... wstyd.ja mam leczo z wczoraj. Cytat:
my nie robimy klasycznego tylko 'na winie'. wszystkie warzywa z lodowki laduja w garze we wczorajszym: papryki, chilli, baklazan, cukinia, kabaczek, cebula, czosnek, pieczarki, pomidory... kielbacha slaska drobiowa. yamiii.Bylam u doktorka. Wszystko u Torresiatka OK lozysko na szczescie sie podnosi
|
|
|
#551 | ||
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny, witam po weekendzie
Kurcze, nie można sobie robić weekendu od wizażu bo potem tyle stron nadrabiania! a jeszcze do klubu muszę zajrzeć co tam naskrobałyście!Chyba dopiero jak pójdę na L4 to będę miała czas, żeby się więcej udzielać. ja mam dzisiaj gołąbki ![]() ![]() Zrobione przez mamę, więc tylko sobie odgrzeję i... mniam![]() Ja co prawda nie robię, ale moja mama ZAWSZE bez jajka nie wyobrażam sobie klusek śląskich z jajkiem Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam mocno kciuki. A o której ma mieć tę wizytę? A mi chyba coś leży na żołądku dzisiaj Albo zjadłam za duże śniadanie, albo jakaś konkretna rzecz mi zaszkodziła.. Czuję taki dyskomfort, gniecenie czy coś.. Chyba, że to ta gumka z ciążówek? ech... mam nadzieję, że przejdzie.Czytałam, że w piątek część dziewczyn miała płaczliwy dzień - muszę przyznać, że mi tez nerwy puściły. I to chyba totalnie bez sensu. Ale stwierdziłam, że od czasu do czasu człowiek po prostu musi się wypłakać, bo potem było mi jakoś lepiej. Co do ciuchów - ostatnio kupiłam sobie taką jakby sukienkę-golf - nie ciążowa, ale myślę, że będzie się świetnie zachowywała na brzuszku. Jak znajdę fotkę, to Wam wkleję DO tego jeszcze muszę upolować jakieś legginsy.Ach i w ogóle zaczynam 18 tydzień Edytowane przez angel-b Czas edycji: 2012-09-24 o 11:48 |
||
|
|
|
#552 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że wszystko ok Cytat:
a nie wiadomo czy jest Torresem czy Toresową? Cytat:
za nowy tydza ja sobie kupiłam kiełbaskę lisiecką i własnie idę robić drugą kanapeczkę bo taka dobra
|
|
#553 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja z jajkiem
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzieki za pomysły na obiad
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
|
|
#555 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co do ubrań jeszcze sie mieszcze w stare ale pomału chyba musze zaczac myslec bo spodnie zapinam juz na gumke
|
|
#556 |
|
Wtajemniczenie
|
Ptaszysko - fajnie że człowieczek już taaki duży
i wszystko z nim ok!Strippi - trzymam kciuki - oby wszystko było ok ja po weselnym weekendzie - powracam powoli do rzeczywistości. Nadrobię wieczorkiem i odezwę się do Was
|
#557 |
|
Zadomowienie
|
białe z jajkiem, szare bez(: a ją zamiast pracować czytam Was na telefonie...
|
#558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje 18! Pełnoletnia ciąża ![]() ![]() klask i:
|
|
|
#559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w zasadzie daje się tylko gotowane ziemniaki i skrobię w odpowiednich proporcjach.
|
|
|
|
|
#560 |
|
Raczkowanie
|
Witam w poniedziałek, właśnie nadrobiłam weekendowe zaległości w czytaniu tego co tak skrzętnie produkowałyście.
U mnie na weekend była szwagierka z rodzinką. Tak więc chata pełna. Odpocznę sobie dopiero dzisiaj po pracy (pod warunkiem że mi córka z jakimś dziwnym wypracwaniem ze szkoły nie wyskoczy) Wybrałam się też na zakupy na giełde odzieżową, ale udało mi się kupić tylko 3 bluzki (a raczej worki), ale żeby jakiś płaszczyk czy kurtke dostać to już masakra, na giełdzie 300 boksów i ani jednego z odzieżą ciążową, nawet spodni, chyba podrzuce krawcowej jakieś zwykłe spodnie i przerobie na ciążowe. Dziś zaczynam 17 tydzień, a w czwartek wizyta, może uda się dowiedzieć jaka płeć, ale pewnie sznase małe bo ja do szczupłych nie należę, więc trzeba się przez tłuszczyk przebić .
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
no ładnie to sie nazywa uzależnienie
a ja oglądam Ostry Dyżur
|
#562 |
|
Zadomowienie
|
aj tam(: nie chce mi się po prostu(; no ale trzeba się wziąć za pracę bo się nie wyrobie(; jeszcze tylko 3 i pół h(;
|
#563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() za 18 tc Co do ubrań, to ja nie planuję kupować jakiś ciążowych, bo uważam że są za drogie, a tylko na chwilę. Nie chodzę już do pracy więc nie muszę mieć pełnej szafy... Moim głównym strojem będą tuniki, sweterki i legginsy. Jedyne co to siostra która ma sklep odzieżowy zaopatrzyła mnie w jedne spodnie jeansowe na gumce, ale nie są to spodnie ciążowe, więc nie wiem na ile mi się przydadzą. Narazie jeszcze ich nie zakładam bo za duże i mieszcze się w swoje normalne spodnie. Jak mi brzuch podrośnie to postanowiłam przeznaczyć jedną dwie pary swoich starych spodni na przerobienie na ciążowe, a że mama coś tam szyć potrafi to myśle że nie będzie z tym większego problemu. A u mnie na obiad dziś zupa serowa (tż właśnie pichci, bo ma dziś wolne) i mięsko od mamusi. Kłuje Was czasem coś w brzuchu?? Bo ja dziś tak od godziny się ruszyć nie moge, tak mnie coś kłuje nad lewym jajnikiem, nie wiem czy to jakieś ruchy maleństwa, a ja jeszcze tego nie rozróżniam czy co... Możecie coś powiedzieć na ten temat... Milego dnia!!!
30.06.2011 --> dwie kreseczki 1.03.2013 --> tp 7.03.2013 --> KSAWERY Edytowane przez Chanel_Coco Czas edycji: 2012-09-24 o 13:04 |
|
|
|
|
#564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do kłucia - raz na jakiś czas też mnie coś zaczyna kłuć. Ale tłumaczę to sobie tym, że przecież wciąż się tam wszystko rozciąga. Chociaż pewnie gdyby ból trwał długo, to spytałabym lekarza.. |
|
|
|
|
#565 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja sobotę i niedzielę spędziłam praktycznie w łóżku wygrzewając się grając na ps vita i śpiąc. Mam pozaznaczane wasze wypowiedzi ale to w domku w wolnej chwili odpowiem. Strippi mam nadzieję kochana, że wszystko dobrze i po wizycie u lekarza Ja mam kolejną schizę Co do obiadku Któraś z Was pisała o schabowym ja wczoraj robiłam na obiad i kompletnie mi nie smakował obiad masakra jakaś ale za to tż zjadł dokładkę Ostatnio mam etap przesalania wszystkiego.
|
|
|
|
#567 |
|
Raczkowanie
|
Mnie tak czasami kluje też...i jak np za dużo po sklepie pochodze to mnie ciągnie tak jak na okres...ale zauważyłam ze po lewej stronie mnie boli zawsze : a) jak zjem coś cieżko strawnego i mi zalega w jelitach b) jak wc sie zbliża hehe
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Sunshine833 też dziś myślę nad plackami ziemniaczanym dla mnie bo tż pojechał z gościem na obiad to ja sobie do resztki pomidorówki placki i ewentualnie pierogi ruskie w sam raz dla mnie. A miałam robić gołąbki ale to może jutro ???
|
|
|
|
#569 |
|
Raczkowanie
|
Sunshine833, Oliwka - ale mi robicie smaka na takie pyszne chrupiące placuszki... mniam.
A z czym jecie? Bo ja zawsze na słodko - ze śmietaną i cukrem
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
angel-b ja też ze śmietaną 18% plus cukier
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

serducho bije 172 razy na minutę, pani dr coś mówiła ze mam nisko kosmówkę ale że podobno ma się czas jeszcze podnieść a tak to wszystko super.
Gratuluje dzidziusia 
hehe

)...
), nie czasochłonny i z prostych składników (nie pojadę na bazar czy do marketu, nie mam dziś siły)...
ale nie dziwne skoro w piątek robił od 7 rano do 4 rano w sobote, przespal się i poszedłl na 10 do 15...
nie mogli uwierzyc ze tyle ukrywałam 

Ale za to w remika i kanastę grywałam namiętnie... z babcią

05.07.2008
klask i:

ale za to tż zjadł dokładkę