|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Mega się boję, że będę miała powtórkę z tą prawą piersią, że zrobi się większa i zbierze się płyn.
Wzięło mnie po wczorajszym dniu chyba. Zdjęłam bandaż i prawą pierś mam troszkę większą, bardziej wypukłą i spuchniętą. Wiem, że to chyba przez to, że miałam tylko prawą pierś operowaną, ale jakiś strach pozostaje.
|
#3602 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Boże jak mnie tu długo nie było
Muszę nadrobić coście nabazgrały i co się pozmieniało ![]() Do środy jeszcze mam dużo na głowie, więc nie będę zaglądać, ale piszę do Was teraz-co byście nie zapomniały o moim istnieniu ![]() Ja jakąś godz temu przeżyłam traumę, trzęsę się jak głupia, mam łzy w oczach, bo mój pies zaatakował psa sąsiada i się pogryzły. Ale widać mój ojciec miał niezły widok, bo nic sobie z tego nie robił, że dwa byki się gryza.. I zgadnijcie kto je rozdzielał... Szczerze mówiąc to wina mojego ojca, bo wypuścił psa luzem bez smyczy a jeszcze nie mamy ogrodzenia. Ale z kolei tamten uciekł sąsiadowi i wparował do nas na podwórko, więc mój bronił terenu.. Wiem, że nie powinnam ich rozdzielać, bo i ja byłam narażona na pogryzienie, ale instynktownie musiałam stanąć po stronie mojego "maleństwa". Nie sądziłam nawet, że to jest takie straszne przeżycie. Serce mi w gardle stanęło jak pomyślałam, że mojemu psu może się coś stać.. Katarsis- mi marzy się przeprowadzka do Stanów od dziecka. Z tym, że ja nie miałabym do kogo tam lecieć, u kogo się zaczepić tak na "start" Więc chyba pozostaną tylko marzenia.. Olivko gratuluję, że postanowiłaś zakończyć taki związek Mnie czeka to samo, ale jestem tak samo miękka. Muszę jednak to zakończyć, bo tak dalej nie może być. Patrzę na to, że on jest szczęśliwy a nie zwracam uwagi na to, że ja nie jestem..Pozdrawiam wszystkie
Edytowane przez Fuksja132 Czas edycji: 2012-09-24 o 13:36 |
|
|
|
#3603 |
|
Przyczajenie
|
Na pewno po ciazy zmienie implanty..
nie powinnam narzekac bo mam jednak rozmiar D A jestem bardzo szczupla,mam tylko 65 pod biustem wiec mysle ze mam w sam raz te cycuchy
|
|
|
|
#3604 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do obciążania stawów to też mam z nimi problem jak próbowałam biegać, strasznie mnie biodra i kolana bolały, choć nie mam nic zdiagnozowanego a tutaj stawy wogóle mi nie dokuczają
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() jwow gratulacje no i czekam na fotki ja tez po ciazy wymienie na wieksze, teraz nie ma co szalec bo roznie byc moze niestety wczesniej pytalam jakakie masz implanty chodzi mi o firme? Dziewczyny dobra krzyczcie na mnie ale kiedy ja moge isc na solarium?juz nie wytrzymuje ja jako czlowiek uzalezniony od solarium czuje ze dluZej nie wytrzymam![]() Nastepne pytanie, bylam u Klaudeczki w albumie i ona ma takie ladne okragle piersi po bokach a u mnie nic one nie sa okragle to zalezy od firmy implantu czy jeszcze bede miala takie kraglosci?
|
#3607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogólnie fajny sprzęt, ja lubię go bardziej niż rowerek.Dziewczyny, nie oglądam tego programu, o którym piszecie, więc powiedzcie, który to Potocki? Ten z kliniki Szczyta? Bo też bym się wypowiedziała
|
|
|
|
|
#3608 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie oglądam tego programu, o którym piszecie, więc powiedzcie, który to Potocki? Ten z kliniki Szczyta? Bo też bym się wypowiedziała
Tak to własnie ten i majster moich piersi ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- olivka, Ja chodzilam juz po miesiacu. chodzic na solar mozesz,tylko piersi musisz zasłaniać,a szczególnie blizny, bo jak opalisz je teraz to będą ciemne juz i brzydkie.
|
#3609 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm... to chyba nie w moim typie
|
|
|
|
#3610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki JOASI Ja to jestem cienias Ale chce coś robić.....i cieszę się ze jest cos na czym mogę ćwiczyć w domku i nie bedą mnie bolały stawy . Napewno nie będzie łatwo , ale jak się chce jakoś wyglądać , to cos trzeba robić . A tymbardziej ze latka lecą i ciało już nie jak u nastolatki A właściwie to chodzi o to że , moj Tż mnie zdolował. Oglądał moje zdjęcia z czasów jak miałam 24-25 lat , większość z nich to były takie nasze tajne zdjęcia |
|
|
|
|
#3611 |
|
Zadomowienie
|
heja gaduły
HORO weźźźźź..ja mam teraz 52 w udzie ![]() GWEN dobra jesteś a co dr JOASI naszego to on ma 51 chyba i ma żonę i dzieci???to gdzie one mieszkają??bo mi się wydawało że on sam z mamą mieszka![]() ![]() ![]() aa JOAŚ a ten orbitrek to nie powiększa mięśni ud??bo ja tu nie mogę się umięśnić bo później moja noga wygląda jak u chłopa,ja szybko nabieram masy mięśniowej,wszędzie jest ok ale nogi takie mi się nie podobają,a orbitreka też sobię chcę kupić,więc please patrz na uda i mi powiesz ooo albo zmierz sobie i po miesiącu sprawdzimy czy jest więcej czy mniej,w tym najgrubszym miejscu na udzie..dobra?? al e wymyśliłamANNE dawaj te foty!!!ja dałam od razu po przyjeździe prawie A JA BYŁAM DZIŚ 1 RAZ PO OPERACJI NA FITNESIE bo dziwne uczucie..znów takie jakbym sobie napchała waty tamno i wczoraj byłam na zakupach i mierzyłam PRZECUDOWNE STANIKI,sam materiał i koronki ale póki co wybrałam beżowy zbliżający piersi,wiem że to do dupy,ale muszę fiszbiny wyjąc...trudno,później wszyję..jutro wam pokażę jaki jest..i UWAGA mój rozm stanika 65 F ![]() SABA..wysłalam priv..doszedł?? HEJKA LITTALEYA AAA MAYUŚ tak rzadko Cię widać i amm do Ciebie pytanko!!!czy ja już teraz mogę zbliżać te moje cycki w staniku,powiem że mój biust to odczuwa..mimo ze zbliżanie nie boli to dłużej tak ponoszę i czuję że nie są tam gdzie powinny...kurde nie wiem...ale jak niektóre dziewczynki mają zalecone nawet zszywać staniki...to może już mogę,za chwilę będzie 4 miesiące po....kurdeeee..dzieki od razu za odp
|
#3612 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
od jakiś 10lat co roku tam jeżdżę na wakacje ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3613 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje wszystkim
![]() Olivkaa200 mam mentory anatomiczne 345cc. Wstawie zdjecia jutro,przed i po. Jutro ide na zdjecie opatrunku.
|
|
|
|
#3614 |
|
Raczkowanie
|
Klaudeczka, masz racje, leniwiec ze mnie. juz się poprawiam-mówisz i masz. zdjęcia wakacyjne wstawione. golasy później, jak opalenizna trochę zejdzie, co by żarówkami nie świecić za bardzo
|
#3615 | |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Cytat:
. Hehe, mnie najbardziej denerwuje gdy się położę, a one dalej sterczą ![]() Gwen, mi też dr Potocki baaardzo się spodobał. Oaza spokoju no i bardzo przystojny Gwen, Ty chyba kiedyś pisałaś o zroście w swojej piersi - możesz do mnie zajrzeć i zobaczyć, czy to tak samo wygląda? Dziś zadzwonię do Dr i zapytam, co to może być, bo trochę się niepokoję ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Horo, żabko kochana Ty się nie przejmuj brzuchem, skoro po trzech ciążach się schował to i po czwartej tak się stanie A nie myślałaś o takim pasie poporodowym? Podobno pomaga skórze wrócić do normy, moja bratowa go nosiła i była zadowolona, choć tak naprawdę to nie wiadomo czy pas jej pomógł czy dobre geny
|
|
#3616 |
|
Zadomowienie
|
Anne noo wcale sie nie zasmucilam
zasmucilam wlasnie kamien z serca mi spadł. Jak ma żonę to juz moge sobie odpuscic i spokojnie pakowac sie na wczasy widze sie sie pojawila joasia Klaudeczka horo tonia buziaki! Powiem wam ze byla w pracy dzis awanti skonczylam wcześniej i pow ze osksrze ich o mobing mobing tzn jednemu kierownikowi innej sekcji. Zawsze sie z nim kloce mam go w D.---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Nie ja mialam zapobiegawczo plywac zeby mi sie zrost nie zrobił. Pisze z tele jak otworze kompa to obejrze zdjęcia
|
#3617 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!!! W piątek mam konsultację
) Jestem zadowolona, ale też przerażona...część pytań mam zapisanych, ae i tak pewnie zapomnę ze stresu poruszyć kilku najważniejszych kwestii a ostatnio spedzam tyle godzin w pracy, że nie mam siły przeanalizować ani swoich myśli ani forum, bo paaadam na pysk po wejściu do domu.Jeżeli macie jakieś podpowiedzi, to piszcie pliss.... i trzymajcie kciuki.
|
|
|
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiemy jakie masz pytania zapisane napisz to moze wtedy cos podpowiemy jezeli pominelas cos waznego
|
|
#3619 |
|
Rozeznanie
|
ostatnio coś mnie cycuszki pobolewają
|
|
|
|
#3620 |
|
Raczkowanie
|
na zmianę pogody
|
#3621 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
5października moim dniem.Umówiłam się na konsultację zmykam dalej bo nie wiem w co najpierw ręce włożyć
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3623 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzwoniłam przed chwilką do dr no i niestety mam zrost w lewej piersi
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
anika a jak poznalas ze to moze zrost? ja podejrzewam ze w lewej piersi mi sie rob
dziewczyny czy Was piersi swedza? ja to czasem mam takie napady ze wstyd przy ludzich tak sie drapac po cyckach
|
#3625 | |
|
Zadomowienie
|
Wymyśliłam sobie, że jeśli będę spać na prawym boku to w lewej ten zrost może trochę się rozciągnie
. Szkoda, że wcześniej nie przyszło mi to do głowy, bo spytałabym Dr. Ma to jakiś sens, czy nie bardzo? ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
|
|
#3626 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czasem do tej pory, stoję np. na przystanku i jak się zapomnę to się drapię
|
|
|
|
|
#3627 |
|
Raczkowanie
|
cycuchy swędzą bo skóra się rozciąga. zupełnie jak w ciąży
tylko wtedy jeszcze brzuch ciągle drapać się chce
|
#3628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a gdzie te piękniusie staniczki mierzyłaś? jakaś firma konkretna? nasz dr nie mieszka z mamusią w domu mamusi ma klinike a on z rodzinką gdzie indziej mieszka nad biurkiem zdjęcie dwóch nastolatek wisi w gabinecie no to córy napewno więc i żona jest a skąd wiesz, że akurat 51 ma?? młodo wygląda, ja bym więcej niż 45 mu nie dała![]() orbitrek napewno nogi wmacnia ale ja mam mięśni zero więc się cieszę, mi się bardzo Twoje podobają girki z taką podkreśloną muskułą na łydce jak masz obcasik, super to wygląda pomierzyłabym się ale gdzieś mi centymetr krawiecki wcięło, będę zdawać relacje a sprzęt super dla takich leniwców jak ja, włączam muzyke albo poranną telewizję, otwieram drzwi balkonowe na oścież i jade aż spadne
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
aniko bylam w albumie wczesniej i widzialam choc te zdjecia takie ciemne strasznie
moze wstaw cos bardzej jasnego? ja to dolka takiego nie mam ale moja blizna jest lewa taka sztywna prawa to nawet jak dotykam nie wiem gdzie jest no a ta ewa niestety![]() toniu ja to czasem tez sie zapominam jak stoje w sklepie i jak mnie zlapie te swedzenie to sie drapie zupelnie nie wiem czemu![]() anneo tam mowisz? no to sie ciesze nie rosna moje maluchy jak na dozdzach![]()
|
#3630 |
|
Zadomowienie
|
Olivka, no taki ze mnie fotograf jak z koziej dupy trąba
. Ten zrost nie jest na bliźnie, ale w górze piesi, na granicy piersi i mostka. Zdjęcia będą na pewno, ale nie dziś, muszę się zmobilizować
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

Mnie czeka to samo, ale jestem tak samo miękka. Muszę jednak to zakończyć, bo tak dalej nie może być. Patrzę na to, że on jest szczęśliwy a nie zwracam uwagi na to, że ja nie jestem..

al e wymyśliłam

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)