Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-25, 11:47   #4471
dimiti
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI

Cytat:
Napisane przez descentrada Pokaż wiadomość
I jeszcze ja zostałam tą niedobrą, bo przecież powinnam zapytać.
To pewnie powinno wyglądać tak:

- Czy to Ty anonimowo krytykujesz zwyciężczynię konkursu ze swojego IP?
- Nie to nie ja, to mój chłopak.
- A to przepraszam.

noooo powinnas przeprosic najlepiej wyslac suszarke w ramach przeprosin!

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Paskudnie się czuję! Serio.. mam dość. Pracuję sobie spokojnie, a te mi sapią nad uchem, że za mało, jakby praca na 1/4 etatu po 12h to było coś mało..
biedna...ale chyba nie zostaje nic innego jak je zaczac olewac bo inaczej oszalejesz
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 11:48   #4472
nicRu
maszyna, nie człowiek

Orlico,
Nie powiedziałaś, że zadbany facet=gej, raczej, ze facet zadbany to coś dziwnego i rzadko spotykanego (a szkoda!) A jest rzadko spotykany, bo mało który nawet się przyzna do posiadania kosmetyków, żeby nie zostać w konsekwencji posądzony o to i owo - bo to w Polsce pierwsze skojarzenie niestety... Dlaczego? Bo przecież facet nie może nic wiedzieć o dbaniu o skórę czy włosy, ewentualnie paznokcie (no, ewentualnie gdzie jest pasta do zębów, szampon i mydło), nawet kobiety tak mówią!
Kiedyś rozmawiałam o tym z koleżanką, której udało się zaciągnąć chłopaka do dobrego fryzjera, wcisnąć gdzieś między szampon i piankę do golenia jeszcze balsam do ciała i pomijając jej zachwyt (nie wiedziała, że chłop może po drobnej zmianie tak dobrze wyglądać) jemu samemu poczucie atrakcyjności mocno wzrosło, pewność siebie tak samo - chłopak zmienił się nie tylko z zewnątrz ale i w środku
Stary 2012-09-25, 11:57   #4473
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

Zdrówka!

Gratulacje i zdrowia życzę.

Coś się nam choroby na wątku panoszą
Przyda się, w weekend jadę na dwudniowe wesele
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 11:58   #4474
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
no nieźle

aaaa, dziewczyny, która pokazywała te lakiery za 1,99? wtedy tylko rzuciłam okiem, ale oczywiście później musiałam wleźć no i 10buteleczek u mnie
(szkoda, że z tych, które sobie wybrałam było tylko 3, a resztę musiałam dobrać inne, bo już nie mieli na stanie)

idę coś obejrzeć i spać pewnie, jutro odsypiam do 10 dobranoc!
To ja, to ja I teraz słychać mój złowrogi śmiech
Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość

Jakieś choróbsko mnie gnębi
Boli mnie gardło i skrzeczę jak stara papuga.
Witaj w klubie

Umyłam okna, firanki się piorą, a mój brat do mnie " Chyba szwagier jakiś przyjeżdża, bo okna myjesz"
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 11:58   #4475
enn_
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36740643]Nie bardzo rozumiem, po co tu ta ironia.
Nie napisałam nic, co świadczyłoby że uważam, że zabrany facet to gej ani nic w tym stylu Co nie zmienia faktu, że nawet zadbany facet nie ma pojęcia o wielu rzeczach, które dla nas są "kosmetycznymi problemami".[/QUOTE]
Czy ja wiem? Osoba, która o siebie dba z grubsza orientuje się w temacie, czy to męskiej czy damskiej pielęgnacji, bo problemy zwykle są podobne. Nie przychodzi mi do głowy chyba ani jeden problem kosmetyczny kobiet, który byłby niespotykany wśród mężczyzn. Poza tym, nikt raczej nie ukrywa na czym polega kobieca pielęgnacja i na co ma pomóc, mówisz o tym wychodząc spod prysznica i mówi o tym Ładna Pani w reklamie TV - na mój gust, żeby zupełnie się nie orientować w tym temacie trzeba tego po prostu nie chcieć.
Stary 2012-09-25, 12:02   #4476
ciriness
Zadomowienie

Dziewczyny przyjęłyście tą propozycję testowania Novoxidyl'u? Ja się zastanawiam, włosy mi mocno wypadają, ale bardziej chciałam je olejowaniem i pielęgnacją wyciągnąć, a nie jakimiś preparatami. Trochę się boję czy on mi krzywdy nie zrobi, bo to taki specjalistyczny preparat. Albo co gorsza się uzależnie i tylko on będzie pomagał

Byłam dzisiaj pierwszy raz w Second Handzie, odważyłam się było mi ciężko się przełamać ale wyszłam ze sweterkiem z Atmosphere cieplutkim na zimę, fioletowym za 16zł chyba będę chodzić częściej To wyście mnie zmotywowały tymi łupami wszystkimi
ciriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 12:03   #4477
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Orlico,
Nie powiedziałaś, że zadbany facet=gej, raczej, ze facet zadbany to coś dziwnego i rzadko spotykanego (a szkoda!) A jest rzadko spotykany, bo mało który nawet się przyzna do posiadania kosmetyków, żeby nie zostać w konsekwencji posądzony o to i owo - bo to w Polsce pierwsze skojarzenie niestety... Dlaczego? Bo przecież facet nie może nic wiedzieć o dbaniu o skórę czy włosy, ewentualnie paznokcie (no, ewentualnie gdzie jest pasta do zębów, szampon i mydło), nawet kobiety tak mówią!
Kiedyś rozmawiałam o tym z koleżanką, której udało się zaciągnąć chłopaka do dobrego fryzjera, wcisnąć gdzieś między szampon i piankę do golenia jeszcze balsam do ciała i pomijając jej zachwyt (nie wiedziała, że chłop może po drobnej zmianie tak dobrze wyglądać) jemu samemu poczucie atrakcyjności mocno wzrosło, pewność siebie tak samo - chłopak zmienił się nie tylko z zewnątrz ale i w środku
na szczescie moj ojciec dba o siebie bardziej niz chyba ja kremy, maseczki, itp itd
moj Tzt tez juz tak o siebie dba i jak mowie, ze nie widze nic dziwnego w tym, ze facet uzywa kremu do rak to moja kolezanka sie zbulwersowala, ze jak facet moze uzywac kremu do rak jak takich rzeczy tylko kobiety uzywaja! taki facet to nie facet!
smutne to....jak zobaczyla naszego wykladowce, ktory smarowal rece to myslalam, ze dziewczyna zawalu dostanie
Stary 2012-09-25, 12:04   #4478
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
biedna...ale chyba nie zostaje nic innego jak je zaczac olewac bo inaczej oszalejesz
Albo poszukać czegoś innego

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 12:11   #4479
nicRu
maszyna, nie człowiek

O, dokładnie o to mi chodzi. Że facet może sie nie znac jakoś super na kosmetykach, ale przeciez też ma skórę, paznokcie, włosy, brwi... I widząc, że jego miękkie włosy staly się nagle szorstkie i sztywne może kupić odżywkę/zmienić szampon, choćby na taki widziany w reklamie. Tylko co na odzywke powiedzieliby koledzy? Albo dziewczyna, która zakłada, że facet to facet, więc się nie zna, bo większość facetów przecież się nie zna? I wtedy przychodzi moment, w której facet nawet jeśli chce, to boi się wychylić przed szereg.
Na szczęście widuję coraz mniej takich facetów, którzy boją się kupna pomadki nawilżającej na zimę albo balsamu do ciała, ale to po prostu przykre, że wielu jest czuje zahamowania, bo same kobiety uważają, że facet=nie powinien znać się na kosmetykach

Wracając do kobiecych tematów Zmieniłam krem do twarzy, mam nadzieję, że mi to coś pomoże, bo poprzedni prawdopodobnie mi szkodził
Stary 2012-09-25, 12:11   #4480
_polly_
Zakorzenienie

Boziuuuu, kupiłam właśnie w lumpku przepiękną rzecz, która niby 70 dolarów kosztowała, a ja ją mam za 20zł..

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 12:12   #4481
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dimiti, mój chyba nie bardziej niż ja - trudno mi to porównać, ale mając puch zamiast włosów próbował wielu - podrzucanych przez koleżanki - sposobów jak włosy ujarzmić Tak samo nie ma oporów przed używaniem kremu do twarzy, rąk, czy pomadki ochronnej. Bo też mi przyjemność - spierzchnięte usta
Stary 2012-09-25, 12:13   #4482
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ciriness Pokaż wiadomość
Dziewczyny przyjęłyście tą propozycję testowania Novoxidyl'u? Ja się zastanawiam, włosy mi mocno wypadają, ale bardziej chciałam je olejowaniem i pielęgnacją wyciągnąć, a nie jakimiś preparatami. Trochę się boję czy on mi krzywdy nie zrobi, bo to taki specjalistyczny preparat. Albo co gorsza się uzależnie i tylko on będzie pomagał

Byłam dzisiaj pierwszy raz w Second Handzie, odważyłam się było mi ciężko się przełamać ale wyszłam ze sweterkiem z Atmosphere cieplutkim na zimę, fioletowym za 16zł chyba będę chodzić częściej To wyście mnie zmotywowały tymi łupami wszystkimi
Ja przyjęłam, chętnie wypróbuję, bo włosy znowu mocno mi wypadają, a współpraca z tą firmą bardzo mi się podobała przy Merzu.

I gratuluję łowów w SH
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 12:14   #4483
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Boziuuuu, kupiłam właśnie w lumpku przepiękną rzecz, która niby 70 dolarów kosztowała, a ja ją mam za 20zł..
poka!
Stary 2012-09-25, 12:17   #4484
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Orlico,
Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Albo poszukać czegoś innego
no tez jest to jakies wyjscie

Cytat:
wlasnie, pokaz!
Cytat:
Dimiti, mój chyba nie bardziej niż ja - trudno mi to porównać, ale mając puch zamiast włosów próbował wielu - podrzucanych przez koleżanki - sposobów jak włosy ujarzmić Tak samo nie ma oporów przed używaniem kremu do twarzy, rąk, czy pomadki ochronnej. Bo też mi przyjemność - spierzchnięte usta
e to moj Tzt jeszcze tez nie bardziej niz ja ale jak zaczelismy sie spotykac to uzywal tylko jednego kremu, zero balsamow, kremow do rak czy zeli do mycia buzi. Teraz ma wszystko no i najwazniejsze jest to, ze widzi roznice i wie, ze takie dbanie o siebie cos daje. Za to moj tata uwielbia podkradac wszystkie kremy, zele itp jakie sa jak tylko cos poloze nowego w lazience to juz jest ciekawy co to

no i facet powinien o siebie dbac jezeli ktos nie lubi czy nie odczuwa takiej potrzeby to ok, ale jezeli nie robi tego bo boi sie, ze beda sie z niego smiac to juz nie za fajnie:/ chce cos ze soba zrobic, ale nie moze. A tak to wlasnie i Twoj luby testowal rozne sposoby zeby swoje wlosy ujarzmic
Stary 2012-09-25, 12:19   #4485
_polly_
Zakorzenienie

Oto moje nowe dziecię, sweterkowa sukienka z Asosa, chociaż ja bardziej jak tunikę będę to nosić.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Asos.jpg (113,3 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez _polly_
Czas edycji: 2012-09-25 o 12:20
Stary 2012-09-25, 12:24   #4486
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez descentrada Pokaż wiadomość
I jeszcze ja zostałam tą niedobrą, bo przecież powinnam zapytać.
To pewnie powinno wyglądać tak:

- Czy to Ty anonimowo krytykujesz zwyciężczynię konkursu ze swojego IP?
- Nie to nie ja, to mój chłopak.
- A to przepraszam.

masakra ludzie mają tupet
Co takimi osobami kieruje pod swoim nickiem słodzą a jako anonim mówi co myśli fałaszywe babsko nienawidzę takich ludzi
Stary 2012-09-25, 12:38   #4487
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
masakra ludzie mają tupet
Co takimi osobami kieruje pod swoim nickiem słodzą a jako anonim mówi co myśli fałaszywe babsko nienawidzę takich ludzi
To mi się przypomniała akcja z tą piosenkareczką, Honey. Kiedyś na fotoblogu zapomniała się wylogować i komentowała swoje wpisy "A ja lubię honi, moim zdaniem ma talent, jest ładna, bla, bla, bla".

Stary 2012-09-25, 12:44   #4488
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
To mi się przypomniała akcja z tą piosenkareczką, Honey. Kiedyś na fotoblogu zapomniała się wylogować i komentowała swoje wpisy "A ja lubię honi, moim zdaniem ma talent, jest ładna, bla, bla, bla".
Taaaa no nieźle
Ps fajna tunika lubię takie duże dekolty na plecach
Stary 2012-09-25, 12:53   #4489
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Orlica
Uwaga, bezczelnie się chwalę!

Cytat:
e to moj Tzt jeszcze tez nie bardziej niz ja ale jak zaczelismy sie spotykac to uzywal tylko jednego kremu, zero balsamow, kremow do rak czy zeli do mycia buzi. Teraz ma wszystko no i najwazniejsze jest to, ze widzi roznice i wie, ze takie dbanie o siebie cos daje.
Mój tak samo
Choć jak czasem się leni względem pielęgnacyjnych czynności to aż coś mnie trafia
Cytat:
kolejna zrekrutowana : ) pierwszy raz jest zawsze dziwny
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 13:13   #4490
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciriness Pokaż wiadomość
zobaczysz jak to Cię wciągnie ja nie mogę żyć bez sh
Stary 2012-09-25, 13:28   #4491
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Przywalili mi do płacenia VAT - 150zł, bo BH znacznie obniżyło wartość paczki, a ja musiałam podać prawdziwą wartość... Wysłałam do nich skan kwitku i czekam na decyzję w jaki sposób mi zwrócą kasę...

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 13:28   #4492
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
różnie zazwyczaj 2 tygodnie (od czwartku/piątku)
obecna jest do czwartku.. a od piątku jest świetna gazetka marek Rossmanna
Ooo fajnie, że mówisz, zobaczę co mają ciekawego Może akurat czegoś potrzebuję

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36732601]To Paula z One Little Smile [/QUOTE]

No to jestem bystra jak woda w klozecie, bo dopiero się zorientowałam, że to Paula

Cytat:
inglisza
Faaaajnie Chciałabym podszlifować mój angielski Łatwo wchodzi mi do głowy, ale też łatwo z niej ucieka, jeżeli nie ćwiczę

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
a co do kosmetyki: robiłyście sobie kiedyś darsonwalizację?
Nie wiem, co to, ale zaraz wygoogluję

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36736085]Uwaga, bezczelnie się chwalę! [/QUOTE]

Gratuluję

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36736258]Nie, okazało się, że przygotowywali grunt do jakiejś pseudoartystycznej wystawy w parku, potrzebowali prostokąta wypalonej ziemi [/QUOTE]

I wypalili ładną, parkową trawkę

Cytat:

Jakieś choróbsko mnie gnębi
Boli mnie gardło i skrzeczę jak stara papuga.
No to zdrówka życzę Mi już troszkę lepiej

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Umyłam okna, firanki się piorą, a mój brat do mnie " Chyba szwagier jakiś przyjeżdża, bo okna myjesz"
Słodkie

Cytat:
na szczescie moj ojciec dba o siebie bardziej niz chyba ja kremy, maseczki, itp itd
moj Tzt tez juz tak o siebie dba i jak mowie, ze nie widze nic dziwnego w tym, ze facet uzywa kremu do rak to moja kolezanka sie zbulwersowala, ze jak facet moze uzywac kremu do rak jak takich rzeczy tylko kobiety uzywaja! taki facet to nie facet!
smutne to....jak zobaczyla naszego wykladowce, ktory smarowal rece to myslalam, ze dziewczyna zawalu dostanie
Mój TŻ też dba o siebie Nie kremuje twarzy na co dzień, ale jak zobaczy, że ma suchą skórę, to od razu z szafki coś mi podkrada i używa Pomadki ochronne zawsze ma kupione i nosi ze sobą, a jak ja się akurat smaruję jakąś bezbarwną, to nadstawia usta żeby mu pomalować Dłonie smaruje regularnie, bo ma dość szorstką skórę. Kilka razy użył nawet odżywki do włosów, ale to jak wróciliśmy z wakacji i miał istne siano na głowie od zmiany wody i klimatu Generalnie - jak coś mu się dzieje, to z chęcią używa

Dziękuję za wczorajsze życzenie mi zdrówka Już mi trochę lepiej, nawet miałam w miarę normalny głos po przebudzeniu Ale dziś sobie siedzę w domu, wygrzeję ciałko
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 13:32   #4493
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Przywalili mi do płacenia VAT - 150zł, bo BH znacznie obniżyło wartość paczki, a ja musiałam podać prawdziwą wartość... Wysłałam do nich skan kwitku i czekam na decyzję w jaki sposób mi zwrócą kasę...
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 13:49   #4494
dimiti
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36743258]

Faaaajnie Chciałabym podszlifować mój angielski Łatwo wchodzi mi do głowy, ale też łatwo z niej ucieka, jeżeli nie ćwiczę

Mój TŻ też dba o siebie Nie kremuje twarzy na co dzień, ale jak zobaczy, że ma suchą skórę, to od razu z szafki coś mi podkrada i używa Pomadki ochronne zawsze ma kupione i nosi ze sobą, a jak ja się akurat smaruję jakąś bezbarwną, to nadstawia usta żeby mu pomalować Dłonie smaruje regularnie, bo ma dość szorstką skórę. Kilka razy użył nawet odżywki do włosów, ale to jak wróciliśmy z wakacji i miał istne siano na głowie od zmiany wody i klimatu Generalnie - jak coś mu się dzieje, to z chęcią używa

Dziękuję za wczorajsze życzenie mi zdrówka Już mi trochę lepiej, nawet miałam w miarę normalny głos po przebudzeniu Ale dziś sobie siedzę w domu, wygrzeję ciałko [/QUOTE]
no to bardzo dobrze ja nieraz widzialam chlopaka, ktorego dlonie byly suche jak wior, ale mimo to nie chcial slyszec, zeby je jakos "podratowac"

oj tam oj tam wszystko z glowy ucieka jak czlowiek nie cwiczy
Stary 2012-09-25, 13:53   #4495
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Masakra! Trzymam kciuki żeby Ci zwrócili te pieniądze.

Już mam tak dosyć swojej uczelni, że głowa mała. Całe szczęście za dwa dni mam obronę i więcej moja noga tam nie postanie. Jeszcze w zeszłym tygodniu moja promotorka wyznaczając mi termin obrony nie wiedziała, o której godzinie się ona odbędzie. Miałam się mailowo jej zapytać w zeszły czwartek. Od tego czasu nie odpisała mi na żadnego z dwóch maili bo jest na konferencji. Dzwonię dzisiaj do Dziekanatu się coś dowiedzieć a oni mi mówią, że nie wiedzą bo Pani profesor im nie zgłosiła godziny. Dzwonię do jednego sekretariatu, drugiego i tam też nikt nie wie. No paranoja jakaś Jeśli się nic nie dowiem to w czwartek czeka mnie chyba koczowanie od rana na uczelni.

Bronię się z zupełnie obcymi mi ludźmi z którymi nie mam żadnego kontaktu i opcja zrzucenia się na kwiaty nie wchodzi w grę. Myślę do jakiej kwoty wiązankę wypada dać.. (w zasadzie to trzem osobom..:/ ).Co myślicie?

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

Edytowane przez aqqA
Czas edycji: 2012-09-25 o 13:57
aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 13:59   #4496
nicRu
maszyna, nie człowiek

Basiago, nie żebym uważała, że to źle, ale... A tak zupełnie na poważnie, to nie wyobrażam sobie, żebym sugerowała mojemu facetowi, że jest płci męskiej, więc po co mu balsam? Po co kupuje inny, bo tamten nie nawilża dostatecznie? Przecież zaraz zacznie się znać na kosmetykach, a faceci się nie znają, dla zasady Nie chciałabym mieć faceta, który nie umie o siebie zadbać.
Stary 2012-09-25, 14:12   #4497
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Dwa z tych leków są 'niedostępne' a czekać w sumie długo nie mogę bo leczenie mi potrwa 7 dni ... a mam kontrole za 3 tygodnie.
Oj, to faktycznie nieciekawie.
Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
loll pacze co u Pauli pod tym konkursem...dziewczyna mówi, że to chłopak napisał komenatrz z anonimowego, bo mu pokazała wyniki wątpie w sumie, żeby chłopa interesowały takie pierdoły

to najpierw mu pokazała, potem poszła gdzieś tam, chłop napisał komentarz a potem dopiero ona? jak widziała wyniki to chyba by od razu komentarz napisała...na moja logike. choć ja w sumie sie nie znam
Heh, już była kiedyś aferka z blogerką, co to jej niby chłopak hejty jako anonim pisał . Mooooocno naciągane.
Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
A co do kremów to mój używa krem... W sensie raz krem z L'Oreal'a (chłodząco=-nawilżający)w zestawie.. i oczywiście jak to zobaczył to miał skwaszoną mine typu 'NIE BEDE TEGO UŻYWAĆ'. Od paru miesięcy widze jak w ukryciu smaruje sobie tym twarz...
Mojemu udzieliła się kosmetykowa mania i czasami kupuję mu kosmetyki w prezencie albo podsuwam jakieś fajne. Nie protestuje
Cytat:
Przyda się, w weekend jadę na dwudniowe wesele
Łoooo, poszalejesz
Cytat:
O, dokładnie o to mi chodzi. Że facet może sie nie znac jakoś super na kosmetykach, ale przeciez też ma skórę, paznokcie, włosy, brwi... I widząc, że jego miękkie włosy staly się nagle szorstkie i sztywne może kupić odżywkę/zmienić szampon, choćby na taki widziany w reklamie. Tylko co na odzywke powiedzieliby koledzy? Albo dziewczyna, która zakłada, że facet to facet, więc się nie zna, bo większość facetów przecież się nie zna? I wtedy przychodzi moment, w której facet nawet jeśli chce, to boi się wychylić przed szereg.
Na szczęście widuję coraz mniej takich facetów, którzy boją się kupna pomadki nawilżającej na zimę albo balsamu do ciała, ale to po prostu przykre, że wielu jest czuje zahamowania, bo same kobiety uważają, że facet=nie powinien znać się na kosmetykach
W tej całej dyskusji zgubiłyście główny wątek
Owszem, facet może się znać, może pewne rzeczy dostrzegać i fajnie, ale... doszukiwać się rozdwojonych końcówek na ZDJĘCIU obcej osoby??? [a w ogóle to widać? bo czasem trzeba się nieźle przyjrzeć gołym okiem, a co dopiero na małym zdjęciu].
Co innego znać się na pielęgnacji, a co innego takie usilne analizowanie fotek
Miałam już kiedyś do czynienia z taką, nazwijmy rzecz po imieniu - trollicą, co to na zdjęciu wielkości 200x200 px rozchylone łuski włosów widziała

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 14:14   #4498
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
no to bardzo dobrze ja nieraz widzialam chlopaka, ktorego dlonie byly suche jak wior, ale mimo to nie chcial slyszec, zeby je jakos "podratowac"
Mój mąż daje sobie skórki wycinać, a czasem sam mnie o to prosi ale do jakiś bardziej zaawansowanych czynności kosmetycznych typu peeling, maseczka czy zwykły krem nawilżający musiałam go długi czas zmuszać, teraz tylko na szczęście mu przypominam. Ja nie cierpię jak facet o siebie nie dba - przecież to wygląda tak samo źle jak zaniedbana kobieta...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 14:20   #4499
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Mój mąż daje sobie skórki wycinać, a czasem sam mnie o to prosi ale do jakiś bardziej zaawansowanych czynności kosmetycznych typu peeling, maseczka czy zwykły krem nawilżający musiałam go długi czas zmuszać, teraz tylko na szczęście mu przypominam. Ja nie cierpię jak facet o siebie nie dba - przecież to wygląda tak samo źle jak zaniedbana kobieta...
Stary 2012-09-25, 14:24   #4500
nicRu
maszyna, nie człowiek

'Estelle', ależ mój komentarz ewidentnie odnosił się do stwierdzeń:
Cytat:
dziewczyna mówi, że to chłopak napisał komenatrz z anonimowego, bo mu pokazała wyniki wątpie w sumie, żeby chłopa interesowały takie pierdoły

Cytat:
Zresztą przeczytałam ten 'męski' komentarz i wątpie by to 'męskie' dłonie pisały.
Cytat:
Już sobie wyobrażam ich codzienną rozmowę!
Ona - Patrz, jaki mam przyrost włosów w ciągu ostatniego miesiąca!
On - Może i przyrosły, ale koniecznie o nie lepiej zadbaj! Ewidentnie widać, że masz rozdwojone końcówki, a włosy na długości straciły blask! Naprawdę myślisz, że Twoje włosy są zdrowe,,,?
które są po prostu seksistowskie. Przecież facet też ma prawo być zadbany, a nawet znać się na kosmetykach Takie komentarze sugerują, że ze względu na płeć takiego prawa nie ma.
A że na niewyraźnej fotce bez mega zooma nie widać końcówek, to inna sprawa - co najwyżej może być widać ogólna kondycję, przesusz czy zniszczenie nadmierną stylizacją - ale to już kwestia odniesienia się do komentarza na rzeczonym blogu, a nie komentarzy stąd, tych z wątku na temat tego na czym facet może się znać, a na czym nie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości