Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-24, 21:45   #3631
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
cycuchy swędzą bo skóra się rozciąga. zupełnie jak w ciąży tylko wtedy jeszcze brzuch ciągle drapać się chce
aa to już wiem czemu mnie nie swędzą moja skóra aż nadmiernie rozciągnięta była....

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
o a sprzęt super dla takich leniwców jak ja, włączam muzyke albo poranną telewizję, otwieram drzwi balkonowe na oścież i jade aż spadne

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
165 cm wzrostu... taki średniak ze mnie
na brzuchu flaczek, bez rozstępów ... nie mam tendencji do rozstępów...
ale po tylu cesarkach mięśnie już tak pocięte, że nie wiem, czy ten flaczek jest w stanie zniknąć
no z cesarkami nie mam doświadczeń ale jak nie ma rozstępów to już sukces, prawda?
Stary 2012-09-24, 21:47   #3632
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Olivka, no taki ze mnie fotograf jak z koziej dupy trąba . Ten zrost nie jest na bliźnie, ale w górze piesi, na granicy piersi i mostka. Zdjęcia będą na pewno, ale nie dziś, muszę się zmobilizować

Ja to u siebie wszyski widze zrosty nie zrosty albo juz sobie wmawiam kochana cyknij fotke ja chetnie zobacze w jasnych barwach jak to wyglada

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 22:03   #3633
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Katarsis87 Pokaż wiadomość
Mega się boję, że będę miała powtórkę z tą prawą piersią, że zrobi się większa i zbierze się płyn.
Wzięło mnie po wczorajszym dniu chyba.
Zdjęłam bandaż i prawą pierś mam troszkę większą, bardziej wypukłą i spuchniętą.
Wiem, że to chyba przez to, że miałam tylko prawą pierś operowaną, ale jakiś strach pozostaje.
a kiedy masz jakąś kontrolę? Kurcze no po operacji pewnie przez jakiś czas będzie inna, mam nadzieję, że wszystko tym razem będzie ok
Stary 2012-09-24, 22:32   #3634
Katarsis87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
a kiedy masz jakąś kontrolę? Kurcze no po operacji pewnie przez jakiś czas będzie inna, mam nadzieję, że wszystko tym razem będzie ok
Pisałam dzisiaj do lekarza, odpisał że pierś jest spuchnięta ponieważ była ingerencja tylko w prawej i żebym się nie martwiła.
No i napisał, że bardzo poleca stanik Triumph Triaction który dzisiaj założyłam bo dużo lepiej trzyma piersi niezależnie czy się nachylam lub cokolwiek robię
Stary 2012-09-24, 22:58   #3635
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ja jeszcze nie rodziłam ale powiem Ci, że nigdy w życiu takich fajnych wymiarów nie miałam

krem silnie ujędrniający (serum może być- Tołpa ma fajne rzeczy) i folią się owijaj
daje cos ta folia??bo osttnio o tym czytalam i pare razy sie owijalam

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość

5października moim dniem.Umówiłam się na konsultację

zmykam dalej bo nie wiem w co najpierw ręce włożyć
oj to musi byc udana konsultacja bo wtedy poznalam mojego meza i on tez jest udany hehhe
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 23:06   #3636
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Katarsis87 Pokaż wiadomość
Pisałam dzisiaj do lekarza, odpisał że pierś jest spuchnięta ponieważ była ingerencja tylko w prawej i żebym się nie martwiła.
No i napisał, że bardzo poleca stanik Triumph Triaction który dzisiaj założyłam bo dużo lepiej trzyma piersi niezależnie czy się nachylam lub cokolwiek robię
ooo widzisz i to są dobre nowiny! Trzeba być dobrej myśli bo inaczej sfiksować idzie
Stary 2012-09-24, 23:07   #3637
paularetka
Przyczajenie

Cytat:
witaj Paularetka
w jednej piersi masz mieć 320cc czyli druga jest na tyle duża żeby ten mniejszy implant uzupełnić do tej objętości a to wcale nie jest tak mało ja mam 325cc co prawda okrągłe i nie chciałabym mieć większych piersi to takie średniaki w sam raz podaj nam swoje wymiary bo inaczej wygląda to u szczuplutkiej dziewczyny 150cm a inaczej u dobrze zbudowanej 180cm.
Hej Jooasi chwiletu nie zagladalam mialam urwanie glowy a wiec na dzien dzisiejszy moje wymiary: 161 cm wzrostu, 57 - 58 kg, pod biustem 72,5 w biuscie 88 ...troszke sie stresuje...wstepny wolny termin poczatek stycznia teoretycznie jestem zdecydowana ale mega wiele watpliwosci... stresuje sie i mam dylemat czy oby na pewno moja decyzja jest dobra z jednej str mam dosc kompleksow choc nie moge powiedziec ze nie posiadam biustu bo przeciez cos tam mam ale wolalabym zrezygnowac z mega sciskania sie stanikami byleby podniesc i powiekszyc to co mam z drugiej zastanawiam sie czy ta decyzja nie swiadczy o tym ze jestem troche pusta chcac wydac tyyyle kasy na biust ;p moj facet calkowicie za... nawet on mnie namowil ze jesli to jest moje marzenie to je spelnimy kiedy zechce... niestety okraglych wg lekarza miec nie moge aczkolwiek jak ogladalam fotki to wlasnie okragle robily na mnie wrazenie... tak wiec to co bym chciala a to co "moze sie zmiescic" troszke od siebie odbiega....
paularetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 23:24   #3638
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
daje cos ta folia??bo osttnio o tym czytalam i pare razy sie owijalam
skóra jest jakby bardziej jędrna mam wrażenie
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 23:29   #3639
belseno
Zadomowienie

Dziewczyny z Warszawy pomagam 21 latkowi w znalezieniu pracy, uczy się zaocznie w szkole policealnej. Chce zamieszkać w stolicy ale wiadomo musi najpierw znaleźć jakąś robotę, jakbyście gdzieś na słupie, ścianie, drzwiach czy czymś widziały ogłoszenie odpowiednie dla chłopaka bez kwalifikacji to plizzzzz o info na priva

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
aaa toniu przetestowałam ten peeling z kawy na ręce, efekt fajny takie odczuwalne nawilżenie, tylko powiedz mi co robisz z tym zapachem? Dla mnie to czuć popielniczką
Na ciało też zrobiłam tylko do tego nasypałam tak jak mówiłaś różnych przypraw i ten cynamon trochę złagodził zapach ale wygląd peelingu kawowego na ciele bezcenny

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-09-24 o 23:32
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 23:59   #3640
gwendolinka
Zadomowienie

Dziewczyny. Moja walizka pęka w szwach . Przeszlam chyba samą siebie wziełam jakieś 7 par butów . I KAZDE POTRZEBNE 5 bikini, nawet tunikę z cekinów na imprezę Nie no ja raczej z tych co sie pakują w mały tobołek... a nie chce nic mówić, że nawet nie wpakowałam kosmetyków a ledwo się zapina. Pewnie 1/3 załozę, ale ja zawsze biorę malo szmat i sie okazuje, ze nagle brakuje czystych skarpetek tshirtów etc...

właśnie zrobiłam sobie peeling z kawy . Ja robie tak : 2 łyzki kawy duza lyska SOLI i zel pod prysznic. Solą najlepiej wychodzi. Skóra jak jedwab. Bede sie opalać

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Anika , ja już widziałam twoje zdjecia... niestety ja tam tego zrostu nie widzę.. A już nawet komentowałam zdjecia
Zaraz uciekam spać bo muszę sie rano wyszykować i dopakować.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 00:08   #3641
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
aaa toniu przetestowałam ten peeling z kawy na ręce, efekt fajny takie odczuwalne nawilżenie, tylko powiedz mi co robisz z tym zapachem? Dla mnie to czuć popielniczką
Na ciało też zrobiłam tylko do tego nasypałam tak jak mówiłaś różnych przypraw i ten cynamon trochę złagodził zapach ale wygląd peelingu kawowego na ciele bezcenny
no właśnie nie bardzo wiem co robić z zapachem.... bo ręce śmierdzą łokrutnie
jak mi kiedyś TŻ do łazienki wszedł to tylko słyszałam: FUJ FUJ FUJ i szybciej wyszedł niż wszedł
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 07:30   #3642
olcikk_92
Raczkowanie

Dziewuszki potrzebuje piersiowej pomocy

Już przedstawiam sytuacje; obecnie mam rozmiar piersi c ,ale większość to nadmiar skory, samej tkanki jest bardzo mało, cycki są poprostu obwisle. Żeby tego było mało są nierówne, różnica miedzy jednym a drugim to ok 130 ml.

I tu moje pytanie - chirurg zamówił mi rożne implanty, ja wiem ze chce spore c ,równe oczywiście,ale nie mam pojęcia które implanty mi to zapewnia.

I tak o to mam do wyboru implant 300cc(dwa implanty) 325cc(jeden implant) 450 cc(jeden). Czy któraś z was ma te implany i moze mi powiedzieć jaki to rozmiar mniej wiecej ? Dodam ze jestem większa dziewczyna, nie z nadwaga ale waze 70kg przy 170,mam 20 lat

Ps.operacja mastopeksji i owego wypelnienia jutro

Edytowane przez olcikk_92
Czas edycji: 2012-09-25 o 08:10 Powód: zapomniałem dopisać terminu operacji
olcikk_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 08:34   #3643
jooasi
Wtajemniczenie

olcik witaj
ja nie bardzo rozumiem tego zaznaczenia w nawiasie, dwa implanty, jeden implant??? uściślij prosze
przy takiej budowie jak chcesz spore piersi to te 450cc jest minimum, wyjdzie z tego właśnie taka miseczka C, na oko w ciuchach średniaczki będą
na szybko możesz to sobie zobrazować lejąc podaną ilość ml wody do woreczka i wpychając do miekiego staniczka bądź topu.
Stary 2012-09-25, 08:57   #3644
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka JOASIz rana..widzę Cię I WITAM RESZTĘ oczywista
staniki cholera nie pamiętam jaka firma,teściowa wzięła żeby mi fiszbiny wyjąć czymś tam i jak mi dziś da to Ci powiem i pokażę wam ten stanikale te koronki kolorowe piękne to muszę zakupić chociaż jeden...ale drogo,bo to taniej niby a około 180zł za kawałek materiału

mówisz że orbitrek nie umięśni tak nóg???mi nawet samo skakanie i bieganie tak robiłydka umięśniona JOASIto jeszcze pikuś,a udo takie umięśnione jest fuj...staram się dużżżżooo rozciągać...i tak jakby było lepiej
joaś I DZIEWCZYNKI powiedzcie mi czy przy podskoku czujecie jak implant się przesuwa,takie dziwne uczucie..że musiałam wczoraj na fitnesie te cycki sobie trzymać..głupie uczucie

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-09-25 o 08:58
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 09:13   #3645
jooasi
Wtajemniczenie

Klaudek no buziam Cie z rana ja tylko na moment bo mąż mi kompa zabiera, coś tam zrobic przy nim trzeba. powiem Ci że ja bardzo długo implanty w środku czułam a już jak się przesuwały to masakra jak po żebrach jeździły ale od wakacji już tak nie mam, teraz nic nie czuje, faktycznie jakby moje własne były TY masz jeszcze młode cycki to jest to zupełnie normalne, ale uważaj na tych fitnesach i dobrze je pozabezpieczaj, kup najlepiej jekiegoś mocnego sportowca, Shockabsorbet albo Panache active, ten Trophy jest raczej za delikatny na to.
Stary 2012-09-25, 11:36   #3646
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny. Moja walizka pęka w szwach . Przeszlam chyba samą siebie wziełam jakieś 7 par butów . I KAZDE POTRZEBNE 5 bikini, nawet tunikę z cekinów na imprezę Nie no ja raczej z tych co sie pakują w mały tobołek... a nie chce nic mówić, że nawet nie wpakowałam kosmetyków a ledwo się zapina. Pewnie 1/3 załozę, ale ja zawsze biorę malo szmat i sie okazuje, ze nagle brakuje czystych skarpetek tshirtów etc...

właśnie zrobiłam sobie peeling z kawy . Ja robie tak : 2 łyzki kawy duza lyska SOLI i zel pod prysznic. Solą najlepiej wychodzi. Skóra jak jedwab. Bede sie opalać
Gwen a na ile jedziesz? bo to co napisałaś to wygląda jakbyś miała mega walizę! ale nie przejmuj się - ja też nie umiem się pakować i gdziekolwiek nie pojadę to mam ze sobą pół szafy niepotrzebnych ciuchów!
Kurcze słyszałam w radiu, że w weekend ma byc coś koło 28 stopni. Już się ucieszyłam bo można wskoczyć w bluzeczkę na ramiączkach itp. A tu dzisiaj słyszę poprawkę ze jednak ma być 10 stopni mniej...tylko 18 ;(
Także Gwen zazdroszczę Ci wakacji!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 12:25   #3647
olcikk_92
Raczkowanie

Już mówię ,to w nawiasie to ilośc implantow. Nie będe mieć dwóch takich samych bo mam za duża różnice w piersiach,jeden musi być większy. Jesli bralanym jeden 450 to drugi musi być 130ml mniejszy bo taka jest różnica miedzy jedna a druga piersią.

Czyli mówisz żeby brać największe? Tak tez pewnie zrobię, mojej tkanki jest mało wiec nawet z połączeniem z implantem cycki nie powinny być gigantyczne.
Stary 2012-09-25, 12:27   #3648
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Klaudek no buziam Cie z rana ja tylko na moment bo mąż mi kompa zabiera, coś tam zrobic przy nim trzeba. powiem Ci że ja bardzo długo implanty w środku czułam a już jak się przesuwały to masakra jak po żebrach jeździły ale od wakacji już tak nie mam, teraz nic nie czuje, faktycznie jakby moje własne były TY masz jeszcze młode cycki to jest to zupełnie normalne, ale uważaj na tych fitnesach i dobrze je pozabezpieczaj, kup najlepiej jekiegoś mocnego sportowca, Shockabsorbet albo Panache active, ten Trophy jest raczej za delikatny na to.
mam nadzieję że moge i ulżyło mi jak mówisz że miałaś podobnie..bo dziś właśnie założyłam ten stanik FREYAi on zbliża mi piersi i czuję to że implanty są przesunięte a nie w naturalnym położeniu,mam schiza że krzywdę im zrobię!!ale jak mówisz,wrócę za godz do domu i zdejmę,będę powoli je przyzwyczajać i jak dziwnie 65cm pod biustem..wszystko tak ciasno ale idealnie w sumie leży..kwestia przyzwyczajenia..później w domu cyknę fotę i wam pokażę

a DR jak to robił że o 23 do mnie przychodził i rano przed pracą też..ja odczułam że tam mieszka..ale może i masz rację..i fakt..widziałam zdjęcia na ścianie..ale może rozwiedzionyhe

eee dziewczynki a kiedy będę mogła z ciężarkami w rękach ćwiczyć\???takimi pół kg???mam nadzieję że w ogóle

ANNE ale ty masz figurę!!!cycki pasują idealnie!!!

KORINKA no właśnie miało być tak ładnie a będzie pogoda do dupy w weekenda my do Szczyrku do rodzinki jedziemy...no cóż...
Stary 2012-09-25, 12:39   #3649
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Hej laski
widze coraz czesciej jest tu poruszany temat przerostu i szczerze to i ja pomalu zaczynam sie tym zadreczac a jeszcze operacji nie mialam, kurde co jesli mi sie to przytrafi... slyszalam ze niby przy implantach teksturowanych jest mniejsze ryzyko to prawda? ze tam niby lepiej sie przyrasta do takiego implantu, nie wiem.... tak mi dr. opowiadał jak na konsultacji bylam szkoda ze nie ma na to reguły zeby temu zapobiec.
kurcze a ja to oszczedzam teraz kazdy grosz na listopad hehehe tyle fajnych rzeczy a ja kupic nie moge buuuu

Gwen udanego urlopiku zycze wygrzewaj sie tam i przywiez mi troche sloneczka bo u mnie 2-gi dzien z rzedu leje ;/

Buziam wszystkie
Stary 2012-09-25, 14:00   #3650
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
no wlasnie tez tak zauwazylam ale myslalam ze mi sie wydaje

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

hej dziewczynki mierzylam tego trophy n 75 c i sie okazalo ze jest dobrybo wtedy naprawde mi sie marszczyl a przeciez cycki mi zmalaly a nie urosly mysle jednak ze sie rozluznily wiec pewnie dlatego te c teraz pasuje i siega mi pod pache nie tak jak ten ktory jej nie obejmuje

no ok tylko teraz mysle kupic znow 2?chyba juz sie nie zmienia co?czy na razie 1??kurde wykoncza mnie te staniki a to dopiero poczatek co to bedzie jak bede normalne kupowacprzyznac sie szybko ile macie tych stanikow no ale chyba 2 kupie co no bo 5 miesiecy mam je jeszcze nosic achhh
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 14:28   #3651
horo_2
Zadomowienie

hej laseczki
buziam Was wszystkie a zainteresowane wyglądem piersi w czasie karmienia zapraszam do albumiku ... piersiaki po "wyssaniu"

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Klauduś,
dzięki za pogonienie mnie... zapomnialam, ze obiecałam fotki

Belseno,
mi jeszcze kumpela kazała do peelingu kawowego dodać imbir i cynamon... po co? to ona sama nie wie ale podobno będą lepsze efekty

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 14:30   #3652
Katarsis87
Raczkowanie

Właśnie wróciłam z makijażu permanentnego
Zrobiłam brwi i górną kreskę

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
ooo widzisz i to są dobre nowiny! Trzeba być dobrej myśli bo inaczej sfiksować idzie
Jednak przy wątpliwościach trzeba je rozwiewać bo inaczej jest ciężko
Stary 2012-09-25, 15:18   #3653
Olivkaa200
Zakorzenienie

Katarsis a jaka metoda robilas na brwi?wstawisz fotke?

jwow czekam na zdjecia tak jak obiecalas

A ja wracam z miasta, mialam kupic sobie botki na ziemniejsze dni no i z czym wrocilam?z pantofelkami na koturnie i dup* dalej nie mam butow takich jakie mialam kupic i dalej bede marznac ale buty sa tak piekne zae nie moglam sie powstrzymacjestem maniaczka kupowania butow ale to chyba kazda kobita? a moze sie myle

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-09-25, 15:22   #3654
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

A ja wracam z miasta, mialam kupic sobie botki na ziemniejsze dni no i z czym wrocilam?z pantofelkami na koturnie i dup* dalej nie mam butow takich jakie mialam kupic i dalej bede marznac ale buty sa tak piekne zae nie moglam sie powstrzymacjestem maniaczka kupowania butow ale to chyba kazda kobita? a moze sie myle
ja też
mogłabym obuwniczy otworzyć

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 15:43   #3655
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
ja też

ojjj ja tez moglabym miec dodatkowy pokoj tylko na buty
Stary 2012-09-25, 15:48   #3656
Matti
Zadomowienie

Hej Dziewczyny
jestem tu nowa 03.10 idę na konsultację do Dr Potockiego, staram się zbierać pytania, jakie mi po glowie chodzą... to już za tydzień )
Mam do Was pytanie, czy jest potrzeba jakoś wczesniej pielęgnować piersi, przed zabiegiem? Jakaś oliwka cokolwiek? i jak to wygląda po operacji?

pozdrawiam
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 15:57   #3657
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
jestem tu nowa 03.10 idę na konsultację do Dr Potockiego, staram się zbierać pytania, jakie mi po glowie chodzą... to już za tydzień )
Mam do Was pytanie, czy jest potrzeba jakoś wczesniej pielęgnować piersi, przed zabiegiem? Jakaś oliwka cokolwiek? i jak to wygląda po operacji?

pozdrawiam
Hej Matti
No ja to na konsultacje spisalam sobie liste pytan i wyjelam ja na konsultacji i pytalam o to czego mi nie opowiedzial lekarz :P
a co do pielegnacji to ja wlasnie zamierzam smarowac sie oliwką a po operacji to Ci nie powiem bo jeszcze jestem przed ale dziewczyny napewno sie na ten temat wypowiedza.
Stary 2012-09-25, 16:07   #3658
Katarsis87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

Wrzucę dzisiaj zdjęcie piersi fakt faktem opuchniętych a jutro makijażu jak opuchlizna trochę zejdzie

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
ja też
Obuwniczy jak najbardziej u mnie
Mam nawet szafę na buty
Aktualnie już 95% wysłałam do USA ale i tak coś tam mam

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Dziewczyny jakby któraś z Was potrzebowała ciuszki dla dzieci w fajnych cenach to zapraszam do mnie na allegro
Mój nik: Katharsis-87
a moja siostra sprzedaje ciuchy z USA jej nik: AnusiaMDT

Taka mała reklama ale może akurat ktoś by coś potrzebował

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
Hej Matti
No ja to na konsultacje spisalam sobie liste pytan i wyjelam ja na konsultacji i pytalam o to czego mi nie opowiedzial lekarz :P
a co do pielegnacji to ja wlasnie zamierzam smarowac sie oliwką a po operacji to Ci nie powiem bo jeszcze jestem przed ale dziewczyny napewno sie na ten temat wypowiedza.
Ja używam po prostu balsamów
Stary 2012-09-25, 16:30   #3659
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka!!!WRZUCIŁAM OBIECANE FOTY stanika i moich piersi które mi się zrobiły jakieś wielkiebez przesady ale same oceńcienie wiem czy to przed okresem,czy od pływania i masażu...bo nie przytyłam jakoś żeby zgonić na to....ciekawe...może to na okres...mam nadzieję..że nie na nic innego!!o zgrozo!!!

KASIKK ja dopiero kupiłam sobie porządny stanik,po prawie 4miesiącach..wcześniej dla mam karmiących z h&m..a zakupię też takie koronkowe-przecudowne..ale to jeszcze chwilę jak już bardziej mi się rozruszają cycki i fiszbiny będę mogła nosić!!!

OLIVKO..normalna jesteśja poszłam po stanik,i kupiłam plus 2 pary butówtakże to mamy we krwi

HORO zaraz idę Cię pooglądać!!

KATARSIS pokaż nam te piersiaki!!i makijaż
Stary 2012-09-25, 16:32   #3660
Olivkaa200
Zakorzenienie

Matti ja przed operacja smarowalam sie kremami od rozstepow i oliwka na przemian po operacji uzywam tylko oliwki jezeli masz swoje male piersi a bedziesz chciala wiekszy implant radze smarowac ile wlezie, mi po operacji wylazly rozstepy ale smarowalam sie i jakos zniknely i mam nadzieje ze sie nie pojawia

Dziewczyny to nie jestem sama widze z tymi butamiogolnie mam bzika na punkcie zakupowjak wlaze do centrum handlowego to nie czuje ani glodu ani zmeczeniajakbym w jakis trans wpadla, niedlugo jade do Angli biore jedna walizke ale boje sie ze nie zapakuje sie spowrotemdobrze ze w podrecznym mozna 10 kg miec
Szafke na buciki tez mam swoja poustawiane kolorami na kazda pore roku ale niestety juz miejsca brak

Katarsis to czekam na zdjecia ciekawia mnie te brwi Twoje odrazu mi sie przypomnialo ze musze umowiac sie do kosmetyczki swoje pomalowac

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości