Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-24, 21:27   #4561
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Ano!! Ale co to za zycie Caly czas zmeczona jestem a na dodatek teraz katar mam.. Wymeczy czlowieka jak skurczybyk. A zadnego leku wziac nei moge, ksozmar, Dzis w pracy inhalacje z amolu robilam, Wrzatek do kubka amol i wachanko Pomoglo!!
O kurcze to niedobrze, że jesteś przeziębiona.
A jak sie czujesz ? Ciesze sie Waszym szcześciem Jeju ja bym tak chciała jakieś maleństwo w rodzinie a tu nic
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 21:31   #4562
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Ano!! Ale co to za zycie Caly czas zmeczona jestem a na dodatek teraz katar mam.. Wymeczy czlowieka jak skurczybyk. A zadnego leku wziac nei moge, ksozmar, Dzis w pracy inhalacje z amolu robilam, Wrzatek do kubka amol i wachanko Pomoglo!!
Łoj, to biednaś naturalne metody najlepsze:P jeszcze czosnek, miód, cytrynka i jesteś jak nowo narodzona
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 23:40   #4563
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Siema laseczki nadrobiłam was

Monia
, no to fajną masz tam ekipę Na pewno będziecie mieli wesoło jak już załapiecie język i będziecie umieli się dogadać. Na przerwach zawsze po angielsku możecie gadać, super!

Heroine
, gdzie te Twoje codzienne marudzenia z rana? jakoś nie widzę ostatnio ja też przed @. Jutro ma być, ale jakoś symptomy zanikły żadnego syfa, brzuch nie boli, nawet płaski się zrobił

Dżaguś, dobrze, że się ze swoim TŻ dogadałaś. Byłam ciekawa jak się to skończy. Już sobie ułożyłam historyjkę, że w długi wpadł i wisi kasę mafii hehe ja to mam wyobraźnię nie? kurcze ja teraz nawet myślę po angielsku. Szukałam przed chwilką słowa wyobraźnia po polsku heheheh

Zoośka,
i tak myślę, że mimo brzydkiej pogody urlop się udał

Czbasia, zdrowiej, zdrowiej zdrówko teraz najważniejsze

Mielnus,
no chyba bym takiemu w łeb dała siedzi przed TV a Ty za.ie.dzielasz! No dajże spokój! Postaw go na nogi

Like_a_women, ja na szczęście takich historii z fryzjerami nie miałam nie przejmuj się pupcią, poćwiczysz Chodakowską to będzie okrąglutki A mój to flaptuś się zrobił ale facetom się podoba więc jeszcze jest ok

A teraz co u mnie... u mnie się tak dużo dzieje, że nie wiem od czego zacząć.
Może od piątku. Pamiętacie jak pisałam, że poznałam w Krakowie na koncercie na CLMF takiego Irlandczyka, nauczyciela angielskiego z Dublina?? No to się właśnie z nim spotkałam w piątek. Było świetnie! Rozmawialiśmy jak byśmy znali się wieki. Widać, że mu się podobałam, on też wpadł bardzo w mój gust. Jedyny problem jest taki, że jest 9 lat starszy.... Ale... chodziliśmy od pubu do pubu (tu się tak siedzi, pełno ludzi tu jest masakra) i przegadaliśmy cały wieczór. Był gentelmenem, taki czuły i... no świetny po prostu. Bardzo w moim typie. A jaki inteligentny! Masakra. No i powiem tylko tyle, że noc skończyła się bardzo przyjemnie teraz do mnie dzwoni, gadamy np po pół godz, albo ciągle pisze jest strasznie w moim typie, tyle mogę powiedzieć, ale co będzie dalej? zobaczymy!
Sobota, zakupy z koleżanką, potem doszła do nas druga koleżanka kino - jesteś bogiem-polecam, potem 2 piwka i... niestety poznałyśmy jakiś meneli-dresów którzy pili piwska, wódkę i nawet częstowali nas tabletami... Je.nięci jacyś! Dodam że polacy! Idioci. Udałyśmy, że idziemy poszukać łazienki i uciekłyśmy :P
Niedziela- Spotkanie z dziewczynami i uwaga 1 chłopakiem który jest au pair też. Łącznie nas było z 15! Ludzie z różnych krajów- Niemcy, Francja, Hiszpania, Brazylia, Finlandia i Polska (czyli ja ). Super było! Oglądaliśmy mecz gaelic footbal- taka ni to piłka nożna, ni to ręczna, ni to koszykówka. Oni mają na tym punkcie bzika, tzn Irlandczycy i akurat finał był. Myśmy w zasadzie nie oglądali, bo żeśmy gadali potem jedna laska pokazała nam takie suuuper miejsce gdzie za 10 e jesz i pijesz ile chcesz. Kucha z różnych stron świata- meksykańska, brazylijska, azjatycka, włoska, francuska itd. Ja spróbowałam włoską. Pyyyycha!!!! pizze, spaghetti, makarony, sałatki, mięsa.... 3 talerze wzięłam i 2 coca cole diet hehehe a koleś który sprzedawał "pani nie potrzebna jest coca cola diet" myślałam, że padnę!!

Kurcze chciałabym coś zrobić, żeby ten koleś z piątku po prostu padał jak mnie widzi. Żeby oszalał na moim punkcie i myślał tylko o mnie.... Kcem go

Mój blog active-and-healthy-lifestyle

Edytowane przez Cindy90
Czas edycji: 2012-09-24 o 23:53
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 08:36   #4564
zooska
Zakorzenienie

Hej Jestem już w domku, wróciliśmy szczęśliwie po 1 w nocy Poczytam 4 strony do tyłu, ale więcej nie dam rady nadrobić

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
To brzmi jakby zrywał z Tobą Oj Zosia ,Zosia - wyjedzie niedługo , zatęsknicie albo i nie i sytuacja się wyklaruje w końcu.
Prawie się rozstaliśmy na chodniku na jakimś zadupiu w Bułgarii, krzyku, płaczu, szarpaniny mnóstwo, ale daliśmy radę i do końca wyjazdu było perfect, oprócz pogody Ale między nami super
Wyjeżdża do tej Chorwacji z piątek, a wraca dopiero pod koniec marca
Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej!

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
zooska ja bym go zostawiła, serio. Może taki wstrząs będzie dobry... coś sobie uświadomi. Co to za związek, jak on takie rzeczy mówi?? Nie powinien tak robic!!! W końcu się kochacie, gdzie ta miłość?? Ja bym od niego odeszła.... nie pozwoliłabym na takie traktowanie.
Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić, Ty ze swoim też masz przeboje,a nadal przy nim trwasz, więc wiesz...

A zerwanie nic nie pomoże tutaj.

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Aaaaa skończyłam puzzle w końcu Mają 96cm x 68cm
O masakra, jak Wy to zrobiliście? ładny widoczek

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Miałam zakładac perełkę na zęby, ale gdzies mi podrażniła dziąsła trochę i musze zrobic dzień przerwy. Ale już widzę ze wybiela.
Już ją chwaliłaś tutaj i chyba się skuszę na nią A co, może pomoże

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Cytat:
Byłam dzisiaj u orto i wymieniła mi drucik na grubszy troche mnie bolą zęby po jednej stronie ale ujdzie Orto mówi że już ładnie wygląda następna wizyta dopiero w polowie listopada
Widzisz już zmiany w swoich ząbkach;> Bardziej proste są?

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Monia Chodzę do lekarza w jego sprawie, po jego powrocie chcę go zabrać na terapię, on się zgodził, wszystko jest na dobrej drodze do normalnych stosunków. Jestem z nim i godzę się na słuchanie takich rzeczy bo wiem, że normalnie by tego nie powiedział. Ma problem i zamiast go zostawić, chcę mu pomóc.

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
dzaga ja robie "totalna metamorfoza-szczupła w 4 tygodnie"
Uuuu, a co to za cudo?

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 08:54   #4565
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Ja w ciąży na początku też się przeziębiłam i brałam syrop Boiron Sedalia,pomaga
Stary 2012-09-25, 09:00   #4566
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No Kolin już lubi przedszkole i zostaje chętnie w nim jest dobrze Dobrze, że się nie poddałam i nie wypisałam go z przedszkola! To dzięki Wam bo tak mi radziłyście więc się posłuchałam
Super Brawa dla maluszka! Teraz to już wszystko łatwiej będzie mu przychodzić !

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
A dobrze nam sie mieszka póki co obyło sie bez kłótni Czasami nam sie nudzi, bo nie mamy obowiązków ale już niedlugo wracam na studia tż też i jeszcze do pracy takze bedzie zupełnie inaczej
No i super Oby tak dalej!

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Ale najgorsze jest to że ja zauważyłam że mnie przybyło Nie wiem czy przez skalpel nie rozrastają mi się mięśnie Naprawdę zbyt dobrze się na tym nie znam. Wcześniej wszystko się ładnie ujędrniało i w ogóle, a teraz mam wrażenie że rosnę
Zastanawiam się czy nie zacząć robić tego turbospalania lepiej.
Kochana, jak ćwiczysz, to wiadomo że mięśnie się będą rozrastać, spokojnie, to normalne jest przecież Lepiej mieć jędrne, umięśnione ciałko, niż tłuszczyk

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Zosia, a myślałam sobie wczoraj o Tobie Noo to super że super. Mówisz że tereny brudne? A ja myślałam że właśnie w tamtych krajach dbają o porządek. Może zależy jaki obszar, dzielnica.
No to życzę dużo słońca
Hehe, niestety nie. Wszędzie jest wielki syf, niezależnie od dzielnicy, nawet w bogatych dzielnicach, albo na głównym placu z potężnymi zabytkami jest syf niesamowity Normalnie masz wrażenie, że bez HIVA stamtąd nie wyjedziesz:/

Stary 2012-09-25, 09:00   #4567
Like_a_women
Zadomowienie

Cindy No to super a wiekiem się nie przejmuj.Ja zawsze uważałam ,ze lepiej jak facet jest starszy.Heroine zazdraszczam Ci tego wyjazdu do France,ja pojadę dopiero w połowie listopada,bo mąż ma wtedy urlop.
Zooska suppper,ze już wróciłaś
No a gdzie reszta?Margot,Losing,Lisa???
Stary 2012-09-25, 09:20   #4568
zooska
Zakorzenienie

LadyWW Czekamy na zdjęcia ! Hm...nie nazwałabym tego tak, że mój Tż nade mną góruje... Ja mam swoją wagę w związku i raczej jest po równo jeśli chodzi o jakieś decyzje czy coś...ale on jest straszny w dyskusjach, nie da mu się wytłumaczyć, że np. nie ma w czymś racji. Jest jedna prawda, w dodatku jego

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Co do mojej diety to zakończyłam już ją. Lato się skończyło więc nie mam potrzeby chudnąć czuję się dobrze ze swoją wagą no i trzeba też odpocząć od diety. Zacznę jak zwykle wiosną w przyszłym roku
Przechodzę więc na utrzymanie na kolację wpierdzieliłam kanapkę z serem i wypiłam szklankę kakao pycha!
No i super 57kg...zazdroszczę
Musisz mega wyglądać, a mąż pewnie w 7 niebie, że ma taką laskę za żonkę

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Hej Zoska! uuu, szkoda, że Wam się pogoda nie poszczęściła
Noooo Na 12 dni, z których 3 i pół w podróży, czyli zostaje nam niecałe 9 dni, to 2 były piękne, jeden taki sobie, a reszta z wiatrem i deszczem... także opalenizna nikła, ale jest i tak, bo siostra jak mnie zobaczyła, to powiedziała, że wkręcałam ją z pogodą bo rączki i buźka brązowa;D
A najbardziej to mi się brzuchol opalił, w końcu najbardziej wystawał

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Napisane przez meg_121 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, wiem że rzadko tu zaglądam i może mnie nie pamiętacie. Przyszłam napisać, że udało mi się dojść do prawidłowego BMI, odkąd tutaj zaczęłam się udzielać minęło 10 kg Pozdrawiam was serdecznie i dalszej motywacji co jakiś czas będę zaglądać, bo niestety ale i tak jest jeszcze co zrzucać ^^'

Super efekty powodzenia i trzymamy kciuki za dalsze rezultaty!

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
A jak się czujesz tak poza tym?Masz duże mdłości, smaki jakieś dziwne?

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Like Ech...kiedyś wrócić trzeba było

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Co do diety na wyjeździe...o dziwo dużo lepiej niż w domku
Na śniadanie był szwedzki stół, codziennie to samo. Jadłam czokapiki z mlekiem, do tego troszkę jajecznicy, kromka razowca i pomidor i troszkę ogórka. Do tego kawa, herbata.
Ze śniadania braliśmy owoce i podkradałam je sobie przez cały dzień, tu arbuz, tu winogronko. A na obiad chodziliśmy do knajp, ja tam zamawiałam sałatki cały czas, bo mają po prostu pyszne warzywa, bardzo duże miski, sałatka przeważnie 400-450g, także najadałam się, czasem wzięłam do tego jakąś grzankę. Jadłam też warzywa z patelni ceramicznej, no i byłam przed @ więc ostatniego dnia wszamałam niecałe pół dużej pizzy.
Codziennie wpadały %%%, raz na jakiś czas jakieś słodkości, ale to przeważnie batoniki muesli, kilka razy zjadłam 7daysa, a tak to jak byłam głodna to owoce i jogurty

W czasie drogi miałam @ i umierałam, jadłam bardzo dużo, ale to z nudów, jazda 30 godzin, nie było co robić,a torba wypchana orzeszkami, ciasteczkami i mega maślanymi bulkami z serkiem...

Oprócz problemów z brzuchem jakie tam miałam to wszystko ok i myślę, że troszeczkę mnie ubyło, może z 1,5kg na minusie, pójdę na fitness na wagę to się wszystko okaże

Stary 2012-09-25, 09:45   #4569
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
LadyWW Czekamy na zdjęcia ! Hm...nie nazwałabym tego tak, że mój Tż nade mną góruje... Ja mam swoją wagę w związku i raczej jest po równo jeśli chodzi o jakieś decyzje czy coś...ale on jest straszny w dyskusjach, nie da mu się wytłumaczyć, że np. nie ma w czymś racji. Jest jedna prawda, w dodatku jego

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Noooo Na 12 dni, z których 3 i pół w podróży, czyli zostaje nam niecałe 9 dni, to 2 były piękne, jeden taki sobie, a reszta z wiatrem i deszczem... także opalenizna nikła, ale jest i tak, bo siostra jak mnie zobaczyła, to powiedziała, że wkręcałam ją z pogodą bo rączki i buźka brązowa;D
A najbardziej to mi się brzuchol opalił, w końcu najbardziej wystawał

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Super efekty powodzenia i trzymamy kciuki za dalsze rezultaty!

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Like Ech...kiedyś wrócić trzeba było

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Co do diety na wyjeździe...o dziwo dużo lepiej niż w domku
Na śniadanie był szwedzki stół, codziennie to samo. Jadłam czokapiki z mlekiem, do tego troszkę jajecznicy, kromka razowca i pomidor i troszkę ogórka. Do tego kawa, herbata.
Ze śniadania braliśmy owoce i podkradałam je sobie przez cały dzień, tu arbuz, tu winogronko. A na obiad chodziliśmy do knajp, ja tam zamawiałam sałatki cały czas, bo mają po prostu pyszne warzywa, bardzo duże miski, sałatka przeważnie 400-450g, także najadałam się, czasem wzięłam do tego jakąś grzankę. Jadłam też warzywa z patelni ceramicznej, no i byłam przed @ więc ostatniego dnia wszamałam niecałe pół dużej pizzy.
Codziennie wpadały %%%, raz na jakiś czas jakieś słodkości, ale to przeważnie batoniki muesli, kilka razy zjadłam 7daysa, a tak to jak byłam głodna to owoce i jogurty

W czasie drogi miałam @ i umierałam, jadłam bardzo dużo, ale to z nudów, jazda 30 godzin, nie było co robić,a torba wypchana orzeszkami, ciasteczkami i mega maślanymi bulkami z serkiem...

Oprócz problemów z brzuchem jakie tam miałam to wszystko ok i myślę, że troszeczkę mnie ubyło, może z 1,5kg na minusie, pójdę na fitness na wagę to się wszystko okaże
No to super,oby tak dalej
Ja dzisiaj zważyłam się u brata na wadze i i co się okazało!!!Nie gadam nawet.Moja waga poszła do hasioka,bo jest zepsuta Na pocieszenie zżarłam 2 kostki czekoladki z kawą i whisky muszę ją dać dzieciom na pożarcie,bo nie wytrzymam
Nie mam pojęcia co się stało z moją silną wolą,gdzieś znikła.
Resztę dnia postaram się już 3mać.
Stary 2012-09-25, 09:53   #4570
zooska
Zakorzenienie

Like No widzisz, waga kłamie, centymetr to super opcja. Ja się poważę i pomierzę wieczorkiem. Niestety, ale wagi w domu nie mam i tylko mam możliwość ważenia się na fitnessie.

Stary 2012-09-25, 11:31   #4571
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
O masakra, jak Wy to zrobiliście? ładny widoczek

Widzisz już zmiany w swoich ząbkach;> Bardziej proste są?

Mój tz układał ze mną tylko 1 dzień jego cierpliwosc jest za mała także w wiekszości to moje dzieło

No są w zasadzie juz proste, bo nie miałam do nich wiekszego zastrzeżenia oprócz wystających 3. Jak bede w domu cykne zdjecie to powiecie czy juz lepiej

Właśnie ide do dentysty zaraz ostatnia wizyta na leczenie jeszcze jedna i game over w końcu !

Cindy fajnie że Ci sie układa za granica. Widze, że Ci sie nie nudzi Dobrze, że masz z kim wyjść i nie siedzisz w domu A co do Irlandczyka czekamy na rozwój wydarzeń

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-09-25 o 11:32
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 12:48   #4572
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monika, ja też tak mam że spać nie mogę jak na drugi dzień czeka mnie coś super lub cos przełomowego
No to fajna ekipa. Super że się z lektorką dogadałaś I fajnie że jest Polką. Zawsze to raźniej. A jest z tego miasta w którym Ty mieszkasz czy jakoś dojeżdża?
Ja też miałam apetyt w weekend, ale jakoś szukałam zajęcia żeby nie jeść. Ale straaaasznie chce mi się pieczonego ciacha. Może na chrzcinach w niedzielę pojem
I też czekam na @ ale coś przyjść nie może
Oo to widzę, że nie jestem sama z tym problemem ja to zawsze całe noce leże i doczekać się nie mogę następnego dnia jak wiem, że coś nowego i fajnego się ma wydarzyć na drugi dzień
No super, że ona jest Polką! dużo mi tłumaczy po polsku jak czegoś nie rozumiem Ogólnie świetna jest i wesoło z nią jest Ona mieszka 15 km ode mnie. Codziennie dojeżdża na nasz kurs Ale zaprosiła mnie już na kawkę więc w jakiś weekend się do niej wybiorę.
JA przed okresem to mam takiego pakmana że masakra! ciągle bym jadła i jadła! i to takie rzeczy których normalnie nie lubię lub nie przepadam czyli np. słodkie :/
A spóźnia Ci się długo już okres? może teścik zrób troche szkoda w sumie jakbys teraz w ciąze zaszła skoro zaczynasz doktorat robić, czy to nie byłby problem?

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
No super masz na tym kursie tak międzynarodowo no i fajnie, że babeczka prowadząca to Polka zawsze to ktoś "swój"
Nooo wesoło jest wiele się można dowiedzieć i poznać kilka słówek w ich języku od tych ludzi Dzisiaj siedziałam obok takiego Syryjczyka i pokazywał mi jak się pisze literki w alfabecie arabskim fajne te ich znaczki są

Cytat:
a widzisz, dzisiaj u nas było w miarę ładnie ale nie potrwa to długo... jesień idzie :/
Jaka jesień! od czwartku do soboty włącznie upały w Polsce! 30 stopni ma być przecież

Cytat:
Ja też jestem przed @ ileż można czekać?! 37 dzień cyklu, a tu dalej nic w sumie to już się powinnam przyzwyczaić...
ahhh Ty i te Twoje cykle pewnie i tak zaraz okres dostaniesz a pewnie miałaś już nadzieje że to ciąża

Cytat:
No jak to po co? przecież wyjeżdżam do Francji będę bliżej Ciebie już się nie mogę doczekać tego urlopu
Oooooooooooo a czemu ja nic nie wiem???? a gdzie Ty jedziesz dokładnie? i na ile czasu?

Cytat:
No nie wiem... jakoś to dziwnie wygląda ale ogólnie buty są świetne pewnie jutro pójdę je mierzyć kolejny raz se babka pomyśli, że jakaś nawiedzona jestem albo, że planuję kradzież i szukam odpowiedniego momentu
Super sa te buciki, niby takie skromne ale fajnie na nodze się prezentują. No i są mega ciepłe! Grzeją cudownie nóżki ale nogi sie nie pocą w nich więc są idealne! Kup je i przestań już ciagle je mierzyć bo faktycznie babka pomyśli że chcesz je ukraść czy cóś Cena tez przyzwoita więc na prawdę warto!

Cytat:
No nie gadaj ;/ to się nadziałaś ;/ ale dzięki za opinię jednak zostanę przy Revlonie i nic nie będę nowego testować
No ja mam ostatnio pecha do podkładów :/ a że lubię testować to niestety ciągle kupuję inne. Najgorsze jest to że one przeliczając na Polskie złotówki takie drogie no bo ceny w granicy 50 zł a takie beznadziejne są! Chyba tylko za markę się płaci bo sam podkład to shit.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 13:18   #4573
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Monia, no to fajną masz tam ekipę Na pewno będziecie mieli wesoło jak już załapiecie język i będziecie umieli się dogadać. Na przerwach zawsze po angielsku możecie gadać, super!
Oni angielskiego akurat nie umieją :/ za to niemiecki tak. Ja i taka jeszcze ukrainka niemca nie umiemy a inni to już nawijają biegle. A na kurs przyszli nauczyć się pisać po niemiecku i zdobyć papieru ukończenia kursu bo do pracy im to potrzebne. Także póki co oni sobie gadają i się śmieją a ja tylko słucham i udaje że rozumiem w sumie troszkę rozumiem czasami ale mało, za mało!

Co do Ciebie to fajnie, że nie jesteś tam sama i masz znajomych no i powodzenia życzę z tym Irlandczykiem

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Hej Jestem już w domku, wróciliśmy szczęśliwie po 1 w nocy Poczytam 4 strony do tyłu, ale więcej nie dam rady nadrobić

Monia Chodzę do lekarza w jego sprawie, po jego powrocie chcę go zabrać na terapię, on się zgodził, wszystko jest na dobrej drodze do normalnych stosunków. Jestem z nim i godzę się na słuchanie takich rzeczy bo wiem, że normalnie by tego nie powiedział. Ma problem i zamiast go zostawić, chcę mu pomóc.
Super że wróciłaś szczęśliwie! dawaj fotki jakieś
Co do Twojego TŻ ja rozumiem, że chcesz mu pomóc itd ale dlaczego Ty masz przez niego tak cierpieć? Dlaczego on Cie nie szanuje? To że "jest chory" na własne życzenie zresztą nie powinno wpływać na jego szacunek do Ciebie. Mam nadzieję że jak on wyjedzie to zobaczysz jak to jest żyć bez stresu, nerwów i płaczu, że da się żyć fajnie i normalnie!

Cytat:
Mąz się już przyzwyczaił w sumie bo od tamtego lata praktycznie wyglądam tak samo. Te 2 kilo które czasami były na plusie nie robiły wielkiej różnicy więc dla niego cały czas jestem szczupła Ale ostatnio w sumie sie przyznał że cieszy się iż nie musi się wstydzić wyglądu żony hahaha

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Kochana jak jesteś chora i masz np.gorączkę czy strasznie Cie boli głowa to możesz spokojnie wziąć ten zwykły paracetamol. Mi on bardzo pomagał i to własnie mój ginekolog kazał mi go brać w takich przypadkach.
Do nosa na katar są homeopatyczne areozole do nosa np. Euphorbium. Ja nim psikałam sobie nos w ciązy bo miałam problemy z zatokami i katarem. Pomaga super i można go normalnie w ciąży stosować jak wszystkie inne leki homeopatyczne gdyż robione sa one na naturalnych składnikach typu. roślinki itd. bez dodatków chemii i leków.

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Ja już po kursie nudziłam się dziś strasznie bo oni dalej uczą się pisać literek w ich alfabecie np. arabskim nie ma takich liter jak w niemieckim dlatego dla nich np. literka R czy F itd. to zupełnie coś nowego.
Jadę zaraz po dzieci do przedszkola. Dzisiaj jak zostawiałam Kolina to nie chciał zostać i zaczął płakać Mam nadzieję że nie przestało mu się w przedszkolu podobać..... było juz tak dobrze przecież.
U mnie zimno w mieszkaniu :/ właczamy już kaloryfery sobie, na dworze 17 stopni tylko i w dodatku wieje strasznie. Taka prawdziwa jesień się zrobiła. Idę wciągnąc jakaś kanapkę i jadę po dzieci wrócę to biorę się za obiad buziaki !!!!!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-25, 14:04   #4574
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Cindy No to super a wiekiem się nie przejmuj.Ja zawsze uważałam ,ze lepiej jak facet jest starszy.Heroine zazdraszczam Ci tego wyjazdu do France,ja pojadę dopiero w połowie listopada,bo mąż ma wtedy urlop.
Zooska suppper,ze już wróciłaś
No a gdzie reszta?Margot,Losing,Lisa???
Pożyjemy zobaczymy co się z tego wykluje

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
No to super,oby tak dalej
Ja dzisiaj zważyłam się u brata na wadze i i co się okazało!!!Nie gadam nawet.Moja waga poszła do hasioka,bo jest zepsuta Na pocieszenie zżarłam 2 kostki czekoladki z kawą i whisky muszę ją dać dzieciom na pożarcie,bo nie wytrzymam
Nie mam pojęcia co się stało z moją silną wolą,gdzieś znikła.
Resztę dnia postaram się już 3mać.
Na utrzymaniu jesteś to masz lepiej

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Like No widzisz, waga kłamie, centymetr to super opcja. Ja się poważę i pomierzę wieczorkiem. Niestety, ale wagi w domu nie mam i tylko mam możliwość ważenia się na fitnessie.
A ja widzę, że mnie ubyło troszeczkę

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Mój tz układał ze mną tylko 1 dzień jego cierpliwosc jest za mała także w wiekszości to moje dzieło

No są w zasadzie juz proste, bo nie miałam do nich wiekszego zastrzeżenia oprócz wystających 3. Jak bede w domu cykne zdjecie to powiecie czy juz lepiej

Właśnie ide do dentysty zaraz ostatnia wizyta na leczenie jeszcze jedna i game over w końcu !

Cindy fajnie że Ci sie układa za granica. Widze, że Ci sie nie nudzi Dobrze, że masz z kim wyjść i nie siedzisz w domu A co do Irlandczyka czekamy na rozwój wydarzeń
Mam dużo wolnego czasu. Do wt zaczynam kurs angielski w biznesie więc czas mi się zapełni w tym tyg postanowiłam nie wychodzić nigdzie (za dużo kasy wydałam ), dopiero w pt się spotkam ze znajomymi. Poza tym postanowiłam się uczyć. Przypominam sobie czasy i słownictwo oraz uczę się nowego.

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Oo to widzę, że nie jestem sama z tym problemem ja to zawsze całe noce leże i doczekać się nie mogę następnego dnia jak wiem, że coś nowego i fajnego się ma wydarzyć na drugi dzień
No super, że ona jest Polką! dużo mi tłumaczy po polsku jak czegoś nie rozumiem Ogólnie świetna jest i wesoło z nią jest Ona mieszka 15 km ode mnie. Codziennie dojeżdża na nasz kurs Ale zaprosiła mnie już na kawkę więc w jakiś weekend się do niej wybiorę.
JA przed okresem to mam takiego pakmana że masakra! ciągle bym jadła i jadła! i to takie rzeczy których normalnie nie lubię lub nie przepadam czyli np. słodkie :/
A spóźnia Ci się długo już okres? może teścik zrób troche szkoda w sumie jakbys teraz w ciąze zaszła skoro zaczynasz doktorat robić, czy to nie byłby problem?

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Nooo wesoło jest wiele się można dowiedzieć i poznać kilka słówek w ich języku od tych ludzi Dzisiaj siedziałam obok takiego Syryjczyka i pokazywał mi jak się pisze literki w alfabecie arabskim fajne te ich znaczki są

Jaka jesień! od czwartku do soboty włącznie upały w Polsce! 30 stopni ma być przecież

ahhh Ty i te Twoje cykle pewnie i tak zaraz okres dostaniesz a pewnie miałaś już nadzieje że to ciąża

Oooooooooooo a czemu ja nic nie wiem???? a gdzie Ty jedziesz dokładnie? i na ile czasu?

Super sa te buciki, niby takie skromne ale fajnie na nodze się prezentują. No i są mega ciepłe! Grzeją cudownie nóżki ale nogi sie nie pocą w nich więc są idealne! Kup je i przestań już ciagle je mierzyć bo faktycznie babka pomyśli że chcesz je ukraść czy cóś Cena tez przyzwoita więc na prawdę warto!

No ja mam ostatnio pecha do podkładów :/ a że lubię testować to niestety ciągle kupuję inne. Najgorsze jest to że one przeliczając na Polskie złotówki takie drogie no bo ceny w granicy 50 zł a takie beznadziejne są! Chyba tylko za markę się płaci bo sam podkład to shit.
Ja mam tak samo. Jak coś ważnego ma się wydarzyć w moim życiu to ja mam nockę z głowy

Stary 2012-09-25, 14:09   #4575
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Oni angielskiego akurat nie umieją :/ za to niemiecki tak. Ja i taka jeszcze ukrainka niemca nie umiemy a inni to już nawijają biegle. A na kurs przyszli nauczyć się pisać po niemiecku i zdobyć papieru ukończenia kursu bo do pracy im to potrzebne. Także póki co oni sobie gadają i się śmieją a ja tylko słucham i udaje że rozumiem w sumie troszkę rozumiem czasami ale mało, za mało!

Co do Ciebie to fajnie, że nie jesteś tam sama i masz znajomych no i powodzenia życzę z tym Irlandczykiem
Aaaa, ale lepiej być w grupie gdzie znają niemiecki, bo musisz do nich dorównać i na pewno Twoja znajomość języka bardzo szybko pójdzie w górę! fajnie, że w ogóle coś rozumiesz. Ja miałam niemca przez 3 lata na studiach i nic nie umiem franc przez 6 i nic nie pamiętam eeeeh jak wrócę będę się uczyć niemna, aj promis

Senk ju wery macz co do irlandczyka. Postanowiłam go olewać, może wtedy będzie jeszcze bardziej zabiegał

Wczoraj zrobiłam mojej host rodzince schabowego, ziemniaczki i marchewkę to nie mogli z podziwu wyjść hehe zaczęli mi słodzić jaka dobra ze mnie kucharka itd dobra idę na obiad czyli właśnie to, bo oni jedzą ok 20 obiad a ja to potem jem na następny dzień o 13-14.

Miłego dnia robaczki

Stary 2012-09-25, 14:16   #4576
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Pożyjemy zobaczymy co się z tego wykluje

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Na utrzymaniu jesteś to masz lepiej

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Mam dużo wolnego czasu. Do wt zaczynam kurs angielski w biznesie więc czas mi się zapełni w tym tyg postanowiłam nie wychodzić nigdzie (za dużo kasy wydałam ), dopiero w pt się spotkam ze znajomymi. Poza tym postanowiłam się uczyć. Przypominam sobie czasy i słownictwo oraz uczę się nowego.

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Ja mam tak samo. Jak coś ważnego ma się wydarzyć w moim życiu to ja mam nockę z głowy
Już nie jestem na utrzymaniu i wiem,że jak w końcu na nim będe to muszę się baaaardzooo pilnować,bo wystarczy weekend i wszystko idzie się rypać

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Super że wróciłaś szczęśliwie! dawaj fotki jakieś
Co do Twojego TŻ ja rozumiem, że chcesz mu pomóc itd ale dlaczego Ty masz przez niego tak cierpieć? Dlaczego on Cie nie szanuje? To że "jest chory" na własne życzenie zresztą nie powinno wpływać na jego szacunek do Ciebie. Mam nadzieję że jak on wyjedzie to zobaczysz jak to jest żyć bez stresu, nerwów i płaczu, że da się żyć fajnie i normalnie!

Mąz się już przyzwyczaił w sumie bo od tamtego lata praktycznie wyglądam tak samo. Te 2 kilo które czasami były na plusie nie robiły wielkiej różnicy więc dla niego cały czas jestem szczupła Ale ostatnio w sumie sie przyznał że cieszy się iż nie musi się wstydzić wyglądu żony hahaha

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Kochana jak jesteś chora i masz np.gorączkę czy strasznie Cie boli głowa to możesz spokojnie wziąć ten zwykły paracetamol. Mi on bardzo pomagał i to własnie mój ginekolog kazał mi go brać w takich przypadkach.
Do nosa na katar są homeopatyczne areozole do nosa np. Euphorbium. Ja nim psikałam sobie nos w ciązy bo miałam problemy z zatokami i katarem. Pomaga super i można go normalnie w ciąży stosować jak wszystkie inne leki homeopatyczne gdyż robione sa one na naturalnych składnikach typu. roślinki itd. bez dodatków chemii i leków.

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Ja już po kursie nudziłam się dziś strasznie bo oni dalej uczą się pisać literek w ich alfabecie np. arabskim nie ma takich liter jak w niemieckim dlatego dla nich np. literka R czy F itd. to zupełnie coś nowego.
Jadę zaraz po dzieci do przedszkola. Dzisiaj jak zostawiałam Kolina to nie chciał zostać i zaczął płakać Mam nadzieję że nie przestało mu się w przedszkolu podobać..... było juz tak dobrze przecież.
U mnie zimno w mieszkaniu :/ właczamy już kaloryfery sobie, na dworze 17 stopni tylko i w dodatku wieje strasznie. Taka prawdziwa jesień się zrobiła. Idę wciągnąc jakaś kanapkę i jadę po dzieci wrócę to biorę się za obiad buziaki !!!!!!!!
To pewnie też pogoda ma wpływ na humory dzieci.Wiadomo,że jak zimno i wieje na dworze to lepiej siedzieć w domu z mamą i patrzeć na bajki,a nie wychodzić na dwór.
Stary 2012-09-25, 15:27   #4577
LosingMyWay
Zadomowienie

Hej dziewczyny

Like a woman miło ze pytasz, podczytuje ale nie udzielam się za bardzo bo nie dietuje ani nic, nawet nie wiem ile waze

Cindy fajnie ze kogoś poznałaś w sumie to na dobre Ci wyszlo to rozstanie z narzeczonym, nowa Cindy Trzymam kciuki aby się wszystko dalej fajnie układało

Heroine Zazdroszcze Francji A to jakaś wycieczka czy do kogoś, czy jak to jedziesz ?

Ja dalej mam problemy z jelitami, jak jem malo i czesto to jest ok, a jak zjem jakas wieksza porcje to umieram z bólu Muszę sie wybrać do gastrologa w końcu, ale jakos czasu nie mam ostatnio
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 15:47   #4578
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
podczytuje ale nie udzielam się za bardzo bo nie dietuje ani nic, nawet nie wiem ile waze
ee to tak jak ja :P no ale staram się udzielać no bo chcę wiedzieć co u kogo słychać no i fajnie tak pogadać o wszystkim bo nie wiem czy zauważyłaś o diecie mało tu piszemy hahaha

Co do jelit to mam tak samo: jak zjem za dużo to umieram, jak zjem coś tłustego to umieram. Moim zdaniem to jest normalne ponieważ jedzenie dużych czy tłustych posiłków jest nie zdrowe i dlatego żołądek tak reaguje. Każdy lekarz powie Ci że najzdrowiej jest jeść 5 małych posiłków dziennie. Wtedy żołądek nie jest przeciążony i ładnie regularnie pracuje.

Cytat:

no to witaj w klubie

Cytat:
To pewnie też pogoda ma wpływ na humory dzieci.Wiadomo,że jak zimno i wieje na dworze to lepiej siedzieć w domu z mamą i patrzeć na bajki,a nie wychodzić na dwór.
no pewnie pogoda ma spory wpływ na samopoczucie, zresztą wiem to po sobie Kolin zresztą zawsze ma kiepski humor z rana bo on nie lubi rano wstawać - to taki śpioch jak ja

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-25, 15:48   #4579
Like_a_women
Zadomowienie

U mnie dzisiaj w miarę.W piątek mam gości,mój brat w towarzystwie wcześniej wspomnianej pani na widok której mam ochotę uciec
-płatki Fittnes z szkl.mleka 0.5%
-jogobella,jabłko
-zupa ogórkowa z mięsem z udka
-jabłko
omlet z pomidorem i papryką
Mam nadzieję,że waga coś ruszy w dół.Muszę kupić wagę
Losing Ja mam to samo,muszę jeść mniejsze porcje.A jak zjem jakąś surówkę,lub więcej owoców to mam takie skurcze żołądka,ze wytrzymać się nie da
Stary 2012-09-25, 16:00   #4580
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa, ale lepiej być w grupie gdzie znają niemiecki, bo musisz do nich dorównać i na pewno Twoja znajomość języka bardzo szybko pójdzie w górę! fajnie, że w ogóle coś rozumiesz. Ja miałam niemca przez 3 lata na studiach i nic nie umiem franc przez 6 i nic nie pamiętam eeeeh jak wrócę będę się uczyć niemna, aj promis

Senk ju wery macz co do irlandczyka. Postanowiłam go olewać, może wtedy będzie jeszcze bardziej zabiegał
no mam nadzieję że szybko ten niemiecki będzie mi wchodził do głowy. Póki co źle nie jest ale rewelacji też nie ma. Pomału jakoś idzie do przodu. Jak tu przyjechałam to zupełnie nic nie umiałam, minęły 3 miesiące i zaczynam coś troche kumać więc jakaś poprawa jest ale to dopiero wierzchołek góry lodowej
Hehe ja miałam 8 lat niemiecki w szkole !!!!! i nic nie pamiętam!!!! jedynie cyfry i nic poza tym. Uczę się wszystkiego na nowo, te 8 lat nauki w szkole poszły daleko w las

No tak całkiem go nie olewaj bo się zniechęci chłopaczyna :P

Cytat:
Wczoraj zrobiłam mojej host rodzince schabowego, ziemniaczki i marchewkę to nie mogli z podziwu wyjść hehe zaczęli mi słodzić jaka dobra ze mnie kucharka itd dobra idę na obiad czyli właśnie to, bo oni jedzą ok 20 obiad a ja to potem jem na następny dzień o 13-14.

Miłego dnia robaczki

ooo jaka zdolna kucharka z Ciebie klask i:

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-25, 16:10   #4581
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze to niedobrze, że jesteś przeziębiona.
A jak sie czujesz ? Ciesze sie Waszym szcześciem Jeju ja bym tak chciała jakieś maleństwo w rodzinie a tu nic
Dzienks A malenstwo nei sztuka, chwila przyjemnosci i jest

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Łoj, to biednaś naturalne metody najlepsze:P jeszcze czosnek, miód, cytrynka i jesteś jak nowo narodzona
JA jednak nei do zdarcia jestem Po wczorajszym przeziebieniu jzu ani sladu Pomogly te naturalne metody

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:

A teraz co u mnie... u mnie się tak dużo dzieje, że nie wiem od czego zacząć.
Może od piątku. Pamiętacie jak pisałam, że poznałam w Krakowie na koncercie na CLMF takiego Irlandczyka, nauczyciela angielskiego z Dublina?? No to się właśnie z nim spotkałam w piątek. Było świetnie! Rozmawialiśmy jak byśmy znali się wieki. Widać, że mu się podobałam, on też wpadł bardzo w mój gust. Jedyny problem jest taki, że jest 9 lat starszy.... Ale... chodziliśmy od pubu do pubu (tu się tak siedzi, pełno ludzi tu jest masakra) i przegadaliśmy cały wieczór. Był gentelmenem, taki czuły i... no świetny po prostu. Bardzo w moim typie. A jaki inteligentny! Masakra. No i powiem tylko tyle, że noc skończyła się bardzo przyjemnie teraz do mnie dzwoni, gadamy np po pół godz, albo ciągle pisze jest strasznie w moim typie, tyle mogę powiedzieć, ale co będzie dalej? zobaczymy!
Sobota, zakupy z koleżanką, potem doszła do nas druga koleżanka kino - jesteś bogiem-polecam, potem 2 piwka i... niestety poznałyśmy jakiś meneli-dresów którzy pili piwska, wódkę i nawet częstowali nas tabletami... Je.nięci jacyś! Dodam że polacy! Idioci. Udałyśmy, że idziemy poszukać łazienki i uciekłyśmy :P
Niedziela- Spotkanie z dziewczynami i uwaga 1 chłopakiem który jest au pair też. Łącznie nas było z 15! Ludzie z różnych krajów- Niemcy, Francja, Hiszpania, Brazylia, Finlandia i Polska (czyli ja ). Super było! Oglądaliśmy mecz gaelic footbal- taka ni to piłka nożna, ni to ręczna, ni to koszykówka. Oni mają na tym punkcie bzika, tzn Irlandczycy i akurat finał był. Myśmy w zasadzie nie oglądali, bo żeśmy gadali potem jedna laska pokazała nam takie suuuper miejsce gdzie za 10 e jesz i pijesz ile chcesz. Kucha z różnych stron świata- meksykańska, brazylijska, azjatycka, włoska, francuska itd. Ja spróbowałam włoską. Pyyyycha!!!! pizze, spaghetti, makarony, sałatki, mięsa.... 3 talerze wzięłam i 2 coca cole diet hehehe a koleś który sprzedawał "pani nie potrzebna jest coca cola diet" myślałam, że padnę!!

Kurcze chciałabym coś zrobić, żeby ten koleś z piątku po prostu padał jak mnie widzi. Żeby oszalał na moim punkcie i myślał tylko o mnie.... Kcem go
Ale super!!! Teraz czujesz ze zyjesz prawda?? Korzystaj z zycia Laska z Ciebie to i faceci lgną i tak trzymaj!!! A moze cos z Was bedzie, Ty i przystojny Irlandczyk?? A roznica wieku sie nie przejmuj. Starszy dojrzalszy I mowi to kobieta ktora zawsze mlodszych miala Maz tez 4 lata mlodszy
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 16:27   #4582
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Zosienko!! Super ze juz jestes. No i ciesze sie ze miedzy Wami ok. Oby juz tak zostalo. Zreszta rozlaka dobrze Wam zrobi. A jak ta teapia by wypalila to wszystko na lapsze tory by wskoczylo.
A ja czuje sie super. Jednynym objawem jest brak @ no i troche wiekszy apetyt!! Przytylam juz 2 kg ( 9 tydzien)

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

A ja jeszcze w pracy, ale zaraz do domu zmykam

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2012-09-25 o 16:19
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 16:34   #4583
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
ee to tak jak ja :P no ale staram się udzielać no bo chcę wiedzieć co u kogo słychać no i fajnie tak pogadać o wszystkim bo nie wiem czy zauważyłaś o diecie mało tu piszemy hahaha

Co do jelit to mam tak samo: jak zjem za dużo to umieram, jak zjem coś tłustego to umieram. Moim zdaniem to jest normalne ponieważ jedzenie dużych czy tłustych posiłków jest nie zdrowe i dlatego żołądek tak reaguje. Każdy lekarz powie Ci że najzdrowiej jest jeść 5 małych posiłków dziennie. Wtedy żołądek nie jest przeciążony i ładnie regularnie pracuje.
No tak, zauważyłam Tylko ze ja mam dodatkowo takie dziwne skurcze trwające kilka minut, jak przy okresie tylko 10 razy mocniej Nawet jak jem ładnie to i tak często odczuwam dyskomfort. No nic, pojde do lekarza to sie dowiem

Like a woman Ooo matko, jak zjem surowe warzywa, czy własnie owoce to masakra co się potem dzieje Dzis zjadlam gruszke to teraz mi sie tam przewraca i kotłuje tzn. mi w jelitach, żołądek mnie rzadko boli
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 18:59   #4584
Ladywithweapon
Zadomowienie

Laski nie mam nawet czasu, żeby za bardzo czytać co popisałyście :P

Zośka ja rowniez jak miałam przyjezdzac to 30st life is brutal Ale wszyscy i tak gadaja jaka jestem opalona, a ja ciagle twierdze, ze nie za bardzo, bo zazwyczaj bylam mocniej... trudno ;p

W ogole mielismy male opoznienie i w Berlinie dopiero o 23 bylam (mogliby juz otworzyc nowe lotnisko, bo to co jest to jakis syf- masakra- takie miasto i takie lotnisko...) wiec do domu po 1 zajechalam. A dzis wstalam o 6 i do szkoly.... wrocilam dopiero po 17. Za duzo do nadrabiania nie mam. Jeden test juz za mna, jutro nastepny, w czwartek normalny spr i jakos bede musiala kart z angola zaliczyc No i za tydzien polski ;/ Najwiecej to zadan z matmy, ale juz spisalam jakie mam zrobic- ponad cala strona w słupku jeden pod drugim... a kazde zapewne takie rozbudowane ;p ale sama chcialam no i 2arkusze czekaja, wiec ten weekend sie ucze ;p
Dzis bylam na korkach z mat i facet taki fajny, jeszcze tylko na angola sie musze zapisac koniecznie, ale to w czwartek bede myslec, bo teraz juz siadam do geo, a jutro rodzicow nie ma, więc nie ma z kim co ustalać. Już myslalam, ze jutro bede musiala sie kisic na przystnku ponad 2h, ale zostawiaja jeden samochod, wiec luuuz ;p

Zdjecia moze wieczorem wrzuce jak skoncze sie uczyc

A i stanelam rano na wage, cieplo ubrana :P (dobra wymowka :d) i 67 wiec git nie przytylam tyle dobrego :P Teraz zaczynamy dietke znowu :P
Ś: kawałek pizzy (mamusia robi pyszna, a ja rano glodna i spiąca )
IIŚ: pół bułki i kawałek ciasta (nie mówiłam, ze we wtorki mam ciasto w szkole- tradycja klasy ;p)
O: zupa gulaszowa z bułką

Obiad zjadłam po 17 i już chyba nic nie bede jeść- wiem, że nie najlepiej, ale 1000kcal na pewno jest, a z drugiej strony muszę teraz podkurczyc i oczyścić żołądek z tego wszystkiego ;p
Jutro na obiad mama mi zrobiła faszerowaną paprykę :P
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 20:20   #4585
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Już nie jestem na utrzymaniu i wiem,że jak w końcu na nim będe to muszę się baaaardzooo pilnować,bo wystarczy weekend i wszystko idzie się rypać

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny

Like a woman miło ze pytasz, podczytuje ale nie udzielam się za bardzo bo nie dietuje ani nic, nawet nie wiem ile waze

Cindy fajnie ze kogoś poznałaś w sumie to na dobre Ci wyszlo to rozstanie z narzeczonym, nowa Cindy Trzymam kciuki aby się wszystko dalej fajnie układało

Heroine Zazdroszcze Francji A to jakaś wycieczka czy do kogoś, czy jak to jedziesz ?

Ja dalej mam problemy z jelitami, jak jem malo i czesto to jest ok, a jak zjem jakas wieksza porcje to umieram z bólu Muszę sie wybrać do gastrologa w końcu, ale jakos czasu nie mam ostatnio
A no ja jakoś nie czuję się nową Cindy Choć wiele się w moim życiu zmienia. Na pewno lepiej się czuję z samą sobą teraz niż kiedy byłam z ex. Moja pewność siebie powoli wraca na dobre tory co mnie bardzo cieszy. Spełniam swoje życiowe ambicje, lecz nie czuję się jeszcze w całości pełna. Wiecie o co mi chodzi? Potrzebuję jeszcze kilku zmian w sobie samej żeby czuć się pełna, kompletna. I dochodzę do wniosku, że nie potrzebuję faceta na prawdę Lepiej jest mi samej. Jak mam się znowu pakować w staranie się o kogoś, w bycie miłą, słodką i kochaną. Zważać na słowa żeby kogoś nie urazić... spędzać swój czas, pochłaniać swoją energię na drugą osobę? No na prawdę jakoś tego nie widzę. Dobrze mi tak jak jest. Chciałabym jeszcze schudnąć do 50 kg i osiągnąć mój cel, wieczne marzenie. Chcę się tutaj dużo uczyć i wiem, że zależy to tylko ode mnie. Chcę biegać lub jeździć na rowerze. No i chcę zaoszczędzić troszkę pieniążków. Wiem, że jak tylko jakaś impreza będzie to poznam masę facetów, ale wydaje mi się, że ja wcale nie potrzebuję faceta . Potrzebuję przerwy. To jest właśnie ten dobry egoizm.

Stary 2012-09-25, 20:32   #4586
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

A no ja jakoś nie czuję się nową Cindy Choć wiele się w moim życiu zmienia. Na pewno lepiej się czuję z samą sobą teraz niż kiedy byłam z ex. Moja pewność siebie powoli wraca na dobre tory co mnie bardzo cieszy. Spełniam swoje życiowe ambicje, lecz nie czuję się jeszcze w całości pełna. Wiecie o co mi chodzi? Potrzebuję jeszcze kilku zmian w sobie samej żeby czuć się pełna, kompletna. I dochodzę do wniosku, że nie potrzebuję faceta na prawdę Lepiej jest mi samej. Jak mam się znowu pakować w staranie się o kogoś, w bycie miłą, słodką i kochaną. Zważać na słowa żeby kogoś nie urazić... spędzać swój czas, pochłaniać swoją energię na drugą osobę? No na prawdę jakoś tego nie widzę. Dobrze mi tak jak jest. Chciałabym jeszcze schudnąć do 50 kg i osiągnąć mój cel, wieczne marzenie. Chcę się tutaj dużo uczyć i wiem, że zależy to tylko ode mnie. Chcę biegać lub jeździć na rowerze. No i chcę zaoszczędzić troszkę pieniążków. Wiem, że jak tylko jakaś impreza będzie to poznam masę facetów, ale wydaje mi się, że ja wcale nie potrzebuję faceta . Potrzebuję przerwy. To jest właśnie ten dobry egoizm.
Czuję coś to samo- jakoś właśnie do matury nie chce w nic sie nawet pakowac, bo zwyczajnie nie mam czasu (hihi a teraz tutaj znowu jestem ;p). Rozwijaj się i żyj ile możesz :P Na twoim miejscu zostałabym nawet tam- jakos nie widze w Polsce przyszłości, a skoro znasz język to nie ma bariery
Faceci czasem nas strasznie ograniczają. Ja jak poszlam do liceum to malo co poznałam swoją klasę, bo miałam faceta z innej szkoły i głównie z jego znajomymi się zadawałam (choć na nich nie narzekałam)- dopiero potem otworzyłam się na swoje otoczenie. Choć ostatnio brakuje mi jakiegoś wyjscia do innych. Z drugiej strony jestem mało tolerancyjna pod niektorymi względami- głównie w mojej wiosce są ludzie, którzy nie myślą o edukacji itd. i wspolne tematy z nimi są zerowe (nie mówiąc o tym, że poszlam do prywatnej szkoły)- lubię towarzystwo które właśnie coś wie, a nie gada co im przyjdzie do głowy. Tylko jakoś póki co nie ciągnie mnie do imprez masowych, gdzie przecież wszystkich można poznać Trudno- licze, że przyjdą studia i tam się to ruszy :P

Ja bym teraz chciała wykuć reszte rzeczy z geo, bo liczenie już mam za mną. A zmęczona jestem i pamięciówka mi nie idzie, ale się staram ;p
W ogóle to dopiero 3tyg szkoły a ja juz mam tyle za sobą- ten rok to będzie masakra. Już myślę, żeby dobrego sylwestra gdzieś rezerować, bo inaczej nie będzie czasu na imprezowanie :P

W ogóle jak się już dostane na studia to będę taka szczęśliwa i w ogóle. I po maturze chce w końcu jechać do Paryża. Koniec patrzenia na wszystko- zgarniam kogoś, rezewujemy szybciej bilet, żeby bylo jak najtaniej, hostel i w koncu sie ruszamy ;p Jak tak jezdze to widze jak swiat stoi otworem ;p
Stary 2012-09-25, 20:39   #4587
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

właśnie podliczyłam ile kcal dziś zjadłam i mam ochotę się zabić za to... nawet nie wiedziałam. Myślałam, że 1000 a się okazuje, że 2240 kcal. Jestem głupia. Od jutra na nowo, i wszystko sprawdzam ile ma kalorii. :/

Stary 2012-09-25, 21:48   #4588
dzaga1989
Zakorzenienie

Cześć i czołem Dziś za mną dość zabiegany dzień. Rano wprawdzie trochę się poleniłam, oglądałam programy śniadaniowe, przeglądałam bloga i trzasnęłam odcinek serialu. A potem pognałam na miasto. Kupiłam torebkę i pasek do kiecki. Jutro jeszcze pójdę po bransoletkę, bo nie mam żadnej fajnej, a z zegarkiem za ciężko wszystko wygląda.
Potem robiłam obiad, zrobiłam pranie, pościerałam kurze, uzupełniłam brakujące rzeczy w dzienniku praktyk i ćwiczyłam. O 19 piastowałam trochę TŻ aż do 21, kiedy poszedł do pracy. I teraz tak czytam i odpisuje (pisze to już po tym jak Wam wszystkim odpisałam). Zaraz nałożę Perełkę i obejrzę kolejny odcinek serialu. A potem lulu bo chcę jutro wstać o 7 30 żeby isć na 9 do lumpa.

Like a women, nie byłam dziś na tej grzywce. Myślałam że jeszcze przetrzymam ale nie da rady. Ale dziś włosków na jutro nie będę myła, wiec dopiero w czwartek pobiegnę.

Like a women, widzę że La la land lubisz Ja często też tego słucham. Ale ostatnio prawdziwą fazę mam na Lanę Początkowo jej nie lubiłam a teraz

Cocktail, ja czasem dziwię się dlaczego niektóre fryzjerki zachowują sie tak jak zachowują. Ja kiedyś dzwoniłam do jednego salonu, odebrała fryzjerka, była baaardzo miła przez telefon. A jak już weszłam do salonu to była taka wredna! Też szarpała moje włosy, prosiłam żeby podcięła max. 1cm, to ścięła 3cm jak nie więcej Ale to z 3 lata temu było. Już nigdy przenigdy tam nie poszłam ponownie.
A w innym ścinałam kiedyś grzywkę (z 2 lata temu) to prosiłam żeby mi tak poziomo ścinała bo podobno wtedy lepiej się grzywka układa, to ona powiedziała że podważam jej kompetencje. A ja naprawdę grzecznie poprosiłam i wytłumaczyłam że takie mam po prostu włosy

Cindy, hahahaha padłam przez ten scenariusz Ale wiesz...ja też już się zaczynałam niepokoić. Nie dość że ostatnio TŻ trochę zdziwaczał to jeszcze w ogóle nagle ta druga praca. I myślę: na co mu ta kasa?! Może ja o czymś nie wiem...I w sumie dalej nie wiem. Podobno robi to dla nas...ale nam w zupełności wystarczyła jego jedna wypłata a przecież teraz ja będę też zarabiać. Nie wiem tylko ile bo nie wiem ile grup dostanę - 2 czy 3.

A z tym Irlandczykiem - no co Tyyyyy! Ale spoko że udało Wam się spotkać! Cindy, ale wiesz, to że starszy to nie zawsze jest problem. Ja mam "na koncie" kilka związków z równolatkami bądź rok starszymi. Z żadnym mi nie wyszło :/ A jak poznałam TŻ to od razu mi się spodobał z charakteru. Mieliśmy o czym gadać. Podobała mi się jego dojrzałość. Fakt, 9 lat to nie 5 (tak jak u nas) ale nie jest to też duża różnica. Na razie nie oceniaj. Niech wydarzenia biegną sobie swoim torem Koniecznie zdawaj relację z kolejnych spotkań!

Cindy, ale Ci zazdroszczę tej Irlandii! Kuuuuurde Chyba jednak wyślę tego mojego TŻ do Anglii Niech jedzie! W Lublinie zrobili lotnisko, będę do niego latać

Zooska, noo to smakowo pojadłaś Sałatki, owocki. Same pyszności!
Nie wiem czy doczytałaś ale za cynk o pasztecie sojowym to Ci się u mnie pochwalny ołtarzyk należy!
Pyyyychaaaaaa Na razie wypróbowałam zwykły i z papryką - a papryką bardziej mi smaczy

Basiu, poleciłabym grzane piwko, ale wiadomo czemu tego nie robię. Kuruj się tym czym możesz Kochana Teraz najłatwiej złapać przeziębienie. Też myślałam że już mnie coś bierze, ale wypiłam herbatę z sokiem malinowym, wzięłam Cerutin i przeszło A teraz są takie nagłe przypływy zimna. Ja wczoraj to zasnąć nie mogłam. Ojjj w sumie nie mam żadnych ciepłych śpiochów - jutro pójdę na złotówkę to sobie nakupię długich bluzek, bo wczoraj wzięłam jakiś shirt od TŻ Teraz już naprawdę nie moge sobie pozwolić na chorowanie

Moniczko, daję sobie czas do piątku. Jeśli do piątku nie "przyjdzie" to zrobię test. Idziemy przecież na chrzciny, będzie alko, dobrze wiedzieć wcześnie takie rzeczy.
Wiesz, myślę, że dzidzia to będzie samo szczęście Jakoś na pewno wszystko pogodzę. Z resztą doktorantom przysługuje urlop macierzyński Po prostu dłużej bym wtedy studiowała. Wiesz że ja już rok temu poważnie myślałam o dziecku. Teraz faktycznie ten dr zaczęłam, ale naprawdę wydaje mi się że jakby co to damy radę

Haha...międzynarodowe znajomości faktycznie są bardzo fajne. Mój TŻ jak pracował w Anglii to takie kwiatki przynosił. Oczywiście połowa to przekleństwa i nazwy części ciała (nie wiem czemu faceci się tak tym jarają). Pracował ze Słowakami i Brazylijczykami i oni go tak szkolili Później mówi do mnie "Ukaż kozy" a ja No bo jakie kozy?! A okazało się że to po słowacku "Pokaż cycki"

O tych 30 stopniach to już słyszę od jakiegoś czasu. Moja sąsiadka to mówiła, moja mama to mówiła, nawet pani w lumpie to mówiła A my akurat w niedzielę na te chrzciny idziemy. A niech będzie ciepło bo nie chcę brać niczego na wierzch na sukienkę

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2012-09-25 o 21:53
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 21:51   #4589
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
właśnie podliczyłam ile kcal dziś zjadłam i mam ochotę się zabić za to... nawet nie wiedziałam. Myślałam, że 1000 a się okazuje, że 2240 kcal. Jestem głupia. Od jutra na nowo, i wszystko sprawdzam ile ma kalorii. :/
Spalisz przy szurowaniu podłogi ;p

Wyobraz sobie jak ja jadłam przez ostatni tydzień... na początku tam to w ogóle jakaś masakra, ale potem przestało mi smakować :P I tak obiadu prawie nie jadłam (samego arbuza wcinałam :P) i dopiero ok. 19 jadłam coś co było zjadliwe (a czasami takich rzeczy nie było...).
Na początku dużo się ruszałam, ale ostatnie 2 dni to głównie odpoczynek, więc rano starałam się ograniczać :P
Np. wczoraj zjadłam rano 4 długie plastry bekonu (pyszny mieli! ja wiem, że sam tłuszcz, ale był zaje...)+ bułka+ herbata+ miseczka musli :P
I na rano były pyszne wypieki, więc jadłam ciasto francuskie z budyniem i drugie z czekoladą i popijałam czekoladą hahhaa Dobry posiłek, co nie?:P Widzicie ile się musiałam ruszać, żeby nie przytyć? No i moja super przemiana :P Pierwsze 2-3dni to toaleta po 3-4razy od tego jedzenia
Ale na obiad już tylko 5kawałków arbuza i ok. 18 zjadłam bagietkę z serem i szynką, a spać poszłam dopiero po 1. Więc stopniowo się ograniczałam Wolałam kalorii nie podliczać :P Choć rybka mi tam smakowała to jadłam ją z sałatą )

Teraz się skończyły słodkości ;( muszę się odchudząć- do sylwestra muszę ponieżej 60 zejść, bo zaraz po mam studniówkę :P od jutra już na rowerek wsiadam
Stary 2012-09-26, 07:47   #4590
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
No to super Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak ja wam dziewczyny zazdroszczę tych spadków !

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

Cytat:
Aaaa, ale lepiej być w grupie gdzie znają niemiecki, bo musisz do nich dorównać i na pewno Twoja znajomość języka bardzo szybko pójdzie w górę!
Ooo tak, potwierdzam. Ma się wtedy większą motywację, jakoś z chęcią się dąży do powiększania swojej wiedzy...bo inni tak dużo potrafią. Schemat motywacji działa

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

Cytat:
O proszę....masz podobny problem do mnie! Jejku...to jest okropne. Ja byłam o\u gastrologa, co mi badań nawymyślał, to swoje przebolałam.

---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Cytat:
U mnie dzisiaj w miarę.W piątek mam gości,mój brat w towarzystwie wcześniej wspomnianej pani na widok której mam ochotę uciec
-płatki Fittnes z szkl.mleka 0.5%
-jogobella,jabłko
-zupa ogórkowa z mięsem z udka
-jabłko
omlet z pomidorem i papryką
Mam nadzieję,że waga coś ruszy w dół.Muszę kupić wagę
Losing Ja mam to samo,muszę jeść mniejsze porcje.A jak zjem jakąś surówkę,lub więcej owoców to mam takie skurcze żołądka,ze wytrzymać się nie da
Podoba mi się Twój jadłospis Ja do tego jabłka bym coś dorzuciła, ale sama nie wiem co więc sie nie czepiam Też jem czasem owoce na wieczór, to tego nie krytykuję, ale wiem że to niewskazane

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

Cytat:
Przytylam juz 2 kg ( 9 tydzien)
2 kg w 2 miesiące to chyba nie jest dużo....? Bo ja nie wiem jak to z ciążowym przybieraniem na wadze

---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

LadyWW Hm.... nie podoba mi się Twój jadłospis... No i sposób na oczyszczenie organizmu ze złogów też nienajlepszy.... Ja bym się przerzuciła na Twoim miejscu na warzywa, najlepiej gotowane, bo musisz mieć siłe na naukę. A gotowane warzywka ładnie oczyszczają jelita

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Cytat:
Eeeej...! bez takich proszę!!! Dzisiaj będzie na pewno lepiej, nic się takiego przecież nie stało Zawsze dietki trzymasz, 1 taki dzień nie zaszkodzi!

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Dżaga Tak tak przeczytałam o pasztecie jak go chwalisz sobie Te z cerfura są smaczne, ale wiadomo że Orico czy Sante rownych sobie nie mają Ja jeszcze lubię paprykarze warzywne, ostrzejszy smak, ale równie pyszne

No to super, że Ci posmakowały. Cena niby 2 z groszami, zależy jaki sklep (mówię to tych Sante...) ja kupuję po 2,69zł opakowanie, ale przynajmniej wiem co tam jest w środku, a nie tak jak w tych zwykłych pasztetach
A te z cerfura też są smaczne, niewiele gorsze w smaku od tych oryginalnych

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Mój wczorajszy jadłospis był dziwny, troszkę rozbity. W lodówce były 2 jogurty, brokuł i kilka ziemniaków, jakieś krakersy, orzeszki i jabłko, które zostało z drogi i to wszystko. Więc niefajnie, ale cóż, napiszę moje be jadło

śń: jogurt bananowy
IIśń: orzeszki w panierce paprykowej 80g
IIIśń: jabłko, 4 krakersy, 2 ciasteczka (malutkie)
obiad: zupa brokułowa z ziemniakami
kolacja: 3 paszteciki z ciasta francuskiego z pieczarkami i cebulą, 1 jajko z majonezem i warzywami, 1 ciastko kakaowe (taaaaaaaaaaak byłam u mamusi)

Wczoraj poszłam spać ok22, więc dlatego podwieczorku nie jadłam.
Wiem że okropnie, ale cóż poradzić. Od razu po odwiedzinach u mamy, odwiedziłam Kaufland i uzupełniłam braki w lodówce Jeszcze tylko dokupić cytrynkę muszę i można zacząć kontynuację zdrowego jedzenia z wakacji

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Dzisiaj mam dzień bardzo rozbity, więc i jedzenie takie będzie planuję:
śń: jogurt owocowy, otręby, muesli
IIśń: 2 jabłka
IIIśń:sok warzywny
obiad:zupa brokułowa
podwieczorek:activia pitna, banan (po fitnessie)
kolacja: serek wiejski z warzywami

na 14 jadę na zakupy, więc obiad będę jeść pewnie ok 18, to może się coś zmienić z podwieczorkiem.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości