To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45! - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-25, 22:16   #4261
norka27
Zakorzenienie

Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!

Cytat:
Napisane przez kamila901 Pokaż wiadomość
Norka pocieszy Cię fakt, że niektóre kobiety w ciąży potrafią przytyć i 30 kg? Co to jest 13 kg, tym bardziej, że cześć z tego stanowi mała, wody płodowe itp
nie nie pociesza mnie ten fakt - fakt ze ktos jest nieodpowiedzialny i zre jak swinia i sie nie rusza i swoje lenistwo usprawiedliwia ciaza nie pociesza mnie. Bo ja cwiczylam, odmawialam sobie, bylam mega aktywna przez ostatnie 8 miesiecy i walnelo mi 13. To niesprawiedliwe. I wody to wcale nie 13 kg tylko jakies 4, plus mala jakies 3, 2 kg lozysko i krew. Czyli 4 kg na plusie co w moim przypadku ze 2 lata zajmnie zanim zrzuce i utrwale. Znam swoje cialo. Przez rok na Dukanie i to scislym polaczonym z intensywnym trenigniem zrzucilam 4kg a drugi raz nie dam rady na taka katorge.
norka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 22:16   #4262
kamila901
Zakorzenienie

Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
yyy... w sumie to tyle

Kamila
pare postów wyżej napisałam, że nie ma ich na stronie
sorry, musiałam przegapić

kamila901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 22:19   #4263
kroliiczek
Zakorzenienie

GG do kroliiczek

kamila czemu w podpisie masz 4/? przeciez jest 42 dni
kroliiczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 22:19   #4264
norka27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroliiczek Pokaż wiadomość
czarnulka te dwie. w tej czarnej pewnie nigdzie nie wyjdę
ta czarna za zdziorwata - bardziej jak halka niz jak sukienka chociaz tu dziewczyny na soboty takie ubieraja do pubu druga za bradzo pocahontas tej juz w ogole nei ubierzesz
Stary 2012-09-25, 22:21   #4265
kroliiczek
Zakorzenienie

GG do kroliiczek

haha Ta czarna jest dla tżta. W sumie każdą sukienke można odmienic dodatkami. Ta brązowa mi się podoba. Ale nigdy mi nie pasował taki krój sukienek, ale może ta będzie inna? Jak nie to albo będą siedziały w szafie, albo dam je siostrze albo wystawię na allegro
Stary 2012-09-25, 22:22   #4266
czarnulax
Zakorzenienie

Krolik czarna lepsza
Ta druga mi sie nie podoba.
Stary 2012-09-25, 22:25   #4267
kroliiczek
Zakorzenienie

GG do kroliiczek

boję się że się w ani jedną ani drugą nie zmieszcze w cyckach. Bo pisze że w biuście maja 66 cm a ja mam zdeczka więcej.
Stary 2012-09-25, 22:26   #4268
norka27
Zakorzenienie

a ja postanowilam posprztaca buty jutro i bedzie usuwanie - wszystko co lezy i jest nie uzywane od dawniej wypada. Przyjdzie wiosna to cos sobie kupie a nie bede liczyc ze starocie moze sie przydadza - bo szaka peka w szwach i nei mam gdzie butow trzymac
Stary 2012-09-25, 22:26   #4269
Imperfecta
Zakorzenienie

A ja się już zastanawiam co kupić sobie na maturę w sensie ubranie, bo chcę wyglądać normalnie a nie jak stara maleńka. A w moim rozmiarze trochę ciężko dostać cokolwiek normalnego, eleganckiego i jednocześnie młodzieżowego i przede wszystkim w przystępnej cenie no i już myślę o tym.
Ale zaczynam treningi z Ewką, więc mam nadzieję że choć trochę mi spadnie, na cuda nie liczę
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 22:27   #4270
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

oglądałam dziś znów ogloszenia z mieszkaniami, fajne dwupokojowe nawet za 1200 znalazlam,ale w środku (meble) to wieś śpiewa i tańczy i to jakieś 40 lat
w jednym znalazłam identyczną meblościankę jak u nas jest, a tą sobie dziadkowie TŻ poślubie kupowali ponoć
no ale nawet i na 1200 nas nie stać, a za 1500 było super co prawda jednopokojowe ale z kominkiem
oby jak najszyciej się udało już na serio móc oglądać
Stary 2012-09-25, 22:27   #4271
norka27
Zakorzenienie

Cytat:
boję się że się w ani jedną ani drugą nie zmieszcze w cyckach. Bo pisze że w biuście maja 66 cm a ja mam zdeczka więcej.
zmiescisz sie - one zawsze sa wieksze niz pisza i do tego musza byc ciasniejsze by sie trzymac na cyckach inaczej spadna jak sa luznawe albo w sam raz
Stary 2012-09-25, 22:27   #4272
kociczka
Zakorzenienie

Norka ale 13 kg to naprawde akurat patrząc na to jaka szczupła byłas a moze wlasnie przez odchudzanie sobie spowolnilas metabolizm ze juz trudniej Ci zrzucić(chociaż moze tez juz nie masz po prostu z czego chudnac -co bylo widac na tym zdjeciu co z plazy dalas ) ale po czesci rozumiem ta obsesje bo sama taka mam, teraz tez czuje sie jak mały czołg mimo ze waga dzis pokazala mniej niz bym sie spodziewała (chociaz dla mnie waga nie jest wyznacznikiem akurat bo wole wiecej wazyc i ladnie jedrnie wygladac niz mniej i byc flaczkiem bez miesnia )

z kolezanka sie jednak nie spotkam ale moze nawet lepiej bo sobie ogarne pare spraw jutro.

Krolik ja tak szczerze bym w zadnej z tych sukienek nie wyszła.za krotkie i za wyzywające ale TŻ pewnie bedzie zachwycony
kociczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 22:27   #4273
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez norka27 Pokaż wiadomość
Krolik ale mi sie marzy juz normalne ubrania nosic, wygladac fajnie i w ogole - nie wiem czy dam rade wytrzymac tyle serio na lisciach salaty i wodzie bede jechac po porodzie chyba bo moje uda mnie przerazaja - opuchnieta geba i drugi podbrodek rowniez - nienawidze sie w wersji salcesonik. 13 kg na plusie kumasz?? nigdy tego nei zrzuce chyba. Polecamz aoszczedzic kase na grudzien i wybrac soe do Alebyen 26 grudnia - mega wyprzedaze idzie sie tak obkupic ze masakra, moj ulubiony czas na zakupy haha. Wiec do tego dnia musze wrocic do wagi 55kg i na zakupy jedziemy - nie ma bata haha

Przy Twoim wzroście 55 kg? Niech mi ktoś powie, że moje 55 to chudosć
Już Ci pisałam, po ciąży naprawdę szybko można stracić na wadze (szczególnie jeśli karmisz piersią i musisz trzymać dietę bez nabiału i lekkostrawną, wtedy faktycznie żyjesz niemal o samej wodzie). Nie życzę tego oczywiście. Trzy dni po porodzie miałam 10 kg mniej na wadze (z 20 jakie przytyłam). Po prostu - łożysko, dziecko, krew, wody płodowe. Samo dziecko prawie 4 kg, łożysko miałam ogromne i wazyło ponoć prawie 2 kg.
Na dzień dzisiejszy, pół roku po porodzie ważę tyle co przed ciążą. Do niedawna chudłam w oczach, na szczęscie przytyłam te 3 kg i trzymam wagę. Ale Młoda ze mnie doi i czuję zapotrzebowanie na kalorie.
Poza tym podczas karmienia piersią nie można ponoć trenować zbyt intensywnie, bo wytwarza się kwas mlekowy i można zaszkodzić dziecku. Wystarczy nie mieć czasu na jedzenie i jeśc z doskoku (tak jak ja na początku)

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 22:30   #4274
norka27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Ale zaczynam treningi z Ewką, więc mam nadzieję że choć trochę mi spadnie, na cuda nie liczę
sam trening nic nie da jesli chcesz zrzucic - trzeba wyeliminowac wegle i tluszcze i wrowadzic bialko i warzywa i wode wtedy i sie wyrzezbisz i zjedziesz w dol. I nie ma co liczyc na efekt po miesiacu - to zajmnie ze 3 spokojnie. Ale wtedy sa wieksze szanse ze sie uttrzyma.

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
oglądałam dziś znów ogloszenia z mieszkaniami, fajne dwupokojowe nawet za 1200 znalazlam,ale w środku (meble) to wieś śpiewa i tańczy i to jakieś 40 lat
w jednym znalazłam identyczną meblościankę jak u nas jest, a tą sobie dziadkowie TŻ poślubie kupowali ponoć
no ale nawet i na 1200 nas nie stać, a za 1500 było super co prawda jednopokojowe ale z kominkiem
oby jak najszyciej się udało już na serio móc oglądać
bedzie wam dane troche cierpliwosci
Stary 2012-09-25, 22:31   #4275
kroliiczek
Zakorzenienie

GG do kroliiczek

Imp z nastawieniem że nic nie zrzucisz to naprawdę nic nie zrzucisz. Musisz mieć motywacje i robić wszystkie ćwiczenia od początku do końca na maxa. I napewno będzie widać efekty

Norka taką mam nadzieje. Ale jeszcze ta czarna ma taki jakby "stanik" i zapewne ni w dziesieć mi to w moje cycki pasowac nie będzie. Nigdy nie pasują.
Stary 2012-09-25, 22:33   #4276
kamila901
Zakorzenienie

Cytat:
kamila czemu w podpisie masz 4/? przeciez jest 42 dni
Bo nie wiem ile wytrwam

Stary 2012-09-25, 22:34   #4277
kroliiczek
Zakorzenienie

GG do kroliiczek

Norka 26 grudnia to zazwyzcaj jestem w polsce

Kociczka jak już pisałam, na mnie zawsze takie sukienki są dłuższe

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

kamila ja dopiero za 3 albo 4 wytrwałam do końca
Stary 2012-09-25, 22:34   #4278
Imperfecta
Zakorzenienie

norka, przy mojej wadze pierwsze kilogramy polecą szybko. Tylko mój problem to brak jakiejkolwiek konsekwentności, niestety. No i co do żywienia to u mnie wszyscy jedzą niezbyt sprzyjające zrzucaniu wagi potrawy, codziennie prawie smażone mięso itp, więc musiałabym sobie sama gotować (to akurat nie problem bo gotować uwielbiam), ale np musiałabym kupować do tego inne produkty a na codzienne żywienie się (diety niestety tanie nie są), mi te 800zł nie wystarczy

królik, teraz mam taki zamiar właśnie bo coraz bardziej się sobie sama nie podobam, chociaż jeszcze nie jest źle (dla większości z was to na pewno byłaby już katastrofa ) ale jest coraz gorzej i lepiej żebym coś z tym zrobiła póki nie będzie za późno.

Edytowane przez Imperfecta
Czas edycji: 2012-09-25 o 22:36
Stary 2012-09-25, 22:35   #4279
kociczka
Zakorzenienie

Krolik no tak wiem

my idziemy ogladac film "wszystko za zycie"
kociczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 22:37   #4280
norka27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość

Przy Twoim wzroście 55 kg? Niech mi ktoś powie, że moje 55 to chudosć
Już Ci pisałam, po ciąży naprawdę szybko można stracić na wadze (szczególnie jeśli karmisz piersią i musisz trzymać dietę bez nabiału i lekkostrawną, wtedy faktycznie żyjesz niemal o samej wodzie). Nie życzę tego oczywiście. Trzy dni po porodzie miałam 10 kg mniej na wadze (z 20 jakie przytyłam). Po prostu - łożysko, dziecko, krew, wody płodowe. Samo dziecko prawie 4 kg, łożysko miałam ogromne i wazyło ponoć prawie 2 kg.
Na dzień dzisiejszy, pół roku po porodzie ważę tyle co przed ciążą. Do niedawna chudłam w oczach, na szczęscie przytyłam te 3 kg i trzymam wagę. Ale Młoda ze mnie doi i czuję zapotrzebowanie na kalorie.
Poza tym podczas karmienia piersią nie można ponoć trenować zbyt intensywnie, bo wytwarza się kwas mlekowy i można zaszkodzić dziecku. Wystarczy nie mieć czasu na jedzenie i jeśc z doskoku (tak jak ja na początku)
ja taka wage mam od ostatnich 10 lat i sie lubie taka. I nie jestem flaczkiem tylko mam ladne miesnie - raczej mialam - i sie nigdy nei glodzilam tylko jadlam zdrowo i odpowiedzialnie. Taki tryb zycia. Na jakies tam kebaby i pizze to okazjonalnie jak TZ w domu - wiec se nie odmawialam calkowicie Ale odkilku lat nie jadam ciast, nalesnikow, lodow i tym podobnych zapychaczy i nawet za tym nie tesknie - taki tryb zycia se obralam. Ja mam figure klepsydry wiec wedkug obecnych kanonow mody mam zawsze za duzo w dupie i udach i by miec je pasujace do leginsow to niestety nie moge se popusic. A lubie siebie taka zadbana wlasnie i nie zamierzam kluchowac bo jestem matka Che majac lat 40 wygladac jak Nicole Kidman i czuc sie atrakcyjna a nie byc misowata mamuska. Ty masz tendencje do chudzielcowania - mozesz zjesc krowe zagryzajac batonikiem i schudniesz a ja patrzac na drozdzowke utyje A nie wyobrazam sobie zycia bez nabialu - to najzdrowsze dla kosci i zebow co byc moze wiec akurat tego podczas karmienia nie bede se odmawiac. Z reszta tu nei ma diety dla matki karmiacej - niekt nawet nei wspomnial. Wiem ze nie mozna cvzekoaldy i smazonego i tlustego i cytrusow chyba bo cos tam czytalam ale o reszcie nei mam pojecia.
Stary 2012-09-25, 22:38   #4281
kroliiczek
Zakorzenienie

GG do kroliiczek

Imp właśnie to jest nie prawda że diety są drogie. Nie musisz iśc na dukana żeby codziennie jeśc pierś z kurzcaka. Ale po prostu an śniadanie jogurt naturalny (0,89 zł o ilę się nie mylę) do tego wsypac sobie trochę musli. Na obiad tutaj gotowany kurczak, tutaj jakiś ryż.
Stary 2012-09-25, 22:39   #4282
kamila901
Zakorzenienie

Cytat:
Norka 26 grudnia to zazwyzcaj jestem w polsce

Kociczka jak już pisałam, na mnie zawsze takie sukienki są dłuższe

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

kamila ja dopiero za 3 albo 4 wytrwałam do końca
Mam nadzieję, że pójdzie mi lepiej Zadowolona byłaś z efektów?

Stary 2012-09-25, 22:41   #4283
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Imp właśnie to jest nie prawda że diety są drogie. Nie musisz iśc na dukana żeby codziennie jeśc pierś z kurzcaka. Ale po prostu an śniadanie jogurt naturalny (0,89 zł o ilę się nie mylę) do tego wsypac sobie trochę musli. Na obiad tutaj gotowany kurczak, tutaj jakiś ryż.
Ja tylko mówię, to czego się w internecie naczytałam.
Jak dziewczyny pisały co jadły to na takiej to na takiej to się za głowę łapałam jak podsumowałam cenę produktów.
Stary 2012-09-25, 22:43   #4284
norka27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
norka, przy mojej wadze pierwsze kilogramy polecą szybko. Tylko mój problem to brak jakiejkolwiek konsekwentności, niestety. No i co do żywienia to u mnie wszyscy jedzą niezbyt sprzyjające zrzucaniu wagi potrawy, codziennie prawie smażone mięso itp, więc musiałabym sobie sama gotować (to akurat nie problem bo gotować uwielbiam), ale np musiałabym kupować do tego inne produkty a na codzienne żywienie się (diety niestety tanie nie są), mi te 800zł nie wystarczy
glupoty gadasz i tyle. Byl okres ze moj tato tylko zarabial i utrzymal nas 3 i placil za czynsz i w ogole wyzylismy a ty masz 800zl dla siebie samej. Co za problem kupic piersi kurczaka i zrobic pieczone na 3 obiady? Rozplanowac se jadlospis i naprawde nie wydaje sie az tak duzo kasy - szczegolnei w Polsce gdzie w wiekszosci sklepow chudy nabial, wedzona makrela, kurczaki i warzywa sa tanie. Tutaj jest masakra z cenami by zyc na diecie ale w Polsce? Zrobisz sobie samej kilka obiadow w tygodniu, bedziesz meic swoja wedlinke i chudy serek do smarowania i dasz rade. Ludzie zarabiaja po 1000zl i maja cala rodzine do wykarmienia Ja przez caly rok ogotowalam zarcie dla siebie samej a jak byl TZ to z lekka modyfikowalam i on dostawal dodatki ekstra by nie jeczal - a sam trzymal tez linie teraz zaciazyl ze mna i przytyl z 5 kg chyba
Stary 2012-09-25, 22:50   #4285
kroliiczek
Zakorzenienie

GG do kroliiczek

Kamila http://imageshack.us/a/img209/8659/pobranel.jpg to moje efekty. Ale długo się nie utrzymały, bo już dawno nie widzę tego brzuszka ze zdjęcia. Chcę zaczać jakies inne ćwiczenia.

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

aa zapomniałam odcinek HIMYM jest na kinomaniaku i to z napisami
Stary 2012-09-25, 22:50   #4286
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

muszę obudzić TŻ coby się wykąpał, bo biedny zasnął i mi go tak żal, no ale cóż, nie będzie mi tu śmierdział

ja muszę się za siebie wziąć, bo przytyłam
nie dopinam się w część spodni, brzuchol mi taki wybiło, no i w cyckach już za dużo, a staniki drogie w moim rozmiarze, więc chciałabym jednak nie musiać znów wszystkich wymieniać, a już tylko w 2 się mieszczę jakoś
Stary 2012-09-25, 22:51   #4287
norka27
Zakorzenienie

Cytat:
Kamila http://imageshack.us/a/img209/8659/pobranel.jpg to moje efekty. Ale długo się nie utrzymały, bo już dawno nie widzę tego brzuszka ze zdjęcia. Chcę zaczać jakies inne ćwiczenia.
ej no ladnie sobie wyrzezbilas wszystkie zbedne budyniowate waleczki zniknely i ladnie talia sie podiosla
Stary 2012-09-25, 22:51   #4288
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez norka27 Pokaż wiadomość
glupoty gadasz i tyle. Byl okres ze moj tato tylko zarabial i utrzymal nas 3 i placil za czynsz i w ogole wyzylismy a ty masz 800zl dla siebie samej. Co za problem kupic piersi kurczaka i zrobic pieczone na 3 obiady? Rozplanowac se jadlospis i naprawde nie wydaje sie az tak duzo kasy - szczegolnei w Polsce gdzie w wiekszosci sklepow chudy nabial, wedzona makrela, kurczaki i warzywa sa tanie. Tutaj jest masakra z cenami by zyc na diecie ale w Polsce? Zrobisz sobie samej kilka obiadow w tygodniu, bedziesz meic swoja wedlinke i chudy serek do smarowania i dasz rade. Ludzie zarabiaja po 1000zl i maja cala rodzine do wykarmienia Ja przez caly rok ogotowalam zarcie dla siebie samej a jak byl TZ to z lekka modyfikowalam i on dostawal dodatki ekstra by nie jeczal - a sam trzymal tez linie teraz zaciazyl ze mna i przytyl z 5 kg chyba
Noreczko, ale ja nie mówię tutaj o piersiach z kurczaka, bo wiem, że to jest nic i bez problemu na takie coś dałaby rady, ale jak już pisałam wyżej jak czytałam jak dziewczyny kombinowały kupując takie rzeczy do jedzenia o których w połowie nie słyszałam a co dopiero żebym to miała kupić.
Ale to może dlatego, że czytałam o konkretnych dietach, że w ciągu dnia powinno się jeść tyle i tyle tego a tego nie wolno i bóg wie co jeszcze. A ja chcę jeść mniej więcej to co teraz tylko w inny sposób przyrządzane i w mniejszych ilościach.
Stary 2012-09-25, 23:08   #4289
norka27
Zakorzenienie

Imp mozesz kupic zwykly schab, poledwice, piersi, udka lub karkowke - wlozyc do rekawa foliowego razem z marchewka, pieczarkami i cebulka, kalafiorkiem czy co tam lubisz, uzyc przypraw i upiec w piekarniku i masz jedzenia na kilka obiadow. A calosc bedzie kosztowac z 20zl. Wiec wiesz - chodzi w glownej mierze jak przyrzadzasz. Nie trzeba ywdac duzo kasy - trzeba zmienic metody gotowanai. W ten sam sposob mozesz przyrzadzic kazde mieso i ryby wraz z warzywani na kilka obiadow od razu i nie trzeba codziennie gotowac - tylko dobierzesz sobie np ziemniaczki do tego i surowke albo pokroisz ogork ai pomidorka.
Stary 2012-09-25, 23:09   #4290
Tur_kus
Zakorzenienie

chyba pójdę spać
.
..
...

Tur_kus jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości