|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!
nie nie pociesza mnie ten fakt - fakt ze ktos jest nieodpowiedzialny i zre jak swinia i sie nie rusza i swoje lenistwo usprawiedliwia ciaza nie pociesza mnie. Bo ja cwiczylam, odmawialam sobie, bylam mega aktywna przez ostatnie 8 miesiecy i walnelo mi 13. To niesprawiedliwe. I wody to wcale nie 13 kg tylko jakies 4, plus mala jakies 3, 2 kg lozysko i krew. Czyli 4 kg na plusie co w moim przypadku ze 2 lata zajmnie zanim zrzuce i utrwale. Znam swoje cialo. Przez rok na Dukanie i to scislym polaczonym z intensywnym trenigniem zrzucilam 4kg a drugi raz nie dam rady na taka katorge.
|
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!
Cytat:
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
kamila czemu w podpisie masz 4/? przeciez jest 42 dni
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
haha
Ta czarna jest dla tżta. W sumie każdą sukienke można odmienic dodatkami. Ta brązowa mi się podoba. Ale nigdy mi nie pasował taki krój sukienek, ale może ta będzie inna? Jak nie to albo będą siedziały w szafie, albo dam je siostrze albo wystawię na allegro
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Krolik czarna lepsza
![]() Ta druga mi sie nie podoba. |
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
boję się że się w ani jedną ani drugą nie zmieszcze w cyckach. Bo pisze że w biuście maja 66 cm a ja mam zdeczka więcej.
|
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
a ja postanowilam posprztaca buty jutro i bedzie usuwanie - wszystko co lezy i jest nie uzywane od dawniej wypada. Przyjdzie wiosna to cos sobie kupie a nie bede liczyc ze starocie moze sie przydadza - bo szaka peka w szwach i nei mam gdzie butow trzymac
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się już zastanawiam co kupić sobie na maturę w sensie ubranie, bo chcę wyglądać normalnie a nie jak stara maleńka. A w moim rozmiarze trochę ciężko dostać cokolwiek normalnego, eleganckiego i jednocześnie młodzieżowego i przede wszystkim w przystępnej cenie no i już myślę o tym.
Ale zaczynam treningi z Ewką, więc mam nadzieję że choć trochę mi spadnie, na cuda nie liczę
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
oglądałam dziś znów ogloszenia z mieszkaniami, fajne dwupokojowe nawet za 1200 znalazlam,ale w środku (meble) to wieś śpiewa i tańczy i to jakieś 40 lat
w jednym znalazłam identyczną meblościankę jak u nas jest, a tą sobie dziadkowie TŻ poślubie kupowali ponoć no ale nawet i na 1200 nas nie stać, a za 1500 było super co prawda jednopokojowe ale z kominkiem oby jak najszyciej się udało już na serio móc oglądać
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Norka ale 13 kg to naprawde akurat patrząc na to jaka szczupła byłas
a moze wlasnie przez odchudzanie sobie spowolnilas metabolizm ze juz trudniej Ci zrzucić(chociaż moze tez juz nie masz po prostu z czego chudnac -co bylo widac na tym zdjeciu co z plazy dalas ) ale po czesci rozumiem ta obsesje bo sama taka mam, teraz tez czuje sie jak mały czołg ) z kolezanka sie jednak nie spotkam ale moze nawet lepiej bo sobie ogarne pare spraw jutro. Krolik ja tak szczerze bym w zadnej z tych sukienek nie wyszła.za krotkie i za wyzywające ale TŻ pewnie bedzie zachwycony
|
|
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy Twoim wzroście 55 kg? Niech mi ktoś powie, że moje 55 to chudosć Już Ci pisałam, po ciąży naprawdę szybko można stracić na wadze (szczególnie jeśli karmisz piersią i musisz trzymać dietę bez nabiału i lekkostrawną, wtedy faktycznie żyjesz niemal o samej wodzie). Nie życzę tego oczywiście. Trzy dni po porodzie miałam 10 kg mniej na wadze (z 20 jakie przytyłam). Po prostu - łożysko, dziecko, krew, wody płodowe. Samo dziecko prawie 4 kg, łożysko miałam ogromne i wazyło ponoć prawie 2 kg. Na dzień dzisiejszy, pół roku po porodzie ważę tyle co przed ciążą. Do niedawna chudłam w oczach, na szczęscie przytyłam te 3 kg i trzymam wagę. Ale Młoda ze mnie doi i czuję zapotrzebowanie na kalorie. Poza tym podczas karmienia piersią nie można ponoć trenować zbyt intensywnie, bo wytwarza się kwas mlekowy i można zaszkodzić dziecku. Wystarczy nie mieć czasu na jedzenie i jeśc z doskoku (tak jak ja na początku)
|
|
#4274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy i sie wyrzezbisz i zjedziesz w dol. I nie ma co liczyc na efekt po miesiacu - to zajmnie ze 3 spokojnie. Ale wtedy sa wieksze szanse ze sie uttrzyma.Cytat:
|
||
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Imp z nastawieniem że nic nie zrzucisz to naprawdę nic nie zrzucisz. Musisz mieć motywacje i robić wszystkie ćwiczenia od początku do końca na maxa. I napewno będzie widać efekty
Norka taką mam nadzieje. Ale jeszcze ta czarna ma taki jakby "stanik" i zapewne ni w dziesieć mi to w moje cycki pasowac nie będzie. Nigdy nie pasują.
|
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Bo nie wiem ile wytrwam
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Norka 26 grudnia to zazwyzcaj jestem w polsce
![]() Kociczka jak już pisałam, na mnie zawsze takie sukienki są dłuższe ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- kamila ja dopiero za 3 albo 4 wytrwałam do końca |
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
norka, przy mojej wadze pierwsze kilogramy polecą szybko. Tylko mój problem to brak jakiejkolwiek konsekwentności, niestety. No i co do żywienia to u mnie wszyscy jedzą niezbyt sprzyjające zrzucaniu wagi potrawy, codziennie prawie smażone mięso itp, więc musiałabym sobie sama gotować (to akurat nie problem bo gotować uwielbiam), ale np musiałabym kupować do tego inne produkty a na codzienne żywienie się (diety niestety tanie nie są), mi te 800zł nie wystarczy
królik, teraz mam taki zamiar właśnie ) ale jest coraz gorzej i lepiej żebym coś z tym zrobiła póki nie będzie za późno. ![]() Edytowane przez Imperfecta Czas edycji: 2012-09-25 o 22:36 |
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Krolik no tak wiem
my idziemy ogladac film "wszystko za zycie"
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- i sie nigdy nei glodzilam tylko jadlam zdrowo i odpowiedzialnie. Taki tryb zycia. Na jakies tam kebaby i pizze to okazjonalnie jak TZ w domu - wiec se nie odmawialam calkowicie Ale odkilku lat nie jadam ciast, nalesnikow, lodow i tym podobnych zapychaczy i nawet za tym nie tesknie - taki tryb zycia se obralam. Ja mam figure klepsydry wiec wedkug obecnych kanonow mody mam zawsze za duzo w dupie i udach i by miec je pasujace do leginsow to niestety nie moge se popusic. A lubie siebie taka zadbana wlasnie i nie zamierzam kluchowac bo jestem matka Che majac lat 40 wygladac jak Nicole Kidman i czuc sie atrakcyjna a nie byc misowata mamuska. Ty masz tendencje do chudzielcowania - mozesz zjesc krowe zagryzajac batonikiem i schudniesz a ja patrzac na drozdzowke utyje A nie wyobrazam sobie zycia bez nabialu - to najzdrowsze dla kosci i zebow co byc moze wiec akurat tego podczas karmienia nie bede se odmawiac. Z reszta tu nei ma diety dla matki karmiacej - niekt nawet nei wspomnial. Wiem ze nie mozna cvzekoaldy i smazonego i tlustego i cytrusow chyba bo cos tam czytalam ale o reszcie nei mam pojecia.
|
|
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Imp właśnie to jest nie prawda że diety są drogie. Nie musisz iśc na dukana żeby codziennie jeśc pierś z kurzcaka. Ale po prostu an śniadanie jogurt naturalny (0,89 zł o ilę się nie mylę) do tego wsypac sobie trochę musli. Na obiad tutaj gotowany kurczak, tutaj jakiś ryż.
|
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zadowolona byłaś z efektów?
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dziewczyny pisały co jadły to na takiej to na takiej to się za głowę łapałam jak podsumowałam cenę produktów. |
|
|
|
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przez caly rok ogotowalam zarcie dla siebie samej a jak byl TZ to z lekka modyfikowalam i on dostawal dodatki ekstra by nie jeczal - a sam trzymal tez linie teraz zaciazyl ze mna i przytyl z 5 kg chyba
|
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila http://imageshack.us/a/img209/8659/pobranel.jpg to moje efekty. Ale długo się nie utrzymały, bo już dawno nie widzę tego brzuszka ze zdjęcia. Chcę zaczać jakies inne ćwiczenia.
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- aa zapomniałam odcinek HIMYM jest na kinomaniaku i to z napisami |
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
muszę obudzić TŻ coby się wykąpał, bo biedny zasnął i mi go tak żal, no ale cóż, nie będzie mi tu śmierdział
![]() ja muszę się za siebie wziąć, bo przytyłam ![]() nie dopinam się w część spodni, brzuchol mi taki wybiło, no i w cyckach już za dużo, a staniki drogie w moim rozmiarze, więc chciałabym jednak nie musiać znów wszystkich wymieniać, a już tylko w 2 się mieszczę jakoś
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to może dlatego, że czytałam o konkretnych dietach, że w ciągu dnia powinno się jeść tyle i tyle tego a tego nie wolno i bóg wie co jeszcze. A ja chcę jeść mniej więcej to co teraz tylko w inny sposób przyrządzane i w mniejszych ilościach. |
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Imp mozesz kupic zwykly schab, poledwice, piersi, udka lub karkowke - wlozyc do rekawa foliowego razem z marchewka, pieczarkami i cebulka, kalafiorkiem czy co tam lubisz, uzyc przypraw i upiec w piekarniku i masz jedzenia na kilka obiadow. A calosc bedzie kosztowac z 20zl. Wiec wiesz - chodzi w glownej mierze jak przyrzadzasz. Nie trzeba ywdac duzo kasy - trzeba zmienic metody gotowanai. W ten sam sposob mozesz przyrzadzic kazde mieso i ryby wraz z warzywani na kilka obiadow od razu i nie trzeba codziennie gotowac - tylko dobierzesz sobie np ziemniaczki do tego i surowke albo pokroisz ogork ai pomidorka.
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
chyba pójdę spać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

w tej czarnej pewnie nigdzie nie wyjdę 

a moze wlasnie przez odchudzanie sobie spowolnilas metabolizm ze juz trudniej Ci zrzucić(chociaż moze tez juz nie masz po prostu z czego chudnac -co bylo widac na tym zdjeciu co z plazy dalas 
wtedy i sie wyrzezbisz i zjedziesz w dol. I nie ma co liczyc na efekt po miesiacu - to zajmnie ze 3 spokojnie. Ale wtedy sa wieksze szanse ze sie uttrzyma.
- i sie nigdy nei glodzilam tylko jadlam zdrowo i odpowiedzialnie. Taki tryb zycia. Na jakies tam kebaby i pizze to okazjonalnie jak TZ w domu - wiec se nie odmawialam calkowicie