|
|
#2551 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Cytat:
---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
Boi się poważniejszych zmian, zobowiązań i deklaracji To by do mnie pasowało ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2552 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
), ale nie powiem bo trochę mnie ruszyło głównie to, że jest słodka, ale może przesadzam, temu pytam czy według Was jest się w ogóle o co złościć dobrze znać inny punkt widzenia
|
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Kornelciaczek, to widze, że podobni faceci zatruli nam życie
Mój eks bez rodziców byłby nikim, nie potrafiłby się utrzymać... Już pojechał na pół roku do Holandii i wrócił z długami, od matki pożyczył na droge i nadal jej nie oddał.... Co za dno
|
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, bo ja bez grosza na telefonie a on ma do mnie darmowe. Więc to on zawsze dzwoni.. No nie wiem co mam zrobić, siedzieć na dupie i czekać, a nóż po pracy koło 21 wpadnie do mnie na kawę albo zbierać dupsko i iść na autobus.
|
#2555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się
|
|
|
|
|
#2556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem jak się wtedy zachowam skoro teraz się nie umiem pogodzić z rozstaniem.
|
|
#2557 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zazdrość mnie zżerała miałam ochotę się u Niego w 5 minut zjawić, ale nie mogłam Odrazu kamień z serca ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
Zabolało i cała moja praca nad sobą poszła na marne, znów wszystko muszę zacząć od nowa |
|||||
|
|
|
#2558 |
|
Przyczajenie
|
ehhh dziewczyny....a ja dalej nei wiem co robić...parę razy przeczytałam Wasze opinie że jeśli mu nie zależy to koniec z nim i że mam sobie dać i z nim i w ogóle ze wszystkim spokój.Ale nie potrafie. No co jeśli faktycznie na prawdę do niego dalej coś czuje? Nie widzimy się już dwa dni i brakuje mi go... I wiecie co że teraz jak mogę go stracić to czuje że na prawdę go kocham i nie wyobrażam sobie bez niego niczego...Ja wiem że to pewnie głupie jest i mnie wysmiejecie ale tak jest faktycznie. PRzed naszą rozmową o tym gdy powiedział mi że czasem związki nie są na całe życie myślałam że na prawdę wszystko jest oki. A po tym kurcze wszystko się wali...wszystko.Dziewczyn y no może łątwo wam jest powiedzieć-zostaw go ale co mam nagle przekreślić ze swojego życia 2i pół roku? Ot tak?
Powiedział że nie wie co czuje...Dać mu czas? Żeby zatęsknił i wszystko wróci do normy? Zająć się sobą ? Olac? |
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
|
|
#2560 |
|
BAN stały
|
jezu dziewczyny poznałam kogoś tak MEGA że aaaa
|
|
|
|
#2561 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, podczytuje Was niestety od miesiąca. Już naprawde nie wiem co ze sobą robić, jak sobie pomóc
Pracuję, biegam, jeżdżę na rowerze, zaczepiam wszystkich starych znajomych i nic nie pomaga. Jak mam się tak czuć jeszcze następnych x miesięcy to
|
#2562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- tez tak chce
|
|
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
kto to
mów ![]() ale się cieszę ![]() Cytat:
musisz wziąć się w garść, żadna z nas tego za Ciebie nie zrobi
|
|
#2564 |
|
Raczkowanie
|
ten wątek chyba zawsze jest na pierwszej stronie, smutne to!
oglądam właśnie nowy odcinek 'how I met your mother', a poprzednie oglądaliśmy razem buuuuu. |
|
|
|
#2565 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
p.s.to tylko opinia na podstawie tego co teraz pisałaś,bo nie przeszłam całego wątku jeszcze. Mój niedoszły były wczoraj nie wytrzymał i najpierw zrobił wywiad smsem a potem przyjechał,przytulił...oc zywiście nie chciał rozmawiać tylko żeby już było dobrze ale nie odpuściłam i w sumie wyrzuciłam wszystko co mi leżało na sercu,jak sytuacja nie wróci do stanu sprzed 2 miesięcy w niedługim czasie to rozstanie będzie ostateczne. |
||
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się pakuje, z jednej strony się cieszę (byle jak najdalej od niego
|
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Te które wczoraj mi doradzały pojechania do niego - to nie był najlepszy pomysł. Od jakiegoś tygodnia zachowuje się... inaczej..
Przyjechałam do niego, on jeszcze nie wrócił z pracy. Zawsze (zawsze to wiecie - zawsze, czyli bez wyjątków) dzwonił po pracy koło 20:30 że skończył, blabla.. Siedzę, jest 21 i dalej cisza. Już zaczęłam się martwić powoli. Po 21 telefon żeby zapytać czy chrupki z biedronki są dobre bo chce je kupić powiedziałam mu i się rozłączył. Zapytał tylko gdzie jestem - " w domu" a on "aha" . Przyszedł, zobaczył mnie w swoim pokoju i "jak Ty coś wymyślisz " pytam czy się cieszy, a on "ty to masz pomysły", powtórzyłam czy się cieszy że przyjechałam on ku mojemu zdziwieniu - "znowu zaczynasz? " Wbiło mnie w to łóżko na którym siedziałam. Potem dwie godziny siedział przy biurku, nie chciałam się prosić ale myślałam że przyjdzie na łóżko i razem ten film zobaczymy.. Jak już się położył to wiadomo nie minęło dużo czasu a już byliśmy po seksie. Przytulam się do niego i cośtam w żartach powiedziałam misiaczku czy coś, a on "możesz mi nie leżeć na brzuchu bo mnie boli!!!" z takim oburzeniem, a ja . Ni z dupy wyskoczył "jedziemy do domu" a tu dopiero połowa filmu. Chciałam zostać, on spał a ja oglądałam. Całą drogę praktycznie nic nie mówiliśmy. Martwi mnie to że od tygodnia on ani razu nie zaproponował spotkania, za każdym razem to wychodziło z mojej strony. Tak samo z tym wczorajszym dzwonieniem. Byłam w tramwaju, zadzwonił przed pracą ale był hałas to się rozłączyliśmy. Nie oddzwonił, a wieczorem zwlekłam z telefonem do samej 21 jak już byłam prawie siwa na głowie.
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby mój facet tak się "ucieszył" na mój widok (wg niego trochę się chyba narzucasz), nie psułabym mu sobą reszty wieczoru. Ale co poseksił, to jego.
|
|
#2570 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Wiesz Bejbe, jak tak Ciebie czytam, to rysuje mi się obraz:
Bejbe rzuca się o każdą pierdołę, on mega cierpiliwie wszystko znosi -> Bejbe zaczyna powolutku przechodzić, ze stanu "czepiam się o wszystko" przechodzi w "przytul mnie bo będę płakać", a on w tym czasie zaczyna mieć dość jazd, które mu Bejbe serwuje -> Bejbe przechodzi totalnie, robi się z niej "rozbełtane jajko", on w tym czasie już jest nakręcony jej fochami i sam zaczyna się rzucać -> znowu pewnie będzie duży kryzys -> przepraszanie się -> okres anielski, idealny itd. Szkoda strasznie, że obojgiem rządzą emocje, że tak trudno Wam racjonalnie myśleć i rozmawiać... Ale tak już macie no, wieczna huśtawka emocjonalna.
|
|
#2571 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
dowiemy się kogo poznałaś
bo tu ciekawość nas zżera
|
#2573 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale to widać nie był dobry pomysł.Przypomniały mi się jeszcze dwie akcje ze wczoraj. Pytam "a jakbym ja nie przyjechała, przyjechałbyś po pracy?" A on - "nie". Pytam czemu "bo jestem głodny" (mhm, tak jakby u mnie w domu nigdy nic do jedzenia nie dostał ), pytam "a nawet jakbym sama zaproponowała żebyś wpadł?" on - "też nie"... ![]() No i co seksu, było fajnie fajnie i on kończy. Po wszystkim zapytałam "Coś ostatnio krótko, kiedyś potrafiłeś długo długo" - to oczywiście nie w formie wyrzutów tylko żartów, pytam czemu tak jest a on standardowe "nie wiem". No jak to nie wiesz, jesteś zmęczony, masz jakieś stresy czy coś? Nie mogłam się innej odpowiedzi usłyszeć jak "możesz nie drążyć? mówię nie wiem to nie wiem" ![]() To jest jakieś chore. Z nim się bardzo cieżko rozmawia. Wiem że to źle, ale on każdą próbę rozmowy traktuje jako atak. I zaczyna się rzucać jak ta wsza na kiecie, że zaczynam znowu, że wymyślam. Jak on to mówi - on kocha święty spokój, co dla mnie jest równoznaczne z = udajemy że problemu nie ma, jest okej więc się ciesz. Już dawno dawno mam dość tej huśtawki. Karmię jak się głodny chleba tymi kilkoma fajnymi chwilami i gestami, wiem że to jest nienormalne i chore i to nie jest tak że sobie nie zdaję z tego sprawy. Po prostu to trudne. Nie mam ochoty już z nim o tym rozmawiać. Bo na 100% zareaguje jak alergik na pyłki. Nie będę mówić że inaczej się zachowuje. Że chce mi nagle z dupy sprawdzać telefon - kiedy nigdy tego nie robił - a jak nie to foch bo z kim ja to wielce nie piszę. Może sam ma coś na sumieniu i wiecie, mnie też chce kontrolować? Nie zaczynam nawet bo znowu wyniknie z tego kłótnia. Jedyne co mi chyba zostaje to się od niego odsunąć i nie włazić do tyłka.
|
|
#2575 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
weź go rzuć i nara, po co ci to wszystko? |
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Weź go rzuć, łatwo powiedzieć.
|
#2577 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
A czy Ty go w ogóle kiedyś przeprosiłaś za te swoje pojazdy? Na zasadzie "przepraszam misiek że taka ostatnio jestem, sama nie wiem co się dzieje, czy to faza księżyca czy co, wiesz że nie chcę, wytrzymaj, samo przejdzie i znowu będę słit" ?
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Ona sobie zdaje sprawę z tego, że spory procent jego zachowań to wypadkowa tego, jak ona go potrafi potraktować...temu zerwanie nie jest takie oczywiste.
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby go było takie proste wszystko... Czemu ja nie mogę być po prostu szczęśliwa? Właśnie się rozryczałam jak dziecko, wszystko się znowu wali... i nikt nawet mnie zrozumieć nie chce.
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2012-09-26 o 16:18 |
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co z nim jeszcze robisz i skąd to poczucie winy. Niedawno byłam w podobnej sytuacji i doszłam do wniosku, że nie jestem żadnym piepr.onym event managerem tego związku, animatorem naszego życia kulturalnego i nie tylko, tylko stroną, która też ma prawo czegoś wymagać dla siebie. Inna sprawa, czy on ma dosyć Twoich fochów, czy Ciebie w ogóle, i czy coś z nimi robisz, skoro to jest powód tego, że źle się dzieje.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-09-26 o 16:19 |
|
|
|
|
#2580 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Ty sama siebie nie rozumiesz...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

Z jednej strony nienawidze go, gardzę nim, a z drugiej tak bardzo kocham... 

Boi się poważniejszych zmian, zobowiązań i deklaracji
To by do mnie pasowało 

mów