|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
hahaha
jakoś tak nie po polsku napisałam :P Mam 23 lata i TŻ od 6 lat, a lat to on ma tyle co ja (no dobra jest pół roku młodszy )
|
|
|
|
#3422 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() Pojęcia nie mam, nigdy się nie uczyłam francuskiego i zobaczymy jak ta książka wypadnie
|
|
|
|
|
#3423 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny lubicie harleqiny? Ja chyba przeczytałam z dwa max. A i jako nastolatka miałam straszny ubaw z metafor występujących w opisach scen łóżkowych typu: jego dumny maszt itp
|
|
|
|
#3425 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3426 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
no ale on też tego chce to nie tak że go zmuszam :P tylko jak w koło same zaręczone pary to jakoś tak nie mogę przestać o tym gadać. Nie mówię "kiedy my, kiedy ja dostanę?" tylko bardziej na zasadzie "A kojarzysz tego Marka z mojego roku? Zaręczył się." i się za to wkurza, że to mój jedyny temat :/
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ja zaczęłam o mieszkaniu to zaraz TŻ mi się oświadczył (po miesiącu? dwóch?) Stwierdził, że chce mieć żonę, a nie pomieszkiwać se z dziewczyną. Zamieszkaliśmy razem dopiero po ślubie.
|
#3429 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wierzę, że czegoś bym się nauczyła gdyby nie to, że jej z półki nie zdejmuję. Chociaż skoro leki wystarczy wykupić, żeby zadziałały to może z książką jest tak samo? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3431 | |
|
Konto usunięte
|
ja napewno zamieszkam przed slubem :P to juz wiem
bo z bylym jednym zamieszkalam i wyszlo wszystko;p wiec wole tak ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3432 |
|
Rozeznanie
|
Ja nigdy nie przeczytałam żadnego harleqina. Jakoś mnie do nich nie ciągnęło nigdy. Chociaż od czasu do czasu sięgam po jakiś romans, najczęściej coś Nory Roberts.
Ja też jestem z TŻ od 6 lat (mamy po 26 lat). Jakoś nie po drodze nam ślub, chociaż nie ukrywam, że bym chciała. Ale nie ma co naciskać TŻ, wiem, że by się złościł, gdybym próbowała coś na siłę. Na razie jest dobrze tak jak jest. |
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)przeczytalam ze 2, moze i by mi sie spodobaly, gdyby temat przewodni nie byl wszedzie taki sam. wole niespodzianki, zaskakujace zakonczenia. |
|
|
|
|
#3434 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Kurczę, jak tak czytam i raczej nikt nie pała miłością do harlequinów, to nie wiem czy uda mi się je wymienić
|
|
|
|
#3435 |
|
Konto usunięte
|
znam osoby co maja cale szafki tego
|
|
|
|
#3436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3438 |
|
Raczkowanie
|
Harlequin jako wydawnictwo poszedł bardzo do przodu. Nie wydają już tylko typowych romansów opartych na zasadzie : kochamy się, kłócimy i schodzimy.
Warto zajrzeć do ich oferty wydawniczej ![]() Przyszłam zawołać, że żyję, ale będę tu dopiero jutro, bo skończyłam tłumaczenie i idę do jutra wypoczywać u TŻa
|
|
#3439 |
|
Konto usunięte
|
dobrze ci
![]() ja do TZ po ooludniu jade ale opn jutro pracuje wiec nie na dlugo :/ |
|
|
|
#3440 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
).
|
||
|
|
|
#3441 |
|
Konto usunięte
|
kurcze pogoda do kitu pada mialam sprzatac ale mi sie nie chce, kusi znow by isc na shopping
|
|
|
|
#3442 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja romanse lubie nawet. Ale muszą się szczęśliwie kończyć
![]() Mam nadzieje że mi nikogo Sparks nie uśmierci w Nocach w Rodante ![]() [QUOTE=Gumisiek007;3676471 1]Łoo matko, śliczne pazurki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Czemu nie chcesz wziąć ślubu? |
|||
|
|
|
#3443 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Mam nadzieję
wieczorem wstawię ![]() Cytat:
Co do dzieci to mam taki sam pogląd |
|
|
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zaraz zejdę normalnie.... Dobrze, że TŻ dziś się wcześniej wybrał i już wraca z pracy.... Przed chwilą jakby mojego dołka było mało zaliczyłam takiego
, że jeszcze czegoś takiego nie przeżyłam od początku ciąży.... 1,5h wcześniej przez godzinę piłam szklankę soku pomarańczowego, bo bogaty w wapń, no a ET jakieś kości powinien mieć (a ja nie jem nabiału, bo mam straszną nietolerancję laktozy)....Kaszana......... Czytała któraś "Powrót do Missing" - bo ja mam, a nie czytałam i się zastanawiałam odnośnie października, a nie wiem czy Missing to nazwa miejscowości, a nie mogę tego znaleźć... ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do dzieci, zawsze mówiłam tak jak Wy - a potem stwierdziłam, że nie mogę już patrzeć, jak TŻ zagląda w każdy wózek i robi miny do każdego napotkanego niemowlaka..... I gada, że nasze życie za 20 lat może być dość puste...
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
popsuła mi się ładowarka od czytnika, moje życie nie ma sensu.
|
#3446 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
po staremu hah nie wiem czy sie zbiore bo pada ale chce mi sie cos kupic ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- haha
|
||
|
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze za 3 lata...a nie masz jakiejs innej z takim samym wejsciem? ja swoj Kindle laduje ladowarka do htc wildfire i laduje szybciej niz przez laptopa. |
|
|
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3449 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

jakoś tak nie po polsku napisałam :P Mam 23 lata i TŻ od 6 lat, a lat to on ma tyle co ja (no dobra jest pół roku młodszy
)

przeczytasz ten stosik???

, że jeszcze czegoś takiego nie przeżyłam od początku ciąży.... 1,5h wcześniej przez godzinę piłam szklankę soku pomarańczowego, bo bogaty w wapń, no a ET jakieś kości powinien mieć (a ja nie jem nabiału, bo mam straszną nietolerancję laktozy)....