|
|
#2011 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
Cytat:
trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a męczyć się nie mam zamiaru Cytat:
no trudno ![]() Cytat:
no ba dzień dobry nerwy od rana dziś, bo nie było obchodu, więc dorwałam doktorkę i pytam o te moje fotki, a ona, że opis przy wypisie będzie, a ja, że teraz muszę wiedzieć. No i mnie uspokoiła, że nic tam nie ma złego ![]() Pinia i najlepsze życzenia urodzinowe, dużo zdrowia, szczęścia miłości i pieniędzy
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-09-26 o 12:02 |
||||||
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po co Ci meble?weź przykład ze Skarbka i pozbądź się ciuchów ![]() A byłaś w ogóle? ![]() ![]() Pinia wszystkiego co naj naj naj
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Pin wszystkiego najlepsiejszego i pachnącego!
![]() nie pierniczę. Po prostu nie piszę na forum o tym, co boli
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-09-26 o 12:20 |
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. 3. a nie mówiłam - dobrze ze z niej to wycisłaś |
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
się domyślam ![]() Cytat:
![]() 3. jutro na obchodzie by mi powiedziała ale cieszę się, że płuca mam zdrowe ![]() a kręgosłup na fotce troche krzywy mam ![]() i te biedra jakby dwa różne ![]() ja se coś muszę znaleźć ![]() no dobra już nie marudzę i spadam na ćwiczenia i zabiegi paaaa
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie pamiętam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję za życzenia i za kciuki!
No... Obroniłam, co więcej - chyba nawet nie zwrócili uwagi na mięsko - obyło się bez komentarzy oraz badawczych spojrzeń
|
|
|
|
#2018 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
To znaczy ja w końcu dostaję. Jak już mi nie zależy To i radochy brak, albo marnaAleż piszesz. Tylko nie wprost Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2019 | ||||||
|
Panaroja
|
Znad zielonej herbaty i bólu głowy ciągu dalszego
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36752234]Ale ja nie na wysokości, 10 cm od gleby Ale we ciemnych czeluściach mej szafki żem nie zauważył flachona rzeczonego Opusa i było zderzenie z dachowaniem [/QUOTE]A skoro tak , to bespiecznie Cytat:
takie skszyneczki to się klei Cytat:
Cytat:
?Cytat:
![]() . Nad Kotem płakałam ze śmiechu siedząc w metrze Cytat:
Cytat:
Ubrałam się jak na Syberię , bo w robocie zimniej niż na dworze , a tu kurna nie dość że upał na dworze , to jeszcze włączyli ogrzewanie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cóż za pamięć
![]() Cytat:
same pozytywy dziś![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Czy ja wyglądam na stolarkę?
|
|
#2022 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
! Sto lat pachnienia i wszystkiego najmilszego ! ![]() Cytat:
ponieważ podstawowe prawo natury brzmi :Każdy ma to , na czym mu najmniej zależy ![]() Ja mam tak samo - w pewnym momencie okazuje się że mam to , o czym kiedyś marzyłam , tylko że już mi na tym nie zależy , bo wtedy kiedy zależało , to to coś było absolutnie i całkowicie nieosiągalne
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2023 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Tworzę sobie algorytmy po prostu. Ale nie wiem, czy inni weci tak robią
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-26 o 14:01 |
|
|
|
|
#2025 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
No to to jest własnie mniej więcej to samo - najpierw założenia najbardziej prawdopodobne zgodne z obrazem , a jeżeli się nie zgadza , to coraz rzadsze i bardziej skomplikowane , ale kolejno , a nie wszystko na raz .
|
|
|
|
#2026 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Zawsze miałam niskie ciśnienie, a tu nagle dzień po dniu mi skacze do 180/120 No nic, jutro albo w pt letę do przychodni ![]() Pin i wszystkiego dobrego
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie dostaję nigdy ☠☠☠☠a to może przestanę pisać
|
|
#2028 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I sto lat To tera w Barze som same óczone persony (i chuopcy )
|
|
|
|
|
#2029 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no jasne , że zmarznę, zawsze marznę
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję - ja też niskociśnieniowiec - oby przeszło ![]()
|
|
|
|
|
#2031 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie wiem już co się dzieje, kiedyś potrafiłam mdleć rano, bo miałam za niskie, a teraz mi łeb rozrywa bo skacze ponad wszelkie normy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2033 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
znaczy książka dla mnieCytat:
na ćwiczenia kolejka jak za szynką za komuny i tak się błąkam czekając, aż się rozluźni
|
|
|
#2034 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Po pracy pojadę się zapisać do przychodni, a potem kierunek Sopot i pachnę od rana Coromandelem, a teraz odebrałam odlewkę starej wersji DV
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-09-26 o 14:51 |
|
|
|
|
#2035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no wygląda to surrealistycznie - myśmy staliw kolejce na badania krwi jak na ścięcie - wszyscy tacy mizerni obudzeni bladym switem zimą i tak stalismy do pokoju zabiegowego - miny wszystkonamjedno co nam zrobio ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2036 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2037 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
a tylko mnie głowa bolała i straciłam ostrość widzenia ..
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2012-09-26 o 15:35 |
|
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
poprzednio jak był to mu otworzyłam również w piżamie, ale za to z inną maseczką-algową, już zgumowaciałą, w kolorze różowym z drobinkami brokatu
, na całej paszczy i szyi, z dziurami tylko na oczy. I krzywym kucykiem na czubku głowy... Tak sobie myślę,że chyba nie powinnam się dziwić,że pan boi się przyjeżdżać
|
#2039 |
|
BAN stały
|
Pin! plan na ten rok: zacząć gotować, tzn. jeść inne obiady niż wałówa od mamy/makaron ze szpinakiem/makaron z brokułami i sosem z torebki ![]() stronki z prostymi, dobrymi przepisami bardzo pożądane |
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u mnie Didka dziś wymiotuje Musiałam ją zabrać z przedszkola. Mówi, że Ją czasem brzuch boli. Poza tym nic Jej nie dolega. Po zwymiotowaniu za parę minut woła... jeść Przed chwilą chciała "jeszcze kawałeczek bułki ". A ja się boję Jej dać o kawałeczek za dużo Gardło twierdzi, że Ją nie boli Gorączki nie ma. Może grypa żołądkowa
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

raz nas dyrektorka przyłapała 
mojego tatę przez 2 tyg trzymali w szpitalu i diagnozowali na SM a jak się okazało ze im nie wszystkie wyniki pasują to zostawili bez diagnozy
zgadzam sie z Rejcz, nie czytaj bo zawsze znajdziesz coś co pasuje....
gópi cowiek
a męczyć się nie mam zamiaru
Ale chyba mnie tajemnica obowiązuje?
i najlepsze życzenia urodzinowe, dużo zdrowia, szczęścia miłości i pieniędzy 

takie skszyneczki to się klei 

współczuję - ja też niskociśnieniowiec - oby przeszło
". A ja się boję Jej dać o kawałeczek za dużo
Gorączki nie ma. Może grypa żołądkowa