Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz. 5. - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-26, 14:17   #3091
Taranka
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.

Cytat:
Napisane przez razdwapiec Pokaż wiadomość

A skoro już mowa o studiach, to dziwi mnie wybieranie przedmiotów maturalnych i dopasowywanie kierunków studiów pod nie. I wybór filologii angielskiej/niemieckiej/jakiejkolwiek, bo: chciałbym podszkolić język.
Ale na szczęście po pierwszym roku większości tych, którzy szukali kursu językowego już nie ma

Cytat:
Napisane przez Kojaniskatsi Pokaż wiadomość

Mnie ostatnio rozwalił na łopatki małolat (na oko z 10lat), z wyrazem twarzy małego buldoga, dresowych spodniach, w kapturze, bluzie z JP, który wlazł pewnie do autobusu, zarzucił giry na dwa siedzenia (łypiąc przy tym na innych ludzi groźnym wzrokiem), włączył z wypasionej komóry jakiś hyphop niższej kategorii i słuchał tego telepiąc banią w przód i w tył, jak te psy co stoją czasem w samochodach Aż nagle jakiś zwykły facet mówi mu "ej małolat, nie jedziesz tu sam" a mały spalił buraka, pewność siebie uleciała, a on siadł normalnie i gapił sie w szybę
Padłam
W końcu skądś się dresiarze muszą brać

Co do tematu filologii, dziwią mnie ludzie którzy idą na filologię czteroletnią, z intensywną nauką języka na pierwszym roku i nie mają KOMPLETNIE zdolności językowych.

Edytowane przez Taranka
Czas edycji: 2012-09-26 o 14:22
Taranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 14:17   #3092
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Ruby Invicta Pokaż wiadomość
I tutaj kolejny punkcik z tego co mnie dziwi - kobiety, które cieszy/podnieca że ktoś się o nie bije. Dla mnie normalnym odruchem w sytuacji zaczepienia przez kogoś jest złapanie swojego faceta za rękę i wianie.
No, to jest bardzo śmieszne i dziecinne.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 14:24   #3093
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Chodzi mi o takie mocno naciągnięte białe skarpety, bardzo często to widzę Coś takiego jak tutaj: http://1.bp.blogspot.com/_-CBD5bKaes...8960970363.jpg
Fuj

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
o to jest to co mówiłam o delikatesach, że są postrzegane jako sklepy dla burżujów czy bóg wie kogo
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/29916/rankin...sien_logo.jpeg
proszę.
delima w ścisłej czołówce najtańszych sklepów, wyprzedziła nawet biedronkę. między almą a tesco jest kilka złotych różnicy...

no jedynie bomi źle wypada ale tego chyba już się nie liczy bo padli.
źródło: http://finanse.wp.pl/kat,104124,titl...wiadomosc.html

No proszę. Ale Delimy nie znam Szkoda, że zabrakło Intermarche, moi rodzice tam kupują

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 15:43   #3094
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bowszystkotoiluzjajest Pokaż wiadomość
A ja powrócę na chwilę do tematu studiów, który przewijał się kilka stron temu.
Co mnie dziwi? Jak ktoś idzie na filologię polską, a nie lubi czytać Naprawdę, nie potrafię tego zrozumieć Moja koleżanka z liceum zawsze się wkurzała, że "polonistka tyle zadała" albo że musimy przeczytać cos grubego typu Chłopi albo coś nudnego jak Ludzie bezdomni. W ciągu 3 lat liceum nie przeczytała żadnej lektury - tylko streszczenia. I co? I idzie na polonistykę!
Nie pojmuję. Albo narzekanie, że "o nie w poniedziałki 2h polaka pod rząd". Mnie w liceum to się podobało - 2h polskiego to była chwila wytchnienia po jakiejś chemii czy matmie. Uwielbiam czytać, przeczytałam wszystkie lektury, zmuszałam się nawet do czytania czegoś zupełnie mnie nieinteresującego (typu "Dawni tatarzy na ziemiach Rzeczpospolitej" ), ze świadomością, że na studiach też nie będzie cacy i zdarzą się nudy do czytania.
Dlatego fakt, że ja idę na polonistykę z zamiłowania i mam tam koegzystować z kimś, kto chyba wybrał ten kierunek, bo nie było niczego innego, mnie zadziwia
Jest taka książka? Ciekawie napisana (mam na myśli opisane jakieś smaczki kulturowe i historyczne a nie same suche fakty)?

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Florrrka Pokaż wiadomość
Zgadzam się.
Często stosuje się słowo feminizm nieadekwatnie do sytuacji. W tej historii raczej użyłabym słowa nierozsądna.
Bo tak na prawdę pierwsze feministki walczyły m.in szacunek wśród mężczyzn, a koleżanka od taksówki widocznie nie chciała tego szacunku jak i sama nie szanowała innych.

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Może i tak, lecz użyłam tego słowa, gdyż ona sama powtarzała, że ma feministyczne poglądy i że denerwowały ją właśnie takie sytuacje, ze facet mówi np, żeby uważała, bo ktoś ją moglby ją napaść itp Podejrzewam, że jakby to dziewczyna zaproponowała tę taksę, byłoby zupełnie inaczej. To określenie "feministka" jest tu tak na prawdę użyte przez pryzmat całokształtu tej osoby
Ja bym tu użyła dosadnego określenia: GŁUPOTA i jeszcze bym jej to powiedziała prosto w twarz.
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 16:13   #3095
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Dziwią mnie ludzie, którzy nie chcą się wysmarkać, mimo że mają chusteczki Wczoraj spotkałam się ze znajomymi i kumpel obok mnie ciągle pociągał nosem, i to tak, że musiał czuć chyba smak tych smarków(wybaczcie dosadność). Wyciągnęłam paczkę chusteczek i postawiłam przed nim(bardzo subtelna aluzja), a ten na to Nie trzeba, mam swoje. Myślałam, że uderzę czołem o stół. Parę minut później nie wytrzymałam tego dźwieku i powiedziałam głośniej niż powinnam: Chłopie, wysmarkaj się końcu! Wszyscy przy stole zaczęli się śmiać i w końcu poszedł do kibla się wysmarkać W tym momencie przypomniała mi się moja nauczycielka angielskiego z gimnazjum, która w takich przypadkach mówiła do tego typu delikwenta Smacznego
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 17:23   #3096
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Dziwią mnie ludzie, którzy nie chcą się wysmarkać, mimo że mają chusteczki Wczoraj spotkałam się ze znajomymi i kumpel obok mnie ciągle pociągał nosem, i to tak, że musiał czuć chyba smak tych smarków(wybaczcie dosadność). Wyciągnęłam paczkę chusteczek i postawiłam przed nim(bardzo subtelna aluzja), a ten na to Nie trzeba, mam swoje. Myślałam, że uderzę czołem o stół. Parę minut później nie wytrzymałam tego dźwieku i powiedziałam głośniej niż powinnam: Chłopie, wysmarkaj się końcu! Wszyscy przy stole zaczęli się śmiać i w końcu poszedł do kibla się wysmarkać W tym momencie przypomniała mi się moja nauczycielka angielskiego z gimnazjum, która w takich przypadkach mówiła do tego typu delikwenta Smacznego
Tu przerwałam czytanie.
Proszę cię, nigdy więcej. Pewnych tematów nigdy się nie omawia
Stary 2012-09-26, 17:32   #3097
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Cytat:
Jest taka książka? Ciekawie napisana (mam na myśli opisane jakieś smaczki kulturowe i historyczne a nie same suche fakty)?
Jest, mam ją w domu, podejrzewam, że za czasów młodości mojej mamy. Autorem jest Piotr Borawski.
Czegoś tam dowiedzieć się było można, że Tatarzy z różnych rodów byli, jakie obrzędy mieli, kiedy ostali się na ziemiach Rzeczpospolitej to jakie stosunki z królem itd. Ale jak dla mnie to za dużo nazwisk, które zupełnie nic mi nie mówiły
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 17:43   #3098
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bowszystkotoiluzjajest Pokaż wiadomość
Jest, mam ją w domu, podejrzewam, że za czasów młodości mojej mamy. Autorem jest Piotr Borawski.
Czegoś tam dowiedzieć się było można, że Tatarzy z różnych rodów byli, jakie obrzędy mieli, kiedy ostali się na ziemiach Rzeczpospolitej to jakie stosunki z królem itd. Ale jak dla mnie to za dużo nazwisk, które zupełnie nic mi nie mówiły
Może dorwę gdzieś pdf
Ta byłaby ciekawa, ale raczedj mało aktualna
http://antykwariat.tezeusz.pl/img.ph...t=29009&kind=1
lepsze byłoby by coś o dawnych Tatarach vs dzisiejszych.

Edytowane przez Mother Hedgehog
Czas edycji: 2012-09-26 o 17:46
Stary 2012-09-26, 18:38   #3099
happyswallow
Raczkowanie

Dziwi mnie przekonanie mojej koleżanki, że dziewczyny o wzroście 160-165cm NIE MOGĄ mieć chłopaków powyżej 175 cm, bo przecież "tak dziwnie to wygląda"...
Może coś ze mną nie tak, ale nigdy widząc dziewczynę 165 i chłopaka załóżmy 180 nie pomyślałam, że dziwnie wyglądają.
Stary 2012-09-26, 18:39   #3100
echme
Zakorzenienie

Zły wątek.
Stary 2012-09-26, 18:41   #3101
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mother Hedgehog Pokaż wiadomość
Tu przerwałam czytanie.
Proszę cię, nigdy więcej. Pewnych tematów nigdy się nie omawia
Hahaha, wybacz Mnie mało co z fizjologii człowieka brzydzi, więc czasami zapominam, że inni nie są tak... niewrażliwi
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 18:45   #3102
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez happyswallow Pokaż wiadomość
Dziwi mnie przekonanie mojej koleżanki, że dziewczyny o wzroście 160-165cm NIE MOGĄ mieć chłopaków powyżej 175 cm, bo przecież "tak dziwnie to wygląda"...
Może coś ze mną nie tak, ale nigdy widząc dziewczynę 165 i chłopaka załóżmy 180 nie pomyślałam, że dziwnie wyglądają.
Wut?? Serio? Ja się spotkałam tylko z poglądem, że facet "nie może" być niższy.

Stary 2012-09-26, 18:53   #3103
happyswallow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Wut?? Serio? Ja się spotkałam tylko z poglądem, że facet "nie może" być niższy.
Serio.
Ja się ostatnio spotykam z trochę dziwnym podejściem do czyjegoś wzrostu - znam dziewczyny, które okazują wręcz współczucie innym dziewczynom, które nie mieszczą się w przedziale 170-175. Takie ich gadanie w stylu "ojej, jaka ty jesteś niziutka (160)/wysooka (180), ale nie przejmuj się, bo..."
Najlepsze jest to, że nie słyszałam jeszcze o chłopaku, który by na takie drobnostki zwracał uwagę.
Stary 2012-09-26, 19:04   #3104
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Serio.
Ja się ostatnio spotykam z trochę dziwnym podejściem do czyjegoś wzrostu - znam dziewczyny, które okazują wręcz współczucie innym dziewczynom, które nie mieszczą się w przedziale 170-175. Takie ich gadanie w stylu "ojej, jaka ty jesteś niziutka (160)/wysooka (180), ale nie przejmuj się, bo..."
Najlepsze jest to, że nie słyszałam jeszcze o chłopaku, który by na takie drobnostki zwracał uwagę.
Też mnie to denerwuje. Tak samo jak podejście do obcasów - jesteś wysoka to nie możesz nosić obcasów bo będziesz wyglądała jak wielkolud. Jesteś niska? I tak nie możesz nosić obcasów bo będziesz wyglądać karykaturalnie

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 19:09   #3105
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
LOL, ja mam 165 i 80% facetów interesujących się mną - miało/ma co najmniej 180
Stary 2012-09-26, 19:13   #3106
happyswallow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
LOL, ja mam 165 i 80% facetów interesujących się mną - miało/ma co najmniej 180
Właśnie, facetów. A ja na końcu wspomniałam o tym, że takie gadanie o wzroście słyszy się ze strony dziewczyn. Nie słyszałam o chłopaku, który widząc dziewczynę w swoim typie nie zainteresuje się nią, bo "jest o 5 cm za niska".
Stary 2012-09-26, 19:17   #3107
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie, facetów. A ja na końcu wspomniałam o tym, że takie gadanie o wzroście słyszy się ze strony dziewczyn. Nie słyszałam o chłopaku, który widząc dziewczynę w swoim typie nie zainteresuje się nią, bo "jest o 5 cm za niska".
pewnie zazdrosne były i chciały dopiec osobie obgadywanej
Stary 2012-09-26, 19:26   #3108
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Mnie o wiele bardziej dziwi, że "facet nie może być niższy od kobiety" Ile razy słyszałam jak laski narzekały, że spotkany super przecudowny facet jest za niski, więc nie ma co się z nim spotykać.
Cytat:
Serio.
Mnie w LO dwie dziewczyny z klasy tak objechały wzrokiem z góry na dół i jedna powiedziała do drugiej z litością/obrzydzeniem wypisanym na twarzy, że nie chciałaby być taka niska. Ja powiedziałam, że nie chciałabym mieć takiego wielkego tyłka jak ona
Cytat:
Napisane przez Ruby Invicta Pokaż wiadomość
Też mnie to denerwuje. Tak samo jak podejście do obcasów - jesteś wysoka to nie możesz nosić obcasów bo będziesz wyglądała jak wielkolud. Jesteś niska? I tak nie możesz nosić obcasów bo będziesz wyglądać karykaturalnie
Ja częściej słyszę, że niska musi chodzić na obcasach.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 19:27   #3109
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Natomiast jak widze gdy koleś ma bluze, spodnie czy cokolwiek z logo JP .. czy innym pokrewnym to zastanawiam się jakim trzeba być idiotą by chodzić w takim czamś po mieście...

Gorzej, w takiej 'odzieży' widze też dziewczyny ... O_O
To ja powiem coś lepszego Jakim trzeba być idiotą żeby wytatuować sobie JP na udzie (chłopak ok.25lat). Przecież tego się nie da nawet sensownie wytłumaczyć...
Stary 2012-09-26, 19:29   #3110
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36771021]Mnie o wiele bardziej dziwi, że "facet nie może być niższy od kobiety" Ile razy słyszałam jak laski narzekały, że spotkany super przecudowny facet jest za niski, więc nie ma co się z nim spotykać.
[/QUOTE]

Ja oczywiście wolałabym, aby był wyższy, ale nie płaczę, jak jest trochę niższy (wiadomo - nie 160 ), miałam dwóch niższych (o 4 cm), ale przy moim wzroście 180 cm to nie ma co narzekać <wzdycha>

Stary 2012-09-26, 19:33   #3111
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
To ja powiem coś lepszego Jakim trzeba być idiotą żeby wytatuować sobie JP na udzie (chłopak ok.25lat). Przecież tego się nie da nawet sensownie wytłumaczyć...
Znam gościa z tatuażem CHWDP na przedramieniu Pochwalił się tym na portalu społecznościowym.
A z opowieści znajomego policjanta znam przypadek, jak złapali kolesia ze swastyką na karku. Ciężko miał przez to na komisariacie
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 19:56   #3112
Kojaniskatsi
Raczkowanie

Mnie w ogóle dziwią chamskie komentarze i teksty na temat wzrostu czy sylwetki innej osoby. Ja już pomijam taki fakt, że ja, jako otyła nastolatka miałam przesrane w szkole, bo dzieci mają często w głowach siano zamiast mózgu. Ale jedna z moich znajomych ze studiów, 26letnia kobieta będąca w ciąży, skomentowała na FB zdjęcie innej, trochę pulchniejszej znajomej, że ona w ciąży utyła kilka kilo i już nie może sama ze sobą wyrobić,i nie może się doczekać, aż zacznie ćwiczyć, więc nie rozumie jak można być tak grubym na własne życzenie Co więcej - pojawiło się kilka wpisów popierających tą krytykującą.

Ja chyba jestem z innej gliny.

(PS: Zaznaczyłam, że kobieta w ciąży, żeby było jasne, że mówię o wydawałoby się poważnie myślącej o życiu osobie. Nie wiem czemu, ale zawsze jak sprawiam komuś przykrość, to od razu myślę sobie, jakby się czuła bliska mi osoba, rodzic, brat, dziecko, jakby ktoś w stosunku do niego się tak zachował. Automatycznie więc myślę sobie, że inni też tak mają, a tu zonk. )

"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza"
Albert Einstein

Edytowane przez Kojaniskatsi
Czas edycji: 2012-09-26 o 19:58
Kojaniskatsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 20:06   #3113
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Mnie w ogóle dziwią chamskie komentarze i teksty na temat wzrostu czy sylwetki innej osoby.
Mnie od zawsze to dziwi. Dziwi mnie też, kiedy ktoś bez oporów mówi komuś, że się oszpecił, bo przekłuł sobie brew/zrobił tatuaż/zrobił coś innego. Kiedy zrobiłam sobie tatuaż to denerwowało mnie strasznie, kiedy ktoś wyrażał opinię, że po co mi to, że się oszpeciłam, że (moje ulubione) jak ja będę na starość wyglądać - i to wtedy, gdy o żadne zdanie nie pytałam i kiedy nawet nie rozmawialiśmy o tatuażach. Po prostu ktoś zobaczył tatuaż i wyraził swoje zdanie Ja nigdy nie powiedziałabym (niepytana o opinię) komuś, że ma okropną sukienkę, paskudną fryzurę albo że oszpecił się tym czy tamtym, bo uważam to za brak kultury.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 20:15   #3114
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Mnie od zawsze to dziwi. Dziwi mnie też, kiedy ktoś bez oporów mówi komuś, że się oszpecił, bo przekłuł sobie brew/zrobił tatuaż/zrobił coś innego. Kiedy zrobiłam sobie tatuaż to denerwowało mnie strasznie, kiedy ktoś wyrażał opinię, że po co mi to, że się oszpeciłam, że (moje ulubione) jak ja będę na starość wyglądać - i to wtedy, gdy o żadne zdanie nie pytałam i kiedy nawet nie rozmawialiśmy o tatuażach. Po prostu ktoś zobaczył tatuaż i wyraził swoje zdanie Ja nigdy nie powiedziałabym (niepytana o opinię) komuś, że ma okropną sukienkę, paskudną fryzurę albo że oszpecił się tym czy tamtym, bo uważam to za brak kultury.
Dokładnie

Ale ci komentujący tatuaże to sa nuuudni. Mój ojciec to samo ostatnio stwierdził, że będę żałować na starość Nawet jak będę, to to będzie mój żal
Znasz dobre studio w Trójmieście?

Stary 2012-09-26, 20:18   #3115
asioollka
Zakorzenienie

To tak samo - mój TŻ ma 2 tatuaże, żaden nie jest widoczny spod ubrania (nawet jeśli, to co?) i kilka razy usłyszałam "ja to bym nie mogła mieć takiego faceta", "jak Ty się z nim na plaży pokażesz" itp...

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 20:22   #3116
tennen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gazowane lody Pokaż wiadomość
dobra nowy temat? dobra nie wiem czy jest taki nowy ale dziwi mnie dlaczego wycofali cukierki Dumle w Polsce

w ogóle dziwi mnie dlaczego coś wycofują w Polsce a za granicą można to dostać bez problemu
Dumle są, Widziałam np. w Kauflandzie
tennen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 20:22   #3117
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Znasz dobre studio w Trójmieście?
Ja nie z tych okolic, ale zapraszam Cię na nasz wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=597144, tam dziewczyny na pewno coś doradzą
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 20:27   #3118
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
To tak samo - mój TŻ ma 2 tatuaże, żaden nie jest widoczny spod ubrania (nawet jeśli, to co?) i kilka razy usłyszałam "ja to bym nie mogła mieć takiego faceta", "jak Ty się z nim na plaży pokażesz" itp...
ja bym się właśnie jarała

co ty, w katolickim kole gospodyń wiejskich się obracasz?

Stary 2012-09-26, 20:32   #3119
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

OMG... ja mam 164cm a mój mąż około 190cm... mam już się załamać, że jesteśmy "dziwni"

Do tego jestem "oszpecona", bo mam tatuaż... oł noł
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 20:33   #3120
Kojaniskatsi
Raczkowanie

Cytat:

co ty, w katolickim kole gospodyń wiejskich się obracasz?

"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza"
Albert Einstein
Kojaniskatsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości