|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36770837]Dziewczyny, a możecie polecić mi jakąś książkę, bo jestem teraz trochę w takiej desperacji czytelniczej, bo za co się zabieram, to nie umiem skończyć bo mnie nudzi
Wiadomo książka musi być wciągająca, ważne jest u mnie zakończenie (niekoniecznie dobre), lubię też książki o kajach arabskich, o złym traktowaniu ludzi, książki z przesłaniem. Jakby któraś mogą coś polecić i tak w jedym zdaniu napisać o czym to bym była wdzięczna [/QUOTE]Tysiąc wspaniałych słońc - właśnie czytam. O złm traktowaniu kobiet w Kabulu.
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
Chemia śmierci, bo to jest 1 część, ale jak zaczniesz od innych to nic się nie stanie. Ja czytałam Chemie śmierci i Zapisane w kościach i bardziej podobała mi się ta pierwsza.
|
|
|
|
#3486 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Opalona? Wypoczęta? |
||
|
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne nabytki Talan, fajny blog, wczytam sie jeszcze bardziej, jak sie bardziej obudze
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3488 | |||
|
Blond forever!
|
Cześć dziewczyny
![]() Nadrabiałam wątek chyba ze cztery godziny ![]() Wyjechałam do domu rodzinnego na kilka dni, a wy wątek chyba jeszcze we wrześniu chcecie zakończyć ![]() Cytat:
![]() Siedziałam sama sobie na przystanku i czytałam książkę, w pewnym momencie podszedł do mnie koleś i zapytał co czytam i czy ewentualnie mogłabym mu polecić jakąś książkę, bo szuka dla koleżanki na prezent Potem wsiadł ze mną do autobusu i wyciągnął mój numer telefonu, żeby zadzwonić do mnie i spisać książki o których mu mówiłam, a potem zaprosił mnie na randkę ![]() Ja też... Został mi ostatni rok Cytat:
Ja po 10 lekcjach na prawko wróciłam do domu i oznajmiłam rodzicom, że nie będę jeździć, że ja tego w życiu nie ogarnę - przepisy, piesi, inni kierowcy... Rodzice na mnie naskoczyli, że nie ma takiej opcji, żebym w XXI wieku nie miała prawa jazdy i była wiecznie uzależniona od faceta i komunikacji miejskiej... I prawo jazdy mam - auto będzie w przyszłym roku po studiach ![]() Dacie radę dziewczyny, prawo jazdy to nic strasznego, a jazda samochodem potrafi być naprawdę przyjemna ![]() Kiedyś też to namiętnie grałam W pewnym momencie zaczęli wprowadzać mi za dużo nowych opcji, więc skończyłam bez żalu w jeden dzień. Teraz stwierdzam, że to była okropna strata czasu Czytałam jedną książkę - przewidywalna, lekka i słodka literatura. Co kto lubi. Cytat:
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36770837]Dziewczyny, a możecie polecić mi jakąś książkę, bo jestem teraz trochę w takiej desperacji czytelniczej, bo za co się zabieram, to nie umiem skończyć bo mnie nudzi Wiadomo książka musi być wciągająca, ważne jest u mnie zakończenie (niekoniecznie dobre), lubię też książki o kajach arabskich, o złym traktowaniu ludzi, książki z przesłaniem. Jakby któraś mogą coś polecić i tak w jedym zdaniu napisać o czym to bym była wdzięczna [/QUOTE]"Chłopiec z latawcem"
|
|
|
#3489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() i nawet nie sprawdzam ile naprodukowałyście
|
|
#3490 | ||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Super jest okładka Jane Eyre ![]() Cytat:
![]() Właśnie skończyłam czytać ,,Kleo i ja'' Książka absolutnie wzruszająca i dająca do myślenia, dawno nie czytałam tak dobrej. Na lubimyczytać zarobiła ode mnie 10 gwiazdek
|
||
|
|
|
#3491 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Biała, zielona, czerwona na okrągło.Cytat:
![]() Cytat:
Ale
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
A ja polecam Charlotte Link - genialne kryminały z zaskakującym zakończeniem
czekam na jej nową książkę, będzie w połowie października
|
|
#3493 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3494 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3495 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3496 |
|
Rozeznanie
|
Z takich kryminałów, thrillerów czy sensacyjnych to ja polecam od siebie Jeffery Deaver. Ja czytałam "Puste krzesło" i "Porzucone ofiary". Obie mi się podobały i na pewno sięgnę po inne
![]() Nie miałam dziś zbytnio kiedy czytać. Biegałam całe popołudnie po różnych kwiaciarniach w poszukiwaniu ciekawego kwiatka doniczkowego dla babci na urodziny i jestem padnięta. Zaraz wskoczę pod prysznic i pewnie przed snem sobie jeszcze poczytam. Muszę do końca tygodnia skończyć "Smażone zielone pomidory" i zająć się wyzwaniem październikowym. W międzyczasie na pewno sięgnę po "Kleo i ja". Anna mnie zachęciła swoją opinią
|
|
|
|
#3497 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Coben Live Wire to chyba ostatnia część z serii o Myronie Widze zbierasz wszystkie Okładka It started with a kiss jest przeurocza Cytat:
Które jej książki czytałaś? Bo ma serie niezbyt udanych książek, ale te z Maura Isles i Jane Rizzoli są swietne [1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36770837]Dziewczyny, a możecie polecić mi jakąś książkę, bo jestem teraz trochę w takiej desperacji czytelniczej, bo za co się zabieram, to nie umiem skończyć bo mnie nudzi Wiadomo książka musi być wciągająca, ważne jest u mnie zakończenie (niekoniecznie dobre), lubię też książki o kajach arabskich, o złym traktowaniu ludzi, książki z przesłaniem. Jakby któraś mogą coś polecić i tak w jedym zdaniu napisać o czym to bym była wdzięczna [/QUOTE]Tylko z moją córką - świetna książka! Jednym techem się ją czyta, historia Amerykanki która ze swoim mężem lekarzem i córką wyjechała do ojczyzny swojego męża - Iraku i ... wiadomo co mogło być dalej ![]() ![]() Cytat:
Mumia i Jeden fałszywy ruch bardzo mi się podobały Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze nawiązując do tematu małżeństw itp.
Jestem świeżą mężatką, bo pobralismy się w maju tego roku. Po 4,5 roku związku w tym 2-letnim narzeczeństwie. 2,5 roku mieszkamy razem, od miesiąca we własnym ciasnym gniazdku. Jest nam cudownie, ale obawiam się, że z dziećmi to się nie uda.... nie zarabiam na tyle, nie mamy w mieście nikogo z rodziny - byłoby ciężko. Na razie zdecydowanie nie planujemy. Ale samo małżeństwo - polecam Ślub i wesele mieliśmy bardzo skromne ale przepiękne Więc wspomnienia do końca życia cudowne No i Męża mam wspaniałego najlepszego na świecie ![]() Jeszcze muszę dodać wracając do książkowych tematów, że kupiłam w SH: -2 ksiązki Kinga wydane jako jedna - masaaaakra jakie to opasłe tomiszcze - The time traveler's wife - mam po polsku, ale że to tylko 2 zł - Fat ladies club - o ciężarnch (mam już wcześniej kupioną kontynuację) Ostatnio kupiłam jeszcze parę, m.in Iana Rankina (znacie?), coś Sparksa i jeszcze kilka których tytułów nie pamiętam
|
#3499 | ||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Cytat:
tylko zanim przetłumaczą
|
||
|
|
|
#3500 |
|
Rozeznanie
|
Dobranoc laseczki
padam na twarz...
|
|
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też uciekam spać, bo jestem na nogach od prawie 24godzin
![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Bardzo a od jutra znów tżtuje do niedzieli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
|
|
#3502 | |
|
Konto usunięte
|
http://www.goodreads.com/book/show/1...casual-vacancy
jej nowa ksiazka u nas ma jutro premiere 27 wrzesnia ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3503 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
A ja chyba sobie coś poczytam bo nie chce mi się spać
|
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam koty, a jelsi to ksiazka, ktora dziala jak balsam na dusze, to jest to dokladnie to, czego w tej chwili potrzebuje
|
|
#3505 |
|
Konto usunięte
|
tez poczytam bo usnac nie moge stresuje sie ;/
|
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.... Nocne marki! Jak się kładłyście to ja już wstawałam po spaniu nr 1 pawiować, teraz rano już dawno nie śpię też, ale wy odsypiacie nockę i nic dziwnego... Wątek tak się rozrósł, że będę długo szukać przepisu na makaron......
Która i gdzie go wpisała, przyznawać się....
|
#3507 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Spac niemoge:/ |
|
|
|
#3508 |
|
Rozeznanie
|
Cześć wam
![]() Jak leci? Ja znów wstałam z migreną Zaczęła się jesienna chandra z migrenami właśnie...
|
|
|
|
#3509 |
|
Konto usunięte
|
Współczuje
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Rannnnnyyyyy, jak mi niedobrze................ .....
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

Wiadomo książka musi być wciągająca, ważne jest u mnie zakończenie (niekoniecznie dobre), lubię też książki o kajach arabskich, o złym traktowaniu ludzi, książki z przesłaniem.
Jakby któraś mogą coś polecić i tak w jedym zdaniu napisać o czym to bym była wdzięczna

Co to za przyjemność nie mieć zielonej książeczki...

Która i gdzie go wpisała, przyznawać się....