Pielęgnacja loków, loczków i fal - wszystkie części - niech się kręcą! - Strona 2337 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-26, 22:01   #70081
dziuwlenka
Raczkowanie

GG do dziuwlenka
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XIV część zakręconej opowieści

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Wiesz jak to jest, producent pisze swoje, a Wizażanki wiedzą swoje Maska Carota naprawdę nie powinna wysuszyć włosów

Skoro Ci pasowała, to warto wrócić. Maski też używałaś?

Nie no, jasne, że nie wysuszają. Możliwe, że nie nawilżają odpowiednio mocno. Albo że Twoje włosy chcą teraz odmiany.
kupię więc carota tylko gdzie ;> (w Rzeszowie gdzieś znajdę?)
wrócę, ale kosztuje aż 9,99 :P ale wrócę a maski to ja nawet na oczy nie widziałam, jakie ma opakowanie?

Ćwiczę od 08.11.2012

(część ciała : ile cm mniej)
pod piersiami: -4 cm
w piersiach: -8 cm
okolice pępka: -9 cm
talia: -6 cm
biodra: -7 cm
uda: -2 cm
łydki: -2 cm
dziuwlenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 22:04   #70082
Enilis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dziuwlenka Pokaż wiadomość
kupię więc carota tylko gdzie ;> (w Rzeszowie gdzieś znajdę?)
wrócę, ale kosztuje aż 9,99 :P ale wrócę a maski to ja nawet na oczy nie widziałam, jakie ma opakowanie?
W Wispolu z MH były z tej firmy ale nie wiem czy konkretnie ta, musiała byś zapytać
Enilis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 22:06   #70083
wojownicza ksiezniczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Enilis Pokaż wiadomość
Moja mama też by miała ładne loki ale obcięła nie dawno włosy na krótko. Za to brat jak by tak zapuścił jeszcze dłuższe (bo ma takiej długości do ucha) to też by miał loki bo już teraz mu się fajnie zwijają, jedynie siostra najmłodsza poszkodowana bo ma proste ale pociesza ją fakt że moje do 2 gim też były prościutkie w co trudno uwierzyć patrząc na te zdjęcia

No wlasnie mnie tez nik nie chce wierzyc ze jak bylam mala to na glowie mialam same pierscionki loczek na loczku a pozniej urosly mialam takie prawie za tylek i byly jedynie falowane i jak szlam do komunii to mama mi je krecila specjalnie :P a potem scielam do ramion i zwariowaly zaczely znow sie robic pierscionki i oby juz im tak zostalo :P
A mojemu bratu sie tak fajnie faluja ma takie lekko zapuszczone i tak fajnie mu sie faluja i grzywka mu sie tak super zawsze wywija ze wyglada jakby ja codzniennie tak stylizowal :P (no i dzieki tym wloskom dziewczyny za nim lataja ) i zawsze mu powtarzam ze ma nie narzekac i powinien sie cieszyc ze za bardzo z wlosami nie musi nic robic i wyglada fajnie przeczesze je rano palcami i juz sie ukladaja :P
wojownicza ksiezniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 22:08   #70084
mori996
Raczkowanie

Witam
Dzięki wszystkim waszym poradom udało mi się jakoś ogarnąć włoski i zaczynają jakoś wyglądać. Dziękuję

Ale niestety mam pewien problem. Moje włosy są tak trochę za ramiona i wycieniowane (najkrótsze włoski są do ramion). Te dłuższe włosy mają tendencje do skręcania się w spiralki a te krótsze są mocno pofalowane i zasłaniają te spiralki Co zrobić, żeby włosy się równomiernie skręcały? Czy tu chodzi o złe ścięcie włosów i powinnam je wyrównać (zapuszczam :/) czy muszę poczekać aż podrosną? A może powód jest inny?
mori996 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 22:10   #70085
Enilis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wojownicza ksiezniczka Pokaż wiadomość
No wlasnie mnie tez nik nie chce wierzyc ze jak bylam mala to na glowie mialam same pierscionki loczek na loczku a pozniej urosly mialam takie prawie za tylek i byly jedynie falowane i jak szlam do komunii to mama mi je krecila specjalnie :P

przeczesze je rano palcami i juz sie ukladaja :P
a ja się tak męczę rano żeby je doprowadzić do porządku

Mi też nie chcieli wierzyć, mówili że muszę mieć dużo czasu żeby je kręcić codziennie rano
teraz dużo osób np. w sklepie mnie zaczepia i się pyta czy to moje naturalne włoski
Stary 2012-09-26, 22:11   #70086
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez dziuwlenka Pokaż wiadomość
Od 28.09 ma być po 6,99. A maska wygląda tak: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,43114,haarkur-granatapfel-aloe-vera.html
Stary 2012-09-26, 22:23   #70087
Elainetka
Raczkowanie

Cytat:
Cudne te rulony wyszly !

Ja namawiam moja mame na pielegnacje wlosow bo ona to ma takie straszne siano ze kazdy wlosek ma swoj osobny skret sa sztywne i sianowate mowie zeby oleje nakladala na wlosy a ona ze to po co ja je myje zeby cos na nie nakladc znowu u brudzic ? I tlumaczy sie ze ona nie musi juz byc ladna ja mowie ze ona nie musi ale jej wlosy tak i prosza o to ale ona dalej swoje...ahh :P

Popieram, śliczne włosy *-*

U mnie było tak:
ja:mamo, nałożę Ci olejek na włosy!
<mama patrzy ja na wariatkę>

brat kilkanaście dni później: patrz co Ci kupiłem! daj, nałożę Ci to na włosy
mama: *-*

Ja: <mina: r u fucking kidding me? >
Elainetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 22:24   #70088
Doe
Rozeznanie

A ja nie lubię, jak mi się robią rulony, bo z daleka wyglądają niemal jak dredy XD więc wolę nieco luźniejszy skręt.

Hehe... mi do komunii też mama kręciła włosy, a i tak się rozkręciły, za to brat zawsze miał kręcone i wszyscy się zachwycali, niestety teraz ścina bardzo krótko
Doe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 22:34   #70089
wojownicza ksiezniczka
Rozeznanie

Napisz wam sklad musu do ciala ktory mam i napiszcie prosze czy bedzie sie nadawalo jako cokolwiek do moich wloskow czy nie :P Bo nie bardzo jeszcze sama sie znam na rozroznianiu skladnikow i wole sie dopytac

Shea Butter, Fruit, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Octyldodecanol, Sweet Almond Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Diethylhexyl, Syringylidene Malonate, Caprylic/CapricTriglyceride, Coumarin, Eugenol, Limonene

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Elainetka Pokaż wiadomość
Popieram, śliczne włosy *-*

U mnie było tak:
ja:mamo, nałożę Ci olejek na włosy!
<mama patrzy ja na wariatkę>

brat kilkanaście dni później: patrz co Ci kupiłem! daj, nałożę Ci to na włosy
mama: *-*

Ja: <mina: r u fucking kidding me? >

Moja tak patrzy na mnie kiedy nakladam na wlosy olej albo zel lniany jak robie i mowie ze to na wloski :P

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Doe Pokaż wiadomość
A ja nie lubię, jak mi się robią rulony, bo z daleka wyglądają niemal jak dredy XD więc wolę nieco luźniejszy skręt.

Hehe... mi do komunii też mama kręciła włosy, a i tak się rozkręciły, za to brat zawsze miał kręcone i wszyscy się zachwycali, niestety teraz ścina bardzo krótko
Moja kolezanka ma na glowie za to same rulony
No i tak to z tymi bracmi jest

Ja za to nie moge patrzec jak ktos ma wlosy falowane albo widac ze chca sie krecic a takie siano ze masakra az mam ochote podejsc i powiedziec wszystko co wiem o pielegnacji i zapraszam na wizaz.pl na watek o pielegnacji loczkow i fal :P
Stary 2012-09-26, 22:40   #70090
Enilis
Rozeznanie

Cytat:
Moja tak patrzy na mnie kiedy nakladam na wlosy olej albo zel lniany jak robie i mowie ze to na wloski :P
Ja się jutro przeprowadzam znów do Rzeszowa (2 rok studiów) i w końcu będe mogła pichcić co włoski zapragną. W domu nawet się nie brałam za żele i tym podobne ;p Mama by tego nie zniosła

Jak fajnie że się Wam podobają moje zawijasy, dziękuje
Stary 2012-09-26, 22:41   #70091
Riddim
Zadomowienie

Cytat:
PR? (jestem chybanie do konca wyedukowana bo nie wiem co to znaczy :p wiec jesli mozesz objasnic bede wdzieczna )
A co do skracania to mam jes wystopniowane specjalnie i w sierpmiu je podcinalam bo zalezalo mi wlasnie na tej warstwie wieszchniej najkrotszej zeby sie podniosly u nasay i zaczely bardziej krecic ale to nic nie daje tylko konce sie bardziej skrecaja i to wszystko...
Punkt rosy ofc U mnie przy tej samej pielęgnacji przy różnym pr włosy wyglądają zupełnie inaczej. Poczytaj w pigułce i tu.

Cytat:
Napisane przez Doe Pokaż wiadomość
Dready są bardzo spoko! :P Gdybym tak bardzo nie lubiła zajmować się włosami to pewnie już dawno miałabym całą głowę. Chociaż dready wbrew pozorom dużo pracy też wymagają

Ja tam całe życie miałam kręcone Jak byłam mała byłam mleczną blondynką z lokami od samej głowy, jak aniołek A potem to już tylko gorzej
Stary 2012-09-26, 22:47   #70092
DzierzbaCzarnoczelna
Raczkowanie

Cytat:
Zdjęcia słabej jakości, przepraszam ale na 2 szczególnie widać lokasy
Jeeeej, pięknie się zwinęły!
Cytat:
Ja za to nie moge patrzec jak ktos ma wlosy falowane albo widac ze chca sie krecic a takie siano ze masakra az mam ochote podejsc i powiedziec wszystko co wiem o pielegnacji i zapraszam na wizaz.pl na watek o pielegnacji loczkow i fal :P
Hahaha, mam to samo! Ostatnio tak jakoś wyszło, ze strzeliłam koleżankom wykład o gotowaniu glutka i przy okazji powiedziałam jednej, ze wcale nie ma prostych włosów i miałaby piękne fale

Ja schnę, dzisiaj dowaliłam lnianego, zobaczymy co z tego wyjdzie, niestety mam złe przeczucia

Edytowane przez DzierzbaCzarnoczelna
Czas edycji: 2012-09-26 o 22:50
DzierzbaCzarnoczelna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 22:52   #70093
wojownicza ksiezniczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
Punkt rosy ofc U mnie przy tej samej pielęgnacji przy różnym pr włosy wyglądają zupełnie inaczej. Poczytaj w pigułce i tu.
POczytalam juz troche i sprobuje robic tak jak jest napisane i zobacze efekty
Stary 2012-09-26, 22:54   #70094
cyferki
Raczkowanie

Enilis, jakie loki!!!

Ja dziś zafundowałam włoskom akcję MEGA nawilżenie, godzinę suszyłam dufuzorem, na razie nieźle jest - zrobiłam fotki, zobaczymy co rano z tego będzie... bo już nie mam sił suszyć dalej....
cyferki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 23:02   #70095
wojownicza ksiezniczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość

Ja tam całe życie miałam kręcone Jak byłam mała byłam mleczną blondynką z lokami od samej głowy, jak aniołek A potem to już tylko gorzej

Boźe to samo cudo zawsze mi sie podobaly taki i marzyla mi sie coreczka w przyszlosci z dlugasnymi blond lokaskami i ze skretem od samej gory

Cytat:
Napisane przez DzierzbaCzarnoczelna Pokaż wiadomość
Hahaha, mam to samo! Ostatnio tak jakoś wyszło, ze strzeliłam koleżankom wykład o gotowaniu glutka i przy okazji powiedziałam jednej, ze wcale nie ma prostych włosów i miałaby piękne fale
Moje jak uslyszaly o glutku to popatrzyly na mnie jak na wariatke :P

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Ja się jutro przeprowadzam znów do Rzeszowa (2 rok studiów) i w końcu będe mogła pichcić co włoski zapragną. W domu nawet się nie brałam za żele i tym podobne ;p Mama by tego nie zniosła

Jak fajnie że się Wam podobają moje zawijasy, dziękuje
U mnie sie juz przyzwyczaili wreszcie ze robie takie roznosci i opowiadaja wszystkim swoim znajomym jakie to ja mam pomysly
Stary 2012-09-26, 23:08   #70096
DzierzbaCzarnoczelna
Raczkowanie

Cytat:
Moje jak uslyszaly o glutku to popatrzyly na mnie jak na wariatke :P
Moje zareagowały podobnie, ale właścicielka przecudnych sprężynek (podejrzewam, że to typ 3c) od razu wyciągnęła kartkę i zanotowała sobie wszystko Jeszcze całkiem niedawno wypaliłam coś o miodzie na włosach, to już w ogóle szok
Stary 2012-09-26, 23:22   #70097
xyz7
Zadomowienie

trochę mnie tu nie było, w weekend nadrobię strony.

dzisiaj znowu mnóstwo włosów mi wypadło, po kąpieli spuszczam wodę i są takie kołtuny włosów w wodzie, masakra.. na grzebieniu to samo, chociaż czeszę z odżywką d/s garnierem AiK. podejrzewam anemię, mam niskie żelazo, bo byłam na badaniu krwi jakiś czas temu, ale staram się jeść dużo warzyw, owoców i jajek. jakie stosujecie sposoby na zagęszczanie włosów? tylko nie picie czegoś, bo mnie to jakoś odrzuca chyba, że to coś dobrego może jakieś tabletki sprawdzone? to nie wina grzebienia na pewno, bo włosy się po prostu wyciągają przy nawet delikatnym dotknięciu.

+znowu problem ze skórą głowy.. czy mam ją myć? babydream mnie podrażnia, więc teraz zostałam bez niczego na skalp.
xyz7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 23:36   #70098
Riddim
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xyz7 Pokaż wiadomość
+znowu problem ze skórą głowy.. czy mam ją myć? babydream mnie podrażnia, więc teraz zostałam bez niczego na skalp.
Najpierw warto odkryć co Cię podrażnia. Z myjadeł u mnie sprawdzają się:
- Lilliputz dostępny w Rossie, na dziecięcym,
- Facelle,
- Alterra bezzapachowa (to jest żel pod prysznic z szamponem w jednym, na dziale z żelami do kąpieli)
Najbardziej nawilżająca jest według mnie Alterra, potem Lili i Facelle. Te szampony raczej nie leczą skalpu - do tego trzeba poszukać czegoś co się sprawdzi u Ciebie. Niestety u mnie eksperymenty kończące się podrażnieniem skóry głowy oznaczają tygodniowe "leczenie" sprawdzonym szamponem + zabiegi łagodzące... Moim typem jest szampon z Pharmaceris H, taki od suchego łupieżu - niestety swoje kosztuje, bo ja płaciłam 26 zł. Ajrisz lubi szampon z AA z bisabololem, który można zamówić przez doz i jest sporo tańszy z tego co pamiętam. Łagodzić możesz olejami (o ile nie zwiększają u Ciebie wypadania, z którym masz problem - mimo wszystko i tak lepiej na pół h na przykład) albo siemie lniane (ja nakładam żelik normalnie). Fajne są płukanki, ale niebezpieczne - ziółka mogą jeszcze bardziej przesuszyć skalp. Bezpieczna będzie więc lipa i siemie lniane. Może być też tak, że Twój skalp potrzebuje na prawdę porządnego oczyszczenia (i sls raz nie wystarczy) albo jego zły stan może mieć podłoże grzybiczne. A się rozpisałam
Stary 2012-09-26, 23:47   #70099
wojownicza ksiezniczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DzierzbaCzarnoczelna Pokaż wiadomość
Moje zareagowały podobnie, ale właścicielka przecudnych sprężynek (podejrzewam, że to typ 3c) od razu wyciągnęła kartkę i zanotowała sobie wszystko Jeszcze całkiem niedawno wypaliłam coś o miodzie na włosach, to już w ogóle szok
I bardzo dobrze zrobila niech sie dowiaduje nowych rzeczy i dba o wloski :P
Stary 2012-09-27, 07:30   #70100
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xyz7 Pokaż wiadomość
dzisiaj znowu mnóstwo włosów mi wypadło
Zapoznałaś się z notatkami Indios Bravos? Ma wpis w Dzienniku Regeneracji

Cytat:
jakie stosujecie sposoby na zagęszczanie włosów?
witaminy Calcium Pantethonicum, wcierka Jantar, maska z drożdży

Cytat:
Napisane przez xyz
Ogólnie odpisała Ci już Riddim
Lilliputz i szampon AA zawierają SLS i sól, nie są dobre na dłuższą metę, a Alterra ma alkohol, więc nie muszą pasować każdemu wrażliwcowi
ale Facelle czy Lilliputz pomieszany z olejem (szampon + 20% oleju nadal dobrze myje)
jeśli jesteś CG możesz spróbować umyć włosy nawet samym żelem lnianym! bardzo łagodzi - o ile nie masz właśnie wspomnianych grzybkowych problemów
do oczyszczania warto użyć glinki - choćby w maseczce glinka + drożdże przed myciem (u mnie zamiast a nawet dodaję oleju bo za bardzo oczyszcza)

AjriszMarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 07:57   #70101
elka1986
Przyczajenie

czy szampon z olejkiem z babassu jest tak samo dobry co odżywka? czy tylko odżywka się nadaje?
isany oczywiście?
Stary 2012-09-27, 08:48   #70102
naven
Raczkowanie

czesc dziewczyny
wpadła mi w ręcę nowa gazetka rossmanna, co polecacie? co kupicie?
alerra: jaka odżywka/szampon/maska Wam służy?
olejek brzoza + pomarańcza-faktycznie najlepszy?
isana odżywka- po wycofaniu babassu-polecacie którąś?
a seria babydream fur mama? co polecacie?

z gory dziękuję za odpowiedzi
naven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 09:03   #70103
Karen15
Zakorzenienie

cześć.
Znowu łupież mi się z głowy sypie, ale tylko z okolic grzywki. Wiecie czym to może być spowodowane?
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 09:09   #70104
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się muszę wam pochwalić. W sumie CG stosuje od nie dawna bo nie ma jeszcze miesiąca całego. Dziś umyłam rano włoski (pomijam to że schły chyba z 4 godz). Użyłam balsamu pottersa aloesowego, garniera avokado, jakąś joaśkę ale nie pamiętam którą bo mam ich 4 :P i na końcówki krem z biedronki. Do stylizacji z bielendy z czarną rzepą. Jak odgniotłam to się załamałam, wyszły mi takie... nijakie. Ni to loki ni fale, takie spuszone. Wgniotłam odrobinkę joaśki (chyba z cytryną i miodem) w najbardziej spuszone miejsca i tak zostawiłam. Musiałam iść na miasto a wiatr u mnie niemiłosierny dziś. To sobie myślę że z układania włosów nici, a tu wracam do domu, patrze a tu takie zawijasy że w życiu takich nie miałam Szczególnie takie 2 z tyłu głowy. Nawet mama mnie pochwaliła - "No w końcu widać że te twoje odżywki się na coś przydają"
I mam pytanie, co mogło wpłynąć na to że takie zawijasy mi się zrobiły tak same z siebie? Bo ja początkująca jestem i się uczę powoli.
Zdjęcia słabej jakości, przepraszam ale na 2 szczególnie widać lokasy
bosze

Cytat:
Napisane przez cyferki Pokaż wiadomość
Ja dziś zafundowałam włoskom akcję MEGA nawilżenie, godzinę suszyłam dufuzorem, na razie nieźle jest - zrobiłam fotki, zobaczymy co rano z tego będzie... bo już nie mam sił suszyć dalej....
Moje włoski najlepiej wyglądają suszone dyfuzorem dużo objętości mi dodaje a przy moich włosach to sukces

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 09:31   #70105
dziuwlenka
Raczkowanie

GG do dziuwlenka

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
a no to super, zrobię wielki zapas
maski jakoś w moich rssmannach nie widziałam, ale rozglądnę się lepiej

Ćwiczę od 08.11.2012

(część ciała : ile cm mniej)
pod piersiami: -4 cm
w piersiach: -8 cm
okolice pępka: -9 cm
talia: -6 cm
biodra: -7 cm
uda: -2 cm
łydki: -2 cm
dziuwlenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 09:33   #70106
martysek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mori996 Pokaż wiadomość
(...) Ale niestety mam pewien problem. Moje włosy są tak trochę za ramiona i wycieniowane (najkrótsze włoski są do ramion). Te dłuższe włosy mają tendencje do skręcania się w spiralki a te krótsze są mocno pofalowane i zasłaniają te spiralki Co zrobić, żeby włosy się równomiernie skręcały? Czy tu chodzi o złe ścięcie włosów i powinnam je wyrównać (zapuszczam :/) czy muszę poczekać aż podrosną? A może powód jest inny?
Mori996, może wierzchnia warstwa jest bardziej przesuszona? Sama mam podobny problem - włosy ze spodu są gładkie, lśniące i miękkie, ale w przeciwieństwie do Twoich prawie proste, za to wierzch "suchy" i spuszony, ale bardziej pofalowany.

Cytat:
Napisane przez elka1986 Pokaż wiadomość
czy szampon z olejkiem z babassu jest tak samo dobry co odżywka? czy tylko odżywka się nadaje?
isany oczywiście?
elka1986, nie, szampon nie jest zgodny z CG.

Ajrisz, jakiego oleju najlepiej dodać do Facelle czy Lilliputza?

I drugie pytanie: co najlepiej dodać do Artiste, jesli robię maseczkę proteinową przed myciem?

Naven, ja polecam płyn do kąpieli Babydream für Mama - jak nie do włosów, to super pod prysznic. Kilka dziewczyn uzywa olejku z serii BDfM do olejowania. Poza odżywką z babasu żadna chyba nie jest zgodna z CG. Mi olejki z Alterry nie podeszły - drażni mnie ich zapach i mam po nich spuszone włosy. Może skusze się na oliwkę Babydream?

Edytowane przez martysek
Czas edycji: 2012-09-27 o 09:36
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 09:36   #70107
Edkaaaa
Przyczajenie

wojownicza ksiezniczka - moje koleżanki też śmieją się, że zwariowałam na punkcie włosów Mimo to wyobraźcie sobie, że jedną " nawrócilam"

A stan moich włosów się poprawił, ale chyba nigdy nie pozbędę się puchu i wielkiej suchości. Dzisiaj wypróbuję inne odżywki i może dorwę jakiś nowy olej. Może coś pomoże... Jestem zmotywowana waszymi cudami na głowie

Edytowane przez Edkaaaa
Czas edycji: 2012-09-27 o 09:41
Edkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 09:44   #70108
elka1986
Przyczajenie

tak myślałam.. A siostra mi i to i to kupiła
Stary 2012-09-27, 09:45   #70109
martysek
Zadomowienie

Możesz go zużyć do prania ręcznego albo do oczyszczania włosów raz na jakiś czas
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 09:52   #70110
elka1986
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość
Możesz go zużyć do prania ręcznego albo do oczyszczania włosów raz na jakiś czas
Dzięki. Napewno coś wymyślę Ale odżywki już nie mogę się doczekać..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości