Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVI - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-27, 00:49   #271
Martolek
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVI

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Tam zawsze najwięcej wyprzedaży mają, i w ogóle towaru..
I dosyć dużo miejsca rolek było sporo, więc może dotrwają do obniżek

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 06:23   #272
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
ja już dziś widzialam za 2 zł z groszami, 2,29 bodajże czy jakoś tak podobnie
Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Cwaniaczki, wystawili wcześniej za wyższą cenę. A nuż coś się sprzeda

a nie była to czasem grejpfrutowa? od kilku dni widuję w B.właśnie taką w tej cenie
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 07:10   #273
lilianna90
Kocia i psia mama :)

U mnie w dużej biedronce już nie ma łososia
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 07:15   #274
ganimedea
Zakorzenienie

U mnie było sporo w rozpiętości od 800g do ponad kilograma. Chwyciłam 2 lżejsze i się teraz zastanawiam, czy nie za mało

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 07:21   #275
soulie
Wtajemniczenie

Również wróciłam z połowów łososia u mnie były tylko takie powyżej kilograma, więc wzięłam jeden 1,3kg. Ludzie brali w dużych ilościach
soulie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 07:24   #276
ganimedea
Zakorzenienie

Obleciałam całą Biedronkę i nie znalazłam ani organizerów na kosmetyki ani ceny po nich. Może też nie dojechały

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 07:37   #277
alamirka
Moderator

A u mnie łososia brałam tylko ja i taki młody chłopak. Totalna zlewa ze strony kilientów na tego łososia
Wzięłam takie ledwo ponad kilo, no nie trafiłyśmy z typowaniem że to będa te małe tacki co zwykle. I dobrze, sie tam rozdrabniać, a tak to siup to koszyka całe kilo i już.
Zcwaniali się u mnie i w ogóle go nie oznaczyli że produkt dnia, cena widniała ponad 30kg za kg, ale plakat był że dziś łosoś. Nie napisali na nim ceny, to może dlatego nikt się nie rzucał.
Teraz się zastanawiam czy jeszcze z jeden kilogram by się nie przydał, sama nie wiem

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
a nie była to czasem grejpfrutowa? od kilku dni widuję w B.właśnie taką w tej cenie
Nie, tak jak pisałam, to była pomarańczowa z produktu dnia. Wczoraj po 2.29, dzis po 1.59.
Tego też nikt nie brał

Koniec moich porannych wypraw do Biedro, koniec wstawania bladym świtem po produkt poranka, KONIEC, KONIEC!

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-09-27 o 07:38
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 07:37   #278
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Moje połowy też udane, wzięłam 1,2kg ale się zastanawiam czy nie za mało.. u mnie zainteresowanie z rana małe, pewnie też dlatego, że duże porcje. Gdyby byly małe to by każdy chwycił tackę "na spróbowanie".
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 07:38   #279
britnay
Zakorzenienie

Wysłałam Tz z samego rana po słuchawki i kupił mi białe a były czarne do wyboru. Jestem wściekła
Dużo tych słuchawek jest u was, bo chciałam popołudniu je wymienić?
Czemu takich informacji nie pisze w gazetce, że będą inne kolory do wyboru?

Aby wymienić te słuchawki to mam podejść do kasjerki (w mojej Biedronce jest osobne wejście i wyjście i drzwi wyjściowe otwierają się tylko dla osób wychodzących) czy moge z tymi słuchawkami i paragonem wejść na sklep i tam poprosić ekspedientkę o wymianę?

Edytowane przez britnay
Czas edycji: 2012-09-27 o 07:51
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 07:40   #280
Beatae77
Raczkowanie

Pierwszy raz byłam pod sklepem 6.55 . Przy łososiu pierwsza. A po pracy na spokojne zakupy kosmetyczne.
Stary 2012-09-27, 07:44   #281
zlosliwe_straszydelko
Raczkowanie

Też się zerwałam z rana po tego łososia. Wzięłam 2kg i jak wychodziłam to już było pusto w lodówce ale rzucili tylko jeden karton więc może później dołożą. Prócz tego wzięłam tę odżywkę do rzęs eveline i organizer na kosmetyki - całkiem fajny choć moglby byc staranniej wykonany no ale za 7,99 to nie bede wybrzydzac
bo to mezalians byłby dla psa."
zlosliwe_straszydelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 07:48   #282
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
Wysłałam Tz z samego rana po słuchawki i kupił mi białe a były czarne do wyboru. Jestem wściekła
Czemu takich informacji nie pisze w gazetce, że będe inne kolory do wyboru?
U mnie w gablotce wystawione były 3 pary. Dwie czarne i ejdna biała. Ale zapewne gdzies na zapleczu moga mięc więcej, tak myślę
Stary 2012-09-27, 07:51   #283
tinekk
Zadomowienie

U mnie również małe zainteresowanie, ale co sie dziwić cena dnia została z wczoraj więc ludzie tylko z reklamy mogli wiedziec lub z wizażu

Tylko ja i 1 pan braliśmy łososia po 2 sztuki nieco ponad 1kg

Już się rozprawiłam z nimi, każdego na 4 cześci i do zamrażarki. Ciągle myślę czy sie nie wrócić po kolejne 2

Woda Żywiec po 1.59 pomarańczowa niegazowana, wziełam 1 ale nikt poza mną nie był zainteresowany

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Cytat:

Aby wymienić te słuchawki to mam podejść do kasjerki (w mojej Biedronce jest osobne wejście i wyjście i drzwi wyjściowe otwierają się tylko dla osób wychodzących) czy moge z tymi słuchawkami i paragonem wejść na sklep i tam poprosić ekspedientkę o wymianę?

U mnie było sporo póki co nikt nie wziął, myśle ze wytrzymają dziś trochę, więc masz szanse

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 08:13   #284
veronicas123
Raczkowanie

Co do Regenerum to w aptece kosztuje ok. 17 zł. W rossmanie tego nie ma, bo to tylko w aptece.

Ja już w B. byłam o 7. U mnie łosoś to ponad 1 kg. Oczywiście wylądował w koszyku. Może popołudniu znajdę jeszcze 1 szt to kupie.
veronicas123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 08:29   #285
MalaMalaMi
Zadomowienie

To u Was fajnie, ja kupiłam 1,68 kg mniejszych nie było, same kolosy. Ludzie się interesowali, ale jak zobaczyli jakie to odchodzili z niczym. Żałuję, że tak wcześnie wstałam. TŻ znowu mi powiem "a nie mówiłem".
Jakby u mnie były takie po 800g czy chociaż kilogram to wzięłabym dwie tacki, a tak same kolosy i 1,6 to dwie by było dla mnie za dużo. Nawet nie stać mnie było na 3kg (koniec miesiąca).
Nie wyspałam się i tyle. Pewnie wieczorem u mnie też będą wrrr.
No ale trudno. Oporządziłam już go. Oskrobałam z łusek, tylko jak byłam w trakcie pracy i postanowiłam umyć ręce, to zobaczyłam, że nie ma wody
Dobrze, że mama trochę napuściłam
Jeszcze mam takie spostrzeżenie, że albo łosoś był mrożony, albo w bardzo niskiej temperaturze przechowywany, bo tak trochę mi chrupał pod nożem.

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

U mnie jeszcze sprzedawczynie nie mogły drzwi otworzyć, bo coś się zacięło i tak od 6:50 do 7:15 stałam pod Biedronką.
Jeszcze otworzyły się te pierwsze drzwi to ludzie ruszyli, pchają się stłoczyli się w tym przedsionku, a tu bum, drzwi się zamknęły i siedzieli tak z 10 minut tam
Ale później im otworzyli, a reszta, razem ze mną zaraz po nich weszła przez drzwi wyjściowe bo tylko te się otworzyły.
Poza tym strasznie się zmachałam na tym rowerku, pod wielką górę i jestem niewyspana

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Jak tak Was poczytałam, to teraz żałuję, że kupiłam takiego kolosa, bo popołudniu będę w innym mieście i może tam byłyby mniejsze
Chciałam takiego ładniutkiego, małego, a tu taki olbrzym.

P.S gdzie kupić ryż do sushi?

MalaMalaMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 08:33   #286
alamirka
Moderator

Ja się właśnie zastanawiałam czy nie pójść dokupić jeszcze jeden kilogram, ale mama mnie skutecznie przekonała. Otóż zadzwoniła powiedzieć że dorwała ostatni kawał Jestem w szoku, bo jak ja byłam na otwarciu to leżało tego od groma i nikt nie brał. A pół godziny później podobno były krzyki i przepychanki. Jakiś facet przyszedł specjalnie po łososia i wykrzykiwał że "Kur.. to są chwilówki a nie produkty dnia! Gdzie jest kierownik?!" Boże
Mama mówi że stał za nia przy kasie i mierzył ja zabójczym wzrokiem za ten ostatni kawałek co wzięła Dobrze że jej nie napadł po wyjściu

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-09-27 o 08:34
Stary 2012-09-27, 08:34   #287
2016051109231
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MalaMalaMi Pokaż wiadomość
To u Was fajnie, ja kupiłam 1,68 kg mniejszych nie było, same kolosy. Ludzie się interesowali, ale jak zobaczyli jakie to odchodzili z niczym. Żałuję, że tak wcześnie wstałam. TŻ znowu mi powiem "a nie mówiłem".
Jakby u mnie były takie po 800g czy chociaż kilogram to wzięłabym dwie tacki, a tak same kolosy i 1,6 to dwie by było dla mnie za dużo. Nawet nie stać mnie było na 3kg (koniec miesiąca).
Nie wyspałam się i tyle. Pewnie wieczorem u mnie też będą wrrr.
No ale trudno. Oporządziłam już go. Oskrobałam z łusek, tylko jak byłam w trakcie pracy i postanowiłam umyć ręce, to zobaczyłam, że nie ma wody
Dobrze, że mama trochę napuściłam
Jeszcze mam takie spostrzeżenie, że albo łosoś był mrożony, albo w bardzo niskiej temperaturze przechowywany, bo tak trochę mi chrupał pod nożem.

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

U mnie jeszcze sprzedawczynie nie mogły drzwi otworzyć, bo coś się zacięło i tak od 6:50 do 7:15 stałam pod Biedronką.
Jeszcze otworzyły się te pierwsze drzwi to ludzie ruszyli, pchają się stłoczyli się w tym przedsionku, a tu bum, drzwi się zamknęły i siedzieli tak z 10 minut tam
Ale później im otworzyli, a reszta, razem ze mną zaraz po nich weszła przez drzwi wyjściowe bo tylko te się otworzyły.
Poza tym strasznie się zmachałam na tym rowerku, pod wielką górę i jestem niewyspana

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Jak tak Was poczytałam, to teraz żałuję, że kupiłam takiego kolosa, bo popołudniu będę w innym mieście i może tam byłyby mniejsze
Chciałam takiego ładniutkiego, małego, a tu taki olbrzym.

P.S gdzie kupić ryż do sushi?

Nie rozumiem wzieła byś dwie tacki po 800g a wkurzasz się że masz tylko jedna która ma 1,6kg ale przecież to wychodzi na to samo Ja bardzo bym chciała łososia ale niestety jestem sama w domu z dzidziusiem i nie będę małej ciągnąć tak wcześnie na spacer a później pewnie już nic nie zostanie
2016051109231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 08:35   #288
ILoveMyDarlingCosmetics
Raczkowanie

ale pędzicie ;p melduję się
Stary 2012-09-27, 08:36   #289
201604250957
Konto usunięte

Dziewczyny czy u Was w biedronce podrożało masło 200g? Ja wczoraj doznałam szoku bo jeszcze przed weekendem kupowałam je po 2,85zł za kostkę a wczoraj moim oczom ukazała się cena 3,19zł trochę się zdziwiłam bo to całkiem spora podwyżka jak na ten sklep
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 08:42   #290
Personal_Jesus
Zakorzenienie

Ostatecznie to nie wzięłam tego łososia, u mnie były same olbrzymy, w zamrażalce nie mam miejsca,a w domu tylko ja i mama jemy ryby, więc wolę iść do zwykłego rybnego bo odpowiednią ilość. I po cóż wstawałam tak wcześnie
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin

Mój kulinarny kącik
Personal_Jesus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 08:46   #291
Frogsi
Raczkowanie

Nie, tak jak pisałam, to była pomarańczowa z produktu dnia. Wczoraj po 2.29, dzis po 1.59.
Tego też nikt nie brał

Byłam dziś rano po łososia. Oglądałam cenę za wodę pomarańczową a tu cena dnia 1,99 za 1,5l.
Frogsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 08:52   #292
molly88
Raczkowanie

Dziewczyny ale numer poszłam do jednej B. mojej standardowej i nie bylo łososia. Przypomniało mi sie, że otwieraja nową biedronkę tuż niedaleko. Podjechalam. Patrze tłumy i myśle aha po łososiu, Zaglądam do lodowki a tam do koloru do wyboru - nikt sie nie interesował I chyba wracam po kolejnego....
molly88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 08:53   #293
MalaMalaMi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ryba871019 Pokaż wiadomość
Nie rozumiem wzieła byś dwie tacki po 800g a wkurzasz się że masz tylko jedna która ma 1,6kg ale przecież to wychodzi na to samo Ja bardzo bym chciała łososia ale niestety jestem sama w domu z dzidziusiem i nie będę małej ciągnąć tak wcześnie na spacer a później pewnie już nic nie zostanie
Źle się wyraziłam, niewyspana jestem
Ale w sumie jak przeczytałam to nie dziwię się, że mnie nikt nie zrozumiał
Jakby były takie po 800g to bym kupiła 3 tacki, po kilogramie dwie, chodziło mi, że na ponad trzy kilo (co dałyby u mnie dwie tacki) nie byłoby mnie stać, a miałam zamiar kupić tak około dwóch kilogramów, może dwóch i pół.

MalaMalaMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 08:58   #294
Esti10
Zakorzenienie

Ja zalapalam lenia i nie chcialo mi sie wstac wiec nie poszlam po tego łososia Przed 8 dzwoni mama, ze skoczyla u nich do biedrony i czy chce bo jeszcze sa i takim cudem mam dwie tacki bez wychodzenia z domu Mowila, ze tak waza kolo 800g takze fajnie Ciekawi mnie tylko jak bylo u mnie na otwarciu no ale juz sie nie dowiem
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 08:58   #295
SwietaKsiezniczka
Rozeznanie

No ja po Łososia nie szlam, bo znajoma mi powiedziala ze bedą same "koniasy"- to ja dziękuje za nie.
Za to mama w drodze do pracy tyrknela mi z B, ze sa czarne słuchawki i kupiła mi je. Mowila ze było tylko 6 sztuk.
Stary 2012-09-27, 09:01   #296
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez Frogsi Pokaż wiadomość
Byłam dziś rano po łososia. Oglądałam cenę za wodę pomarańczową a tu cena dnia 1,99 za 1,5l.
Cuś u Ciebie knują Ja na paragonie mam jak na stronie, 1.59.

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Mój łosoś już oprawiony i poporcjowany. 4 kawałki w zamrażarce, piąty mały na dzisiejszy obiad lezy już w ziółkach
Stary 2012-09-27, 09:07   #297
Klepsydra88
Zakorzenienie

Cytat:

wypróbowałaś już słuchawki? jak z jakością dźwięku?
Stary 2012-09-27, 09:10   #298
agatkaao0
Wtajemniczenie

O jakich słuchawkach mowa ? Jaka jest ich cena ?

— Czesław Miłosz
agatkaao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 09:12   #299
tiramisu_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yoostii Pokaż wiadomość
gazetka Rossmanna przypomina oferte Biedronki
o jakiej gazetce mowa? Bo w tej nowej rosmannowej widzę tylko same promocje na wszystkie ichniejsze rosmanowe marki...

Ja koło południa przelecę się do biedry po parę rzeczy i obejrzę te kosmetyki Eveline. Eveline to Polska firma?

Co do odżywek to polecam diamentową
tiramisu_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 09:15   #300
Klepsydra88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaao0 Pokaż wiadomość
O jakich słuchawkach mowa ? Jaka jest ich cena ?
słuchawki philips za 20zł

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości