|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
witam
uwielbiam Was czytać może przez te kilka dni jadłam trochę więcej ale i ruchu było o 200% więcej więc sądzę, że waga w miejscu stoi ,a może nawet ciut spadła ale to się jutro okaże. Dobra, idę czytać
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Hej Margot
To ta siostra z Lublyna tak? ;>Ja też lubię tutaj zaglądać. Przede wszystkim mam motywację żeby "ładnie" jeść
|
|
#4593 |
|
Zadomowienie
|
Hej.Ja znowu umieram,mam mega zawalone zatoki a gardło mnie tak boli,ze wcinam tabletkę za tabletką
Nie wiem co ze mną jest nie tak.To chyba ta niewyleczona angina z września daje mi w doopsko![]() Dżaga No La La Land wymiata,ogólnie wszystkie piosnki Timbalanda są zawsze hitowe
a z tym "ukaż kozy" to myślałam,że padnę Zooska Ja wiem,ze pod wieczór owoców się nie powinno spożywać,ale ja znając swój organizm wiem,ze to mi nie zaszkodzi ![]() Monia Jak Meedzik coś tam do Ciebie napsizę to daj znać i przekaż pozdrówka
|
|
#4594 |
|
Zadomowienie
|
Hej, mogę się dołączyć?
![]() Mam 21 lat, 163 cm wzrostu, waga w podpisie. Jestem na diecie 1000 kcal, codziennie liczę kalorie, zapisuję do zeszytu itd Są wzolty i upadki z jedzeniem, także potrzebuję trochę motywacji Oprócz diety to trochę ćwiczę: dzisiaj robiłam 22 dzień A6W, 15 dzień 8-minutówek buns i legs, 9 dzień 8 minutówki arms oraz kręciłam 20 min hula-hop (dopiero się uczę kręcić) W bieganiu jestem cienka, ale postaram się dziś pobiegać minimum 30 min
|
|
#4595 | |
|
Zadomowienie
|
Zośka wiem, że jadłospis zły, ale na ilośc ruchu jaką wczoraj miałam i jak zaspana byłam to nie chciało mi się nic więcej szukać :P Choć myślę, że zupa gulaszowa+bułka nadrobiła wszelkie straty ;p
Nim teraz znwou wróce do starych zwyczajów chwila minie ;p Dziś też słabo wcinam, więc nie bijcie ;p Ale lżej się czuję nie głodzę się oczywiście ;p Ale organizm trochę mi odpoczywa i nawet pomimo tego że nie jem to już dwa razy toalete zaliczyłam :P Na śniadanki dwa jogurty truskawkowe z płatkami, potem na przekąskę batona i teraz wcinam jogurt waniliowy (miałam lenia i nie zrobiłam kanapek ) a za godzine zjem faszerowaną paprykę Wieczorem coś z warzyw będę wcinać, bo papryki zostało :PSkromne moje jadłospisy teraz będą, więc nie będę ich rozpisywać :P Ale kilka dni i sie unormuje Jak się tylko wyśpie i w ogóle :P---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
Ale ilość podziwiam Ja muszę tyłek zacząc robić
|
|
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Jeny ja musze się ogarnąc bo mój ruch spadł do zera ;/ dzisiaj obiecuje chociaz 15 minut hh i pocwicze coś albo p90x albo skalpel.
Dzaga napisze do Ciebie na PW bo mam pytanko
|
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak na razie z irlandczykiem cisza. Wszystko było super, pisał, że jest o mnie zazdrosny itd. aż tu nagle przedwczoraj wieczorem byl ostatni sms i do dzis cisza. Ja do niego nie napisze, bo nie chce zeby myslal, ze sie za nim uganiam. On ma o mnie zabiegac a nie ja o niego, a jesli nie chce to jego strata Sory ale jestem wsciekla na moich rodzicow !! ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- tylko ze ja myje podlogi tylko w pon i czw dzis w 20 min wszystko zrobilam, bo nie mialam prasowania. Za to wyprasowalam sobie rzeczy.
|
|
#4598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam Wam pokazać jak sie prezentują moje ząbki po 3 miesiacach aparatu
Dodam do albumu zdjecie
|
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski! Aaaaale mam lenia :/ Kurde nic nie chce mi się robić
Idę zaraz ćwiczyć. A później może TŻ wyślę po lody jak wstanie, bo na razie śpi. Ma chwilowo wolne w II pracy :/ Dziś byłam w Pepco. Kupiłam sobie fajną bransoletkę, taką "żyłkę" do tych bransoletek modułowych, pozłacaną. Kiedyś nawet prosiłam TŻ żeby mi kupił taką złotą na urodziny ale nigdzie nie mógł znaleźć. Fajna, skromna, będzie na niedzielną imprezę. A tak to serial oglądałam, trochę w GTA pograłam, no i się lenię i lenię :/ I jakoś ciągle spać mi się chce. Was też to jesienne zmęczenie dopada?
|
|
#4601 |
|
Zadomowienie
|
Dzaga lody?
![]() Zabicie mnie z mapą. Opanowałam już chyba rzeki, jeziora, krainy i góry w Polsce. Chyba Cały czas robie powtórki i potem sprawdzian z całości sama sobie zrobię. Przede mną jeszcze puszcze i parki. Mord! Normalnie rozłożyłabym a tak dziś musiałam zaliczać inny spr. I wiem, ze powinnam być przy ksiązkach i kompa zamknąć ;p ale zwariować można ciągle kując... juz 3h siedze na geo i jeszcze ze 2 sie zapowiada, wiec z cwiczen chyba dupa ;p
|
|
|
|
#4602 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehe, dzięki. Polecam 8 minutówki buns- po dwóch tygodniach mogę szczerze powiedzieć, że tyłek mi się fajnie ujędrnił, ale i tak jeszcze trochę pracy nad nim jest ![]() Cytat:
pewnie w jakimś innym o odchudzaniu Jestem z tych niskopodłogowych, tak jak pisałam wcześniej mam 163 cm wzrostu, na dzień dzisiejszy ważę 57,9 kg (wiem, że to prawie nie ma różnicy jakbym napisała 58, ale ta 7 z przodu mnie motywuje ) Mój cel to 50-48 kg Czyli jeszcze duuuużo przede mną. 4 lata temu ważyłam 45 kg, niby czyłam się dobrze, ale jak teraz o tym myślę, to nie ładnie to wyglądało. Teraz zmierzam do wagi 48 kg też z tego względu, że jak bede starała się utrzymywać wagę to mogą być wachania na wadze +/- 2 kg także powinno byc dobrze ![]() Oglądałam dziś ćwiczenia z Tiffany, mega pozytywna kobieta No i ćwiczenia fajnie wygladają, może je jakoś wkomponuje w mój "grafik"
Edytowane przez makaron91 Czas edycji: 2012-09-26 o 18:35 |
||
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeloł
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
W Bułgarii mnóstwo spacerów miałam, codziennie minimum 5 godzin łażenia było, teraz @ mam i leci ze mnie jak z kranu, brzuch napuchnięty masakrycznie to i nic się nie chce, ale jutro fit. Ćwiczysz ze mną!![]() ![]() !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jutro postaram sie tż wyciągnąć na rolki i pocwicze brzuch.
|
|
|
|
|
#4605 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam wszystko i nie do uwierzenia, że tyle się przez te kilka dni wydarzyło
jako, że wszystkie pytania i podjęte tematy znalazły odpowiedzi to daruje Wam swoje przemyślenia![]() zooska, LadyWW ale Wam zazdroszczę wyjazdów ![]() Paula ale Ty masz pamięć owszem moja siostra w Lublinie studiuje ale i nasz rodzinny domek też w tym województwie Coctail jak dla mnie masz idealnie ząbki monia pokazałam mojej sister Twoje fotki przed i po oraz zdjęcia meeedzik i była, tak jak i ja w zeszłym roku, w szoku(pozytywnym) i pełen szacun za utrzymanie dla Ciebie i dla meeedzik też przekaż 3 miesiące już w Niemczech jesteś i nie tyjesz więc się da nawet tamLike powiedz mi proszę kto/co ten "hasiok" gdzie oddałaś zepsutą wagę od rana mnie to fascynuje![]() heroine z tym chodzeniem wokół butów to jakbym siebie widziała. Oswoić się trzeba i dopiero po 3 przymierzeniu brać Moja dieta byłaby by ok ale nadal ze słodyczami przesadzam i mnie to gubi. Moja dieta to zdrowe odżywianie plus słodycze, nawet nie mam co eliminować oprócz sklepowych słodkości.
|
#4606 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Także te 48-49kg.to chyba waga idealna
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Jakoś ostatnio nie mam czasu na kompa i wizaż latam po sklepach, bazarkach i sh i kupuję po trochu rzeczy na wyjazd jeszcze kosmetyki i mogę jechać dzisiaj urwałam się na pół godziny z pracy żeby wyskoczyć do Lidla, bo były Nike Revolution w promocji no i mam! nowe śliczne Najeczki Monia, jadę do Lyonu i okolic na 10 dni ![]() Losing, jadę do "przyszywanej" ciotki mojego TŻ-ta także spanie mam za dramochę i jedzenie pewnie też, bo ciotka lubi ugościć a ciotka cały czas pisze, że nie może się doczekać, bo już tyle zaplanowała i do zwiedzania i do jedzenia jest tak pozytywnie nastawiona, że głowa mała!Cindy, trzymam za rozwój sytuacji z Irlandczykiem dobre masz podejście Margot, no w końcu jesteś ja też jestem słaba ale walczę dalej damy radę Słońce! ![]() makaron91 witam!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Margot Skoro tak ładnie trzymasz się wszystkiego, tej całej diety i tylko na słodkim się gubisz, to i tak jest bardzo ladnie, a słodycze przecież w normalnych ilościach nie zaszkodzą
|
#4609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
Pokłóciłam sie z Tż dzien przed wyjazdem....
|
#4611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ooo nie
|
||
|
|
|
#4612 |
|
Wtajemniczenie
|
Like
![]() zooska dla mnie reszta diety to żadne wyrzeczenie bo nie lubię po prostu tego o czym pisałam ale jak zrobić, żeby jeść rozsądne ilości słodyczy Kłótni współczuje heroine przygotowanie widzę idą elegancko, zazdroszczę wyjazdu , należy Ci się odpoczynek Coctail tylko bez przesady z tymi kłami bo już są na dobrej drodze i wcale najgorsze na świecie nie były ale prawda taka , że nikt po za nami tego nie dostrzega, bo są osoby co mają każdy ząb na inną stronę i to widać z daleka a Twoja wada malutka i zaraz nie będzie śladuKuzyn Tż przywiózł mi wczoraj z 20kg jabłek więc już wiecie co u mnie na śniadanie obiad i kolacje ![]()
|
#4613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, niedawno wróciłam ze szkoły i zaraz się idę uczyć...
Mam 150 słówek do nauczenia (niem+ang), odpowiedź na historię i polski
|
|
#4615 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
No oczywiście, że mam kolesie to zawsze tacy są. Jak olejesz to lecą na Ciebie a jak latasz za nimi to Cię olewają. ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
|
|
#4616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
> bardzo się zdenerwowała nasza <cudowna> "nauczycielka" :P ![]() W ogóle muszę wpisac jakiś temat na maturę z polaka- myślałam, że jest topos wędrówki, ale nie mam czasu az tak przeglądać tematów to poki co dam konflikt pokolen :P coś łatwego i nie bede musiala za dużo szukać :P Miałam dziś maturkę z matmy akurat z tego z czego mnie nie było, a nie zdązyłam nadrobić... Trudno- pierwsza ocena nie bedzie za ładna. Za teo geo ładnie mi poszła- wstałam dziś o 5 do ksiązek... Ś: dwie grzanki z serem i szynką +herbata II Ś: dwa jogurciki,ciasteczka zbożowe, batonik nestlli (kupiłam takie pyszne gumy, ale tylko jedna zjadłam :P silna wola, bo je po prostu kocham- to jest wielka milosc!) O: faszerowana papryka K: serek wiejski z jakimś warzywkiem ![]() Dziś już lepiej mi szło :P Zapomniałam sobie musli kupić- rano zjem bułkę. Ale byłam już na zakupach i jakieś "białe" produkty dokupiłam, bo nic w domu nie było. ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- http://allegro.pl/torba-z-cwiekami-s...672135805.html Strasznie mi się podobała i się zaczynam zastanawiać poważnie- normanie kosztuje ponad 300zł- co myślicie? za taką kaskę? Ostatnia czarna torba podobnie mnie wyniosła i użytkowałam ją bardzo dużo przez 2 lata- już się jej wyczerpał czas ;p Tak myślę, czy jak kupię tutaj to i tak żadnej reklamacji nie moge składać, co nie? czy taką? http://allegro.pl/torba-miejska-shop...642157091.html |
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten pasek co niby przez ramie to mój jest króciutki i nawet nie używam.
|
|
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Ruszyli pełną parą w tych liceach:/ masakra!!!
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Wieeeeeem
masakra, jak ja przeżyję na 2 kierunkach i pracy?!
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

uwielbiam Was czytać
może przez te kilka dni jadłam trochę więcej ale i ruchu było o 200% więcej

Nie wiem co ze mną jest nie tak.To chyba ta niewyleczona angina z września daje mi w doopsko

Ja muszę tyłek zacząc robić 
Dziś za mną dość zabiegany dzień. Rano wprawdzie trochę się poleniłam, oglądałam programy śniadaniowe, przeglądałam bloga i trzasnęłam odcinek serialu. A potem pognałam na miasto. Kupiłam torebkę
Ale to z 3 lata temu było. Już nigdy przenigdy tam nie poszłam ponownie.
Chyba jednak wyślę tego mojego TŻ do Anglii
Sałatki, owocki. Same pyszności!
No bo jakie kozy?! A okazało się że to po słowacku "Pokaż cycki" 

W Bułgarii mnóstwo spacerów miałam, codziennie minimum 5 godzin łażenia było, teraz @ mam i leci ze mnie jak z kranu, brzuch napuchnięty masakrycznie to i nic się nie chce, ale jutro fit. Ćwiczysz ze mną!
nowe śliczne Najeczki
a ciotka cały czas pisze, że nie może się doczekać, bo już tyle zaplanowała
za rozwój sytuacji z Irlandczykiem
ale walczę dalej