Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-27, 14:34   #4261
niteczka83
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
od dziś modlimy sie o cycki
Zbiorowo
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:35   #4262
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neipys Pokaż wiadomość

Mam wyniki badan - mocz ok, TSH tez, a w morfologii niska hemoglobina - ciekawe co gin na to w poniedzialek powie.
Cukier dzis mierze i niestety - placki ziemniaczane to nie to - po godzinie po 4 plackach z keczupem - 130. Muszę bardziej dbać o siebie.
A jaka Ci hemoglobina wyszła?

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
A tak wtrącę się na temat "ciąż z zaskoczenia" (może nie tak masakrycznych jak w programie) ale moja ciocia dowiedziała się że jest w ciąży jakoś w 5-6 miesiącu. Miała 42 lata. Bardzo chcieli z wujkiem mieć dzieci ale przez 20 lat się nie udawało, kiedyś nawet lekarz powiedział im że nigdy nie będą mieli dzieci - są bezpłodni i tyle. I ciocia jak zatrzymał jej się okres w wieku 42 lat to stwierdziła że chyba zaczęła wcześniej przekwitać. Po paru miesiącach poszła kontrolnie do gina a on do niej że jest w ciąży. Wyobrażacie sobie zaskoczenie i szok. Potem jeszcze raz zaszła w ciążę w wieku 46 lat (ale już wiedziała ).
O kurczę!!! A ja się martwiłam że jestem za stara na dziecko

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
co do cycków to mój mąz nadal żyje nadzieją, że może mi cos z nich zostanie pyta sie czy Tymon mi wszystko wyssie a ja mowie-a skad ja mama iwedziec przygotuj się , ze będa meduzy tez bym je zostawila tak w polowie bo teraz za wielkie, ale co zrobic no
jak mialam 16 lat to sie modlilam autentycznie wieczorami, zeby mi urosly no i w koncu urosly , może teraz tez sie pomodle

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

ide wstawic papryczki do piekarnika
Lepsze meduzy niż skarpety
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:37   #4263
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Kurczę nadażyć dziś za wami nie można, pędzicie jak szalone.
A ja sie lenie od rana zapakowałam zmywarkę i aż prysznic wziełam

Kurcze mały mi tak pcha nóżki pod żebra brrrr, psotnik mały.

Aaaa witam nowe mamusie
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:40   #4264
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
ooo zuzia bardzo mi się zawsze podobało

no to gratuluje 7 miesiąca)
właśnie mój mąż mnie cały czas molestuje o Zuzię..ja już sama nie wiem...

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Oooo, następna Mamusia, jak miło

Dziewczynki (tzn. Karolina i Monika) napiszcie mi na PW wszystkie dane to Was dopiszę później na listę na pierwszej stronie. Tylko później to zrobię bo teraz mam jakiegoś dziwnego kompa i ledwo piszę

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

klask i: Super, szybko poszło
dobrze zgłosimy się

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Mi ostatnio doszedł problem z podejmowaniem decyzji. Niedawno, będąc w sklepie, nie mogłam się zdecydować jaki wziąć żel pod prysznic. W końcu tż wybrał za mnie na moja prośbę
Dobrze, że to przejściowe
ja też mam ten problem, ja nawet w lidlu zastanawiam się którego ogórka wziąć to tylko mówię mężowi, żeby brał ogórki bo się przydadzą. w osiedlowym sklepie to już mnie chyba nienawidzą bo zawsze spędzam tam trzy godziny przed lodówą z serkami itp i mój pies zawsze czeka przed sklepem a wszyscy się go tak strasznie boją O_o chociaż od 3 lat nawet nie wydała z siebie żadnego dźwięku jak tak na mnie czekała..

Cytat:
co do cycków to mój mąz nadal żyje nadzieją, że może mi cos z nich zostanie pyta sie czy Tymon mi wszystko wyssie a ja mowie-a skad ja mama iwedziec przygotuj się , ze będa meduzy tez bym je zostawila tak w polowie bo teraz za wielkie, ale co zrobic no
jak mialam 16 lat to sie modlilam autentycznie wieczorami, zeby mi urosly no i w koncu urosly , może teraz tez sie pomodle

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

ide wstawic papryczki do piekarnika

Mój się mnie dziś pytał czy zostaną mi takie duże cycki jak będę miała brzuch płaski w zasadzie nie mam ich jakiś wielkich ale co do poprzednich rozmiarów prawie niewidocznych to różnica jest...

Aaaaaa ostatnio rozwaliło mnie jak usłyszał, że mała jest już główką w dół i później wielce zdziwiony, że jak to tak główką w dół może w ogóle być ?? przerażenie w oczach straszne i powiedział, że mam nie chodzić, nie siadać tylko leżeć cały czas, żeby jej tez było wygodnie tam w brzuszku, bo też wtedy będzie leżeć ... bożeeeeeeeeeeeeeee ... :conf used:
kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:43   #4265
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
właśnie mój mąż mnie cały czas molestuje o Zuzię..ja już sama nie wiem...

dobrze zgłosimy się

ja też mam ten problem, ja nawet w lidlu zastanawiam się którego ogórka wziąć to tylko mówię mężowi, żeby brał ogórki bo się przydadzą. w osiedlowym sklepie to już mnie chyba nienawidzą bo zawsze spędzam tam trzy godziny przed lodówą z serkami itp i mój pies zawsze czeka przed sklepem a wszyscy się go tak strasznie boją O_o chociaż od 3 lat nawet nie wydała z siebie żadnego dźwięku jak tak na mnie czekała..

Mój się mnie dziś pytał czy zostaną mi takie duże cycki jak będę miała brzuch płaski w zasadzie nie mam ich jakiś wielkich ale co do poprzednich rozmiarów prawie niewidocznych to różnica jest...

Aaaaaa ostatnio rozwaliło mnie jak usłyszał, że mała jest już główką w dół i później wielce zdziwiony, że jak to tak główką w dół może w ogóle być ?? przerażenie w oczach straszne i powiedział, że mam nie chodzić, nie siadać tylko leżeć cały czas, żeby jej tez było wygodnie tam w brzuszku, bo też wtedy będzie leżeć ... bożeeeeeeeeeeeeeee ... :conf used:

o boże biedny ale go pzrerazilas

Julia tez ladnie ale u mnei wszytskie znajome maja Julie dlatego jakso zuzia bardziej mi sie podoba

ma_majka z ta skarpeta mnie rozwaliłas ja nei chce meić skarpet

ja tez sdię nad każdą pier...dołą zastanawiam nigdy taka nie byłam..czesto mysle mysle po czym wychodzę i nic nie kupuje
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:44   #4266
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:

To lżej mi, że nie jestem sama

A jakiego masz pieska?
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:45   #4267
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Kurczę nadażyć dziś za wami nie można, pędzicie jak szalone.
A ja sie lenie od rana zapakowałam zmywarkę i aż prysznic wziełam

Kurcze mały mi tak pcha nóżki pod żebra brrrr, psotnik mały.

Aaaa witam nowe mamusie
hej hej jak tam samopoczucie?
Stary 2012-09-27, 14:45   #4268
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

kurde..to ja czkawki nie umiem wyczuć a teraz te "trzęsienie" mnie trochę zmartwiło.... łota fak? co to może być. Normlanie jakby ktoś mi wziął dziecko i nim trząsł... nie trwa to jakos długo no ale kilka razy już coś takiego czułam
Ja też czasem mam takie jakby trzepotanie, mam wrażenie że to po prostu macica tak drży (tak jak mięśnie czasem). Jakoś się tym nie przejmuję
Stary 2012-09-27, 14:47   #4269
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
O kurczę!!! A ja się martwiłam że jestem za stara na dziecko
Aleś wymyśliła Rzeczywiście, nic, tylko do skansenu zamknąć

Cytat:
Ja wcześniej na Biskupicach.. haaaaaa jestem lepsza ale na szczęscie na spokojnej ulicy i nigdy nic mi się nie stało a za to tu po nocach bez mojej obrończyni bym się nie ruszyła nawet... chyba gorsza patologia niż tam... :/ o 3 w nocy jakies imprezy pod blokiem, budzą wszystkich, policja jezdziła w wakacje non stop, muza z auta na cały full (0 3 ;| gdzie lato i wszyscy okna pootwierane bo nie dało się wytrzymać), auta próbują przewracac :|... ostatnio kontener na papier podpalili i wyjechali takim zwykłym metalowym ze śmietnika na drogę gdzie pozniej policja o 4 wjeżdżała nim znów do śmietnika - dzwięk cudowny kilka razy w ciągu dnia jakiś facet krzyczy " kuuur......" O_o i naprawdę nie udało mi się jeszcze zlokalizować skąd te cudne dźwięki się biorą ale pewna jestem, że całe osiedle to słyszy...
eh rozpisałam się
No ja właśnie ostatnio pisałam dziewczynom, że mieszkam w spokojnej części dzielnicy (bo mieszkam zaraz koło os. Kopernika, za Korfantego ), ale już jakby pojechać głębiej...masakra. Obojętnie, o której godzinie wyjdziesz, czy już ciemno, czy jeszcze, to te dzieci bawią się na ulicy... Mam na myśli tą okolicę familoków koło kościoła św. Wawrzyńca.
Szczerze powiedziawszy teraz szukamy działki gdzieś z Zabrzu, ale...(pomijając ceny) nie ma żadnej lokalizacji, która zadowalałaby nas na tyle, żeby zadłużyć się na całe życie tylko po to, aby zamieszkać właśnie tam.
Stary 2012-09-27, 14:49   #4270
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Mam tak samo Najgorsze jest to że zaczynamy remont, no i ostatnio miałam płytki wybrać do łazienki. 3 godziny spędziłam w sklepie i nic nie wybrałam oczywiście A tu jeszcze tyle rzeczy zostało, panele, drzwi, kuchnia, meble W sobotę znowu jedziemy wybierać plytki
Stary 2012-09-27, 14:49   #4271
Karla1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Zbiorowo
I kurczę, muszę się przyłączyć... Nic mi prawie nie przybyło... Jak było tak jest. Nadziei jeszcze nie tracę..... A gdyby urosło i dodatkowo coś zostało Ja nawet nie musiałam zmieniać stanika...
Stary 2012-09-27, 14:49   #4272
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
kto nie zaryzykuje ten nie zyska, tak naprawdę. do odważnych świat należy. a jak już bedziesz miała ten kredyt to jakoś sobie poradzicie, bo będziecie musieli
wiesz - można ryzykować jak ma się jakieś zaplecze, ale ja na prawdę teraz nie potrafię ocenić ryzyka - a mieszkając w Anglii nie mogę liczyć na pomoc rodziny w takich banalnych sprawach jak opieka nad dzieckiem.. więc u mnie praca w dzień na cały etat odpada.. trzeba będzie albo nocki, albo przedszkole/żłobek, które jednak są dość drogie - że prawie nie opłaca się do pracy chodzić.. No i jak mi rata wzrośnie o 80% to przecież nadgodzinami nie nadrobię, bo te raz są - raz ich nie ma.. może się cykam, może jestem tchórzem, ale zawsze byłam ostrożna aż do bólu.. a bardzo bym chciała własny dom.. eh.. puściłam totka na jutro - trzymajcie kciuki

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:50   #4273
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:

Oj tam - trzaśniesz se silikony i będzie nówka sztuka nie śmigana

Cytat:

ja tez sdię nad każdą pier...dołą zastanawiam nigdy taka nie byłam..czesto mysle mysle po czym wychodzę i nic nie kupuje
Ja też nigdy tak nie miałam Normalnie jakbym podejmowała jakąś decyzję życiową.
Stary 2012-09-27, 14:50   #4274
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
A bierzesz jakieś leki na ten twardniejący brzuch?
Tak tak teraz już tylko nospę i magnez, a wczesniej miałam jeszcze dodatkowo duphaston. on mi strasznie twardnieje, ale mnie nic nie boli w ogóle więc jeszcze nie jest tak źle. Poza tym ja praktycznie cały czas siedzę lub leżę, wzięłam sobie mocno do serca słowa ginekologa żeby jak najwięcej odpoczywać. Wolę się "przemęczyć" nudząc się i leżąc, niż latać jak na sranie i później żałować gdyby coś się stało...

Micia... Jutro mam wizytę to spytam się co to może być,bo trochę mnie to niepokoi .... Miała któraś z Was tak jeszcze?? Takie trzęsienie w brzuszku:confus ed:
Stary 2012-09-27, 14:50   #4275
karolamankowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
witam się w 32 tygodniu jeszcze do 10 kg nie dobiłam mam +9,5 kg jak już się ogarnę to zarzucę jakąś fotkę
a mnie jak wody odeszły to zjadłam mega wielką paczkę pianek haribo i to w szpitalu, miałam schomikowane w szufladzie, żeby położne nie wyzywały

a co do wyglądu po porodzie, to ja urodziłam o 2:20 w nocy, a rano jak się przejrzałam w lusterku to się nie poznałam twarz spuchnięta jak balon, dopiero na drugi dzień zeszła opuchlizna a najlepszy zonk, że urodziłam a brzuch nadal na swoim miejscu
Musso,
Ciagle idziemy ramię w ramię...tyle ze Ty wygladasz bosko
Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Morning dziewczynki
Dopiero co wstałam, ale jestem zakręcona.. i jakaś taka klapnięta. Chyba zacznę od kawki.. miłego dnia.. może mi się uda jakoś wkręcić w rozmowę
Dziaisaj mi się śniło ze nie było Cię rano na forum i się marwilam a Ty przyslalas mi SMS ze urodzilas...a ja się zastanawialam skąd masz mój numer telefonu...no teraz to chyba Ci muszę wysłać mój numer na priva
Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Magdaef niezły sen
Perelko gratki za 30 tydzień

Kurcze muszę ćwiczyć mięśnie kegla, niestety znowu kichniecie i sie posikalam
Ćwicz Gabisiu, ja odkąd ćwicze to już się nie posikuje
Cytat:
Napisane przez Karla1983 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Przyznam, że czytam Was od początku , a ostatnie 3-4 wątki codziennie , ale ciężko mi się wbić w dyskusję, bo widać, że jesteście już fajną zgraną grupą mamuś Chciałabym się tylko Was poradzić, bo wiem, że wiele z Was boryka się z różnymi dolegliwościami.... Czy ma któraś z Was może problemy ze zbyt wysokim ciśnieniem....?
Ja do tej pory miałam chyba ze 3 epizody wysokiego ciśnienia połączone z silnym bólem głowy. Lekarz kazał mi je monitorować ale stwierdził, że nie jest to jeszcze patologia , którą należałoby leczyć. Ostatnie dwa tygodnie- ciśnienie w normie i teraz 3 dni znów wysokie...

Mam jeszcze jedną prośbę- jeśli któraś z Was pochodzi z okolic Koszalina lub miała styczność ze szpitalem w Koszalinie- bardzo bym prosiła o opinię...
Pozdrawiam Was wszystkie ciepło
Witaj,
Tragedii na pewno nie mąż naszym szpitalem- wiele dziewczyn sobie chwali. Ja rodzilam 9 lat temu synka i złe nie było...na noworodkach jest niespecjalnie... Wszystkie dzieci ich zdaniem rodzą się chore
Ja jeśli mój poród zacznie się odejściem wód- będę rodzic w Koszlinie.
Jeśli bedą tylko skurcze to jadę do Gdańska

Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
Arien mam pytanie do ciebie ile po cc krwawiłaś bo u mnie skąpo, brudze tylko lekko, ale może dlatego że jeszcze mnie wyłyżeczkował? po niedzieli chyba się do gina udam bo boje sie że mi sie macica nie obkurcza, jak nie urok to ....

Ja będe brała azalie na początku a potem normalne tabsy, a jak się zbiore na odwage to spirale, bo więcej dzieci nie planuje

a z położną u mnie to jest problem bo rodzinnego lekarza i pediatre nadii mam 40 km od koszalina, jest super i ufam jej całkowicie, pielegniarka od noworodków wysłała zgłoszenie dziecka do przychodni w koszalinie a jak mały wyjdzie to nie wiem czy nie będe u teściów bo tż prawdopodobnie na poligon pojedzie. wogóle nie moge znaleźć pediatry dobrego w koszalinie, jak czytam opinie w necie to mi się żyć odechciewa.
Karolamankowa możesz mi kogoś polecić, bo musze przepisać nadie i małego tutaj a nie mam pojęcia do kogo.

no to się rozpisałam
Kamilka z całego serca polecam Ci dr Słapczyńską- przyjmuje na ul. św. Wojciecha. Chodzę do niej z Synkiem gdzieś od 2 lat i wreszcie trafiłam na fajnego lekarza z doświadczeniem-pani dr jest chyba po 60-tce
Polecam
Cytat:
normalnie aż mały zaczął podskakiwać ... chyba wyczuł moją radość ; p
Brawo- to super chwila dla Was
Wracam do gotowania a potem na sr
Stary 2012-09-27, 14:52   #4276
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie to drugie dziecko więc spodziewam się podkolanówek
Stary 2012-09-27, 14:53   #4277
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
dobre

Cytat:
Mam tak samo Najgorsze jest to że zaczynamy remont, no i ostatnio miałam płytki wybrać do łazienki. 3 godziny spędziłam w sklepie i nic nie wybrałam oczywiście A tu jeszcze tyle rzeczy zostało, panele, drzwi, kuchnia, meble W sobotę znowu jedziemy wybierać plytki
Teraz w życiu nic bym nie wybrała decydowanie u mnie jest poniżej 0
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:54   #4278
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:

Micia... Jutro mam wizytę to spytam się co to może być,bo trochę mnie to niepokoi .... Miała któraś z Was tak jeszcze?? Takie trzęsienie w brzuszku:confus ed:
Ja też tak czasem mam
Ale mi się wydaje, że to po prostu maluch się przekręca. Ma mało miejsca to brzuch się trzęsie. Nie wzbudza to mojego niepokoju.
Stary 2012-09-27, 14:56   #4279
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Cytat:
hej hej jak tam samopoczucie?

A różnie raz lepiej raz gorzej, miło że pytasz
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:58   #4280
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
To lżej mi, że nie jestem sama

A jakiego masz pieska?
nie przestraszcie się, bo to są naprawdę kochane psieski.. przynajmniej mój... Amstaff ale zachowuje się jak jork nawet nie wiem czy czasem nie jest łagodniejsza od jorka jak się nauczę jak to wstawię kilka zdjęć mojej udupki kochanej

Cytat:
Ja też czasem mam takie jakby trzepotanie, mam wrażenie że to po prostu macica tak drży (tak jak mięśnie czasem). Jakoś się tym nie przejmuję
Hmm a może rzeczywiście to macica a ja to odczuwam tak jakby dziecko.. hmm jutro się dowiem zapytam gina na wizycie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Aleś wymyśliła Rzeczywiście, nic, tylko do skansenu zamknąć

No ja właśnie ostatnio pisałam dziewczynom, że mieszkam w spokojnej części dzielnicy (bo mieszkam zaraz koło os. Kopernika, za Korfantego ), ale już jakby pojechać głębiej...masakra. Obojętnie, o której godzinie wyjdziesz, czy już ciemno, czy jeszcze, to te dzieci bawią się na ulicy... Mam na myśli tą okolicę familoków koło kościoła św. Wawrzyńca.
Szczerze powiedziawszy teraz szukamy działki gdzieś z Zabrzu, ale...(pomijając ceny) nie ma żadnej lokalizacji, która zadowalałaby nas na tyle, żeby zadłużyć się na całe życie tylko po to, aby zamieszkać właśnie tam.
Szczerze polecam Makoszowy moi teściowie tam mieszkają i brat tżta z żoną... kurde super spokojnie tam jest. Nie mam pojęcia jak ceny działek ale naprawdę, poza tym, że trochę zadupiasta okolica i ze 3 sklepy to świetnie tam jest i my w przyszłości też tam będziemy mieszkać w domu teściów, ale tak naprawdę to nie wiem kiedy to nastąpi ...

Cytat:
To współczuję i życzę powodzenia
Stary 2012-09-27, 14:58   #4281
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość

Dziaisaj mi się śniło ze nie było Cię rano na forum i się marwilam a Ty przyslalas mi SMS ze urodzilas...a ja się zastanawialam skąd masz mój numer telefonu...no teraz to chyba Ci muszę wysłać mój numer na priva
Hehe.. ja planuje wziąć telefon na porodówkę, więc na pewno pochwalę się na forum jakby co od biedy na FB hehehe - ale spokojnie - ja jeszcze nie planuję rodzić do listopada niech sobie jeszcze posiedzi

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 15:01   #4282
Dojotka1987
Zakorzenienie

dzien dobry)
Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
dostalam zapwoiedz zdjec i juz je kocham
cudne!!!
Cytat:
Napisane przez dorcia2120 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja już po wizycie mam doła chce mi się płakać , kładą mnie do szpitala. Uprosiłam lekarza żeby dopiero w poniedziałek się zgłosić nie chce weekendu spędzić w szpitalu. Mąż i tak nie będzie mógł przyjechyac bo będzie zajęty, a nie chcę aby rodzice wiedzieli. Mama zacznie się martwic a ojciec bedzie mi tylko głowe truł że to i tam , Bedzie się tylko wymandrzał i wk****ał

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Zaraz nie wyrobie .. nie moge oddychac .. Adas sie chyba jakos tak ulozyl ze mi scisnal na maxa pluca .. inaczej tego nie umiem wytlumaczyc .. kurcze oszaleje zaraz ..
tez tak mam... duszno mi jak diabli... nie mam czym oddychac...
Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam pochwalic moje dziecko

Wczoraj jak kładłam się spac to mała strasznie szalała.. No i powiedziałam do niej : ,,Kochanie daj mamusi już spac, bądź grzeczna.." No i sekundka a mała się uspokoiła.. Kochane jest to moje dziecię.. oby się tak słuchała po urodzeniu
no zeby po porodzie tez tak bylo)
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wpadłam tylko powiedzieć, że właśnie dzwoniła pani z banku i zapadła ostateczna decyzja o przyznaniu kredytu!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a mamy mieszkanie!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! nasze własne 4 kąty : DDDDDDDDD ale się cieszę, a jak mi się humor poprawił : DDDDDDDD

Cytat:
a do tego wygrałam komplet 16 garów : DDD
na nowe mieszkanie jak znalazł : DDD

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Ja już mam takie duże cycki, ze nie wiem czy znajdę taki duży rozmiar Hehe.. bez mierzenia się nie obejdzie w moim przypadku..
ja wczoraj zamowilam DD mam nadzieje ze nie bedzie maly...

Muso pieknie wygladasz)

gratuluje nastepnych tygodni i chwale sie z mojego 33
Stary 2012-09-27, 15:02   #4283
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

mi tez tak czasem sie brzuch trzesie, mysle ze to dzidzia i to nic groznego, po rpostu gwaltownie sie obraca , albo macha raczkami lub nozkami tak mi sie wydaje tak to odczuwam

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
dzien dobry)

cudne!!!

tez tak mam... duszno mi jak diabli... nie mam czym oddychac...

no zeby po porodzie tez tak bylo)

ja wczoraj zamowilam DD mam nadzieje ze nie bedzie maly...

Muso pieknie wygladasz)

gratuluje nastepnych tygodni i chwale sie z mojego 33
gratuluje nowego tygodnia
Stary 2012-09-27, 15:02   #4284
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

ej i znowu mam mokre majty. Ja nie wiem co to jest i już mnie to martwi. Chyba do gina zadzwonię

ale dzisiaj nadajecie, nie mogę Was dogonic.

Z tego wszystkiego nie przywitałam się z nowymi mamusiami

idę się ogarnąć, bo zaraz na sr, zapytam położnej o te moje dolegliwości. Może coś mi powie

i mam skoczyć jeszcze po 2 prezenty, dla babci na imieniny i dla tż na dzień chłopaka Dawno sobie nic nie kupował, bo ostatnio tylko oszczędzaliśmy to mu jakąś fajną bluzę kupię taki przynajmniej mam plan

do wieczora. Wtedy pewnie padnę, bo nie wiem jak Was nadrobię
Stary 2012-09-27, 15:03   #4285
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

czy marti wstawila jakeis fotki z sesji ciązowej???tzn tej co jej babka robila??
Stary 2012-09-27, 15:07   #4286
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
o zapytaj, ciekawe co powie

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 15:07   #4287
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
nie przestraszcie się, bo to są naprawdę kochane psieski.. przynajmniej mój... Amstaff ale zachowuje się jak jork nawet nie wiem czy czasem nie jest łagodniejsza od jorka jak się nauczę jak to wstawię kilka zdjęć mojej udupki kochanej
Powiem Ci, że większość amstaffów, które spotkałam są wesołe i łagodne, pelne energii. Nie wiem czy ta agresja to nie jest efektem szkolenia w tym kierunku. Problem jest w tym, że jak się nie zna psa to trudno odróżnić, który jaki jest.
Ja mam wilczura - suczkę i jej ludzie też się boją ( Ci którzy jej nie znają), ale jak wychodzę sama po zmierzchu to daje mi poczucie bezpieczeństwa.
Stary 2012-09-27, 15:07   #4288
kia_mia
Zadomowienie

próbuję pierwszy raz wstawić zdjęcie.. mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.. ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7299911 [1024x768].jpg (35,4 KB, 20 załadowań)
Stary 2012-09-27, 15:10   #4289
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
czy marti wstawila jakeis fotki z sesji ciązowej???tzn tej co jej babka robila??
tak pare stron wcześniej w porannych postach wstawiła 2 zdjęcia.

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
próbuję pierwszy raz wstawić zdjęcie.. mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.. ?
jaki pycholek słodki
ale nie wiem... amstaff i dziecko ? nie boisz sie, że cos mu odbije? bo one tak lubią

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 15:12   #4290
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Haha, to zdjęcie wygląda jak takie naklejki z żabki sprzed kilku lat Też te psiaki miały nosy tak blisko obiektywu

Ja mam kundelka do pół łydki...nikt się go nie boi, on się nikogo nie boi i wszyscy są szczęśliwi. Oprócz mnie, bo wyjście do sklepu zajmuje godzinę - wszystkie dzieci na ulicy chcą go głaskać

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości