Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011. - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł do kolejnej czesci
1. Maluchy nam powoli mówić zaczynają: bam, hau hau i daj ogólka wokoło się rozlegają. 0 0%
2.Biegamy, piszczymy, na szafki wchodzimy, nie możemy się doczekać sanek i zimy. 15 35,71%
3.Jestem już duży, biegam i mówię, lecz dalej mamę najbardziej lubię. 0 0%
4.Tańczą, w żłobku siedzą, mówią tata, mama, rośnie nam tak szybko gromadka kochana. 1 2,38%
5. Wyłażące zęby i rozbite nosy, takie są roczniaków z małym hakiem losy. 15 35,71%
6. Dwa lata temu byłem komórką, a dziś śmiało biegam po całym podwórku 0 0%
7.Czapa, szalik ciepłe butki, strój na zimę mam cieplutki 3 7,14%
8. Słówek znam już coraz wiecej, w parku coraz szybciej pędze. 4 9,52%
9. Roczek z górka liczę sobie wciąż zawracam mamie w głowie 4 9,52%
Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-27, 12:27   #2761
adrji
Raczkowanie

Dot.: Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Moje dziecko przyszło z mokrymi rączkami. Pytam, gdzie sobie łapki umył, a ten mnie prowadzi do łazienki, mówi "TAM" pokazując na sedes
wyobrażam sobie moj się nauczył mówić kto to i co to, jak tylko słyszy że się otwiera brama leci z taką minką przejetą i kto to kto to, a po półrocznym bezustanym brania wszystkiego do buźki i wyjadaniu jak odkurzacz teraz jak coś znajdzie na podłodze śmiesznie bierze i biegnie co to co to

wogóle to ja mam takie wrażenie ze do roku to byl taki rozwój motoryczny fizyczny
a po roku to taki skok społeczny kumatości
i widać to gołym okiem bo co któryś nasz post można przeczytać jak dzieci nas zaskakują
Jaś przez kilka ostatnich dni nawet opanował tyle słów...
stara się ciagle wszystko po nas powtarzać, a mi sreduszko rośnie z tego wszystkiego

Edytowane przez adrji
Czas edycji: 2012-09-27 o 12:28
adrji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 12:29   #2762
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Brumek a może wystaw na ablicy.pl albo gumtree to ktoś osobiście odbierze.
A Tymek juz się nie huśta?

My mamy taką hustawę w drzwiach montowaną i jest szał ciał. Mama husiu i nie chce skubaniec zejść prze pół godziny

Jestem bogiem polecała koleżanka na żonkach

U nas cieplutko, ale strasznie wieje (ale wiatr ciepły), na razie Młoda śpi, ale jak wstanie idziemy na poczte wysłać chuste.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 12:31   #2763
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
Podaje przepis:
-litr wody
-2 kostki drobiowe
-pół łyżeczki curry
-pól łyżeczki papryki
-galka muszkatołowa
-3 marchewki
-dynia (sporo)
-łyżeczka cuku
-jeden serek topiony smietankowy lub kremowy
gotowac 20-30 min. Zblendowac
Dziękuje, to mam juz zaplanowany jutrzejszy obiadek

Cytat:
Napisane przez CookieMonsters Pokaż wiadomość
(
mi przemknęło przez głowe-na ciuchach widzialam nowe za kilka zlotych ale za male byly na Zuz) zeby kupic takie na zime ale tylko do wozka, bo sa podobno bardzo cieple.

moja kuma widelcem, ale lyzka ni chu chu z reszta moja nie cierpi jesc nic lyzka
tak, są bardzo ciepłe, i faktycznie do wózka jak znalazł.

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja też nie chodzę na obcasach

Wiem, wiem, żartuję I nie dziwię się, że sie cieszysz, bo to wielka satysfakcja

Ja swojego czasu kupowałam czasem w H&M młodziezowym

Brzmi strasznie

Może od nas do Was poszło, bo u nas przechodzi chyba (tfu tfu) Kuruj się, Ala!!!

To może się przejdziemy z Tymciem

To faktycznie

Mój mąż tez strasznie chce iść na to.

Jaki tuptulek Chyba bardzo do Ciebie podobny, co?

A pupa biedna
Wiem, że dużo osób poleca na to bepanten...

Coś Ty? A u nas dziś pięknie
Za za Hanię i tę gulkę

Mój mąż rano jak wychodził, pakował po kolei portfel, laptopa, zegarek zakładał w łazience i zastanawiał, co jeszcze musi wziąć. Tymuś był w naszej sypialni. I w pewnym momencie Tymek wchodzi do tej łazienki z męża okularami w ręku i je wyciąga w jego stronę Wiem, że to był przypadek, ale wyszło przekomicznie Szkoda tylko że dostał chwilowej histerii, jak mąż sobie te okulary wziął i założył

No właśnie nie wiem, jak z pakowaniem, bo jej się prawie nie składa. Tylko tak na płasko...

P.S noc przespana od 21 do 9
no jak ładnie spał, a z okularami faktycznie wyobrazam sobie jak to musiało przezabawnie wyglądac

a co do masci, to Karolowi smaruje juz mascią z antybiotykiem, juz mu zadne nie pomagają, mam chyba 9 rodzajów.
Gomra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 12:45   #2764
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Brumek a może wystaw na ablicy.pl albo gumtree to ktoś osobiście odbierze.
A Tymek juz się nie huśta?

My mamy taką hustawę w drzwiach montowaną i jest szał ciał. Mama husiu i nie chce skubaniec zejść prze pół godziny
Może i tak zrobię. Nie mam tam konta jeszcze...

A huśtwakę sprzedaję, bo mamy trzy i chyba trochę tego szczęścia za dużo :d Ostatnio WIELKIM HITEM, naprawdę wielkim, jest ten worek z Ikei i to nam starczy

Cytat:
Napisane przez Gomra Pokaż wiadomość
a co do masci, to Karolowi smaruje juz mascią z antybiotykiem, juz mu zadne nie pomagają, mam chyba 9 rodzajów.

P.S. Nie mogę iśc na spacer, bo czekam na kuriera

P.S.2 - Patik, świetny ten blog

Edytowane przez brumek
Czas edycji: 2012-09-27 o 12:46
brumek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 12:47   #2765
patik87
Zakorzenienie

Cytat:

Jestem bogiem polecała koleżanka na żonkach

U nas cieplutko, ale strasznie wieje (ale wiatr ciepły), na razie Młoda śpi, ale jak wstanie idziemy na poczte wysłać chuste.
u nas też tak wieje.
Sara mi się chyba na dobre poprzestawiała z póniejszym spaniem w dzień.
Jeszcze nie śpi
Musze ja zmiany wprowadzić w swoim "grafiku" w takim razie żeby dopasować pod małą.
Stary 2012-09-27, 12:49   #2766
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Brumku zazdroszcze tako worka, oj zazdroszcze.

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
u nas też tak wieje.
Sara mi się chyba na dobre poprzestawiała z póniejszym spaniem w dzień.
Jeszcze nie śpi
Musze ja zmiany wprowadzić w swoim "grafiku" w takim razie żeby dopasować pod małą.
Moja właśnie wstała.

Agatka jest już z nami
Stary 2012-09-27, 12:56   #2767
adrji
Raczkowanie

Cytat:

zamowiłam na all Karolkowi emu z h&m. Dzisiaj przyszły, tak mi się spodobał ten pomysł ze wstawiam Wam fotki małego, jako że dzieciak bardzo zywy, zdjęcia rozmazane, bardzo cięzko go uchwycic.

Tż powiedział że babskie, ale ja sądze ze jak się odpowiednio polączy to babsko wyglądac nie bedą. Pozatym pierwotnie to chyba od facetów kobiety tą modę podłapały Co sądzicie o emu dla chłopców?

ps. wiem, buty nie sa zdrowe dla malucha, bedzie je miał zakladane rzadko. Muszę dokupic jeszcze mu jakies ocieplane buty na zime.
ja kocham taką modę dla chlopców nie zdrowe ale może to jak z innymi rzeczami w maym stopniu nie zaszkodzi

a jak z twoim samopoczuciem/zdrowiem i ciążą wykluczona??

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Sarka jeszcze nie kuma jedzenia sztućcami. W sumie ja nigdy jej nie dawałam do rączek żeby sama próbowała, dzisiaj był debiut. Trzymała w rączce widelec i ja jej nadziewałam parówkę. Sara drugą ręką z widelca ściągała kawałek i do buzi, nie czai żeby widelec z zawartością włożyć do buzi.
Ale zamotałam, chyba nie wytłumaczyłam o co chodzi.
no to sama sobie napisałaś odpowiedz pewnie 'nie kuma bo jej nigdy do rączki nie dawałaś żeby sama probowała' jak dziewczyny napisały kwestia pewnie kilku dni i będzie probowała raz widelec pusty raz pełny ćwiczone z uporem

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
Podaje przepis:
-litr wody
-2 kostki drobiowe
-pół łyżeczki curry
-pól łyżeczki papryki
-galka muszkatołowa
-3 marchewki
-dynia (sporo)
-łyżeczka cuku
-jeden serek topiony smietankowy lub kremowy
gotowac 20-30 min. Zblendowac
Dzięki Ci kobietko dobra, chyba idę kroić zaraz dynie i wstawie dostałam ze wsi 3 wielkie ekodynie i wogole nie wiem co z nich robić, a ma może ktoś jeszcze jakiś sprawdzony przepis na dynie??

Cytat:
Mój mąż rano jak wychodził, pakował po kolei portfel, laptopa, zegarek zakładał w łazience i zastanawiał, co jeszcze musi wziąć. Tymuś był w naszej sypialni. I w pewnym momencie Tymek wchodzi do tej łazienki z męża okularami w ręku i je wyciąga w jego stronę Wiem, że to był przypadek, ale wyszło przekomicznie Szkoda tylko że dostał chwilowej histerii, jak mąż sobie te okulary wziął i założył
o no to u nas dzisiaj rano coś z podobnych sytuacji Jasiek znalazł rozrzucone oczywiscie po pokoju ku mojej czerwonej gorączce skarpetki taty i dobijał się mu do łazienki tata tata a potem się jeszcze do nich przytulał solidarność facetów
Stary 2012-09-27, 12:57   #2768
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
:
zamowiłam na all Karolkowi emu z h&m. Dzisiaj przyszły, tak mi się spodobał ten pomysł ze wstawiam Wam fotki małego, jako że dzieciak bardzo zywy, zdjęcia rozmazane, bardzo cięzko go uchwycic.
Sara dostała takie buciki od babci w prezencie, jak w nich chodziła w ciągu 3 minut noga wykręcała się z 5 razy MASAKRA (już są sprzedane )

U nas pada

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:02   #2769
adrji
Raczkowanie

Cytat:
Może i tak zrobię. Nie mam tam konta jeszcze...

A huśtwakę sprzedaję, bo mamy trzy i chyba trochę tego szczęścia za dużo :d Ostatnio WIELKIM HITEM, naprawdę wielkim, jest ten worek z Ikei i to nam starczy
o własnie powiedz bo juz tyle razy i nie pamiętam zapytac, a ten worek nie jest dla Tymka też teraz nazwijmy 'niebezpieczny' bo my już dwa razy w ikei mieliśmy do niego przymiarke ale z niego tak się gwałtownie tam wypada nie trzeba nawet sie jakoś bardzo zaplątać, a w ikei jest jeszcze przytwierdzony do podlogi, w domu bralam pod uwage tylko mocowanie górne, jak u was w mieszkaniu?? nie poodbijal sie jakoś kaskader?? czy dywan wystarczy??
Stary 2012-09-27, 13:06   #2770
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Brumku zazdroszcze tako worka, oj zazdroszcze.
A wiesz, że ja go wcale jakoś bardzo nie pragnęłam. Nie zwracałam na niego uwagi, jak byłam w Ikei, ale potem koleżanka mi opowiadała, jak jakiejś jej znajomej trzylatka kocha bujanie w tym i sobie nawet zasypia. No i kupiliśmy. I Tymek wsiąkł Tzn. sam bujać się w tym lubi jako-tako, u mnie na kolanach lubi, bardzo, jeszcze bardziej lubi, jak ja się bujam, a on biega dookoła mnie i odpycha i robi akuku, a najbardziej lubi się na niej wieszać, majtać od ściany do ściany i biegać za nią (a właściwie się przewalać, bo nóżki nie nadążają za tułowiem)

Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość
j
o no to u nas dzisiaj rano coś z podobnych sytuacji Jasiek znalazł rozrzucone oczywiscie po pokoju ku mojej czerwonej gorączce skarpetki taty i dobijał się mu do łazienki tata tata a potem się jeszcze do nich przytulał solidarność facetów
Stary 2012-09-27, 13:06   #2771
adrji
Raczkowanie

i przyszła torebka! jestem pod wrażeniem ze juz dotarla!
jest super ale nie jest duża jest naprawde xxl kopertowką no nie wiem czy na wesele do kreacji pasuje chyba musze się cała ubrać i to ocenić
Stary 2012-09-27, 13:09   #2772
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
o własnie powiedz bo juz tyle razy i nie pamiętam zapytac, a ten worek nie jest dla Tymka też teraz nazwijmy 'niebezpieczny' bo my już dwa razy w ikei mieliśmy do niego przymiarke ale z niego tak się gwałtownie tam wypada nie trzeba nawet sie jakoś bardzo zaplątać, a w ikei jest jeszcze przytwierdzony do podlogi, w domu bralam pod uwage tylko mocowanie górne, jak u was w mieszkaniu?? nie poodbijal sie jakoś kaskader?? czy dywan wystarczy??
Nie jest niebezpieczny! Ta poprzednia (talerzowata) była. A w tym wygodnie siedzi (siedzisko musi był MAŁO napompowane, prawie wcale, wtedy jest lepiej). Oczywiście wtedy go pilnuję. Poza tym większośc czasu bawi się nią sam, tak jak napisałam powyżej. I tak się wyżywa na niej, że zdyszki dostaje
My mamy tylko do sufitu zamontowaną i jest ok. No i na razie nigdy nie próbował z niej sam wyłazić. To chyba by mu jeszcze nie wyszło.
Stary 2012-09-27, 13:09   #2773
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Brumku ja to bym ją chciała dla siebie Zawsze marzyło mi się takie wiszące siedzenie i mega duży parapet przy oknie

Agatka jest już z nami
Stary 2012-09-27, 13:12   #2774
adrji
Raczkowanie

Cytat:
Nie jest niebezpieczny! Ta poprzednia (talerzowata) była. A w tym wygodnie siedzi (siedzisko musi był MAŁO napompowane, prawie wcale, wtedy jest lepiej). Oczywiście wtedy go pilnuję. Poza tym większośc czasu bawi się nią sam, tak jak napisałam powyżej. I tak się wyżywa na niej, że zdyszki dostaje
My mamy tylko do sufitu zamontowaną i jest ok. No i na razie nigdy nie próbował z niej sam wyłazić. To chyba by mu jeszcze nie wyszło.
no już sobie doczytalam po wpisie wiadomość powyżej, to może jeszcze raz podejdziemy do zakupu faktycznie tamta w ikei mega napompowana, a pieniądze na nią od chrzcin mamy ciągle przeznaczone
jeszcze raz
Stary 2012-09-27, 13:12   #2775
patik87
Zakorzenienie

adrij ubierz się i my ocenimy
Miałas pokzazć zdjęcia garderoby
Stary 2012-09-27, 13:16   #2776
marzena_S
Zadomowienie

Nerolko, Nasza matko założycieko- sto lat w zdrowiu i szczęściu!

Natka, trzymam mocno kciuki
- pewnie obronisz się na5!

Aania, ale masz czyścioszka w domu.

Brunetko
, lekarz Wam zalecił ten syrop? Ja niestety o nim nie słyszałam, więc nie pomogę. Te noce to non stop są takie, czy to przez chorobę/wychodzące zęby?

Anka, Telik będzie w Poznaniu 13 października. Jak masz ochotę to oczywiście możesz dołączyć ze swoim maluchem. Miejsce jeszcze nie zostało ustalone.

Brumku, polecam tą stronę- zamawiasz kuriera który odbiera od ciebie paczkę z domu. Koszt ok 27 zł. https://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/?gclid=CI7W...FQ1Z3godcGAAOQ Ja kilka przesyłek przez nich wysyłałam i doszły błyskawicznie.

Pieleszko, o kurcze znowu coś oby to nic poważnego.

Cookie, Zuza wyzdrowieje i też będziecie spacerować.

Scio, też byłam na polowaniu w biedzie. Kupiłam te kapciochy na teraz i na później bo cena atrakcyjna.

Jeszcze w lidlu od dzisiaj promocja na różne ciuszki dziecięce (rajstopy, skarpetki, bluzeczki, polary- no cuda i gatunkowo fajne ).
Tylko od rozmiaru 86.

Zanka, mały casanova Ci rośnie. za zrzucone kg. Ja z kolei mam problem w druga stronę- wszystko za krótkie.

Bartessa, Karolek to kawał faceta- pasują mu te butki.

Ellika,

Bella, zdrówka.

Eve, ale u Was szpital.

Adrij, masz zdolnego synka.

Brumku, sytuacja z okularami rzeczywiście komiczna. Nocy zazdroszczę.

Dzisiaj z ciekawości policzyłam Hani pobudki- 10 w przeciągu 11h. Do tego trzeba doliczyć jęczenie i kręcenie przez sen, które mnie wybudzało- pewnie drugie tyle. Po prostu żyć nie umierać-już straciłam nadzieję, że jeszcze kiedyś prześpię w całości noc.
Stary 2012-09-27, 13:17   #2777
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Cytat:
ja kocham taką modę dla chlopców nie zdrowe ale może to jak z innymi rzeczami w maym stopniu nie zaszkodzi

a jak z twoim samopoczuciem/zdrowiem i ciążą wykluczona??

no to sama sobie napisałaś odpowiedz pewnie 'nie kuma bo jej nigdy do rączki nie dawałaś żeby sama probowała' jak dziewczyny napisały kwestia pewnie kilku dni i będzie probowała raz widelec pusty raz pełny ćwiczone z uporem

Dzięki Ci kobietko dobra, chyba idę kroić zaraz dynie i wstawie dostałam ze wsi 3 wielkie ekodynie i wogole nie wiem co z nich robić, a ma może ktoś jeszcze jakiś sprawdzony przepis na dynie??

Ach moja ciąża? panikara jestem, no własnie jestem szczęśliwą posiadaczką @ od przed wczoraj
no a tak powaznie to nawet u gina byłam, wykluczyl ciąze, wszystkie domniemane choroby, i stwierdzil ze bolesne piersi wywołał stres.

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Sara dostała takie buciki od babci w prezencie, jak w nich chodziła w ciągu 3 minut noga wykręcała się z 5 razy MASAKRA (już są sprzedane )

U nas pada
te co ma Karol maja szeroką i sztywną podeszwe, stabilnie w nich stąpa. Miał założone na kilka minut a upocił sie strasznie.
Stary 2012-09-27, 13:23   #2778
marzena_S
Zadomowienie

Brumku, strona się nie wyświetla. Jak wpiszesz w gooogle kurjerzy to będzie pierwszy link (ale doczytałam, że czekasz na kuriera więc pewnie już po sprawie )

Adrij, Jasiek skarpetoholik.Daw aj zdjęcie garderoby, kreacji z kopertówką i Jaśka w kombinezonie.
Stary 2012-09-27, 13:31   #2779
Haniula
Zakorzenienie

patik tu na dole w ogłoszeniu edytowane pozdrowienia
http://allegro.pl/wozek-jedo-bartatina-i2665423700.html

brumek ja sobie nie umiem wyobrazic tego worka z sufitu , w ogole nie wiem o czym mówicie

ale u nas sie rozpadało i wieje brzydko tz byl z lenką na spacerze ale szybciochem wrocili, pozniej mielismy goscia, Lenka pierwszy raz ładnie zjadła moj obiad standardowo zapiła mlekiem i poszla spać, bez specjalnego usypiania, nie moge wyjsć z szoku :wow: bo normalnie w dzien to jest armagedon z jej spaniem
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:44   #2780
adrji
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Adrij, Jasiek skarpetoholik.Daw aj zdjęcie garderoby, kreacji z kopertówką i Jaśka w kombinezonie.
he to mam pomysł ubiore siebie, ubiore Jaśka, i zrobie nam zdjęcie w garderobie będzie 3w1
a tak na powaznie to zrobie chyba w sobote jak juz sie wybiore

Patik zrobie zdjęcie zrobie ale widzisz zmobilizowałaś mnie żeby tam wkońcu generalnie ogarnąć i zrobie

P.S. robie w międzyczasie ten krem z dynii
Stary 2012-09-27, 13:44   #2781
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość

Jeszcze w lidlu od dzisiaj promocja na różne ciuszki dziecięce (rajstopy, skarpetki, bluzeczki, polary- no cuda i gatunkowo fajne ).
Tylko od rozmiaru 86.
potwierdzam najmniejszy przedział to 86-92
ale zestawy z czapkami bez rozmiarowe
To tylko mój łobuz taki duży ,że ma te ciuchy dobre ??
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:04   #2782
DDewik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CookieMonsters Pokaż wiadomość
Dobry

no właśnie moja pediatra stanowczo odradza tran dla dzieci poniżej 2 roku życia. ale nie wiem z czego to wynika w ogóle odradza wszelkie preparaty tzw. na odpornosć, poza preparatami witaminowymi..
dla chorowitka, oby juz szło ku lepszemu

Moja pediatra rowniez odradza, po skonczonych 2 latach mozna podawac, teraz tylko witamine d

Witam!
Moj laptopik zaniemógł i nie moge pisac.Mam nadzieje, ze mi maz naprawi szybko(padla chyba plyta glówna), a na razie czytam z tablety, a nie lubie z niej pisac. Nocki mamy ostatnio fatalne(4 ida pelna para), jestem troszke zombiakiem
Pozdrawiam

Natka -kciuki za obrone

Edytowane przez DDewik
Czas edycji: 2012-09-27 o 14:10
DDewik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:08   #2783
Lili 83
Zakorzenienie

Dziubek zostały Ci jeszcze jakieś sztućce?
Kasę przeleję jak będę miała więcej czasu wieczorem.

Patik no myję Może rzeczywiście niezbyt dokładnie, czasem tylko przepłukałam samą wodą.
Ale jak tylko widzę,że COŚ tam jest to szoruję namiętnie
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:13   #2784
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

na rozluźnienie http://dajerade.com/obrazek/5279/

Agatka jest już z nami
Stary 2012-09-27, 14:15   #2785
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Dziubek zostały Ci jeszcze jakieś sztućce?
Kasę przeleję jak będę miała więcej czasu wieczorem.
a co już Radek zniszczył ??
wiesz co zostawiłam sobie dwa komplety bo do rodziców jeden zawiozę ale myślę, że jak mały będzie zdrowy to mogę podjechać na dniach i kupić Ci całą paczkę i wysłać
Stary 2012-09-27, 14:21   #2786
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
a co już Radek zniszczył ??
wiesz co zostawiłam sobie dwa komplety bo do rodziców jeden zawiozę ale myślę, że jak mały będzie zdrowy to mogę podjechać na dniach i kupić Ci całą paczkę i wysłać
nie, nie zniszczył jeszcze
Chciałam dla koleżanek, myślałam, że może coś Ci jeszcze zostało. Specjalnie nie jedź
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:24   #2787
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
1. Ja też nie chodzę na obcasach

2. P.S noc przespana od 21 do 9
1. Ja noszę obcasy przewanie do pracy :/ I nawet lubię Ale do biegania na codzień wolę płaskie

2. Ale fajnie My spałyśmy od 21 do 3-ciej, i potem nie wiem o której pobudka była, ale jak wychodziłam przed 7-ma, to dziecko jeszcze smacznie spało

tylko po to, żeby w niej wszystko było

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2012-09-27 o 14:58
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:25   #2788
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
nie, nie zniszczył jeszcze
Chciałam dla koleżanek, myślałam, że może coś Ci jeszcze zostało. Specjalnie nie jedź
aaa no to ok bo już się wystraszyłam
jeśli to nie super pilna sprawa to mogę przy okazji podjechać, daj znać
Stary 2012-09-27, 14:38   #2789
sygine
Zadomowienie

Witam i od razu proszę NIE STRZELAĆ

Wiem że nie było mnie tu sto lat, ale mam nadzieję, że jeszcze któraś mnie pamięta...
Przyznam się bez bicia, że nie mam czasu na wizaż i nie będę nadrabiać bo nie dałabym rady i tak (chyba ze 3 wątki już beze mnie albo i więcej...)

Może napiszę trochę co u nas skoro już się odzywam
Natan rośnie jak na drożdżach, śmiga aż miło (czasem trudno go dogonić), uparciuch się robi i potrafi postawić na swoim hehe Mówi "mamamamama" i "bababababa" i jeszcze parę innych
W żłobku rewelacja! Jeszcze (odpukać ) nie chorował poza drobnym katarem...

A ja cóż... pracuję, staram się jak wracam jak najwięcej czasu spędzać z Młodym i mam bardzo mało czasu dla siebie...

Nie wiem co jeszcze dopisać...

No i jeszcze na poprzednim wątku tego posta walnęłam hehe
Stary 2012-09-27, 15:21   #2790
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Witam i od razu proszę NIE STRZELAĆ

Wiem że nie było mnie tu sto lat, ale mam nadzieję, że jeszcze któraś mnie pamięta...
Przyznam się bez bicia, że nie mam czasu na wizaż i nie będę nadrabiać bo nie dałabym rady i tak (chyba ze 3 wątki już beze mnie albo i więcej...)

Może napiszę trochę co u nas skoro już się odzywam
Natan rośnie jak na drożdżach, śmiga aż miło (czasem trudno go dogonić), uparciuch się robi i potrafi postawić na swoim hehe Mówi "mamamamama" i "bababababa" i jeszcze parę innych
W żłobku rewelacja! Jeszcze (odpukać ) nie chorował poza drobnym katarem...

A ja cóż... pracuję, staram się jak wracam jak najwięcej czasu spędzać z Młodym i mam bardzo mało czasu dla siebie...

Nie wiem co jeszcze dopisać...

No i jeszcze na poprzednim wątku tego posta walnęłam hehe
no oczywiscie że Cię pamiętamy

przynajmniej ja nie mam takiego problemu

Ja to Bartessa, niestety po zbanowaniu mojego konta za to ze zostałam klonem mojej siostry, musimy teraz korzystać z jednego profilu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości