|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za nią i za pozostałe wątkowe dzidziusie! ![]() Byłam w Biedronce, kupiłam zmywacz, bo mój się kończy, więc jak najbardziej konieczny zakup. Nie wzięłam nic więcej, ale i tak teraz muszę zużyć 2-3 rzeczy, żeby wyrównać raport. |
|
|
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
19,90zł za kilogram
![]() Przynajmniej w wątku będzie urozmaicenie . Córeczki też się pewnie jeszcze doczekasz Cytat:
![]() Oj, już mi ślinka leci na myśl o pysznej rybce na obiad ![]() Nynko - ależ ona fajniutka |
|
|
|
|
#2823 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
ale ja lubię takie peelingi, tak jak cukrowy z dax'a a że ja ciągle podrapana od łażenia po lesie to... Cytat:
zużyłam maskę do włosów mypa
|
|
#2824 |
|
Konto usunięte
|
Zrobiłam sobie zużyciowy plan na październik na blogu:
http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com/p/denkuje.html I myślę, że będę taki tworzyć co miesiąc
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
nynka mala jest cudna
Hosenko chlopaczek rownie cudny jak dziewczynkapewnie sie maz cieszy, co? |
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje
|
|
|
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro cesarka to pewnie tego dnia na kiedy masz termin [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36789206]Sama słodycz ![]() Trzymam kciuki za nią i za pozostałe wątkowe dzidziusie! ![]() Byłam w Biedronce, kupiłam zmywacz, bo mój się kończy, więc jak najbardziej konieczny zakup. Nie wzięłam nic więcej, ale i tak teraz muszę zużyć 2-3 rzeczy, żeby wyrównać raport.[/QUOTE] który zmywacz wzięłaś? ja myślę nad tym natłuszczającym, ciekawe czy dobry ![]() Orlica Gani Cuciola cieszę się że Wam się podoba nie pogniewacie się jak Wam od czasu do czasu pokażę jakieś zdjęcie?
|
|
#2828 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Koniku, przykro mi, że masz takie dylematy... Może zapytaj lekarza jakie są rokowania, ile będziesz musiała leżeć, a potem zadzwoń na uczelnię, powiedz jak ci zależy na tych studiach i jaką masz sytuację, może pozwolą ci zaliczyć zaległości z każdego zjazdu potem na konsultacjach, a uczyłabyś się na razie w domu.W końcu nie byłoby cię jakieś 4-5 zjazdów.
Zużyłam balsam Avon Naturals banan i kokos ![]() No i mam dostać podwyżkę póki co w pracy Fajny ten organizer biedronkowy Koshatko, no to faktycznie masz dużo żeli. A napoczęłaś aż 13 z nich? Ja też mam dużo żeli (23) ale używam zawsze jednego, bo wtedy szybko schodzi, a tak to bym zużywała wieki!Też nie mogę się rozstać z żadnym zelem ani balsamem! Myszka mi się zepsuła, bo jak kliknę raz, to się klika 2 razy. Strasznie to wkurzające Za perfumy podróbki oddała mi kasę sprzedajaca z All, wiec mam w tym miesiacu na koncie tylko 2 zakupy kosmetyczne: pomadkę Oriflame Beauty wonder i tonik Ori jagodowy ![]() Mam też w tym miesiacu dużo zużyć i końcówek! To będzie rekordowy miesiąc dla mnie! Nynka, sliczności ta Twoja córcia!Karmisz piersią? Hosenko, gratuluję synka!
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
![]() Nie umiem się cieszyć ... głowa mnie od płaczu boli ![]() Sprzedałam wczoraj paletę TheBalm Nude'tude (nie używalam prawie) i tym sposobem uzbierało mi się już 280 zł z zakończonych aukcji (zbieram na toaletkę )
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-09-27 o 19:16 |
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia bo wpadł mi w ręce katalog avon a oni zawsze mają jakieś ciekawe zapachy żeli
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko placzesz bo chcialas coreczke?
Ej no, nie przejmuj sie tak, wazne zeby dziecko bylo zdrowe!!! |
|
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj miałam zaliczenie - chyba mi nie poszło, jutro kolejne, a od poniedziałku już nowy semestr, a ja jeszcze mam tamten egzamin do zdania No co Ty? Pierwsze słyszę, żeby matka się popłakała z powodu płci dziecka, każde trzeba kochać.... Może to znak, że nie jesteś jeszcze wcale gotowa na dziecko? Ja skusiłam się w Biedronce na: pomadkę Oeparol płyn micelarny maseczka Delia Chciałam jeszcze kolejny błyszczyk Bell, tym razem fuksjowy, ale się opamiętałam, bo krucho stoję z gotówką. |
|
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, nie martw się! To pewnie przez burzę hormonów tak do tego podchodzisz. Dlaczego aż tak bardzo liczyłaś na dziewczynkę? Większość par chce najpierw chłopczyka, zeby mógł opiekować się młodszą siostrą
Ty o ile pamietam masz siostrę i siostrzenicę, więc moze nie miałaś styczności z małymi chłopcami. Ale gwarantuję ci, ze też są wspaniali tak jak dziewczynki i w przyszłosci chyba trochę mniej kłopotu z chłopcem niż z dziewczynką. Ja mam brata i nie zamieniłabym go na siostrę za zadne skarby!A już na pewno nie powinnaś tak płakać strasznie, dziecko to pewnie czuje ![]() Macie jakiś pomysł jakie trzeba zrobić studia podyplomowe na sekretarza szkoły? nie mogę znaleźć nic sensownego.
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu mąż mnie wyhuśtał Koleżanki, jak piszesz, "od zawsze" chciały jako pierwszego syna tłumacząc właśnie jak Ty, ale ja nigdy takiej konieczności nie widziałam Za bratem też nigdy nie tęskniłam, nie brakowało mi go itp.Druga sprawa, że doświadczeń z małymi chłopcami nie mam, nie będę umiała się nim zająć, bawić itp. Kupowanie wiecznie spodni i samochodzików jakoś mnie nie fascynuje i nie przemawia do mnie :bawi: Będzie pole do popisu dla TŻ ![]() Jak mi lekarz powiedział, że chłopak, to zapytałam: ale może jeszcze się okazać inaczej, prawda? Na co on, że nie, że ewidentnie chłopak - że dobrze się ułożył, widać wyraźnie, poza tym to już początek 6 miesiąca, więc o pomyłkę trudno. Z pierwszym dzieckiem "zwlekałam", z drugim będzie jeszcze trudniej, choćby z racji wieku.
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2840 | ||
|
Zakorzenienie
|
a do kiedy ta oferta? Przepraszam za banalne pytania ale jestem uziemiona w domu i nie mam jak spr a w necie szukalam i nie znalazłam odp.
Cytat:
Cytat:
Ja Wam zazdroszczę maluchów i sama bym chciała je mieć, dlatego zaraz po slubie bede pracować nad dzieckiem. Mam nadzieje, że to nie są odległe plany Mój TZ coraz bardziej nawiązuje do tematu slubu, oglada mieszkania itp. Glupi wypadek z nogą pokrzyzowal nam plany, bo szykowalo nam sie kilka wyjazdów tylko we 2 i moze wtedy by sie cos wydarzyło (czyt. zaręczyny).moze zarzadzanie oświata?
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. To jeden z produktów dnia z okazji otwarcia 2000 Biedronki i z tego, co czytałam na wątku Biedrowym, to koło 10 wszędzie zdążyły się skończyć (w rekordowych przypadkach nie doczekały 8 ).
|
|
|
|
|
#2842 |
|
Konto usunięte
|
Tak Was czytam i też marzy mi się, żeby być na swoim, po ślubie, z dzieckiem w drodze... Może i młoda jestem, ale w pełni na to gotowa, jesteśmy z TŻem od 6 lat razem i jesteśmy ze sobą szczęśliwi, on też już by chciał... Tyle, że oboje zdajemy sobie sprawę, że najpierw trzeba się jakoś ustabilizować finansowo, a oboje studiujemy i nie mamy stałej pracy... Ech, aż mnie chandra złapała
|
|
|
|
#2843 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też uwielbiam łososia Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No to dobrze, że tak się rozwiązała sprawa i dostałaś kasę z powrotem ![]() Aż tak jesteś zawiedziona? Nie rozumiem troszkę, czemu przez to płaczesz. Przecież to inna płeć, a nie chore dziecko... Doczytałam Twojego późniejszego posta. Nadal mnie to dziwi. Rozumiem, gdybyś np. już miała syna, albo dwóch i kolejne dziecko okazałoby się synem. Ale nie przy pierwszej ciąży... Ja tak samo ![]() Zużyłam miniaturkę micela YR i masło do ciała Cien 400 ml |
|||||
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siedzenie w domu mi nie służy. Już przegląam neta w poszukiwaniu kosmetyków i ubrań/dodatków. Miałam już w koszyku kilka rzeczy na paatal, ale ostatecznie zrezygnowałam ze złożenia zamówienia. Niestety na all znalazłam fajne oferty z zestawami kosmetyków ;( i po co mi to?
|
|
#2845 |
|
Konto usunięte
|
Zużyłam półlitrową butle balsamu do ciała Eveline!
|
|
|
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ma któraś z was taką dużą piłkę do ćwiczeń? Wiecie, taka na której można siąść itp. |
|
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrozumie ktoś psychikę kobiety w ciąży
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko nie rozumiem Twojego podejścia do macierzyństwa.
Cała reszta jak dla mnie pozostaje bez zmian. Dlaczego uważasz że chłopakowi to tylko samochody się kupuje? A dziewczynce to pewnie miniaturowy sprzęt do bycia kurą domową, co? Moja siostrzenica jaką pierwszą zabawkę ode mnie dostała np samochód. A siostrzeniec bawi się też lalkami, domkiem księżniczek itp. A ulubioną zabawką obydwojga są narzędzia do majsterkowania. Cytat:
![]() Ja mam ale jeszcze jej nie nadmuchałam, a co?
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
We wrześniu mam tylko 3 zużycia
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

na szczęście już się opamiętuję, wczoraj w biedronce wzięłam tylko micel i odżywkę do rzęs, chciałam jeszcze zmywacz, ale skoro mają być na stałe to nie ma się co śpieszyć, i pomadkę oeparol ale się śpieszyłam i nie znalazłam a może to i lepiej bo mam 2 carmexy do zużycia 
zobaczcie jak wysoko już podnosi główkę 

Przynajmniej będzie z niego większy pożytek, niż z kolejnych kosmetyków 

a że ja ciągle podrapana od łażenia po lesie to... 
chlopaczek rownie cudny jak dziewczynka

nie mogę znaleźć nic sensownego.
A dziewczynce to pewnie miniaturowy sprzęt do bycia kurą domową, co?
We wrześniu mam tylko 3 zużycia