Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-27, 16:45   #2821
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
ja swego czasu tak miałam na szczęście już się opamiętuję, wczoraj w biedronce wzięłam tylko micel i odżywkę do rzęs, chciałam jeszcze zmywacz, ale skoro mają być na stałe to nie ma się co śpieszyć, i pomadkę oeparol ale się śpieszyłam i nie znalazłam a może to i lepiej bo mam 2 carmexy do zużycia
moja mała królewna dzisiaj i prawie nie boli jej brzuszek, właśnie smacznie sobie śpi zobaczcie jak wysoko już podnosi główkę
Sama słodycz

Trzymam kciuki za nią i za pozostałe wątkowe dzidziusie!

Byłam w Biedronce, kupiłam zmywacz, bo mój się kończy, więc jak najbardziej konieczny zakup. Nie wzięłam nic więcej, ale i tak teraz muszę zużyć 2-3 rzeczy, żeby wyrównać raport.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 17:24   #2822
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
a po ile ten łosos?
19,90zł za kilogram

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja na swoją muszę liczyć następnym razem, bo teraz będzie chłopak.
Przynajmniej w wątku będzie urozmaicenie . Córeczki też się pewnie jeszcze doczekasz

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
To teraz miej większe wyrzuty, bo ja mam w zapasie 6 smarowideł i 3 żele (w tym w każdej kategorii j jest po jednej miniaturce)

O, to też! Przykro nam gani, ale nie możesz szaleć

Przynajmniej będzie z niego większy pożytek, niż z kolejnych kosmetyków
Chyba rzeczywiście nie mam co szaleć

Oj, już mi ślinka leci na myśl o pysznej rybce na obiad

Nynko - ależ ona fajniutka

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 17:25   #2823
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
i jak Ci się ten peeling sprawował? Bo ja go mam, ale muszę z żelem używać jednoczęsnie;p O ile masz ten z krówką
ja miałam gruszkowy, jest w stanie stałym, to fakt ale ja lubię takie peelingi, tak jak cukrowy z dax'a jedyne, co mnie w nim wkurzało, to że był solny i np jak miałam gdzieś otarcie czy rankę to szczypała ta sól a że ja ciągle podrapana od łażenia po lesie to...
Cytat:
Przynajmniej będzie z niego większy pożytek, niż z kolejnych kosmetyków
za pierwszym razem, jak przeczytałam twoją wypowiedź, to myślałam, że to jest o synku Hosenki

zużyłam maskę do włosów mypa
Stary 2012-09-27, 17:26   #2824
Konto usunięte

Zrobiłam sobie zużyciowy plan na październik na blogu:
http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com/p/denkuje.html
I myślę, że będę taki tworzyć co miesiąc
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 17:29   #2825
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

nynka mala jest cudna

Hosenko chlopaczek rownie cudny jak dziewczynka
pewnie sie maz cieszy, co?

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 17:49   #2826
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
za pierwszym razem, jak przeczytałam twoją wypowiedź, to myślałam, że to jest o synku Hosenki

zużyłam maskę do włosów mypa

Gratulacje

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-09-27, 17:56   #2827
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Moja na razie siedzi w brzuchu, terminy mam na przyszly tydzien i cos czuje, ze to wtedy bedzie
Lekarka mowi, ze mam sie nastawiac na cesarke, bo dziecko duze i posladkowe, wiec jestem juz nastawiona

Ogolnie czuje sie bardzo dobrze, nadal chodze normalnie po miescie, zalatwiam co sie da, jeszcze poki moge sie ruszyc z domu. Tylko w nocy bardzo nie moge spac, chodze do kibelka trzy razy co najmniej, no i przekrecic sie na bok ciezko. Do tego celu uzywam meza
u mnie też była cesarka bo mała była pośladkowo ale na szczęście była nieduża skoro cesarka to pewnie tego dnia na kiedy masz termin masz jakieś obawy?
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36789206]Sama słodycz

Trzymam kciuki za nią i za pozostałe wątkowe dzidziusie!

Byłam w Biedronce, kupiłam zmywacz, bo mój się kończy, więc jak najbardziej konieczny zakup. Nie wzięłam nic więcej, ale i tak teraz muszę zużyć 2-3 rzeczy, żeby wyrównać raport.[/QUOTE]
który zmywacz wzięłaś? ja myślę nad tym natłuszczającym, ciekawe czy dobry

Orlica Gani Cuciola cieszę się że Wam się podoba nie pogniewacie się jak Wam od czasu do czasu pokażę jakieś zdjęcie?
Stary 2012-09-27, 17:58   #2828
Konto usunięte

Cytat:
u mnie też była cesarka bo mała była pośladkowo ale na szczęście była nieduża skoro cesarka to pewnie tego dnia na kiedy masz termin masz jakieś obawy?

który zmywacz wzięłaś? ja myślę nad tym natłuszczającym, ciekawe czy dobry

Orlica Gani Cuciola cieszę się że Wam się podoba nie pogniewacie się jak Wam od czasu do czasu pokażę jakieś zdjęcie?
Ten zielony z olejem kokosowym, ale jeszcze nie używałam pewnie dopiero za parę dni.
Stary 2012-09-27, 18:16   #2829
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
zartujesz? no przeciez to az uciecha patrzec jak taki maly brzdac sobie rosnie!

Stary 2012-09-27, 18:30   #2830
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
a widzisz mówiłam Ci że będzie chłopiec ja chłopca chciałam ale teraz to płeć już nie ma znaczenia, tatuś też w córeczce zakochany
Zamień się

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 18:36   #2831
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Żartujesz sobie? To przecież sama radość patrzeć na takiego brzdąca

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-09-27, 19:10   #2832
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Koniku, przykro mi, że masz takie dylematy... Może zapytaj lekarza jakie są rokowania, ile będziesz musiała leżeć, a potem zadzwoń na uczelnię, powiedz jak ci zależy na tych studiach i jaką masz sytuację, może pozwolą ci zaliczyć zaległości z każdego zjazdu potem na konsultacjach, a uczyłabyś się na razie w domu.W końcu nie byłoby cię jakieś 4-5 zjazdów.

Zużyłam balsam Avon Naturals banan i kokos Wyciągam z zapasów krem Johnson's baby Bedtime
No i mam dostać podwyżkę póki co w pracy

Fajny ten organizer biedronkowy

Koshatko, no to faktycznie masz dużo żeli. A napoczęłaś aż 13 z nich? Ja też mam dużo żeli (23) ale używam zawsze jednego, bo wtedy szybko schodzi, a tak to bym zużywała wieki!
Też nie mogę się rozstać z żadnym zelem ani balsamem!

Myszka mi się zepsuła, bo jak kliknę raz, to się klika 2 razy. Strasznie to wkurzające

Za perfumy podróbki oddała mi kasę sprzedajaca z All, wiec mam w tym miesiacu na koncie tylko 2 zakupy kosmetyczne: pomadkę Oriflame Beauty wonder i tonik Ori jagodowy
Mam też w tym miesiacu dużo zużyć i końcówek! To będzie rekordowy miesiąc dla mnie!

Nynka, sliczności ta Twoja córcia!Karmisz piersią?

Hosenko, gratuluję synka! Chciałaś dziewczynkę bardziej?
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 19:14   #2833
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Hosenko, gratuluję synka! Chciałaś dziewczynkę bardziej?
Tak

Nie umiem się cieszyć ... głowa mnie od płaczu boli

Sprzedałam wczoraj paletę TheBalm Nude'tude (nie używalam prawie) i tym sposobem uzbierało mi się już 280 zł z zakończonych aukcji (zbieram na toaletkę )

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-09-27 o 19:16
Stary 2012-09-27, 19:36   #2834
Lynn
Zakorzenienie

Nusia bo wpadł mi w ręce katalog avon a oni zawsze mają jakieś ciekawe zapachy żeli
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 19:54   #2835
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Hosenko placzesz bo chcialas coreczke?
Ej no, nie przejmuj sie tak, wazne zeby dziecko bylo zdrowe!!!

Stary 2012-09-27, 20:01   #2836
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra... Współczuję Ci. Mam nadzieję, że jednak uda Ci się jakoś wszystko załatwić i bez problemu przyjmą indeks.
No niestety, taka uczelnia nie sprzyja studiowaniu. Nie wiem co mam zrobić naprawdę

Dzisiaj miałam zaliczenie - chyba mi nie poszło, jutro kolejne, a od poniedziałku już nowy semestr, a ja jeszcze mam tamten egzamin do zdania

Cytat:
Tak

No co Ty? Pierwsze słyszę, żeby matka się popłakała z powodu płci dziecka, każde trzeba kochać.... Może to znak, że nie jesteś jeszcze wcale gotowa na dziecko?

Ja skusiłam się w Biedronce na:
pomadkę Oeparol
płyn micelarny
maseczka Delia

Chciałam jeszcze kolejny błyszczyk Bell, tym razem fuksjowy, ale się opamiętałam, bo krucho stoję z gotówką.
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 20:29   #2837
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Hosenko, nie martw się! To pewnie przez burzę hormonów tak do tego podchodzisz. Dlaczego aż tak bardzo liczyłaś na dziewczynkę? Większość par chce najpierw chłopczyka, zeby mógł opiekować się młodszą siostrą Ty o ile pamietam masz siostrę i siostrzenicę, więc moze nie miałaś styczności z małymi chłopcami. Ale gwarantuję ci, ze też są wspaniali tak jak dziewczynki i w przyszłosci chyba trochę mniej kłopotu z chłopcem niż z dziewczynką. Ja mam brata i nie zamieniłabym go na siostrę za zadne skarby!A już na pewno nie powinnaś tak płakać strasznie, dziecko to pewnie czuje

Macie jakiś pomysł jakie trzeba zrobić studia podyplomowe na sekretarza szkoły? nie mogę znaleźć nic sensownego.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 21:13   #2838
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko, nie martw się! To pewnie przez burzę hormonów tak do tego podchodzisz. Dlaczego aż tak bardzo liczyłaś na dziewczynkę? Większość par chce najpierw chłopczyka, zeby mógł opiekować się młodszą siostrą Ty o ile pamietam masz siostrę i siostrzenicę, więc moze nie miałaś styczności z małymi chłopcami. Ale gwarantuję ci, ze też są wspaniali tak jak dziewczynki i w przyszłosci chyba trochę mniej kłopotu z chłopcem niż z dziewczynką. Ja mam brata i nie zamieniłabym go na siostrę za zadne skarby!A już na pewno nie powinnaś tak płakać strasznie, dziecko to pewnie czuje

Macie jakiś pomysł jakie trzeba zrobić studia podyplomowe na sekretarza szkoły? nie mogę znaleźć nic sensownego.
U mnie to nawet nie tyle co nastawianie, tylko odkąd pamiętam, pragnęłam dziewczynki (1 albo 2) kupować sukienki, robić kucyki, ładnie ubierać itp A tu mąż mnie wyhuśtał Koleżanki, jak piszesz, "od zawsze" chciały jako pierwszego syna tłumacząc właśnie jak Ty, ale ja nigdy takiej konieczności nie widziałam Za bratem też nigdy nie tęskniłam, nie brakowało mi go itp.
Druga sprawa, że doświadczeń z małymi chłopcami nie mam, nie będę umiała się nim zająć, bawić itp. Kupowanie wiecznie spodni i samochodzików jakoś mnie nie fascynuje i nie przemawia do mnie :bawi: Będzie pole do popisu dla TŻ

Jak mi lekarz powiedział, że chłopak, to zapytałam: ale może jeszcze się okazać inaczej, prawda? Na co on, że nie, że ewidentnie chłopak - że dobrze się ułożył, widać wyraźnie, poza tym to już początek 6 miesiąca, więc o pomyłkę trudno.

Z pierwszym dzieckiem "zwlekałam", z drugim będzie jeszcze trudniej, choćby z racji wieku.

Instagram

Stary 2012-09-27, 21:30   #2839
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:

Może coś z zakresu menadżerskiego? Stricte na sekretarza to nie znajdziesz, a menadzerskie zawsze mogą się w innej pracy przydać
Stary 2012-09-27, 22:20   #2840
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
19,90zł za kilogram
a do kiedy ta oferta? Przepraszam za banalne pytania ale jestem uziemiona w domu i nie mam jak spr a w necie szukalam i nie znalazłam odp.

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość

Ja skusiłam się w Biedronce na:
pomadkę Oeparol
płyn micelarny
maseczka Delia
szkoda, ze Biedronka nie ma sklepu on-line.

Cytat:
U mnie to nawet nie tyle co nastawianie, tylko odkąd pamiętam, pragnęłam dziewczynki (1 albo 2) kupować sukienki, robić kucyki, ładnie ubierać itp A tu mąż mnie wyhuśtał Koleżanki, jak piszesz, "od zawsze" chciały jako pierwszego syna tłumacząc właśnie jak Ty, ale ja nigdy takiej konieczności nie widziałam Za bratem też nigdy nie tęskniłam, nie brakowało mi go itp.
Druga sprawa, że doświadczeń z małymi chłopcami nie mam, nie będę umiała się nim zająć, bawić itp. Kupowanie wiecznie spodni i samochodzików jakoś mnie nie fascynuje i nie przemawia do mnie :bawi: Będzie pole do popisu dla TŻ

Jak mi lekarz powiedział, że chłopak, to zapytałam: ale może jeszcze się okazać inaczej, prawda? Na co on, że nie, że ewidentnie chłopak - że dobrze się ułożył, widać wyraźnie, poza tym to już początek 6 miesiąca, więc o pomyłkę trudno.

Z pierwszym dzieckiem "zwlekałam", z drugim będzie jeszcze trudniej, choćby z racji wieku.
Hosenko, pewnie to trochę szok usłyszeć odmienną wersję niż by się chciało, ale na pewno gdy tylko zobaczysz swoją dzidzię zakochasz się w niej od pierwszego wejrzenia. To w sumie nawet dobrze, że TZ bedzie sie "musiał" zajmowac synkiem, bo Ty będziesz miała więcej czasu dla siebie. Głowa do góry!

Ja Wam zazdroszczę maluchów i sama bym chciała je mieć, dlatego zaraz po slubie bede pracować nad dzieckiem. Mam nadzieje, że to nie są odległe plany Mój TZ coraz bardziej nawiązuje do tematu slubu, oglada mieszkania itp. Glupi wypadek z nogą pokrzyzowal nam plany, bo szykowalo nam sie kilka wyjazdów tylko we 2 i moze wtedy by sie cos wydarzyło (czyt. zaręczyny).

Cytat:

moze zarzadzanie oświata?
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 22:52   #2841
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
a do kiedy ta oferta? Przepraszam za banalne pytania ale jestem uziemiona w domu i nie mam jak spr a w necie szukalam i nie znalazłam odp.
Tylko dziś, niestety . To jeden z produktów dnia z okazji otwarcia 2000 Biedronki i z tego, co czytałam na wątku Biedrowym, to koło 10 wszędzie zdążyły się skończyć (w rekordowych przypadkach nie doczekały 8 ).

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-09-27, 23:18   #2842
Konto usunięte

Tak Was czytam i też marzy mi się, żeby być na swoim, po ślubie, z dzieckiem w drodze... Może i młoda jestem, ale w pełni na to gotowa, jesteśmy z TŻem od 6 lat razem i jesteśmy ze sobą szczęśliwi, on też już by chciał... Tyle, że oboje zdajemy sobie sprawę, że najpierw trzeba się jakoś ustabilizować finansowo, a oboje studiujemy i nie mamy stałej pracy... Ech, aż mnie chandra złapała
Stary 2012-09-27, 23:21   #2843
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Ogolnie czuje sie bardzo dobrze, nadal chodze normalnie po miescie, zalatwiam co sie da, jeszcze poki moge sie ruszyc z domu. Tylko w nocy bardzo nie moge spac, chodze do kibelka trzy razy co najmniej, no i przekrecic sie na bok ciezko. Do tego celu uzywam meza
No to super, że nawet teraz bez problemu "normalnie" funkcjonujesz

Cytat:
Chyba rzeczywiście nie mam co szaleć

Oj, już mi ślinka leci na myśl o pysznej rybce na obiad
No, szybko mi się uspokoiłaś
Też uwielbiam łososia

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
Tak, zjemy go na obiad

Cytat:
Pokazuj jak najczęściej!

Cytat:
No i mam dostać podwyżkę póki co w pracy

Za perfumy podróbki oddała mi kasę sprzedajaca z All, wiec mam w tym miesiacu na koncie tylko 2 zakupy kosmetyczne: pomadkę Oriflame Beauty wonder i tonik Ori jagodowy
Mam też w tym miesiacu dużo zużyć i końcówek! To będzie rekordowy miesiąc dla mnie!
Gratulacje
No to dobrze, że tak się rozwiązała sprawa i dostałaś kasę z powrotem

Cytat:
Tak

Aż tak jesteś zawiedziona? Nie rozumiem troszkę, czemu przez to płaczesz. Przecież to inna płeć, a nie chore dziecko... Doczytałam Twojego późniejszego posta. Nadal mnie to dziwi. Rozumiem, gdybyś np. już miała syna, albo dwóch i kolejne dziecko okazałoby się synem. Ale nie przy pierwszej ciąży...

Cytat:
Ja mam brata i nie zamieniłabym go na siostrę za zadne skarby!
Ja tak samo

Zużyłam miniaturkę micela YR i masło do ciała Cien 400 ml
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 23:50   #2844
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko dziś, niestety . To jeden z produktów dnia z okazji otwarcia 2000 Biedronki i z tego, co czytałam na wątku Biedrowym, to koło 10 wszędzie zdążyły się skończyć (w rekordowych przypadkach nie doczekały 8 ).
Nic dziwnego, taka cena.

Siedzenie w domu mi nie służy. Już przegląam neta w poszukiwaniu kosmetyków i ubrań/dodatków. Miałam już w koszyku kilka rzeczy na paatal, ale ostatecznie zrezygnowałam ze złożenia zamówienia. Niestety na all znalazłam fajne oferty z zestawami kosmetyków ;( i po co mi to?
Stary 2012-09-28, 01:52   #2845
Konto usunięte

Zużyłam półlitrową butle balsamu do ciała Eveline!
Stary 2012-09-28, 07:17   #2846
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Nic dziwnego, taka cena.

Siedzenie w domu mi nie służy. Już przegląam neta w poszukiwaniu kosmetyków i ubrań/dodatków. Miałam już w koszyku kilka rzeczy na paatal, ale ostatecznie zrezygnowałam ze złożenia zamówienia. Niestety na all znalazłam fajne oferty z zestawami kosmetyków ;( i po co mi to?
Też tak miałam jak byłam na l4 niedawno. Może książki poczytaj? Takie grzebanie po allegro jest zgubne niestety

Ma któraś z was taką dużą piłkę do ćwiczeń? Wiecie, taka na której można siąść itp.
Stary 2012-09-28, 07:55   #2847
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Kosmetykoholiczka chyba nawet na bezludnej wyspie znalazłaby sposób na zakupy

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-09-28, 08:10   #2848
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Aż tak jesteś zawiedziona? Nie rozumiem troszkę, czemu przez to płaczesz. Przecież to inna płeć, a nie chore dziecko... Doczytałam Twojego późniejszego posta. Nadal mnie to dziwi. Rozumiem, gdybyś np. już miała syna, albo dwóch i kolejne dziecko okazałoby się synem. Ale nie przy pierwszej ciąży...
Zrozumie ktoś psychikę kobiety w ciąży

Instagram

Stary 2012-09-28, 08:52   #2849
Koshatka
Zakorzenienie

Hosenko nie rozumiem Twojego podejścia do macierzyństwa. Fakt, chłopakowi nie ubierzesz kiecki i nie zrobisz kucyków ale dziewczynka też niekoniecznie by Ci na to pozwoliła. Cała reszta jak dla mnie pozostaje bez zmian. Dlaczego uważasz że chłopakowi to tylko samochody się kupuje? A dziewczynce to pewnie miniaturowy sprzęt do bycia kurą domową, co? Moja siostrzenica jaką pierwszą zabawkę ode mnie dostała np samochód. A siostrzeniec bawi się też lalkami, domkiem księżniczek itp. A ulubioną zabawką obydwojga są narzędzia do majsterkowania.

Cytat:
Koshatko, no to faktycznie masz dużo żeli. A napoczęłaś aż 13 z nich? Ja też mam dużo żeli (23) ale używam zawsze jednego, bo wtedy szybko schodzi, a tak to bym zużywała wieki!
Też nie mogę się rozstać z żadnym zelem ani balsamem!
Cały czas używam dwóch żeli + oliwkę YR (zapach paskudny ale jest świetna jak mi się nie chce używać balsamu) + jeden żel jako mydło w płynie do rąk. Reszta to "specjalne" żele używane od święta i te mi się za bardzo rozmnożyły jak się okazało.

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Ma któraś z was taką dużą piłkę do ćwiczeń? Wiecie, taka na której można siąść itp.
Ja mam ale jeszcze jej nie nadmuchałam, a co?
Stary 2012-09-28, 09:49   #2850
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Kosmetykoholiczka chyba nawet na bezludnej wyspie znalazłaby sposób na zakupy
Dokładnie! A najgorsze jest to, ze mi sie nic nie konczy We wrześniu mam tylko 3 zużycia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości