Żonki 2009 cz. XXXIV - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-27, 11:57   #1771
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
(...)
Ktosiu cieszę się, że jesteś wyspana! Może jakaś pełnia była i dlatego Marcelutka przez ostatnie dni była taka niespokojna w nocy

Kochana, Moschito hippy fizz są rewelacyjne! Tylko były opakowania tylko 50ml a ja chciałam seteczkę i w sumie wzięłam też Moschino, tylko limitowaną wersję: Funny. Taki lekki, cytrusowy zapach. Myslę że bezie jej się podobał. Do tego dokupiłam szampana i prezent z głowy Dziękuję za pomoc

WITAJCIE

We wtorek poszliśmy na spotkanie z kumplem, który przyjechał z Anglii... jak dobrze, że mięliśmy środę wolną Czyste lenistwo!!! Tego było mi trzeba! Jeszcze dziisja mąż stwierdził, że mam mu zniknąć z oczu, że on posprząta całe mieszkanie... i idę z moją świętą trójcą na obiad! To mi się podoba!

i ... jutro.... już.... piątek!
Dzisiaj spaliśmy w drugim pokoju i tak sie zastanawiam, czy dzięki temu Marcelinka spała tak spokojnie. W sumie przespała calutką noc od 19 do 7.30 co rzadko jej się zdarza ostatnio Przetestujemy jeszcze tak kilka nocy i jak się potwierdzi, to żegnaj sypialnio

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
(...)
Ktosia co to za piosenka, szukaj i wrzucaj, na zumbach lecą fajne kawałki
(...)
wiecie co mi ostatnio przyszło do głowy, chciałabym odświeżyć i usystematyzować mój angielski i myślę nad kursem przez net - co myślicie warto, czy lepiej normalny kurs
ciężko będzie z czasem, zeby gdzieś dojeżdżać, a to co nie wiąże się dojazdem ma do bani opinie
jutro mogę odebrać dyplom z BHP i tak sobie myślę, że mi się nudzić będzie bez szkoły w weekendy mimo, że psioczyłam
Po głowie chodzi mi ta:
http://www.youtube.com/watch?v=jjH5xGplPvM
a ostatnio:
http://www.youtube.com/watch?v=GnBYd...eature=related

Jeśli chodzi o kurs angielskiego, to jako żem filolog, to polecam wyłącznie kursy stacjonarne, gdzieś w szkole językowej. Te przez internet mnie nie przekonują wcale. Raz, że tak jak Gucia pisała, z motywacją może być kiepsko, a poza tym co innego kontakt z "żywym" językiem, w grupie. W języku najważniejsza jest komunikacja, swoboda wypowiedzi, a tego nie nauczysz się nigdzie na sucho, musi być żywa dyskusja, musi być drugi człowiek, który będzie Cię mobilizował, poprawiał ewentualne błędy.

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Ja też sie w to bawie w tym roku wyjątkowo dużo narobiłam wszystkiego co podpadło mi pod rękę a najwięcej musów jabłkowych, gruszkowych i dżemów dla Kubolka na zimę bo uwielbia je z kaszką aż mi słoików zabrakło

Ja właśnie popijam kawkę
Kubuniek zasnął i mam chwile czasu dla siebie
Ale się narobiłaś tych przetworów

Kupiłam 3 kg papryki, będzie leczo Co prawda planuję je zrobić tak całkiem dopiero za tydzień na męża imieniny, ale teraz ją pokroję, podduszę i wrzucę do zamrażarki. Była w dobrej cenie, to grzech nie brać
Musiałabym jeszcze raz skoczyć do sklepu, ale pogoda się spipczyła, uciekałyśmy przed deszczem. Może się jeszcze rozpogodzi.
Stary 2012-09-27, 12:26   #1772
celi25
Rozeznanie

Cytat:
k
ale same kiełki czy z jakimś kurczakiem i warzywami?
z braku czasu były tylko z jajkiem sadzonym ale fajne, takie chrupiące wyszły

Cytat:
Cześć
wiecie co mi ostatnio przyszło do głowy, chciałabym odświeżyć i usystematyzować mój angielski i myślę nad kursem przez net - co myślicie warto, czy lepiej normalny kurs
ciężko będzie z czasem, zeby gdzieś dojeżdżać, a to co nie wiąże się dojazdem ma do bani opinie
jutro mogę odebrać dyplom z BHP i tak sobie myślę, że mi się nudzić będzie bez szkoły w weekendy mimo, że psioczyłam
ja też ostatnio się zastanawiałam nad kursem - nawet na czymś a'la groupon widziałam

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 12:46   #1773
agus87
Zakorzenienie

a ja się czuję dzisiaj gorzej
teraz doszedł ból gardła
mam ochotę iść się zdrzemnąć ale mam tyyyyle pracy

no i echo o wynikach
Stary 2012-09-27, 14:01   #1774
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Samba mrr lubię pożarskie
masz jakis sprawdzony przepis? bo jadlam kiedys u kolezanki i byly wysmienite (jadlam z 3 lata temu ale nadal pamietam ich smak ) te moje wyszly dobre ale bez rewelacji

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
po weselne laski witam! i ciesze się że zabawy udane

ciesze sie że chrześniak rezolutny
a co do nio dobla już nie kyć to ja mam to do teraz
i nie jest mi do śmiechu

(...)

a ja mam zawalone wieczory,
w poniedziałki trening, wczoraj świętowaliśmy mini rocznice, dzis mąż wychodzi, jutro jedziemy do przyjaciółki, w piątek mamy rocznice i wychodzimy bo mąż ma dla mnie niespodziankę, w sobotę jadę na szkolenie z Dziamskiej- jesień-zima, a potem na zakończenie sezonu na grilla...
towarzysko sie udzielam a co
nio ja mam teraz "nio dobla już nie kyć" ale nie w wydaniu 2-latka tylko 32-latka jeszcze nie zdaze nic powiedziec, a ten juz mi wyjezdza z tym tekstem

fajne intensywne dni sie zapowiadaja zazdraszczam my dzis moze wybierzemy sie do baru, a tak to nuuuudy

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Też mi się tak wydaje
A co to te kotlety pożarskie?

(...)
Wróciłam z kina, było bardzo fajnie! Film ciekawy, niby romantyczny, ale z nutką dramatu, fajnie, bo nie taka typowo bebłowata opowieść o miłości, ale coś więcej.

Jejciu ale mi chodzi po głowie piosenka z zumby, a jeszcze co się ruszę to "podtańcuję"
ciesze sie ze film sie podobal

kotlety pozarskie to takie podobne do mielonych tyle ze z mielonego mieska z kurczaka... sa takie delikatniejsze... mam nadzieje ze Madzia się z nami jakimś przepisem podzieli bo te moje to takie sredniawe wyszly

Cytat:
kawa oczyszcza węch po powąchaniu kawy masz czysty nos i nie mieszają Ci się zapachy. Może być mielona, może być w ziarnach. W perfumeriach mają i takie i takie

cieszę sie, że wesele udane! Chrześniak rewelacja!
Ale dobrze, że już jesteś!

(...)

We wtorek poszliśmy na spotkanie z kumplem, który przyjechał z Anglii... jak dobrze, że mięliśmy środę wolną Czyste lenistwo!!! Tego było mi trzeba! Jeszcze dziisja mąż stwierdził, że mam mu zniknąć z oczu, że on posprząta całe mieszkanie... i idę z moją świętą trójcą na obiad! To mi się podoba!

fajny prezent, ja bym sie bardzo ucieszyla... a szampan to taki tani czy jakis porzadniejszy?

Dobre z ta kawa nie wiedzialam i nigdy tez nie widzialam w perfumeriach... ale musze wyprobowac bo zwykle jak ide do perfumerii to po 3 zapachach mam mix i juz nic nie czuje i nie wiem co mi sie podoba

maz mi kiedys kupil i bardzo mi przypadlo do gustu givenchy Ange ou demon, ciezki ale mnie urzekl ale niestety pozostalo mi po nim tylko wspomnienie dosyc drogie to cholerstwo ale moze sie kiedys szarpne hehe ostatnio wachalam givenchy la secret i tez piekne byly

a meza zazdraszczam... jakby mu bylo malo to moze przyjechac tez do mnie posprzatac, bo mieszkanie wyglada jak po przejsciu tajfuna a nie moge sie zmobilizowac do sprzatania... tyle jest innych rzeczy do zrobienia

Cytat:
mnie tez sie wydaje ze lepiej kurs stacjonarny... zawsze musisz sie zmobilizowac zeby na niego isc, jestes wsrod ludzi, masz kontakt z zywym jezykiem... a tak przez internet to przynajmniej ja nie umialabym sie zmobilizowac... codziennie sobie mowie ze poswiece mojemu niemieckiemu wiecej czasu w domu i codziennie znajduje sobie cos innego do roboty chociaz wiem ze sa osoby, ktore na prawde potrafia przysiasc w domu i wkuwac... ale to chyba nieliczne wyjatki

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
teraz doszedł ból gardła

no i echo o wynikach
oj kuruj sie

trzymam kciuki zeby twoja cierpliwosc odnosnie wynikow zostala wynagrodzona

Goldi kciuki
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:33   #1775
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
tak, papryki zalać oliwą i można dorzucić jakieś zioła, pewnie czosnek tez będzie ok. I tego już się nie pasteryzuje. Dlatego można przetrzymawać tylko 3 m-ce. tego jeszcze nie robiłam, ale jadłam i mnie bardzo smakowały Te które jadłam były z tymiankiem. Tzn i feta była wymieszana z tymiankiem i w oliwie pływał sobie tymianek.

A co do serów to ja do słoika dawałam fetę, pleśniowe, lazura oczywiście wszystko pokrojone w kostkę. Można też dodać ten ser bałkański z lidla. Będzie fajniejszy bo bardziej zwarty. I to zalewasz oliwą dodajesz masę ziół, czosnek i zostawiasz na jakiś czas. U mnie stoi około tygodnia, maks 2 i jesz tak jak napisałam Nie wiem jak jest z dłuższym przechowywaniem, bo ja zawsze robię po słoiku, maks dwa ale znikają błyskawicznie
zapisany przepis

Cytat:
Dzisiaj spaliśmy w drugim pokoju i tak sie zastanawiam, czy dzięki temu Marcelinka spała tak spokojnie. W sumie przespała calutką noc od 19 do 7.30 co rzadko jej się zdarza ostatnio Przetestujemy jeszcze tak kilka nocy i jak się potwierdzi, to żegnaj sypialnio

Po głowie chodzi mi ta:
a ostatnio:

Jeśli chodzi o kurs angielskiego, to jako żem filolog, to polecam wyłącznie kursy stacjonarne, gdzieś w szkole językowej. Te przez internet mnie nie przekonują wcale. Raz, że tak jak Gucia pisała, z motywacją może być kiepsko, a poza tym co innego kontakt z "żywym" językiem, w grupie. W języku najważniejsza jest komunikacja, swoboda wypowiedzi, a tego nie nauczysz się nigdzie na sucho, musi być żywa dyskusja, musi być drugi człowiek, który będzie Cię mobilizował, poprawiał ewentualne błędy.

Ale się narobiłaś tych przetworów

Kupiłam 3 kg papryki, będzie leczo Co prawda planuję je zrobić tak całkiem dopiero za tydzień na męża imieniny, ale teraz ją pokroję, podduszę i wrzucę do zamrażarki. Była w dobrej cenie, to grzech nie brać
Musiałabym jeszcze raz skoczyć do sklepu, ale pogoda się spipczyła, uciekałyśmy przed deszczem. Może się jeszcze rozpogodzi.
a mroziłaś może surową paprykę?bo myślę nad tym ale nie wiem czy się blanszuje, czy co?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:59   #1776
gold-fish
Zakorzenienie

no to jestem,

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 15:16   #1777
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
zapisany przepis

a mroziłaś może surową paprykę?bo myślę nad tym ale nie wiem czy się blanszuje, czy co?
nie mroziłam
Stary 2012-09-27, 15:41   #1778
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Żabcia cieszę się, że chrzciny udane!

Cytat:
Żabciu fajnie, że chrzciny udane no i brawa dla Dominika

Madzia u Was też spoko wyszło z bratem i wszystko się pozytywnie skończyło

obie dziewczyny foto please
dziekuje fotki dodam jak tylko dostane

Witajcie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 16:17   #1779
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

a ja mam zawalone wieczory,
w poniedziałki trening, wczoraj świętowaliśmy mini rocznice, dzis mąż wychodzi, jutro jedziemy do przyjaciółki, w piątek mamy rocznice i wychodzimy bo mąż ma dla mnie niespodziankę, w sobotę jadę na szkolenie z Dziamskiej- jesień-zima, a potem na zakończenie sezonu na grilla...
towarzysko sie udzielam a co
ale fajnie

Cześć! pogrążę się w papierach- jeszcze dziennika nie mam uzupełnionego, a zapomniałam z pracy ehhh
wiecie jak mi się nie chce w weekend do szkoły :P
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 18:28   #1780
kliwia
Zakorzenienie

hello, ja ostatnio jadlam kielki rzodkiewki z pekinska kapusta plus slonecznik super mniam, tylko mi sie pozniej odbijalo jakbym tone rzodkiewki zjadla - zawsze mi sie po rzodkiewce odbija :/

ja musze cos dla siebie zaczac robic, moj mezul zapisal sie na tekłondo [kij wie jak to sie pisze haha] i sobie chodzio 2x w tyg.
Tylko jemu to fajnie bo jest codziennie o 16 juz w domu, a zanim ja sie dowleke z pracy to jest po piatej, wtorki to w ogole nic nie moge zaplanowac wiec generalnie licho.

w ogole to musze odiwedzic lekarza - dentyste bo mam plombe wstawic, i ginekologa na przeglad i tak mi sie nie chce ze jakis koszmar.

gucia a jaka oliwe polecasz??
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 19:19   #1781
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
W takim towarzystwie to wyborna

Cytat:
cieszę się, że ci się podoba Ja właśnie też cieszyłabym się z takiego prezentu

Co do angielskiego, to ja wiem, że jeśli nie wyjdę z domu to nie zmotywuje się, żeby siąść do kompa i zrobic lekcje, dwie. nawet jeśli bym za to zapłaciła... ale to ja.
Moja przyjaciółka udziela korepetycji przez skypa ale to inaczej, bo umawiają się na konretną godzinę itp. Także jeśli jesteś systematyczna to możesz spróbować
(...)
A propos angielskiego, to wlaśnie we wtorek ten kumplem przyjechał z Angielką i powiem Wam... że miałam problem... tzn, rozmawiałam z nią, w zasadzie cały wieczór przegadałyśmy, ale to jaki miałam problem na początku, żeby sklecić zdanie... żeby w ogóle na początku odważyć się powiedzieć cokolwiek.. to był dramat. Potem już poszło... ale jakiś conversation time by mi się przydał bardzo Muszę nad tym pomyśleć
(...)
Guciu brak mi totalnie systematyczności, zawsze wszystko co wiąże się z nauka i studiami robię na ostatnią chwilę choć plany zawsze mam ambitne, poszukam w takim razie czegoś z dojazdem
a sytuacja, którą opisujesz też mi się ostatnio przytrafiła, najgorzej było zacząć później jakoś poszło, ale ile mnie to kosztowało nerwów...a kiedyś "szprechanie" po angielsku szło mi tak dobrze
a teraz język staje kołkiem i pogadane

Cytat:
oj jak ja skończyłam edukację to bardzo mi tego brakowało (...)
Mnie to zaczyna stresować, że od października nic nie będę studiować było mi ciężko momentami w zeszłym roku, ale generalnie miło wspominam
może angielski wypełni pustkę

Cytat:
(...)Po głowie chodzi mi ta:
a ostatnio:

(...)
Ktosiu moja kochana, królowo papryki dopiero mnie w pracy olśniło,że Ty przecież filolog
dzięki za opinię, macie rację żaden net nie zastąpi działania na żywo

piosenki fajne, dodane do ulubionych, znaczy się pierwsza bo druga już dawno jest na liście

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
(...)ja też ostatnio się zastanawiałam nad kursem - nawet na czymś a'la groupon widziałam
Tak tak to właśnie grupon mnie tak natknął

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
teraz doszedł ból gardła

no i echo o wynikach
Cierpliwi zostają wynagrodzeni

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
(...)mnie tez sie wydaje ze lepiej kurs stacjonarny... zawsze musisz sie zmobilizowac zeby na niego isc, jestes wsrod ludzi, masz kontakt z zywym jezykiem... a tak przez internet to przynajmniej ja nie umialabym sie zmobilizowac... codziennie sobie mowie ze poswiece mojemu niemieckiemu wiecej czasu w domu i codziennie znajduje sobie cos innego do roboty chociaz wiem ze sa osoby, ktore na prawde potrafia przysiasc w domu i wkuwac... ale to chyba nieliczne wyjatki (...)
Samba jakbym miała Twoją smykałkę to nauki języków to bez wahania biorę jakiś kurs przez net
choć i ze mną chyba nie jest źle, bo z angielskim nie miałam problemów, z niemieckim gorzej, ale to dlatego, że "nie lubię" tego języka od początku byłam na nie, a potem maturę pisemną zdawałam

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
(...)
dziekuje fotki dodam jak tylko dostane
(...)
Ok, czekam
A jak się podobały prezenty gościom ??

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
(...)
w ogole to musze odiwedzic lekarza - dentyste bo mam plombe wstawic, i ginekologa na przeglad i tak mi sie nie chce ze jakis koszmar.
(...)
Ja przekładam z tygodnia na tydzień

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2012-09-27 o 21:06
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 20:57   #1782
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba nie, nie mam przepisu. Ja jadłam w szkole jak wykupowałam obiady.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 21:12   #1783
*Agatek*
Zakorzenienie

Dzień 4 za nami, jeszcze 3 i powinno być po katarze i tak jest o niebo lepiej ufff

Dziewczyny mam takie pytanko- czy jeszcze używacie karuzeli? Moja K. ma 8 miechów, karuzele zdjęłam, ale leci sama melodia, i tak ją już nie rajcuje konik morski daje radę, tylko szkoda, że gra tylko 5 min myślałam o zakupie takiej lampki- projektora, ponoć ma b. dobre opinie i tak myślę, że może to by ją zainteresowało?
coś takiego:
http://allegro.pl/cloud-b-lampka-mag...634707713.html

i jeszcze biedronka z tej serii (chociaż mi się osobiście nie podoba biedrona )
http://allegro.pl/magiczne-konstelac...593892403.html

Ktosia
daj trochę lecza

Aguś zdrówka życzę!! teraz Ciebie bierze :/ ehh, ja już naprawiłam gardło, kataru mało zostało mleko+ czosnek dał radę

Samba i jak się podoba za gramanicą? Zostajesz tam? Pracujesz?

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 21:13   #1784
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maja jest jeszcze mała, więc ją karuzelka jeszcze kręci.

Stary 2012-09-27, 21:17   #1785
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Maja jest jeszcze mała, więc ją karuzelka jeszcze kręci.
daje jej jeszcze 3 miechy max! jak zacznie łapać zabawki z karuzeli to będzie nieciekawie hehe a jaką masz karuzelę? bo ja polecaną przez WAS tiny love, chyba przez Martuchę dokładnie no i konika też kupiłam z jej polecenia

Stary 2012-09-27, 21:22   #1786
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam takie pytanko- czy jeszcze używacie karuzeli? Moja K. ma 8 miechów, karuzele zdjęłam, ale leci sama melodia, i tak ją już nie rajcuje konik morski daje radę, tylko szkoda, że gra tylko 5 min myślałam o zakupie takiej lampki- projektora, ponoć ma b. dobre opinie i tak myślę, że może to by ją zainteresowało?
coś takiego:
http://allegro.pl/cloud-b-lampka-mag...634707713.html

i jeszcze biedronka z tej serii (chociaż mi się osobiście nie podoba biedrona )
http://allegro.pl/magiczne-konstelac...593892403.html

u nas Domino jeszcze zafascynowany karuzela ale taka lampke zabke tez mamy

Cytat:

Ok, czekam
A jak się podobały prezenty gościom ??

Bardzo sie podobaly Aniolki to byl szczal w 10tke na ta okazje Duzo osob mowilo ze rozczulil ich wierszyk ktory dodalam od neski i jeszcze dodalam taki wisiorek z napisem "Thank You"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN9369 - Copy.jpg (137,6 KB, 36 załadowań)

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-09-27, 21:23   #1787
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

a zdjęłam i sprzedałam ajak Agata skonczyła 5 miechów, kupiłam konika za to i wsio. Wątpie, zeby moje dziecko lezało i gapiło się w sufit. W lóżeczku ma konika i misia i zasypia jakoś

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 21:24   #1788
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc

Cytat:

a miałam już wczoraj do Ciebie pisac, bo zastanawiałam się co się dzieje, że tyle się nie odzywasz

miło

Obiecuje byc bardzij na biezaco jak uporam sie z papierami.

Juz na 100% wiem ze bede pisac ten artykul dla M jak Mama tytul Jak zwykla zabawa wplywa na maluszka bedzie to prawie same praktyka z przykladami zabaw wiec bede sławna haha Teraz tylklo kiedy znajde czas na to...a papierow przedszkolnych pelno.
A na dodatek troche nieprzyjemnie sie w pracy zrobilo-ale to napisze w k. jak znajde czas moze cos doradzicie.
zmykam dodac obiecane foty z wesela
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 21:25   #1789
*Agatek*
Zakorzenienie

Scio no u nas czasem godzinę zaspia, wstaje w łóżku i pada i tak w kółko, może gwiazdki by ją zafascynowały?

Cytat:
u nas Domino jeszcze zafascynowany karuzela ale taka lampke zabke tez mamy
żabkę? trafili, do nazwiska dopasowali!

A podłączałaś ją? Godny polecenia?

Stary 2012-09-27, 21:25   #1790
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Agatek jak zacznie łapać to zdejmę ja mam z FP. Konika tez mam, ale w wózku, choc ostatnio woli pozytywkę niż konika słuchać.

Mąz dostał grafik na październik Bo od 1 października będzie miał umowę. Baaardzo nam sie podoba Mąż to na rzęsach skacze, że zmienił pracę hehe.

Stary 2012-09-27, 21:33   #1791
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
żabkę? trafili, do nazwiska dopasowali!

A podłączałaś ją? Godny polecenia?
od babci dostal zreszta on ma mase rzeczy w zabke
kocyki , skarbonke , filter do powietrza itd ...

Fajna rzecz , maly przyglada sie gwiazdkom na suficie ta nasza ma 3 kolory niebieskie , zielone i czerwone plus bicie serca i melodyjki

Taka http://www.ebay.co.uk/itm/Summer-Inf...item4605b14f71

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-09-27, 21:36   #1792
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

u nas Agata przytula się do nas i usypia, dlatego w łóżeczku nie ma gadżetów

Katunia

Utknęłam na Pakamerze. Piękne spinki dla dziewczynek widziałam (no ale Agata nie narzeka na nadmiar włosów), ale znalazłam coś tkiego http://www.pakamera.pl/wizjery-az-or-nr679217.htm Odlot

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami

Edytowane przez Scio
Czas edycji: 2012-09-27 o 21:39
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 22:05   #1793
*Agatek*
Zakorzenienie

Żabcia znalazłam coś podobnego: http://allegro.pl/lampka-zolw-projek...642573856.html
bo ten cloud b niestety nie ma żadnych melodii

Stary 2012-09-27, 22:15   #1794
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
(...)cmok:
Bardzo sie podobaly Aniolki to byl szczal w 10tke na ta okazje Duzo osob mowilo ze rozczulil ich wierszyk ktory dodalam od neski i jeszcze dodalam taki wisiorek z napisem "Thank You"
Super prezent, nie dziwię się, że goście rozczuleni mnie samej się oczy zaszkliły

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
(...)Juz na 100% wiem ze bede pisac ten artykul dla M jak Mama tytul Jak zwykla zabawa wplywa na maluszka bedzie to prawie same praktyka z przykladami zabaw wiec bede sławna haha Teraz tylklo kiedy znajde czas na to...a papierow przedszkolnych pelno.
A na dodatek troche nieprzyjemnie sie w pracy zrobilo-ale to napisze w k. jak znajde czas moze cos doradzicie.
No gratulacje

a teraz zmykam na foty, muszę się odmóżdżyć piszę plan

czy ja Wam już pisałam jak bardzo nie lubię pisać planu:/ i jak bardzo nie chce mi się go pisać?

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2012-09-27 o 22:25
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 22:16   #1795
bzyczka1
Zakorzenienie

Scio Lila ma dużo włosów ale nie idzie jej związać w kitki czy wpiąć spinki bo zrywa po 5 min A ma te włosy trochę pokręcone i wygląda jakby ją piorun trafił

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 22:24   #1796
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
(...)
ciesze sie ze film sie podobal

kotlety pozarskie to takie podobne do mielonych tyle ze z mielonego mieska z kurczaka... sa takie delikatniejsze... mam nadzieje ze Madzia się z nami jakimś przepisem podzieli bo te moje to takie sredniawe wyszly
(...)
Muszę poszukać w necie przepisu

Cytat:
(...)
Ktosiu moja kochana, królowo papryki dopiero mnie w pracy olśniło,że Ty przecież filolog
dzięki za opinię, macie rację żaden net nie zastąpi działania na żywo
(...)

Cytat:
(...)

Ktosia
daj trochę lecza
(...)
Jeszcze nie zrobione, mam tylko paprykę podgotowaną i wrzuconą do zamrażarki

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

miło

Obiecuje byc bardzij na biezaco jak uporam sie z papierami.

Juz na 100% wiem ze bede pisac ten artykul dla M jak Mama tytul Jak zwykla zabawa wplywa na maluszka bedzie to prawie same praktyka z przykladami zabaw wiec bede sławna haha Teraz tylklo kiedy znajde czas na to...a papierow przedszkolnych pelno.
dasz nam przeczytac prawda?
Stary 2012-09-27, 22:25   #1797
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Katunia jeszcze raz gratulacje

Stary 2012-09-27, 22:29   #1798
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:

dasz nam przeczytac prawda?
pytasz a wiesz
do swiat powinien sie artykul ukazac, dam znac

Cytat:
Katunia jeszcze raz gratulacje
dzieki
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 22:53   #1799
Ana***
Zakorzenienie

żabcia uroczo wyszło śliczny prezencik no i jednak aniołek wygrał super!

Katunia to czekamy na artykuł
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 23:54   #1800
india83
Zakorzenienie

Cytat:
wszystkiego najlepszego

Cytat:
oby do poniedziałku! Trzymaj się!
I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!

wow!!! Szalejesz! Nie przewidujesz krk któregoś dnia?
I pochwal się niespodzianką od męża!
Imprezuj! tak ma być!

Żabcia cieszę się, że chrzciny udane!

Ktosiu cieszę się, że jesteś wyspana! Może jakaś pełnia była i dlatego Marcelutka przez ostatnie dni była taka niespokojna w nocy

Kochana, Moschito hippy fizz są rewelacyjne! Tylko były opakowania tylko 50ml a ja chciałam seteczkę i w sumie wzięłam też Moschino, tylko limitowaną wersję: Funny. Taki lekki, cytrusowy zapach. Myslę że bezie jej się podobał. Do tego dokupiłam szampana i prezent z głowy Dziękuję za pomoc

WITAJCIE

dzi eki
ale Cię mąż rozpieszcza

Cytat:
Cześć

[
India spóźnione życzenia rocznicowe - samych pięknych wspólnych chwil

dla mnie kurs przez neta to za mało, trochę za słaba mobilizacja

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości