|
|
#1771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Cytat:
Przetestujemy jeszcze tak kilka nocy i jak się potwierdzi, to żegnaj sypialnio Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=jjH5xGplPvM a ostatnio: http://www.youtube.com/watch?v=GnBYd...eature=related Jeśli chodzi o kurs angielskiego, to jako żem filolog, to polecam wyłącznie kursy stacjonarne, gdzieś w szkole językowej. Te przez internet mnie nie przekonują wcale. Raz, że tak jak Gucia pisała, z motywacją może być kiepsko, a poza tym co innego kontakt z "żywym" językiem, w grupie. W języku najważniejsza jest komunikacja, swoboda wypowiedzi, a tego nie nauczysz się nigdzie na sucho, musi być żywa dyskusja, musi być drugi człowiek, który będzie Cię mobilizował, poprawiał ewentualne błędy. Cytat:
![]() Kupiłam 3 kg papryki, będzie leczo Co prawda planuję je zrobić tak całkiem dopiero za tydzień na męża imieniny, ale teraz ją pokroję, podduszę i wrzucę do zamrażarki. Była w dobrej cenie, to grzech nie brać![]() Musiałabym jeszcze raz skoczyć do sklepu, ale pogoda się spipczyła, uciekałyśmy przed deszczem. Może się jeszcze rozpogodzi. |
|||
|
|
|
#1772 | |
|
Rozeznanie
|
z braku czasu były tylko z jajkiem sadzonym
ale fajne, takie chrupiące wyszły Cytat:
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się czuję dzisiaj gorzej
teraz doszedł ból gardła mam ochotę iść się zdrzemnąć ale mam tyyyyle pracy ![]() no i echo o wynikach |
|
|
|
#1774 | |||||
|
Zakorzenienie
|
masz jakis sprawdzony przepis? bo jadlam kiedys u kolezanki i byly wysmienite (jadlam z 3 lata temu ale nadal pamietam ich smak
) te moje wyszly dobre ale bez rewelacjiCytat:
jeszcze nie zdaze nic powiedziec, a ten juz mi wyjezdza z tym tekstem fajne intensywne dni sie zapowiadaja zazdraszczam my dzis moze wybierzemy sie do baru, a tak to nuuuudy ![]() Cytat:
![]() kotlety pozarskie to takie podobne do mielonych tyle ze z mielonego mieska z kurczaka... sa takie delikatniejsze... mam nadzieje ze Madzia się z nami jakimś przepisem podzieli bo te moje to takie sredniawe wyszly ![]() Cytat:
Dobre z ta kawa nie wiedzialam i nigdy tez nie widzialam w perfumeriach... ale musze wyprobowac bo zwykle jak ide do perfumerii to po 3 zapachach mam mix i juz nic nie czuje i nie wiem co mi sie podoba maz mi kiedys kupil i bardzo mi przypadlo do gustu givenchy Ange ou demon, ciezki ale mnie urzekl ale niestety pozostalo mi po nim tylko wspomnienie dosyc drogie to cholerstwo ale moze sie kiedys szarpne hehe ostatnio wachalam givenchy la secret i tez piekne byly ![]() a meza zazdraszczam... jakby mu bylo malo to moze przyjechac tez do mnie posprzatac, bo mieszkanie wyglada jak po przejsciu tajfuna a nie moge sie zmobilizowac do sprzatania... tyle jest innych rzeczy do zrobienia ![]() Cytat:
chociaz wiem ze sa osoby, ktore na prawde potrafia przysiasc w domu i wkuwac... ale to chyba nieliczne wyjatki ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki zeby twoja cierpliwosc odnosnie wynikow zostala wynagrodzona ![]() Goldi kciuki
|
|||||
|
|
|
#1775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
no to jestem,
|
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witajcie
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć! pogrążę się w papierach- jeszcze dziennika nie mam uzupełnionego, a zapomniałam z pracy ehhhwiecie jak mi się nie chce w weekend do szkoły :P |
|
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
hello, ja ostatnio jadlam kielki rzodkiewki z pekinska kapusta plus slonecznik super mniam, tylko mi sie pozniej odbijalo jakbym tone rzodkiewki zjadla - zawsze mi sie po rzodkiewce odbija :/
ja musze cos dla siebie zaczac robic, moj mezul zapisal sie na tekłondo [kij wie jak to sie pisze haha] i sobie chodzio 2x w tyg. Tylko jemu to fajnie bo jest codziennie o 16 juz w domu, a zanim ja sie dowleke z pracy to jest po piatej, wtorki to w ogole nic nie moge zaplanowac wiec generalnie licho. w ogole to musze odiwedzic lekarza - dentyste bo mam plombe wstawic, i ginekologa na przeglad i tak mi sie nie chce ze jakis koszmar. ![]() gucia a jaka oliwe polecasz?? |
|
|
|
#1781 | ||||||
|
Zadomowienie
|
W takim towarzystwie to wyborna
![]() Cytat:
a sytuacja, którą opisujesz też mi się ostatnio przytrafiła, najgorzej było zacząć później jakoś poszło, ale ile mnie to kosztowało nerwów...a kiedyś "szprechanie" po angielsku szło mi tak dobrze ![]() a teraz język staje kołkiem i pogadane ![]() Mnie to zaczyna stresować, że od października nic nie będę studiować może angielski wypełni pustkę ![]() Cytat:
dzięki za opinię, macie rację żaden net nie zastąpi działania na żywo piosenki fajne, dodane do ulubionych, znaczy się pierwsza bo druga już dawno jest na liście Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
choć i ze mną chyba nie jest źle, bo z angielskim nie miałam problemów, z niemieckim gorzej, ale to dlatego, że "nie lubię" tego języka od początku byłam na nie, a potem maturę pisemną zdawałam ![]() Ok, czekam ![]() A jak się podobały prezenty gościom ??Cytat:
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2012-09-27 o 21:06 |
||||||
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
Samba nie, nie mam przepisu. Ja jadłam w szkole jak wykupowałam obiady.
|
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień 4 za nami, jeszcze 3 i powinno być po katarze i tak jest o niebo lepiej ufff ![]() Dziewczyny mam takie pytanko- czy jeszcze używacie karuzeli? Moja K. ma 8 miechów, karuzele zdjęłam, ale leci sama melodia, i tak ją już nie rajcuje myślałam o zakupie takiej lampki- projektora, ponoć ma b. dobre opinie i tak myślę, że może to by ją zainteresowało? ![]() coś takiego: http://allegro.pl/cloud-b-lampka-mag...634707713.html i jeszcze biedronka z tej serii (chociaż mi się osobiście nie podoba biedrona )http://allegro.pl/magiczne-konstelac...593892403.html Ktosia daj trochę lecza ![]() Aguś zdrówka życzę!! mleko+ czosnek dał radę Samba i jak się podoba za gramanicą? Zostajesz tam? Pracujesz?
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Maja jest jeszcze mała, więc ją karuzelka jeszcze kręci.
|
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
daje jej jeszcze 3 miechy max!
jak zacznie łapać zabawki z karuzeli to będzie nieciekawie a jaką masz karuzelę? bo ja polecaną przez WAS tiny love, chyba przez Martuchę dokładnie no i konika też kupiłam z jej polecenia
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo sie podobaly Aniolki to byl szczal w 10tke na ta okazje Duzo osob mowilo ze rozczulil ich wierszyk ktory dodalam od neski i jeszcze dodalam taki wisiorek z napisem "Thank You"
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
a zdjęłam i sprzedałam ajak Agata skonczyła 5 miechów, kupiłam konika za to i wsio. Wątpie, zeby moje dziecko lezało i gapiło się w sufit. W lóżeczku ma konika i misia i zasypia jakoś
|
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() Obiecuje byc bardzij na biezaco jak uporam sie z papierami. Juz na 100% wiem ze bede pisac ten artykul dla M jak Mama ![]() tytul Jak zwykla zabawa wplywa na maluszka bedzie to prawie same praktyka z przykladami zabaw wiec bede sławna haha Teraz tylklo kiedy znajde czas na to...a papierow przedszkolnych pelno.A na dodatek troche nieprzyjemnie sie w pracy zrobilo-ale to napisze w k. jak znajde czas moze cos doradzicie. zmykam dodac obiecane foty z wesela |
|
|
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Scio no u nas czasem godzinę zaspia, wstaje w łóżku i pada i tak w kółko, może gwiazdki by ją zafascynowały?
![]() Cytat:
A podłączałaś ją? Godny polecenia?
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek jak zacznie łapać to zdejmę
ja mam z FP. Konika tez mam, ale w wózku, choc ostatnio woli pozytywkę niż konika słuchać. Mąz dostał grafik na październik Bo od 1 października będzie miał umowę. Baaardzo nam sie podoba Mąż to na rzęsach skacze, że zmienił pracę hehe.
|
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta on ma mase rzeczy w zabke ![]() kocyki , skarbonke , filter do powietrza itd ... ![]() Fajna rzecz , maly przyglada sie gwiazdkom na suficie ta nasza ma 3 kolory niebieskie , zielone i czerwone plus bicie serca i melodyjki Taka http://www.ebay.co.uk/itm/Summer-Inf...item4605b14f71
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
u nas Agata przytula się do nas i usypia, dlatego w łóżeczku nie ma gadżetów
![]() Katunia ![]() Utknęłam na Pakamerze. Piękne spinki dla dziewczynek widziałam (no ale Agata nie narzeka na nadmiar włosów), ale znalazłam coś tkiego http://www.pakamera.pl/wizjery-az-or-nr679217.htm Odlot
Edytowane przez Scio Czas edycji: 2012-09-27 o 21:39 |
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Żabcia znalazłam coś podobnego: http://allegro.pl/lampka-zolw-projek...642573856.html
![]() bo ten cloud b niestety nie ma żadnych melodii
|
#1794 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a teraz zmykam na foty, muszę się odmóżdżyć piszę plan czy ja Wam już pisałam jak bardzo nie lubię pisać planu:/ i jak bardzo nie chce mi się go pisać?
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2012-09-27 o 22:25 |
||
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
Scio Lila ma dużo włosów ale nie idzie jej związać w kitki czy wpiąć spinki bo zrywa po 5 min
A ma te włosy trochę pokręcone i wygląda jakby ją piorun trafił
|
|
#1796 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeszcze nie zrobione, mam tylko paprykę podgotowaną i wrzuconą do zamrażarki ![]() Cytat:
dasz nam przeczytac prawda?
|
|||
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia jeszcze raz gratulacje
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
pytasz a wiesz
![]() do swiat powinien sie artykul ukazac, dam znac dzieki
|
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
żabcia uroczo wyszło
śliczny prezencik no i jednak aniołek wygrał super!Katunia to czekamy na artykuł
|
|
|
|
#1800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Cię mąż rozpieszcza ![]() Cytat:
dla mnie kurs przez neta to za mało, trochę za słaba mobilizacja
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

Czyste lenistwo!!! Tego było mi trzeba!
Jeszcze dziisja mąż stwierdził, że mam mu zniknąć z oczu, że on posprząta całe mieszkanie... i idę z moją świętą trójcą na obiad!
Przetestujemy jeszcze tak kilka nocy i jak się potwierdzi, to żegnaj sypialnio 
Co prawda planuję je zrobić tak całkiem dopiero za tydzień na męża imieniny, ale teraz ją pokroję, podduszę i wrzucę do zamrażarki. Była w dobrej cenie, to grzech nie brać

) te moje wyszly dobre ale bez rewelacji

??

Moja K. ma 8 miechów, karuzele zdjęłam, ale leci sama melodia, i tak ją już nie rajcuje