|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: MŻ+WR cz. XII, czyli najlepsza droga do osiągnięcia wymarzonej sylwetki!
Byłam u neurologa i utwierdziłam się w przekonaniu, ze czasem lepiej przeczytać opinie na temat lekarza zanim się do niego wybierze I raz
![]() U mnie dziś z jedzonkiem średnio na jeża - twarogowy omlet + jabłko - 3 garście orzechów włoskich + kawa - szklanka mleka + kromka ciemnego chleba z nutellą - 2 klopsiki + miseczka got buraczków <3 - jeszcze 1 klopsik + zielona sałatka z sosem czosnkowym Z ćwiczeń: Mel B., hula-hop 25 min, 100 brzuszków, motylek x 100 nogi i ręce - wiem, nie wiele dziś zrobiłam ale ciągle kapie mi z nosa i trudno to opanować ![]() Generalnie właśnie piję aspirynke C bo okropnie się czuję i w sumie wyglądam, znalazłam cudownego konia - po prostu takiego jak zawsze szukałam! I chyba pojadę go obejrzeć w przyszłym tygodniu ![]() I właśnie skończyłam wypełniać deklarację maturalną
|
|
#122 |
|
amor vincit omnia
|
paczek kupujesz konia
|
|
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
Oj marzy mi się folblucik
Generalnie mama nie ma nic przeciwko, ale ja czułabym się trochę źle jeśli miałaby płacić za korki do matury + opłacać konia w drogim pensjonacie... W sumie udało mi się dogadać z gościem, że za weekendowe sprzątanie, opiekę i zajmowanie się jego młodymi końmi swojego mogę postawić za free Lecz ciągle się waham bo:a) matura - marzy mi się medycyna lub WET więc mam sporo pracy b) nigdy nie miałam najlepszego zdania o ludziach, którzy kupują konie a potem nie mają nawet czasu pojechać do nich 1x w tygodniu a sama nie chciałabym nie mieć czasu jeździć na swoim koniu - tym bardziej, że chcę kupić max 4-5 latka Fajnie byłoby go kupić ale muszę myśleć zdrowo i rozsądnie a wiesz, kupić konia nie problem ale żeby mieć kasę na jego utrzymanie i potrzeby... Marzę, marzę
|
|
#124 |
|
amor vincit omnia
|
a jeździsz konno rekreacyjnie tylko?
jak nie teraz to za rok, dwa... jak faktycznie to Twoje marzenie to w końcu je zrelizujesz |
|
|
|
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
Hmm, chyba raczej bardziej ambitna rekreacja/ "mały sport"
Jeździłam dwa lata temu na zawody w skokach - całkiem nieźle mi szło, licencja zawodnika itd. ale to nie jest to co kręci mnie najbardziej. Kilka rasy byłam na crossie i to podobało mi się zdecydowanie bardziej niż parkurowe skoki. Najbardziej lubię pracę z koniem - najlepiej młodym, który fajnie przyswaja wiedzę, jest chętny do pracy a każdy koń "to inna zagadka" chyba to lubię najbardziej ![]() Generalnie w listopadzie przystępuję do egzaminu na złotą odznakę, w czerwcu planuję robić instruktora a na przyszłość chciałabym zrobić międzynarodowy papierek ale to dopiero daleko po maturze
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
ja podobnie, jak jeu nie nadążam za Wami
szalejecie aż strach pomyśleć co będzie po niedzieli, jak na internet zostanie malutko czasu![]() Plastikowa biedronko witam Cię w naszych skromnych progach ![]() Pączek zawsze marzyłam o koniu
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
ale nas się dużo tu zrobiło
też witam wszystkie ![]() a ja jestem dziwna bo nie przepadam za konikami za to kocham psy. ale mój tż uwielbia konie i kiedyś będzie miał, już nawet z tatą zbudowali stajnię więc może się przekonam
|
|
#128 |
|
amor vincit omnia
|
paczek jakbym czytała o sobie kilka lat temu... no ale to zamknięty rozdział u mnie, choć miłość do koni pozostała w sercu i zawsze będą moją słabością. do regularnego sportu nie wrócę, wiem o tym. nie mam jak nawet. ale to była fajna przygoda
aga nooo, wreszcie jakiś ruch chili każdy ma jakieś tam swoje ulubione zwierzątko masz swojego psa?
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie przejmujcie się cellulitem. Każdy facet Wam powie, że lepszy cellulit w garści, niż silikon w telewizji.
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i ja
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Eldo no pewnie, że mam
|
|
#132 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za miłe przyjęcie
Mam dziś nie najlepszy dzień przez @, więc idę zaraz spać. Zresztą rano pobudka do pracy ![]() Jeśli chodzi o zwierzątka to ja jestem fanką kotów Cytat:
Jak ja mojemu powiedziałam, że mam cellulit, to zapytał: "gdzie? chyba na głowie?" Dobranoc, do jutra
|
|
|
#133 | ||
|
Zakorzenienie
|
no witaj
jak leci? co z pracą?Cytat:
ja czekam na tego jedynego, większość, z którymi miałam do czynienia to niedojrzałe d*pki, a chciałabym prawdziwego mężczyzny, a nie chłopca, który właśnie patrzy na kobietę przez pryzmat tych :silikonów: czy czego tam jeszcze... mam uraz do facetówCytat:
|
||
|
|
|
|
#134 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
o ile sobie już czegoś nie załatwili, bo dwie dziewczyny mają mobily internet i zostają mi 2 osoby, więc nie wiem czy oni będą chcieli, jak coś zostanę na lodzie, bez netu
|
|
|
|
|
#136 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie.
|
|
|
|
|
|
#137 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bez Ciebie będzie nam smutno i chcemy posłuchać o Twoich miłosnych perypetiach z TŻ ![]() ![]() Gratuluję takiego wyniku w odchudzaniu! Zrób wszystko, żebyś to utrzymała! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jestem po 22,32 km jazdy na rolkach. Przez 2:18h jeździłam i czuję że żyję
|
||||
|
|
|
|
#138 |
|
Uzależnienie
|
hej dziewczyny, pomożecie mi rozpisać jakiś sensowny trening?
Mam skalpel, turbo i hh, jak to rozpisać w ciągu tygodnia, żeby było sensownie? No i czy powinnam dorzucić jeszcze jakieś ćwiczenia czy treningi Ewki już raczej załatwiają wszystkie mięśnie?Pomożecie?
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry kochane
zaraz myję łebek, jem śniadanko i muszę zajrzeć do UP, potem jakieś zakupy i chyba do TŻta pojadę wcześniej
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
Właśnie wcinam sobie owsiankę a do tego piję wodę z cukrem z brzozy <3 Generalnie nocy rozłożyło mnie na maksa i... co teraz? Jeszcze do tego, mój TŻ na 9 ma "inaugurację" - ach jak ja lubię takie wyniosłe słowa może to dziwne, ale trochę stresuję się tym wydarzeniem - wiem, że sobie poradzi i wgl. ale wiecie ten kobiecy niepokój... a może po prostu mam gorączkę Co do ćwiczeń nie jestem ekspertem, ale chętnie napiszę jak ja ćwiczę bardzo zbliżony zestaw - jeśli jest bardzo zły proszę o krytykę: - pon Mel. B / TJ 20 min workout - jeśli wstanę rano i mam czas bo niestety pon jest takim dniem, że wszystko o czym zapomniało się zrobić w weekend trzeba zrobić w pon... - wtorek TJ + Mel. B + hh 45 min "Prawo Agaty tak mnie "wkręca" - środa Ewa - ta najnowsza płyta, właściwie ona odpowiada mi najbardziej poza pozycjami "pompki" przy których po prostu bolą mnie stawy nadgarstkowe eh, za duży ciężar + Mel B.- czw. TJ + Mel B. + hh 30 min - piątek Ewa + Mel B. - Sobota - konie + TJ
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naskrobałyście parę stronek wczoraj ![]() u mnie wczoraj w miarę grzecznie + zbieranie ziemniaków a dzisiaj zakwasy na nogach ;P czuję że je mam
|
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() siedzę sobie i słucham odgłosu remontu... na szczęście za godzinkę wychodzę.
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się w końcu wizaż włączył
a M. został zaakceptowany przez rodziców, sprawił pozytywne pierwsze wrażenie... mnie spadł kamień z serca, bo mojego eksa mój tata bardzo nie lubił i dawał mi znać o tym na każdym kroku... ;] także rozumiecie jaka ulga?
|
|
#144 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej
Antilia ja niestety nie wiem, jak wyglądają te treningi Ewki, ale z tego co wiem ładnie kształtują całą sylwetkę. Więc 4 razy w tygodniu chyba byłoby ok? Ehh nie wiem ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak już rodzice go polubili to na legalu teraz wszystko ![]() ja już u TŻta, zrobiłam mu niespodziankę, bo nie wiedział dokładnie o której przyjadę, kupiłam rogaliki z ciasta francuskiego, zrobiłam kawkę i zaniosłam mu na górę (bo pokój ma na piętrze ) ale się zdziwił pozytywnie ![]() coś ma tam jeszcze dokończyć więc ja żeby mu nie przeszkadzać posiedzę na wizażu a potem zrobimy sobie obiad ; mamy w planie fileta z kurczaka w ziołach,( na patelni w takim pergaminie go zrobimy bez tłuszczu), sałatkę z kiełek (kiełków? ) i ziemniaczki smażone
Focus T25! Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz. Edytowane przez Puchatek0807 Czas edycji: 2012-09-28 o 12:27 |
|
|
|
|
|
#146 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę ![]() Cytat:
Cytat:
u mnie wczoraj dzień w sumie udany i dietkowo i ćwiczeniowo. Dziś już mniej, bo wpadł kajmak, a w weekend zamierzam sama coś pierwszy raz w życiu upiec więc nie wiem jak to będzie
|
|||
|
|
|
|
#147 |
|
Uzależnienie
|
Dzięki dziewczyny za odzew - ja myślę, żeby robić skalpel naprzemiennie z turbo - chciałabym ćwiczyć 6 dni w tyg. ale nie wiem czy jest sens robić aż 6 Ewek
może faktycznie zrobię 4 a 2 dni poświęcę na jakieś inne ćwiczonka
|
|
#148 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zaraz ruszam do sklepu ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Antila regeneracja wskazana jak najbardziej! 4 treningi wystarczą spokojnie!
Ja sylwestra wspominam niezbyt chętnie dziewczyny wiedzą dlaczego![]() ciężki dzień w szkole za mną, teraz słucham muzy i się wyłączam na maxaaaa, słuchawki na uszy i mnie nie ma, odjazdddddd Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2012-09-28 o 13:19 |
|
|
|
|
#150 | |||
|
amor vincit omnia
|
skalpel zrobiony
Cytat:
![]() Cytat:
małe rzecz a jak cieszy Cytat:
fajnie że Tato pozytywnie zareagował
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

Generalnie mama nie ma nic przeciwko, ale ja czułabym się trochę źle jeśli miałaby płacić za korki do matury + opłacać konia w drogim pensjonacie...

za to kocham psy. ale mój tż uwielbia konie i kiedyś będzie miał, już nawet z tatą zbudowali stajnię więc może się przekonam 

) i ziemniaczki smażone