|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.
Cytat:
. Mnie w ogóle trochę przerażają bijące się panie. Wolę, jak to robią ofaceci, ale szacun dla Ciebie. Zawsze mnie ciekawiło podejście do przeciwnika. Jak podchodzi się do walki z obcą osobą?Nieprzygotowaną to i można być na zumbie. Bo taka zumba potrafi dać nieźle w kość i mnie zawsze wkurzało dziamdzianie: "wolniej wolniej"... no masakra. |
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, dość często widzę kobiety, które przychodzą, widać po ich twarzach, że są zawiedzione i przez większość czasu stoją czy wykonują co dziesiąty krok. Ja wychodzę z założenia, że albo więcej nie przyjdzie albo się rozkręci, bo też nie rozumiem chodzenia na zajęcia, żeby postać.
|
#3273 |
|
Konto usunięte
|
A ja jestem za głupia na fitness i zumbę. Autentycznie poszłam kilka razy na fitness z prawdziwego zdarzenia i zumbę i po prostu nie mam słuchu, gubię kroki, nie wiem o co chodzi. Totalny kosmos dla mnie. Zdecydowanie wolę siłownie
|
|
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, lepiej się koleżankom w pracy pochwalić, że się chodzi na zumbę przy porannej kawie i pączku.
|
|
|
|
|
#3275 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]() Ja w domu nie mam miejsca, ani motywacji. O wiele bardziej wolę iść na fitness, mimo, że robię z siebie pośmiewisko + czasem gubię kroki. Ale tak, chwalę się tym przy pączkach
|
|
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę się staram i chcę, ale mam upośledzoną koordynację ruchową. Zdarza mi się w trakcie zajęć w akcie desperacji wyjść i pójść na rowerek Zazdroszczę dziewczynom, które w mig załapują kroki.
|
|
|
|
|
#3277 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#3278 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do zumby - podałam tylko przykład, bo i na zumbie można się pogubić. Po prostu panuje tam trochę inna atmosfera. Zero pogardy. Cytat:
|
||
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Oj przepraszam no...
. Po prostu, jak chodziłam, to mnie denerwowały takie panie, które jeszcze opieprzały instruktorkę i bardziej kumate osoby na sali, że one nie łapią a reszta łapie. No nie moja wina. Nie jadę po nikim przecież chamsko. Problemów żadnych nie mam.
|
|
|
|
#3280 |
|
Konto usunięte
|
Tylko ja tak myślę że instruktorka jeśli jest dobra to powinna dopasować fitness do średniej grupy - nie do najlepszej ani do najsłabszej osoby. Zawsze można przejść na fitness dla zaawansowanych jak komuś za wolne temp się wydaje
co nie zmienia faktu że ja się zniechęciłam
|
|
|
|
#3281 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
bylam ze trzy razy w zyciu na aerobiku; jako, ze slon mi na ucho nadepnal, to rytmu nie czulam, za to opanowalam do perfekcji wykonywanie poczatku ukladu, nastepnie drobilam nogami w miejscu i konczylam z gracja uklad jak reszta .nie, nie, ja mam nature dresa i silownia to jest to, co tygryski lubia najbardziej .
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3283 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
![]() Mam wyćwiczyć coś, co chcę ćwiczyć w grupie? Jak będę chciała poprawić wygląd, to przed przyjściem na siłownię powinnam w domu ćwiczyć przy internecie, bo się wydurnię na siłowni, nie mogąc za pierwszym razem zrobić jakichś tam ćwiczeń, podnieść czegoś, albo po prostu wyglądając na niedoświadczoną, stojąc przy skomplikowanym orbitreku 10 minut z jakimś trenerem, który będzie mi tłumaczył co i jak działa - a w związku z tym i zajmując przyrząd innej osobie? ![]() Przecież od tego są zajęcia zumby, fitnessu, aerobiku, po to jest siłownia, basen czy kurs tańca, by nie ćwiczyć samemu w domu przy jutjubie. Czy zanim pójdę na kurs szwedzkiego też powinnam się go w domu z internetu nauczyć, żeby przypadkiem na zajęciach nie powiedzieć, że sobie nie radzę i nie wyjść na "nieprzygotowaną"? No. To mnie dziwi. |
|
|
|
|
#3284 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
mnie tam było trochę łyso, że nie łapię, a te jeszcze opieprzały...
|
|
|
#3285 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pompuj bica pompuj klatę aż .... każdą .... plecy bicho barki uda kreatyna działa cuda tak sobie śpiewam cisnąc na siłce |
|
|
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mnie dziwiło to, że instruktorka się starała, jak mogła a te marudzące panie i tak marudziły.
|
|
|
|
|
#3287 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Konto usunięte
|
Po co ktoś ma płacić za zajęcia z zumby... by choreografię ćwiczyć w domu?
Pamiętajcie. Jedzcie stejki. A po pierwsze zwiększcie masę
|
|
|
|
#3289 |
|
BAN stały
|
Ale Faustyna ma trochę racji z tym byciem trędi. Ja mam właśnie taką koleżankę w grupie, co to nosi hipsta ciuszki, ma blogaska, jada sushi (oczywiście uwiecznia na zdjęciach), pija kawę na pokaz bo to takie trędi, zachwala się, że codziennie chodzi na fitness plus siłkę (a nadwaga jak była tak jest ale ona przecież codziennie po parę godzin siódme poty wylewa, taaa jasne).
|
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Co do grup.... były to nowe zajęcia i wtedy się nie wyklarował podział na mocną i słabą grupę. Może potem się to zmieniło, nie wiem, nie było mnie już w kraju.Są stejki, jest siłaaa .Właśnie taka postawa, jaką Jeż przedstawiła mnie dziwi. Nie ważne, że nic na fitnessie nie robię, ważne, że mam kartę i jestem modna.
Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-09-27 o 23:47 |
|
|
|
|
#3291 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3292 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem nie było mnie tam to nie powinnam się w sumie wypowiadać
Tak Jeż ma też słuszność znam to. Toć kubek ze starbucksa to taki sam atrybut jak mata na jogę czy pilates |
|
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3294 |
|
BAN stały
|
Dobra, wylałam swe żale i jad teraz zmykam bo o północy podobno dobry film na Polsacie się zaczyna. Już parę miechów temu na fimwebie człowieki narzekały, że Polsat ten film puszcza o "normalnych" godzinach a jakiś chłam o 20:00.
|
|
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Konto usunięte
|
ejejejej jaki film?
|
|
|
|
#3297 |
|
Rozeznanie
|
"Hej
Ja bym tyko chciała dodać pewne zachowanie, które mnie dziwi i irytuje : Kupiłam sobie okulary super czerwone i td 100 %znajomych mówi mi że wygladam w nich świetnie itd. nie chciałam okularów drogich od projektanta i nigdy nie byłam nastawiona w żadnym zakuoie na "metkę" projektanta ( mimo że pewnie było by mnie stać ale nie lubię przepłacać na siłę ) okulary kupiłam w małym optyku itd. przyjechałam do czyli szwagierki mojej i mówię do niej po 2 dniach " hej a ty nie widzisz że mam nowe oprawki? ...( ona tez jest okularnicą i tez chce sobie wybrac jakies oprawki ) po czym ona do mnie : "A od kogo?" zamurowało mnie na serio nic że tego fajne czy brzydkie tylko " od kogo "projektant najważniejszy nazwisko wygrawerowane na uszku najważniejsze . czy tylko ja tak nie patrze na tego typu zakupy czy świat oszalał???? dodam tylko że pierwszy raz w życiu mam takie odważne oprawki wiec nie mogła nie zauważyc ale coż.... nazwisko marka , metka projektant JEŚLI NIE SĄ D&G , minge, innych znanych marek to włąsciwie się nie zal;iczają do fajnych rzeczy? dodam tylko że znam jej sytucje finansową i na serio zakup okularów znanej projektantki mocno ogranicza jej budżet ... co myślicie ? normalne to ejst czy nie? i jak reagowac na takie pytania bo mnie wtedy zatkało .. "no ny nie wiem od kogo nie patrze na takie rzeczy wazne żebym w nich dobrze wyglądała " to jej wtedy powiedziałam " |
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie miały grawerowanego nazwiska, tylko nadruk na uszkach. SKutek był taki, że mi się to starło bardzo szybko i wyglądały, jak każde inne grube czarne oprawki. Teraz mam zwykłe z vision express, ale też nie jestem zadowolona, bo się szybko śrubki luzują. A w ogóle... czy faktycznie RayBan robi dobre jakościowo oprawki?
|
|
|
|
|
#3299 | ||
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]() Cytat:
racjonalne żywienie, pięć posiłków dziennie uśmiech, moc, fitness, sport* *mogłam pomylić, z pamięci pisałam
|
|
|
#3300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chyba od tego są takie zajęcia żeby wyrobić sobie kondycję, nauczyć się słyszeć muzykę... Rozwaliłaś mnie dziewczyno Ludzie pamiętajcie zanim zaczniecie jakiekolwiek zajęcia przećwiczcie sobie układy na yt P.S. Zumba jest dla każdego Nawet dla Pań, które nie nadążają za układami ![]() Cytat:
![]() Właśnie zumba polega na tym, że każdy z ulicy może sobie wejść i zatańczyć więc bez sensu jest uczenie się jakiejkolwiek choreografii w tym przypadku
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

. Mnie w ogóle trochę przerażają bijące się panie. Wolę, jak to robią ofaceci, ale szacun dla Ciebie. Zawsze mnie ciekawiło podejście do przeciwnika. Jak podchodzi się do walki z obcą osobą?
, lepiej się koleżankom w pracy pochwalić, że się chodzi na zumbę przy porannej kawie i pączku.
Zazdroszczę dziewczynom, które w mig załapują kroki.

.
.