Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-28, 09:29   #3751
celina777
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Celinko,
brzuszek kamufluję i dlatego tak się nie rzuca w oczy
A malutka rzeczywiście jest kochaniutka ... taki rozdarty słodziak
Hahahahaha...rozdarty slodziak...no sie usmialam bo trafne okreslenie na dzieciaczki malenkie moj do dzis rozdarty jest
Brzuszek kamuflujesz ale miesiac po porodzie i przy czwartym dziecku nienormalne byloby zeby brzusia nie bylo. Widac costam na ktoryms zdjeciu i uwierz mi ze masz piekny brzusio jak na sytuacje a i tez nie wymagajmy idealnosci ( ja tez chcialabym byc super ale po dzieciach i przed 40 ciesze sie ze stanu jaki jest) .
Podsumowujac...fajna laska jestes,super dzieciaki masz i z moich obserwacji szczesliwa jestes ...Coz wiecej mozna chciec ?
Brzusio wroci do normy ale daj mu pare miesiecy na lato bedziesz znowu mogla w bikini sie wbic ..jestem pewna.
Stary 2012-09-28, 09:30   #3752
przedpo
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

[QUOTE=tonia87;36798633]czasem warto się poświęcić i pojechać gdzieś kawałek dalej. ja, mimo że pod nosem mam kilku chirurgów, pojechałam 100km do sprawdzonego lekarza. lepiej pojechać dalej do kogoś poleconego niż brać pierwszego lepszego i potem mieć kłopoty przemyśl to bo to nie jest zakup bluzki, że jak się popruje to poszyjesz/wyrzucisz/kupisz nową a pieniądze też niemałe

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Nie, nie, ale to nie jest tak, że nic nie wiem na temat tego lekarza i wybrałam go, ponieważ jest "za rogiem". To, że jest za rogiem to tylko plus, który jest przypadkiem. Dr M. SZ z Wawy z tego co się zorientowałam już dawno uznany jest i nawet tu jest chyba trochę cycorków jego autorstwa.
Myślę sobie, że jak już będę po konsultacji i będę miała jakieś wątpliwości a trochę pewnie mi przyjdzie zaczekać na op, to wtedy stworzę sobie za Waszą pomocą jakiś ranking i skonsultuję się z kimś innym.
Zależy mi na czasie, bo tak mam wszystko poukładnae, bądź właśnie niepoukładane w życiu, że nie bardzo mo czekać na zabieg pół roku i więcej, więc mam zamiar zapytać o droższą opcję (bo podobno taka istnieje) i zapieg w sobotę.
Tak w ogóle ostatnio prześladuje mnie myśl dlaczego tak długo myślałam o operacji, ale była to czysta teria, faza marzeń i planów w stylu co zrobię, jak wygram w totka.
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 09:31   #3753
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
no w tym najładniej się układały ale podreptam troszkę kołoniego bo z rabatem będzie kosztował mnie 278zł. Cholera! Ja naprawdę nie byłam świadoma, że tyle może biustonosz kosztować
A córeńka przesłodka... taka kruszyneczka
Ceny staniczków powalają... to prawda
Ale są też trochę tańsze... polecam ewę bień czy krisline ... a noszą się i leżą nawet lepiej niż np. panache

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 09:35   #3754
celina777
Rozeznanie

Cytat:
no w tym najładniej się układały ale podreptam troszkę kołoniego bo z rabatem będzie kosztował mnie 278zł. Cholera! Ja naprawdę nie byłam świadoma, że tyle może biustonosz kosztować
A córeńka przesłodka... taka kruszyneczka
Belseno,kochana mi sie najbardziej podoba ten z H & M sportowy bo widac piekny biust i gra On tam pierwsze skrzypce ale trzeba miec tez takie eleganckie staniczki oczywiscie Kremowy z kokardeczka jest moj nr 1 z eleganckich

Juz pomalu zaczynam myslec o operacji i czasem przychodzi taka mysl ...zeby badania wyszly dobrze... Chodzi o to ze czemu mialyby wyjsc zle ale taka malutka obawa...
Czy tez tak mialyscie ?

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-09-28 o 09:44
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 09:53   #3755
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój pierwszy "dorosły" stanik. Z fiszbinami
belsenko ale się naoglądałam zostawiłam komentarze może się przydadzą przy następnych zakupach powiem Ci, że sposób ze zdjęciami jest super, bo dopiero na nich faktycznie widać jak te nasze cycki leżą, w przymierzalni człowiek zaaferowany a jeszcze sprzedawczyni nad Tobą stoi i wszystko jej zawsze pięknie wygląda, zgapie go sobie
mała rada, przymierzyć w sklepie, kupić w internecie, zwykle taniej można znaleźć ten sam model
ja też się zachwyciłam stanikami koronkowymi, pierwszy do szuflady dwa tygodnie po op kupiłam ale teraz jak już moge je spokojnie nosić i pare tych koronek leży sobie w tej szufladce kupionych to rano siegam po swojego sprawdzonego sportowca bo w nim najwygodniej i najładniej piersi wyglądają nie potrzeba im upiększaczy. fiszbinki w ruch idą tylko jak dekolt większy zakładam albo wieczorem gdzieś sobie idziemy i chce się poczuć seksi
Stary 2012-09-28, 09:55   #3756
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Juz pomalu zaczynam myslec o operacji i czasem przychodzi taka mysl ...zeby badania wyszly dobrze... Chodzi o to ze czemu mialyby wyjsc zle ale taka malutka obawa...
Czy tez tak mialyscie ?
a ja wcale nie myślałam o badaniach
może dlatego, że sama nie musiałam martwić się o ich zrobienie, a wykonywali je w klinice w dniu, kiedy przyjechałam na operację ... na kilka godzin przed

Stary 2012-09-28, 09:59   #3757
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Belseno,kochana mi sie najbardziej podoba ten z H & M sportowy bo widac piekny biust i gra On tam pierwsze skrzypce ale trzeba miec tez takie eleganckie staniczki oczywiscie Kremowy z kokardeczka jest moj nr 1 z eleganckich

Czy tez tak mialyscie ?
no cóż...ja nie miałam czasu o tym pomyśleć, wpłaciłam kase na zabieg zadzwoniłam, żeby im o tym obwieścić a pani mi mówi ze terminy teraz to są na styczeń 2013 więc mówię, że ja to chcę już no i co? mówisz i masz za chwilkę zwolnił się termin i czekałam na zabieg 2 tyg. wiec to był szok, jedyne o co się martwiłam to to czy zdążę wszystkie badania zrobić, bo na grupe krwi kazali mi 5 dni roboczych czekać
Jak masz wątpliwości, to te badania mają jakiś termin przydatności więc zrób wcześniej, po co się stresować?

A z tymi cyckonoszami to jeszcze mam takie zapytanie, bo ten z H&M i ten koronkowy bez fiszbin też są moimi wizualnymi ulubieńcami ale teraz to ja już nie wiem jak to jest z tym trzymaniem biustu, bo one to trochę jak bikini za bardzo nie trzymają i nie wiem czy można w nich tak bez obaw na codzień śmigać czy traktować je jakoś okazyjnie a na codzień jednak coś bardziej stabilnego?
Stary 2012-09-28, 10:05   #3758
jooasi
Wtajemniczenie

odnośnie staników, kupiłam na allegro Triumpha workouta i elastiform i ten drugi mam do oddania bo mimo, że to 75D i takie mam Trophy to na mnie za duży, przede wszystkim za szeroki obwód ale miski też się marszczą
http://allegro.pl/triumph-75-d-elast...646796032.html

która ma powyżej 75 pod biustem niech da znać

teraz mogę smiało powiedzieć bo już chyba wszystkie Triumphy sportowe mierzyłam że Trophy jest numer 1

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

belseno miękkie staniki bez fiszbin z wyjątkiem mocnych sportowców nie trzymają cyków i tylko od czasu do czasu można je wkładać
Stary 2012-09-28, 10:16   #3759
belseno
Zadomowienie

jooasi właśnie sprawdzam teraz w necie, ja nawet nie wiedziałam jakich marek to staniki ale już rozszyfrowałam po zdjęciach i powiem Wam o dziwo, że w necie tylko na ten kremowy z perełką jest jakaś promocja a tak wszystkie o 20 -30 zł droższe+ przesyłka Staniki są firmy Panache, te kremowe Fauve a ten bordo co kupiłam Masquerade ale ta firma co Horo pisze Ewa Bień miodzioooo, narazie w necie wypatrzyłam 2 modele Kirke i Amelia - już znalazłam, że jest sklep w moim mieście z tą firmą. Pójede to nazywo oblukać

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
belseno miękkie staniki bez fiszbin z wyjątkiem mocnych sportowców nie trzymają cyków i tylko od czasu do czasu można je wkładać
ano właśnie... nie może być idealnie

Dobra biorę się do pracy, bo tym sposobem nie zarobie na te cudeńka. Miłego dnia

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-09-28 o 10:18
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 11:03   #3760
horo_2
Zadomowienie

joasi,
właśnie jestem ciekawa jakie będą jak już skończę karmić
myślę, ze mocno nie opadną... choć trochę mogłyby .... i będę miała takie a'la anatomki

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

a patrząc na to, co miałam przed operacją... chyba będą w takim rozmiarze jak po powiększeniu... moje zero + implanty

Stary 2012-09-28, 12:27   #3761
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Zależy mi na czasie, bo tak mam wszystko poukładnae, bądź właśnie niepoukładane w życiu, że nie bardzo mo czekać na zabieg pół roku i więcej, więc mam zamiar zapytać o droższą opcję (bo podobno taka istnieje) i zapieg w sobotę
zapytać, zapytaj ale nie decyduj się na nią odrazu. Zdarza się, że ktoś rezygnuje nagle z zabiegu - wyniki badań nie takie/miesiączka czy jakiś wypadek losowy i wtedy szukają chętnego w przyspieszonym terminie. Ja tak miałam, że termin teoretycznie styczniowy a w praktyce od wpłacenia kasy do zabiegu czekałam 2 tyg. bo właśnie ktoś zrezygnował
Stary 2012-09-28, 13:02   #3762
anika75
Zadomowienie

Hej hej
Wrzuciłam w końcu do albumu zdjęcia cycków na tle sylwetki, niestety brzuchola też musiałam przy tym pokazać . Ale cóż, nie każdy ma takie geny jak nasza Klaudeczka
Stary 2012-09-28, 13:28   #3763
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej hej
Wrzuciłam w końcu do albumu zdjęcia cycków na tle sylwetki, niestety brzuchola też musiałam przy tym pokazać . Ale cóż, nie każdy ma takie geny jak nasza Klaudeczka
Aniczko,
ani za małe, ani za duże ... rozmiar idealnie dobrany do Twojej sylwetki

Stary 2012-09-28, 14:40   #3764
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Aniczko,
ani za małe, ani za duże ... rozmiar idealnie dobrany do Twojej sylwetki
Dziękuję
A brzuszysko widziałaś? Na pewno masz ładniejszy, więc nie masz czym się przejmować
Stary 2012-09-28, 14:52   #3765
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję
A brzuszysko widziałaś? Na pewno masz ładniejszy, więc nie masz czym się przejmować
hahahha... taki jak Twój będę miałą dopiero za miesiąc... jak dobrze pójdzie
u mnie wisi i obleśnie trzęsie się jak galareta
dzisiaj jadę kupić pas poporodowy albo jakieś majteczki uciskowe... może pomogą... mam nadzieję

A maluszkiem może zarażę którąś z WAS

Wiecie, cudownie jest mieć dzieci... nawet czwóreczkę (i to koniec ) Pomyśleć, ile wnuków będę kiedyś miała ... niektóre moje koleżanki (chodziłyśmy razem do szkoły, do tej samej klasy) już są babciami... a ja... młoda mama

Edytowane przez horo_2
Czas edycji: 2012-09-28 o 14:53
Stary 2012-09-28, 14:59   #3766
Matti
Zadomowienie

Dzieweczyny, czy zawsze trzeba robić EKG? Bo RTG to pewnie obowiązkowo?
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 16:41   #3767
olcikk_92
Raczkowanie

W moim przypadku obowiązkowe było EKG a rtg nie końiecznie.
Stary 2012-09-28, 17:26   #3768
jwoww92
Przyczajenie

Hej, czy któraś z Was , wie od kiedy można, chodzić na basen po zabiegu? TO WAŻNE.
jwoww92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 17:31   #3769
marzenie3
Raczkowanie

HORO ja tez mysle ze miec dzieci jest cudowne ,ja mam troje, i tez juz mi wystarczy teraz moj najmlodszy (4,5 lata) zaczal szkole(zerowke) to mam w koncu troche spokoju bo jak sama pewnie wiesz dzieci to kochana ale i ciezka praca. i wlasnie nadzedl czas na mnie dlatego muszeeeee chceeee cyckiiii a i jeszcze chceeee i muszeee schudnac!!!!
marzenie3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 17:38   #3770
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jwoww92 Pokaż wiadomość
Hej, czy któraś z Was , wie od kiedy można, chodzić na basen po zabiegu? TO WAŻNE.
Zapytaj swojego lekarza, przy zdejmowaniu szwów. Jedni pozwalają po 10 tyg. inni po 6tyg. Lekarz wie jaką technika robił u Ciebie i co Ci wolno a czego nie

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
EKG miałam robione to dla anestezjologa istotne, RTG nie kazali.
Stary 2012-09-28, 17:50   #3771
jwoww92
Przyczajenie

to nie dobrze, ze trzyba az tyle czekac...
Stary 2012-09-28, 18:26   #3772
anika75
Zadomowienie

Cytat:
hahahha... taki jak Twój będę miałą dopiero za miesiąc... jak dobrze pójdzie
u mnie wisi i obleśnie trzęsie się jak galareta
dzisiaj jadę kupić pas poporodowy albo jakieś majteczki uciskowe... może pomogą... mam nadzieję

A maluszkiem może zarażę którąś z WAS

Wiecie, cudownie jest mieć dzieci... nawet czwóreczkę (i to koniec ) Pomyśleć, ile wnuków będę kiedyś miała ... niektóre moje koleżanki (chodziłyśmy razem do szkoły, do tej samej klasy) już są babciami... a ja... młoda mama
E tam, mój też się trzęsie . A dzidzią chętnie się od Ciebie zarażę, ale tak za dwa latka
Moja koleżanka została babcią w wieku 37 lat, ja teoretycznie też już mogłabym zostać, bo córcia duuuża (tfu, tfu, tfu!!!!!)

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
EKG chyba dla bardziej leciwych kobitek, ja musiałam zrobić jedno i drugie . Lekarz na pewno Ci powie

Cytat:
Ja musiałam chodzić po miesiącu od operacji. Zapytaj swojego lekarza, bo chyba moja dr jako jedyna tak szybko wysyła na basen . Inni zwykle po 6 tygodniach.
Stary 2012-09-28, 18:44   #3773
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marzenie3 Pokaż wiadomość
HORO ja tez mysle ze miec dzieci jest cudowne ,ja mam troje, i tez juz mi wystarczy teraz moj najmlodszy (4,5 lata) zaczal szkole(zerowke) to mam w koncu troche spokoju bo jak sama pewnie wiesz dzieci to kochana ale i ciezka praca. i wlasnie nadzedl czas na mnie dlatego muszeeeee chceeee cyckiiii a i jeszcze chceeee i muszeee schudnac!!!!
mój synuś też ma prawie 4,5 roku (jest z maja 2008 )
a czas na siebie musimy mieć zawsze

Cytat:
E tam, mój też się trzęsie . A dzidzią chętnie się od Ciebie zarażę, ale tak za dwa latka
Moja koleżanka została babcią w wieku 37 lat, ja teoretycznie też już mogłabym zostać, bo córcia duuuża (tfu, tfu, tfu!!!!!)

EKG chyba dla bardziej leciwych kobitek, ja musiałam zrobić jedno i drugie . Lekarz na pewno Ci powie
nie ma na co czekać... chyba, ze ze względu na piersi

a mój Dr zaleca zrobienie EKG, ale po ukończeniu 40 r.ż. ... więc jeszcze wtedy nie musiałam

Stary 2012-09-28, 18:50   #3774
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
to nie dobrze, ze trzyba az tyle czekac...
ooo i od razu widać, że młoda osoba i na cycki ani czekać ani zbierać nie musiała jak sie je robi przed 40 to te pare tygodni jest jak mrugnięcie oka jedna lekarka tylko basen po 4 tyg wysyła, pozostali po 2-3mc pozwalają, napewno musi być wszystko wygojone i strupki muszą poodpadać a co Cie tak przypiliło?
Stary 2012-09-28, 19:21   #3775
Katarsis87
Raczkowanie

Cytat:
ładniutki
następny kup ten kremowy ... piersiaki idealnie w nim leżą

u mnie Dr na początku zapytał, czy jestem pewna operacji i czy to mój pomysł, czy podpowiedź kogoś innego...
potem usłyszałam, ze zanim wybierzemy implanty, musi zobaczyć, czy operacja jest zasadna, czy nie...
ale jak się rozebrałam........... był pewien, ze to nie kaprys i przeszedł do rzeczy

a ja w miarę szybko zaczęłam spać bez stanika
strasznie niewygodnie jest mi spać nawet w zwykłym topiku

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

w albumiku moja miesięczna córcia ... na razie podobna do tatusia ...
wczoraj moja 5-letnia, macając malutką po drugiej szyi pyta "co to jest?" i sprawdza u siebie, czy też tak ma
Cudne zdjęcia
Stary 2012-09-28, 19:36   #3776
anika75
Zadomowienie

Cytat:
nie ma na co czekać... chyba, ze ze względu na piersi
Gdy pierwszy raz wspomniałam mężowi o piersiach - mniej więcej w styczniu tego roku, pierwszym jego pytaniem było "A co z naszą dzidzią?". Miałam straszny dylemat, straszny . Wybrałam cycki, bo nowe dzieciątko pochłaniałaby pewnie sporo kaski, a niedługo dwóch starszych trzeba będzie na studia wysłać.... Wyliczyliśmy sobie, że jeśli teraz nie zrobię operacji, to pewnie już nigdy . Nie jestem już młódką, żeby sobie pozwolić na czekanie, i tak zbyt długo to trwało. Wiem, trochę egoistyczne podejście, ale kobieta czasem musi być egoistką, żeby poczuć się w końcu szczęśliwą i spełnioną. Tylko cycków mi do szczęścia brakowało, no i dzidzi. Nie wiem co będzie za dwa lata, trudno to przewidzieć, ale o trzecim dziecku wciąż myślę jak opętana, mam nadzieję, że jeszcze dane mi będzie przeżyć to wspaniałe uczucie .
Stary 2012-09-28, 19:54   #3777
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Gdy pierwszy raz wspomniałam mężowi o piersiach - mniej więcej w styczniu tego roku, pierwszym jego pytaniem było "A co z naszą dzidzią?". Miałam straszny dylemat, straszny . Wybrałam cycki, bo nowe dzieciątko pochłaniałaby pewnie sporo kaski, a niedługo dwóch starszych trzeba będzie na studia wysłać.... Wyliczyliśmy sobie, że jeśli teraz nie zrobię operacji, to pewnie już nigdy . Nie jestem już młódką, żeby sobie pozwolić na czekanie, i tak zbyt długo to trwało. Wiem, trochę egoistyczne podejście, ale kobieta czasem musi być egoistką, żeby poczuć się w końcu szczęśliwą i spełnioną. Tylko cycków mi do szczęścia brakowało, no i dzidzi. Nie wiem co będzie za dwa lata, trudno to przewidzieć, ale o trzecim dziecku wciąż myślę jak opętana, mam nadzieję, że jeszcze dane mi będzie przeżyć to wspaniałe uczucie .
to prawda... od szóstego miesiąca, jak już zaczęłam powoli kupować rzeczy dla małej, kaski poszło tyle, że masakra ... na dzieci wydaje się lekką ręką i nie szkoda
Ale jak już masz piersi, to zaczynaj myśleć o dzidzi... na działanie przyjdzie czas

Stary 2012-09-28, 19:55   #3778
jwoww92
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
ooo i od razu widać, że młoda osoba i na cycki ani czekać ani zbierać nie musiała jak sie je robi przed 40 to te pare tygodni jest jak mrugnięcie oka jedna lekarka tylko basen po 4 tyg wysyła, pozostali po 2-3mc pozwalają, napewno musi być wszystko wygojone i strupki muszą poodpadać a co Cie tak przypiliło?
Ja ogólnie super to zniosłam, od operacji wzięłam może z 4-5 ketanolów. już od 3 dni nie biorę. wszyscy w domu są w szoku, a najbardziej moja mama, ona przez 2 tyg, nie mogła sama wstać..
Pytam ,bo dostałam takie zlecenie, to nie żadne moje widzi-mi-się.

Edytowane przez jwoww92
Czas edycji: 2012-09-28 o 19:56 Powód: pomyłka w literówce
Stary 2012-09-28, 20:16   #3779
olcikk_92
Raczkowanie

Hej dziewczyny,ja operacje miałam w nocy z środy na czwartek,trwała 8godzin, b to było nie tylko wypełnienie ale i podniesienie i wycięcie skory. Średnio biorę 2 ketonale na dzień i mam pare pytań :

1. Mam krwiaka małego,któraś z was miała? Wie jak długo on sie utrzymuje i boli?
2. Mam gorączkę i dreszcze,czy to normalne?
3. Od ketonalu boli i wariuje mi żołądek, mialyscie tak? Wiecie jak temu zaradzić?
Dzięki z góry

Edytowane przez olcikk_92
Czas edycji: 2012-09-28 o 20:33 Powód: Pkt3
olcikk_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 20:39   #3780
Tigressa
Rozeznanie

Dot.: Powiekszanie biustu?

Cytat:
Napisane przez Katarzyna 41 Pokaż wiadomość
A mogę wiedzieć jakie suplementy do picia wybrałaś Tigressa?
Ja przyjmuję tabletki Bust Up od joyusa.eu.
Czy picie takich substancji i branie tabletek wyklucza się? Orientujesz się może?
W moim przypadku byla to jakas bardzo popularna herbatka z allegro... Musialabys sprawdzic sklad tego i tego - czy to sie pokrywa
Tigressa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości