|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Cytat:
Nie zdałam dziś zaliczenia, bo szanowny pan doktor nie pytał z tego z czego miał pytać. Mieliśmy opowiadać o przeczytanej książce francuskiej, a koleżance na przykład powiedział, że nie przeczytała tej książki, bo jest za mało pogięta i niepozaginana i nie widać, żeby ją przeczytała mimo tego, że odpowiedziała mu z niej to jej nie zaliczył. Kolega nie wziął ze sobą tej książki, ale ją umiał i miał z niej zrobione notatki i również wyleciał za drzwi. Mnie z kolei wcale z książki nie pytał tylko z filmów które oglądaliśmy na zajęciach i kazał mi wymienić aktorów i gdzie indziej jeszcze grali Tydzień temu za to przepuścił wszystkich nawet jeśli ktoś nie powiedział praktycznie nic. Eh, mam dość tej uczelni i tych studiów i rezygnuję z nich. |
|
|
|
|
#2882 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zużycia jak oceniasz Avon, Planet Spa, Odżywcze masło do ciała z minerałami z Morza Martwego, 200 ml - używałaś go już?Cytat:
Nie szkoda rezygnować? Na którym roku jesteś? Zużyłam peeling do stóp z YR. Dzisiaj chyba wdepnę do Rosska... Mam nadzieję, że nie polegnę, bo obiecałam sobie nic nie kupować do końca miesiąca, a więc do poniedziałku A z tej nowej gazetki chciałabym olejek do ciała Alterra. Jeszcze kilka innych rzeczy mi się podoba, ale zamówiłam z avonu np. peeling do ciała.Zamówiłam w tamtym tygodniu przez neta żel z avonu. Sprzedawca wrzucił go do małej koperty bąbelkowej i niestety cały korek odpadł (włącznie z "członem") a żel się wylał. Napisałam do sprzedawcy, a on mimo codziennego logowania nie odpisał mi na maila. Myślicie żeby wystawić negatywa? Żel kosztował 5 zł co prawda, ale nawet przepraszam nie napisał. |
||
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy o czymś takim nie słyszałam muszę kupić, jutro będe w rossku to zobaczę.Ja wrzesień uważam za udany, zużyć było kilka (piszę na bieżąco) a zakupów jak na razie brak (tylko ten jutrzejszy dzień może zmienić wiele ale potrzebuje chyba takiej poprawy nastroju nawet na chwilę). |
|
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porzeczko, ja już nie pamiętam, żebyś w ogóle miała nieudany miesiąc
|
|
|
|
|
#2886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też mm taką ściereczkę - świetna sprawa
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia gratuluje bilansu, troche wydalas no ale wyszlas prawie na 0.
zywiec nie rezygnuj, niektorzy lubia utrudniac tak jak i mi sie zdarzylo. Wklejam juz moj bilans: Zuzycia wrzesien: -szampon esselunga -balsam do wlosow Ultra dolce waniliowy -lakier brokatowy Essence do zdobien -tusz telescopic -plyn Kiko 200 ml -szampon fructis -szminka pielegnacyjna hean poziomkowa -top coat essence -serum miraculum nawilzajace -jedwab biowax Zakupy: -tusz maybelline one by one -balsam do ust perlier honey miel Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2012-09-29 o 11:45 |
|
|
|
#2888 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
napiszę w klubie
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Świetny bilans
, a Ty, cuci, jak zwykle zdyscyplinowana |
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluję zużyć!! Bilansu świetne. Ja swojego w tym miesiącu nie wkleję, bo listę zużyć/zakupów mam w pracy i niestety nie mam do niej na razie dostępu.
Dziś chcę ponownie spisać moje zapasy pod względem dat ważności. Robiłam coś takiego kilka miesięcy temu ale lista mi gdzieś wsiąkła i nie wiem co do kiedy ważne.
|
#2891 |
|
Konto usunięte
|
Ja bilans dam w poniedziałek, bo liczę jeszcze na kilka zużyć
|
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
mam zapasy z pl to nie musze kupowac
a jakos ostatnio nic z kosmetykow mnie nie kusi, za to kupuje ciuchy bo troche zmienilam garderobe
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2012-09-29 o 17:43 |
|
|
|
#2893 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba tylko kobieta w ciąży zrozumie kobietę w ciąży dobrze że wygadałaś się mamie, będzie Ci trochę lżej ![]() może i ja pomyślę o tym organizerze żeby koło przewijaka trzymać potrzebne drobiazgi jeżeli będziesz używać chusteczek nawilżanych to polecam kupić Ci te dada z tej gazetki, jako jedyne są z bawełny, mają krótki skład i olejki a i cena jest bardzo przystępna, ja zrobiłam sobie zapas w ogóle ma delikatną skórkę i jak przez jeden dzień nosi pampersy to zaraz ma krostki, a tylko założę tetrę to po kilku przewinięciach jest zupełnie inna skórka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bilans ok ale wydałaś faktycznie sporo Cytat:
Edytowane przez nynka87 Czas edycji: 2012-09-29 o 18:10 Powód: błąd |
||||
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka: słyszałam o tych chusteczkach z Biedronki
|
#2895 |
|
Konto usunięte
|
Jedna z moich sióstr ma dziś urodziny, a druga miała niecały miesiąc temu, ale nie dałam jej prezentu dotąd.
Dziś więc wybrałam im po kilka kosmetyków z moich zapasów i podarowałam. Nie mam pieniędzy, a kosmetyki są nowe-nieśmigane, a dziewczyny i tak skaczą z radości ![]() I tak wyrównałam sobie bilans
|
|
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Kończę drugi. Na szczęście zaliczyłam czwartkowe zaliczenie. Został mi warunek z zeszłego roku, do którego tydzień nauki to za mało i nie wiem czy mogę wziąć warunek kolejny raz... A tego buca niby mamy zaliczać we wtorek, ale "tylko i wyłącznie te osoby, które wczoraj już były przygotowane". No jak był wczoraj przygotowany to czemu go nie przepuścił? Eh, że też tacy ludzie chodzą po świecie...
Cytat:
Kiedy masz teraz kolejny termin? Brawa za bilans
|
|
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Moje ostatnie zużycie wrześniowe
![]() balsam do ciała po opalaniu kolastyna 250 ml |
|
|
|
#2899 |
|
Konto usunięte
|
OK, nic już się u mnie nie zmieni, więc daję raporcik:
WE WRZEŚNIU: Kupione // wymianka // do recenzji // prezenty
UBYŁO: Zużyte // wyrzucone // oddane // sprzedane
Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2012-09-30 o 09:45 |
|
|
|
#2900 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wklejam bilans Zużycia 1. babydream szampon 2.Soraya peeling do twarzy 3. Ruboril krem na naczynka 4. YR żel różany miniaturka 5. Bielenda płyn do demakijażu 6. YR kulka do kąpieli 7. Balsam biedronkowy 8. YR żel brzoskwiniowy miniaturka 9. YR żel ananas+ kokos 10. YR maska peel off 11. Żel ziaja ulga 400 ml 12. YR peeling do stóp 13. May. be lakier 14. Essence kredka 15. My. secret lakier 16. Sephora paletka korektorów 17. YR żel lawendowy Wymiana: 18. YR miniaturka kremu 19. YR kredka miedziana 20. YR żel kawowy Sprzedaż 21. YR maseczka podwójna 22. YR pomadka wanilia 23. YR micel miniaturka 24. YR peeling morelowy 25. YR pastylka do stóp Przybyło: zakupy: 1. Jimmy Choo 10ml odlewka 2. Ruboril krem na naczynka 3. Babydream szampon 4. Alterra odżywka 5. Isana pianka do golenia 6. YR Ode L'amour edt 50 ml (na zapas, bo wycofują ze sprzedaży) 7. YR żel lawenda 8. YR Sexy pulp tusz (dobra oferta była, poszedł do zapasów) 9. YR żel róża 10. Avon Żel naturals Potrzebne Zachcianki bez których mogłabym się obejść ![]() Do zapasów Wymiana: 3 żele Alterra Wydane 150 zł |
|
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluję bilansów!! Super wyniki
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze zakupy w rossku to
-krem isana urea -2 żele pod prysznic isana -ampułki RDL nawilżajace |
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam dzis w Biedronce ale po organizerach ani sladu, szkoda...
|
#2905 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to czekam na Twój bilans Cytat:
Ale według mnie nie powinnaś rezygnować Cytat:
Bardzo przyjemne, super nawilża, wydajne. Zapach jak cała linia z minerałami z MM, więc kwestia gustu, czy się podoba. Cena regularna jest po prostu chora, ale w promocji warto kupić.Ja bym wystawiła negatywa. Nie ważne, czy ten żel kosztował 5 zł, czy 500 zł. Chodzi o zasadę. Cytat:
![]() Twój bilans jak zwykle rewelacyjny ![]() Ja oceniasz ten tusz? Cytat:
![]() Zrób sobie ten spis w Excel-u Z jakiej na jaką ? ![]() Cytat:
![]() Na szczęście w październiku będę mieć mało zakupów ![]() Cytat:
Bardzo ładnie Napiszesz coś więcej o nim? |
|||||||
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka Twoja córcia jest przesliczna
gratuluje ![]() Hosenko mam nadzieję, że z czasem przyzwyczaisz się do myśli o synku i będzie on Ci dawał dużo radości ![]() U mnie w tym miesiącu bilansu brak Przez obronę , rekrutacje nie miałam głowy do zapisywania jak i większych zakupów![]() Ale właśnie kończe listę swoich kosmetyków do pielęgnacji i się nią podzielę dziś lub jutro
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szafe troche wzbogacam, potrzebne mi byly jeansowe rurki, buty, szukam jeszcze bordowego sweterka bo zwykle mam tak ze upodobam sobie jakis kolor na dana pore roku Sporo nienoszonych juz rzeczy odlozylam do pudla. Robilam ogolny porzadek..Egz z prawa pracy
|
|
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
No to i ja się "pochwalę"
![]() Out: 5 Balsam Fruttini Lychee & Vanilla 200ml Żel pod prysznic Wellness & Beauty Magia Orientu 200ml Krem do rąk i paznokci Ziaja Kozie Mleko 80ml Ziaja Med kuracja łagodząca zmiany trądzikowe 50ml Śródziemnomorska maseczka do włosów Avon Planet SPA 200ml In: 8 kupionych pełnowymiarowych+3 miniaturki perfum, gratis:1 pełnowymiarowe, 1 miniaturka Mleczko Alterra Pomarańcza i Wanilia 250ml Balsam Fa Sensual & Oil Monoi Blossom 250ml Masło Alterra Winogrona i Kakao 200ml Żel pod prysznic Alterra Pomarańcza i Wanilia 250ml Balsam do stóp Cien SPA 150ml Krem do rąk Isana 5% Urea 100ml YR So Elixir EDT 50ml (gratis) YR Comme une Evidence - miniaturka 7,5ml YR Vanille Noir - miniaturka 5ml YR Moment de Bonheur - miniaturka 5ml YR kuracja usuwająca oznaki zmęczenia - krem rewitalizujący 15ml (gratis) Suhada Nature krem na noc Granat i Awokado 50ml Suhada Nature krem na dzień Papaja i Zielona herbata 50ml Wydane: 58,93zł (najwięcej w tym roku) Zużyć jak na mnie w porządku, gorzej z zakupami
|
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
Moja calutka kolekcja kosmetykow pielęgnacyjnych
![]() https://docs.google.com/document/d/1...a-64djzcg/edit Muszę jeszcze tak z kolorówką zrobić
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w piątek w Biedronce, ale jakoś mnie nie powaliły te organizery, bo nie wiem co mogłabym w nich trzymać i gdzie. Mam za dużo wszystkiego.
To i ja się pochwalę bilansem: Zużyte we wrześniu: Listerine Coolmint płyn do płukania jamy ustnej 50ml Avon Advance Techniques serum na zniszczone końcówki 30ml Etiaxil skóra wrażliwa 25ml Pearl drops Hollywood Smile wybielająca pasta do zębów 50ml Syoss szampon Repair&Fullness 500ml żel pod prysznic Halle Berry Halle 200ml L'Oreal szminka Glam shine Cream 219 baby pink Avon Naturals balsam banan i mleczko kokosowe 200ml Wymienione: Oriflame Giordani Gold Shine edp 50ml Avon Ice Sheers Luscious edt 50ml Kupione:
Z wymiany:
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

jak oceniasz Avon, Planet Spa, Odżywcze masło do ciała z minerałami z Morza Martwego, 200 ml - używałaś go już?
A z tej nowej gazetki chciałabym olejek do ciała Alterra. Jeszcze kilka innych rzeczy mi się podoba, ale zamówiłam z avonu np. peeling do ciała.

Tyle ofert i promocji mnie ominie

w ogóle ma delikatną skórkę i jak przez jeden dzień nosi pampersy to zaraz ma krostki, a tylko założę tetrę to po kilku przewinięciach jest zupełnie inna skórka
Jaką średnicę mają wasze piłki?