|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
Cytat:
Super że z Małą wszystko w porządku, a jeśli chodzi o żelazo, to tak jak Mart Ci napisała. Chyba lekarz chciał Cię postraszyć bo nie ma tragedii, ja najniższe miałam 10,0 ale teraz jest już lepiej---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------
|
|
|
|
|
#302 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
ja to nie dawno wróciłam z lasu.. na żołędzie jeździliśmy... i to było wielkie hallo bo powiedziałam dla męża że też trochę pozbieram, to prawie awanturę zrobił. Rano też była wielka afera, nie wiem jakim cudem przestawiłam rzekomo łącze z internetem i nie można było się na internet zalogować.... i oczywiście pan mąż wściekły na mnie za to i nie mógł dokumentów od neta znaleźć nawet nie wiem na co..Rano miałam cukier 96 a później durna jak pojechaliśmy do lasu nic ze sobą nie wzięłam ani owoca ani sprzętu... jak wróciłam i zmierzyłam to miałam 74. zjadłam 2 kanapki i około 14 znowu zmierzę i coś jeszcze zjem .... a tak poza tym, tu pogoda śliczna słonko świeci. W nocy wstałam tylko 3 razy i w miarę dobrze mi się spało, troszkę maluszek w nocy kopał ale dało się wytrzymać . Wczoraj wieczorem miałam wrażenie że maleństwo dosłownie fikołki robi dziś chcemy posadzić dwa dęby, M znalazł dwa żołędzie które już kiełkują.
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
mmm123145 witaj
![]() madzia ef to co ty studiujesz ze masz takie zajecia??????boooże ja to typowa humanistka, umarłabym na tych zajeciach dlatego poszlam na studia gdzie matematyki nie bylo czyli nauki polityczne-dziennikarstwo ni i faktycznie matematyki nie bylo. ja nie piore, chociaz tak gadacie o tym praniu nawet mamusie z grudnia że ja juz sie wystraszylam ale co tam nnei daje sie wypiore w polowie pazdziernika, chociaz mam koszmary, ze mi mowi lekarz ze ide do szpiatla i co wtedy..no nic tz bedzie prac w koncu umie
|
|
|
|
#304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)wiec musze o tym porzadnie myslec ![]() Juz ubranka wszystkie wyprane, poprasowane, poukladane w komodzie ale tylko te 0-3, reszta niewyprasowana w pudelkach zlozona na szafie, nie zmienilaby sie, za malo szafek mamy:/ Zostala tylko posciel, reczniki i pieluszki do wyprania. Slyszalyscie o tym zeby nie prac tetry czy tam flanelki z ubrankami bo zostaja takie meszki?? moja mama mowila zeby to wyprac osobno bo sie wlansie na ubrankach mechaci pozniej Chocialam wszystko juz wyprac bo pogoda coraz mniej sprzyja, potem bedzie taki etap przejsciowy ze grzac nie beda, a na balkonie nie wyschnie wiec bedzie to gnilo po 3 dni na suszarce |
|
|
|
|
#305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kierunek zarządzanie i inżynieria produkcji. Jak się rekrutowałam, to plan był bardziej do zniesienia, dlatego jak dzisiaj zobaczyłam zmieniony ![]() I tak, też jestem typową humanistką i nigdy nic wspólnego z matmą, a tym bardziej fizyką nie miałam Więc będzie śmiesznie...
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oliwier mi sie nie podoba ale to przez Janiaka ktory nota bene tak naprawde ma na imie Piotr (moja ciotka jest nauczycielka w Krotoszynie i go uczyla polskiego )
Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-09-29 o 14:04 |
|
|
|
|
#307 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem, byłam na tej świątecznej pomocy lekarskiej. Według pani doktor podłapałam jakąś jelitówkę. Mam pić smektę (bleee), elektrolity żeby się nie odwodnić i paracetamol na gorączkę.
Dobrze, że z małą wszystko w porządku ![]() aerien - kciuki za wizytę ![]() I witam nową mamusię
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak na pocieszenie pwoiem ci ze w okresie nastoletnik, kiedy wymiotowalam co dzien, bo nikt nie umial mi postawic diagnozy co mi jest i ja wciąz jadlam czego nei moglam wiec smekte to ja wypijalam paczkami codziennie ble ble ale pomagalo cholerstwo nie wiedzialam, ze w ciązy mozna hm dobrze wiedziec
|
|
|
|
|
#309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A smecta rzeczywiscie ble.... taki piasek fuj :/ |
|
|
|
|
#310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))) ale zazdrosczez z jednej strony-tez mysle o studiach w sumie mailam teraz zacząc ale przełozylam za rok![]() moja siostra studiuje fizykę i drugi kierunek filozofię...to dopiero mieszanka.obydwa dziennie zrsezta |
|
|
|
|
#311 | |||
|
Zakorzenienie
|
Fasolka mam bratanka Alana-swietny chlopczyk
![]() Cytat:
Cytat:
nie slyszalam o tym.mi w sumie zostala do wyprania posciel i pieluchy.a no i kombinezony i kurteczkiCytat:
MAdziu podziwiam!!! fizyka moje utrapienie matme jeszcze lubialm ale fizyka to do diabla byla:/
|
|||
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
pani w aptece dała mi jakiś homeogene 9 ze niby mozna w ciazy bo to homeopatyczne, ale jakoś nie jestem przekonana
|
#313 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, to jeszcze sprawdziłam na ulotce i jest, że mogą i kobiety ciężarne i karmiące.
|
|
#314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale jak dostalysmy taki zmechacony kombinezonik wlasnie od kuzynki to mama mowila ze pewnie wyprala z pieluszkami |
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak na Twojej ulotce jest bardziej jednoznacznie to nawet lepiej |
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
ja pranie juz zrobilam.pozamiatalam na dole bo odkurzacz na gorze ciezki jak diabli wiec nie bede znosic.rosolek na zeberkach sie gotuje i zaraz zrobie dla Laury kopytka-moze skubne kilka
no i musze zmyc ta nieszczesna podloge bo az sie klei:/ ale to mopem tylko przelece
Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2012-09-29 o 14:13 |
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
i nie wiem jak mam powiedziec im ale obiad mam na dwa dni dla siebie i dla malej bo ni bede codziennie stala przy garach.maja rece to niech sobie zrobia
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Jasiu |
|
|
|
#320 |
|
Zadomowienie
|
marti86; przed snem sobie zaszalałam .. zjadłam naleśnika ..... wiem że muszę coś zabierać ze sobą ale jakoś tak szybko szybko i nie wzięłam. Powiedz mi jaka jest norma tego cukru we krwi ?
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#322 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
tez homeopatyczne, moja mama na przyklad od dziecinstwa tylko nam homeopatyczne kupwoala, moga nawet male dzieci wiec cięzarne teźż![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Dorcia z rana do 90 a godzine po posilku do 120. dietetyczka pokazala mi takie wykres jaki jest wzrost cukru po mace pszennej, bialym chlebie, produktach o wysokim indeksie glikemicznym a jak to wyglada w przypadku rzeczy dietetycznych z niskim indeksem.i po tych co mocno podnosza cukier (u mnie) po jakis 45min jest max wzrotst glikemii.sprawdzalam to i u mnie nie ma wysokich skokow na szczescie.od wczoraj mi sie polepszylo z cukrem.2 tyg mialam masakre a od wczoraj moge sobie pojesc i nic sie nie dzieje.bedziesz musiala wszytsko probowac i patrzec jak to wyglada
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Co do nalesnikow to ja po 2 mialam ponas 170 wiec wiem ze nie moge.moze dlatego na czczo mialas taki wysoki ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Wow chyba cos musieli gadac bo przyszli i szklanki wlozyli do zmywarki i schowali ketchup i musztarde do lodowki...ja na bezczela pojechalam...ogarnelam w kuchni wszytsko co moje a ich zostawilam-wredna jestem co??juz mam wyrzuty-glupia ja jestem |
|
|
|
#328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie rano co dzien gardlo boli..nie wiem czemu a pozniej jest ok
jak paliłam to to bylo normalne ze rano chrypka ale teraz to nei rozumiem.ale wdzien juz jest ok![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() niech sprzatają ty sie dosc nasprzątasz w zyciu po wszystkich
|
|
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.

Tak właśnie myślałam, bo ostatnio nie czułam się najlepiej... Hemoglobina 10,3
lekarza z tego wszystkiego zapomniałam o to spytać, ale skoro widział wyniki i nic nie powiedział to chyba nie jest tak strasznie źle... 
Wymiary pasują wymiarami do 28 tygodnia, waga 1020 więc jest ok
Super że z Małą wszystko w porządku, a jeśli chodzi o żelazo, to tak jak Mart Ci napisała. Chyba lekarz chciał Cię postraszyć bo nie ma tragedii, ja najniższe miałam 10,0 ale teraz jest już lepiej

nawet nie wiem na co..
Kierunek zarządzanie i inżynieria produkcji. Jak się rekrutowałam, to plan był bardziej do zniesienia, dlatego jak dzisiaj zobaczyłam zmieniony 
Więc będzie śmiesznie...

matme jeszcze lubialm ale fizyka to do diabla byla:/